Tabanou najisto zůstává, prohlásil šéf Saint-Étienne

28.01.2015, 16:00
Aktuality
Franck Tabanou by měl i ve zbytku sezóny oblékat dres Saint-Étienne. O pětadvacetiletého fotbalistu sice mají zájem zahraniční kluby a o jeho přestupu se vedla jednání, prezident východofrancouzského celku Bernard Caïazzo ovšem nyní Tabanouův odchod vylučuje...

O hráče, který nastupuje na levém kraji zálohy či obrany, stojí Swansea a včera jeho agent Philippe Lamboley prohlásil, že oba kluby jednají. Saint-Étienne ale neuspokojila nabídka čtyř milionů eur ani suma o milion vyšší, kterou bylo ochotno zaplatit Dynamo Kyjev.

Tabanou tak odehraje i jarní část sezóny u Les Verts. "Tabanou letos v zimě neodejde. I pokud bychom obdrželi dobrou nabídku, najisto zůstane v klubu," uvedl Bernard Caïazzo v rozhovoru pro Eurosport.

Odchovanec Toulouse, který do Saint-Étienne zamířil v létě 2013 za pět milionů eur, má na Stade Geoffroy-Guichard smlouvu ještě na dva a půl roku. Jeho tým je momentálně v tabulce Ligue 1 na čtvrtém místě a bude chtít útočit na třetí pozici spojenou s kvalifikací Ligy mistrů.

Autor: Petr Vaněček / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Za hodinu a pul 0 komentu.. Nechapu, proc tohle nemohla vyresit expreska???

Reagovat
smazaný uživatel

a není to fuk?

Reagovat
Murtago

Reagovat
lampard8

Jedno z největších překvapení L1, kdy se z levýho záložníka přesunul na LO a hraje tam parádně

Reagovat
Israha

Přijde mi tam dokonce lepší než na tom křídle, hraje přímočařeji, víc centruje a dělá méně splašeného pobíhání sem a tam. Galtierův skvělý tah, Ghoulam nahrazen skoro plnohodnotně, a navíc se v záloze uvolnily minuty pro Molla, který si je taky zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

len že v Toulouse začínal práve na LB a postupne sa prepracoval na LW

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele