Synot liga - souhrn 2. kola

01.08.2014, 22:05, aktualizováno 03.08.2014, 22:15
Komentáře a souhrny
Stoprocentní je po prvních dvou kolech Slavia, která si poradila s Baníkem Ostrava, po jasné výhře nad Jihlavou se na ni v sobotu dotáhla Sparta. Slovácko, Brno, Dukla a Plzeň mají premiérové výhry v nové sezóně. Liberec se rozešel s Příbramí bez branek...

Viktoria Plzeň - Baumit Jablonec 3:1

03.08.2014 20:15

Góly: 12. Daniel Kolář (pen.), 16. Vlastimil Hrubý (vl.), 65. Milan Petržela - 45. Martin Doležal

Hodně důležité vítězství si připsala Viktoria Plzeň, která před vlastními fanoušky porazila silný Jablonec a drží tím kontakt s čelem ligového pelotonu. Na vedoucí duo pražských "S" ztrácí Západočeši dva body.

Plzeň měla od úvodního hvizdu utkání pod kontrolou. Držela míč na svých kopačkách, trpělivě kombinovala a nepouštěla tím soupeře do hry. Hned ve druhé minutě měl obrovskou šanci Bakoš, ovšem na Hrubého si nepřišel! O chvíli později si Pilař naběhl na přihrávku, když ho nedovoleným zákrokem ve vápně poslal k zemi Pernica a sudí Jílek nařídil pokutový kop. Ten si vzal na starost Kolář a do protipohybu brankáře zkušeně poslal Viktorii do vedení - 1:0.

Netrvalo dlouho a bylo to o dvě branky. Obrovskou chybu si připsal Hrubý, který nedokázal zkrotit Hrošovského centr, načež neposedný mičuda podruhé zamířil do sítě - 2:0! Domácí si dělali na hřišti doslova, co se jim zachtělo. Pilař vymyslel další možnost pro Koláře, ten ale napálil jen Pernicu. Ten samý hráč měl těsně před pauzou ještě další šanci, avšak trefil pouze tyč!

Nedáš - dostaneš. Známé fotbalové rčení přišlo na řadu vzápětí. Kopic svým centrem před brankou hledal Doležala, kterého nedokázal uhlídat Procházka a hostující útočník bez větších potíží snížil na průběžných 2:1. Druhé dějství tak slibovalo ještě pořádné drama.

Baumit po obrátce přidal, začal se tlačit dopředu, ale do výraznějšího ohrožení plzeňské branky se nedostal. Naopak mohlo udeřit na opačném pólu hřiště: Bakoš se šikovně otočil s míčem, ovšem Hrubého svatyni o fous nenašel! Krátce nato ale Kolář vyslal ke zteči Petrželu, jenž sám proti brankáři nezaváhal a přízemní střelou upravil na 3:1. Zbytek utkání už další možnosti nenabídl, Dušan Uhrin mladší si následně mohl vychutnat zasloužené ovace...

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Dukla Praha 0:1

03.08.2014 17:00

Góly: 4. Jean-David Beauguel

Nepovedený týden završila Mladá Boleslav, která po fiasku s Lyonem nestačila v domácí lize na Duklu Praha. Hosté zvítězili díky jediné brance z prvního poločasu, kterou měl na svědomí Francouz Beauguel.

Po výprasku s Lyonem si fotbalisté Mladé Boleslavi chtěli spravit chuť v domácí soutěži, ovšem zápas s Duklou před vlastním publikem se jim nepovedl. Loni třetí tým soutěže zaskočil už ve třetí minutě francouzský útočník Jean-David Beauguel, tedy respektive hrubá chyba golmana Hrušky. Brankář domácích chtěl po malé domů rozehrát do strany, ale míč netrefil ideálně a Beauguel obrovskou chybu potrestal - 1:0 pro Duklu. Za chvíli to mohlo být s Bolkou ještě horší. Hanousek z ideální pozice vypálil, ovšem naneštěstí pro hosty trefil spoluhráče Beauguela. Nicméně kdo čekal ofenzivní snažení Boleslavi, ten musel být zklamán. Svěřenci Karla Jarolíma nepředvedli v prvním poločase vůbec nic.

Karel Jarolím na špatnou hru zareagoval střídáním, kdy do hry namísto Vukadinoviče poslal Milana Lalkoviče. Ale hra domácích nadále trpěla. Po hodině hry byl blízko navýšení Čajič, ale na míč nedosáhl. Krátce na to, po další chybě mladoboleslavských, minul zblízka branku Beauguel! Boleslav měla velké štěstí a stále tak byla ve hře o body. Jenomže na branku Hrušky se začal valit další a další nápor. Beauguel dokonce vstřelil další gól, který ale pro ofsajd nebyl správně uznán.

V 81. minutě se zapotil i gólman Chudý, který musel řešit nepříjemnou ránu Jasmina Ščuka. Po hříchu to ale bylo ze strany domácích vše. Dukla nejtěsnější vedení urputně bránila až do závěrečného hvizdu. Po remíze s Ostravou tak získává poněkud překvapivě všechny body ze hřiště Mladé Boleslavi.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - 1. FK Příbram 0:0

03.08.2014 17:00

Góly: -

Fotbalisté Slovanu měli po ostudném výkonu v Giurgiu na scéně Evropské ligy svým fanouškům co vysvětlovat a určitě je chtěli potěšit lepším výkonem. Předvedená hra ale nebyla lepší než v Giurgiu.

Příbram určitě nepřijela na sever Čech jen bránit, což potvrdila pohledná individuální akce Jakuba Mareše, který po zasekávače před šestnáctkou nepříjemně výpálil. Za chvíli se ocitnul sám před Hroššem Řezníček a Liberec tak měl štěstí, že ještě neprohrával. Celkově byl první poločas zcela v režií hostující Příbrami. Ve 37. minutě se dostal po rohovém kopu k hlavičce Neves a Hroššo skvěle zareagoval. Po přímém kopu Pilíka pak musel předvést další špičkový zákrok. Svěřenci Samuela Slováka nehráli vůbec dobře a v podstatě se to nezměnilo ani ve druhém poločase.

Po hodině hry sice přišla jejich vůbec první gólová šance, což je na domácí tým velmi trýstní bilance, ale Frýdek z dorážky netrefil branku. Pak už se hra zase přesunula před Hrošša. Po Tarczalově ráně se ozvala tyč a míč od brankářových zad málem skončil v brance. Závěr utkání byl z obou stran přeci jenom opatrnější, neboť nikdo nechtěl udělat osudnou chybu a tím přijít o body. V nastaveném čase celého utkání ale přeci jenom mohl rozhodnout ex-liberecký Tomáš Zápotočný. Obránce Příbrami hlavičkoval těsně mimo a domácí si mohli hodně oddychnout.

Remíza 0:0 je vzhledem k průběhu utkání spíše ztrátou pro Příbram.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Vysočina Jihlava 3:0

02.08.2014 20:15

Góly: 47. Tomáš Přikryl, 50. Tomáš Přikryl, 66. Bořek Dočkal

Pražská Sparta přehrála Vysočinu Jihlava na vlastním hřišti a prozatím nadále vládne tabulce první ligy. Sparta jasně dominovala utkání a dokázala se třikrát prosadit. O branky se postarala dvojice Tomáš Přikryl - Bořek Dočkal.

Na první pohled byste řekli jasné utkání. Na ten druhý ale minimálně první poločas nebylo vše tak jednoduché, protože hosté docela drželi se soupeřem krok. Nebýt dvou rychlých branek Tomáše Přikryla a jedné od Bořka Dočkala, Jihlava mohla velmi nebezpečně okrást Spartu o body. Nakonec se však štěstí přiklonilo na stranu zkušenějšího favorita a celek z Vysočiny odjíždí domů bez bodů.

Matějovský dlouhým nákopem poslal míč přímo na kopačku Přikrylovi, ten si ale složitě zpracovával těžký pas a celou akci nakonec zpomalil. Hosté se sice pokoušeli o odpověď, ale to se jim příliš nedařilo. Následně se znovu ozvala Sparta. Přikryl si narazil míč s Matějovským, čímž se mu otevřel volný prostor na levém křídle. Následný centr ránou bez přípravy zakončil Kadeřábek, tomu ale míč nesedl na kopačku ideálně, takže se nakonec otřel jen o horní síť hostující branky.

Dočkal potáhl míč až na dostřel brány, z dvaceti metrů ostře vypálil levačkou a čekal, kam jeho rána doletí. Do sítě to nebylo, protože se defenzíva Jihlavy činila a míč tečovala. Ten tak skončil jen těsně nad břevnem jihlavské branky! Po půlhodině si brankář Bičík dovolil menší chybu, která ale zůstala nepotrestána. Haris Harba dobře vybíhal za obranu, Bičík ještě lépe vstříc míči. Ten ale vyrazil jen k dobíhajícímu Kukoľovi. Ani od něj ale neinkasoval, protože Kukoľ jej sice obešel, ale míč nastřelil do boční sítě.

První půle branky nepřinesla, ta druhá už byla o poznání bohatší. Dvě minuty po návratu ze šaten se totiž prosadili domácí a tribuny jásaly. Skvělou nahrávkou se blýskl Marek Matějovský, který si již poněkolikáté dnes večer načasoval pas na Přikryla, který byl sice tísněn dvěma protihráči, ale rána z jeho kopačky zapadla k tyči.

Brankář Jan Hanuš si musel připadat jako ve zlém snu, protože přetažený centr od Kadeřábka si pohlídal Tomáš Přikryl a jeho jméno svítilo na světelné tabuli podruhé v krátkém čase - 2:0.

Po hodině hry se Jihlava jakžtakž trochu zkonsolidovala, ale Sparta jí zasadila drtivý úder. Matějovský vyzval k dalšímu zakončení Bořka Dočkala, který zpoza vápna napřáhl a zamířil přímo k tyči soupeřovy brány! Utkání bylo víceméně rozhodnuté, protože Jihlavě nezbývaly ani síly ani čas na obrat skóre.

Jihlava se sebrala o pár minut později, když Krejčího hlavičku Bičík pouze vyrazil ke kopačce Mešanoviće, jenž snadno doklepl míč do sítě. Pomezní rozhodčí Urban však viděl v ofsajdu Harbu, jenž se do hry zapojil aktivitou před Bičíkem, takže gól platit nemohl. V další skvělé akci se ocitl Haris Harba, ale jeho rána mířila půl metru mimo sparťanskou branku. Ke konci utkání se ještě dostal do zakončení Kučera, ale na Bičíka si nepřišel.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - FC Hradec Králové 3:0

02.08.2014 17:00

Góly: 63. Aleš Schuster, 77. Jakub Jugas, 90. Miroslav Marković

Brno si připsalo cenné tři body, když dnes jasně zvítězilo nad konkurentem z Hradce Králové. Diváci si přišli na své, když domácí vstřelili tři branky. Hosté sice nebyli výrazně horším týmem, ale nedařila se jim finální fáze.

Hradec Králové měl za sebou celkem povedené utkání prvního kola s Teplicemi, s nimiž se po sympatickém výkonu rozloučil s remízou. Brno se naopak trápilo a Jablonec byl nad jeho síly. Dnešní utkání mezi oběma celky bylo příležitostí pro moravský tým, aby ukončilo dlouhý jedenáctiletý půst, kdy nad Hradcem Králové nedokázalo zvítězit.

Hosté začali poměrně aktivně a především Halilović dostal přihrávku za obranu a pelášil na Hladkého, vrátit se ale stihl Schuster, který si s problémovou situací poradil a vše z pohledu Brna vyřešil. Brno se hodně zlobilo, když v pokutovém území soupeře dost nebezpečně padal Marković a ještě víc, když sudí Hrubeš situaci neposoudil jako faul a penaltu nepískal. Halilović pokračoval ve skvělém výkonu a kdyby zakončoval v další situaci lépe, mohli jít hosté do vedení. Halilović se na kraji vápna zbavil dotírajícího Fischera a vypálil, ale vůbec netrefil bránu.

Brno se nevzdalo a hodlalo odpovědět. Možná to čekal málokdo, ale nevysoký Alois Hyčka si naběhl do pokutového území a stěží hlídán napálil centr Davida Paška do břevna brankáře Koubka. Hyčka se chtěl prosadit a po této hlavičce se pokoušel také o rány po zemi, ale to se mu nevedlo, protože jeho další pokus se mezi tři tyče nakonec nevešel. Poměrně svižně odehraných pětačtyřicet minut bylo za námi a divákům nezbývalo, než doufat, že i přes velká vedra budou hráči ochotní a schopní pokračovat v nastaveném trendu.

Brňané jim vyhověli a deset minut po změně stran mnoho nechybělo ke vstřelení první branky dnešního zápasu. Sýkorův centr přiletěl na hlavu Markoviče, který se ale pro míč musel vracet, takže jeho hlavička v síti neskončila. Po sérii rohových kopů už to ale Brnu vyšlo, když se míč od Sýkory snesl na hlavu Aleše Schustera, a i když si Koubek na míč sáhl, v cestě do sítě mu zabránit nedokázal.

Hradec ale neskládal zbraně a minela brankáře Hladkého málem Brno stála body. Brankář podcenil zakončení soupeře a míč mu vyklouzl z rukavic. Když pomalu skákal za brankovou čáru, rychlý reflex brankáře ještě brance zabránil a míč byl odeslán mimo tři tyče. A to muselo Hradec mrzet, protože patnáct minut před koncem se k dalšímu rohovému kopu postavil opět Sýkora, našel centrem hlavu Jugase a ten navýšil vedení svého týmu! Brno zvládlo porazit svého soupeře více než jasně, když v devadesáté minutě skóroval ještě Miroslav Marković, který si naběhl na skvělý míč od Zavadila.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Bohemians Praha 1905 4:1

02.08.2014 17:00

Góly: 30. Libor Došek, 54. Veliče Šumulikoski, 56. Michal Trávník, 90. Libor Došek - 87. Matúš Mikuš

Libor Došek se stal hlavním hrdinou utkání mezi domácím Slováckem a hosty z Prahy. Klokani nedokázali udržet pozornost ani kanonýra Doška na uzdě a celek z Moravy jim oplatil čtyřmi vstřelenými brankami.

Fotbal v českém prostředí utrpěl jednu velkou ztrátu, která samozřejmě narušila chod dalšího kola první fotbalové ligy. Zesnulému Františku Hrdličkovi vzdali poctu hráči na trávníku i diváci v ochozech. A i když je to pouze chabá náplast na bolavou ránu, alespoň pohled na skóre mohl po skončení utkání těšit.

Bohemians měli první velkou šanci na zvrat v zápase, když Engelmann z pravé strany odcentroval na zadní tyč, kde se zjevil zcela volný Mosquera. Ten ale hlavou z blízka šanci trestuhodně zahodil a minul. Slovácko mělo šanci na odpověď, když domácí mužstvo zahrálo rohový kop nakrátko, obrana Bohemky míč odvrátila k Šumulikoskému, jenž z první pálil, střela byla zablokována. Odražený balon se dostal k Šimkovi, jehož rána se dostala až k brankáři Švengerovi, ten musel zasahovat a odvrátit míč do bezpečí.

Diviš dostal přihrávku na pravou stranu za obranu Klokanů a směřoval do pokutového území, tam vystřelil a díval se, jak jeho nedůrazná rána míří po zásahu obránců soupeře mimo tři tyče. Slovácko se ale brzy dočkalo zaslouženého vedení. Po centru z pravé strany od Valenty zůstal nekrytý ve vápně Libor Došek, který potvrdil, že nechávat tohoto dlouhána nekrytého v pokutovém území se zkrátka nevyplácí. Došek hlavou zavěsil přesně k tyči a Slovácko vedlo.

A ani napodruhé se Bohemka nevyvarovala chyb, když Divišovi chybělo jen velmi málo k tomu, aby zavěsil podruhé. Byl ale natolik překvapen svou šancí, že zazmatkoval a poslal míč mimo. Obdobně se ještě před koncem první půle vedlo Liboru Doškovi, který rovněž hlavičkoval mimo. Slovácko se rozhodlo pět minut po změně stran trochu oživit hru a na trávník se dostal Luboš Kalouda. Ten byl na hřišti sotva čtyři minuty, ale přesto dokázal přihrát na z brankové čáry Veliče Šumulikoskému, který už balon dopravil za záda bezbranného Milana Švengera.

Sotva o minutu později Slovácko dokonalo dílo zkázy, když Diviš proběhl kolem lajny a přihrál na malé vápno Michalu Trávníkovi. Ten zblízka pod břevno poslal brankáře Švengera potřetí do sítě pro míč.

Hodně práce měl také jeho protějšek. Heča si ale nakonec poradil se zakončením Jakuba Rady a následně pokryl také šanci Josefa Jindřiška z volného přímého kopu. Byli to ale hráči Bohemians, kdo se radoval z dalšího gólu. Obrana Slovácka na chvíli zaváhala a toho využil krásně dorážející Matúš Mikuš. Diviš sice v závěru trefil jen tyč soupeřovy brány, ale ještě jeden gól diváci viděli - o minutu později se totiž trefil Libor Došek a uzavřel skóre zápasu.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Baník Ostrava 3:1

01.08.2014 20:15

Góly: 3. Milan Škoda, 76. Jaromír Zmrhal, 85. Martin Latka - 82. Jan Baránek

Červenobílá družina navázala na tříbodový import ze Slovácka a po vítězství nad ostravským Baníkem se alespoň dočasně usadila na samém vrchu ligového pelotonu. SKS se na první místo vrátilo po dlouhých pěti letech, naposledy zde bylo na konci mistrovské sezóny 2008/09.

Vršovický tým začal před vlastními fanoušky aktivně a již po dvou minutách se mohl po zásluze radovat: Baéz, jenž si odbyl premiéru v základní sestavě, po standardní situaci nevázal a okamžitě vystřelil, kulatý nesmysl ještě tečoval Škoda a Pavlenka už reagovat nemohl - 1:0.

Tento moment pochopitelně Slavii dodal potřebný impuls. Úvodní půlhodina se hrála pod domácí taktovkou, další nebezpečné situace však k vidění takřka nebyly. Teprve poté se dostala ke slovu také Ostrava, ani ta ale nedokázala Hrubeše pořádně zaměstnat. Těsně před pauzou pak mohl zvýšit vedení Škoda, kterého ukázkovým centrem našel Vukadinović, mičuda ovšem zamířila těsně vedle ohraničeného prostoru! Slávističtí příznivci přesto mohli být spokojeni.

Po změně stran se herních otěží chopil hostující tým. Dlouho se však k ohrožení červenobílé svatyně nemohl dostat. Nakonec mohl z volného přímého kopu z ničeho nic srovnat krok Greguš, jeho projektil ale zamířil pouze do břevna a od Hrubeše následně balón zamířil do zámezí.

Baník se tlačil dopředu, čímž logicky otevíral zadní vrátka. Toho pak domácí zhruba čtvrthodiny před koncem ukázkově využili, když Škoda po rychlém kontru předal Zmrhalovi, který z vápna napřáhl, a rázem to bylo 2:0! Zdálo se být rozhodnuto. Opak byl ale pravdou: Mensah (o půli nahradil Svěrkoše)se šikovně uvolnil a Baránek hlavou snížil - 2:1. Prakticky vzápětí ale ten samý hráč ve vlastním vápně neuhlídal Latku, jenž po Juharově nabídce uzavřel na 3:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha22005:16
2.Slavia Praha22005:26
3.Viktoria Plzeň21105:34
4.Dukla Praha21101:04
5.1. FC Slovácko21015:33
6.Zbrojovka Brno21013:23
7.Baumit Jablonec21013:33
8.FK Mladá Boleslav21011:13
9.1. FK Příbram20202:22
10.Slovan Liberec20201:12
11.České Budějovice10101:11
12.FK Teplice10100:01
13.Baník Ostrava20111:31
14.FC Hradec Králové20110:31
15.Bohemians Praha 190520022:60
16.Vysočina Jihlava20020:40
Zbývající zápasy
02.08. 17:00FK Teplice - České Budějovice

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (529)

Přidat komentář
TheAdy

Reagovat
bayern987

Reagovat
TheAdy

tak rychle doma ze stadionu ?

Reagovat
bayern987

Nene, Bayern hraje až 20 dní.

Reagovat
bayern987

za*

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Logan

Tak jsme první no a cóóóó, no a cóóó, no a cóóóóó

Reagovat
Rarášek

no a nic, co by jako mělo bejt.. užívejte si to dokud máte možnost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to poradne uzij

Reagovat
guzman

nechteli byste za to rovnou titul ?

Reagovat
smazaný uživatel

chtěli

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, te tady vidim po nekolika letech

Reagovat
madridcan

To vravia aj tebe ludia, ked ides na Plzen a nie si v tom case na EF?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to vravi tobe, kdyz jdes do skoly.

Reagovat
madridcan

Tam som Boh...kazdy ma pozna, ale nikto ma nikdy nevidel

Reagovat
Logan

ale kulový, ale je pravdou že většinou jsem psal akorát u přestupů a před sezonou, protože pak už nemělo smysl o té tragedii psát, ale třeba v BL sekci jsem pořád ale hlavně se teď víc věnuju hokeji, takže do fotbalu už tak jako tak moc nepíšu, ale tady jsem si rejpnout musel

Reagovat
Agnar

Uvídíme po Teplicích

Reagovat
smazaný uživatel

ty to taky hulíš?

Reagovat
martin1

skvěle tak jak to má být - a ještě k tomu jsem v tiplize uhodnul vysledek 3:1

Reagovat
bayern987

Reagovat
martin1

my jsme spolu v tiplize

Reagovat
bayern987

Reagovat
Puskas

Tak start máme za sebou, teď to chce restart.

Reagovat
smazaný uživatel

První místo, nejvíc vstřelených gólů, nejdelší série výher v tomhle ročníku, nejvyšší letošní vítězství ligy, škoda - nejlepší střele... uff, ještěže je do zítra čas si to všecko říct

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Aspoň to snad otevřelo oči těm, co tvrdili jak jedem na poháry.

Reagovat
Puskas

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

To snad nemohl nikdo myslet ani vážně

Reagovat
Banikovec7

To by ses divil, kolik se tady takových našlo.

Reagovat
smazaný uživatel

zavřené oči od roku 2002?

Reagovat
HorajzmAmmann

On někdo určitě překvapí, já myslel že to budeme my. Ale ještě si na to počkám... zase tak strašně nehrajem... 1. bod je určitě špatný, hodně špatný, ale kombinačně a technicky jsou na tom dobře, jen musí víc střílet, nedostávat goly na začátku, Svěrkoš - Baroš do utoku a ono to snad půjde, já jim prostě letos věřím i po 2. kolech Uvidíme po 5. kole...

Reagovat
frankiefcb

Tak ono po losu bylo docela zřejmé, že pravděpodobně všem spadnou růžové brýle. Já osobně jsem chtěl z prvních 4 kol 5 bodů. Tak ať máme aspoň ty 4. Každopádně výkony ideální nejsou. Uvidíme, jak zahrají doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Beránek ale sympaťák, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti vylejzaj z kanálů po několika letech.

Reagovat
TheAdy

za pár kol, se tam vrátej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
Euphael

Reagovat
dest1l

Reagovat
Logan

ale hovno, slávisti tu byli pořád, jen se znovu začínají bavit s vyššíma patrama tabulky a ne s těma spodníma

Reagovat
Logan

a stejně to není žádnej dlouhodobej stav, pořád má ta hra k ideálu daleko, ale rozhodně je příjemnější vyhrávat než naopak

Reagovat
smazaný uživatel

K ideálu možná daleko, ale porovnej si celkovou kvalitu a organizaci naší hry s jarními zápasy...Neskutečný rozdíl a to jsou odehrána 2.kola,mužstvo se buduje, sedá si to, takže to bude ještě lepší ... Já jsem optimista

Reagovat
bayern987

To by mě docela zajímalo kde je Olomouc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne hele, alespon pár nás tu bylo pořád...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pleteš si pojmy ...když my prohrajeme, jsme smutný, nasraný, lamentujeme nad taktikou, chybama jednotlivých hráčů ...když prohraje sparťan, bere do jedný ruky telefon a do druhý kabelu...

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo se volá Putinovi o pomoc..

Reagovat
smazaný uživatel

Putinovi?

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vinetou

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Liquid

Reagovat
risk je zisk

:D

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

od tebe to sedí

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Velice zajímavý a pohledný zápas, výborný výkon Vukadin Vukadinovič, řekl si jasně o základní sestavu, začíná se do toho dostávat i Míňa, přímočarej, dravej, ještě trošku zlepšit řešení určitých situací a práci s míčem a bude to super, Baéz výbornej též

Ale MOTM Milan Škoda, toho kluka nepoznávám, Beránek ho polil živou vodou, jde vidět, že mu věří a že Škoda ví, co má hrát a hned se mu lépe dýchá. Několikrát výborně potáhl nebo podržel míč, vhodný i do kombinace

Obávám se, že pro Damiena nebude místo, výsledky jsou a Míra ho asi nebude zapracovávat do základu, když navíc dal jasně najevo, že tam počítá s Pitákem...

Každopádně krásný pocit, první místo v tabulce, 5 vstřelených gólů, dobrá efektivita, některé velmi pohledné akce...Na to , že se teprve sehráváme a budujeme kádr od píky, jsem moc spokojen.

SKS FOREVER

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je Míňa?

Reagovat
smazaný uživatel

Černý

Reagovat
smazaný uživatel

Dik, tomu drzim palce, je mi zahadou, ze se neprosadil na Dukle.

Reagovat
Losinho

Pro Damiena se určitě najde místo, pořád je fotbalově o 2 úrovně výš než zbytek týmu.

Reagovat
JacksLFC

Ze by Damien nehrál ? Je úplně někde jinde jak většina záložníků v SL a ty bys ho nechal sedět ? Blaznovina... I s tím platem nemůže být na lávce

Reagovat
goodbay

Konec sveta se blizi?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Manik...

Reagovat
Lojd

Ten Hraboš vás ještě bude stát body

Reagovat
TheAdy

Itak slávisti..nějak brzo ze stadionu, co ? "fans"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

nj slávista, byls podpořit co, hlavně mi tu házej smajlíka

Reagovat
bayern987

Koukám fanoušek Brna... Při pohledu na tabulku chápu tvou mrzutost.

Reagovat
Liquid

Reagovat
TheAdy

co už. druhá liga taky liga.. naštěstí tuto sezonu hrajeme v první a prostě co už.

Reagovat
Manik...

Ne každý to má 2 stanice tramvají

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

někdo hledá výmluvy, jiný zas řešení.

Reagovat
Manik...

Jasně, jezdi si každý týden 200 km tam a 200 km zpět na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Však on bude podobně. Teď když mu sestoupila Sigma, tak stejně jako správný fanoušek bude jezdit na Varnsdorf a další

Reagovat
TheAdy

Hlavní zbrojovka, tam chodím. výjimky ako že su mimo město se najdou (ale to taky nesedím u ef že ..) ale jinak tam sem (btw: mluvíme tu jen o domácích zápasech)

Reagovat
Manik...

No a odkud jsi z Brna?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mimo město nemůžeš sedět na EF? Takže když je někdo na koleji třeba, tak nesmí na EF jakmile hraje jeho klub doma?

Reagovat
TheAdy

bod pro tebe. ale pravdou je, že tu většina jsou spíš ti "fans" , co hodně fandí, ale stadák videli jen v reklame od synotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to nevadí. Lepší než ti, co tam chodí pískat na vlastní hráče po zkažené přihrávce a místo podporování týmu řvát Pelta ven

Reagovat
Manik...

Přesně, nebo ti, co chodí se porvat

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

A co je ti do toho?

Reagovat
TheAdy

že se ozveš zrovna ty, takovej "fanda"

Reagovat
JacksLFC

Co je na tom spatnyho být po zápase na ef??? Mám internet v mobilu a než jsem se odstěhoval do Lpoolu byl jsem v tramvaji na ef na mobilu a četl podobný nesmysly... Vůbec nejsi objektivní. Když je někdo tu tak automaticky nebyl na stadionu?!

Reagovat
TheAdy

ve většině případů. jo.

Reagovat
TheAdy

a jak si se dostal k fandění Slavii ?

Reagovat
db18

asi spadl na hlavu

Reagovat
Manik...

Já nefandím Slávii. Mně vadí, že se tady někdo vytahuje, že fanoušci nebyli na stadionu. Ze kterých pak děláš méněcennější fanoušky než jsou ti, kteří na ten stadion chodí pravidelně. Proto se ti snažím vysvětlit, že ne každý se na ten stadion může dostat .

Kdybych já bydlel v Praze, tak si koupím roční permanentku na Spartu a pokud bych nebyl v práci, byl bych na každém zápase

Reagovat
technecium

Co to tady rozjíždíš za sračky? Já teda podle tebe nesmím fandit Pitsburku v NHL, protože nejezdím na každý jeho domácí zápas? Jsi byl určitě poprvé v životě na zápase a rozjíždíš tady ty trapný bomby.

Reagovat
didosh

Já od mala Panthers a též jsem je neviděl nikdy hrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam, ze Banikovci, kteri se chvastali jak budou hrat o pohary, jsou uz zase skoro na sestup

Reagovat
smazaný uživatel

a to mají teď doma Teplice a pak jedou na Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Vy dva ste se hledali, až ste se našli.

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsem si dával pozor, aby ten příspěvek nebyl útočný. Ale vyjmenovat soupeře, který přisoudil los, je koukám už přehnaná agrese...

Reagovat
smazaný uživatel

1b. ze dvou zápasů... Pavlenka na to nemá....některé zákroky super,ale Šrom by měl být jedinička! Jinak škoda te spojnice,za stavu 1:1 by se určitě hrálo lépe...navíc tam byla sporná situace a možná penalta...Každopádně byhc z toho nedělal vědu,udělal byhc možná trošku změnu v sestavě a hlavně bych i častěji střílel a nevodil pořad ten míč.. jak byhc řekl Bosák: "Voni to tam chtěj dovíst na saních" Alespon trošku spadli z oblaků na zem po těch výhrách v přátelakách a remíze na Dukle a snad se vzpamatují... Tepláky porazíme!

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla tam žádná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná pentle na Frydrcha za stažení za dres .

Reagovat
smazaný uživatel

Ta záloha byla tragická...Svěrkoš 2x u balonu,Šichor parodie na fotbal...

Reagovat
taws

vždyt šichor byl asi jedinej co tam něco hrál..

Reagovat
HorajzmAmmann

Šichor jedinej !!!

Reagovat
Manik...

Slávie to mančaft sakra ... Její náskok se bude dohánět hodně těžko, jsou jasnými kandidáty na titul

Reagovat
bayern987

Hmm já bych to viděl na druhé místo za Lafatou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si z toho delas srandu, ale ono staci na zacatku vyhrat nekolik zapasu, chytit vlnu a muzou se drzet stejne jako Teplice loni. Kteri sezonu predtim byly take na sestup

Reagovat
Manik...

Podle toho losu co teď mají, to na vítěznou sérii moc nevypadá ... Nevěřím tomu, že Slávie bude v první 5, možná někde uprostřed

Reagovat
goodbay

Nedivil bych se, kdyby porazili i Liberec. V Teplicich se muze stat cokoliv.

Reagovat
Losinho

Teplice budou doma zase hodně silný, u Liberce bude hodně záležet na tom, jakou nasaděj po pohárech sestavu, ale čekám vyrovnanej zápas.

Reagovat
Agnar

Mno uvidíme jak s klukama zacloumá Hrdličkovo situace

Reagovat
Losinho

Může je to i semknout, podle mě je to neovlivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych taky Slávce letos docela věřil. Rozhodně síš, než Liberci, ačkoliv Slovák by měl bt dorý trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Nahoda

Reagovat
smazaný uživatel

Len nech to Slavií vydrží čo najdlhšie, pre český futbal to bude veľké plus.

Reagovat
Puskas

co?

Reagovat
smazaný uživatel

To treba niekomu vysvetľovať? To je v prdeli.

Reagovat
Puskas

Jistě, proč zrovna Slávia může být plus pro český fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Inu, Sparta potřebuje nějaký komparz a když jde teďka Plzeň do kytiček...

Reagovat
smazaný uživatel

LOL

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček aktuálně s 1b nejhorší slezský klub v lize, styďte se

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

ale zatial nejlepší moravský s 1 bodem

Reagovat
centos

Reagovat
Greny

Slavia posiluju přichází Senegalec Dame Diop - 21 let, útočník příp. ofenzivní záložník.

Reagovat
Greny

posiluje*

Reagovat
smazaný uživatel

Svojí hvězdnou kariéru nastartoval v senegalském velkoklubu Touré Kunda - kruh se uzavřel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Losinho

Pořád bych se držel při zemi, ale oproti Slovácku už byla i ta hra o dost lepší, kádr je relativně širokej, snad ty výsledky vydrží co nejdéle. Příště už máme doma haluzácký Liberec, snad budou unaveni z pohárů.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mada

Reagovat
Liquid

zachránění už po 2.kole to jsem nečekal, pokud porazíme Liberec, tak můžeme směle mluvit o útoku na poháry ne-li přímo o útoku na titul

Reagovat
Posledni Kovboj

mluvte o nem, prosim prosim

Reagovat
risk je zisk

:D

Reagovat
centos

Po té brzké haluzi slávisti docela zalezli a Baník nebyl schopný snad ani vystřelit, to byla tragedie. Nejčastější pohyb s míčem byl směrem od slávistické šestnáctky. Pak pár individuálních chyb a je vymalováno..

Svěrkoše nechat příště sedět, Mensah byl pro tým mnohem platnějším hráčem.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba tím, že "zavinil" druhý inkasovaný gól... Jinak vyhrál marný nad marnějším.

Reagovat
centos

Jo, tohle posral. Na rozdíl od Svěrkoše ale zahrál alespoň něco.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi asi slepý. Mensah byl nejlepším hráčem Baníku. Není náhoda, že po jeho příchodu na Dukle i na Slavii se naše hra zvedla. Tak se začni pořádně dívat na ten fotbal a nepiš nesmysly.

Reagovat
Coutinho10

Tak dalsi skvelej zapas atmosfera byla dneska libova a hlavne po golu na 2:0 a 3:1 to bylo top.... ...skoda ze Balaj sel dolu tak brzo, ale hlavni sou dalsi 3 body a 1. místo v tabulce je tak dal

Reagovat
SIRBRANIKE

To vám fakt nie je trapné písať o momentálnom prvom mieste v tabulke?

Reagovat
smazaný uživatel

Slávistům? Někomu stačí málo. Oni ani nechápou, že cyklistka není fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Spartani zase nepoznají židovskou hvězdu. Hezky to v tý Praze máte, Stalinovy závody Sparta Praha vs Jude Slavia... ber s nadhledem

Reagovat
smazaný uživatel

Ale poznají. Zvlášť, když neexistuje nic jako "židovský hvězda", je to Davidova hvězda. Používaná tradičně například muslimy z Fésu. A ty Stalinovy závody / ČKD Sokolovo jsou nejlepší důkaz absurdity narativu o tom, že Sparta byla nějaký režimní klub.

Tak jako tak, Sparta je nejstarší fotbalový klub u nás. Nikoliv Slávia, která se o to ani nikdy nehlásila, ale v posledních letech vytáhla do boje s báchorkou o tom, že je starší.

Reagovat
Losinho

Tak si tu informaci třeba vytetuj na zadek.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám rád tetování.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Slavii se čutalo do meruny ještě předtím, než Sparta vůbec tušila, že bude existovat...

Reagovat
smazaný uživatel

určitě ještě předtím, než se vůbec tušilo, že bude existovat fotbal

Reagovat
SIRBRANIKE

Vďaka za vysvetlenie, ale ja som tiež slávista....

Reagovat
smazaný uživatel

To tě lituju.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že ty tvoje "vtipy" jsou horší a horší. Achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Je těžký udržet si tak vysoký standard

Reagovat
F.Torres

vždyt si z toho dělají prdel všichi

Reagovat
Mada

blbec to nepochopí

Reagovat
SIRBRANIKE

Ďakujem.

Reagovat
smazaný uživatel

V televizi to vypadalo na parádní atmosféru. Škoda, že se o tomhle nikde nepíše. Zas až se něco stane, se bude psát o tom, jak dál fans omezovat....

Výkon hadra, hold nový ročník je něco jiného než odevzdaní soupeři na jaře a příprava. Snad se chytnem s Teplicemi za 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavii bych po prvních 5 kolech přál tak 18-19b. Ten pád na hubu bude o to libovější

Reagovat
Losinho

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

co tím chtěl gloryhunter říct?

Reagovat
smazaný uživatel

Po 5. kolech 18-19 bodu? No bude to fuska

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Manik...

To jsem zvědav, jak to chtějí udělat. To jako, že by měli za tyhle 3 zbylé kola 6 bodů za výhru?

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně, bude se to násobit jako u bowlingu

Reagovat
Mada

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
Agnar

"Vona" fakt bude asi ta válka....slávka první, tři goly v zápase..

Reagovat
Miky.77.14

Hlavně že tu každý chytrák kritizoval Škodu a teď to táhne.

Reagovat
smazaný uživatel

boha dal dva goly jeden nahodnejsi nez druhy, ten to tahne, ale x let ke dnu

Reagovat
salami

mírnil bych optimismus, furt je to hodně o štěstí, obranu Baník vubec neprověřil a nebejt toho prvního štastnýho golu, tak to mohlo bejt jiný, pozitivní je, že máme 2 utočníky, Škodáka se zastávám celou dobu a konečně mi to oplácí, jinak se mi líbil Vukadinovič i Milan Černý, s tim že vukadinovič bude dobrej náhradník, zahrál dobře, ale nějak na něm nevidim nic zajímavýho, snaží se, neni pomalej, neni nešikovnej, ale zároven v ničem nevyniká, to Černý si s míčem rozumí daleko víc a jestli nabere sebevědomí a formu, tak bude výbornej, ideálně by se mohl konečně uzdravot Mičola a zůstat zdravej Boudjemaa a hned by byla ta ofenziva o něčem jinym, jinak pravej bek zůstává naprostou prioritou, oba dnešní byli hrozný, jinak musim pochválit i Zmrhala, kterej sehrál slušnej zápas a Bílek mě překvapil jak je dobrej v hlavičkách, nohama je to už slabší a Hrubeš dneska nebyl moc jistej

Reagovat
Losinho

Zmrhalovi by to vedle Baéze mohlo sedět. Boudjemaa by už mohl hrát příští zápas, co Mičola? Ten to má dlouhodobější? Každopádně ta konkurence v záloze už je dobrá, teď ještě přišel ten Senegalec a úplně bych neodsoudil ani Petra.

Reagovat
salami

Boudjemaa byl na lavici a podle všeho připravenej, docela škoda že nešel do hry, bojim se že ho Beránek nebude stavět, protože se přímo nabízelo aby tam šel on a ne Piták, Mičola by měl bejt fit v říjnu, tak snad vydrží chvíli zdravej, na Senegalce jsem taky zvědavej, jako celkově ted do ofenzivy budeme mít i docela přetlak, když budou všichni zdravý, akorát střed zálohy nic moc, vlastně tam máme jenom Zmrhala, Gecova a Baeze, Dobrotku tam nepočítám a s Hrubym tam zase nepočítá Beránek, jinak já to vidim tak, že to bude muset odnést Balaj nebo Škoda, protože před středem Zmrhal-Baez bude muset prostě hrát někdo jako Piták/Boudjemaa, jinak je tam strašná díra a odskáče to jeden z utočníků

Reagovat
KKralik77

Tady si vsichni hrajou na to jak rozumej fotbalu a zkousej ostatnim podavat nejaky rozebiracky. Vyhraly jsme ? Vyhraly.... hraje se o 3body

Reagovat
smazaný uživatel

Si tady hraješ na nějakýho ambasadora Slavie a přitom ani neumíš shodu podmětu s přísudkem, šášo Vášo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam dotaz v 59. minute kopal Hrubes aut od branky primo na Skodu, ktery hlavickou prodlouzil na Vukadinovice. Rozhodci mavl Skodovi ofsajd a ja mel za to, ze z autu ofsajd byt nemuze. Seknul se teda rozhodci nebo ja?

Reagovat
smazaný uživatel

To je jen z autu, který je do hry vhozen rukou....

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ofsajd není po rozehrání autu (rukou), kopu od brány a rohu (pochopitelně, ale v pravidlech to je zmíněno).

Reagovat
salami

z autovýho vhazování

Reagovat
Manik...

Z Autového vhazování (z ruky) není, ale jakmile to prodlouží (resp. dotkne se hráč a přihraje) tak už je

Reagovat
Greny

Pokud to bylo bez teče z odkopu od branky tak si myslím, že se seknul rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

z kopu od brány ofsajd není, nemával ho vukadinovičovi spíš?

btw. z autu, který je vhozen rukou... co se tady člověk nedozví (nemyslím formulaci, ale neznalost pravidel)

Reagovat
smazaný uživatel

Maval ho Skodovi prave, tim jsem si jisty. A navic ani Vukadinovic byt v ofsajdu nemohl. Takze rozhodci nezna pravidla

Reagovat
db18

odkop od brány = aut, nebo o co jde?

Reagovat
Mada

Reagovat
HorajzmAmmann

OK tak sem si myslel, že se prvníma kolama nastartujem a můžem překvapit. No nevadí, moc kombinujou, málo střel na bránu. Pavlenka taky nemá čistý svědomí. Hlavně u Zmrhala na 2:0. Škoda Greguše. Jestli nebudou s Teplicema a s Brnem 2. výhry tak jsme zase v ...

Reagovat
Kepy_FCB

Prohrát jsme si zasloužili, domácí byli vždy dřív u míče, chyběl důraz, přesnost, klid. Přesto sudí byl hodně tendenční,otočil mnoho faulů v náš neprospěch po kterém jsme třeba dostali 3 gól.

Jinak padl rekord chacharů v Edenu - 903

Slavia moc pěkné choreo

Reagovat
smazaný uživatel

S tím rozhodčím - mně zase příjde, že k hráčům Baníku byl až moc mírnej a odpouštěl jim karty.Hlavně některý z těch vašich černých hráčů do toho šli dost ostře.Baez dostal za faul skluzem žlutou kartu (naprosto oprávněně), ale chvíli na to, dost ostrej skluz na slavistu a bez karty.

Nebo ten faul De Azeveda ve 35.minutě.To klidně mohl dostat červenou.Skluz podrážkou napřed a nohy ve vzduchu.....Ještě k tomu u vápna Slavie, takže úplně zbytečnej.Trefit toho hráče hůř, dopadlo by to dost zle

Reagovat
salami

Greguš měl mít v první puli žlutou, dvakrát tam sundal ostře Vukadinoviče a ještě to doprovázel kecama

Reagovat
Mada

Reagovat
centos

Vynikající číslo

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Tak včera jsem byl docela spokojenej.Tohle byl přesně fotbal, jakej jsem očekával, že budou pod Beránkem hrát,Je to přesně fotbal, na kterej současná Slavia má a kterej hrát musí.Není to nijak extra pohledný, ale nese to ovoce.Obrana včera hrála poměrně dobře, i když měl Baník chvílema územní převahu, tak ho do ničeho nepustila.

A ta efektivita v útoku - to je opravdu Slavia?? Rozhodně jsem nebyl zvyklej, aby dokázala Slavia v ofenzivě vytěžit z minima maximum a teď už se to povedlo druhej zápas za sebou.Některý individuální výkony (Baez , Vukadinovic, dokonce i Škoda, ten ma zivotni formu) byly dost na úrovni.

Necekam, ze ted budeme vyhravat furt, uz dalsi zapas s Libercem bude tezkej.Ale vcera presne naplnili to, co se skrejva za tim Berankovo "vzhuru slavie".Pokud to tak bude pokračovat, jen dobře

Reagovat
Hafna

Ahoj,

existuje nějaká eurofotbalová miniliga na fantasy synot ligy na sport.cz? Že bych se přidal kdyby byla možnost

Reagovat
Coutinho10

cau jj tu je link a volnych mist je jeste dost

http://fantasy.sport.cz/ceskaliga/mini_leagues/5895

Reagovat
Hafna

díky

Reagovat
Coutinho10

nz

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda SKS , toto je nejlepší vstup do sezóny za posledních 7 let , jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

SKS

Reagovat
smazaný uživatel

dobře slavia, hned mě bolí hlava míň

Reagovat
frankiefcb

Ten los na začátku máme vražedný no. Teď musíme urvat výhru nad Teplákama, aby to bylo lepší. Bojím se bojím, že se kluci po případné prohře sesypou.

Reagovat
Puskas

O případné prohře nesmíme vůbec uvažovat, tím méně hráči!!

Reagovat
frankiefcb

No vzhledem k atmosféře, co panuje na Bazalech to "doma" nebude jako bývalo. No bez kotle, s minimální podporou. Bojím se, že prohra může přijít (což by mi s Teplákami až tak nevadilo), ale bohužel si myslím, že by se opět sesypali.

Reagovat
didosh

Los je na piču ale na to aby jsme porazily tepláky máme.Slávka to uhaluzila.

Reagovat
salami

mě teda Baník hodně zklamal, v Edenu jste až na přímák Kukece nepředvedli vubec nic, nemastnej, neslanej, nepřesnej a ani nijak zvlášt bojovnej výkon, s timhle byste neudělali 3 body nikde

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Adhol

Nádhera!! Jen tak dál Vzhůru Slávie!

Reagovat
Puskas

OT - Juniorka Liberce porazila juniorku M. City 2:1...

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Něco co pomůže co nejrychleji od bolení hlavy z chlastu? Solidně mi tříská v hlavě a za dvě hodiny jede vlak

Reagovat
frankiefcb

Spánek. A pokud nemůžeš spát, tak v krajní nouzi jsem používal ibalgin popřípadě paralen. Ještě mě napadá, pokud bydlíš někde na vesnici, kde není vedro, tak projití na čerstvém vzduchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na spánek není čas, za chvilu jazda. Prolívám se vodou, snad to nějak dám

Reagovat
Flamex

kafe s citronem, vždy pomůže.

Reagovat
db18

...jít se vyzvracet a pak si vzít prášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Ledová Coca-Cola.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

http://www.supporters.cz/clanek/fotoreport-sks-vs-fcb/6218.html No skvělá chorea a atmoška. Parádní kartoniáda Slávie, super naše hlavní choreo. Ale zasmál jsem se u té trefné poznámky (dnes bez simsponů??? Už jsme se lekli. A pak ta povinná výbava hráče FCB mě poslala vyloženě do kolen.

Reagovat
Coutinho10

simpsni byli trefny to musim uznat

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
centos

Ti Simpsonovi už jsou tak trapní, že si tohle jenom zaslouží.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý zápas

Reagovat
Kepy_FCB

Dnes ve sportu statistika sledovanosti zápasů na isport.cz:

30 461 Příbram-Plzeň

26 194 Dukla-Baník

16 752 Pelta-Brno

16 369 Hradec-Teplice

16 088 Jihlava-Boleslav

13 936 Bohemians-Sparta

7 609 Buděj.-Liberec

3 762 Slovácko-Slavia

Reagovat
Coutinho10

docela me prekvapuje tak vysoky cislo na vas zapas....pritom to bylo v tv a SS2 neni tolik nedostupnej program jako pred par mesici

Reagovat
db18

Pořád docela je, Skylink třeba pořád nabízí jen SS1

Reagovat
db18

to je bez lidí, co na to koukají na tipsportu?(je to stejný stream, proto se ptám)

Reagovat
Kepy_FCB

Nevím to tam nepíšou. Jinak to zpoždění (90s) prý mají kvůli copyrightu a zavedou i záznamy.

Reagovat
db18

tak ten "fullscreen" u tipáče je asi takový kompromis, protože tam by to zpoždění bylo k ničemu... (a je to opožděné jen u zápasů SS2 nebo i u jiných? jinde jsem to zatím nestudoval)

Reagovat
db18

...a teda u Jihlavy s Bolkou bych čekal víc lidí

Reagovat
Kepy_FCB

Tak to já mnohem méně.

Reagovat
db18

...byl to jediný zápas v tu dobu, dával ho jen isport/tipsport a zahraniční top ligy se ještě nehrajou

(btw. mdr zítra dává zápas Energie s Dynamem - myslím, že si to byl ty, kdo na tu třetí německou občas koukl

...dneska dávají Carl Zeiss Jena - "oblíbené" BFC Dynamo)

Reagovat
Kepy_FCB

kouknu (na chvilku)

mdr se nějak rozjeli, dřív dávali jen šlágry a to jen občas

Reagovat
db18

jj, minulou sezonu pak skoro jenom RB ale už to tam taky prokládali čtvrtou ligou

...škoda, že k tomu není alternativa, která by dávala i zápasy klubů z BRD - i když většina zajímavých týmů hraje hlavně v DDR no

Reagovat
smazaný uživatel

To hrál včera Svěrkoš tak hrozně ?

Jinak nevadí, aspoň zase začnem makat, nebudem si hrát na mistry světa, v poklidu střed tabulky.

Jebat Slavii, KING BANÍK

Reagovat
db18

Tak nějak nebyl vidět

Lepší by mi rozhodně přišlo dát ho na hrota a na podhrota dát běhavjěšího/rychlejšího Narha

Jak přijde Baroš, tak si Svěrky asi sedne...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě, tohle nechápe povícero lidí, proč dávají Svěrkyho na podhrot.

Reagovat
db18

Brno

Hradec byl prvních 40 minut o dost lepší, naštěstí jim tam nic nespadlo... pak se to nějak zlomilo a hrát začla spíš Zbrojovka...

v prvním poločase skvělý Halilovic - pak už nic a s odchodem Štípka to šlo úplně doprdele... ten snad bude v pořádku

Reagovat
Didier Drogba

Zbrojovka

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěly výkon FCS! Jen tak dál a příště aspoň bodík z Peltastánu!

Reagovat
Radin

Slezský FC alé alé alé

Reagovat
didosh

Kolik bylo lidí od vás a celkově na stadecu?dík

Reagovat
Radin

na stadionu myslím kolem 3500-4000, ze Slezského nevím, 300?

Reagovat
smazaný uživatel

400

Reagovat
Radin

Reagovat
didosh

Neví někdo co bylo za pecku mezi GieKSou a Widzewem v 92.min.Nějaké video?

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=xHNOGApqA54&feature=youtu.be Tady máš support + družební choreo GKSG z dnešního zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: víte někdo něco o tomhle klukovi? http://int.soccerway.com/players/abdoul-karim-sylla/230150/

Reagovat
db18

Má Guinejské a Nizozemské občanství - tím se asi zodpovědělo všechno co tě zajímalo - za ČR nastoupit nemůže...

Reagovat
Posledni Kovboj

Slovaci by ho brali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 Morava = české Baskicko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

o sestupujících začíná být jasno už v druhém kole?

Reagovat
Error

Slezský FC, vy jste stejně hrozné kurvy. Ale jako musí se vám nechat, že jste na Stovkách předvedli nejlepší support od doby... no od doby, co jste tady byli naposledy. Mezi tím nikdo. A ani poločasová pauza s vámi není tak nudná.

Schaffartzik ala Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, prý u vás dělá účetnictví ten jeden frajer z Baníku, jak na tom vlastně Lipina ekonomicky je ?

Reagovat
Error

Vůbec netuším, nevidím do toho. Jen nedávno přišel nějaký nový "investor" a hned dotáhli nového trenéra a 8 Slováků do kádru. Můžeš hádat, odkud je.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, červený kříž ?

Ono právě, jestli to je i transparentní, aby frajer vedl ekonomický úsek v několika klubech (krom Baníku a v Lipině taky v Hlučíně, Bohumíně snad atd)... Už mi to v Baníku ta trojka začíná připomínat "svatou" trojici Kahoun, Petera, Bruzl

Reagovat
smazaný uživatel

byl to skvělý výlet, všechno se povedlo na podtrženou 1, spálená baníkovská vlajka byl velký luxus, škoda, že naše banda se nedostala k baníkovským mrdkám, myslím, že by to s nima byla rychlá a čistá práce..... ACAB o přestávce sestřelovali z plotu naše fanatiky jak veverky, borec spadnul po zásahu gumovým projektilem jak zralá hruška, napil se piva a za 5 minut už tam byl znova, co to tam bylo za bankovské mrdky? To byli místní, bo vlakem z nich nikdo nejel.

Reagovat
Shevchenko

Určitě místní.

Reagovat
Banikovec7

Jaká baníkovská vlajka? Asi sis nevšiml, jaké má barvy Frýdek

Reagovat
smazaný uživatel

to je stejně jedno, jsou to jen děvky Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Baník holt vládne všude

Reagovat
smazaný uživatel

O to nás víc těší, když nás na výjezd v 2.lize jede 400ks a až na pár kusů z Slasku a Krnova jsou to samí Opaváci.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor, Vás respektuji a počet byl taky dobrý ale proč sem taháš, že od Vás jen samí Opaváci ? To jako na Baník by měli jezdit jen Ostraváci ? Baník má fanoušky prostě všude a tak to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vás také samozřejmě plně respektuji, o tom to není. To mi do toho vůbec nic není, klidně ať na Baník jezdí fanoušci až z Aše, jen jsem prostě chtěl zareagovat na to, že Slezský vládne jen v Opavě a v Krnově a i tak nás dokáže jet na výjezd 400ks a na druhou ligu. Toť vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ještě jen, aby to nevyznělo, že se chci nějak srovnávat s Baníkem, že kdyby Opava měla 250 tis. obyvatel a jezdilo by na ně lidi z Karviné, Havířova, Frýdku, Hlučína a N. Jičína, že bysme byli lepší banda. Vše to píšu jen proto, že jsem prostě na ten počet pyšný. Nic víc v tom není.

Reagovat
smazaný uživatel

Však i z Aše jezdí

Jo, počet velmi dobrý

Btw., v Harrachově jste měli dobře polepené městečko.... Už je to napravené.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, jak jsem se trefil

Jak vy máte v Aši, tak my máme asi fanoušky v Harrachově

Jinak mi to stejně asi neprozradíš, ale včera jsme byli na Svinově asi hodinu a půl, nikde nikdo ani žádný zvěd od vás?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle asi není otázka na pro mě, na to by ti odpověděli jiní.

Reagovat
smazaný uživatel

Takové info nikdo neřekne asi, ale jen jsem to zkusil

Reagovat
Kepy_FCB

jj z Aše jezdí treba tento bývalej hráč Hvězdy, Na SKS byl prý se synem

http://g.denik.cz/46/1e/fotbal_viktorka_becko_cheb_galerie-980.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Internetový chuligán

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

poločasový kulturní program byl parádní

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť se nic zásadního nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

jednoho z frýdku/baníku tuším sebrali, ale jinak se nestalo nic

Reagovat
smazaný uživatel

minimálně 2 opaváky sestřelili z plotu gumovými projektily, byla škoda, že baníkovci přišli jen provokovat a neměli nejmenší zájem jít blíže, takže to zůstalo jen u demolice plotu, protože opaváci chtěli jít, co nejblíže, no a nějaké to vzájemné přehazování bordelu, navíc bylo více než 30 stupnů ve stínu....ale jako zpestření přestávky to nebylo špatné

Reagovat
smazaný uživatel

Ty z nás máš solidní mindrák

Reagovat
smazaný uživatel

mindrákem bych to určitě nenazýval

Reagovat
smazaný uživatel

3 600 nahlášených solidní hovadina, max. 3 000, z toho 400 opavských. A takhle přijít o jednoručku, tak to je umění

Reagovat
smazaný uživatel

A to co se dělo po našem druhém gólu, neskutečné skákání na tom zábradlí, z poslední půlhodiny jsem neviděl snad nic, jsem kompletně bez hlasivek. Ale tu Šafovu penaltu jsem bohužel viděl

Reagovat
smazaný uživatel

jsme se po zápase ptali Zdeny Pospěcha, proč to nešel radši kopat sám, říkal, že už tam nemohl ani dojít, natož to kopnout a že Šafa se k tomu sám nahrnul a nikoho se neptal, no, hlavně že se vyhrálo, byl to dneska v tom šíleném hicu ale fakt pěkný fanatismus, byl jsem po zápase vyřízený

Reagovat
smazaný uživatel

jsem si byl skoro stoprocentně jistý že to srovnají po té penaltě

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

video z naší slezské kuchyně

https://www.youtube.com/watch?v=bqCD7-zfCIo

Reagovat
smazaný uživatel

a ty nekonečné schody cestou z vlaku taky stály za to, to jsem si říkal jestli jsme nejeli na turistický tábor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

Nás tam vedli jak na porážku

Reagovat
Banikovec7

Fandění od vás dobré, ale musím říct, že jsem teda čekal větší počet, na to, že to byl první zápas ve druhé lize a ještě tak blízko.

Reagovat
doNny

No prostě na vaše počty mít nebudem, ani z půlky. A počet 400ks je vynikající na to, že x let paběrkujeme mezi II. a III. ligou bez nějaké vize, která nastala až od této sezóny. A taky musíš vzít v potaz ten fakt, že jsme 5x menší město a nemáme takovou aglomeraci jako vy..

Reagovat
Banikovec7

Já to taky neporovnávám s náma, jen píšu, co jsem očekával.

Reagovat
smazaný uživatel

Si děláš srandu, ne? 400 lidí na 2.ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

větší tábor hostů ve 2. lize byl snad jen když hrála Bohemka na falešné Bohemce, anebo když hrál Slezský v Jihlavě, navíc je třeba si uvědomit, že celá Opava i s blízkým okolím je velká asi jako půlka nějakého ostravského sídliště

Reagovat
Banikovec7

Já neříkám, že to je zklamání nebo ostuda, na české poměry je to skvělé číslo a co by za to dalo asi 13 klubů z první ligy, jen že jsem při této situaci (postup, první zápas, bylo to blízko, jak vy píšete spojení Frýdku s Baníkem, Pospěch atd.) čekal ještě o něco více.

Reagovat
smazaný uživatel

Taková je prostě situace, že víc lidí není možných. Navíc vím, že takových 20-30 hodně starších "fanoušků" sedělo na hlavní tribuně. Prostě v Čechách postup do druhé ligy nikdo nebere nějak vážně, aby se najednou strhla nějaká vlna zájmu. Víceméně tam včera byli až na pár vyjímek, které jsem nikdy na výjezdu neviděl známé tváře. Prostě to tak je.

Reagovat
Radin

Jestli se vyhraje i druhej zápas venku, tak čekám, že na první domácí bude dost lidí..My osobně chceme vyjet na domácí zápas z Jeseníku asi dvěma autama :-) Na to, že to tady většinou organizuje jeden jedinej fanoušek Slezského( narodil se v Opavě a má tam taťku) tak je to slušný :-) Je to barman a tak většinou naplní auto kýmkoliv, kdo nechce sedět doma, jen aby zaplatil benál a byl na každým domácím zápase pokud možno :-) Já v Opavě studoval a kámoš teď hostuje ve Slezském, takže pro mě je Opava jak druhej domov :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Vavřík/Ševčík? A na první zápas jsem mimo Opavu

Reagovat
Radin

Śeva, hrál za Jeseník, je tady z jedné vesnice :-) Śkoda, snad bude dost lidí..V Opavě se lidi umí hecnout, viděl sem to na basketu s Nymburkem :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ho pochval chlapce, hrál parádní zápas, jen ať se tak drží. Škoda, že pokud bude hrát takhle u nás asi nezůstane.

Reagovat
Radin

On je rád, že je v Opavě a chtěl tam, hlavně chce hrát :-)

Reagovat
smazaný uživatel

tak toho už pomalu začni nutit aby podepsal tak osmiletou smlouvu, v sobotu hrál skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

a v deníku má dneska článek

Reagovat
Radin

mrknu se :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Rekordně dlouhá minuta ticha. Tentokrát trvala 40 vteřin, většinou dají tak 15-20

Reagovat
PBLead

já si to teda počítal a vyšlo mi asi 55 vteřin...

Reagovat
smazaný uživatel

já to měřil a bylo to 39 nebo 41 vteřin, už nevím přesně. Zaokrouhlil jsem to

Reagovat
smazaný uživatel

Votroci ostuda, za druhý poločas dnes v Brneli si zaslouží jít domů pěšky.. Hrůza, děs běs..

Reagovat
HorajzmAmmann

Karoch něco řekne a pak se tomu sám zasměje ..

Reagovat
Kang & Kodos

Někdo to udělat musí

Reagovat
smazaný uživatel

Vidlička snad na tom pravém beku neexistuje a Kukol je fakt jen běžec, co je dobrý jen jako hráč, který to dokáže odběhat, ale nic neukáže. Už aby se vrátili Jánoš s Masopustem, tohle fakt nejde...

Reagovat
Posledni Kovboj

Vidlicka: "ja si tady jenom lehnu"

Reagovat
smazaný uživatel

jinak..ke Zbrojovce.. Sýkora překvapil pěkně! taky bysme ho nemuseli na konci sezony posílat zpátky jak šášové a zkusit ho třeba přetáhnout.. na tomhle by vedení mělo zapracovat..

a druhá věc.. Markovič. Nelíbí se mně a myslím, že by bylo na čase podívat se ještě po někom jiným.. snad Vávra nezklame moje naděje, co jsem do něj vložil.

Reagovat
Greny

Já doufám že Vávra příští kolo základ klidně místo Paška, dnes hrál dobře těch 15 minut, jen škoda že Kaščák ještě není na celej zápas

Reagovat
Didier Drogba

Markovič hrál dost dobře. Oproti Kroupovi nebo jiným, co tady byli, tak úplnej Zlatan. Teď ještě, aby v takových výkonech pokračoval i proti silnějším soupěřům.

Reagovat
smazaný uživatel

mluvím o jeho celkovým angažmá.. a s Kroupem ho nesrovnávám.

Reagovat
Cumel

Tak konkrétně včera nehrál vůbec zle...udělá hodně černé práce ve vápně, váže na sebe obránce, což bylo vidět i při standartkách, sklepává míče do druhé vlny (z toho byli dvě šance, bohužel hráči z druhé vlny prokázali neschopnost zakončit ) a dařilo se mu i zakončení. Není to Milda Pacička, co dá gól z nemožnýho, ale nezatracoval bych ho

Reagovat
soukup

jestli se Sýkroa dobře ukáže, tak pro nás bude drahej a vezme si ho nějakej FC Pelta nebo tak něco

Reagovat
Cumel

No zajímalo by mě, jaká je na něj opce...snad ne 6M jako u Skaláka

Reagovat
smazaný uživatel

Sykora je Hrebikuv kun,takze nic levnyho to nebude a pry se s nim ve Sparte pocita ..

Reagovat
smazaný uživatel

to je hezký. ale krátkozraký.. myslím, že se takhle počítalo i s Juharem a Skalákem..

Reagovat
smazaný uživatel

S Juharem?

Skalak je dric,ale na Spartu by asi nemel,aspon teda v tyhle dobe..ale Sykora vyroste behem rocniho hostovani o dost a neskodilo by hostovani sezonu potom a ve 22 letech pak bude v idealnim veku plnohodnotne naskocit k nam do sestavy..

Reagovat
smazaný uživatel

já si právě myslím, že tam žádná opce ani není..

Reagovat
smazaný uživatel

Nene,neni

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze je to takovej curak.

Reagovat
Posledni Kovboj

nebrec

Reagovat
Bagr007

Markovič předvedl nejlepší výkon za dlouhou dobu...včera hrál dobře...dokázal se dostat před obránce při centrech na první tyč, když šel někdo do vápna tak si dokázal odskočit od obránce a být volný pro přihrávku (že mu to Vávra nepřihrál, když byl sám na penaltě a měl by před sebou poloprázdnou branku je věc druhá), dokázal vybojovat balon v souboji a udržet, sklepnout pro spoluhráče a nebál se kombinace případně jít jeden na jednoho...akorát se snad naučí zakončovat sám než kličkovat a pokusit se to někomu přihrát

Reagovat
db18

to je ten ex-plzeňák?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo,nastesti vcas pochopil kde mu bude lip

Reagovat
db18

tsss... jen šel využít lepší juniorky a pak se vrátí pro titul do Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrd, prej, ze v Plzni by nedostal sanci, tak sel do Sparty.. Seems legit.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Jako za starých časů 1. Sparta, 2. Slavie. Uviďime jestli do toho nepromluví Jablonec neboBoleslav zítra.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže k nám přišel takový frajer jako je Vidlička, bez něj bysme snad mohli mít solidní obranu, takhle je to na normálu. Kryštůfek, který nikdy v lize na stoperu nenastoupil i Vaculík, jehož zápasy na levé obraně by se daly spočítat na prstech jedné ruky mu ukázali, jak má hrát ligový obránce, tohle byl fakt trapas...

Reagovat
TheAdy

BRNO a to nějakej naivka psal, že si hradec odveze body (nejakej adalbertus, a urs??) dobrá hra, tuto sezonu máme výnorný klobásky ještě kdyby mi nesvítilo to slunko do obličeje

Reagovat
Posledni Kovboj

tragictejsi tym uz letos doma mit nebudete.

Reagovat
TheAdy

to máš asi bohužel pravdu, ale znamenalo by to, že my jsme ti druzí nejtragičtější, takže snad ne hele

Reagovat
Manik...

URS to byl

Reagovat
TheAdy

naivka

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon špatnej, pohyb špatnej, kombinace špatná, tři krásný góly. Až mi bylo Jihlavy líto.

Reagovat
smazaný uživatel

http://opavsky.denik.cz/galerie/gal-op-fm-sfc0802.html?mm=5430588

"Len som prekvapený, že zápas Opavy píská rozhodca z Opavy"

Si doufám dělá prdel, celý zápas nás řezal jako prase

Reagovat
Shevchenko

Co si tady vymýšlíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic si nevymýšlím, řezal nás. Kdyby mu ten pomezní co běhal před náma nepomáhal (jeden faul byl metr od pomezního, pomezní nic a sudí který stál 20 metrů od toho to písknul), tak ten zápas absolutně nezvládnul.

Reagovat
smazaný uživatel

A já si hlavně ani nic vymýšlet nepotřebuju, smazali jsme vás jak na hřišti, tak na tribunách.

Reagovat
smazaný uživatel

na tribunách? kdo by to byl čekal?

Reagovat
Chlupatá máma

Slovan jedná se Čmovšem.

Reagovat
Greny

To by byla asi dobrá posila, fakt nevím jak na tom ten kluk je

Reagovat
diskoschlampe

To máš od Nezmiče, jak to psal asi před týdnem? Nebo to je něco novějšího? Jinak já bych ho bral všema deseti. I s jednou nohou bude lepší než Karišik.

Reagovat
smazaný uživatel

jo je zo ptosrsaoite odbry docela

Reagovat
smazaný uživatel

uz tzo nepij

Reagovat
smazaný uživatel

az se vzbudim dosranes

Reagovat
božský John

Dosral?

Reagovat
smazaný uživatel

že se s tím ožralou vůbec bavíš

Reagovat
adalbertus

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka smrt klokanovi !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ščuk dobrej tragéd. A to ho chtěli naši novináři na MS, kromě těch loňských gólů neukazuje vůbec nic a bez Jarolíma by nedal ani je...

Reagovat
TheAdy

hruška dobrej kauf ... měl by zavolat Havránkovi, budou kamarádi

Reagovat
k0udy

Hruška strašny traged, ten ma maximalně na druhou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

zvlastni, jak golmani v Pribrami zari a pak, kdyz dostanou vetsi zodpovednost, delaji znicehonic naprosto nesmyslny chyby.. (predtim Krbecek)

Reagovat
TheAdy

to bude tím, že příbrami se nemají střílet goly

Reagovat
guzman

No jeste ze nesel Hruska k nam ,uz takhle se bojim kazdeho Bicikova vybehu a vykopu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Hrajou si na frajery a pár let zpátky tam chodilo úplné hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni si na frajery hrát nemusí

Reagovat
smazaný uživatel

A víš proč tam pár let zpátky chodilo hovno?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jsou to hovna?

Reagovat
smazaný uživatel

zjisti si o nich něco a pak tady vypisuj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co já si o tom mám zjišťovat, prostě tam nechodili lidi a teď po té jejich slavné obrodě jich tam chodí víc a dělají ze sebe mistry světa. Nade všemi se povyšují a chovají se jak prasata, na tom není co řešit. To už jsou fandové v Třebíči lepší než tahle zvířátka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

A mým snem Evropa bez hokeje!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
vinetou

Reagovat
goodbay

Reagovat
Rarášek

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
frankiefcb

Respekt Vítkovicím, za to, že se tam nebáli jet, a že si připravili nějakou choreografii. Poslední dobou jdou hodně nahoru.

Reagovat
Shevchenko

carcass před 28 minutami + 0 - 0

nic proti vašemu světu, ale stejně jste jen děvky Baníku....ale to vy stejně dobře víte

Musí to psát všude, asi nějaký mindráček

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

http://2imgs.com/69ed7a5083

Hrusko,zabiju te

Reagovat
Kepy_FCB

Tiket od judeslavie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
bayern987

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

debil, no

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Kepy_FCB

ty skoč do záchodu

Reagovat
smazaný uživatel

musim to upresnit,aby mistni fanousci zahranicnich klubu nemeli posramocene sve ciste dusea svou krehkou psychiku...

J - jistota

U -umirnenost

D- dobrosrdecnost

E - efektivita

..slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Nazgúl

No tak to rozšiř z Hrušky na celej tým, já na ně měl 2500,-Kč, ale kdyby tu chybu neudělal, tak to skončí max. 0-0, protože jsme vystřelili na bránu až v 82.minutě poprvé, tak aby musel brankář Dukly udělat zákrok. Proti Lyonu hráli "úžasně" oproti dnešku, to nesnese snad ani parametry druhé ligy. Nevím, proč tam jarolím pořád dává nějaký bezejmenný debily, který nikdo nezná a podle toho hrajou.

Třeba takovej Vorel nebo jak se ten jejich stoper jmenuje, ten to řídil naprosto s přehledem tu jejich obranu, to u nás Šmejkal, co zápas to zmatky a minely jako Hruška. U Hrušky mě nesere ani tak ten gol, jako, že jsem ho zatím neviděl snad ani v jednom zápase sebrat nějakej centr. Stojí na lajně i u míčů, co letěj napříč malým vápnem, je úplně marnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Me by 0:0 klidne stacilo

Hruska byl vzdycky golman na lajnu a do centru se nejak extra nepoustel...

Reagovat
Nazgúl

Já jen nechápu, proč mění Millera, kterej je ikona klubu, je už asi jedinej, kdo tady je od postupu do ligy, starej ještě na golmana není a chytá dobře. Občas měl třeba období, kdy sem tam udělal chybu, ale ne takhle fatální a po většinu sezony byl vždy oporou. Prostě lepší standart ligovej, když byl v top formě, tak se nebojim říct, že patřil i k nej golmanum ligy. Slabinu měl v centrech, že je ne vždy odhadl, tak ho nahraděj borcem, co si nejde ani pro slabej centr, ani když mu letí půl metru před ksichtem a stačilo by udělat jeden krok dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

..to by nebyl Jarolim,aby neprekopal i to co neni potreba...a to jeste vystipal Divise,kterej uz se chytil v Bulharsku..a jeste tam mate Sedu ne? Toho kdyz jsem videl chytat v Holandsku tak rozhodne nevypadal spatne...

Reagovat
Nazgúl

Šeda se mi nikdy nelíbil, když chytal tak to nikdy nebylo ono, taky dělal chyby. Podle mě je nejlepší Miller, má i nejvíc zkušeností.

Samozřejmě Hruška je teď z formy no, v té Příbrami chytal dobře, ale možná je to i o té zodpovědnosti. Třeba to ve větším klubu neunáší, nevím. Šeda je to samé, v lize vyhořel vždy, nechápu, jak si ho ty Nizozemci vyhlídli. Tam jsem ho nesledoval, ale většinu sezony asi chytal, až ke konci, když asi 4x v řadě prohráli, tak se stal dvojkou. Diviš mi přišel tak na Millerově úrovni. Nejlepší dvojka byli tehdy Miller s Kučerou.

Reagovat
smazaný uživatel

Hruška je tam přikovanej pořád. Není to ten typ pro vybíhání a souboje. Jinak Bolka zklamání no. Proti Lyonu byla herně fakt super. Alespon Mareš konečně porazil Bolku na jejím stadionu.. Jinak Ščuk je zatím jen stín toho z minulé sezony. Vedle něj vypadá i ten Milla jako fotbalista. Kdo se mi tam líbí je Bořil, ten má drive. Jinak Smejkal, Rosa, Šisler totální nefotbalisti. Na tým, kterej má takový ambice a takový finanční možnosti. Mě se zdají tak o polovinu slabší než minulou sezonu. Hruška- Kysela, Dosoudil, Navrátil, Bořil-Ščuk-Lalkovič, Milla, Skalák/Zahustel- Šultes/Duris- Magera/Wagner.....Tahle SESTAVA by hrála do 3.místa a k tomu slušnej fotbal..a to ještě třeba přitáhnout někoho ze Sparty..Konate nebo Vacek...ale KJVCD

Reagovat
smazaný uživatel

No očividně nejsi žádnej intelektuál, ale obyčenej debil

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu?

Reagovat
Posledni Kovboj

nauc se sazet, nebo zabij sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Internetovy hrdiny jsem mel vzdycky rad..

Reagovat
Posledni Kovboj

ja zas internetovy kokoty, tak se k sobe asi hodime

Reagovat
smazaný uživatel

Ale rozdil mezi nama je,ze ja chodim v realnym zivote se vztycenou hlavou,zatimco ty koukas pri konfrontaci do zeme a uz se zas tesis za klavesnici az to budes vsem zkouset nandat..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

jo, to sem ja.

Reagovat
smazaný uživatel

Vedel jsem to..

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Hruška na jaře, po zápase se Znojmem ukázal, že je to bezcharakterní čů**rák.Takovouhle hrubku mu vyloženě přeju a doufám, že si teď hodně dlouho nezachytá.Boží mlýny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, že Pilař nehraje v Barceloně, když mu očividně nejde vzít míč bez faulu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě to nemá vychytané, je vidět, že ten pohyb při skoku je ještě moc nepřirozený, v Barce už to mají o dost lépe pořešené.

Reagovat
Miguel19

Dyť to byl jasný faul.

Reagovat
smazaný uživatel

jj všech 5 za 8 minut bylo jasných

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Ten Bakoš, achjo, rozumíte někdo tomu, že furt hraje?

Reagovat
Rarášek

Podle mě je to váš nejlepší útočník.. Tecl ani Chramosta na něj nemají.

Reagovat
hefy

Maj na něj i se svázanýma tkaničkama.

Reagovat
vinetou

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Miguel19

Minulý rok na odpis, najednou hrot číslo 1

Reagovat
db18

Jsou tam za ním dvě kopyta - proč by nehrál?

Reagovat
hefy

No já ti nevim, včera mi přišlo, že je bud ožralej nebo si ho vytáhli z náměstí, kde kopou koleje..

Reagovat
db18

...to by měl skvěle zapadnout vede Procházky ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, bez Horvátha je záloha Plzně o několik tříd výš. Kdo by to byl čekal

Reagovat
smazaný uživatel

řikám to už od přípravy, Horváth je tragickej, zálohu brzdí a ztrácí míče, souboje nevyhrává

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec by měl pojovat o účast v EL, ale dnes nic moc výkon. Plzeň se mi moc líbila, pohledný fotbal, pohledné akce. Čekal jsem od Jablonce víc. Tak snad to Plzeň ve čtvrtek potvrdí.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta byla nebo šlo o Berbrovku?

Reagovat
hefy

Berbrovka, plus zaplacenej byl i Hrubý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v každém zápase jsou momenty, které se dají posoudit jako penaltové a rozhodčí si to obhájí....U Plzně to ale skončí tak, že tu penaltu opravdu kope, zatímco u ostatních týmů by to rozhodčí přehlédl. Ale tak co, alespoň jsou ty svině na svazu spokojené.

Stejně jde plzeňský fotbal pomalu, ale jistě do hajzlu. A jsem za to rád. Ukazuje se, že to CELÉ stálo jen na Vrbovi. Amatérismus vašeho vedení se v plné nahotě ukázal tím, že přivedli Uhrina vyznávajícího úplně jiný styl. Jak jsem se v rozhovoru dočetl, že chce hrát proti průměrnému rumunskému celku na brejky ze zabezpečené obrany, tak jsem se fakt musel vážně stát. Všechno co Vrba vybudoval se sesypalo jako domeček z karet...

Reagovat
smazaný uživatel

*smát

Reagovat
Posledni Kovboj

az pujde Uhrin pryc, dam jim na tebe cislo, Sadek ti zavola

Reagovat
smazaný uživatel

Neotravuj.

Reagovat
Posledni Kovboj

cekas na spartu jo? no nevim, Lavicka se docela drzi, i kdyz ty bys s tim samozrejme davno hral semifinale LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíš být dobrý kuchař, abys mohl posoudit špatné jídlo....

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Posledni Kovboj

coz se samozrejme s tim, kvuli cemu si z tebe delam prdel, nijak nevylucuje

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
db18

Reagovat
božský John

Presne tak

Reagovat
Manik...

Reagovat
db18

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Fanta dobrá bída

Reagovat
božský John

Tak budem mit 87 bodu, no...pokavad teda nebude strasit duch Lovasika

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdy jsem sel do sezony s tim, ze chci 90 bodu, ale hraci mi to dojebali hned v 2. kole

Reagovat
božský John

Ja si na nej hned vzpomnel

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se neda zapomenout

Reagovat
Manik...

Dneska penalta pro Plzeň naprosto jasná, ten hráč do toho souboje šel jako vocas

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná žlutá za taktickej faul Hübschmanovi

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak jste měli pravdu, koleno to není - Zatím nevím přesnou diagnózu Benešova zranění, ale vypadá to na achilovku, se kterou měl problémy už dříve. Doufám, že to nebude přetržené."

Reagovat
db18

Vlaaasta Hrubý!

Chudák Valeš před něj tahaj čím dál větší tragédy...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá byla režie zápasu, po tý chybě záběry na Špita, po každé Bakošově chybě záběry na Chramostu

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě "režie přenosu".

Reagovat
smazaný uživatel

No proto. Režie zápasu té chybě předcházela.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Vales je z nich nejvetsi traged, bohuzel

Reagovat
db18

Mně z nich naopak přišel nejlepší - a myslel jsem, že Špiťák chytá jen, aby se dočkal té 100. nuly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Valeš dlouhodobě zraněnej a oni nenechají bránu prázdnou mezitím

Reagovat
smazaný uživatel

PLÍSEŇ SPARTA FOREVER!!!!

Reagovat
Manik...

Debííl no

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Rarášek

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Muž kola Aleš Hruška! Ještě překonal Havránka z prvního kola svojí parádou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak opravuji se Hrubý byl ještě hrubější.

Reagovat
TheAdy

Reagovat
monty25

Chválím ČT Sport, že Dohráno zase moderovala Monča Čuhelová.

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

mě naštvali za těžkou ignoraci 900 chacharů v Edenu, ale domácí vyzdvihli :(

Reagovat
Kepy_FCB

Peltův klub bez sudích a nekalostí nedosáhne nikdy ničeho.

Reagovat
PP

Zdálo se mi to včera nebo jsem opravdu viděl slušně zahrát Procházku s Hubníkem ve druhém poločase?? Neviděl jsem první poločas, ale ty dva šmatláky jsem nepoznával! Procházka dokonce občas i pozičně dobře, Hubník předskakoval útočníky.. nevídané..

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom náhoda, Procházka v prvním poločase nahrál přímo Rossimu, i když u něj nebyl do 20 metrů jinej hráč.

Reagovat
TheAdy

a gol jablonce zas hubnikuv nebo prochazkuv, ze ani nevyskocili

Reagovat
TheAdy

jak je to s tím isportem.. s tím kopytem kola a dalsiam vecma co rekli ze budou s prenosama ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele