Synot liga - souhrn 18. kola

19.02.2016, 19:55, aktualizováno 21.02.2016, 16:55
Komentáře a souhrny
Sparta porazila Mladou Boleslav a upevnila si druhou pozici. Po dvou včerejších předehrávkách se dnes nevídaným způsobem pochlapil beznadějně poslední Baník, který doma rozstřílel Zlín. Na vlastním stánku dále úřadovalo také Brno proti Olomouci a Bohemians 1905 tváří v tvář dalšímu pražskému celku z Julisky. Liberec v derby přetlačil Jablonec a hlavní hvězdou byl Marek Bakoš...

Sparta Praha - FK Mladá Boleslav 2:0

21.02.2016 15:00

Góly: 9. Josef Šural, 22. Costa Nhamoinesu

Sparťané i po 18. ligovém kole ztrácejí na vedoucí příčku tabulky tři body. Ve šlágru víkendu doma porazili 2:0 třetí Mladou Boleslav a zareagovali tak na páteční výhru první Plzně. Za třemi body Pražany nasměroval už v deváté minutě Josef Šural, pojistku brzy přidal Costa. Sparta doma vyhrála 20 z posledních 21 ligových duelů a třetí Boleslavi utekla už na devět bodů.

Sparta udělala v zahajovací sestavě oproti čtvrtečnímu duelu Evropské ligy s Krasnodarem tři změny. Do základu se vrátili Šural s Frýdkem a oba měli výrazný vliv na vydařeném vstupu Letenských do utkání.

V deváté minutě vysunul Frýdek za obranu Zahustela, který už mohl zakončovat, ale ještě hledal na druhé tyči Krejčího. Jeho střelu do odkryté branky ještě vykopl Fleišman, ale dorážející Šural už měl snadnou úlohu. Gólově se tak prosadil i v druhém soutěžním utkání po příchodu do Sparty.

Ve 22. minutě přišla pojistka po rohovém kopu. Dočkalův centr vrátil do ohně Frýdek a Costa se hezky položil do střely, kterou usměrnil přesně k tyči.

Mladá Boleslav má podle nastřílených gólů nejlepší útok ligy, ale na Spartě se vůbec neprosadila. Nedostávala se ke své kombinaci a brankáře Bičíka téměř neohrozila. Až v 62. minutě se do slibné pozice dostával bývalý hráč Sparty Přikryl, který přehazoval Bičíka, ale Costa míč doběhl a odkopl na roh. Hosté marně reklamovali údajnou Bičíkovu ruku mimo vápno.

Posledních 20 minut už Sparta šetřila síly na čtvrteční odvetu Evropské ligy v Krasnodaru a nechávala víc hrát soupeře, ten toho ale nedokázal využít. Nepříjemnou zprávou pro Pražany tak byla jen osmá žlutá karta v sezoně pro Costu, kterého čeká v lize dvouzápasová vynucená pauza.

Trest nemine ani hvězdu Mladé Boleslavi Baroše, jenž deset minut před koncem dostal po faulu na Costu druhou žlutou kartu a hosté dohrávali v deseti.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FK Jablonec 3:2

20.02.2016 17:30

Góly: 24. Marek Bakoš, 38. Marek Bakoš, 86. Marek Bakoš - 64. Stanislav Tecl (pen.), 68. Marek Kysela

Fotbalisté Liberce porazili v 18. ligovém kole Jablonec 3:2 a podještědské derby v rámci nejvyšší soutěže vyhráli poprvé po třech zápasech. Slovan vedl po dvou brankách Marka Bakoše z první půle 2:0, hosté díky trefám Stanislava Tecla z penalty a Marka Kysely v rozmezí pěti minut druhého dějství srovnali. V 86. minutě ale zkompletoval hattrick Bakoš a rozhodl. Liberec se tak posunul na čtvrté místo tabulky o dva body před Slavii.

Vlivem sněžení se hrálo na těžkém terénu a začátek byl z obou stran opatrný. V polovině první půle Liberec z úvodní gólové šance udeřil. Hostujícímu brankáři Bártovi vypadl z rukou centr zleva, míč sebral Vůch, který se sice ani nadvakrát neprosadil, ale Bakoš už následně dorážkou otevřel skóre.

Slovanu vedoucí trefa hodně pomohla a ve zbytku prvního poločasu vyhrával většinu osobních soubojů. Hodně vidět byl Bakoš, který mohl po půlhodině přidat svůj druhý gól, v mírném záklonu ale mířil nad.

Slovenský útočník se podruhé radoval až v 38. minutě, kdy využil obrovské chyby v jablonecký obraně. Beneš ve snaze odvrátit vysoký balon nechtěně poslal domácího kanonýra do úniku a ten chladnokrevně křížnou střelou k tyči zvýšil. Bakoš devátým gólem v ligové sezoně potvrdil pozici nejlepšího libereckého střelce.

Jablonec poprvé výrazněji zahrozil až těsně před pauzou, hlavička ale mířila nad Koubkovu branku. Zdramatizovat duel dokázali hosté až v 63. minutě. Po zákroku domácího gólmana Koubka na Trávníka nařídil sudí penaltu a Tecl ji stejně jako v minulém kole s Jihlavou proměnil.

Jablonec ožil a za šest minut srovnal. Po rohovém kopu nacentroval Trávník a Kysela hlavou zamířil přesně. Připsal si svůj druhý gól v ligové kariéře.

Zdálo se, že nabuzení hosté zkusí otočit stav, ale rozhodnutí přišlo na opačné straně. Jefremov našel ve vápně Bakoše a ten střelou na bližší tyč uzavřel hattrick. Úsměv mu nezmizel z tváře, ani když hned po vítězné brance musel na nosítkách opustit trávník a na závěrečné minuty ho vystřídal Rabušic. Liberec potvrdil, že je doma v této ligové sezoně k neporažení, z devíti zápasů U Nisy ztratil body jen po remíze s Duklou.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - 1. FC Slovácko 0:1

20.02.2016 14:00

Góly: 90+1. Libor Došek

Jak je důležité míti Libora Doška! Vytáhlý útočník zařídil až v první minutě nastaveného času vítězství Slovácka na půdě Příbrami 1:0. Příbram přitom měla celou řadu šancí, třikrát dokonce orazítkovala brankovou konstrukci. Hosté tak prohráli i druhý zápas v jarní části a znovu přitom nedokázali vstřelit ani gól.

Svěřenci trenéra Tobiáše si po porážce v Teplicích chtěli spravit chuť a v domácím prostředí si připsat první jarní body proti Slovácku. Hosté zase chtěli odčinit domácí porážku s Plzní.

A lépe začala Příbram, která byla aktivnější a měla i více gólových příležitostí. Tu první měl hned v 6. minutě kapitán Tomáš Pilík, ale svojí tvrdou ranou orazítkoval jen tyč! Slovácko tedy mělo štěstí hned od začátku. Na druhé straně se pokoušel o akrobatickou koncovku Koné, ale nebyl úspěšný. V 15. minutě zase hrozili domácí. Kombinace Bednáře se Štípkem byla co do pohlednosti výborná, ale samotná koncovka patou v podání Štípka už byla horší. Po půlhodině hry se zase dostal k hlavičce Bednář, ale Heča nemusel zasahovat. A konečně ve 35. minutě mělo Slovácko další porci štěstí, to když Krameš znovu orazítkoval tyč Hečovy branky.

Po změně stran pokračovala "zvonkohra" domácích. Bednář orazítkoval břevno, a bylo to už potřetí v zápase, co hosty zachránila branková konstrukce! Po této akci se dlouho nic nedělo, až dvacet minut před koncem protáhl Hrušku Libor Došek, v zápase zatím nepříliš viditelný. Diváci už se pomalu smiřovali s bezbrankovým koncem, když v tom najednou v první minutě nastaveného času udeřilo. Defenzíva domácích nedokázala odvrátit balón ze svého pokutového území, zmatcích ve vápně následně využil Libor Došek a přesnou střelou rozhodl o vítězství Slovácka 1:0.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Fastav Zlín 3:0

20.02.2016 14:00

Góly: 9. Daniel Holzer, 30. Karol Mondek, 60. Richard Lásik

Fotbalisté Ostravy zaskočili v 18. kole nejvyšší soutěže Zlín a překvapivě vysokým vítězstvím 3:0 ukončili sérii osmi porážek. Nejhorší útok ligy znemožnil šestý Zlín góly Daniela Holzera, Karola Mondeka a Richarda Lásika a trenér Vlastimil Petržela si tak zapsal vítěznou premiéru před ostravským publikem. Baník zaznamenal teprve druhou výhru v sezoně, Zlín ani v druhém jarním utkání nebodoval.

Věkový průměr základní jedenáctky nejmladšího mužstva ligy dnes vinou zranění a nemocí spadl na necelých 21 let, kouč Petržela k ligovému debutu nasadil osmnáctiletého brankáře Chmiela a o dva roky staršího stopera Mešaninova, vedle nějž si do dvojice stoupl i novic Vraštil z Mladé Boleslavi.

Zlín proti poslednímu týmu tabulky začal sebevědomě a s vysokým presinkem, ale výsledkem bylo jen několik nebezpečných centrů do vápna. Vývoj v mezích papírových předpokladů vzal za své s prvním gólem Ostravy. Baník se v deváté minutě vůbec poprvé přiblížil zlínské bráně, Hrubý po rychlém brejku poslal míč do strany Holzerovi, který možná i s tečí beka Malého ukázkově přeloboval Holého.

I v kombinaci s fanatickým povzbuzováním ultras, kteří se po roce bojkotu vrátili na domácí zápasy Baníku, ostravská omladina zcela vymazala rozdíl dvaceti bodů a deseti míst mezi oběma týmy. Ostrava dřela, díky rychlostním typům byla z kontrů dokonce nebezpečnější a za gólem šla ve vápně mnohem rvavěji. Přesně po půlhodině dal další ledovou sprchu Zlínu Mondek, který z deseti metrů dorazil vyražený míč po velké možnosti Holzera.

Hostující kouč Páník, který v minulosti v Baníku působil, se zvrat snažil přivodit změnami. Do druhé půle poslal Diopa, vzápětí Holíka, ale jeho barvám definitivně zlomila vaz třetí branka. Baník měl dnes směrem dopředu daleko větší tah. Červenkovu šanci ještě zlikvidoval Holý, v 60. minutě však Lásik na malém vápně usměrnil do sítě Mondekovův pokus.

Hostům za stavu 0:3 ztěžkly nohy. Rychlý gól naděje, který dal hned záhy Jugas, rozhodčí kvůli ofsajdu neuznali, a na druhé straně naopak promarnil další vyloženou možnost Holzer. Zlín až v závěru územní převahu proložil šancemi, ale v té největší mířil Diop v 76. minutě jen do tyče a Ševci tak na půdě nejhoršího týmu ligy utrpěli nečekaný debakl.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Dukla Praha 1:0

20.02.2016 14:00

Góly: 68. Daniel Krch

Fotbalisté Bohemians 1905 v 18. ligovém kole doma porazili Duklu 1:0 a prodloužili sérii bez porážky na sedm zápasů. Malé pražské derby v 68. minutě rozhodl obránce Daniel Krch.

Bohemians vyhráli předchozí tři domácí zápasy a i proti Dukle začali aktivně. Mosquerův pokus skončil nad brankou dejvického týmu, kterou místo indisponovaného Rady opět hájila zimní posila Hroššo. Mimo jeho tyče střílel také Acosta.

První těžší zákrok si ale ve 12. minutě připsal domácí gólman Zlámal proti Breznaníkově ráně z přímém kopu. Branku "Klokanů" pak po individuální akci těsně minul Néstor. Bohemians odpověděli šancí Schicka, jenž z otočky trefil boční síť. Skóre neotevřel ani těsně před pauzou Berger. Útočník Dukly v rozhodující chvíli podklouzl a Zlámala už v leže nepřekonal.

Druhý poločas začal nepřesnou střelou domácí Švec, jeho spoluhráč Acosta pak minul ještě z lepší pozice v pokutovém území a Schickova gólová hlavička nebyla uznána pro ofsajd. Zelenobílí stupňovali tlak a Dukla se bránila ze všech sil. Schickův pokus z úhlu vyrazil Hroššo na roh, tečovaná Šmídova střela o kousek minula tyčku.

V 68. minutě už Bohemians velkou převahu využili. Čögley povedeným centrem z pravé strany našel před brankou úplně volného Krcha, který nadvakrát dostal míč do sítě.

Domácí v závěru náskok kontrolovali a Duklu do své šestnáctky moc nepouštěli. Výjimkou byla jen Vašíčkova hlavička nad břevno. Bohemians tak v Ďolíčku zvítězili počtvrté za sebou, zatímco hosté v lize prodloužili čekání na venkovní výhru na třináct duelů.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Sigma Olomouc 2:0

20.02.2016 14:00

Góly: 44. Jakub Řezníček, 51. Alois Hyčka

Moravské derby mezi Zbrojovkou Brno a Sigmou Olomouc dopadlo lépe pro domácí výběr trenéra Kotala. Výhru Brna načal na skolnku prvního poločasu Jakub Řezníček a krátce po změně stran dokonal dílo Alois Hyčka. Brněnští měli i další šance, ovšem výsledek už navýšit nedokázali.

Utkání začalo svižně a na první vážnější gólovku se muselo chvíli čekat. Brněnského brankáře Melichárka vystrašil až ve 20. minutě pohotovou, leč nepřesnou střelou Navrátil. Na druhé straně zase posílal nebezpečný centr Řezníček a Paškovi chyběly k přesnému zakončení centimetry. O pár minut později už se k hlavičce dostal Lutonský, ale golman Sigmy s tím neměl žádné problémy. Lutonský byl v centru pozornosti i ve 34. minutě, kdy nejprve skvěle vybojoval balón a následně dělovkou trefil jen boční síť. Aktivita se brněnským ještě do konce prvního poločasu vyplatila, ve 44. minutě opět odcentroval Lutonský a propadlý míč dostal za Buchtova záda Jakub Řezníček - 1:0 pro Zbrojovku.

Hosté měli o přestávce o čem přemýšlet. Jejich ofenziva si až na Navrátilův pokus nevedla vůbec dobře. Jenomže ani začátek druhého poločasu se Hanákům nevyvedl. Lackův přetažený centr sklepl Zavadil pro Aloise Hyčku, jehož rána skončila za zády nešťastného Buchty - 2:0 pro Zbrojovku. Sigma i přes nepříznivý vývoj nebalila zbraně a po hodině hry mohla snížit. V dobré palebné pozici se ocitl Navrátil, ale trefil jen svého spoluhráče.

Hrozilo i na druhé straně. Velké starosti Hanákům udělal další Lackův centr, po kterém se dral do zakončení Řezníček. Postupem času Sigmě ubývaly síly, a jestli byl někdo na hřišti nebezpečnější, byla to domácí Zbrojovka. Hyčka ani Řezníček svojí druhou branku nepřidali, ale nemuselo je to mrzet. Zbrojovka porazila Sigmu Olomouc 2:0.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Teplice 1:0

19.02.2016 20:15

Góly: 5. Daniel Kolář

Plzeňská Viktoria zvládla předehrávku s Teplicemi a na čele má před Spartou již šestibodový náskok. Utkání rozhodla jediná branka Daniela Koláře z prvního poločasu.

Zaplněná Doosan Arena nečekala na první branku zápasu dlouho, už v páté minutě propadl balón na malé vápno ke Kolářovi, který hlavičkou zajistil domácím vedení! Nabuzená Viktoria pokračovala v ofenzivních choutkách, hlavička stopera Hejdy se však neujala, vyznamenal se brankář Chudý. Domácí dle předpokladů určovali tempo zápasu, drželi balón a obléhali teplickou branku, nicméně další velkou šanci si do konce prvního poločasu vypracovat už nedokázali. Za zmínku ještě stojí Limberského hlavička, kterou Chudý bez problému lapil. Teplice byly směrem dopředu neškodné a obrana Viktorie v čele s brankářem Kozačikem nemusela až na Vondráškovu střelu řešit žádný výraznější moment.

Také ve druhém poločase byli jasně lepší domácí fotbalisté. Chudý opět skvěle zasáhl proti Hořavovi a byl to on, kdo držel teplické naděje na bodový zisk. V 54. minutě vysunul Fillo Vondráška, ale ten netrefil zařízení. Byl to jeden z ojedinělých útočných okamžiků Teplic. Viktorka sice vedla, ale nedařilo se jí vstřelit druhý gól. Svěřenci trenéra Krejčího se v závěru zbytečně nehnali dopředu, kontrolovali hru a bez větších potíží udrželi nejtěsnější vedení. Plzeň teď má na čele už šestibodový náskok, avšak Sparta má své utkání teprve před sebou.

Více informací k zápasu

Vysočina Jihlava - Slavia Praha 0:0

19.02.2016 18:00

Góly: -

Bezbrankovou remízou se rozešly celky Jihlavy a Slavie. Pro svěřence trenéra Dušana Uhrina mladšího je to bezpochyby zklamání, ovšem znovu se potvrdilo, že se Sešívaným na Vysočině nedaří. Nejblíže k brance měl Mešanović, který orazítkoval tyč.

Že to bude mít Slavia na Vysočině těžké, se vědělo a po závěrečném hvizdu se to také potvrdilo. Sešívaní měli několik šancí zejména v prvním poločase, ale ani jednu neproměnili. Jihlava se rozhodně neuchýlila jen k bránění a také ona měla dobré příležitosti.

První šance si vytvořila hostující Slavia. Hušbauerovu technickou ránu vychytal Rakovan a neujala se ani Škodova nepříliš povedená střela. Růžky vystrčila i Jihlava. Hronek posunul balón na Voltra, který tísněn a v úhlu nepřekonal Berkovce. Po půlhodině hry měli Pražané ve vlastním vápně další problémy, ale nenašel se nikdo z Jihlavských, kdo by uklidil míč do sítě. Vzápětí se do útoku hnala Slavia a Mešanović z malého vápna zazdil další gólovku. Neprosadil se ani Škoda, a tak skončil první poločas bez branek.

Ve druhém dějství tempo zápasu opadlo a ubylo i šancí. Ve 47. minutě sice orazítkoval Mešanović tyčku, ale to bylo ze strany Slavie na dlouhou dobu vše. Jihlava nepouštěla favorita k ničemu vážnějšímu a tři minuty před závěrečným hvizdem mohla utkání rozhodnout ve svůj prospěch. Vaculíkův centr ze standardní situace jen tak tak netrefil Šulka! Slavia si mohla oddechnout. Sudí Paták ještě nastavil tři minuty, ovšem ty rozhodnutí nepřinesly. Slavia na Vysočině ztratila body, s Jihlavou remizovala 0:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň18142237:1444
2.Sparta Praha18132339:1141
3.FK Mladá Boleslav1895442:2632
4.Slovan Liberec1895430:2332
5.Slavia Praha1886425:1530
6.Zbrojovka Brno1874719:2425
7.Fastav Zlín1873823:3024
8.FK Jablonec1858530:2423
9.1. FC Slovácko1872923:3323
10.Dukla Praha1857626:2422
11.FK Teplice1863927:3121
12.Bohemians Praha 19051848622:2620
13.1. FK Příbram18621023:3320
14.Vysočina Jihlava1845918:3317
15.Sigma Olomouc1837816:3016
16.Baník Ostrava18211515:387

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (368)

Přidat komentář
FCSL

Jihlava

Reagovat
kalla

Tragikomický výkon Slávie. Tohle by nestačilo na poháry ani v jejich domovině, Číně

Reagovat
smazaný uživatel

To by nestačilo ani v pouštních oblastech Mongolska.

Reagovat
smazaný uživatel

A tihle zoufalci by chtěli hrát poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PISTOLERO

Cinsti zide se vraci zpatky do reality! Copak rozhodci nepomohl jako proti flinte?

Reagovat
smazaný uživatel

Starej se o svuj rumunskej odpad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
ZB 07

Výsledkově je tedy pro mě utkání Slavie velkým zklamáním..snad se z té ztráty otřepou a dále už budou pokračovat bez větších zaváhání..

Reagovat
Wat

Výsledkově? Jak kdyby se od nás vozily body a kór Slavie.

Reagovat
ZB 07

Tak je fakt, že už u vás letos ztratila Sparta, Jablonec, Liberec a dokonce i my, ale i tak jsem očekával (i vzhledem k rozdílné kvalitě obou celků), že si Slavia odveze 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

tezky hovno vod slavie more nechapu nechapu ty nakopy kdyz travnik byl dost v cajku. zmrhal prehnanej dneska. vukadinovic husbauer mesanovic zeleznik vykony na druhou ligu. jablonskyho standartky jablonskej a bauer by si meli dat pres noc nohy do sveraku neni mozny ze nejsou schopny poslat ze standartek ostry centry. skoda podle me jeste neni uplne v cajku takze ho omlouvam. jinak jedinej zablesk pozitivity je mihalik- libi se mi jeho pohyb je to moderni rychlej player a jednou bude znamej. shrnu to- dneska tezka nekvalita nepresnost vyklusavani proti tymu from da bottom... uhrin z toho doufam vyvodi dusledky a vrati se k 4-1-4-1 nebo 4-5-1 nebo at to priste postavi rovnou 4-3-3. btw uz aby byl ready kenija.

Reagovat
mistr129

až na to rozestavení, to za to nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

podle me je hra na dva forwardy picovina aspon ve slavii (tymy co hrajou na dva maj jednoho strikera a druhyho technika)- mesanovic neni do kombinace dobrej zeleznik taky a skoda to nema zapotrebi- ten musi cihat a pak zabijet. a ted si vem ze mas v utoku dva hrace kery si nabihaj do vapna a uprostred ti zbyde do kombinace jenom bauer zmrhal a mihalik- soucka jako dm nepocitam. kdezto pri peti cleny zaloze mas ctyri variabini zalozniky.

Reagovat
smazaný uživatel

Mihalik ten nemal ani odchadzat do slavie magor ... do horsieho teamu

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

kluby na stejné úrovni, Slavie s lepšími vyhlídkami do budoucna, víc platí, lepší liga, ... já bych teda neváhal ani chvíli

jinak na tvou otázku dole - hrál druhý poločas a patřil mezi nejlepší na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

jakýkoliv klub ze SL> čobolstán

Reagovat
mistr129

zase nepřeháněj, máme tady Spartu a Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

SL= Slovenska Liga > cobolstan= ceske zovseobecnovanie krajin blízkeho vychodu konciace na -stan to je snad kazdemu jasne ze to tak je ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

První půlka dobrá, v druhý se Slávinka pomalu dostávala do křeče a nakonec ještě mohla i rupnout. Ovšem trošku mi to připomnělo situaci po zimní pauze po první LM - přivedli jsme hromadu hráčů, hodně útočníků a pak začal bejt problém dávat góly. Taky jsme tenkrát na každej gól museli strašně dřít. A dneska - nechápu, proč to o poločase nebylo 0:3.

Reagovat
smazaný uživatel

0-3??? A jako z čeho? žádná 100% šance tam nebyla,

Reagovat
mistr129

Mihalík sám před kasou, Vuky a Zmrhal sami na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

a mesanovic.

Reagovat
mistr129

jasně napsal jsem místo něj mihalika, nevim proč

Reagovat
smazaný uživatel

Jo možná ten Mihalík, jinak "vuky" a pan nejlepší centry 100% šance podle mě neměli, dneska to byla fakt ubohost strašná. Nedali by gól ani kdyby byla brána 20 x 20 metrů.

Reagovat
mistr129

ale zase jinak to nebyl až na prvních a posledních 10 minut špatný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

No to jako byl, nejhorší bylo že nejen že nikdo neumí centrovat, ale že si nepřihrajou ani na krátko. Mi přišlo že je to nějakej přátelák a všichni že se vidí poprvý a sehrávaj se. Ještě že jsem tam nejel, docela jsem o tom přemýšlel, ale nakonec jsem se ukecat nenechal.

Reagovat
Wat

Rupnout asi ne, to by někdo musel naučit naše hráče vystřelit na bránu, pořád se snažej jak nějaká Barcelona až do brány, případně centry na Voltra mezi Deliho a Bílka...

Jinak tutovice od vás obrovský, to vás muselo zlomit, potom už jste nic podobnýho neměli.

Reagovat
hilarious

čekal jsem od sešívek něco víc, ale bod je pro nás dobrej Kučera výbornej, radost na něj koukat...a pan Paták se svými asistenty

Reagovat
smazaný uživatel

Paták Jihlavu asi fakt nemá rád...

Reagovat
Wat

Už poněkolikátý foukal okatě pro hosty.

Reagovat
mistr129

zrovna dneska pískal docela rovinu

Reagovat
hilarious

no, je fakt, že to mohlo být horší, ale některý parády fakt stály za to...ono oboustranně to bylo bídný, ale spíš bych to nazval nakloněnou rovinou

Reagovat
Wat

To teda nevim, vaši padaly jak hrušky chvílema a Paták to pěkně žral.

Reagovat
smazaný uživatel

Mihalik hral?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál druhý poločas. Ze začátku to vypadalo, že by mohl být oživení, ale tak od 55. minuty, vyjma jedné akce, vidět téměř nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava ztratila dva body!Velký generalisimus Uhrin-udělal někde chybu

Reagovat
kalla

V tý Plzni to je jak na Dukle. Poloprázdný stadion, ale nahlásí skoro vyprodáno

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, všímám si toho delší dobu, asi mají potřebu ukázat, že hlad po fotbale v Plzni neutichá

Za každou cenu musej nahlásit přes 10k.

Reagovat
db18

Tak vyprodáno bylo... Akorát dost permanentkářů nepřišlo... a hafec lidí se ještě venku snažilo marně prodat některý lístky...

A navíc máme malý stadion, těch chybějících 1600 lidí je 15% stadionu...

Reagovat
smazaný uživatel

zase jenom kecy...

Reagovat
db18

S ohlášenou návštěvou má co do činění až ta poslední věta - a tobě třeba přišlo, že je volných víc jak 1/6 míst?

Reagovat
smazaný uživatel

urcite vic- takova ctvrtina. ale jako vubec nechapu proc kluby nevychazej jenom z turniketu ale ze schematu na pocitaci dyt de vo to kolik lidi je na stadionu a ne kolik ma mistenku na sedacku a mohlo by prijit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, kolik prodas listku. Protoze kdyz je prodas vsechny a neptijde nikde, tak je stejne vyprodano. Ze tohle lidi nepochopi..

Reagovat
db18

Tak sice nevím, jaká byla situace kolem kotle, ale výrazný prázdný místa byly snad jenom na tribuně za brankou (vedle sektoru hostů + sektor hostů)

Já si myslím, že tohle číslo +/- odpovídá

Reagovat
kalla

Celá tribuna proti kameře, byla plná z půlky....

Reagovat
Losinho

Zbytečná ztráta

Reagovat
PavlíčeQ

Pro Jihlavu každopádně.

Reagovat
Wat

Reagovat
monty25

Je to škoda, protože Plzeň dneska byla hratelná. Teplice byly vyloženě horší jenom prvních 20 minut, kdy měla Plzeň obrovskou převahu. Pak už to tak jednoznačné nebylo a třeba kdyby Vondrášek nebyl kopyto... Taky to mohlo vypadat jinak nebýt absence tří hráčů základu, ale nedá se nic dělat. V Plzni se mohlo jenom překvapit, teď je třeba soustředit se na příští kolo s Libercem.

Reagovat
Blasphemer

U Vondráška mi trochu zatrnulo. Ale alespoň se nebál vystřelit z první... naši se tam několikrát na vápně srali s míčem, když si to vyloženě říkalo o střelu.

Reagovat
Bex5

přesně, říkal jsem si, že kdejakej kopáč z Horní Dolní by zavřel oči, usral se a vystřelil .... 1 ze 3 by třeba prošla. Fakt dneska jsme hráli jak profesoři z akademie pozérů.

Reagovat
Blasphemer

Fotbal hrůza. Opět docela fajn první poločas, bohužel s nízkou efektivitou proměňování šancí. Druhá půle klasická bída. Teplice naštěstí dopředu hráli úplnou tužku, takže jsem se o výsledek nebál tolik jako třeba na Slovácku. Kopic s Ďurišem dva zápasy po sobě naprosto hrůzostrašný, možná by jim proti Olomouci prospěla lavička.

Reagovat
Miguel19

Na Slovácku se mi Kopic líbil. Dneska bída.

Reagovat
Blasphemer

Tak to jsme asi viděli každej jinej zápas. Na Slovácku to hrozně bral na sebe, necentroval dobře a prohrával souboje... ostatně jako dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

kopic nejveci prestupovej fail poslednich pet let...

Reagovat
db18

Když tam má Ďuriše, který stejně spálí všechno, co mu přijde na nohu... případně běhá někde mimo jako dneska... Aspoň že Dan je zpátky ve formě.

Reagovat
jiriczeQ

seděl jsem minulý týden na C2, přímo u pravé strany Plzně a mně přišel Kopic hrozně dobrý, dělal si s naším Chýlou, co chtěl, ten vůbec nevěděl co dělat..ale máš pravdu v tom, že moc přímočarý nebyl..

Reagovat
db18

Reagovat
Bex5

dneska teda špatnej Hořava - ze 4 skoro šancí Teplic on vyrobil 3, z našich šancí on dělal šarádu. Kdyby měl Vaněk formu, nestyděl bych se ho tam dát. Ďuriš dobře držel míč, nabíhal si, ale hrot má především dávat góly. Kopice tak tragicky nevidím, i když taky žádná sláva. Kovárna dneska sice centry nic moc, ale snad jedinej se dral dopředu. Dobře zahrála obrana, Matějů asi nejlepší na hřišti. A Krmenčík má dobrej tah na bránu, docela vyhrává souboje, kdyby ještě něco k tomu přidal, ale to asi už v sobě nenajde. Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďuri má pro nás především velkej význam v tom že dokáže seběhnout do prostorů kde nemá bejt a tam podržet balon, když ho ale přihraje tak v 16ce nikdo není, to by chtělo nějak vyřešit. Kopicův hlavní problém je podle mě rychlost, on podle mě moc velkej fofrník není, je to technickej hráč, ale do brejků je pro nás Petržela pořád platnej. Krmenčík, ač jsem nevěděl co od něj očekávat, mě zklamal. Obyčejnej ligovej proůměrák, stačí se podívat jak si zpracovává balon, ten se u nás neprosadí.

Jsme chcíplí, tohle na titul nebude a na Evropu už vůbec ne, pokud se v průběhu jara nezlepšíme, tak nás v těch předkolech snad ani nechci vidět, protože by to byla ostuda a všichni by to pak házeli na nás. Jediný co mělo včera Evropský parametry, byly snad ty chorea.

Reagovat
smazaný uživatel

No, to FCVP mi teda přišlo hodně slabé..

Reagovat
db18

Až na Fko se ta kartoniáda povedla, na to, že tam byly 4 barvičky "kartonů"... takže na naše poměry rozhodně úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

No já možná blbě viděl, ale v televizi mi to přišlo, jakoby FCV bylo u sebe a to P pak o hodně dál. Tak to vypadalo zvláštně.. Ale možná jsem se jen blbě díval.

A jinak jsem se asi málo díval a dalšího chorea jsem si nevšiml

Reagovat
smazaný uživatel

No, to první se mi prostě nelíbí Ale jako je jasné, že ty kartoniády je těžko udělat. Nicméně, spíše bych se tlačil do toho, k čemu je tribuna vhodná, než pak udělat něco takového..

Ale no hate, mi to je celkem jinak jedno

Reagovat
smazaný uživatel

to druhy znamena s tou vikingskou lodi co?

Reagovat
db18

Těžko říct, ty runy jsem nedokázal rozluštit...

Reagovat
smazaný uživatel

ja jenom jesli to neni zas nakej diss na migranty- jedem vam naproti a potopime vas...

Reagovat
Kang & Kodos

To dělal Landa, ne?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Agnar

Thurisaz, Fehu, Algiz... co tím chtěl básník říci???

Reagovat
db18

Ty by si to mohl vědět ne? Tak ty runy mají i význam sami o sobě... Fehu tuším tvrdou práci, potřebnou k dosažení cíle (ale těch významů je víc, tak kdo ví, co tam má být "původně")

Reagovat
Kang & Kodos

Na tý plachetnici by mělo bejt vyobrazený bohatství.

Reagovat
db18

To je to "Fehu" ...prostě to má nejasný význam

Reagovat
Agnar

Tak samozřejmě, že významu rozumím. Ale nerozumím tomu v kontextu s Plzní... Síla (nejen fyzická), bohatství (nejen materiální), ochrana ???

Reagovat
db18

Algiz: "Také znamená obranu vybudovaných pozic v přeneseném slova smyslu jako ochranu nabytého postavení." Tak asi obhajoba titulu - společně s tou lodí bych řekl, že to bude ve smyslu "vyplutí za obhajobou" nebo vyplutí do jarní části ligy...

Reagovat
Agnar

Spíš bych se pozastavil u Thurisazu.. Síla může být i poměrně destruktivní a může se obrátit i v negativním smyslu proti "uživateli"... Výkladově to může znamenat i "trní, osten" tedy to co může uškodit, píchat, škrábat.. K Algiz - ochrana může být všeobecná, většinou se jisté formy runy vyskytovaly na obydlích, Aegishjalmur (varianty a souruní run Algiz) se malovaly, vyrývaly na přilby bojovníků k odstrašení nepřítele, možností je spousty. Nebo konkrétní specifikovaná na jedince, skupinu a má spíše funkci ochrany před vlivem "zeshora" (nebo jak bych to napsal). Neužívá se v praxi jako ochranný prvek před upadkem, nebo nestabilitou to bych neřekl. To už by mi více v kombinaci seděla ta Fehu. Ale tak jsme na fotbalovým diskusní foru ne nebudem tu tahat sofistiku

Reagovat
db18

Tak já to beru jen z wiki (+ teda i ze zahraničních) - a snažil jsem se jen dopátrat k tomu, jaký význam byl asi myšlený, když se to malovalo

Reagovat
Agnar

Reagovat
smazaný uživatel

no jde spíš o to, že tohle dokáže v synot lize málokdo, a jestli se tam něco málo nepovede čert to vem..stojí to hodně práce, připravený to může bejt dobře, ale zase to může posrat někdo přímo při prezentaci..

Reagovat
Losinho

Předkola jsou za dlouho, času dost..

Reagovat
smazaný uživatel

Konkurence ale nespí a mě přijde že se pořád zhoršujeme...

Reagovat
db18

No, když Ďuriš seběhne do prostoru kde nemá být, tak tam obvykle nahrazuje Kovaříka, který tam sice má být, ale zatím si teprve vyšlapuje přes půlící čáru...

Reagovat
smazaný uživatel

někdy je to pravda, ale spíš to je kvůli tomu že se snažíme překonat dlouhým balonem nějakejch 40 metrů, což v minulosti nešlo (neměli jsme moc rychlejch hráčů jako Ďuri na hrotu), takže někdy tam teoreticky ani Kovi bejt nemůže - to zas ale vychází ze špatnýho a pomalýho doplnění, to mě celkem vytáčelo ve druhý půli, při těch našich tragickejch brejcích..

Reagovat
db18

Tak ono i bez Ďuriše to je tragický, Kolář táhne balon a zbytek na to sere a zbytečně pokrýváme moc široký prostor, protože by Ďurimu šla poslat přihrávka i jinam než k rohovému praporku... na to by se hodil Mahmut no, ale co už... snad se aspoň chytně Krmenčík, i když ten pak taky zmatkuje v koncovce...

Reagovat
Blasphemer

Mahmut tady ukazoval skvělý náběhy, když hrál. Jenže měl smůlu, že několikrát si rozhodčí vymyslel raději offside, a párkrát to nedokázal proměnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne. Tolik odpiskanych vymyslenych ofsajdu na jednoho hrace jsem jeste nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě si říkám že Mahmut nemůže bejt horší jak Krmenčík, mě neskutečně lez na nervy tím jak si nedokázal pohlídat ofside, možná to na rozhodčího zkoušel někdy, jenže když pak kamera ukáže jak stojí ve 2 metrovým ofsidu a dělá že je mu to jedno...

Reagovat
db18

Včera?

Reagovat
smazaný uživatel

když tady ještě byl..

Reagovat
db18

Tak já nevěděl, jestli myslíš Krmenčíka, nebo Mahmutoviće

Reagovat
smazaný uživatel

jo sorry, Mahmuta samozřejmě, ale moc dobře jsem to nenapsal no..

Reagovat
Blasphemer

A Bosák tvrdil, že Hořava byl výborný. Jako dopředu hrál fakt dobře, ale dvakrát udělal dost velký hrubice (tu třetí si nějak nepamatuju), který šly potrestat.

Ďuriš dobře fakt nehrál. Pokud chceme po hroťákovi, aby především držel míč a sklepával ho, tak to Holenda zvládne daleko lépe.

Kovařík zahrál dobře, Matějů bez debat. Krmenčík přišel do zápasu v momentě, kdy jsme to už hráli na brejky. Sice tam něco zadrbal, ale že by byl nějak výrazně horší než Ďuriš jsem si nevšiml.

Reagovat
db18

Proto by taky Hořava měl hrát s Vaňkem a ne s Hrošovským...

Reagovat
Bex5

Jindy mi přijde dopředu Hořka lepší o parník! Na podzim jsem si právě říkal, že na podhortu není tak marnej. Ale v pátek se bál vystřelit, hrozně hrál na sebe i v centru hřiště. Za mě jeden z jeho nejhorších výkonů v Plzni. Ale jinak opravdu podle mě spolehlivej hráč, s technikou jak snad nikdo jinej v lize, i tak ho ale můžu zkritizovat, bo ne? :-) A Bosák seděl asi 4 řady nade mnou a dloubal se v koutku oka, tak nevím, jestli si neudělal nějakej astigmatismus.

Jak jsem psal nahoře - hrot je od toho, aby dával góly. A nedal.

Reagovat
taws

No dívám se, že Mešanovič na jihlavském stadionu navázal na staré dobré střelecké schopnosti

Reagovat
Wat

Spíš nás porstě nechtěl popravit a my jsme za to vděční.

Reagovat
patas92

Pavlenka si šel posedět s Frydrychem?

Reagovat
Rarášek

SPARTIČKA JE NEJLEPŠÍ, VYPNĚTE TY OSTATNÍ FOTBALY, VŽDYŤ TO STOJÍ ZA HO ...

Reagovat
Bex5

jejda ... s takovym podzimem, jak jste předváděli, bych držel hubu, bejt aspoň trošku soudnej.

Reagovat
Kang & Kodos

Rarášek

27.07.2015 22:43

No vlastně ani ne. To už je pak dost omezená strava. Ale abstinent jsem a hrdej

Reagovat
Aldeano

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Jak to s tím souvisí ty chytráku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v CZ no doubts cela repre cz je v Sperce

Reagovat
smazaný uživatel

Po dvou letech doma na fotbale a takova bida..

Reagovat
Wat

Výkon tak na trojku, ofenzíva je pořád nemastná, neslaná, ti hráči vpředu pořádně nepodrží balón. Hlavně, že máme Voltra, kterej je podle všeho lepší útočník do DEFENZÍVY, kde už tak máme 10 hráčů povětšinou. A Šulek zase neumí vystřelit pravačkou, těžko pak dávat branky.

Kučera ve středu pole super, on by se teoreticky pro tu Plzeň vyhrát mohl, ale hlavně potřebuje dostávat příležitosti. Hronek taky sympatickej výkon, zatím nejlepší posila. Gólman taky podržel, snaží se tu laťku v bráně držet po Hanušovi vysoko.

Za mě cennej bod.

Reagovat
Losinho

Co Bazal?

Reagovat
Wat

Zatím v těch dvou utkáních neměl moc balón, a když jo, tak si ho dlouho neužil. Spíš jen běhá po lajně, poctivě se vrací... Včera tam měl pěknej moment, když si v první půli potáhl balón na střed a vystřelil kolem tyče.

Ale taky měl dost zbytečnejch ztrát, prostě bude si muset to místo vybojovat, za nim číhá odchovanec Fulnek, tak má, co dělat.

Reagovat
Losinho

OK, děkuju

Reagovat
db18

Kdo koukal v tv - neměla tam být v prvním poločase někde penalta po faulu na Ďuriše?

Reagovat
smazaný uživatel

budes reklamovat rozhociho u berbrone?

Reagovat
db18

Ne, vyhráli jsme, tak mne to nesere... jen mne to zajímá.

Reagovat
Bex5

jo, je to vidět i na tom videu z iSport, kdy mluví o tom, že byl Ďuriš zády k bráně, myslím. Ale je to takový - písknout to mohl, tomu teplickýmu hráči šlo především o odstavení útočníka, což ale udělal trochu razantně. Nevím, mohla bejt. Nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Někde? jako, že by jí někde vymysleli?

Reagovat
db18

teď si na to kápl sorry, že jsem reflexině nezvedl hlavu a nekoukl na časomíru

Reagovat
smazaný uživatel

Pro tentokrát ti to promineme..

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Jak hrál ty první dva jarní zápasy Baránek?

Reagovat
Miguel19

Hodně dobře

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Moc bych si ho přál vidět na Euru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na rubové, nebo lícové straně?

Reagovat
cubinho

Reagovat
kalla

Až na tu prasárnu od Bílka (ale žlutou si i tak obhájí), žádná tlačenka pro Slávii nebyla... To říkám jako jejich odpůrce...

Reagovat
hilarious

možná je to z mojí strany neobjektivní, ale bylo tam toho dost...respektive dost situací, který u nás posoudil jako faul, nechal na druhý straně bez povšimnutí, s těma žlutýma kartama to taky nebylo úplně čistý, otáčení autů, po jednom z nich dostal domácí hráč žlutou a Slavia kopala standartku z nebezpečný pozice (nutno říct za faul, kterej taky nebyl úplně jasnej...a jedna moje domněnka, nemohl jsem to teda najít ze záznamu, ale někdy mezi 20.-30. tam byla situace, kdy hráč Jihlavy centroval zleva s skluzující Slávista ten míč zastavil rukou, která byla dost od těla, ale jak říkám, nejsem si tím úplně jistej, nicméně to nic nemění na tom, že tlačenka tam byla, byť to teda Slavii nepomohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka nebyla, jinak souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel...

Reagovat
C-M@ster

Ten postoj

Reagovat
Aldeano

Reagovat
HorajzmAmmann

Hoši děkujem

MOTM - slováci, Holzer, Chmiel, Ožvolda prostě všichni

A teď na SKS

Reagovat
bobis21

Ožvolda, Holzer a Lásik dneska skvělí. I ten ruský stoper se mi líbil A Chmiel samozřejmě nezklamal, ale asi bude pořád jednička Šrom ...

Reagovat
HorajzmAmmann

rusákovi okamžitě vylepšit smlouvu

Reagovat
bobis21

to zas ne, jen říkám že herně se mi docela líbil já teda nevím jakou má smlouvu, ale podle toho co říkal Petržela asi nějaké zvěrstvo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak okamžitě zhoršit smlouvu, abychom si ho mohli nechat!

Reagovat
Puskas

Fajně, synci

Reagovat
vrabejka

Fakt ale netuším kdo nám bude ty goly příští sezonu dávat.

Slovácko

Reagovat
Puskas

Každý, na koho narazíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Paul Anka

Druhá liga.

Reagovat
Puskas

To víme už od července.

Reagovat
Paul Anka

Ale dneska svitla naděje, co?

Reagovat
Puskas

Naděje svitla s příchodem nového majitele - že to může jít k lepšímu.

Reagovat
Paul Anka

Tak to je jasné, ale 10 bodů vypadá víc reálnějc než 12, teda pokud to nebyl ojedinělý výkon.

Reagovat
Puskas

Byl to Zlín, ten je slabý. Přijdou lepší soupeři.

Reagovat
Paul Anka

Právě proti slabým se musejí sbírat body

Reagovat
HorajzmAmmann

Zlín není slabý, Zlín je 6. (byl)

Reagovat
Puskas

Což ale neodpovídá realitě, hodně udělali Poznar se Železníkem a hodně vděčí i Páníkovi, ten se jeví jako dost dobrý kouč.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak dva tam pořád jsou Navíc Zlín minule dost potrápil Spartu, zase to nepodcenuj tím, že přijel slabý Zlín. Vyhráli jsme ? Vyhráli... Děláš jak kdyby třeba Dukla nebo Slovácko proti kterým hrajeme příště byly letos o dost lepší než Zlín...

Reagovat
Puskas

Vyhráli jsme, jsem moc rád, jen spíš krotím emoce.

Reagovat
Aldeano

Ale zbytečně při tom podceňuješ Zlín

Reagovat
Puskas

Hlavně že ho nepodcenili hráči:)

Reagovat
Aldeano

Reagovat
HorajzmAmmann

Není potřeba krotit emoce, bůh ví kdy zase vyhrajem... Ať si to fanoušci a hráči pořádně užijou ne ? Každá ligová výhra s juniorkou se počítá a je jedno kdo přijel, je úplně jedno jestli to bylo 1:0 nebo 3:0 a je úplně jedno, že příště dostanem zase my... Dneska si to musíme užívat a hráči od zítřka zase makat. Nic víc nic mín... Jak tady někdo psal, o nic nejde nemusíme se stresovat

Reagovat
db18

Venku hrají docela často bídně...

Reagovat
HorajzmAmmann

nejsou na tom tak tragicky...

Reagovat
db18

Tak celkově jsou na tom líp jak doma, ale často byli dost mimo (třeba s Bolkou...)

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak každý má venku výpadky... my jich třeba měli 9

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Ale u vás hráli dobře. A u nás vlastně docela taky. A venku zatim udělali víc bodů, než Liberec.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes byl Zlin favoritem s tak to proste je. I kdyz sem veril, ze neprohrajem, necekal sem od nas tak suverenni vykon.

A s Boleslavi tehdy nebyli marni, snad jim dali branky, jen je proste Boleslav ofenzivne uplne nekde jinden (hlavne od nas, kdyz uz porovnavas s nami).. Proto si dnesni vyhry cenim jeste vice a jsem hrdy na ty nase dorostence.

Reagovat
frankiefcb

dneska opravu paráda a i atmosféra. a ať mi někdo netvrdí, že za Šafozmrda tam bylo 8000 lidí, když dneska byly ochozy dost plné plus kotel. Který předtím nebyl otevřený.

Reagovat
HorajzmAmmann

To mně napadlo hned, podle počtu stejně jako za Šafarčíka a přitom tam bylo daleko víc lidí

Reagovat
db18

Jo, o tom žádná, že byl Zlín favoritem, ale ten projev mne docela zarazil... akorát píšu, že to u nich venku zase není tak výjimečné.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

A přitom zrovna Došek je takovej wooder..

Reagovat
db18

kdo s tím vůbec začal?

Reagovat
Miguel19

Asi právě vrabejka

Reagovat
Kang & Kodos

vrabejka

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Hokaido

Sám mistr právě.

Reagovat
Losinho

Hezky Baník, ale příští kolo zase zpátky na zem

Reagovat
Puskas

Přesně, nesmíme si myslet, že se porazíte sami.

Reagovat
HorajzmAmmann

Kdyz si to do konce sezony tak 3x zopakujem bude to stacit... Jak rikal Petrzela obcas doma nekoho porazit a bude to fajn.

Reagovat
Puskas

Jde o to, aby ti kluci získali sebevědomí a zkušenosti, vytvořil se základ mančaftu, který za rok vybojuje postup.

Reagovat
HorajzmAmmann

Však jo...

Reagovat
ZB 07

Dneska od nás skvělý spolehlivý výkon..naopak Sigma sestoupí. Takhle slabej tým u nás opravdu hodně dlouho nebyl. Jinak ta střecha vypadá parádně, nekonečné čekání na Lužánky bude o dost příjemnější..

A Baník

Reagovat
Aldeano

Foto tribuny?

Reagovat
ZB 07

Nemůžu najít možná večer, až budou fotky ze zápasu

Reagovat
Aldeano

Kouknu pak na fb Zbrojovky. A pomohlo to atmosféře?

Reagovat
ZB 07

No tak ona ta střecha ještě není úplně hotová, takže ta tribuna byla dnes ještě zavřená, ale na Zlín už by to snad mělo být..už se těším

Reagovat
didosh

Parádní zápas!Baník piczo!

Reagovat
REPLIKATOR

Baník jde za záchranou

Reagovat
HorajzmAmmann

no škoda těch zápasů se Spartou nebo s MB a třeba i to 1. kolo proti Brnu bylu hratelný. Mít teď o 5-6 bodů víc bylo by to jiné... Ale ta cesta přes 2. ligu může být i lepší do budoucna...

Reagovat
Kang & Kodos

Příbram se pomalu sune k 15. místu a za tejden má doma Bohemku. Příští tejden očekávám peníze Jardy.

Reagovat
smazaný uživatel

prichazi jeho cas uklidnit situaci

Reagovat
HorajzmAmmann

Baník má na soupisce 21. hráčů co letos nasadil do ligy a mají 5. zápasů a méně Stabilní sestava koukám

Reagovat
HorajzmAmmann

a 9. hráčů po jednom zápase

Reagovat
frankiefcb

Jsem nadšený, výkon super. Atmosféra na stadioně super, zní to fakt dobře ty chorály. A teď urvat bodík na Slávii

Reagovat
Kepy_FCB

Dobre FCB

Kdyz to pujde takto dal tak by ty zaporne rekordy mohly byt v budoucnu prekonatelne...

Reagovat
smazaný uživatel

"Jak je důležité mýti Libora Doška!"

Reagovat
smazaný uživatel

FC Doškácko

Reagovat
smazaný uživatel

no je dulezity ho umyvat, aby pak v kabine nesmrdel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kadeřábek a Skalák dneska asistence

Reagovat
smazaný uživatel

kolik minut hral Skalacek?

Reagovat
Kang & Kodos

Celej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
REPLIKATOR

+ střídající Vydra byl u otočení zápasu FA Cupu z 0:1 na 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska super, hoši do toho dali vše a šlo to vidět i na hřišti. Baník zaslouženě vyhrál. Skoro ani nešlo vidět,že to jsou mladí kluci. Byl jsem na ně hrdý. Atmosféra taky celkem fajn,alespoň v okolí kotle,ale teprve druhý zápas zs přítomnosti ultras,ono se to vyladí. https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/12744513_1701298413416440_2884546814241519261_n.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=70d9093896ceb54de7c664825e1e6621&oe=576636F0

Reagovat
smazaný uživatel

Na B4 atmosféra tak 6.5/10. Chvílema super, chvílema slabší, nakonec spokojenost, Baník je zpátky! Teď nevytvořit rekord a příští sezonu se v druhé lize uvidí...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to tak mám. Kdybychom měli o pět bodů více,tak záchraně věřím. Ale takhle se taky kláním tomu, sestoupit s úctou. Věřím, že tento tým vykope ligu zpátky za rok. Každý rok navíc v druhé lize by byl katastrofou.... Jinak.diváci na tribuně opět nezklamali, ani nechtěli za ramena. .. Hinak ostatní sektory celkem fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Při skákání za ramena se to ale pěkně třepalo

Reagovat
Kepy_FCB

Hezky Liberec

Peltuv klub odpuzuje lidi uz i tam

Reagovat
jiriczeQ

Radek příhoda

Reagovat
jiriczeQ

Příhoda*

Reagovat
jiriczeQ

jejdamane, proč to píšu do souhrnu

Reagovat
Liquid

nepamatuju kdy bylo již po úvodních 2 jarních kolách rozhodnuto o sestupujících v obou nejvyšších českých soutěžích, píše se 20.2. a již je hotovo a z gambáč ligy padá Ostrava a Olomouc a z 2.ligy padá tím pádem Olomouc B

Reagovat
jiriczeQ

Olomouc je sice otřesná, ale Mahmutovic jim může pomoci, navíc stejné hovno hraje i Jihlava..

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava to ukope Bohemackym stylem, Sigma je vylozene banda zoufalcu a Mahmutovic.

Reagovat
REPLIKATOR

Přepište dějiny

Reagovat
REPLIKATOR

Olomouc B > Olomouc A

Reagovat
C-M@ster

Olomouc má času dost, může se stát kdeco.

Reagovat
smazaný uživatel

To sice ano, ale nejspíš by se musely dít hotové zázraky. Momentálně by Sigma měla problém i s udržením ve 2. lize a krom jednoho stopera a útočníka nemáme na žádné pozici ani průměrné ligové hráče.

Reagovat
sosna

Zase nepřeháněj.

Reagovat
db18

Navíc sestoupí jen poslední celek...

Reagovat
C-M@ster

Jakto?

Reagovat
db18

Nějak upravili pravidla, že snad nabídnou postup prvním 5 celkům a když nebudou splňovat požadavky na licenci, tak nabídnou udržení 15. celku SL.

Reagovat
C-M@ster

Minimálně Znojmo i Karviná by měli splňovat na konci sezóny, ne? Další nevím.

Reagovat
db18

Znojmo už má stadion?

Reagovat
C-M@ster

Já myslel, že jo, ale nevím...

Reagovat
ZB 07

Reagovat
REPLIKATOR

Ano

Reagovat
Uwe háže buly

Ústí taky, to sou 3 z prvních 5, navíc vzadu další týmy, co by tu ligu hrát mohli..

Reagovat
db18

...a druhým sestupujícím bude z administrativních důvodů Opava

Reagovat
smazaný uživatel

Z duvodu FCB? Ve druhe lize letos pada jen jeden

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Je to tak..Olomouc je pro mě snad jasnější než ten Baník

Reagovat
sosna

Přání otcem myšlenky.

Reagovat
Marv

Horník dneska úplně neviditelnej

Reagovat
db18

Jablonec ten rekord ještě dá

Reagovat
smazaný uživatel

Baky stale inde, ako vsetci utocnici Plzne

Reagovat
Kang & Kodos

V Liberci

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzial..

Reagovat
ManUnited

BAKY !!!!!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Bakoš Největší sympaťák.

Reagovat
FCSL

Marek Bakoš!! Čekal jsem naší ztrátu a výhru Slávie, takže super kolo Sparta snad neztratí

Reagovat
diskoschlampe

Easy. V suchym triku.

Reagovat
Alan_Shearer

Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

ta přihrávka na druhý gól Liberce byla fenomenální

Reagovat
smazaný uživatel

Chce se ta Sigma vubec zachranit? Tak tragicky nebyl na podzim snad ani Banik .

Jinak na takovy zapas bych cekal minimalne petku v ochozech a aspon trojnasobek Hanaku. I kdyz ti, co dorazili, se bavili dobre

Jo a Brnaci, mate na stadionu klobasy? Na hlavni jsem nenasel

Reagovat
sosna

Všichni svorně tvrdí, že ano. Na hřišti to tak ale vůbec nevypadá. Nechápu na co se týden připravují, když pak několikrát za zápas nechají Řezníčka v klidu zpracovat centr v šestnáctce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reznicek tam s klidem mohl nafoukat hattrick no

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že šlo dnes o rozhodující zápas, tak výsledek celkem jasný. Jak to vypadalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jsem po očku sledoval, díky Teď jsem reagoval na chlupa na hokej, dnes hrál Slezan o postup, měl jsem to zmínit hned výše

Reagovat
smazaný uživatel

Piskal to uplny zkurvysyn, za prvni dve tretiny jsme nehrali ani jednu presilovku. Treti tretina uz byla krec, ale dneska se ta sezona nerozhodla... Nejsou lidi, musi hrat i sedesatilety Zdena Pavelek, ktery vzdycky za stridani udela osm faulu a nikdy mu nic nepisknou . V pondeli se bude rozhodovat, jestli se bude hrat play out, nebo ne, vypada to, ze ne. Z Opavy nas bylo dohromady tak 40, mozna 50, z toho aktivnich tak 25.

Reagovat
smazaný uživatel

No, kdo ví, jak to včera vypadalo v tom Jičíně. Škoda, že už to neutáhli, po takové sezóně, co oni zažili, tak by si to maximálně zasloužili. Ale jak píšeš - s 5ti nebo s kolika beky to vůbec hráli, se to odehrát nedá. Škoda, že odešel Kyslík, ale zase to pro něj byla asi šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Jičín byl údajně cinklý za dvacku, což se mi moc nezdá, protože tu dvacku by museli Jičínští mít jenom z prémií za výhru a nemuseli by ze sebe dělat kašpary, ale tak kdoví...

Reagovat
smazaný uživatel

spíše měla Kopřivnice mnohem větší motivaci než Jičín, každopádně to vypadá, že snad opavský hokej pomalu vstává z popela, tato sezóna byla tragická - Šafránek pustil pár zbytečných gólů jen proto, že měl staré betony, které pod prudce vystřeleným pukem uhly, někteří hráči nemohli nastoupit, protože neměli pořádnou výbavu, do toho některé zbytečné ztráty bodů v samotných závěrech dobře rozehraných zápasů, jediný světlý bod, který jsem si letos užil bylo vítězství v Porubě

http://opavsky.denik.cz/hokej_region/hokej-rozhovor-miroslav-glos20022016.html

P.S. tohohle týpka asi znáš, ne? Co říkáš na tu jeho radikální změnu vizáže?

http://opavsky.denik.cz/zpravy_region/ondrej-sebestik-thinspiration21022016.html

Reagovat
smazaný uživatel

Jičínu šlo taky o hodně, před tímhle kolem byl dva body za MB. A Technika je mnohem hratelnější, než Vsetín.

Jinak si myslím, že tuhle sezonu nemá moc cenu hodnotit, nejdůležitější je, že se vůbec odehrála, a že jsme se konečně zbavili té prajzské kurvy.

Jméno Šebestík vidím prvně, každopádně respekt

Reagovat
smazaný uživatel

tak jest, prajzáka vypakovali už i z Brna.....příští sezóna bude stabilizační a pak to snad už půjde nahoru, jsem zvědavý, jak to dopadne se stadiónem, žádnou novou arénu nechci.....kdyby se povedla do 5 let 2. liga, tak by to byla dobrá haluz....

co ta stavební firma z Hrušovan spojovaná s SFC? Nějaké nové zprávy?

Reagovat
smazaný uživatel

s Šebestíkem se občas potkávám, pohybujeme se v podobných kruzích, a ta jeho změna je neuvěřitelná....

Reagovat
smazaný uživatel

3 roky by měl být generální partner a pokud všechno bude fungovat podle představ obou stran, pak by měl do klubu i vstoupit. Ještě by měl teď přijít jeden slovenský útočník v zimě

Reagovat
ZB 07

Tak co bys čekal za návštěvu, když byla půlka stadionu zavřená? ale ti Sigmáci byli vtipní, no..a naše choreo taky povedený

Reagovat
smazaný uživatel

Choreo jste měli na začátku hned? Dorazil jsem asi až v páté minutě, ještě jsem si blbec málem koupil lístek do kotle Zbrojovky

Reagovat
ZB 07

https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/12744224_1007681439277514_7968200479790195026_n.jpg?oh=375590f45e1299d6d6231308cec2ab36&oe=572AF59F

Hned při nástupu, no..jinak sorry, tohle je asi nejlepší fotka, co jsem našel

Nevíš náhodou, co bylo předmětem toho chorea hostů? Na tu dálku to nešlo dost dobře přečíst

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to nějaká vzpomínková plachta, ale taky jsem to úplně dobře neviděl, protože se to strašně lesklo

Reagovat
ZB 07

právě..jinak celkově mě atmosféra zklamala..hlavně teda druhej poločas..

Reagovat
smazaný uživatel

Na mě Olomoučtí působili na jejich počet docela dobře, hlavně ve druhém poločase, to mi byla zima i za ně . Ale tak já jsem stál mnohem blíž jim, a akustika Srbské stojí za hovno. Ještě mě překvapilo, že jsem kolem stadionu neviděl snad jediného fízla

Reagovat
ZB 07

Tak ony celkově zápasy Zbrojovky Policii vůbec nezajímaj..snad jen, když přijede jeden z trojice Sparta, Slavia, Baník.

A na tu akustiku jsem dost zvědavej, až bude otevřená západní tribuna..ta střecha vypadá skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

To jo

Reagovat
Wat

Standa penaltovej mág, nešlo to ze hry, tak se aspoň naučil kopat desítky.

Reagovat
adalbertus

Gratulace Baníku! po dlouhé době mi Baník udělal radost, jen tak dál

Reagovat
Pospovič

Hodně pěkný výkon Baníku, zvlášť když za něj hráli tak mladí kluci.

Překvapilo mě také, že tam byl i Davor Kukec když den předtím hrál v Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

Na Baník se nezapomíná..

Reagovat
goodbay

Ještě 12 výher.

Reagovat
smazaný uživatel

Pohodovy vitezstvi,Bolka neskodna.. prvni pule super,co se tyce hry i fandeni,druha pule udrzovacka a i fandeni slo o 50% dolu..jinak to komentovani z O2 TV nam hralo jenom v kotli nebo je to nejaka blba novinka po cely Letny?

Reagovat
goodbay

Myslíš ten poločasovej rozhovor? Protože byl slyšet dvojhlasně na Chanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Nee,v kotli znel celej zapas komentar z O2 vcetne polocasovyho studia

Reagovat
Uwe háže buly

Tak to nasere, poslouchat ty zoufalce i na stadioně, navíc když tam nemužeš vypnout zvuk

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je hnus.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

coze???

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim,jestli to bylo i v ostatnich sektorech nebo jestli Pelta zmenil tresty za pyro a vymyslel tenhle ucinnejsi trest

Nicmene se samozrejme fandilo,takze to zas tak slyset nebylo,nicmene vzdycky v takovejch tech chvili pri sanci,kdy je ta chvilicka ticha a napeti a do toho Ladislav Krejciiiiii v sanci..

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je konec

Reagovat
smazaný uživatel

Na protilehly frontě klid..naštěstí

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
rufus

To jste měli komentář asi jen v kotli. U nás nahoře na protilehlý naštěstí nic..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč měla Sralta zase poloprázdnej stadion?

Reagovat
Uwe háže buly

Byl napůl plnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nezaujatý pozorovatel musím zmínit, že Boleslavští hráči jsou banda sraček, fanoušci jsou banda buzerantů, trenér vypadá jak žalud, stadion stojí za hovno a celé město je hnusné. Tfuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nezaujatý pozorovatel musím zmínit, že Boleslavští hráči jsou banda sraček, fanoušci jsou banda buzerantů, trenér vypadá jak žalud, stadion stojí za hovno a celé město je hnusné. Tfuj.

Reagovat
smazaný uživatel

to sedí i na slávii

Reagovat
smazaný uživatel

Může si Costa odpykat ten trest v poháru s Libercem nebo to se nepočítá?

Reagovat
Kang & Kodos

17:47 Costa vynechá dvě ligový kola

Reagovat
smazaný uživatel

No ale i tak, mezi těma kolama je pohár, může si to tam odpykat?

Reagovat
Kang & Kodos

Snad ne, v poháru si aspoň může zahrát Mazuch, nebo klidně i Kováč.

Reagovat
Wat

Proč vlastně Mazuch nenastupuje pravidelně? Ščasnýmu se to nechce měnit?

Reagovat
Kang & Kodos

Prej ještě neni úplně připravenej. Měl hrát za juniorku, ale místo toho dneska seděl na lavičce, tak nevim, jak se má rozehrát..

Reagovat
Hokaido

hell yesssssss

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak proferosky odehrané, ušetřené síly, nebylo co řešit.

Reagovat
Alan_Shearer

OT: Nemate nekdo tip na webovku, kde se daj hledat levnejsi letenky? Moc v tomhle neumim chodit.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

čoveče taková persona si projel celej svět a nevíš

Reagovat
smazaný uživatel

uz by konecne mohli opravit ty body u Baranka,mam ho jako C a docela me to uz sere...

Reagovat
db18

Dodělají to v pondělí.

Reagovat
smazaný uživatel

hm do te doby budu na nervy z toho, ze kapitan ma jenom 8 bodu

Reagovat
db18

Proč? Určitě dostane body za čistý konto a základní sestavu (7+1+1...) pak nějaký vyhraný souboj a ideálně těch 5 bodů za asistenci...

Reagovat
Manik...

Sparta

Reagovat
Sosi

OT: Růžovi umřela žena... vím, že je to na hraně, ale teď už nezjistíme, proč ty peníze uložila do špatnýho hrníčku...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejdůležitější větu Dohrána jsme se dozvěděli až úplně na konci. "Příští týden mě zde nahradí úsměvavá kolegyně Monika Čuhelová"

Monty, nezapomeň že až v pondělí..

Reagovat
monty25

Tak to je dobře. No jo, kvůli golfu až v pondělí...

Reagovat
goodbay

Kdepak. Sparta hraje příště až v pondělí. Btw. budou to mít za 14 dní zajímavé. Pondělí Dukla, ve středu v Liberci a pak asi v neděli doma s Jabloncem. Tak to by bylo, aby si ten Jiráček nezahrál.

Reagovat
monty25

To nevadí, protože i při pondělních dohrávkách dávali Dohráno v neděli, i když nebylo kompletní. Koukám, že předtím bude v pondělí přímý přenos finále Českého poháru v basketu žen. Tak se aspoň budu moct podívat, jak si USK dobře zatrénuje před play-off Euroligy...

Reagovat
goodbay

Já vím, ale teď už jsou pondělky defacto druhým rokem zrušeny, takže možná i proto.

Reagovat
monty25

Fanliga - hodnocení 18. kola:

Skvělý kapitán Šural, jinak smůla. Mešanovič, Pilík a Hnaníček trefili tyč, Schick dal gól z ofsajdu. Taky škoda, že Příbram v nastavení přišla o čisté konto... Věděl jsem, že asi těžko udělám výsledek jako minule, ale s trochou štěstí to mohlo být hodně dobré kolo. Minule se mi moc nepovedla volba kapitána, jinak vyšlo prakticky všechno. Teď to bylo přesně opačně a kapitán to zachraňoval... Jinak výhra nad urbisem v minilize určitě potěší. Momentálně má vedoucí (já, Ondrasch a Coutinho) trojice šestibodový náskok, ale Coutinho se možná ještě zapotí při těch dopočtech...

https://pbs.twimg.com/media/CbxH2M_WIAUOX5-.jpg

Reagovat
db18

Baránek na lavičce...

Reagovat
monty25

Ty nevíš, že zásadně nestavím soupeře Teplic?

Reagovat
Kang & Kodos

Ten Šural Stejně bodů jako zbytek. Já musim už po dvou kolech vzít divokou kartu. V útoku mám Aidina a Řezníčka, a ty dva kokoti si nechali dát schválně 4. žlutou

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

máš štěstí, že mi stejně jako začátek podzimu vůbec nevychází i začátek jara

Reagovat
monty25

Mně zase ty začátky vychází. Tak doufám, že zase nebudeš mít drtivý finiš...

Reagovat
Coutinho10

tak Šural me taky celkem podrzel tohle kolo.....jinak ten Dragon je pomerne neprijemnej souper....ono se to nezda, ale ikdyz je predposledni a ma jenom 21 bodů, tak ma pomerne vysoky skore....takze to nebude uplne jednoduchej duel, ale mam este v rukavu nejaky body za plzenaky Kolare a Baranka (Durise nepocitam)

A v ofiko minilize bych si snad mel poradit v odvete s Puskasem.....na podzim me porazil a nastartoval od ty doby snuru bez porazky, takze je nacase mu to vratit sice ma taky este naky body za plzenaky k dobru, ale klicovy je, ze pasku dal Kovarikovi a ne Kolarovi, takze by to i vzledem k tomu cca 30 bodovy naskoku melo bejt klidnejsi vitezstvi nez s Dragonem

Jinak me pomerne prekvapuje, ze v tenhle moment mam nejvic bodu ze vsech hracu, tak si aspon vylepsim trochu skore, ktery muze nakonci diky ty vyrovnanosti rozhodovat

Reagovat
monty25

Měls udělat 229 jako já minule a Dragon by byl bez šance...

Reagovat
Coutinho10

treba jeste udelam ne, to pujde tezko trumfnout, ale na nakejch 160-170 bych se jeste mohl dostat....sem zvedavej, kolik tam rano objevim bodů

Reagovat
monty25

Já taky počítám tak 160-170. Takový lepší průměr...

Reagovat
Coutinho10

jj

Reagovat
Coutinho10

tak porad ty plzenaci nejsou dopocitany

Reagovat
db18

Dodělají to až během dneška tak snad večer to tam bude...

Reagovat
Coutinho10

tak uz to tam je

Reagovat
Puskas

To se Ti to vyhrává, když mi vyloučí Baroše, co?

Reagovat
Coutinho10

asi by ti stejne nepomohl ....zatim mam 181. bodu (407. celkove), ale i tak mam zatim jenom 33 bodu a prvni dva se trosku odtrhli, takze to bude tezky, kazdopadne ty pujdes taky jeste nahoru si myslim

Reagovat
db18

Bez šance... teď se to bude tvářit jako výhra, ale za měsíc ti z toho udělají prohru a body pro Puskase

Reagovat
Coutinho10

zejtra jeste naky body pribudou za souboje atd., ale to uz by snad nemelo mit vliv na vysledek, ikdyz u Puskase clovek nikdy nevi

Reagovat
Uwe háže buly

Polom dobře vybitá huba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

A Navrátil nechápu jak takovejhle tragéd může hrát vůbec ligu.. neskutečně vtipná postavička.

Reagovat
goodbay

Jestli myslíš toho Olomoučáka, tak býval vždy nejlepší hráč Sigmy, ještě před sestupem. Nevím, co tam dělají špatně, ale vždy tam měli celkem nadějné fotbalisty a nemyslím si, že jejich postavení odpovídá současné kvalitě. Jílek tomu taky asi moc nepřidá.

Reagovat
salami

já ho chtěl, když sestupovali, do Slavie, vždycky tam vyčníval, malej šikovnej technickej

Reagovat
smazaný uživatel

..jednu dobu byl docela blizko prestupu k nam..nicmene nemyslim,ze by on byl hlavnim olomouckym problemem..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele