Synot liga - souhrn 18. kola

27.02.2015, 19:56, aktualizováno 01.03.2015, 17:54
Komentáře a souhrny
Příbram porazila Mladou Boleslav, tři body z Budějovic si pak odváží Brno. Sparta si veze z Ostravy pouze bod za remízu 1:1 a na druhý Jablonec, který naprosto jasně přehrál Bohemians 1905, má k dobru už jen dva body. Navíc jí utekla Plzeň, která vyhrála v Hradci. Slavia remizovala s Teplicemi...

FC Hradec Králové - Viktoria Plzeň 2:3

01.03.2015 16:00

Góly: 7. Aleš Čermák, 63. Emir Halilović - 4. Daniel Kolář, 51. Ondřej Vaněk, 76. František Rajtoral

Západočeši nedokázali navázat na skvělé představení s Českými Budějovicemi a na hradeckém trávníku se na vítězství řádně natrápili. "Votroci" hned dvakrát srovnali krok, třetí branka však rozhodla...

Viktoria vstoupila do utkání snad nejlépe, jak mohla. Psala se čtvrtá minuta, když Limberský oslovil Koláře, jenž překvapivou střelou poslal hosty do vedení - 0:1. Zanedlouho se však začínalo od nuly. Po chybě Kozáčika s Hubníkem střílel Halilović, jeho pokus sice dokázal Kozáčik vytěsnit, ale na padáček Čermáka už byl i slovenský brankář krátký - vyrovnáno na 1:1.

Ve zbytku prvního dějství se hrálo bez výraznější převahy na jedné či druhé straně, oba týmy postrádaly moment překvapení. Přesto mohl otočit kormidlem utkání Chleboun, jeho hlavičku ale reflexivní zákrok Kozáčika vytěsnil mimo prostor ohraničený třemi tyčemi!

Druhé dějství pak začalo stejně jako to první. Tentokráte se Kolář obsadil do role asistenta a Vaněk za pomoci tyče poslal mičudu do sítě - 1:2. Vzápětí mohl vyrovnat Dvořák, pohotovým zakončením však vymezený prostor nenašel. To už však neplatilo pro Haliloviče, jenž zpoza šestnáctky zakončil vydařenou kombinační akci východočeského mužstva - 2:2.

Po hodině hry sáhl Miroslav Koubek ke střídání: Milan Petržela uvolnil místo Janu Kovaříkovi, který hned dvakrát ohrozil soupeřovu branku, nejdříve však skvěle zasáhl Koubek, aby o chvíli později levonohý univerzál pro změnu třemi tyčemi vyznačený prostor minul.

Nakonec se však bývalá opora Jablonce svému kouči přece jen odvděčila: Kovařík ostrým centrem našel ve vápně Rajtorala, jenž pohotově usměrnil mičudu do branky - 2:3.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Teplice 2:2

28.02.2015 20:15

Góly: 19. Milan Škoda, 55. Tomáš Grigar (vl.) - 12. Roman Potočný, 23. Roman Potočný

Slavia plně nevyužila zaváhání Mladé Boleslavi a v souboji o evropské poháry jen remizovala s Teplicemi 2:2. Sešívaní přitom museli dvakrát dotahovat. Dvakrát skóroval teplický Roman Potočný.

Utkání v pražském Edenu začalo dost aktivně, oba týmy se snažily překvapit svého soupeře, ale jako první zahrozila domácí Slavia. Grigar si neporadil s centrem, ale na druhou stranu dokázal zasáhnout proti hlavičce Milana Škody. A hned ve 12. minutě poprvé udeřilo, Roman Potočný z velké dálky napřáhl a povedenou ranou vsítil krásnou branku.

Pro Slavii to nebyl šťastný vstup do utkání, ovšem domácí se rychle vzpamatovali a na svojí odpověď nenechali dlouho čekat. Po centru Tamase ještě hlavičkoval mimo Škoda, ale jen o chvíli později už se dočkal. Hrubého přesný centr skončil na hlavičce Škody a bylo to 1:1. To se psala 19. minuta a za další čtyři minuty se měnilo skóre potřetí a znovu to bylo ve prospěch hostujících Teplic. Roman Potočný se dostal ve vápně k míči a nekompromisní dělovkou nedal Hrubešovi žádnou šanci. Nicméně domácí se zlobili a oprávněně, ještě než Potočný obdržel přihrávku, míč už opustil hrací plochu.

Teplice vedly po prvním poločase 2:1, ale druhá půle ještě slibovala velmi napínavou podívanou. Slavia totiž směrem dopředu nehrála špatně, měla své šance, ovšem vytěžit zatím dokázala jen jednu branku.

A Slavia začala druhý poločas náporem. Deliho hlavičku vyrazil Grigar a Zmrhal ve 49. minutě orazítkoval tyč, načež po centru z levé strany a zásahu jednoho z teplických obránců zazvonilo i břevno. Sešívaní se tlačili dopředu a v 55. minutě zaslouženě vyrovnali. Dlouhý aut se dostal až ke Škodovi, jenž z těžké pozice trefil břevno a od nešťastníka Grigara se následně odrazil míč do sítě - 2:2.

Ve zbytku utkání měly oba týmy ještě své šance, skóre se ovšem už nezměnilo.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - FK Mladá Boleslav 2:0

28.02.2015 17:00

Góly: 33. Tomáš Pilík, 78. Roman Bednář

Příbram proti Mladé Boleslavi ukázala, že zejména na domácí půdě je hodně silným soupeřem. Svěřenci Karla Tobiáše zvítězili 2:0 a posunuli se do první poloviny tabulky. Naopak hosté v bojích o poháry ztratili a jejich náskok se na čtvrtém místě může ztenčit.

Do první větší šance se dostali svěřenci Karla Jarolíma, jmenovitě Skalák, s jehož střelou ale gólman Boháč neměl problémy. V 15. minutě zase zahrozili domácí a Hrušku v boleslavské brance zachránila branková konstrukce! U Litavky se hrála vyrovnaná partie a až ve 33. minutě došlo poprvé ke změně skóre. Martin Zeman se po straně zbavil Bořila, přesným centrem našel hlavičkujícího Tomáše Pilíka, který překonal brankáře Hrušku - 1:0 pro Příbram. Martin Zeman si na levé straně hřiště dovoloval hodně, o několik minut později dostal přesnou přihrávku, ovšem v šanci pohořel.

První poločas skončil těsným vedením Příbrami, ale Mladá Boleslav rozhodně neskládala zbraně a na začátku druhého dějství měla šance na vyrovnání. Po hodině hry se dostal do zakončení Wágner, ale netrefil branku.

Každopádně Příbram rozhodně nehrála "zanďoura" a boleslavská defenzíva se musela mít na pozoru. Po faulu na Bednáře se domácí dožadovali pokutového kopu, ale sudí jejich prosby nevyslyšel. Příbram si mohla výrazně oddechnout až v 78. minutě, kdy Zeman poslal do vápna skvělý přízemní centr a Roman Bednář na zadní tyči vstřelil svůj první gól v příbramském dresu po svém příchodu z pražské Sparty.

Utkání bylo v podstatě rozhodnuto, v nastavení se mohl podruhé mezi střelce zapsat Bednář, Hruška jeho samostatný únik zlikvidoval. Příbram ve středočeském derby porazila Mladou Boleslav 2:0.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Zbrojovka Brno 1:3

28.02.2015 17:00

Góly: 88. Jiří Kladrubský - 11. Jan Sýkora, 51. Jakub Jugas, 78. Jan Malík

České Budějovice si komplikují boj o záchranu. Jihočeši dnes před vlastními diváky nestačili na Zbrojovku Brno, se kterou prohráli 1:3.

Na půdě Dynama se měnilo skóre už ve 12. minutě, obrana domácích dala Sýkorovi nepochopitelně mnoho prostoru, ten se na hranici vápna dostal ke střele a zamířil přesně do černého - 1:0 pro Zbrojovku. Zanedlouho mohlo Brno zvýšit, Moukanza odvedl skvělou práci, zbavil se dvou hráčů a naservíroval míč Sýkorovi, který však střílel těsně vedle. Dynamo se dostalo do první vážnější šance až ve 39. minutě, kdy se dostal k odraženému míči Volešák, ovšem netrefil odkrytou branku.

Budějovice doma prohrávaly po prvním poločase s Brnem 0:1, ovšem k případnému bodovému úspěchu musely vstoupit lépe do druhého dějství, což se nakonec nestalo. V 52. minutě dostal Jakub Jugas příliš mnoho prostoru a dokonale toho využil, přesnou ranou zvýšil na 2:0 a se šancemi domácích to vypadalo hodně bledě. Zbrojovka dominovala a měla i další šance, třetí branky se nakonec dočkala v 78. minutě a tím bylo prakticky rozhodnuto. Vávra se dostal do rychlého brejku, Kerekeš zakončoval a gólman Křížek skvěle zasáhl, ovšem na dorážku Jana Malíka už byl krátký - 3:0 pro Zbrojovku.

Domácí se dočkali alespoň čestného úspěchu. Dvě minuty před koncem si naskočil na rohový kop Jiří Kladrubský a dal výsledku finální podobu. Zbrojovka vyhrála na jihu Čech 3:1.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Sparta Praha 1:1

28.02.2015 15:00

Góly: 65. Milan Baroš - 39. Václav Kadlec

Bitva dvou velkých rivalů skončila smírně. Zápas rozhodli dva velcí navrátilci, protože za hosty se trefil Václav Kadlec, který v klubu působí na hostování z Eintrachtu Frankfurt. Domácí se ale nevzdali a nakonec se radovali alespoň z jednoho bodu, když se trefil někdejší reprezentant Milan Baroš.

Celá Ostrava se hodně obávala nájezdu sparťanských fanoušků, ale nakonec se bojovalo jen na hřišti. A nervy to byly pořádné. K vidění byla v dramatickém závěru také penalta, díky které mohla jít Sparta opět do vedení. I takový kanonýr, jakým je David Lafata, ale někdy dokáže neproměnit jasnou příležitost. Dnes k tomu výrazně přispěl brankář Pavlenka, který předvedl vynikající zákrok a pokutový kop pět minut před koncem vyrazil mimo tři tyče!

Druhý tým Synot ligy tímto výsledkem nabídl první Viktorii Plzeň šanci dostat se na čele na náskok tří bodů. Sparta se od úvodních minut tlačila do koncovky a z toho rezultovalo několik zajímavých šancí. David Lafata spolupracoval s Václavem Kadlecem, který se dostal do skvělé šance, ale na poslední chvíli byl o balon připraven. Spartu proháněl chorvatský záložník Davor Kukec, ale jeho akce zpravidla končily nepovedenými centry na obsazené spoluhráče. Střelecky se Baník trápil a brankář Marek Štěch zase tak často do práce nemusel.

Sparta zkoušela pozornost brankáře Pavlenky mnohem častěji a například střelecké pokusy Bořka Dočkala a Marka Matějovského vůbec nebyly špatné. Strážce tří tyčí v domácím dresu si ale vždycky poradil. Brankář Marek Štěch byl hlavní postavou další akce, když se míč dostal ve vápně k Milanu Barošovi a ten už byl před Štěchem sám. Hostující brankář ale předvedl skvělý zákrok a míč za svá záda nepustil. A neinkasoval ani v další akci domácích, kdy míč skončil jen těsně vedle tyče.

Za brankáře Pavlenku zaskočila deset minut před koncem jeho obrana, která míč zpacifikovala. Ani ta mu ale nepomohla o chvíli později, když se k míči na středu vápna dostal Václav Kadlec. Balon sice skákal, ale Kadlec jej krásnou ranou z první poslal neomylně do sítě - Sparta vedla krátce před odchodem do šaten o jednu branku.

A Sparťané vlétli impozantně také do druhého poločasu. David Lafata hledal povedenou nahrávkou Bořka Dočkala a obránci Baníku jeho nahrávku nepustili. K míči se ale dostal Václav Kadlec, který byl však ze střeleckého úhlu vytlačen. Stejně se mladému útočníkovi vedlo také o pár minut později, když jeho zajímavá rána mířila těsně vedle Pavlenkovy tyče. Na druhé straně se ho pokusil napodobit Foltýn, ale střela z voleje mu nesedla. O chvíli později prováhal velkou šanci Milan Baroš, který nenahrál lépe postavenému spoluhráči.

Po hodině hry se ukázal ve skvělém světle Davor Kukec, který se zbavil několika protihráčů a když se zdálo, že o míč přijde, obhodil si další dva. Nakonec ale nestihl míč na hrací ploše. To ale Baníku zas tak vadit nemuselo, protože o chvíli později přišla hvězdná chvíle Milana Baroše. Ten si naskočil na skvělý centr do vápna a pohotově hlavou překonal brankáře Štěcha - Baník srovnal na 1:1.

Dvacet minut před koncem měl hodně práce brankář Pavlenka, který musel likvidovat střelu u tyče, ale ránu z bezprostřední blízkosti nakonec udržel ještě před čarou. Sparta přidala a Baník dostala pod tlak. Nakonec se mohla radovat ze tří bodů, ke kterým měla hodně blízko. Přesněji řečeno jedenáct metrů. Sedm minut před koncem totiž Sukup ve vlastním vápně fauloval a sudí Kocourek nařídil pokutový kop. K jeho exekuci se postavil ostrostřelec David Lafata, ale selhal. Svou dvanáctou branku v letošním ligovém ročníku nedal, protože skvělým zákrokem jeho pokus zneškodnil Pavlenka!

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - Bohemians Praha 1905 3:0

28.02.2015 14:00

Góly: 54. Martin Pospíšil, 61. Jan Kopic, 67. Vít Beneš

Domácí Jablonec na svém stadionu roznesl Bohemians Praha a připsal si tři body do tabulky. První půle nepřinesla mnoho šancí ani branek, ale ta druhá byla o poznání záživnější. Za Baumit se prosadili Martin Pospíšil, Jan Kopic a také Vít Beneš.

Domácí Jablonec byl před zápasem favoritem, měl dobrou formu a vyhrál také minulé utkání. Z celkem 23 vzájemných duelů s pražskými Klokany vyhrál Baumit Jablonec 15, což ho také stavělo do pozice favorita. Za Jablonec nastoupila i nová posila Valerijs Šabala, která prožila úspěšné minulé kolo proti Slovácku. Bohemians vsadili na dvojici Mikuš, Bratanovič.

Utkání v prvních minutách postrádalo rytmus a množství zajímavě vypadajících nahrávek končila mimo. V desáté minutě Pospíšil zahrával první rohový kop zápasu, ale ten odvrátil pohotový Gajič. Do další šance se postupně probíjel Crnkić, ale podle sudího si pomohl faulem. Přímý volný kop po předchozím zákroku Bratanoviče zahrával Novák, ale jeho pokus nebyl vůbec povedený a brankář Milan Švenger si poradil.

Po pětadvaceti minutých vzal odpovědnost na svá bedra Matúš Mikuš, který proběhl k vápnu. Následně vypálil a jeho střela zamířila těsně nad břevno brány gólmana Vlastimila Hrubého. O chvíli později Greguš zahrával přímý volný kop, ale nedal do střely příliš mnoho razance, takže brankář Švenger neměl mnoho práce s chycením jeho pokusu. Do poslední šance první půle se hnal Matúš Mikuš, ale brankář Vlastimil Hrubý včas vyběhl a celou akci tím ukončil.

První půle příliš mnoho krásy nepředvedla, ale ta druhá ji plně nahradila. Pět minut po změně stran se k míči po ruce Víta Beneše dostali hosté, ale standardní situace se jim vůbec nepovedla. Domácího toho využili rychlým brejkem, který zakončil Martin Pospíšil přesně k tyči - 1:0.

Přesně po hodině hry už domácí vedli o dvě branky. Šabala ještě neskóroval, protože jej vychytal hostující brankář Milan Švenger, ale ten už na dorážku Jana Kopice neměl nárok a znovu inkasoval. Drtivý tlak rozložená obrana hostí vůbec nezvládala a znovu inkasovala. Po sedmi minutách už to bylo 3:0, o což se zasloužil Vít Beneš. Ten se dostal v pokutovém území k přesné hlavičce a nedal brankáři Švengerovi sebemenší šanci zasáhnout!

Domácí sice vedli o tři branky, ale ani s tím se nehodlali spokojit. Další ránu z dílny Greguše ale tentokrát brankář Milan Švenger chytil bez větších problémů. Po kanonádě se tempo zápasu trochu umírnilo a domácí v poklidu kontrolovali průběh hry. Pět minut před koncem mohl dát čtvrtou branku střídající Doležal, ale Švenger byl na místě včas a díky skvělému zákroku se skóre zápasu už neměnilo. Domácí jsou na třetím místě, Bohemians zatím na příčce dvanácté.

Více informací k zápasu

Vysočina Jihlava - 1. FC Slovácko 0:1

27.02.2015 20:15

Góly: 12. Luboš Kalouda

Vysočina Jihlava nakonec nestačila na Slovácko a prohrála s ním. Domácí sice podali velmi dobrý výkon ve druhé půli, ale ani to nestačilo. Rozhodla jediná branka, jejímž autorem byl už po dvanácti minutách Luboš Kalouda. Jihlava je po páteční předehrávce jedenáctá, zatímco Slovácko stouplo na sedmou příčku.

O první střelu zápasu se postaral Milan Kerbr, ale Slovácko ani díky tomu nešlo do vedení. Na svém místě stál Jaromír Blažek, který si poradil bez větších problémů. Veterán Blažek musel zasahovat také po střele Šimka, který vypálil v poměrně dobré vzdálenosti, ale ani on se neprosadil. Jeho projektil postrádal přesnost i razanci. Přesto však brankář Blažek nebyl samospasitelný a nakonec i on inkasoval. První ránu soupeře ještě vyrazil, ale na místě byl včas Luboš Kalouda, který míč pohotově a hlavně přesně dorazil do sítě - 1:0 pro hosty z Moravy.

Slovácko vedlo zaslouženě a chtělo přidat i další branky. Dlouhán Libor Došek ale prováhal ideální střelecký moment. Mezi tři tyče se nevešla ani následná Hlúpikova dělovka, která jen těsně minula domácí svatyni. Došek pálil tvrdě a především hodně přesně také po půlhodině hry, když natáhl ke střele z větší vzdálenosti, ale opět narazil na výtečného brankáře Jaromíra Blažka! Ten se dnes rozhodně nenudil a několikrát zachránil svůj tým před další inkasovanou brankou. Došek se dostal k zakončení také po následném rohovém kopu, ale ani tentokrát Blažka nepřekonal.

Do konce první půle jsme se dočkali převážně mnoha nepochopených přihrávek a několika faulů, ale žádná povedená akce se v první půli už neudála. O mnoho atraktivnější děj nám přichystali hráči v poločase druhém. Vaculíkův parádní centr mířil na neobsazeného Mešanoviče, ale tomu se zakončení nepovedlo. O další ránu se postaral Hlúpik, který v krkolomné pozici napálil jen Jaromíra Blažka. Brankář Heča se také nenudil a musel zneškodnit projektil od Vaculíka, ale vše nakonec zvládl.

Další velkou šanci Slovácka na gól spálil střelec první branky Luboš Kalouda, který se ocitl ve stoprocentní šanci. Nakonec ale nedal! Po hodině hry se zajímavý míč snesl na hlavu Kerbra, který ale mířil hlavou těsně nad břevno. Jihlava, ač prohrávala, nedokázala dostat Slovácko pod tlak. To se málem povedlo až zakončení Vladimíra Kukoľa, který ale napálil jen břevno! Deset minut před koncem ještě velkou šanci spálil Jaroslav Diviš, ale mrzet ho to nakonec nemuselo, protože i bez jeho branky si Slovácko ponechalo tři body.

Nic na konečném skóre nezměnila ani šance Augusta Batiojy, který pálil nepřesně. Stejně tak se vedlo také Havlíkovi, který Jaromíra Blažka pět minut před koncem neprostřelil.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Slovan Liberec 3:1

27.02.2015 18:00

Góly: 61. Roman Polom, 70. Erich Brabec (vl.), 83. Jakub Mareš - 50. Josef Šural

Fotbalisté Liberce v předehrávce 18. kola první ligy prohráli na hřišti Dukly 1:3 a zůstávají na předposledním místě. Slovan nebodoval ani ve druhém utkání pod trenérským duem Jiří Kotrba, Josef Csaplár. Severočechy poslal na Julisce do vedení po přestávce Josef Šural, ale Pražané otočili zápas po gólu Romana Poloma a vlastním zásahu Ericha Brabce, kterému tak nevyšel debut za Slovan. V závěru ještě potřetí skóroval Jakub Mareš. Dukla v neúplné tabulce poskočila na pátou pozici.

V základní sestavě Liberce nastoupily i dvě posily ze začátku týdne - zkušený stoper Brabec a slovenský záložník Breznaník, hostující ze Sparty. První zajímavější možnost si vypracovala v osmé minutě Dukla, Bergerovu střelu z otočky ale zneškodnil brankář Kolář. Slovan pak domácí na chvíli zatlačil. První Pavelkovu ránu zblokoval Gedeon a druhou z úhlu už musel vyrazit gólman Rada.

V dalších minutách úvodní půle už diváci moc šancí neviděli, dominovaly obrany a hra byla často přerušovaná. Jen krátce před pauzou z dálky těsně minul liberecký Fleišman.

Severočeši výborně vstoupili do druhého poločasu. Pět minut po pauze se postavil k přímému kopu Šural a povedenou střelou přes zeď překonal Radu. Liberecký útočník dal osmý ligový gól v sezoně.

Dukla pak přidala. Nejprve tvrdý pokus střídajícího Mareše vyrazil Kolář, ale v 61. minutě už bylo vyrovnáno. Po rohu vznikl před libereckou brankou závar, v němž se nejrychleji zorientoval hlavičkující Polom. Obránce, hostující ze Sparty, dal první ligovou branku za Duklu.

V 70. minutě Pražané skóre otočili. Po Považancově centru do pokutového území se Brabec snažil odvrátit míč před Blažkem, ale nešťastně hlavou překonal vlastního gólmana.

Naděje Liberce na bodový zisk prakticky skončila v 84. minutě. Kolář sice vyrazil Bergerovu hlavičku, ale na Marešovu dorážku už byl krátký. Útočník Dukly se trefil poprvé v tomto ligovém ročníku. Slovan v nejvyšší soutěži pošesté za sebou nevyhrál.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň18142242:1444
2.Sparta Praha18132331:941
3.Baumit Jablonec18123335:1539
4.FK Mladá Boleslav1883723:1627
5.Dukla Praha1875622:2526
6.FK Teplice1867527:2225
7.1. FC Slovácko1873827:2624
8.Slavia Praha1866626:2524
9.Baník Ostrava1865713:2223
10.1. FK Příbram1864822:2822
11.Zbrojovka Brno1854920:2619
12.Vysočina Jihlava1854915:2319
13.Bohemians Praha 190518531020:2918
14.České Budějovice1846816:3918
15.Slovan Liberec1829721:2415
16.FC Hradec Králové18261016:3312

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (904)

Přidat komentář
zelda

Díky, Erichu

Reagovat
smazaný uživatel

se divím,že toho nýmanda někdo neodpráskne. To je kopálista.

Reagovat
papanegra

Reagovat
pawelFCB

super posila

Reagovat
Liquid

Reagovat
Banikovec7

Tak Erich konečně doplnil sbírku a chvilku si zahrál i za čtvrtý pražský tým.

Reagovat
ZB 07

Dukla míří do EL

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec míří do druhé ligy

Reagovat
frankiefcb

ti se ještě zmátoří

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš až budou hrát s náma jo?

Reagovat
frankiefcb

bojím se toho, že jo

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla ostuda

Reagovat
Murtago

Boleslav už byla trapná dost.

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Miguel19

Liberec

Reagovat
ryzskej

Aspoň Erich posila, střílení gólů mu jde.

Reagovat
Murtago

i rozhazování rukama

Reagovat
smazaný uživatel

Libe je na tom hodně špatně a pokud Votroci budou pokračovat tak jak zatím "jedou" tak to vidím na Ještědskou jízdu směr dolů do 2.ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Klub západního střihu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Liberec = cirkus, komedie při gólu na 1-1 , co to tam předváděl ten blonďák na zemi? A pak Erich, počítám, že Blažek by tu bránu ani netrefil....

Reagovat
jiriczeQ

prej slovácko přijíždí ze starého města..to snad není pravda ten slovak sport

Reagovat
Aldeano

V týdnu na ČT zase Španělská Serie A a Claude Giroux...

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2 kola a tréňa bude zpět ve studiu poučovat, jak se to má všechno dělat

Reagovat
jiriczeQ

naprosto neuvěřitelná dvojka Kotrba s Csaplárem..2 z 5 nejhorších trenérů v republice

Reagovat
Alan_Shearer

Franz a kdo jeste?

Reagovat
frankiefcb

Palička, Pulpit

Reagovat
Alan_Shearer

napadl me i Zach a Marko

Reagovat
Posledni Kovboj

Zach Marko tak napul

Reagovat
smazaný uživatel

A co Žák?

Reagovat
smazaný uživatel

Rada

Reagovat
ACSeRw!n

Pulpit?

Reagovat
jiriczeQ

tu 5ku jsem napsal jen tak..ale napadá mě Žák, Cipro

Reagovat
frankiefcb

no Cipro těžko

Reagovat
jiriczeQ

to se na mě nezlob, ale Cipro je naprosto neuvěřitelný tragéd

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Cipro? Myslíš toho, co Slavii dotáhl do semifinále Poháru UEFA?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
jiriczeQ

přesně toho..Straka také měl ve Spartě velmi světlé období, tuším, že celou sezonu neprohráli a stejně je to zoufalec, který nikde nevydrží dýl jak půl roku..to samé Cipro

Reagovat
Posledni Kovboj

prehled

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevím, ale Cipro je fakt tragickej.Nezapomeň, že v roce 1996 jsme měli ve Slavii skoro celej nároďák, kterej přivezl stříbro z Anglie.S takovým týmem by to dokázal i Lavička

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zalezi jestli hodnotil trenery za celou karieru nebo nedavnou minulost. V druhem pripade by ten Cipro jako traged sedel...

Reagovat
jiriczeQ

jsem ročník 93, takže se přiznám, vůbec jsem nevěděl, že tam tomu tenkrát "šéfoval" Franta..od té doby, co fotbal sleduju, na mě ale působil vždy naprosto tragickým dojmem, tak snad aspoň tady se mnou budete souhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on taky trénoval tragické týmy.Třeba Budějovice, tam by shořel i Mourinho s Guardiolou

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

S Ciprem a Slavií je to dvousečné. Na jednu stranu ano, dokázal s ní v Evropě velké věci a vyhrál titul. Na druhou stranu mu ale skoro kompletní tým sestavil právě současný trenér Slavie Beránek, který před Ciprem ve Slavii fungoval. Tragéd to ale určitě není.Pár let před tvým narozením vytáhl Zbrojovku do nejvyšší soutěže, což byl rozhodně úspěch.

Reagovat
Posledni Kovboj

to by byla hezka anketa

Reagovat
smazaný uživatel

Hrebik

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

Proč Franz? Teplice,Sparta... To spíše Rada. A Kotrba taky není špatný trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Přebývá ti tam jedno slovo-špatný

Reagovat
Aldeano

Proč?

Reagovat
San Iker

Přerost!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

2 ze dvou

Reagovat
jiriczeQ

chtěl jsem to původně napsat

Reagovat
smazaný uživatel

Tos mohl, horší duo tu není.

Reagovat
smazaný uživatel

jeste Kopac s Pliskem

Reagovat
Alan_Shearer

Plisek jeste bude 15 let zit z toho, ze pritahl Dzeka ..

Reagovat
smazaný uživatel

jj presne

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jaktože nejchytřejší člověk na světě nedokázal s tímhle kádrem za dvě kola nic uhrát

Reagovat
ACSeRw!n

uz ten prenos radsi vypli

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě nějaký cigoši přestřihli kabely

Reagovat
Posledni Kovboj

Zapojte si ten kabel se zvukem poradne kurva

Reagovat
jiriczeQ

góóóóóóóóóóól!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To je konec Liberce v první lize, minimálně příští rok to na postup taky nebude.

Reagovat
Alan_Shearer

ale neni ..

Reagovat
Murtago

Oni to kluci nechaj do poslední chvíle a pak zapnou Wigan 2012 style.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokaždé když vidím toho Radu, tak bych ničil, prase jedno vyžraný... No nic, jdu radši na pivo...

Reagovat
Banikovec7

Na pivo místo na fotbal

Reagovat
Aldeano

Na pivo na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slavii na nealko Birell!

Reagovat
bobis21

na Slávii se nečepuje pivo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslím, že za poslední roky jsem se na Vysočinu najezdil tolik, že jednou můžu kvůli nedávné chřipce vynechat sezení v blbé zimě a radši si zajdu na pivo a nějaký ten grog za kamarádama do vyhřáté putiky. Ale tak omlouvám se baníkovcům, že nectím jejich ideály a nezapaluju si majetek vlastního klubu, abych se ohřál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To že tak na tebe reagoval jeden člověk, neznamená že to tak bereme všichni.. Akorát uděláš radost méně vyvinutým osobám zde na fóru..

Reagovat
smazaný uživatel

a kdy naposledy na Bazalech neco horelo ?

Reagovat
Posledni Kovboj

obrana pravidelne

Reagovat
smazaný uživatel

No to právě poslední dobou ani ne

Reagovat
Posledni Kovboj

ja vim :) jen jsem neodolal

Reagovat
Bakary3

vepřová arogantní palice

Reagovat
jiriczeQ

už to jede

Reagovat
Liquid

ten Liberec jede

Reagovat
jiriczeQ

Ti kluci na slovak sport jsou opravdu špatní. Nic úžasného to není ani na Nově nebo na ČT, ale tady je to už opravdu zoufalost.

Reagovat
ACSeRw!n

tam by byli Poulicek s Tittlebachem kralove

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Horší jak Nova fakt nejsou... nic horšího jak Hrdličku sem zatim neslyšel.

Reagovat
jiriczeQ

já jsem myslel hlavně ty poločasové a pozápasové rozhovory..to je opravdu děs

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba jak se ptal Blažka, co je receptem k tomu že je nejstarším hráčem? Takovou otázku položit v půli zápasu, když ten hráč potřebuje jít co nejrychleji do šatny..

Reagovat
smazaný uživatel

Duo Kotrba Csaplár by se spíš hodilo do nějakýho cvokhausu, alá sestra Ratschidová.

Reagovat
božský John

Reagovat
Alan_Shearer

tehle jabloneckejch usmevu jsem se obaval ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Breznaník podruhé v sezónně prohrál na Dukle

Reagovat
jiriczeQ

To se nám vymstí, naprosto neuvěřitelná produktivita našich hráčů, co my nedáme

Reagovat
ondrasch77

Já myslím, že se letos určitě udržíte, když jsem viděl poslední dva zápasy ty liberecký matláky, tak o vás strach nemám ...

Reagovat
Mimalu

Dneska to naštěstí stačilo, ale koncovka byla teda strašidelná no. Na druhou stranu lepší se do šancí dostávat a neproměňovat je než si je vůbec nevytvořit.

Reagovat
smazaný uživatel

Štestí, že dnes nehrála proti Vysočině například Polná nebo Stará Říše, dala by jim bura... Totální hnus

Reagovat
Wat

Boha jeho, to je fakt trága.

Reagovat
božský John

Ted musi Hradec vyhrat. Jednak, aby Plzen ztratila a Liberec na delenym poslednim fleku by byl prdel. Sestup jim nepreju, to by pak nebylo derby, ale do posledniho kola by se s tim mohli srat

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Posledni Kovboj

dik, budeme se snazit to neposrat (ale posereme to stejne)

Reagovat
taws

až na to že Liberec by spadnout měl

Reagovat
Alan_Shearer

proc?

Reagovat
taws

mám averzi k týmům, u kterých byla prokázána korupce

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Kepy_FCB

Erich zkušeně

Reagovat
Shevchenko

Bary pěkně řeže ty rudochy

Reagovat
Bakary3

Bary peknejch par levelu nad Lafatou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Baník pičo!

Reagovat
ZB 07

Klobouk dolů před Baníkem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

Banik snad boduje jen se Spartou. Obrana neuveritelne laxni

Reagovat
C-M@ster

Snad Plzeň vyhraje a vyvine na Spartu větší tlak. Dost na tom, že jim na záda dýchá ten špinavcův Jablonec.

Reagovat
iamek

Reagovat
Radar

Ten Costa byl dobře mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

a co je jinak nového?

Reagovat
Radar

Nečekal jsem, že je až tak MIMO

Reagovat
REPLIKATOR

Bahník

Reagovat
frankiefcb

Bary, Pavlenka, Kukec fantastičtí. Škoda Baryho šancí, ale i tak velký

Reagovat
iamek

I Kouril prekvapuje.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

nepřekvapuje, takhle bude hrát normálně

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude, tak už mi ani ten Stronati nechybí

Reagovat
HorajzmAmmann

Psal jsem dřív. Kouřil s Frydrychem Baránka se Stronatim nahradí. Horší to je s Gregušem...

Reagovat
smazaný uživatel

Tam nemáme nikoho i když Foltýn dneska nebyl marný..

Reagovat
Liquid

tohlec udělám poprvé v dějinách eurofotbalu, Milan Baroš

Reagovat
smazaný uživatel

Celej zapas jizda nahoru dolu..kraje mrtvy jak Krejci,tak Dockal,obrana chaoticka..kdyz nedame v takovy fazi utkani penaltu,nemuzem chtit vyhrat..jinak obrovskej pro Banik za vykon,skoda,ze takhle hrajou jenom s nama

Reagovat
HorajzmAmmann

ještě byl podobnej výkon proti Olomouci. Jinak si myslím, že to tak úžasný výkon nebyl. Akorát Sparta byla marná ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano,Olomouc jsem zapomnel..tak pokud je vas tohle stamdartni vykon,tak uz pomalu muzete zacit slavit 3 body z Brna

Reagovat
HorajzmAmmann

viděl jsem tu holomajznu proti Teplicím a ted. Takže těžko říct co je pod Frnkou standart

Reagovat
smazaný uživatel

Prave po ty kritice co tu byla po zapase v Teplicich mi prislo docela zvlastni,ze jsi psal,ze Banik nehral uzasne...

Reagovat
HorajzmAmmann

Teplice hráli daleko lépe než Sparta. Teda aspon takhle mě to přišlo.

Reagovat
frankiefcb

tak snad budou pokračovat v tomhle a mohlo by to být fajn.

Reagovat
Kornovec

tady vidis, proc nezvladate tezke zapasy treba v poharech. hracum je vtloukano do hlavy, ze jsou mistri sveta a kdyz proti nim nekdo hraje tvrde a na hranici moznosti, tak vubec nevite. Milan supr a pavlenkuv zakrok tomu nasadil korunu

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim ja si naopak myslim,ze ty klicovy zapasy v Evrope ztracime kvuli nedostatku sebeduvery nez tim,ze by nam nekdo vtloukal do hlavy,ze jsme mistri sveta a ani si Lavicku neumim predstavit,jak o tomhle vubec premysli..

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Erialdur

Zdravím

Mám dotaz na sparťany. Jak se vám líbí to jak Lavička střídá ? Docela mě to dnes zarazilo a není to poprvé. Týmu se nedaří a on drží ty samé hráče. To je hrozná škoda , když máte na lavičce Konatého, Shalu a další. Nejsem fanoušek sparty a dnes moje moravské srdce spíš přálo baníku ,ale spartě fandím v evopských pohárech a pokud nezačne Lavička reagovat na vývoj zápasu tak nemůžete uspět.

PS: Kadlec vás podle mě bude stát titul. Je to výborný fotbalista. Nevím jak morálně ,ale to je jedno. Hlavní je ,že jste v zimě nejspíš něco trénovali a on všechno zbořil. Teď hrajete uplně něco jiného co jste chtěli a jde to vidět. Ta hra je mnohem více chaotická. V záloze jste nebyli schopní baník přehrát. Jediný Matějovský s Kadeřábkem uměli nahrát. Celkově ten výkon nebyl nic moc. V dnešním fotbalu je duležitý systém a ten vám Kadlec narušil. On je gólový ,ale výkon mužstva ,šel hrozně dolů. I výkon Lafaty. Lafata potřebuje systém na něho. Když to tak není je poloviční.

Reagovat
twerp

Lavička už neměl u Sparty být. Problém je, že tu není lepší trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych bral Ščasného a Habanec, by taky nemusel být špatnou volbou.

Reagovat
smazaný uživatel

lepších trenérů, než Lavička je 10

Reagovat
smazaný uživatel

A všichni v posledních třech letech trénovali Slavii viď

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
Kornovec

to se lehko rekne, ale zkus si vystridat Lafyho, ktery je schopny dat gol z niceho. dneska mu to sice nevyslo, ale uz to hodnekrat dokazal.

Reagovat
twerp

Já si nemůžu pomoct ale Lafata a Kadlec od začátku prostě nepůjde.

Reagovat
HorajzmAmmann

Škoda těch nedotažených protiútoků. Kvalitnější tým by proti Spartě šel 6x sám na bránu posledních 30. minut. Ale hlavně 1. poločas byl super. Ale jako poslední 3. zápasy se Spartou 5. bodů

Reagovat
patas92

Frňka > Svědík

Baroš > Lafata

Normální fanoušci > Ultras

BANÍK > SPARTA

Baník pičo

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj. Nevis proc konci na nove Lada Hruska?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Protože lidi nedokáží docenit jeho práci

Reagovat
smazaný uživatel

Má jít trénovat Spartu jsem slyšel.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

V čem je Frňka podle tebe lepší než Svědík? Ano, zahráli jsme rozhodně vyrovnaněji než na podzim. Nicméně tehdy to bylo za 3 body, teď za jeden. A když si vzpomenu, jak jsme hráli s Teplicema.. Nicméně, pokud takhle budeme hrát pořád, tak smeknu klobouk.. Fotbal se mi líbil..

Reagovat
vrabejka

Fantastický zápas. Měl tempo celou dobu strhující. Nebojím se řict že zápas sezony co se kvality týče. Bary opět ukázal že stále patří mezi nejlepší hráče Synot Ligy když je zdravý. Přeju si aby takovou kvalitu měl každý zápas Synot Ligy.

Reagovat
Shevchenko

Spokojenost Dneska se Sparta dala porazit, ale hlavně že se přežila ta penalta. Letos jsme obrali Spartu o 5 bodů A tří zápasy neporazitelnost, super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný zápas Baník-Sparta, myslím že spravedlivá remíza, jinak Baroš dnes hrál skvěle, sice měl tam asi 3 tutovky, dokázal se ale dostat k zakončení a zaslouženě potom skóroval a jinak Pavlenka

Reagovat
Rarášek

Baroš se hlavně choval jak idiot

Reagovat
Shevchenko

U vás se zas takhle choval Brabec, si nevybereš

Reagovat
Rarášek

Chvilkama mi přišlo, že to půlka z těch hráčů na hřiště absolutně nezvládala ty emoce.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale na Baroše neměl.. ale tak mohl/měl jít ven.

Reagovat
Rarášek

Bacha, nesmíme jim sahat na modlu.

Reagovat
HorajzmAmmann

proč ? I já přiznám, že si takhle chování legendy Baníku nepředstavuju. Uplně zbytečně šlápl na Štěcha, nepřiznal ruku a simuloval když nemusel. Ale i tak super výkon co se týče přínosu pro tým.

Reagovat
Kepy_FCB

To byl jen letmý dotek žádné šlápnutí

Reagovat
Rarášek

To určitě, hrál výborně Ale to chování si mohl odpustit. Ikdyž je pravda, že po dlouhý době v základu, zápas se Spartou.. každopádně taková ikona, jako je on by si to měla ohlídat.

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi líbí, jak Sparťani hrozně moralizují, jak se kdo chová

Reagovat
Rarášek

Mě se zas líbí jak jedinej HorajzmAmmann si tu dokáže přiznat, že se Baroš choval jak vůl.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl vyhecovaný, to viděl každý ale jako vůl ? Prosim tě... Matějovský vzlyká nad tím, jak je tráva špatně nastříhaná, Huškurva simuluje a dělá divadlo, Brabec strká do protihráčů, Dočkal dělá berany berany duc ale jo, Baroš je vůl...

Reagovat
smazaný uživatel

říká člověk který fandí Spartě, která má v týmu nejméně 3 mentální raply

Reagovat
mistr129

Kéž by 3.Brabec, Vácha, Dočkal, Štěch, Řezníček, Švejdík, Kadlec...

Reagovat
Kornovec

takovy vacha vali unfair zakroky skoro kazdy zapas, takze bych to zas tak nehrotil

Reagovat
Rarášek

Jj, to se jen tak říká, aby reč nestála. Přitom unfair zákrok neudělal už tak dva roky.

Reagovat
Kornovec

proti pribrami dal protihraci dvakrat nesmyslne loktem a to jsem se nedival cely zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Ten loket ale byl při souboji ve výskoku....

Reagovat
db18

Který se taky trestá (dostal za to žlutou, nebo nic?)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Heh... Kadlec, Brabec, pohoda jazz...

Reagovat
Manik...

Reagovat
Kornovec

doufam ursi, ze v derby zahrajem aspon tak jako banik dneska a dame jim, ukazali, ze staci se ze sparty neposrat a hned to jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, mnoho týmů na ně chodí s velkým nepochopitelným respektem, stačí se z nich nepodělat

Reagovat
Kornovec

ted na SN ctu, ze kenia je zraneny a nemuze hrat. to je pohoda, vydrzel jeden zapas :)

Reagovat
smazaný uživatel

No to je problém v Lbc se mi líbil, ale snad to Míra nějak vymyslí

Reagovat
Kornovec

pry Pitak

Reagovat
Rarášek

Ondra Švejdík do základu !!!

Reagovat
mistr129

Koukám že fandis malmo hacken a žilina nic?

Reagovat
Rarášek

Proč bych jim jako měl fandit?

Reagovat
Kepy_FCB

Bary je pořád borec, i teď na sklonku kariéry je pořád víc něž ty sparťanký stárs, všichni ti NeDočkalové a další jebáci se mu nikdy nepřiblíží.

Po půli jsem čekal že odpadneme ale udrželi jsme strhující máč až do konce.

Jen doufám že si ACS udrží druhej flek před Peltou.

Atmosféra dobrá i bez kotle, ten dnes vůbec nechyběl.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na vulgarity od rodin s dětmi, Šafarčík zas bude muset platit

A bylo vidět, že kotel chybí,furt opakovat "Nedaleko od Ostravy..."

Uvidíme, jak se budou tribuny prezentovat na dalším domácím zápase s Libercem.

Reagovat
frankiefcb

tak přece jenom si mylsím, že to bylo spontánní, nicméně atmoška se povedla. Jak jsem říkal před zápasem, v zápasem s Libercem se ukáže opravdu ten bojkot.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na druhu stranu, na to že nebyl kotel.. Aspoň jsme si po létech zazpívali nedaleko od Ostravy celé a všichni. Protože jak to zpívá kotel, tak se to zrychluje a SK SLEZSKÁ pak už zpívá jen pár jedinců.. Ale je mi jasné, že proti Liberci to bude bída..

Reagovat
smazaný uživatel

Očekával jsem o něco nižší návštěvu, ale taháky v podobě Sparty nebo Baroše zafungovaly. Atmosféru samozřejmě vyhecoval soupeř a úroveň hry. Nicméně mi připadal support hodně chaotický a urážek klasicky přehršel. Uvidíme, kolik lidí dorazí příště na Liberec. Jestli Baník naváže v Brně na dnešní výkon, tak s návštěvou bude Šafarčík určitě spokojen. Nevím, co by vedení muselo provést, aby lidé konečně prozřeli. Když sleduji jejich dlouhodobé počínání, výhled do budoucna, aktuální výkony a výsledky jsou pro mě zcela na druhé koleji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouhodobé počínání = těch asi 12 měsíců co tam je? To je hooodně dlouhodobé... V létě nic neudělal, kromě toho, že přivedl Baroše a v zimě prodal 3 hráče a minimálně Kouřil zatím jednoho z těch stoperů adekvátně zastoupil... Fakt vrchol tohle. Chápu, že se bouříte a je to zcela zasloužené... Sice byla dobrá návštěvnost i atmosféra, ale... Možná by jste se už měli fakt zamyslet, kdo je opravdovej fanoušek. Vy akorát škodíte klubu těmi věčnými bojkoty a pokutami za chování.

Pojďte do mě všichni. Hlavně od trevora čekám spoustu nadávek a výhružek za vlastní názor, který se neshoduje s jeho...

Reagovat
smazaný uživatel

Já tě mám na háku vole...

Já vím svoje ale chápu, že člověk z Jablonce o tom ví víc

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že o tom vím víc, akorát vidím asi třetí bojkot za dva roky a vím, že bude čtvrtej příští sezónu, protože se vám nebude chtít do Vítkovic... Jenom přemýšlím, kde je ta podpora klubu?

Reagovat
smazaný uživatel

Kámo, čím víc bojkotů, tím víc Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to naši fanoušci jsou nejvíc Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jsou jako ty, tak jsou spíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Já na fotbale byl...

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluju, fajn pocit, ze ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo dá se, akorát byla dlouhá fronta na klobásu, tak přemýšlím o bojkotu dalšího domácího zápasu, než udělají víc okének...

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite, je to nejlepsi nenasilna forma protestu proti bezpravi

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to chápu. Jablonec tu nikoho nezajímá, tak se chtějí cítit potřební a musí se zapojovat do diskuzí o jiných klubech, ať už něco ví nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, že jsi mi situaci osvětlil. Máš o dění v Baníku výborný přehled.

Reagovat
Vysajmi hadici

Souhlas. Kritika za kartu diváka, výměnu trenéra a oslabení kádru. Karta zavedená kvůli eliminaci blbů, trenér nevypadá špatně a výkony na oslabení nevypadají. Akorát ti nadávají, ale minimálně polovina důvodů pro bojkot se ukázala jako blábol. A tentokrát čestný, že netrolím, Baník hrál výborný fotbal, teda alespoň to co jsem viděl, po návratu ze Střelnice. Sorry kluci, ale Baník se mi dnes fakt líbil, tak si to třeba berte jako trolling, ale já Vám chválím hru i způsob hry, což jsem u Baníku dlouho neudělal. Jinak v Jablonci dnes HROZNÁ atmosféra.

Reagovat
ondrasch77

Tak jsi měl víc fandit...

Reagovat
Manik...

Takovej sr*č

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Lavička teď neudělá šest bodů, tak by měl jít..

Reagovat
Rarášek

Ten už tady bejt neměl, ale koho asi tak místo něj. Leda by přišel cizinec, a to je skok do neznáma.

Dneska každopádně Lavička dost prokaučoval ten zápas. Furt jsem čekal, kdy vystřídá a ono furt nic ..

Reagovat
smazaný uživatel

Ščasný klidně, žádnej extra posun dopředu by to nebyl, ale aspoň to neni takovej poseroutka..

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
HorajzmAmmann

A ted Manchester : Sunderland - oproti Baník : Sparta se na to nedá dívat

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, co sem měl čest vidět, tak klobouk dolů před výkonem hráčů Baníku. A David Lafata nejlepší střelec u nás

Akorát mě zamrzelo, že ve Spartě zas zníčili charakter dalšího mladého hráče. Brabče, Brabče...

Reagovat
smazaný uživatel

..za to jedno strceni ma zkazenej charakter?

Reagovat
smazaný uživatel

Co má do něj co strkat ? Rasista...

Ale teď vážně, opravdu neměl co si na bubáka co vyskakovat, zfauluje ho a ještě se mu to nelíbí..

Reagovat
smazaný uživatel

Bubák zase neměl zdržovat, navíc jsou to emoce...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim,strcil do nej jak Juhar do Horvatha temkrat v Plzni,vsichni se tu rozcilovali (mimo plzemskych) jak se muze udelat za tohle strceni cervena,zluta vzhledem k 'intenzite utoku' mi prisla zcela adekvatni

Reagovat
db18

No, Juhar ho oproti Brabcovi jen pohladil

Reagovat
rufus

Někteří Baníkovci jsou občas přecitlivělí a když něco provede sparťan jejich hráči, tak je navždy přinejlepším zničený, nebo je spíš už jen kurva..

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, Hušbauer, Matějovský, teď Brabec...Další údolí sviňí ?

A přecitlivělí... Zrovna od Sparty to sedí aneb "Limberský, ty si hovado!" anebo Pilař... Z nich máte mindrák až na Mars a vy tu budete psát něco přecitlivělosti, když to je ještě evidentní...

Reagovat
mojmira

Reagovat
rufus

Proč hned vztahuješ tu přecitlivělost na všechny sparťany, když o ní píšu jen já?

Když vezmu tebou zmíněného Limberskýho nebo Pilaře.. podívej se, jak se chovají v jiných zápasech. Oni hrají jako čuráci neustále, takže se není čemu divit, když za to sklízí kritiku.

Zato Hušbauer byl v pohodě, jedno strčení a Brabec je zkaženej. Evidentně stačí málo.. Když někdo nadává na Váchu nebo Matějovskýho za chování ve více zápasech, tak to pochopim. Ale někteří vidí jeden zkrat nebo i sporný zákrok a mají napořád jasno..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrají jak čuráci ale evidentně jen sparťani z nich mají mindrák, to nelze popřít.

A už sem to tu vysvětloval, co má do něj co strkat, když ho ještě fauloval ? Měl sklopit hlavu a všímat si svého a nehrát si na Řepku...

Huškurva je Huškurva, to je prostě komediální cirkusák na entou.

Reagovat
rufus

Mě třeba Limberský, Pilař a Petržela serou, proč bych to nepřiznal. Jenže takových lidí je víc. Zdaleka nejen mezi sparťany. Ale jestli se ti zdá, že je tomu naopak, nechám tě v tom.

Brabec do něj strkat neměl. Samozřejmě, že ne. A tím, že do něj strčil, má už zkaženej charakter? Budeš si to pamatovat i pro příští vzájemnej zápas, nebo to tak vážný nakonec zase nebylo?

Huškurva je Huškurva aneb argument na vysoký úrovni.. Nemám co dodat..

Reagovat
frankiefcb

Tak Huškurva je Huškurva. U toho Brabce bych to tragicky neviděl, vyhecovaný zápas, ale udělenou červenou za to už jsem viděl.

Reagovat
rufus

No já čekal, že dostane Brabec druhou žlutou za ten zákrok o chvíli později. Ale rozhodčí dal výhodu a za Brabcem se už potom nevracel. A ta by byla oprávněná.

Reagovat
smazaný uživatel

Rufusi, co tu teď děláš ublíženého ohledně Huškurvy ? Sám velmi dobře víš, proč ho tu nemáme rádi a přiznám se, že nemám náladu ti to zase vypisovat pač zrovna tady na fóru to bylo napsáno fakt milionkrát. To za prvé

Brabec, jistěže si to budu pamatovat, to máš jako s Táborským, na kterého taky jen tak nezapomenem a našli by se i další hráči. Nebudu to stahovat na celou obec chacharskou, to určitě ne ale když vidím, že se někdo chová jako arogantní čůrák vůči našim hráčům, tak si to holt pamatuji. Ale třeba se mýlím a byl to jen jeho ústřel, srovná si to v hlavě a bude se příště chovat normálně. To za druhé

Limberský, Pilař...Ano, vím, že ho moc lidí nemá rádo ale co si tak všímám, tak vy z nich máte hysterické scény, jako slávisti, no

Reagovat
rufus

Tak mu hlavně říkej Huškurvo a něco tu pak piš o brečení..

No hele, Brabec je v klidu hráč, ale proč bych ti ho obhajoval. Stejně soudíš hráče jen podle toho jak se chovají v Baníku nebo proti Baníku. Takže stačí když od začátku kariéry nemá žádný výstřelky, potom strčí do Narha a je zkaženej. Přijde mi to jako celkem přiměřený hodnocení. Tak snad zase za rok proti vám třeba neudělá nějakej tvrdší skluz..

A je vtipný, jak se snažíš kritizovat sparťany, protože se momentálně moc nemají v lásce s Plzní a ještě to přirovnávat ke slávistům..

Reagovat
smazaný uživatel

Není brečení ale konstatování. Já brečím nad jinými věcmi ale ne nad ním. On je pro mne jen zaprodaný komediant. Tečka, hotovo.

Ohledně Brabce sem ti napsal, že se mohu mýlit a že to byl jenom výstřelek, tak brzdi.

A ano, vždy, když hraje Plzeň a Limberský si nedej bože prdne, tak Sparťani mají z toho vítr, jak je tohle možný...

Reagovat
rufus

Tohle mám asi nejradši aneb "když to říkám já, tak nebrečím, ale konstatuju, jenže když to dělá někdo jiný, tak to už brečí.."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Nebo ne? Pro mě je Limberský čurák (stejně jako pro další sparťany) = brečíme. Ty říkáš Hušbauerovi Huškurvo = konstatování..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, že to vidíš jinak...Fandíš Spartě a nenecháš si plivat na hráče (i když zde oprávněně).

Ohledně Plzně si za tím stojím. Stačí si jen číst, když se stane nějaká kontroverze v zápase Plzně s horní dolní a kdo nejvíc brečí a plive síru (myslím tím zde na fóru). ? Sparťani.

A stalo se to nejednou.

Reagovat
rufus

A víš proč momentálně vadí Plzeň Spartě? Protože je to konkurent v boji o titul.. Je logický, že zbytku ligy je to celkem ukradený..

Reagovat
smazaný uživatel

Na vše máme odpověď, to je fajn

Reagovat
rufus

Samozřejmě, že dokážu zdůvodnit co dělám..

Reagovat
10

Když už aplikuješ takovýhle vysoký morální standardy, co si říkal na dnešní počínání Milana Baroše?

Reagovat
Kornovec

costa hadra

Reagovat
smazaný uživatel

Já, že tu aplikují morální standardy ? A že najednou fanoušci Sparty nevzpomínají na počínaná svých hráču proti Baníku....

Reagovat
10

Tak Brabce si tady odepsal jako morální odpad za to, že strčil do Narha,, tak se tě normálně ptám, co říkáš na dnešní počínání Baroše? A nesnaž se prosímtě odvádět diskusi k nějakýmu debilnímu zobecňování.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že vytahuješ jen to, co se ti líbí...

Nelíbí se mi to, co udělal, zachoval se jak odchovanec údolí sviní, pač k tomu neměl žádný důvod... Ale taky sem napsal, že to mohl být jeho ústřel a příště už se zas bude chovat inteligentně jako doposud. Tečka, Kdyžtak si to zkopírujte, nemíním to psát x milionkrát

A teď sem si podíval na to, jak Bary sešlápnul Štěcha..Za to měla být karta...

Ale jinak tam nevidím žádné jiné velké provinění Baryho vůči pravidel...

Reagovat
10

trochu se Bary zachoval jako "odchovanec údolí sviní", ne?

http://synotliga.isport.blesk.cz/zapas?match=183322

Ještě se podívej tady na čas 53:04 a úder pěstí Matějovskýmu, asi bych ti ještě našel pár šlapáků, ale to ani nemá smysl. Takže zatímco tady ty jako největší moralista řešíš strčení Brabce, váš kapitán předvedl minimálně dvakrát takovouhle zákeřnou prasárnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Největší moralista... Tak co ti jé ? Mám ti najít ty zkurvenosti, co dělali Dočkalové a další v zápasech proti Baníku ?

A šlapáky...Ty vole, víš, kolik jich je za zápas ? Dnes dopoledne jsem hrál na turnaji a tam jich taky bylo požehnaně...Vaříš z vody...

Jediné psycho, co předvedl na úrovni Brabce a dalších bylo to šlápnutí na Štěcha, kdy měl dostat oprávněně kartu, ty pěstičko...

A když to přeženu, zrovna Matějovskýmu měl když už natáhnout větší silou...

Reagovat
10

A šlapáky...Ty vole, víš, kolik jich je za zápas ? Dnes dopoledne jsem hrál na turnaji a tam jich taky bylo požehnaně...Vaříš z vody...

tenhle argument mě dostal do kolen

Reagovat
10

jinak jestli nevidíš ten úder, tak si buď slepej, nebo demagog

Reagovat
smazaný uživatel

"A když to přeženu, zrovna Matějovskýmu měl když už natáhnout větší silou... "

Reagovat
10

nemyslím si, že je potřeba podobným způsobem ještě zvýrazňovat tvojí hloupost

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně

Reagovat
Feind

ze se s takovym odpadem vubec bavis

Reagovat
rufus

Takže hodnotíš jen to co vidět chceš a zrovna podle situace jak se ti to hodí. Což se ukázalo i v té naší diskuzi o něco výše..

Reagovat
smazaný uživatel

Jen sem napsal, že když už, tak měl Matějovskému natáhnout větší dělo, neb si to zaslouží...

Reagovat
rufus

Jojo, číst umim. Otázka je, jestli ty umíš pochopit, co já jsem tím asi tak mohl myslet..

Reagovat
smazaný uživatel

Filmování, šlápnutí na golmana, napadnul rukama protihráče a x dalších drobností

Reagovat
smazaný uživatel

A že nevytahujete ty kurvárny, co dělají hráči Sparty, kterých je tak krát pět, než co dnes udělal Baroš

Reagovat
smazaný uživatel

Právěže neni

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, vůbec... Tak to jo...

Reagovat
smazaný uživatel

A co ty říkáš na Brabce?

Reagovat
db18

Koukni pod preview, kde z toho dělá banalitu a simulování baníkovce...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha...

Reagovat
10

co lžeš prosimtě?

Reagovat
10

Pokud myslíš to strčení, tak to bylo od Brabce naprosto zbytečná věc, nesportovní chování a žlutá karta.

Reagovat
smazaný uživatel

No já myslím, že za to měla být červená, ale je fakt, že nevím, jak se to řeší podle pravidel.

Reagovat
Vysajmi hadici

Podle mě je Limberský, Pilař a Petržela hrozný trio. Třeba Horvi je pohodář, to není o klubu, si myslím.

Reagovat
Radin

Baroš se dneska taky choval jak pominutej a to jsem nestranej, dojížděl souboje, dojel i golmana, simuloval...Docela mě tím překvapil, rukama hrál vždy...

Reagovat
Vysajmi hadici

Ten Brabec se zachoval odporně a rozhodčí v posledních patnácti minutách Spartu tlačil, jak divý, ale nestačilo.

Reagovat
smazaný uživatel

No já měl Brabce rád, ale během zápasu se opravdu choval arogantně.. Jediný Sparťan, kterého momentálně ještě mám celkem rád je Kadeřábek. Tomu fakt přeju..Asi něco jako Suarezovi v Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný, kdo něco hrál byl Matějovský a Kadeřábek (i přes tu chybu).

Krejčí hraje hrozně, je to takový Forrest, jakmile ale má nacentrovat, hned to jde do prd...

Dočkal taky děs a to už delší dobu.

Kadlec dal sice gól, ale prostě tu finální část řeší hrozně blbě.

Vácha má taky problém netrefit hned prvního protihráče.

Lafata byl celý zápas neviditelný, jakoby neměl chuť hrát.

A Lavičku radši nekomentovat, vůbec nestřídá, neovlivní hru. Opět se ukazuje, že jakmile proti nám nějaký tým pressuje, tak jsme v háji.

Reagovat
mistr129

Souhlasím hlavně s tím kadlecem. Asi na něj křičeli nemecky

Reagovat
Kepy_FCB

Vybrakovaný Baník odehraje se Spartou takovej mač! Neuvěřitelné!!!

Reagovat
Kornovec

matejda je porad skvely, aspon na nasi ligu. na kadlecovi je videt, ze rok a pul nehral. a lavicka ho nacpe do zakladu na cely zapas :)

Reagovat
smazaný uživatel

Matějda tomu dává fakt myšlenku, jsem rád, že se Lavička probral a neprodal ho. Spíš mi přijde nefér, že takhle zabrzdíme Shalu, který je náš kmenový hráč a trénoval s týmem celou přípravu.

Reagovat
Kornovec

shala jo, ale co ma rikat konate? hraje za juniorku jak kokot :)

Reagovat
smazaný uživatel

Taky pravda, přitom potenciál by měl velký.

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička?Děláš si srandu?Ten nemůže na Letné prodávat ani párky.Od toho jsou tam jiní-Lavička je jenom trenér!To je vidět, co sem chodí za woly, jen znalosti z googlu a TV, ale uvnitř stadionu nikdy nebyli.Nemáte tušení, jak klub vůbec funguje.

Lavička neprodal To si jdu vytisknout

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička rozhoduje o hráčích jako trenér, takže kdyby chtěl, tak řekne vedení, že se mu nehodí do konpetence a vedení ho rádo prodá, protože Matějovský bere hodně velký plat... ale jak je vidět, na hloupého slávistu (nic proti normálním slávistům) se musí holt pomaleji, nejlépe ještě poslat obrázek, kde je vše vysvětleno... :(

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení ano,ale ne Lavička, ty trottle!!!!Tys napsal Lavička.vedení si dělá, co chce,kdyby matějovského chtěli poslat do háje, tak Lavička má smůlu.Tam má hlavní slovo GSM a ne Lavička.To ty ale nepochopíš a budeš tu psát dál bludy.Neser se do sfér, kterým nerozumíš

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička má velký slovo, kdo bude a nebude v týmu, ale jak koukám, tak postížený slávista to nepochopí. :(

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově Sparta prostě stagnuje. Lavička na takový tým prostě nemá.

Reagovat
Kornovec

liberec by potreboval nekoho na zachranu :)

Reagovat
smazaný uživatel

A Spartě se uvolnil Sčasný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Krejčí a hlavně Costa jsou špatný od začátku sezony (kromě zápasu s Budějovicema třeba, ale co to je za měřítko, že jo). Jenže když prostě nemaj žádnou konkurenci v kádru a Lavička je nesundá ani když hrajou tužku takovou dobu, tak to je pak těžký...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Reznicek plne nahradil Bednare-byl videt jenom kdyz nastupoval

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti Davidovi toho ale předvedl víc... Jinak nenahrával Kadeři, z čehož pak byla pencle?

Reagovat
Rarášek

Jop, to byl von

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to omluva

Reagovat
frankiefcb

Hmm tak ta MB to 4. místo prostě nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

KJVCD Do pohárů půjde nakonec asi snad Slávia

Reagovat
PavlíčeQ

Pokud dnes porazí Teplice, tak bude velkým kandidátem na 4. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty by jsi chtěl ten pseudoklub bez fanoušků Mladou Boleslav v pohárech?

Reagovat
smazaný uživatel

Zas mají kádr a finanční stabilitu, prostě potenciál tam dlouhodobě něco hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, co by v pohárech dělali... Vacek, Hruška, Skalák, Wágner, Ďuriš jen na hostovačkách. Takže po sezóně zase vymění půl týmu (což je jasný, když je vede ten blázen) a akorát by tam udělali ostudu

Reagovat
smazaný uživatel

Na Wágnera, ďuriše maj opce, Hrušku asi taky..

Reagovat
smazaný uživatel

O Wágnera s Ďurišem by asi v Plzni ani nebyl zájem.

Reagovat
db18

Snad byl, oba hráče poslal pryč Kuka - a to i bez toho, aby se s někým domluvil...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale za Wágnera už máte Holendu. A Ďuriš už kvalitu na prosazení v Plzni nemá.

Reagovat
db18

Holenda má smlouvu do konce sezony

Reagovat
smazaný uživatel

To myslím prodlouží.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jen důkaz stupidity jejich vedení..

Reagovat
smazaný uživatel

Odchod Wágnera jsem nepochopil.

Reagovat
db18

To asi nikdo...

Reagovat
smazaný uživatel

i ďuriš je lepší jak Kovařík nebo Tecl s Chramostou.

Reagovat
db18

Náhodou Kovařík se konečně na jaře, než Ďuriš odešel, dostal do formy... bohužel se vrátila krysa a Kovařík už nedostal šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Kovařík je kvalitní hráč, ale do hry Plzně se nehodí.

Reagovat
db18

Pořádně ne, přesto pro nás byl hodně platným hráčem (+ zahraje i levého beka, kde by taky věčně unavený Limba mohl občas dostat voraz)

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, mě se zdál na beku vždycky slabej. Tam by asi Plzeň potřebovala lepší náhradu.

Reagovat
db18

Časem snad Končal, nebo návrat Lecjakse

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsi jim poradit.Ta trapná Plzeň Stupidi v jejich vedení, proto je ta Plzeň několik let tam, kde je a je čím dál lepší.

Jen čeká, až to tu zdejší "odborníci" proberou a pak se u toho poučí.Jděte už někam, komici

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jako je?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde?Ty tro píšeš nahoře, jsi tak hloupej, že nevíš, co píšeš?Psal jsi, že má Plzeň stupidní vedení.To je ale asi jen tvůj názor, když člověk vidí, co Plzeň dokazuje, tak se asi velice mýlíš.Navíc reaguješ prapodivně

Reagovat
smazaný uživatel

"proto je ta Plzeň několik let tam, kde je a je čím dál lepší." ptal sem se na tohle ty debile..

Reagovat
smazaný uživatel

Dost mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Čím dál lepší? Nikdy jsem nebyl zastáncem IQ v nicku, ale aspoň pak člověk ví, s kým má tu čest...

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec už dva body za Spartou. A za dvě kola vzájemný zápas. Tam to teprv bude mít těžké. Ten titul má už hodně daleko. Lavička patrně moc dlouho nevydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta šílená dneska, krom (Matějovskýho, Kadlece a Kadeřábka)

Reagovat
Kornovec

kadlec to prave zabil, kdyz nedal ty sance

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě to Ostravě zabil Baroš Kadlec hrál slušně, minimálně první půlku.

Reagovat
Kornovec

vsak zabil

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak jako Kouřil, který hrál dvě sezony zpátky kraj . Překvapil Štěpán ne beku, ale on to vždycky vyhecuje a neskutečně dře. Mišák s Kukecem za parádičky . Kukec dneska takhle si představuju jeho výkon, škoda že příští zápas to bude starý nudný Davor. Samozřejmě Baroš a Pavlenka taky super. Teď by to chtělo 3. body

Reagovat
Feind

davor dneska nejlepsi na hristi

Reagovat
smazaný uživatel

já nevím hoši, ale mi tak skvostný nepřišel. mnohdy zbytečně držel balon a vyloženě mě nasral svým typickým, když to měl na pravou nohu metr za šestnáctkou, tak sekl na levačku, což mu samozřejmě nesežrali, tak zase nazpět a utekl s tím někam k rohovému praporku

Reagovat
FUnk

Reagovat
Kornovec

kukec a jeho caste ztraty? prumer

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo nic nedělá, nic nezkazí... Toho se drží většina fotbalistů u nás a pak jsou ty zápasy o ničem... Třeba Kukec většinu míčů zkazí, ale zase 2-3 šance vytvoří

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš vás dneska neskutečně vyhecoval

Reagovat
HorajzmAmmann

Sparta nás vyhecuje vždycky Baroš nebo ne. . .

Reagovat
smazaný uživatel

no ale dneska to byla hlavně jeho zásluha...

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem si myslel, že tu zase nějací baníkovci začnou vytahovat Šroma ne ale vážně, dneska zasloužená remíza a hodně pěknej zápas

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Týmy, co se po REMÍZE radují (jak na hřišti, tak v kabině), jako kdyby vyhrály finále MS, jednoznačně zakázat.

Reagovat
HorajzmAmmann

co to je za názor ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak chlape, ty si fotbal nikdy nehrál asi

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde ti to normální?

Reagovat
smazaný uživatel

oslavit bod ze zápasu s nejlepším českým klubem...why not

Reagovat
mistr129

Já bych zakázal týmy co za celou sezónu neporazej banik

Reagovat
Greny

Jugas dal góla: a dokonce možná i vyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Sudí Paták nijak nedbal na fakt, že v moment branky leželi na hřišti hned tři zranění hráči.

Reagovat
HorajzmAmmann

pro Liberec hodně špatný výsledek v Budějovicích.

Reagovat
C-M@ster

Ale prd. Budějovice jsou větší adept na sestup než Zbrojovka, takže pro Liberec to je jedině dobře.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať vyhrávají týmy z Moravy a Slezska. Letos by mohly padat jen týmy z Čech

Reagovat
HorajzmAmmann

pokud spadne Liberec a Hradec tak mám o 2. výjezdy méně . Liberec moc tomu sice nevěřím, ale to už tady bylo i u Brna, Olomouce...

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě Bohemka a Hradec ideální volba

Reagovat
HorajzmAmmann

ale takhle to je už o 3. body na záchranu. Chtělo to remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

*dobrý výsledek

Reagovat
ZB 07

Paráda, začínám litovat, že jsem to neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Milana Baroše

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte proč hraje teď Viktorka soboty?

Reagovat
smazaný uživatel

Brno Boleslav

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lafata je totální dřevo, pomalej je, vystřelit pořádně neumí. Divím se, že dává tolik golů, ale tak většina je stejně proti Budějkam a takovým

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně to tu píšu pořád dokola.Jakmile má Sparta soupeře, Je Lafata marnej.Kdyby byl takovej borec, jak se z něj dělá, už by byl 8 let v bundeslize.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slávinka není soupeř?

Reagovat
smazaný uživatel

Tragéd no... je tam tři roky za tu dobu dal první sezónu jediný gól Chelsea, druhou jediný dva Hackenu, třetí sezónu 5 Levadii, 3 Malmo, 2 Young Boys, 3 Bratislavě a nedal teda ten jedinej neapoli + poslední zápas nehrál a Sparta byla neškodná... Fakt tyhle vyhypovaný útočníci, za který nemluví čísla a dávají góly jen Budějkám...

Reagovat
smazaný uživatel

No on je skvělej útočník, sice kromě výběru místa nic neumí, ale i tak super

Vždyť dneska Baroš hrál o třídu výš než Lafata.

Reagovat
Aldeano

Zeman

Reagovat
smazaný uživatel

..zacinam si myslet,ze konecne dostal rozum a tech asistenci mu pribyva..kazdopadne po sezone mu podle me u nas konci smlouva,takze to na sanci u nas nevypada..

Reagovat
db18

Ta smlouva se ještě jednou nějak záhadně prodlouží ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No taky se mi zda nekonecna,skoro az dozivotni,ale trochu me mrzi,ze nedostal v priprave sanci ukazat jak moc se zmenil,protoze v noze to proste ma..

Reagovat
db18

To se taky docela divím, že si automaticky necháváte Přikryla a Zemana ani nevyzkoušíte, když se mu v Příbrami už předtím dařilo a pořád je vaším hráčem...

Reagovat
smazaný uživatel

Faktor Hrebik

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

Ve Spartě si to už bohužel pokazil.

Reagovat
rufus

To si říkám už asi tři roky, že mu po sezoně musí smlouva skončit..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Rarášek

A přitom bych ho bral všema deseti zpátky. Když už za nás mohl hrát Breznaník, nebo teď Řezníček.

Reagovat
smazaný uživatel

Prave,abysme ho po vyprseni nejaky 6 lety smlouvy po odchodu Krejciho nevykupovali zpatky

Reagovat
smazaný uživatel

moc důležitý 3 body k záchráně Zavadil klasicky nejlepší hráč, ale i Moukanza dneska na hrotu zahrál výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte tam zpátky Baryho, gol proti Spartě je snad cennější než proti Bolce

Reagovat
Liquid

Brno

Reagovat
smazaný uživatel

příště si přej naši prohru víc, třeba se ti poštěstí ZBROJOVKA

Reagovat
Liquid

vy ste si účast v nejvyšší soutěži koupili, proto patříte do 2.ligy

Reagovat
smazaný uživatel

stejně jako vy

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nějak jako si jeden tvůj oblíbenej tým koupil všechny úspěchy a druhej si koupil účast v pohárech letos

Reagovat
božský John

Postrehy ze zapasu JBC-Bohemka:

-to ze si kluby pridavaj divaky, je uz takovej zvyk ...my na tom jdem z druhy strany, podle myho odhadu bylo dneska na fotbale tak 3200-3400 lidi. Zahlasili 2700..Nechapu

-ze jsme po takovy holomajzne dali 3 goly je nahoda, ktera se nebude opakovat dalsich deset let

-gregus se zaradil po bok takovejch velikanu jako je lukas tresnak nebo tomas jun....takhle tragickyho hrace jsem nevidel hodne dlouho. I kdybychom meli zajem o Maradonu a byl by z Baniku, tak to bude urcite smatlak. Ti fotbalisti odtama stojej za vyliz prdel.

-Dolezal se zas predved, mne je ho normalne lito

Resume: Zlaty tri body, fakt vydreny

Reagovat
smazaný uživatel

Co takhle Gregusovi dat cas a nepicovat na nej hned od zacatku?

Reagovat
frankiefcb

no já viděl 1. poločas a hrál dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja Jablonec nesleduju, ale prijde mi trosku nerealny aby hral tak spatne jak tady BJ pise.

Reagovat
frankiefcb

No jáviděl 3 poločasy Jablonce a Greguš byl průměr. Nic strašlivého, tak nevím, co tady vyvádí BJ.

Reagovat
božský John

Videl jsem ho v priprave jeste. A jako, nevim, jestli mu pomuze dalsi pulrok...jako moh by se naucit prihravat aspon na tri metry, to by mi nevadilo. A jako übermegagiga super nejlepsi hrac banicku ever by podle mel bejt schopnej prihrat i jinam nez na stopera zpatky, coz byla jeho nejcastejsi cinnost, kdyz pominu ztraceni micu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohel nejsou zápasy pro hodnocení hráčů typu Greguš. Hodně ukáže porovnání se Spartou.

Reagovat
božský John

Tohle byl zapas, kdy stredni zaloznici drzeli z devadesati procent mic. Drzel ho Hubsch, vracel se pro mice Kopic a Gregus nebyl schopnej cokoli s micem vymyslet, to bylo na ligovyho fotbalistu zalostny

Reagovat
smazaný uživatel

Já se třeba díval na Vás zápas se Slováckem a tam mi jeho výkon přišel OK. TO samé v přípravě na tom turnaji, kde byla i Boleslav. Ale tak, asi mi stačí méně než vám.. Nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Cece, to se mi fakt nezda. Spis bych mu dal cas, u nas byl kral, protoze nemel konkurenci. Dal bych mu opravdu cas, az se rozkouka a radne rozehraje s vasimi spoluhraci. Pak verim v to, ze bude vladnout vasi zaloze. Pokud ne, tak nam ho poslete zpet zadara

Ale zajimalo by me, jak nalozite s Fantisem... Ten je spis uplne v prdeli a i kdyz se dava po zraneni do ready stavu, tak si myslim, ze na zaklad u vas nema...

Reagovat
smazaný uživatel

Fantis by nemel na zaklad ani v soucasnem Baniku

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, Bohemka hrála poctivej blok, tam těžko očekávat nějakou kombinační smršť. K brejkům se ani ti rychlí bohemáci nedostávali, tažke oba defenzivní hráči zaslouží pochvalu. Hodně dobrej Pospíšil. Zkamání asi jen obě křidla, chyběl nějakej kvalitnější centr a tlak do vápna. Že góly padly po holomajznách... to už holt v takových zápasech bývá a pro Jablonec dobře, že se zvládá prosadit i takto. Právě to hodně chybělo na podzim, kde měl Jablonec sice podobnou převahu, ale gól dát nedokázal.

Reagovat
božský John

Bohemka branila suprove, o tom nic. Me spis sralo, ze jsme nebyli schopny s tim nic udelat a vlastne jsme jenom oblehali branu a sem tam nejakej centr do vapna, kterej stoperi meli. Ty tri goly jsou spis nahoda, bohemka to odbranila dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, taky jsem tipoval 3500. Ale zase západ byl skoro prázdnej. Možná poprvé to začli počítat a předtím přidávali, tak to vypadá teď jakože je víc

Reagovat
vrabejka

Příbram paráda. Pro Slovácko jen dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vzhůru do Edenu.Doufám, že bude slušná návštěva a že urveme tři body.Slavia na 5. flek a Škoda do čela střelců.Tak se tu mějte a všichni fandit povinně SKS!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jj už táhni, ať je chvíli čistej vzdych.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by tě tam někdo něčím praštit, třeba by se ti rozsvítilo v palici, jestli tedy už není pozdě...

Reagovat
frankiefcb

Ale jednu věc bych po dnešku Frňkovi vyčetl, to si doprdele musel vzít na tento zápas červenou kravatu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad potesej aspon Teplice,at muzu jit po praci v klidu na maly a neposlouchat u toho kecy

Reagovat
smazaný uživatel

Ondřej Eisner - Magazín Sparta do toho!, web a sociální média v @ACSparta_CZ.

"Bez ohledu na výsledek, bez ohledu na to, jestli něco dokázal, jsem moc rád, že nemáme v týmu namachrovaného idiota, jakým je Milan Baroš..." (twitter)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spartan, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Oni mají poctivé dřevo Lafatu no

Reagovat
Rarášek

Reagovat
rufus

Naprosto zbytečnej tweet..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska neuvěřitelný výkon (tedy ano, pár situací špatně řešených, gólovky, které se musí dávat, ale čert to vem). Obrovská chuť a bylo vidět, že má na sparťany spadeno. Prostě baníkovec tělem i duší, je skvělý a že jim leží v žaludku je taková třešnička na dortu

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Miguel19

Nezvládá no.

Reagovat
Greny

A tak najdou se tam jiní idioti

Reagovat
db18

Reagovat
Manik...

Reagovat
rufus

Hlavně pořád nějak nechápu, kde přišel na namachrovaného idiota..

Baroš dneska sice hrál asi trochu přemotivovaně, ale nic hroznýho to nebylo. Jednou přišlápl Štěcha, při jedný standardce položil k zemi Matějovskýho. Měl za to dostat žlutou, ale víc sem neviděl, pak to bylo celkem v normálu, i když některý souboje měl tendenci dohrávat trochu zbytečně.

Ovšem ještě jednou si rejpnu do Trevora, protože jeho slovy je to jednoznačně zničený charakter.

Reagovat
10

Za ten úder Matějovskýmu měl dostat jednoznačně červenou kartu. V Itálii se tohle za poslední rok řešilo několikrát, většinou to rozhodčí neviděl během zápasu, ale hráč byl potrestanej dodatečně na základě TV záznamu.

Reagovat
rufus

Úder? Spíš než by dal Matějovskýmu ránu, tak ho strčil a povalil k zemi ne?

Reagovat
10

http://synotliga.isport.blesk.cz/zapas?match=183322

klikneš na kompletní záznam utkání a přetočíš na čas 53:04, tam není o čem

Reagovat
smazaný uživatel

Měl ruku vysoko, ale žádný úmyslný úder tam nevidím teda...

Reagovat
smazaný uživatel

Teda pokud myslíš tu chvíli před tím, než ho povalil na zem.

Reagovat
rufus

Jednou ruhou chytl Matějovskýho za dres, druhou ho trochu tvrdším způsobem stáhl za krkem k zemi. Nenazval bych to vyloženě úderem a žlutá karta by byla odpovídající.

Reagovat
10

ok, já tam vidím úder pravou rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Mně to přišlo, že to byl takový Wrestlerský chvat, kdy ho objal a strhnul k zemi...

Reagovat
smazaný uživatel

Ze vy z nej mate takovy mindrak... Pritom Brabec udelal horsi vec ale to je dle vas uplne v pohode... Dalsi terc na breceni po Pilarovi s Limberskym ?

Reagovat
rufus

Děláš si prdel, že jo? Já se tu Baroše víceméně zastávám, že zase nic tak hroznýho neudělal. Ta poslední věta jen narážela na tu blbost, co jsi odpoledne napsal.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, blbost.. Ja zapomnel, ze hraci ACS se chovaji korektne a i kdyz to vidi vzdy cela republika, tak pisi blbost...

Reagovat
rufus

Ne, já se ti jen už poněkolikátý snažím opakovat, že když Brabec strčí do Nahra, tak je neadekvátní k tomu psát o zničeným charakteru.. Asi už na to kašlu, zdá se, že to nepochopíš, nebo nechceš pochopit.

O Váchovi si to klidně piště, ten se chová jako blbec pravidelně. Brabec nikdy nic podobnýho nedělá.. Ale OK, ty stejně sparťany hodnotíš jen podle toho, jak se chovají v zápasech s Baníkem.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, víc takových neidiotů jako Vácha

Reagovat
FUnk

slzicka ukapla

Reagovat
Posledni Kovboj

to je idiot

Reagovat
Shevchenko

Hlavně, že tam mají Váchu

Reagovat
taws

máte jich tam hned několik...sice tam měl neférový zákroky, ale říct, že bary je namachrovaný?

Reagovat
Greny

Stronati to v Rakousku rozjíždí minulý kolo dal branku toto kolo červená

Reagovat
smazaný uživatel

Slezan Opava

Reagovat
Manik...

-Sparta otřesný výkon, tohle je na pokuty...

-Baník skvělý výkon, to bych od nich nečekal.

-Baroš ukázal jakej je to kok*t a že má v hlavě vymeteno Toho člověka snad jde jenom nesnášet

-Costa opět další tragický výkon

-Lavička mě poprvé opravdu nas*al a už se ho nehodlám zastávat... Ty střídání byly tragické, on nejen, že nestřídá, když střídá, tak tam pošle Řezníčka . Já myslel, že mě trefí...

-To, že Řezníček připravil přihrávku před penaltou to je fakt um

-Krejčí že chce do Německa? Co by tam dělal? Vždyť je to průměrák, co má akorát na naši ligu...

-Dočkal taky supr výkon. V přípravě hrál obstojně a teď tohle...

-Kadlec se mi celkem líbil. Je vidět, že mu chybí herní praxe, ale jinak rozhodně platný hráč. I když bych se nebál ho ze začátku posílat spíš na poslední půl hodinku...

Jsem fakt naštvanej po tomhle výkonu

Reagovat
smazaný uživatel

by mně zajímalo, kde na Kadlecovi pozoruješ absenci herní praxe? jinak ten výkon rozhodně nebyl optimální, ale pokuty...už byly mnohem horší zápasy

Reagovat
Manik...

Mně přijde takovej roztěkanej. Už třeba to, že si zbytečně moc předkopává míče, nemá ideální odhad a ještě něco, ale teď nevím co

To sice byly, ale tohle bylo strašný... Hlavně výše jmenovaní...

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš je jednou přemotivovaný a hned je to kokot.. Co potom máme říkat my o Váchovi,Dočkalovi apod.

Reagovat
rufus

Vždyť o Váchovi říkejte, že je kokot. Vždyť je to pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já chápu, že se hodně lidem nelíbilo Barošovo dnešní chování. Upřímně ani mě ne. Nicméně si myslím, že povahově se od dob v repre už dost změnil..

Reagovat
Manik...

Já ho nemusel nikdy, ale co tam dneska předváděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Byl prostě dneska nahecovaný no, přiznávám že to přeháněl.. Ale třeba když tu hrál naposledy, tak se choval ukázkově..Myslím že to byl jen úlet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když má Krejčí na naší ligu, tak 2. Bundesligu by mohl zvládnout.

Reagovat
Manik...

Tak jestli je pro něj lepší hrát 2.BL než SL tak pak klidně

Reagovat
Aldeano

Krejčí je už delší dobu mimo. Nechápu, že hraje pořád základ. Nedokáže si pohlídat ofsajd. Má problémy se zakončením, takže se snaží každý míč naslepo dávat na Lafatu. Poslední dobou už nemá ani tak přesné centry. Možná by mu i prospělo nemít absolutní jistotu základu ať zahraje, jak zahraje a na pár zápasů naskočit až ze střídačky.

Reagovat
Manik...

Souhlas

Reagovat
Miguel19

Potočný jaký dělo

Ale Hrubeš hrubka

Reagovat
Greny

Potočný to trefil pěkně . Tomu klukovi nejde nepřát

Reagovat
HorajzmAmmann

Potočný si říkám že to zazdil a pak to tam tak pošle Proti Baníku se netrefí z metru a dneska tohle

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

Mě Škoda příjde jako totální dřevák, ale asi v něm něco bude... neskutečný jak mu to pálí Dneska zatím slušné zápasy OST : SPA,, SLA : TEP !!

Reagovat
Miguel19

Ty krávo

Dyť už to bylo za

Reagovat
rufus

Z toho záběru není 100% jistý, že byl za čárou míč úplně celým objemem, i když to tak celkem vypadalo.

Reagovat
Miguel19

Ze zpomalenýho jo, těžký pro rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraniční situace se mají pouštět...

Reagovat
HorajzmAmmann

Škoda, kterou příznivci Sparty způsobili na zařízení stadionu, dosahuje 30.000 korun.

Ty krávo tam něco stojí 30.000,- kč ??

Reagovat
smazaný uživatel

tipuji pokažené zplachovadlo na hajzlu a urvaná klika, ale tohle se líp prodá, že jo

Reagovat
smazaný uživatel

..tam zachody nejsou ne?

Reagovat
db18

Jsou, když spadneš ze schodů... (pod tou budkou s občerstvením)

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim,ja posledni vyjezdy na Bazaly na nejaky curani o puli nemel cas

Reagovat
rufus

Tam někomu rozbili nějakej dražší notebook, ne?

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

Potočný Potočný a Kouřil ještě nedávno hráli kraj a dneska super výkony v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Kouřil je šéf, řekl bych, že dneska lepší než Frydrych.

Reagovat
smazaný uživatel

O trošku jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dneska naprosto zoufalý Vlášek...že se málem udělal z Kukecovi parádní finty ve vápně, to ještě beru...ale 10krát připomenout, že má Kouřil přes 2m, to už si bude pamatovat nadosmrti i moje stará, která se dívala na fotbal podruhé během posledních 5 let

Reagovat
rufus

Vlášek naprosto zoufalej nejen dnes, ale pravidelně. Ve spojení s Karochem asi nejhorší možná komentátorská dvojice.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

ikdyž Karoch teda dneska neměl snad ani jednou svoji "vysmátou chvilku" a po dlouhé době jsem se za něj nemusel stydět

Reagovat
Aldeano

A co jeho "vtip": "Fanoušci říkají, že pyro není zločin, ale na druhou stranu jedna ruka netleská".

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

geniální dvojice, bez nich bychom se nikdy nedozvěděli o obrácených rotacích v Nizozemsku

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Riviera Kid

No tak Vlásek je dlouhodobě nejslabší. Vlasek-Karoch je super dvojka,no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak moudrej Hyský a lakonickej Bosák ty se taky daj vydržet 10 minut

Reagovat
Riviera Kid

Proč, tihle mne vůbec nevadi. Pak ještě Němec mne přijde na úrovni spolu s tím mladym (ted si nevzpomenu na jméno)

Reagovat
smazaný uživatel

Štěpán

Reagovat
Riviera Kid

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ten mi taky nevadí ,ale pozor !! Švanci je vynikající

Reagovat
smazaný uživatel

ten je strašný...

Reagovat
Manik...

Reagovat
Aldeano

Ten je snad nejhorší. Takový Bosák 2.0. Za každou cenu musí být vtipný.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu alespoň ví co mluví a na každý zápas je dobře nachystaný.

Reagovat
Aldeano

Nejlepší je Milan Štěrba

Reagovat
rufus

Jednoznačně nejlepší český fotbalový komentátor.

Reagovat
Shevchenko

Dobře nachystaný? Děláte si prdel? Ten je schopný udělat během 5minutového sestřihu 10 hrubek.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ a ta jeho čeština jedna báseň! Pořád mám v hlavě jeho 2 krásný slovní spojení když komentoval na podzim sestříh Liverpool - Ludogorec - "medvěd brčálník" a s "odřenými uši"!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

hlavne je vasek kovany spartan, aspon karoch byl neutralni

Reagovat
FUnk

*vlasek

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, já viděl prvních 20 minut a dvoumetrového Kouřila jsem zaslechl aspon třikrát

Reagovat
smazaný uživatel

Mladičký španěl Fabregas,talentovaný Wayne Rooney oni to maj nadabovaný dopředu a jen to pustěj

Reagovat
mistr129

Rychlý expres baros

Reagovat
Posledni Kovboj

ne

Reagovat
Aldeano

Ale Kouřil se alespoň nezmenší....

Reagovat
smazaný uživatel

Policie v Ostravě zajistila 54 osob

Celkem 54 lidí policie zajistila v souvislosti s výtržnostmi po skončení zápasu fotbalové ligy mezi Baníkem a Spartou Praha v Ostravě. Všichni jsou podezřelí, že se dopustili přestupků. Škoda, kterou příznivci Sparty způsobili na zařízení stadionu, dosahuje 30.000 korun. Několik lidí bylo lehce zraněno. ČTK to řekl velitel zásahu Tomáš Rychtar. Do Ostravy odpoledne několika vlaky přijelo přibližně 400 příznivců pražského klubu. S ohledem na fakt, že radikální fanoušci Baníku zápasy klubu momentálně bojkotují, se případné střety předpokládaly spíše mimo stadion než na něm.

Na to,ze byl klid,tak docela slusna sbirka

Reagovat
smazaný uživatel

chachaři chodí na stadec mimo kotel nebo nejsou na zápasech vůbec?

Reagovat
smazaný uživatel

Kotel domaci zapasy nenavstevuje,jestli se schazej nekde mimo stadion, to netusim..

Reagovat
HorajzmAmmann

No já moc nemám rád Slávii Borec

Reagovat
db18

Reagovat
rufus

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Potocny

jinak nevi nekdo jak dlouho a v jaky kategorii ve Sparte byl?

Reagovat
Greny

2008-2009

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba ho už snad nebude přehlížet to je do nebe volající.

Reagovat
Miguel19

Hodně zajímavý zápas a to tam hrají dobře maximálně 3 hráči

Reagovat
HorajzmAmmann

Ty voe Škoda a reprezentace v jedný větě ...

Reagovat
smazaný uživatel

No Baník-Sparta jsem dneska viděl na živo a super zápas. Ale ta Slavia-Teplice je taky paráda..

Reagovat
HorajzmAmmann

a atmosféra bez kotle ??

Reagovat
smazaný uživatel

Slušná. Já jsem si zafandil dobře, lidi se snažili fandit. Ale to pocítíme až s Libercem, kde budou max 4000 dle mě..

Reagovat
Miguel19

Grigar To nasere...

Reagovat
Greny

OT: Jarda v přesilovce Panthers ubránil brejk Buffala dva na něj byl to dost zajímavý pohled

Reagovat
HorajzmAmmann

jak hraje ?

Reagovat
Greny

Hraje v lajně s Barkovem (19 let) a Huberdeauem (21) a no zatím se spíš hledají

Reagovat
HorajzmAmmann

tak jako dalo se to čekat. Však se včera připojil k týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska ne? Včera odpoledne (jejich času) si teprve prý balil.

Reagovat
*CZE*

Sakra dneska nejsem v Edenu a Milan takhle řádí..tenhle mu by mu, ale připsat neměli ne? podle mě vlastnák

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bude vlastnak na 100%

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

V zápise o utkání je ten gól připsán Škodovi.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Soudrznost TS v praxi,frajer zapali bengal,prichazi poradatel a kamaradi se rozestoupej a frajera v tom nechaj

Reagovat
db18

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Miguel19

Neměl by to být vlastňák?

Reagovat
smazaný uživatel

Latka je neuveritelnej kreten a cela liga bleje na Vachu

Reagovat
*CZE*

nejlepší byl v derby, když celej zápas řezal Kweukeho

Reagovat
smazaný uživatel

No me prijde,ze furt reze nekoho a zlutou dostava tak po 5.faulu...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak, že je jeden kreten nevylučuje, že jím druhý není, žejo...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Vácha,Matějovský,Dočkal,Brabec..

Reagovat
rufus

Brabce jsi dneska viděl hrát poprvé, co?

Reagovat
pawelFCB

Bohužel ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen

Reagovat
db18

( )

Reagovat
smazaný uživatel

Hahahahihihihuhuhuhohoho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už to nezachráníš

Reagovat
smazaný uživatel

Jste vážně tak ubozí, že nedokážete vymyslet nic jiného? Ale vlastně no jo, sparťan

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu,svym vysoce originalnim prispevkem jsi nastavil latku neskutecne vysoko

Reagovat
smazaný uživatel

Originální je, protože 90% populace v Česku ze Sparty automaticky stříká.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tu videt

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, jsi ty procenta nějak prohodil ne??

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Miguel19

Ljevakovič

Reagovat
HorajzmAmmann

Bueno 4 goly za 14. minut ??

Reagovat
*CZE*

Rozhodčí nám celkem dost připískává, ale už to vykompenzoval gólem co neměl platit a teď touhle penaltou

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně fauloval Pitáka, který tam neměl za šlapák na koleno vůbec být, takže asi takhle: ten rozhodčí je tragický...

Reagovat
smazaný uživatel

Ozzy v kotli nebo před stadecem?

Reagovat
smazaný uživatel

Pod mostem.

Reagovat
smazaný uživatel

Trha listky u vchodu..

Reagovat
*CZE*

před stadionem je to můj rajon

Reagovat
smazaný uživatel

a jo sory, já to poplet

Reagovat
smazaný uživatel

vyplesknu tě zitra?

Reagovat
smazaný uživatel

(zas)

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Byli jsme jasně lepší, Sparta nepředvedla ani hovno. Jestli je tohle tým co chce titul, tak mě dost rozesmáli S remízou jsem i celkem spokojen, ale co mě zaráží a opětovně se ptám: proč nehrál Mišák od začátku? Šichor byl neviditelný. Jinak nad Kukecem směkám, super výkon, dost mě překvapil, takového si ho pamatuju z jeho první sezony u nás. Bary dobrý výkon, ale ty góly měly být aspoň 3 od kanonýra a hráče jeho formátu. Ale aspoň že ten jeden tam spadnul. Pavlenka, to ani nemá cenu zmiňovat, snad už si všichni ti rádoby experti uvědomí, že je asi tisíckrát lepší než Šrom a přeceňovaný prostě není, já v něm vidím budoucí jedničku repre.

Reagovat
HorajzmAmmann

Dneska to celkem chápu. S Mišákem by to byla totální ofenziva a Šichor náhodou příkladně bojoval a makal. Ale na Brno = Mišák, Mensah, Kukec - Holzer, Baroš, Azevedo a uvidíme.

Reagovat
pawelFCB

Tak i Štěpán dnes dřel a na beku mu to celkem šlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je pravda, že oproti Teplicím to bylo jako noc a den. Ale ty centry jsou furt otřesné.. to vypadá jak kdyby je v životě netrénoval.

Reagovat
pawelFCB

To je pravda...tak strašné centry jsem viděl naposled snad u Sagny nebo Glena Johnsona... asi jsou jeho vzor... ale pokud je zlepší,tak byde přínosem i na beku...dobře to větral...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už je nezlepší, na to je moc pozdě, takové věci se má naučit v dorostu a ne ve třiceti..

Reagovat
smazaný uživatel

Pavlenku bych zase nepřeceňoval. Výborně, že chytil penaltu ale jinak to byl normální výkon. Navíc po jeho nepochopitelném výběhu jsme málem dostali gól, který zachránil Frydrych. Nicméně podržel tým, což je paráda.. Šichor se mi taky nelíbil, do ofenzivy nulový

Reagovat
smazaný uživatel

No on tam taky byl kvůli defenzivě a to si myslím splnil dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře, ale v dnešním fotbale už prostě nemůžeš do zálohy poslat hráče, který bude jen bránit, Spousta míčů u něj skončila..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna proti Spartě se to dá pochopit

Reagovat
smazaný uživatel

Já si prostě za tímhle stojím. Ten kluk podle mě na základ v ligovém týmu nemá. Ale je pravda, že Jirásek nemohl hrát, takže to byla asi nejlepší volba.. Ale příště proti Brnu, už bych tam čekal Mišáka..

Reagovat
smazaný uživatel

Já si teda myslim, že oba týmy hrály dobře a i Sparta přispěla 50% k dobrýmu zápasu, remíza spravedlivá. I když je fakt, že když chceme hrát o titul tak takovýhle zápasy se musí ukopat, ale to je zase jiná věc.

Uvidíme, jak zachytá Pavlenka na ME U21, předpokládám, že bude jednička.

Reagovat
db18

Kenia už se stihl zranit, že není v nominaci?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Pry nakopnutej kotnik z Liberce....trochu mi pripomina svou pevnosti zdravi Boudjemu..

Reagovat
db18

to se s ním táhne snad už celou kariéru (proto taky skončil "u nás" no )

Reagovat
*CZE*

prej bude proti Plzni zpět

Reagovat
db18

Jinak se mrkněte, za co dneska dostal redku Harnik:

http://rutube.ru/video/c3a92fe22b590ed3283ce4c7481f8d93/

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, ale Brabec do toho nešel tak strašně agresivně a navíc Narh tomu hrozně přidal přece, to tady je úplně jiná situace

Reagovat
Greny

I tak měl Brabce vylít za ten zákrok po kterým byla výhoda a ten Mišák tu akci zazdil tam to bylo na druhou žlutou

Reagovat
db18

On to myslel s nadsázkou ne? Jinak s tim Mišákem souhlas, technicky se předvedl, ale těma parádičkama zazdil dost akcí...

Reagovat
smazaný uživatel

jop

Reagovat
smazaný uživatel

Pridal.... Frajer to neceka ale hlavne, ze tomu pridal...

Reagovat
smazaný uživatel

viz db18, reagoval jsem na to, co psali spartani pod preview

Reagovat
smazaný uživatel

což je samozřejmě píčovina za tohle vylučovat. Některé zápasy prostě vyhecované jsou, v hokeji jsou bitky, miliony hitů a nikomu to divné nepřijde. Naopak tenhle trend vylučování ve fotbale nahrává simulantům, kteří to zkoušejí, protože zkušenost je taková, že sudí tohle vylučují. Pak je mi trapně i za ně, když se 90kg namakaný hráč svalí po přejetí ruky po krku

Reagovat
db18

V hokeji taky vylučují za čisté hity, takže tohle srovnání moc neplatí

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Slavia dnes dobře bita.. (Pencle, neregulérní gól.)

Reagovat
smazaný uživatel

Pencle byla,neregulerni gol?nevim nevim...

Reagovat
smazaný uživatel

Mi to tak ze záběru přišlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim,podle me staci, aby se balon dotykal lajny a balon by mel byt jeste ve hre..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, mi se zdálo že tam byl celou.. Ale tak, to je jedno. Prostě to byl gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Na posouzeni z tv prenosu tezky,horsi byla teda ta neodpiskana penalta..

Reagovat
Miguel19

Mercedes to vysvětloval, klidně to mohlo být ok. To se nedozvíme.

Reagovat
rufus

Penalta jo. Nejsem si ale jistej, že před tím golem Teplic byl míč určitě za čárou..

Reagovat
Miguel19

Uplně vidím, jak tam Teplicím spadne nějaká další haluz

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tu,2:3,Potocny dokonava hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Smer to melo

Reagovat
db18

...se divím, že se tak dlouho schovával (jestli se teda jenom nehecnul na Slavii)

Reagovat
smazaný uživatel

...tu strelu ma vybornou jako spartan mel specialni motivaci..

Reagovat
smazaný uživatel

Opaváci, jak to dnes vypadalo? Měl jsem dnes fanouškovské povinnosti v Brně .

Zdena Partyš přítomen, neustále dokazuje, že mu na Opavě stále záleží

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl jsem, ale myslím, že jsem připraveni velmi dobře Jinak doufám, že nevyjde Slezan zrovna na den, jak budeme hrát na Sigmě Nejsou už data v tom hokeji nějak známa?

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma je daleko, to ještě neřeš. V pondělí hrajem doma, doufám že aspoň 1500 dojde a že to ukončíme až v pátek doma, protože ve středu se do Brna nedostanu. Jinak bylo nás tam cca 60-70, z toho asi tak 30 aktivních. Naprostá fantazie, i když nás šíleným způsobem řezali sudí (ofsajdy jako prase přímo před jejich očima). Všichni jezdili po prdeli lehali do střel, prostě skvělé, ještě teď tady pomalu skáču až do stropu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jak daleko, já už Sigmu řeším asi od listopadu, už ani dospat nemůžu I když na hokej moc nechodím, tak se možná přijdu podívat. Kdo tak vůbec jezdí na hokeje ven? Jsou tam známé tváře z SFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě přijď, jen škoda, že ta série nemá moc velký náboj z fanouškovského hlediska.

Ti významnější lidi z fotbalu jezdí ven jen občas, ale doma chodí třeba Džeky nebo Hrubec pravidelně. Hodím ti pak tady fotku sektoru až budou fotky na stránkách Techniky.

Jinak jsi mi připomněl jednu cca 5 let starou událost z Jičína, kde to bylo docela vyostřené a Džeky to trochu neunesl a hodil na led odpadkový koš a pak mlátil sekuritku berlema

Reagovat
smazaný uživatel

A 19-ka zase vyhrála, solidně jedou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně mě potěšila výhra nad Baníkem

Reagovat
smazaný uživatel

V té soutěži je taky Poruba, ne? S těma by už to bylo asi jiné Jo, tak to je jasné, Džeky ten je všude, minule sem byl na hokeji v Krnově a tež to tam párkrát hrotil

Ty berle od Džekyho si už cosi vytrpěly, v Karviné si je tam tež nějací borci vypůjčili a valili tam tím sekuritku a pak mu je přinesly zlomené, ten pi*oval

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, s tou Karvinou to bylo v sestupové sezóně, to si pamatuju .

V Porubě se to teď hodně zvedlo, v průběhu sezony tam začli chodit. Hráli jsme s něma shodou okolností poslední kolo ve středu, bylo jich tu cca 20. Tady dva týdny starý fotoreport z jejich zápasu s Přerovem

http://www.supporters.cz/clanek/fotoreport-hc-poruba-zubr-prerov/6720.html

Reagovat
smazaný uživatel

jo, v Porubě jsem teď byl a překvapilo mě, že tam mají kotel, Džekyho parta tam dojela rovnou z přáteláku SFC v Polsku, tak bylo o čem vykládat

Reagovat
smazaný uživatel

No a jak píše teda carcass, tak poté může být Přerov nebo jak se to bere?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby postoupili všichni lépe postavení (krom nás) tak máme Přerov. A vzhledem k výsledkům prvních zápasů vypadá dost nereálně, že by nepostoupili favorité (Přerov - Břeclav 9:0, Vsetín - NJ 6:1, Poruba - Hodonín 8:0)

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, nevychází to na 19.3 Pokud se tedy dívám dobře

Reagovat
smazaný uživatel

*21.3

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych sdílet tvůj optimismus, pomalu už se vidět v semifinále

Reagovat
smazaný uživatel

Slezan v semifinále a Sigma vyplení Sigmu 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

SFC

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo hezké, ale já radši zvlášť po loňském vedení 2:0 se Vsetínem zůstanu při zemi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Paráda .

Tak dneska na hokej, doufám že se dneska série zlomí a ve středu bude hotovo, a když ne, tak nejpozději v pátek - to sice hraje Slezský, ale do blbého Ústí se mi absolutně nechce, takže Slezan by byla solidní alternativa

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak to už by bylo hodně pak zajímavé Ale jak říkám, hlavně ať to není jak bude Sigma, tam musíme být všeci

Reagovat
smazaný uživatel

na Sigmě čekám bandu kolem 400 opaváků, bude to velké, na Žižkově nás přijelo 300 a fajně bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, na Žižkově to byl rekord, ale já bych radši Sigmu chtěl poté srovnávat s F-M, to bylo o dost lepší

Reagovat
smazaný uživatel

dobře Slezan! Sledoval jsem to na onlajnech a tam párkrát psali něco o skandujícím brněnském kotli, což mě dost zarazilo, říkal jsem si, že tam asi došli nějací komeťáci. Slezan 7 krát v řadě nepřešel přes čtvrfinále, věřím, že teď se to konečně povede a pak si s ním rád zajedu do Přerova. Docela se už těším na pondělí, určitě zajdu

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo pár dresařů, valili do bubnů jak o život celý zápas

A letos už to prostě vyjde, ta Technika nehrála nic, kdyby nás neřezal sudí, tak v životě nevyrovnali, v druhé třetině jim tekly nervy. Ve třetí třetině jsme pořád byli venku za chujoviny a rozhodčí 15 vteřin před koncem moc dobře viděl to, že hráči Brna ujel puk o 10 cm do středního pásma, ofsajd ho ovšem ani nenapadlo písknout...

Reagovat
*CZE*

Dneska jsme měli vyhrát škoda no..

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Vrba na Lotyšsko nepovolá Škodu, tak už to bude opravdu výsměch. Jasně nejlepší český útočník současnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb pro někoho na repre stačí týden formy

Reagovat
smazaný uživatel

Týden? Podívej se na tabulku kanonýrů ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to taky měl formu jen pár dní ještě někdy v létě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

here we go again

Reagovat
smazaný uživatel

13 gólů je sice fajn a tu tabulku střelců vede, to je nezpochybnitelný fakt. On ale není fotbalista, těch jeho x let tragického půstu coby útočníka nejsou náhoda, je to dřevo

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych vzal Potočnýho

Reagovat
smazaný uživatel

už je to tady!

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Když se tak dívám na Deliho, tak myslím, že to Spartu bude ještě mrzet, pokud takhle bude pokračovat.

Reagovat
Miguel19

Však nic extra nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti teda nevím, ale mě se hodně líbil. Strašně moc míčů odebral a i je dokázal dobře až na pár vyjímek poslat dál. Když beru v potaz, že třeba Vácha odejde, tak momentálního Marečka by strčil do kapsy.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jeden z nejhorších našich na hřišti.

Reagovat
Posledni Kovboj

Zito pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie hrála pěkně. Teplice tradiční Radova sračka

Reagovat
Greny

Latka hrál asi jinej zápas, když říká že prohráli

Reagovat
F.Torres

Teplice jsou neskutčený, je to 2:2 a oni mají roh a zdržují. Něco takovýho vymyslí naprostej debil

Reagovat
hrundy

škoda ztratili sme 2 body... každopádně výkon rozhodčího mě dost zklamal, ale výkon super hlavně druhá půle paráda, kdo by to po loňsku řekl, že Tepláky proti nám jen budou zakopávat a zdržovat.

Reagovat
Sosi

Stech zaslouzena vyhra, Latka zase prohral... co v te Praze huli?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=_PzUE7YzcsQ

Ti kdo neviděli přenos, tohle je Kukecova klička z dneška. Ale nejlepší je ten komentář.

Ty bláho, Kukec

Reagovat
smazaný uživatel

Vlášek no, co dodat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Vlasta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mouser

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Švanci

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že z toho Lafata nedostane teplotu, že nedal gól to je ďábel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Zelinka:Ten dostane doufám pořádnej flastr, toto bylo hrubé ovlivnění zápasu.Neregulérní gól, míč 30 čísel za čarou, neodpískaná jasná penalta, neudělení červené ljevakovičovi, neudělení žluté Latkovi, kterej mě neskutečně sere, je to dobytek a jednou se najde rozhodčí, kterej ho vyhodí třeba v 5. minutě.

Jednička pro Taásze a Deliho, Aldo už si nekopne.

Milan Škoda neuvěřitelnej, škoda, že nebyl další hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jsi byl na stadionu,tak bydlis blizko Edenu,me jsi psal ze ne...a ten mic byl za lajnou minimalne 60 cisel

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem ti psal?Já bydlím přímo v Edenu.A nechápu, že se posmíváš tomu, že Teplice daly neregulérní gol.Viděli to hráči, viděli to lidi,co tam stáli, jen pan Wu-36-l to opět zpochybňuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem ti psal,jestli nahodou nebydlis nekde ve Vrsovicich,ze pujdem na pivo a tys mi odpovedel,ze ve Vrsovicich nebydlis...nechodis do Zirafy?

jinak ani ve studio v priblizenych zpomalenych zaberech nedospeli k tomu,jestli by balon celej za carou nebo nee ale ty z tribuny vidis,ze byl 30 centimetru za carou

Reagovat
smazaný uživatel

Wu36woman: Byl jsi nekdy na fotbale, nebo si fotbal videl jenom v Televiznich novinach? Samozrejme, ze kdyz ses na tribune 10 m od hriste, tak to vidis daleko lip nez televizni zaber z x metru a uhlu. Mimochodem i na televiznim zaberu je mic v autu....

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl prave,neni tam bezpecno,radsi koukam jenom v TV,kdybych sel na stadion tak bych nevidelPremier league a hlavne bych nevidel opakovany zabery a prisel bych i o pozapasovy studio..jo a pivo je tam drahy,davat 35 za pivo kdyz si koupim lahvace za 7 kc? Nejsem blazen...

Reagovat
smazaný uživatel

Vandraku! Koukej na takoveho Vosice, ten chodi na Jablonec a jeste stiha k tomu sledovat klub vzdaleny nejakych 500 km od Jablonce, to je tepr priklad vernosti !

Reagovat
smazaný uživatel

Chodim jenom na derby a kdyz se slavi titul,coz mi ted moc casto nevychazelo

tak ono tich expertu,ktery sotva stihaj sledovat svuj klub,ale vsechno vedi o chodu klubu ciziho,je tu pomerne dost

Reagovat
db18

Reagovat
Manik...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám nic oproti faulu Ljevy na Pitáka ve vápně..asi jasná pentle. Ale Piták tam už dávno neměl být za to jak trefil Litsingiho na koleno. A to prase Latka, už jenom za to že sejme min. 3x Potočnýho a pak na něj ještě řve proč padá, tak taky neměl dohrát.

Reagovat
db18

Sudí Pitáka nejspíš neměli šanci vidět (hlavní tam měl faulujícího tepličáka a čárovému asi překážel váš hráč...) a Švanci ve studiu vysvětloval z praxe, proč byl balon uvnitř

(karty cca. sedí, až na to, že vyletět měl i Piták)

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak kdyz o tom mluvi Svanci ve studiu,pokud by se ten zapas za luzankama odehral,kolik je mozna navsteva? Je schopny se Brno hecnout a i kvuli tomu pamatnymu mistu prijit treba 15000 lidi?

Reagovat
ACSeRw!n

prej se ocekava kolem 10k

Reagovat
smazaný uživatel

To uz by bylo hezky

ja jenom aby to tam Svanci nekosil a neprislo 1000 lidi..ale uz jenom kvuli tomu posvatnymu mistu pro Brnaky by se mela udelat nejaka mobilizace a treba by se i mesto nebo nejakej zahadnej investor rozhejbal...

Reagovat
smazaný uživatel

prosím už žádné záhadné investory

Reagovat
db18

To snad ne... akorát teda nevím, kolik lidí je ten sektor schopný pojmout...

Reagovat
smazaný uživatel

čistých 10 000, víc se tam bohužel nevleze...

Reagovat
db18

Díky... Snad se to zaplní.

Reagovat
Radin

Baroš dal gol, podržel balon..Na druhou stranu bych z něj takovou ´hvězdu´nedělal..Sice to pěkně vyhecoval, ale dost simuloval, pomáhal si rukama, dojížděl hráče jak pominutej a nej jsou ty jeho předkopnutí si míče někam do prdele ...Jasně dal gol a nakonec je za hvězdu, ale zase tak dobře nehrál :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře nehrál. Hrál výborně.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Musím souhlasit. CO se týče udržení balonu, takový útočník prostě v lize není a to si myslím, že fakt nepřeháním. Jinak ale taky bych čekal lepší výkon..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jako lepší výkon? Co tam měl vepředu udělat ještě sám navíc? Bez něj byste byli bez balónu 60 min. zápasu a ke konci už byste šlapali vodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zahodil dvě šance, které prostě měl dávat.. Pak několikrát řešil situaci špatně a to i v brejku.. A nelíbilo se mi, jak pak řval po Azevedovi, i když ten byl předtím úplně volný a kdyby dostal balon, šel by do nadějné pozice.. Nicméně vepředu udržel spoustu balonů, o tom žádná..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zas na druhou stranu, kdo tomu mladému klukovi má říct? Přece na tom hřišti musí někdo zařvat a když vidím tu vaši sestavu, tak kdo jiný? Já třeba u Baníku neviděl to nikoho tak hecovat jako Milana.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdysi to Svěrkoš nahecoval červenou kartou Ne, je jasné, že mu to má říct. Ale to byla zrovna situace po tom, co tu akci zazdil právě Baroš a on pak ještě sjede Azeveda..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Baroš to možná nevyhodnotil tak zle, protože napravo měl sparťana, takže to mohlo být sražené, tak spíš šel na jistotu. Zatímco Azevedo hlava dolů a prásk to do 16ky, kde nikdo krom Baroše, který se krásně odpoutal nebyl. Neřeknu, když by to bylo po rohu a bylo tam 10 lidí ve vápně, ale takto se ligový fotbalista musí podívat a najít hráče. Nicméně pak šlo vidět v dalším záběru, že i Milan zjistil, že ho asi moc zdupal, tak ho tam pak podpořil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se na něj najde nějakej Kweuke..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si z toho výkonu nesmíš brát jen to špatné. A to, že hráče dojížděl... tak to je spíš důkaz, že byl na zápas nahecovaný, že mu šlo o výsledek. Je to bojovník, hodně se mi líbilo i to, co říkal Švanci před chvílí. Cítí zodpovědnost, ví, že se od něj čekají velké výkony a záleží mu na tom. Pro mě jednoznačně muž zápasu, dostával se do šancí, bojoval, burcoval tým, dal jediný gól týmu. Odvedl neuvěřitelnou práci a byl přínosem. A že tam párkrát dojel pár rudochů je jenom plus

Reagovat
Radin

Já určitě nejsem proti němu, zrovna mě potěšil tím gólem :-) Ale asi víte co myslím tím, jak je Třeba před vápnem, chce jít sám a předkopne si míč strašně daleko :) On byl vždy spíš rychlík, teď už tak rychlej není, tak je spíš důraznej a snaží se podržet balon, v těhle věcech hrál dobře,ale jak má jít sám jeden na jednoho, nesmyslně si to předkopne a ta rychlost už tam prostě není taková :-) To je vše k němu, rozhodně to není žádná kritika, spíš jak jsem ho viděl dnes já no..To dojíždění a hádání se přeháněl, strašně chtěl ukázat jakej je Baníkovec, až mi to přišlo jak hereckej výkon pro fanoušky :) Ale fotbal je show no, nikoho nezranil, sám přidal pěknej gol..Zápas celkově rozhodně dobrej :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mluvíš ten herecký výkon pro fanoušky, tak přesně takhle mi vždy přišel Bednář ve Spartě, ale Baroš teda vůbec, ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych v tom hledal jeho bojovnost a to, jak mu záleží na výsledku a dokáže na hřišti potit krev. Kéž bychom měli víc takových hráčů v lize.

Reagovat
Radin

Bednář je blbec, toho snad ani nemůžou brát vážně :-) Jinak Bary tomu přidal, ale pro fotbal to bylo dobře :-) Źe je pravej Baníkovec o tom tady snad nikdo nepochybuje :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, je to pravda no, už má taky své roky a dřív to bývalo s tou rychlostí jiné. Ale stejně má na ten tým velký vliv a myslím, že bez něj bychom dnes byli poloviční. S tím předkopnutím už nevím, pamatuju si jeden takový moment a možná jich bylo i víc, ale celkově jak jsi psal, podržel balón, vybojoval ho a dnes to byla hlavně jeho zásluha, že jsme byli dopředu tak aktivní. Neskutečně to hecoval. Ono to možná zvenčí vypadá jako přehnané, ale na mě jako na fanouška nejen Baníku, ale i jeho samotného, to mělo velký vliv

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Radin

Rozhodně pro mě skončil v plusu, už za ten pěknej gol :-) Jinak bych ale vyzdvihnul hlavně Frydrycha a jeho obětavost :-) Kouřil taky hodně dobře, na to že hrál druhou ligu :)

Reagovat
HorajzmAmmann

Kouřil hrál ještě 2012/2013 stabilně snad kraj.

Reagovat
smazaný uživatel

srdcaři nelze nefandit

Reagovat
Bakary3

Jenom strcil Lafatu do prdele

Reagovat
monty25

Potočný Teplice sice dneska dvakrát ztratily vedení, ale bod zvenku je dobrý. Začátek druhé půle totiž vůbec nevyšel a navíc jsme tam měli štěstí na pár důležitých verdiktů rozhodčího...

BTW: Švanci ve studiu je oproti Karochovi a spol. velmi příjemné oživení.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ještě aby pro Teplice bod nebyl dobrý, když měli jasně prohrát a dotlačil je k plichtě Zelinka

Reagovat
ACSeRw!n

myslis tim jak nedal cervenou Latkovi?

Reagovat
hrundy

červenou za co ? upřímně taky sem se divil, že dohrál bez žlutý, ale červenou sem fakt nikde neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mel tam dva zluty zakroky plus dalsi fauly..

Reagovat
Spalovač šancí

Takhle to brát nelze. Pokud by dostal první žlutou, dával by si více bacha. Ostatně stejně jako v ostatních zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

U Latky si nejsem jistej,ze je schopnej zmenit svoji hru,ktera je na tvrdy hre a faulech zalozena,rozhodci jsou k nemu stejne benevolentni jako byli driv k Repkovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim tim 2:1 na regulérní góly. Zkus to přebít

Reagovat
Spalovač šancí

Ono ani ten 1. gol nebyl úplně čistý. Před ztrátou míče byl Deli faulovanej, což ho rozhodilo a dal blbě přihrávku.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jsem si nevšim a asi bych nebyl takovej puntičkář. Ale ta reakce erwina mi přijde vtipná, nikdo soudný nemůže popřít, že Slavia včera byla výrazně poškozena.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta je poškozena už delší dobu

Reagovat
Hokaido

Baroš je pán. Možná byl troško přemotivovanej, ale čert to vem ... Kdyby pro současný spartany sparta znamenala to, co znamená Baník pro Baryho, tak u nás nemáme konkurenci a poháry hrajem pravidelně.... Velkej palec nahoru pro celej Baník, suprovej vykon. Ta bojovnost a týmovost mě nadchly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, proč váš kotel není schopen si připravit i jiné chorály než proti Baníku a předělávky Baníkovských chorálů upravené proti Baníku? Já třeba oceňuji počet fans Sparty, kteří přijeli, nicméně z 10 chorálů, co jsem zaslech, bylo tak 9 proti Baníku a ten poslední byl GÓL.

Reagovat
smazaný uživatel

9 choralu proti Baniku? To bych si mel zrejme dopnit repertoar..

Reagovat
ACSeRw!n

coze?

Reagovat
smazaný uživatel

No z toho co jsem včera zaslech, tak jsem slyšel pár chorálů nápadně podobných našim, jen ty slova byla jiná. Pak klasika : Smrt Baníku a Polští židi.. Ale tak samozřejmě trošku přeháním, jen mi příjde zrovna u Sparty, že než by povzbuzovali tým, tak raději budou skandovat proti soupeři..

Reagovat
ACSeRw!n

mame stejnej jeden mam dojem.. ten novy co ted ACS zacli pouzivat po zimni prestavce. a potom klasika fc toulen ostrava, ale to uz je stary

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzývám seňora Liquida, ať řekne od koho a za kolik si Brno koupilo ligu, nebo ať přestane lhát a zesměšňovat se. Ústí tam nemohlo a Sokolov nechtěl.

Reagovat
adalbertus

seru na to

Reagovat
Bakary3

dobrej vykon, skoda jen zrejme neregulerniho golu Teplic a neodpiskany penalty pro Slavii, po ktery by sel Ljeva ven..ani ne chyba rozhodcich,jen kdyby si panove nahore vsimli,ze uz hezkych par let existuje neco jako kamera

Jinak ale parada, konecne je videt,ze ty hraci makaj !

U Tamáse uz trochu rozumim ty prezdivce Bale, umi za to vzit.. a se Zmrhalem mu to docela klape,ta leva strana se mi libi.. zato ta prava, Mikula i dobry, ale Vukadinovic je k nicemu, neefektivni, nenacenteuje, neobejde hrace.. to at je tam Prosek, Boudjemaa..

Hruby se mi libi, perfektni standardky, videl jsem kousel z Daridy.. Deli nic moc, nezklamal,ale.. Švec by asi byl lepsi.

Jen pokracovat, snad budou takhle makat i v dalsich zapasech a body prijdou.

Reagovat
Spalovač šancí

Hrubý potřebuje přidat hooooodně moc na důrazu a nevypouštět hru smrem dozadu. Ale v noze to má. Takhle nebezpečnou Slavii ze standardek nepamatuji

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti zase plakaj?Trochu pokory hoši

Reagovat
hrundy

Jako v čem ? a jak s tim jako souvisí pokora ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno ste se vyhrabali zpátky do loďky a už byste chtěli veslo

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš? Dali jste neregulérní gól? Dali. Měli jsme kopat penaltu? Měli. O jaký pokoře tu teda píšeš?

Reagovat
rufus

Měli jste kopat penaltu. Ale ukaž nějakej záběr, že dali neregulérní gól. Zatím jsem to nikde neviděl..

Reagovat
smazaný uživatel

Na všech záběrech je vidět čára, kousek místa a balon. To je pro mě jasný důkaz. Přijde mi absurdní někoho o tom přesvědčovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Žádný z těch záběrů ale není pořízený přímo z brankové čáry. Když míč spodní částí leží mimo čáru, ještě to neznamená, že se jí nemůže dotýkat z jiné strany.. Mě přijde naopak zvláštní, že když někdo vidí malou mezeru mezi míčem a čárou, hned to bere jako aut..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
rufus

Samozřejmě, že vidím míč za čarou. Ale z žádného záběru nevidím, že by tam byl 100% celým objemem.

Reagovat
Miky.77.14

Nevidíš ?! Tak si vem lupu ty blbe !

Reagovat
rufus

Tak ten záběr prosím otoč, přibliž a udělej screen. Pak se na to mrknu.

Reagovat
Miky.77.14

Hodnoť to objektivně a ne jak zaujatej blb co fandí jinýmu týmu. Mě by to nasralo stejně tak jako kdyby to udělal Spartě, Plzni atd. akorát to kazí celou ligu. Nejednalo se o nic spornýho, stejně tak jako penalta, jasná bez řečí. Pokuď Slavie dostane penaltu darem, taky to klidně řeknu a nedělam tu komedie jak byla a podobně.

Reagovat
rufus

Já ti klidně přiznám, že ten míč byl v autu, ale nejdřív to potřebuju vidět. Podle toho záběru to prostě nejde poznat. Za čárou je, ale těžko říct, jestli celým objemem. Penalta jasná, tam neni co řešit.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

A otázka je, jak to mají vidět rozhodčí, když to nejde poznat ani ze zpomalených záběrů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reknete nekdo tomu židovy ,ze je balon kulatej a i když je vidět spodek za čárou tak třeba kus neby

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Spalovač šancí

Roh nebyl rozehrán ze čtvrtkruhu

Reagovat
widlak

To není skoro žádný...

Reagovat
smazaný uživatel

Ted sem videl ten atak Brabce a jasna cervena Kocourek se posral...

Reagovat
Miky.77.14

Co včera převedl Zelinka na Slavii to je největší prasárna, že to snad už ani neni možný. Takovýdle kreténi pískaj ligu. Je to fakt ostuda, nejsou to malé chyby, ale záseky jako prase !

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím...podle mě to hodně hnojil na obě dvě strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Hnojil na obě strany, ale Slavii 2x jeho chyby zřejmě stály 3 body(balon jednozačně za čárou, penalta beze slova, to přiznal i faulující teplický hráč po zápase)

Reagovat
db18

Tak na Slavii snad s Baránkem a Kovaříkem v základu.

Reagovat
goodbay

Rozhodci, radsi piskne aby se nahodou nevyrovnalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz bylo po nastaveni

Reagovat
smazaný uživatel

Ve kterým si Procházka zkušeně zul a pak minutu nazouval kopačku

Reagovat
smazaný uživatel

Ano v tom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
goodbay

No a? Tohle se normalne pousti. Kor kdyz je to o gol. 5 golu a nastaveni pouze 2 minuty.

Reagovat
Kang & Kodos

To je ale v SL klasika. Víc jak 3 minuty se prostě nenastavuje. A že se půlku nastavení nehraje, je taky jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom sparte se nastavuje 13 minut

Reagovat
Kang & Kodos

To nebylo nic proti Plzni. Ale dík za inteligentní reakci

Reagovat
smazaný uživatel

A proto včera nastavovali v Edenu 4

Reagovat
db18

Jak v které soutěži asi... v SL a třeba ani v BL jsem si toho nevšiml... (a rozhodčí nemusí nechat rozehrát třeba ani rohový kop, když už k tomu není čas)

Reagovat
smazaný uživatel

to už tak na konci zápasu bývá, že se píská konec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň nakonec i Hradec mě dnes bavili. ač jsem stihl jen asi od 60 minuty.

Jinak nechápu proč nehraje Hořava místo Vaňka, který mi tam vyloženě nesedí. jo a Kolář pěkná forma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Hořava je prý zraněn/nemocen

Reagovat
smazaný uživatel

aha.. ale i tak je ta vytíženost obou očividná, i když Hořava je kvalitativně jinde. tipl bych si tréninky nebo tlačenka od agenta.

Reagovat
db18

Kvůli agentovi by asi hrál spíš Hořava, kterého zastupuje Sport Invest, naopak Vaněk je u svého agenta tím nejlepším hráčem, tak předpokládám, že nebude tak vlivný

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec dnes slušnej výkon proti Plzni,škoda že z toho nebyl bod.Já bejt majitelem Plzně,tak hned vyhodím to kopyto Hubníka,co ten už jím zkazil zápasů(aspon co já jsem viděl) jednoznačně škůdce no.1 !!

Reagovat
smazaný uživatel

spíš bych se zamyslel nad Koubkem.

Reagovat
Bex5

Já se nad ním zamýšlím už od srpna, ale na druhou stranu .... vystřídal Kovárnu parádně a v podstatě nepochopitelně, když vyndal Petrželu, dal Pilaře napravo a jeho nalevo, říkal jsem si Jenže on Kovařík byl hned ve dvou šancích a ta přihrávka nebyla z kategorie náhodných. Myslím, že Koubek dneska nebyl za diletanta. Ale Hradec teda slušně, no.

Reagovat
db18

...chyba je, že Kovařík nedostává více prostoru (a Hubník až moc )

Reagovat
taws

Baránek posledních 5 minut...ale skoro by se dalo říct dobře mu tak

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsme si říkal jakej to byl skvělej progres.

Reagovat
ACSeRw!n

hral v priprave, aby jiny hraci mohli odpocivat

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka prostě do pohárů nechce takže prostor pro Slovácko, protože Teplice a Dukla maj taky hrozný výkyvy

Reagovat
Miguel19

Ten brekot nad Baránkem je solidní

Reagovat
ACSeRw!n

njn polsko

Reagovat
smazaný uživatel

ten vlevo, to je Kroos?

Reagovat
smazaný uživatel

Ti nejlepší...

Reagovat
frankiefcb

kurde proč jsme včera neměli sraz v Bastile a poprvé dali někam jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste lepsi je, co pod to pise Sverky

Reagovat
frankiefcb

no kéž by měl pravdu.

Reagovat
taws

co pise?

Reagovat
frankiefcb

Že se vrátí

Reagovat
taws

škoda že už to není rálné

Reagovat
frankiefcb

no proto říkám, že kéž by měl pravdu. A ještě tam má Šafy papa, takže v tom by mohl mít taky pravdu.

Reagovat
taws

tak jako to by bylo krásný

Reagovat
smazaný uživatel

A viděl jsi video od Azeveda, jak slavila kabina po té remíze ?

Reagovat
smazaný uživatel

https://instagram.com/p/zr_FvZEowz/?modal=true

Já tu oslavu slyšel už z rozhovoru s Lafatou, kde pro jejich web nebo co dostává otázky a vzadu jde slyšet Baníček,Baníček Baníček a pak Nedaleko..

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je, jak to myslí..

Reagovat
monty25

Dohráno

Reagovat
Kang & Kodos

Věděl jsem, že nezklameš

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Miguel19

Co to má Zeman na hlavě dpc?

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam měl?

Reagovat
smazaný uživatel

Růžový pruh.

Reagovat
smazaný uživatel

chci Foto!

Reagovat
monty25
Reagovat
rufus

To je fakt dement..

Reagovat
smazaný uživatel

Treba prohral nejakou sazku

Reagovat
rufus

Prohrál leda tak sázku o mozek..

Reagovat
centos

Oživení, no.

Reagovat
Kang & Kodos

Kurva, co to má Zeman na hlavě?

Reagovat
monty25

Dohráno - hlavní poznatky:

1. Monča měla pěkný outfit a zajímavý účes.

2. Kladrubský při rozhovorech pořád baví.

3. Zeman má na hlavě strašnýho harlekýna.

4. Není stoprocentně jisté, jestli byl míč před 2. gólem Teplic celým objemem v autu.

5. Příště to zase bude uvádět Monča.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ACSeRw!n

nevidel sem. takze diky

Reagovat
smazaný uživatel

Monča má hlavně vždycky pěkně zvýrazněná prsa

Reagovat
frankiefcb

tak tak

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

No mne se to dneska moc nelibilo, hrat takhle v evropskych poharech, tak dostaem pridel.. Hubnika bych dal na lavku, aby to byl spolehlivy 3.-4. stoper a stavel trochu do budoucna na Hejdovi, nebo Barankovi.. Jinak nam chybi jedno kridlo, ale to prijde Vuch. Kovarik slusne z lavicky, ale celkove, takovej mdlej vykon..

Reagovat
pawelFCB

Proč rovnou nedat stoperskou dvojici Hejda-Baránek? Minimálně za zkoušku by to stálo a nezklamali by...

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla dobra blbost. Zaprve je Prochazka lepsi, nez ti dva dohromady a zadruhe na stoperovi potrebujes zkusenost a ne dva mladiky..

Reagovat
Miguel19

Reagovat
pawelFCB

Momentálně asi ne,ale do budoucna to je jasná volba. Alespoň bych rotoval Baránka s Hejdou...je škoda,aby jeden z nich pořád seděl

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek je zatim rotuje, na lavce

Reagovat
pawelFCB

Koubek není trenér... alespoň ne pro top týmy v Sl...vždyť v poslední době skoro všude vyhořel...pokud se dostanete do LM,tak pod ním to byde zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se dostaneme do LM, tak to bude zu uspech jako Brno a omluvim se mu. Ja se spis bojim, ze se tam s nim nedostanem..

Reagovat
pawelFCB

Tak já doufám,že se alespon jwden ze dvou do LM dostane. Po slabším ročníku by to chtělo zase nahrát body do koeficientu a vám věřím více než Spartě. Ale vždy záleží na losu a okolnostech...Jabko letos tu EL může ukopat. Na papíru to vypadá dobře..snad to Koubek neposere,i když asi lepší varianta v tu chvíli nebyla,když nechtěl Kozel. I když takový Habanec....

Reagovat
smazaný uživatel

Habanec by se mi u nas libil, ale asi mu chybi jeste jeden mezistupen, kvuli zvyseni sveho renome Klidne bych bral Scasnyhom, to je podle me taky hodne kvalitni kouc.

Reagovat
pawelFCB

Ščasný je dobrý trenér,navíc zní sympaticky při rozhovorech. Divím se,že po někom takovým Plzeň nešla...místo toho Uhrin,což byla velká střela vedle a Koubek... Radu k vám

Reagovat
smazaný uživatel

3. místo s baníkem o dva body za první Spartou, 4. místo s Boleslaví rok nato, následně nulovej prostor v koncepční práci Slávie, momentálně první místo v lize s Plzní. Kde vyhořel?

Reagovat
smazaný uživatel

Ti dva nemůžou hrát spolu, Prochy- Hejda/Prochy- Baránek ok, za mě je jediná varianta- Prochy-Baránek, kterej na mě udělal v přípavě obrovskej dojem.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Posledni Kovboj

tady je fakt jediny spravny reseni oko za oko...

Reagovat
db18

To mně na kladenskym zimáku ani nepřekvapuje

Reagovat
ACSeRw!n

zmrd

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
db18

Hnus

Reagovat
Kepy_FCB

To by jim šlo když o nic nejde ale zneškodnit střelce to už je risk...

Reagovat
smazaný uživatel

Přiznám se, tak jediný co mě těší na tomto kole je to, že Sparta ztratila body na Baníku, jinak od Slavie jsem očekával 3 body, ale tak 2x jsme prohrávali a vždy vyrovnali, tak aspoň něco pozitivního a také jsme ztratili body i díky slabšímu výkonu sudího, snad v Plzni nějaké body Slavia udělá

A u Hradce jsem to nějak čekal že vyjde na prázdno, přál jsem si bod, na který Hradec určitě měl, bohůžel rozhodla chyba Malinského a tím Plzeň dala vítězný gól, jinak ale ta hra od Hradce nebyla špatná, takže také věřím, že na Slovácku Hradec body uhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec dostane na Slovácku Trojku panáčku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele