Synot liga - preview 24. kola

18.04.2015, 09:02, aktualizováno 20.04.2015, 08:27
Previews
Sparta v sobotu odjela s prázdnou z Liberce a nabídla šanci Plzni, která může na čele tabulky odskočit už na osm bodů. Viktoria před sebou má těžký duel v Teplicích, jimž se pokusí oplatit čerstvé vyřazení z domácího poháru...
FK Teplice - Viktoria Plzeň  (pondělí 18:00)
Aktuální 24. ligové kolo se bude dohrávat výjimečně až v pondělí, kdy se Plzeň v Teplicích pokusí udělat výrazný krok k zisku titulu. To domácí celek by se rád vrátil na pátou příčku.

Plzeňským fotbalistům se naskýtá velká příležitost zvýšit své vedení v lize z pěti na osm bodů, neboť jejich hlavní konkurent o titul Sparta klopýtl. V Liberci totiž prohrál 1:2. Na severu Čech budou Koubkovi svěřenci usilovat již o 10. ligové vítězství v řadě. "Teplice jsou kvalitní soupeř. Aniž by obě mužstva spolu hrála pohár, jeden druhého znají dostatečně, hluboce. Teď je to umocněno tím, že jsme dvakrát s nimi měli konfrontaci v poháru, takže jsme si jeden s druhým na ty styly soupeře dobře sáhli. Těžko se někdo může něčím překvapit. Teplice na rozdíl od nás hrály oba zápasy v kompletní sestavě, my jsme víc utajení. Rozhodne týmový výkon, individuální výkony, chyby mužstev, šance proměněné, neproměněné," řekl trenér hostí Miroslav Koubek, jenž bude postrádat zraněné Horvátha a Řezníka a nemocného Čišovského. Nejistý je start Koláře.

Teplice se utkají s Plzní potřetí za necelé tři týdny, protože oba celky spolu svedly dvojzápas o postup do semifinále poháru. O postupujícím nakonec rozhodoval penaltový rozstřel a v něm byli lepší právě Severočeši. Ti se znovu pokusí překvapit favorita tentokrát na ligovém poli. "Čeká nás třetí vzájemný zápas během krátké doby a opět to bude velmi těžké, protože Plzeň hraje o titul a je silná nejen kvalitou kádru, ale i jeho šířkou. Nicméně i my hrajeme o nějaká místa v popředí tabulky, takže i nám jde o hodně. Po těch dvou pohárových zápasech s Plzní mě moc těší, že i když jsme v obou prohrávali, tak jsme se dokázali dostat zpátky do utkání. Je vidět, že tenhle teplický tým má charakter, a proto si to se vší pokorou a úctě k soupeři půjdeme v pondělí s Plzní rozdat o body," prohlásil kouč domácích Petr Rada, jenž se kvůli dohodě klubů bude muset obejít bez Vůcha.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Lüftner, Jablonský, Krob - Ljevakovič - Hora, Táborský, Vachoušek, Litsingi - Potočný.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Rajtoral, Procházka, Hejda (R. Hubník), Limberský - Vaněk, Hrošovský - Petržela, Hořava, Pilař (Kovařík) - Mahmutovič.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.75 - 3.75 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Zbrojovka Brno - FK Mladá Boleslav  (neděle 16:00)
Zajímavý duel bude ke shlédnutí v neděli v Brně. Domácí budou na svém stadiónu hostit adepta na poháry - Mladou Boleslav.

A Brno po příjemném vstupu do jarní fáze, ve kterém dokázalo uhrát šňůru čtyř utkání bez porážky se třemi výhrami, bude usilovat o nápravu posledních nepovedených zápasů. Z Liberce a Plzně si Moravané neodvezli ani bod a pro zachování klidu do zbytku sezóny a vyvarování se sestupovým starostem by potřebovali opět zabrat. Doma však Mladou Boleslav dokázala Zbrojovka porazit naposledy před pěti lety.

"Víme, že nás čeká těžký soupeř, třetí ze čtyř v té pohárové řadě, jestliže budeme reflektovat loňské umístění. Pokud chceme uspět, musíme se vyvarovat hrubých chyb a vrátit se k poctivé hře z předcházející úspěšné série. Věřím, že nám k tomu pomůže i návrat Pavla Košťála a Jana Sýkory. Kvalita mužstva tím stoupla a můžeme se pokusit oplatit Boleslavi výsledek z podzimu. Ne v takové výši, ale rádi bychom vrátili, co dlužíme," uvedl zkušený trenér domácích Václav Kotal.

Mladá Boleslav se sice v posledních sezónách stále pohybuje na předních příčkách a občas se prosazuje i v bojích o evropské poháry, svůj potenciál a velká očekávání ovšem nenaplňuje tak, jak by si vedení přálo. Tomu odpovídají i poslední výsledky. Nejprve debakl v Teplicích a poté jen domácí remíza se sestupem ohroženým Libercem. Na čtvrtou příčku Boleslavi se tak dotahuje aktuálně pátá Dukla, a boj o poháry tak letos může být ještě pořádně zajímavý.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Jugas, Košťál, Schuster, Keresteš - Pašek, Buchta, Zavadil, Kopúnek, Lutonský - Moukanza
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Hruška - Bořil, Navrátil, Šisler, Koch - Skalák, Ščuk, Magera, Vacek, Ďuriš - Wágner
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.10 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Hradec Králové - 1. FK Příbram  (neděle 17:00)
Aktuálně jsou při prvním pohledu na aktuální tabulku dva sestupující jasní. Hradec Králové se však se svým osudem nemíní smířit a ve zbytku sezóny se chce porvat o záchranu. Klíčový duel čeká Votroky v neděli doma proti Příbrami.

Hradec Králové po tragickém vstupu do sezóny změnil svoji herní tvář a pod trenérem Pilným předvádí úplně jinou podívanou. Na jaře to přineslo ovoce v podobě dvou vítězství v řadě, ovšem následné tři porážky nováčka dál sráží na spodek tabulky. Z posledních tří duelů má Hradec skóre 0:9. I tak však na rozdíl o Českých Budějovic dává tým svým fanouškům jakousi naději na záchranu. Na nesestupovou příčku však borci z pod Bílé věže ztrácejí již pět bodů a ve zbývajících sedmi kolech tak mají co dělat.

"Teď ty zápasy budou všechny stejné. Máme sedm kol do konce a musíme bodovat, bez toho se nezachráníme. Chceme být aktivní, ale nemůžeme jít do zápasu a spáchat nějakou sebevraždu, že všechny síly vrhneme do útoku a oni nás vytrestají," uvedl trenér Pilný.

Příbram představuje typický tým vítězící doma a pohrávající venku. Aktuálně se svěřenci kouče Tobiáše nacházejí v klidném středu tabulky a po povedeném konci podzimu i jarním vstupu se nemusejí obávat nejhoršího. K jistotě záchrany však stále ještě potřebují nějaký ten bod uhrát a právě v Hradci by se měla naskytnout ideální příležitost. Z posledních pěti vzájemných zápasů totiž Příbram neinkasovala ani jednou a dvakrát dokázala zvítězit. Naposledy na podzim po domácím výsledku 1:0.

"Pro Hradec to bude klíčový zápas v boji o Synot ligu. To hovoří samo za sebe a je jasné, co nás tam čeká. Budou bojovat o setrvání v Synot lize a ze zkušenosti vím, jak jsou tyto zápasy náročné. Budou skvěle připraveni a odhodláni bojovat, my připravujeme hráče na tuto situaci, pokud se s nimi mentálně nesrovnáme a budeme v pocitu, že nám zase o tolik nejde, tak budeme bez šance," uvedl Tobiáš.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Koubek - Holeš, Chleboun, Rolko, Plašil - Štípek, Čermák, Černý, Trubač, Malinský - Dvořák
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kelemen - Nitrianský, Hájovský, Zápotočný, Matějů - Pilík, Hnaníček, Fillo, Krameš, Zeman - Bednář
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.30 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - Baumit Jablonec  (sobota 17:00)
Šestá Dukla přivítá v rámci 24. ligového kola třetí Jablonec, jenž nadále živí naděje na druhé místo. To domácí budou atakovat páté Teplice, na které ztrácí pouhý bod.

Fotbalisté pražské Dukly v minulém kole utnuli sérii 4 zápasů bez výhry poté, co si z Jihlavy odvezli výsledek 2:1. O druhé tři body v řadě se pokusí doma na Julisce proti týmu, od něhož na podzim utrpěli debakl 0:6. Jinak v sedmi ligových vzájemných soubojích prohráli s Jabloncem pouze dvakrát. "Stačí se podívat na tabulku a počet bodů, který Jablonec doposud získal. Mají velmi silné a konsolidované mužstvo, které má vyvážené obě fáze. V posledních dvou kolech dali celkem sedm branek, a i když se jim třeba v zápase nedaří, tak si na svou šanci počkají. Na podzim jsme na jejich hřišti dostali šest gólů, tak věřím, že takový výkonnostní rozdíl mezi námi není, a budeme se snažit tenhle výsledek odčinit," přeje si trenér domácíh Luboš Kozel.

Jablonec stále bojuje o titul vicemistra, neboť sedm kol před koncem soutěže ztrácí na druhou Spartu čtyři body. A nyní je již pravděpodobné, že v tabulce skončí nejhůř třetí. Před čtvrtou Boleslaví totiž drží luxusní třináctibodový náskok. Navíc Severočeši v týdnu postoupili do semifinále poháru právě přes letenský klub. Nyní pojedou na pražskou Julisku s cílem získat čtvrté ligové vítězství v řadě. "Dukla je velice ambiciózní a ofenzivní tým. Drží se v tabulce pořád nahoře, hraje velice dobrý útočný fotbal, jsou kombinačně vyspělí, rychlí. Přesto tam jedeme s vírou předvést po tom postupu v poháru přes Spartu zodpovědný výkon a samozřejmě bychom tam chtěli bodovat," prohlásil jablonecký trenér Jaroslav Šilhavý.

V sestavě domácích bude chybět čtyřlístek marodů Nestor, Krmenčík, Jan Blažek a Koval a vykartovaný Marek Hanousek. Hosté budou postrádat trio rekonvalescentů M. Hubník, Valše a Fantiš, dál nebude hrát vykartovaný Romera.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
F. Rada - Karavajev, Štetina, Polom, Matěj Hanousek - Považanec, Gedeon, Čajič - Berger, Jakub Mareš, Přikryl.
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
V. Hrubý - M. Kysela, Pernica, Beneš, F. Novák - Greguš, Hübschman - Kopic, M. Pospíšil, Mingazov - Doležal.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.80 - 3.30 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slavia Praha - Vysočina Jihlava  (sobota 17:00)
Slavia v rámci 24. ligového kola doma přivítá Jihlavu. Oba týmy se pohybují na dvanáctém, respektive desátém místě. Od sestupového pásma mají dostatečný náskok a jeden z nich se může v sobotu výrazně přiblížit k definitivní záchraně.

Slávisté měli v uplynulém víkendu nakročeno k senzaci kola, neboť až do 66. minuty vedli v prestižním pražském derby nad Spartou 1:0. V samotném závěru utkání dokonce přišli o jakýkoliv bodový přísun. Sešívaní si tak prodloužili čekání na vítězství již na šest kol. Nyní poměří síly s Jihlavou s níž však nemají dobrou bilanci, ze sedmi ligových vzájemných duelů slavili výhru pouze jednou a to před dlouhými devíti lety. "Pro nás je to jeden z nejdůležitějších zápasů. Všichni to cítíme, že po té sérii potřebujeme vyhrát. Byť nemáme úplně kompletní kádr, musíme pro vítězství udělat maximum. Jihlava je kompaktní a dobře organizovaný tým. Hrají kombinační fotbal a venku bodují. Musíme si dát pozor, být vzadu obezřetní a zároveň předvést dostatečnou kvalitu a produktivitu vepředu," prohlásil kouč domácích Miroslav Beránek. Ten bude postrádat potrestaného V. Vukadinoviče a oba rekonvalescenty M. Černého a Mičolu a zraněného Latku. Nejistý je pak start Zmrhala.

Jihlava přišla v předchozím kole o šňůru 4 zápasů bez porážky poté, co doma podlehla Dukle. Nyní zavítá do Edenu, kde by ráda navázala na poslední čtyři vyhrané vzájemné zápasy proti Slavii. "I když se Slavii výsledkově nedaří, její výkony nejsou špatné. O bodové zisky přišla v posledních dvou zápasech s Bohemians a na Spartě smolně v posledních minutách. Chceme napravit naši poslední domácí porážku s Duklou. Pozornost naší defenzivy upřeme na kanonýra Škodu, který nastřílel téměř polovinu všech branek Slavie v tomto ročníku. Náš nadcházející soupeř disponuje i velmi kvalitním středem zálohy, kde dává ofenzivě nápady Kenija a střed pole drží Deli a Baéz," řekl kouč Vysočiny Luděk Klusáček, jenž se bude muset obejít bez vykartovaného Kukola a obou zraněných Marcina a Šourka. Otazník visí pak nad startem brankářem Jaromíra Blažka.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Švec, Deli, Bílek, Tamás - Baéz, Piták - R. Hrubý, Kenija, Prošek (Zmrhal) - Milan Škoda.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Marek, Tlustý, J. Krejčí, Hybš - Jánoš, Kučera - Fulnek, Šulek, Vaculík - Mešanovič.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.60 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Baník Ostrava - 1. FC Slovácko  (sobota 17:00)
Dva týmy ze středu tabulky si to rozdají o tři body v rámci 24. kola na ostravských Bazalech. Domácí Baník posilněný o venkovní vítězství na Bohemians přivítá doma Slovácko.

Tři body z Vršovic byly prvním jarním nadechnutím jinak nevýrazného Baníku. Po relativně dobrém podzimu a následném zimním výprodeji se však podobný scénář očekával a s Ostravou se počítá do středu tabulky, kde nebude útočit ani na poháry, ani se nezapojí do bojů o záchranu. Pokud by domácí navázali na venkovní vítězství a brali tři body i se Slováckem, měli by 31 bodů, tedy dostatečný počet pro klid do závěrečné části sezóny. Baník tlačí bota především v ofenzivě. Společně s Hradcem Králové nejhůře střílející tým ligy navíc přišel o zraněného Baroše, suplující Narh se však zdá být dostatečně schopnou náhradou.

Borcům z Uherského Hradiště to však na jaře také příliš nešlape. Ze sedmi utkání si připsali jen dvě vítězství, z toho jedno nad slaboučkým Dynamem. Právě výhra nad Českými Budějovicemi byla jediná ze čtyř domácích jarních pokusů. Pro klid do zbytku sezóny tak potřebuje Slovácko sbírat body i venku. Naposledy se to povedlo na Dukle, kde Habancův soubor vyválčil bod za bezbrankovou remízu. Hosté nastoupí v silné sestavě i s útočníkem Doškem, který by rád navázal na tři týdny starou trefu a dotáhl se na špici střelecké tabulky, na kterou ztrácí dva zásahy.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Štěpán, Frydrych, Kouřil, Lučič - Jirásek, Foltyn, Holzer - Sukup, Narh, Sivrič
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Kuncl, Rada, Košút, Šimko - Diviš, Trávník, Šumulikoski, Valenta, Kerbr - Došek
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.25 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
České Budějovice - Bohemians Praha 1905  (sobota 17:00)
Velmi důležité utkání z pohledu bojů o záchranu čeká na oba týmy, které svedlo 24. kolo proti sobě na jihu Čech. Domácí České Budějovice hostí Bohemians 1905.

Dynamo je na jaře jasně nejhorším týmem co se výsledků i předváděného projevu týká. České Budějovice se jeví jako hlavní adept na sestup a debata se stáčí spíše směrem, kdo k Dynamu přibude jako druhý. Do konce sezóny se samozřejmě ještě hraje o spoustu bodů a domácí mají situaci stále ve svých rukou. Budou se však muset zmátořit a dosavadní jarní výsledky hodit za hlavu. Sedm porážek při skóre 4:23 však dává jasnou představu o tom, kudy se jihočeská prvoligová mise ubírá. "Máme před sebou už poněkolikáté klíčový zápas sezony. Všichni nás už dávno odepsali. Jsme sice realisté, ale naděje žije a dokud bude žít, musíme o ni bojovat do poslední chvilky," uvedl kouč jihočeského mužstva František Cipro.

Klokani po povedeném vstupu do sezóny strádají. Herní projev však dává tušit, že by se o setrvání v nejvyšší soutěži měli porvat. Na jaře ale Bohemians poznali radost z vítězství pouze jednou a hlavně tři domácí zápasy bez vstřelené branky jsou dostačujícím alarmem do závěrečné fáze sezóny. V Českých Budějovicích tak čeká hosty skutečně zápas roku, který ukáže, jak na tom borci z Vršovic jsou. K dispozici jsou již i Bratanovič a Šírl, v pořádku by měl být i Lietava. Chybí stále Jarolím. "Pod tlakem jsou Budějovice i my. Bude důležité udržet nervy na uzdě, ustát to s chladnou hlavou. Naběhané kilometry ukazují v náš prospěch, je tam ale problém v tlaku do šestnáctky. Chtít jít do zakončení, chtít dát gól. V tom je naše chyba." dodal Roman Pivarník, trenér Bohemians.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Křížek - Eliáš, Lengyel, Novák, Funda - Pešek, Benát, Kladrubský, Chrien, Linhart - Michal Škoda
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Pauschek, Škerle, Gajič, Šírl - Moravec, Jindřišek, Bartek, Rada, Mosquera - Mikuš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.88 - 3.20 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Slovan Liberec - Sparta Praha  (sobota 20:15)
Sobotní program 24. kola české nejvyšší soutěže uzavřou týmy z odlišných pólů tabulky. Liberec doma hostí Spartu. Zatímco domácí bojují o záchranu, to hosté o obhajobu titulu.

Liberec pod vedením trenéra Vavrušky boduje, pouze jednou z posledních čtyř kol vyšel naprázdno. V týdnu slavil postup do semifinále tuzemského poháru přes druholigový Třinec. Vítěznou náladu se pokusí přenést do těžkého ligového souboje s pražskou Spartou. "Sílu Sparty vidím nejen v individualitách, ale i v kolektivní vůli zápas takzvaně urvat. Naposledy to ukázali v derby se Slavií, které zlomili touhou po vítězství. Na druhou stranu ale naše motivace uspět bude minimálně srovnatelná. Sparta hraje o hodně, my ještě o víc. S podporou fanoušků věřím v úspěch, na hráčích vidím, že se jim po posledních zápasech začíná vracet sebevědomí. Teď mají šanci to potvrdit," říká kouč severočeského Slovanu, jehož tým drží pouhý dvoubodový náskok od sestupových pozic.

Sparta není spokojena s dosavadním vývojem v ligové soutěži. Na titul nadále ztrácí pět bodů a v českém poháru byla ve čtvrtfinále vyřazena Jabloncem. A tak sáhla ke změně na trenérské lavičce. Vítězslava Lavičku střídá Zdeněk Ščasný, jenž se do letenského klubu vrací po šestnácti letech. Staronovou premiéru si odbude v Liberci. "Sparta tři roky něco budovala a herní způsob i kvalita týmu jsou hodně velké. Musím proto zapracovat na maličkostech, myšlení hráčů, aby nešli do zápasu s tím, že se vyhraje jen proto, že je tady nějaká kvalita. Ale jinak se tady odvedla skvělá práce a není moc co měnit. Navíc s ohledem na první zápas, protože hrajeme už v sobotu," řekl nový sparťanský kouč Ščasný.

V sestavě domácích bude chybět vykartované duo Šural a Fleišman, pak jsou nejisté starty Obročníka a Sackeyho. V hostujícím táboře pouze visí otazníky, zda nastoupí Bičík, Kadeřábek, Nešpor a Kadlec.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
O. Kolář - Coufal, E. Brabec, Pimpara, Frýdek - Soungole - Luckassen, Delarge, Pavelka, Breznaník - Bakoš.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Štěch - Mareček, J. Brabec, Holek, Costa - Kadlec (Konaté), Dočkal, Matějovský, Vácha, L. Krejčí - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.50 - 4.00 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň23192254:1759
2.Sparta Praha23173340:1054
3.Baumit Jablonec23155345:1650
4.FK Mladá Boleslav23114833:2637
5.FK Teplice2388736:2632
6.Dukla Praha2387826:3231
7.1. FC Slovácko23851032:3129
8.1. FK Příbram23851026:3429
9.Baník Ostrava2377918:2828
10.Vysočina Jihlava23761023:2827
11.Zbrojovka Brno23751125:3126
12.Slavia Praha23671031:3625
13.Bohemians Praha 190523651224:3423
14.Slovan Liberec23311926:3220
15.FC Hradec Králové23461318:4218
16.České Budějovice23461319:5318

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (210)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dnes Baník WIN

Reagovat
PISTOLERO

tomu sam neveris

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Snad jo,ale se Slováckem to jsou vždy těžké zápasy...venku i doma.

Reagovat
adalbertus

max. remíza

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Krony

Proč se vždycky na zápasy Baníku udělá hnusné počasí? V úterý jsem šel po hřišti v tričku s krátkým rukávem a bylo mi horko, teď je to zase na zimní bundu...

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sem rád,že to bereš s humorem

Ale jste sympatický tým

Reagovat
HorajzmAmmann

Na tomhle se neshodnem, ale United ti snad zlepší náladu

Ostrava : Slovácko 1:0 Kouřil

Chelsea : Manchester 1:2 Hazard - Rooney, Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jako jo, vyměnil bych prohru FCS za výhru United

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypada v Liberci s pocasim?

Reagovat
Feind

pry bude

Reagovat
smazaný uživatel

Super

Reagovat
PavlíčeQ

Jsem sice v Jablonci, ale v Liberci to bude dost podobný. Docela zima a vypadá to, že bude pršet

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem si myslel,kdyz je v Praze hezky ok diky,pribalim jeste jednu vrstvu..

Reagovat
Hokaido

místo další vrstvy další vodku a zima nebude

Reagovat
pawelFCB

V Jablonci "prší" vždy,když se zapálí pyro...

Reagovat
skat

nevim jak přímo v LBC, ale tady jsou tři stupně a zataženo.... vypadá to že začne odpoledne pršet, tady spíš sněžit

Reagovat
smazaný uživatel

Idealni pocasi diky

Reagovat
rufus

Takže večer bude určitě mrznout.. to je paráda..

Reagovat
Alan_Shearer

strucne a jasne - na hovno

Reagovat
PavlíčeQ

takový typický tady

Reagovat
3M

Reagovat
Alan_Shearer

skoda absence Surala, Obrocnika, Sackeyho a neverim, ze proti Sparte Breznanik nastoupi .. taky se mi nezda, ze by hral zaroven Bakos a Luckassen .. to neni zrovna moc dobra dvojka na braneni a co se tyce Fleismana, tak mu jeden zapas neuskodi ! kdyz to bez nej pujde, tak bych ho posadil na pristi zapas tipuju 1:2 pro Spartu a verim ve vyrovnanej vykon !

Reagovat
Alan_Shearer

*1:1

Reagovat
skat

těch absencí je opravdu moc, a navíc, tím, že nemá hrát Kadlec, tak se to rozloží na víc lidí a zase nevíš koho bránit dřív :) doufám, že budou hrát Krejčí i Dočkal, protože ti jsou celkem slušně z formy a obrana poslední dva zápasy (derby + Jbc) taky nebyla z nejjistějších - já si dovolím snít o remíze 1:1

Reagovat
Alan_Shearer

no prave, Krejcimu a Dockalovi moc neverim .. rikal jsem si, ze to Sparta o gol urve, protoze oni i pres spatnej vykon jsou schopni ten mic do branky nejak propasirovat, ale nakonec se taky priklanim k plichte 1:1 je to celkem odvaznej tip, zejmena diky nasim pocetnym absencim, ale stejne to ve vzduchu citim

Reagovat
skat

mam i vsazenou neprohru - jednička by bylo pokoušení štěstí snad už máme tu smůlu vybranou - stejně to je odveta za tu kliku co jsme měli v Terstru s Udinese

Reagovat
Alan_Shearer

neprohra je slusnej kurz, tak snad ti to klapne .. ja na nas nedokazu sazet, kdyz totiz prohrajem, tak jsem dvojite nasranej skoda, ze nase sestava bude takovej paskvil .. nojooo, s Udinese to bylo neuveritelny stesti, ale uz se nam dlouho nic nepostestilo, tak snad se brzy dockame

Reagovat
skat

jj už se to srovnává na normální hladinku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Lavička prý už ze Sparty do Liberce přestoupil. Tým ale v dnešním zápase nepovede díky klauzuli v přestupní smlouvě, že nesmí vést tým Liberce proti Spartě.

Reagovat
Vysajmi hadici

Tak už se ke mně konečně dostalo pozadí a důvody, proč Lavička před Libercem musel opustit Spartu. Ta Sparta zničí duševně fakt každýho .... https://www.youtube.com/watch?v=d2TT14mWUVM

Reagovat
Vysajmi hadici

Prej, fotbal, nebo hokej, to nejde dohromady, pokud nejsi fanouškem Sparty. Tak doufám, že nechal v kabině ještě nějaký instrukce pro Ščasnýho...

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko a Liberec 3 body

Reagovat
skat

jsem rád, že nám přeješ - i když spíš nepřeješ spartě - ale bude to slovan a baník kdo bude mít tři bodíky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak každý přeje svým

Reagovat
skat

tak tak - a moji jsou slovan a baník

Reagovat
HorajzmAmmann

Šumulikovski na lavičce a Došek ani tam ... to je oslabení jako kráva

Reagovat
smazaný uživatel

supeeeer

Reagovat
HorajzmAmmann

Helešic hned hrubka

Reagovat
db18

Došek dal venku stejně jen 3 branky, tohle bude pro Slovácko možná i dobrá zpráva...

Reagovat
HorajzmAmmann

Takže stejný případ jako Milan ?

Reagovat
db18

Myslím, že jo - navíc s Kouřilem byste Doška asi měli zneškodnit...

Reagovat
db18

Jak to zatím vypadá? Váhám mezi FCB a Duklou, až skončí BL...

Reagovat
HorajzmAmmann

Pár šancí po centrech bylo.. vyloženě nuda to není.

Reagovat
db18

To jsou teďka zápasy... který jenom vybrat?

Reagovat
smazaný uživatel

Heča

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši když sleduju SL na isport přes Chrome, tak když dám full screen tak se mi po zhruba 6 sekundách sekne obraz, zvuk jede to je v pohodě, ale obraz zamrzne, musím dát ESC..Dělá vam to taky?

Reagovat
db18

Taky mi to dělalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já psal email i isportu ale bez odpovědi, jak ses toho zbavil?

Reagovat
db18

Na PC jsem přestal používat Chrome (blbnul mi tam i FB a EF). Na noťasu to vyřešila nějaká aktualizace. (teď nevím, jestli to byl flash player, nebo se aktualizoval MS silverlight...)

Reagovat
HorajzmAmmann

Chrome je . Pořád něco neodpovídalo a podobně... mám Operu a nemůžu si jí vynachválit ..

Reagovat
db18

Tam mi ale zase nejdou přehrávat videa z vine.co

Reagovat
skat

mě to jede přes chrome uplně normálně

Reagovat
HorajzmAmmann

Helešic, Holzer

Reagovat
smazaný uživatel

JURA VALENTA!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

isport Skvělá opakovačka gólu Valenty...

Reagovat
Alan_Shearer

Bohemka vyrovnaaat

Reagovat
smazaný uživatel

Nasrat.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Šulek sice nehraje tak dobře jako když nehrál na podhrotu, ale efektivní je neskutečně...

Reagovat
smazaný uživatel

KERBR!! Dneska parádní goly! A Jura gol+asistence!

Reagovat
HorajzmAmmann

On hrál dneska Šichor ?

To je zase zápas ..

Reagovat
Slejdy

Slovacko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska pěkné výsledky

Reagovat
Miguel19

Slavia 5 bodů od sestupu...už je v tom zase

Reagovat
smazaný uživatel

a to jeli na poháry

Reagovat
db18

Reagovat
vacin

Tak ale pro Slavisty by bylo zase lepší, kdyby si ten sestupovej šok vyžrali vjednom roce, než letos hokejky a za rok fotbalisti

Reagovat
Kang & Kodos

Včera jsem se smál představě, že v O2 aréně bude hrát Přerov. Představa Olomouckýho béčka, jak hraje v Edenu, je ale ještě o něco lepší.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
vacin
Reagovat
REPLIKATOR

7 bodů od sestupu, ale ještě záleží, jak bude hrát Hradec. Když Hradec vyhraje, bude to těch 5 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Krása, jen se bojím, že Kučeru brzo koupí někdo z trojice Sparta, Plzeň, Jablonec...

Reagovat
db18

Bohemka má další penaltu.

Reagovat
Kang & Kodos

To je tim, v kolika lidech chodí do vápna

Reagovat
db18

No, měli tam zrovna 6 hráčů...

Reagovat
Blasphemer

Výborný brankářský reflex od Kladrubského.

Reagovat
smazaný uživatel

neměla bejt

Reagovat
Kang & Kodos

Z 2:0 na 2:3 za 10 minut, slušný. Kladrubskýho "oběť" se fakt vyplatila.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje hoši Helešic? V přípravě se mi moc líbil.

Reagovat
Alan_Shearer

takhle to zkurvit .. to bych ani od Budejovic necekal libi se mi ale Slavia, uz se pomalu a jiste blizi .. treba daj letos s "hokejkama" double

Reagovat
Puskas

To by fanoušci sví sešívané roztrhali...

Reagovat
Kang & Kodos

Dukla

Reagovat
Puskas

překvapivé

Reagovat
*CZE*

Dneska jsem sice nebyl na zapase ani ho neviděl na internetu, ale tohle přece už kurva neni normalní takovýhle výsledky.

Reagovat
Puskas

právě že u Slávky to v posledních letech normální je

Reagovat
smazaný uživatel

Co je nenormálního na tom, že 12. prohraje s 10.?

Reagovat
Puskas

že je to jen o gól

Reagovat
REPLIKATOR

Normální nebylo vyhrát v Liberci

Reagovat
Puskas

neboj, my vás v příštím kole pomstíme , teda snad

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik bylo hlášených diváků na baníku?

Reagovat
ZB 07

3713

Reagovat
smazaný uživatel

mě fakt baví ty jejich počty

Reagovat
ZB 07

A na Dukle 1898, realita tak 600

Reagovat
HorajzmAmmann

Co to dneska bylo ? Baník si ani nedokázal po druhém golu přihrát. Zaslouženě...

Reagovat
smazaný uživatel

5misto je kousek

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Vysočinu a pivo Ježek

Reagovat
Erialdur

Sestava Sparty dnes : Štěch - Costa,Kováč,Holek,Brabec - Krejčí,Matějovský,Vácha,Dočkal- Lafata,Řezníček

Tak nasazení Řezníčka jsem nečekal.

Reagovat
ACSeRw!n

parada

Reagovat
Puskas

tak to bude maso

Reagovat
Kang & Kodos

Při zranění Kadlece se to čekat dalo.

Reagovat
Erialdur

Raději bych viděl Konatého , ale pouze z diváckého hlediska. Nejsem Sparťan takže my jde spíš o to jak to vypadá a né jak je to efektivní.

Reagovat
Kang & Kodos

Já taky, ale místo Krejčího.

Reagovat
goodbay

To je zraněnej i Mareček?

Reagovat
Rarášek

Paráda, jen ten Brabec na beku je prostě blbý řešení ..

Reagovat
vinetou

Škoda, tak trochu jsem doufal že to Šťastný fakt zkusí na 3 obránce.

Reagovat
Rarášek

To by bylo mnohem lepší řešení, než Brabec na kraji ..Krásný 3-5-2, proti LIberci ideální na odzkoušení.

Reagovat
vinetou

Reagovat
Alan_Shearer

Hross - Sus, Karisik, Pokorny, Mudra - Delarge, Pavelka, Soungole, Frydek - Bakos, Luckassen .. Hrosso, Sus, dva hrotaci .. to je fakt sileny, vzdyt proti Trinci hral Kolar s Coufalem celej zapas a misto nich hraje tragicky duo Hrosso + Sus

Reagovat
Kang & Kodos

Hroššo Dneska budou hody.

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Sosi

Ščasný to bere z gruntu, jsem zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím hezky nahoru dolů

Reagovat
aither

Lafataaaaaa

Reagovat
monty25

Vácha Jak ho chytil...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Monty, když kolem něj běží Monča

Reagovat
monty25

To už je tady takový zvyk, že každá druhá reakce na mě je o Monče... Ale mně to nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zpestření diskuze. I tím, jak to bereš. Mimochodem, mně se taky líbí

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

není nějak extra hezká, ale je zajímavá, trošku odlišná.. bral bych ji

Reagovat
Rarášek

Reagovat
monty25

Ta upoutávka na pondělní zápas Teplice - Plzeň mě fakt baví. Názorná ukázka toho, jaký je Pilař simulant...

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň, že k tomu simulanství může přidat i vynikajícího fotbalistu. Bez simulování by to byl můj oblíbenec, byť od konkurence.

Reagovat
monty25

Až příště budou hrát Teplice se Spartou, tak do upoutávky určitě dají Lafatův let a to mě teprve odrovná...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Je to někde na netu?

Reagovat
monty25

Asi ne. To bys musel mít puštěný ČT Sport v televizi, až to zase budou dávat... Jsou tam akorát Pilařovy lety z podzimního vzájemného zápasu v Plzni.

Reagovat
db18

Aha "nejlepší" byla zatím upoutávka na nějaký zápas Liberce, kde z vápna soupeře udělali "bazén" a že se Liberec topí v boji o udržení...

Reagovat
db18

a pak se zase určitě ještě jednou uklepne Lafata...

Reagovat
smazaný uživatel

Z Frýdka se taky už delší dobu líhne nesympatický pako.

Reagovat
db18

To je fuk, i tak bych ho bral místo Pilaře

Reagovat
smazaný uživatel

Nesympatický hráč do nesympatického týmu

Reagovat
db18

Reagovat
Jackmaker1989

Dnes zase rozhodčí poškodil spartu, takže plzenští mužou brečet!

Reagovat
db18

Váchu teda nevyhodí?

Reagovat
adalbertus

Hradec win

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud chceme mít ještě nějakou naději, tak dneska musíme vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra opět hraje Černý tak že předpokládám že další prohra Hradce

A já myslel že se zranil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle už je prostě na sestup..

Reagovat
smazaný uživatel

A je konec :(

Reagovat
smazaný uživatel

tak pojďme Plzeň nějaká ta penalta za ruku by se šikla ať ten ubrečencům z Letné popraskají žilky

Reagovat
smazaný uživatel

tak pojďme Plzeň nějaká ta penalta za ruku by se šikla ať ten ubrečencům z Letné popraskají žilky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Švancara měl jít radši, místo cesty do Teplic, raději posekat "trávu" a keře na lužánky...

Hroznej výkon, to je pořád: "tohle chceme vidět" , "tohle vidět nechceme".....čekal bych od spolukomentátora nějakej postřeh. Od něj je to pořád jenom nějakej pokus o vtip a když už (asi cítí, že by měl) se nuceně pokouší o nějakej jakože postřeh, tak to moc nedává smysl

V kombinaci s Vláškem je to strašidelná kombinace

Reagovat
San Iker

+ otřesnej dialekt (byť dneska je to trošku slabší než obvykle, asi už mu někdo vyčinil)

Reagovat
smazaný uživatel

Hanld

Reagovat
smazaný uživatel

a to je jako tým který by měl hrát o poháry ty Teplice

Reagovat
vinetou

"Sprav si vlasy čurááááku!"

Reagovat
smazaný uživatel

cože?

Reagovat
vinetou

To zařval nějakej fanoušek když žli hráči do kabin a v televizi to bylo krásně slyšet.

Reagovat
vinetou

*šli

Reagovat
HorajzmAmmann

Ještě aby souhlasili s Barošem, však jim ta "žumpa" usnadnila vyhrát ligu

Reagovat
smazaný uživatel

jako jeden dohromady nebo každý jiný

Reagovat
frankiefcb

všichni jedou projekt žumpa, ale čuráci z Plzně musí ukázat svoji malost.

Reagovat
San Iker

Reagovat
rufus

co taky od nich čekat..

Reagovat
Shevchenko

wtf

Reagovat
centos

To psaly ty vypité hlavy z televize?

Reagovat
Kang & Kodos

Na druhou stranu, smrt komunismu

Reagovat
smazaný uživatel

V Brne museli na pokyn delegata a PCR tenhle transparent sundavat..

Reagovat
db18

asi to byl rudý zmrd, jinak nevím, proč by dneska nikoho nezajímal.

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice naprosto a velmi nečekaně se bojí přejít půlku, i když ve dvou předchozích pohárových střetnutích tomu bylo naopak. No jsem zvědavej čeho se ještě dočkáme, aby handl my vám pohár, vy nám ligu - klapnul. ZAtím z toho byly jen dvě břevna, takže čekám nějakej netaktickej faul v teplickým vápně, nebo ruku třeba strašná komedie dneska

Reagovat
smazaný uživatel

I tu branu museli posunout, aby z toho bylo brevno..

Reagovat
smazaný uživatel

zapoměl jsem na dvorního plzeňskýho šaška, kterýmu samozřejmě přijde výkon Teplic normální ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Mne je vykon Teplic uplne ukradenej, zalezi mi na nasem vykonu a nasi vyhre, u tebe chapu, ze radsi, nez se starat o vykon vlastniho tymu, tak si najdes nejakej jinej..

Reagovat
smazaný uživatel

jde mi o to, že už dopředu tenhle zápas smrděl tradičním plzeňským handlem a jen díky nemohoucnosti plzně je to pořád 0:0, DOMÁCÍ Teplice snad stále, v 55. minutě, nevystřelili na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Humus proste..

Reagovat
smazaný uživatel

co že nejsi na výjezdu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebydlim v CR, tak to moc nejde..

Reagovat
smazaný uživatel

a to ještě nevíš že Plzen má prsty i v atentátu na JFK

Reagovat
smazaný uživatel

no jsem asi jedinej, kdo se vždycky divil, že Boleslav vyřadila Plzeň v poháru a hned o víkendu na to s ní vždycky jasně rupla v lize a stejně tak Teplice, když v poháru doma Plzeň pustili jen k jedný šanci, ale dneska ani nevystřelili na bránu...

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokud by to byla pravda tak by rozhodně nešlo jen o plzenskou specialitu

Reagovat
smazaný uživatel

pokud, ano, potřetí je to stále jen náhoda

Reagovat
smazaný uživatel

tak o vás spartanech je známo že to se ráno nevyserete svedete na Plzeň, takže chápu že se jen držíš toho davu

Reagovat
jiriczeQ

Já s tebou souhlasím a opravdu nemám rád to neustálé porovnání Sparty s Plzní, ale musím říct, že Sparta je v tomhle extrémní..tenkrát, jak hrála finále s Olomoucí a bojovala o titul, v lize je naprosto smetla po směšném výkonu Olmiku, přišlo mi to až podezřelé, tak jsem vsadil výhru Olomouce v poháru → jednoduše vyděláno :)

Reagovat
vinetou

CIA o tom ví, ale Paclík je ně prostě moc velký sousto

Reagovat
smazaný uživatel

střelec na travnatém vršku byl Kříž a o toho bylo postaráno

Reagovat
Kang & Kodos

Proti nám to bylo ještě horší. Spíš se divim tomu, proč jsou v lize tak připosraný, když v poháru to jde.

Reagovat
Kang & Kodos

Hm, dneska to zvoní.

Reagovat
jiriczeQ

Kolikrát zahrál za Plzeň Mahmutovic solidně? Proti Brnu a to je vše, ne? Nevím, proč je tak protěžovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Grigar nevi, ze jsme menili za pohar?

Reagovat
HorajzmAmmann

spíš Hrošovský, ten je ještě na poště

Reagovat
Kang & Kodos

Hrošovský je v Plzni snad jedinej, kdo ještě nedal gól, tak si to přece nebude kazit.

Reagovat
db18

Nesmí to být okatý.

Reagovat
rufus

Ten Vlášek.. to je něco hroznýho, vůbec se nedá poslouchat.

Reagovat
Hokaido

je jsem to zapnul, tak mě vlášek rozesmál hláškou o Holendovi: on není typ marného útočníka

Reagovat
Kang & Kodos

"Čím více hráčů je vepředu, tím méně je vzadu." To mi přijde trochu Tittelbachovský

Reagovat
Hokaido

popři to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chukwuma nějak zbělal

Reagovat
smazaný uživatel

že něco takovýho Švancara řekne v televizi..

Reagovat
Hokaido

Dneska má Plzen dobrou smůlu ale už to muselo přijít, je zázrak, že na jaře ještě neztratili

Reagovat
Kang & Kodos

Mohlo to bejt o 3 body.

Reagovat
Mervin

ale taky o osm

Reagovat
Hokaido

je to docela ironie... Sám jsem byl pro odvolání Lavičky, ale s ním by to ted nejspš bylo o 3 body a měli bychom vše ve svých rukách

Reagovat
smazaný uživatel

ta dohoda bod za pohár musí být pro Plzenaky těžká tohohle umyslně nedávat

Reagovat
Hokaido

no jako upřímně mě to překvapilo, nebylo by to u nás nic neobvyklýho

Reagovat
smazaný uživatel

Zasrané Tepláky opět z prdele klika

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, tyhle dohody nechapu, ale rikal to ivosek, tak to nejakej smysl mit musi

Reagovat
Hokaido

no tak alespon ještě žijem no ted bezpodmínečně vyhrát následující zápasy , aby jsme Plzen dostali pod tlak. Plzen má teda docela v poho los, nezbývá, než doufat

Reagovat
db18

Ztrácíme jen, když můžeme odskočit ještě víc.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele