Synot liga - preview 22. kola

18.03.2016, 08:44, aktualizováno 20.03.2016, 08:55
Previews
Atraktivní menu dnes servíruje česká nejvyšší soutěž. O důležité body se odpoledne bude hrát v Liberci, kam přicestuje Plzeň. A ještě větší pozornost bude směřovat do Prahy, Letná uvidí další derby mezi Spartou a Slavií...
Slovan Liberec - Viktoria Plzeň  (neděle 15:45)
Nedělní program 22. kola české nejvyšší soutěže nabídne hned dva taháky. Jedním z nich bude duel mezi čtvrtým týmem a lídrem tabulky. Liberec doma vyzve Plzeň.

Severočeši se pokusí proti Plzni udržet neporazitelnost, která trvá čtyři kola. Jenže se Západočechy nemají příznivou bilanci, neboť doma s nimi nevyhráli sedmkrát po sobě, ale v posledních čtyřech vzájemných souboje se třikrát oba týmy rozcházely po bodu. "Zápasy s Plzní jsou vždy svátkem. Plzeň vyhrála deset ligových zápasů po sobě, má velmi dobrou formu. Nedostává góly, dost jich střílí a je to kombinačně asi nejvyspělejší mužstvo v Česku. Plzeň je prostě mužstvo, které nemá moc slabin. Jsem zvědavý, jak se oba týmy vyrovnají s naším těžším terénem. My se ale musíme hlavně soustředit na to, abychom potvrdili slušné výkony z poslední doby. Už jsme ukázali, že na stadionu U Nisy jsme schopni porazit kterýkoliv tým. Musíme využít toho domácího prostředí, abychom Plzeň co nejvíc potrápili. Čekám, že uvidíme šlágr a dobrý fotbal s dobrou atmosférou a návštěvou," přeje si trenér domácích Jindřich Trpišovský.

Plzeň stále drží odstup od svého největšího rivala v boji o titul. Na Spartu má šestibodový náskok, přičemž Letenští mají zápas k dobru. Viktoriáni budou pod Ještědem usilovat o 11. ligové vítězství v řadě a o upevnění vedoucího postavení v tabulce. "Narazí na sebe dvě kvalitní mužstva, která budou chtít divákům nabídnout moderní a ofenzivní fotbal. Bude to hodně bojovné utkání s velkým nasazením. Liberec hraje pěkný fotbal, má svou tvář. Především v domácím prostředí je hodně nebezpečný a určitě bude hrát na vítězství. My se ale pokusíme jeho domácí sérii bez prohry ukončit a naopak naši vítěznou šňůru opět o něco víc natáhnout. Na favorita se v podobných utkáních určitě nehraje. Statistiky jsou to zajímavé, že Plzeň naposledy prohrála v Liberci v září 2007, ale rozhodně to není vypovídající hodnota," tvrdí trenér hostí Karel Krejčí.

V sestavě domácích bude chybět zraněné duo Vůch s Pulkrabem a nejisté jsou pak starty Hovorky a Jefremova. Hosté přijedou bez rekonvalescenta Pilaře a není jasné, zda nastoupí Limberský.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Koubek - Coufal, Hovorka, Pokorný, Sýkora - Machuča, Breite - Jefremov, Shala, Bartl - Bakoš.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Matějů, Hubník, Baránek, Limberský - Hořava, Hrošovský - Rajtoral, Kolář, Kovařík - Ďuriš.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.25 - 3.40 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - Slavia Praha  (neděle 19:30)
To nejlepší na závěr si nechalo 22. kolo české nejvyšší soutěže. Celý program uzavře slavné derby pražských "S". Chystá se odplata sparťanů, která doma bude chtít vrátit Slavii zářijovou porážku.

Druhé zaváhání se sešívanými si Sparta už nemůže dovolit, protože by to znamenalo velké komplikace v boji o titul. Před posledními devíti koly totiž ztrácí Ščasného svěřenci na Plzeň již šest bodů, ale mají zápas k dobru. Proto musejí odčinit podzimní porážku a na domácí půdě naplno bodovat. K plnému bodovému zisku by jim mohla dopomoci vítězná nálada, která panuje ve sparťanské šatně. Letenští totiž dobyli Řím a po senzačním vítězství 3:0 na Laziu poprvé v historii postoupili do čtvrtfinále Evropské ligy a v tuzemské ligové soutěži drží šestizápasovou vítěznou šňůru, kterou budou chtít natáhnout v neděli proti Slavii. "Jsem rád, že se hraje až v neděli večer. Když hrajete ve tři, máte jiný režim, nemáte čas na rozcvičku, kluci už nejdou spát, aby nebyli ospalí před zápasem. Když ale hrajete večer, všechno může proběhnout tak, jak má. Navíc hrajeme se Slavií, před vyprodanou Letnou a další věc je naše touha vyhrát ligu. Z hlediska vývoje v lize je pro nás derby strašně důležité a potřebujeme ho vyhrát. Ať zápas dopadne jakkoliv, nebudeme se vymlouvat na únavu. Chtěli jsme hrát Evropu a nemá cenu kňourat, musíme se s tím vyrovnat," prohlásil trenér domácích Zdeněk Ščasný.

Slávisté se znovu pokusí obrat Spartu o body, ale budou to mít hodně obtížné. Na Letné totiž nevyhráli v posledních šesti vzájemných duelech. Znovuzrozená Slavia, která během zimní pauzy mohutně posilovala, na jaře prohrála pouze jednou a to v Mladé Boleslavi. Na pohárové příčky ztrácí momentálně tři body a na druhou Spartu devět bodů. "Derby je úplně atypické utkání. V derby je jedno, jestli je někdo první v tabulce, nebo poslední. Na podzim jsme vyhráli, přitom jsme na tom byli špatně finančně, měli jsme problémy. Sparta byla naopak na koni. Teď je to trošku jinak, pořád je ale Sparta před námi. Myslím, že dneska už jsme pod stejným tlakem. Sparta hraje o titul, my o poháry. Očekávám dobrý, napínavý zápas. Bude hodně taktický. Myslím, že důležitý bude vstup do zápasu a jak se budou plnit taktické pokyny na obou stranách. Chceme na Spartě uspět, porazili jsme ji v Edenu na podzim a nechceme ztratit klíč od Prahy. Půjdeme do utkání s tím, že budeme hrát víc než na 150 procent," nechal se slyšet slávistický kouč Dušan Uhrin. ml.

V sestavě domácích bude chybět zraněný Štěch, to hosté budou postrádat zraněného Berkovce a otazníky visí nad starty Zmrhala, Keniji a Mihalíka.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Bičík - Zahustel, Brabec, Holek, Costa - Vácha, Mareček - Dočkal, Frýdek, Krejčí - Šural.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Bořil (Mikula), Latka, Deli, Jablonský - Souček - Vukadinovič, Hušbauer, Zmrhal - Mešanovič, Škoda.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - FK Teplice  (sobota 15:00)
Baník se doma ve Vítkovicích pokusí navázat na překvapivý bod z venku, a potvrdit tak, že na jaro se dal dohromady. Soupeřem mu budou Teplice, které na jaře zvítězily pouze jednou.

Ostrava je prakticky jistý sestupující, své soupeře však po zimní pauze a výměně trenéra přeci jen trápí o trochu více. Kromě vítězství nad Zlínem vybojoval Baník také remízu v Jablonci. Aktuálně má na kontě osm bodů, na předposlední Sigmu ztrácí ještě jednou tolik, na záchranu pak celkem propastných 13 bodů. Domácím chybí zranění Mičola, Kouřil a Honiš.

"Od Teplic můžeme čekat všechno, protože pod trenérem Vavruškou je to nevyzpytatelný tým. Těžko se v tom vyznat. Jednou vyhrají, pak ale prohrají 0:3 doma. V jejich mančaftu jsou však velice dobří fotbalisti. My chceme potvrdit, že se naše výkony týden za týdnem lepší," řekl Vlastimil Petržela.

Teplicím se po zimě nedaří, zdolat dokázali pouze Příbram a v dalších čtyřech utkáních, z nichž dvě byla doma, získaly již jen dva body za remízu. Týmu kouče Vavrušky se tak stále nedaří získat více klidu do zbytku sezóny a stále musí koukat za záda. Na předposlední Sigmu však i přesto Teplice mají slušných sedm bodů náskok. Proti Baníku se Teplicím daří, neprohrály s ním v lize šestkrát po sobě a z posledních 11 vzájemných duelů podlehly jen jednou. Hosté nastoupí bez zraněného Vaněčka.

"Baník má výborného a přísného trenéra. To je jedna z věcí, díky nimž jde nahoru. Pak je to také nová atmosféra, protože Ostrava má nového majitele. Na stadion se vrátili fanoušci, začali zase svůj klub podporovat. A samozřejmě je důležité i to, že se od Baníku na jaře tolik neočekávalo. Ať se to někomu líbí, nebo ne, tak bez tlaku se hraje mnohem lépe," uvedl David Vavruška.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Chmiel - Dostál, Kaša, Vraštil, Lučič - Lásik, Ožvolda - Holzer, Hrubý, Helešic - De Azevedo
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Chudý - Hora, Lüftner, Ciskaridze, Krob - Ljevakovič, Soungole - Gregáň, Kukec, Fillo - Vachoušek
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.60 - 3.30 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko  (sobota 15:00)
Zajímavý duel dvou ve formě hrajících celků, které na jaře padly pouze s plzeňským mistrem, bude k vidění v Ďolíčku. Klokani doma hostí Slovácko.

Bohemians sice před týdnem nedokázala protáhnout skvělou sérii devíti zápasů bez porážky a prohrála v Plzni. I tak jsou na tom však domácí lépe, než v polovině podzimu, kdy se nacházeli na sestupových pozicích s velkou ztrátou na týmy před sebou. Aktuálně mají Bohemians šest bodů náskoku na předposlední Sigmu. Domácí nastoupí bez zraněných Jindřiška, Hradeckého a Škerleho.

"Slovácko není lehký soupeř. Posledními výsledky se uklidnili, mají 30 bodů a mohou soutěž dohrávat v pohodě. O to těžší to bude. Některé výsledky, hlavně v Příbrami, uhráli se štěstím, ale i to se počítá. Momentálně se zaměřili na dobrou defenzivu, neinkasování gólů, hlavně v zápasech venku. Jsou nepříjemní a hrají týmově. Nepřemýšlíme, jestli jsme favoriti, ale naplno bodovat chceme. V domácích zápasech máme velkou sílu, diváci nás hodně podporují," řekl Roman Pivarník.

Slovácko na jaře v pěti utkáních už třikrát slavilo tři body, a v tabulce se tak vyhřívá na skvělém šestém místě, byť s větším odstupem za elitní pěticí. Borcům z Uherského Hradiště se v poslední době proti Klokanům daří. Z posledních sedmi utkání pětkrát zvítězili a dvakrát remizovali. Na podzim Bohemians zdolali doma 1:0. Hosté se musí obejít bez zraněných Kaloudy a Diviše. Došek může nastoupit ke 400. ligovému zápasu.

"Po vítězství v minulém kole nad Brnem máme definitivní klid od sestupových starostí, což by se mělo projevit i na herní kvalitě. Tým Bohemians podává doma dobré výkony, je silný v ofenzivě. Už šest zápasů Bohemians doma neprohráli. Čekám tvrdý boj, neboť soupeř stále bojuje o únik z nebezpečného sestupového pásma. Rádi bychom prodloužili naši úspěšnou sérii čtyř zápasů bez porážky a navázali i na zlepšenou hru venku, odkud jsme z posledních dvou utkání přivezli čtyři body," nechal se slyšet Svatopluk Habanec.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Čögley, Krch, Šmíd, Prošek - Švec - Mosquera, Hubínek, Jirásek, Bartek - Schick
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Rada, Košút, Šimko - Šumulikoski - Biolek, Daníček, Havlík, Civič - Došek
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.50 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Zbrojovka Brno - Dukla Praha  (sobota 15:00)
Tradiční týmy ze středu tabulky proti sobě nastoupí v Brně. Domácí Zbrojovka, aktuálně v tabulce sedmá, hostí devátou Duklu, která na ni ztrácí tři body.

Skvělá doma, špatná venku. Zbrojovka boduje na vlastním hřišti, kde již sedmkrát zvítězila, zatímco z venkovních hřišť vozí spíše porážky. Stoprocentně to platí zatím i v odehraných pěti jarních utkáních. Před vlastními diváky tak bude Brno bojovat o body, které před týdnem ztratilo v závěru utkání v Uherském Hradišti. Domácí nastoupí bez zraněného kvarteta Doležal, Jovanovič, Zoubele, Schuster.

"Dukla bude podobný soupeř jako Zlín. Má technicky a kombinačně silné mužstvo. Proto bude důležitá naše dobrá organizace bránění a nebezpečná útočná fáze. V tom bychom chtěli napodobit předchozí úspěšné domácí zápasy. Pokud chceme být týmem, který udává tempo utkání, nesmíme Dukle dovolit dlouhé držení míče. Věřím, že se dokážeme prosadit. Pro hráče bude motivací i naše poslední domácí prohra s Duklou, kterou se pokusíme odčinit," uvedl Václav Kotal.

Dukla hledá svoji tvář. Od pohárových evropských ambicí letos musí upustit, tím spíš, že v týdnu vypadla i z domácího poháru, a soustředit se musí na boj ve středu tabulky. Na jaře dokázala porazit Liberec a Baník, zatímco s Jihlavou či s Bohemians Dukla prohrála. Proti ostatním týmům má společně se Spartou utkání k dobru. Brnu mají hosté co vracet, na podzim Zbrojovka totiž vyloupila Julisku a odvezla si všechny tři body. Mimochodem to je dosud jediné brněnské venkovní vítězství v této sezóně. Hostům chybí vykartovaný Štetina, nenastoupí zřejmě ani Vrzal.

"Brno má hru postavenou hlavně na kvalitní defenzivě. V zadních řadách mají zkušeného Košťála, který organizuje hru, je velmi úspěšný v hlavičkových soubojích a dokáže obranu dirigovat natolik, že se soupeř dostává jen minimálně do střeleckých šancí. Na druhou stranu v ofenzivě jsou nebezpeční po zisku míče, mají výborné vyjetí do protiútoku. Většina akcí jde přes Zavadila a v koncovce je nebezpečný Řezníček. To ale neznamená, že je to jen o těchto třech hráčích, naopak ti ostatní jsou velice dobře pohybově vybavení a dokážou být v každém momentu nebezpeční," řekl asistent trenéra Jan Suchopárek
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Hyčka, Košťál, P. Buchta, Keresteš - Pašek, Zavadil, Malík, Lacko, Lutonský - Řezníček
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Hroššo - Miloševič, Smejkal, Gorkšs, Jurendič - Daniel Tetour, Považanec, Hanousek - Berger, Vašíček (Beauguel), Breznaník
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.00 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Fastav Zlín - Sigma Olomouc  (sobota 15:00)
Dvaadvacáté kolo české nejvyšší soutěže nabídne v sobotu moravské derby mezi Zlínem a Olomoucí. Pro domácí fotbalisty to bude již šestý pokus o první jarní výhru, kdežto Hanáci potřebují body do záchranářských bojů.

Zlínští jsou jediným týmem, který na jaře prohrál všech pět kol. Tentokrát však doma bude mírným favoritem a v domácím táboře je velký hlad po vítězství. Na Slavii se trenéru Pánikovi výkon jeho svěřenců navzdory jednogólové porážce líbil. "Trápíme se stále v koncovce, náš poslední výkon na Slavii byl navzdory prohře solidní. Čeká nás nyní extrémně vyhecované utkání. Pro Olomouc je tento zápas otázkou bytí a nebytí. Když Sigma prohraje, tak se dostane do hodně komplikované situace. Naše vítězství by znamenalo návrat herní pohody, která nám nyní chybí. Jsme pod tlakem, už potřebujeme vyhrát. Teoreticky by byla z našeho pohledu dobrá i remíza, neboť by mezi oběma celky zůstal osmibodový rozdíl," pronesl trenér desátého týmu v tabulce Bohumil Páník.

V hanácké metropoli je situace vážná, po odehraných 21 kolech se výběr Sigmy krčí na předposlední pozici a na příčky znamenající záchranu ztrácí pět bodů. Proto je nutné bodovat ve Zlíně a neztratit kontakt s týmy před sebou. "Situace je natolik vážná, že je potřeba zmobilizovat veškeré síly a přivézt body. Zlín prvních pět kol na jaře nebodoval a o to větší motivaci bude mít. Charakteristický znak Zlína je agresivita a nasazení. Když se s tím vyrovnáme, tak fotbalovostí bychom mohli být nebezpeční. Je to dobře organizované a sladěné mužstvo, které nevyniká výraznými individualitami, jeho devízou je týmovost," řekl kouč hostí Václav Jílek.

V sestavě domácích bude chybět vykartovaný Janíček, na druhé straně barikády kvůli čtyřem žlutým kartám nebude hrát Ordoš a s ním i oba zranění Cana s Reichlem.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Pazdera, Jugas, Hájek, Matejov - Vukadinovič, Holík, Živulič, Koreš - Poznar, Diop.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Hála, Šindelář, Radakovič, Vepřek - Plšek, Falta - P. Ševčík, Houska, Petr - Mahmutovič.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.25 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - FK Jablonec  (sobota 18:00)
Sobotní program 22. kola české nejvyšší soutěže uzavře televizní duel mezi Mladou Boleslaví a Jabloncem. Mezi oběma týmy je až dvanáctibodový rozdíl ve prospěch domácích.

Mladá Boleslav v posledních sedmi kolech vyšla bodově naprázdno pouze jednou a v tabulce figuruje na třetím místě. Tuto pozici bude hájit před Libercem, jenž má stejný počet bodů, a pátou Slavií. Ta má o tři body méně. Nyní doma Středočeši přivítají Jablonec, s nímž v posledních devíti vzájemných ligových zápasech prohráli pouze jednou. "Jablonec je kvalitnější tým, než napovídá jeho současné umístění ve středu ligové tabulky. Budeme muset být velmi soustředění a bojovat s maximálním nasazením pro potvrzení naší třetí příčky a evropských ambicí," prohlásil trenér domácích Karel Jarolím, jenž bude postrádat pět marodů J. Kyselu, Poloma, Pauscheka, Klobásu a Davydova.

Jablonec v uplynulém kole nečekaně tratil, neboť doma pouze remizoval 1:1 s beznadějně posledním Baníkem. V tabulce se aktuálně ocitá na osmém místě, v posledních čtyřech kolech slavil tříbodový zisk pouze jednou. Venku se Severočechům moc nedaří, prohráli poslední tři souboje na soupeřových hřištích a v Mladé Boleslavi, kam nyní míří, nevyhráli v rámci ligové soutěže již šestkrát po sobě. "Kluci se v poháru s Duklou přesvědčili, že když budou takto pracovat a jezdit jeden za druhého, je to dobrá cesta, kterou se tu snažíme nastolit. Musíme na to navázat a následujících devět kol musíme v lize odehrát minimálně stejným způsobem. Musíme bojovat s maximálním nasazením, jako by to nebyl zápas, ale válka," řekl jablonecký kouč Zdenko Frťala. Ten se bude muset obejít bez obou zraněných Romery a Mingazova.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Jánoš, Kúdela, Čmovš, Fleišman - Ščuk, Rada - Kalabiška, Magera, Čermák - Chramosta.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Bárta - Karavajev, M. Kysela, Pernica, Hybš - Greguš - Trávník, Pospíšil, Tecl - Doležal.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.80 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Vysočina Jihlava - 1. FK Příbram  (pátek 18:00)
Jihlava start jara zachytila a ze spodních pater tabulky se sune vzhůru. To její páteční soupeř z Příbrami je na tom o poznání hůř, na jaře se velmi trápí.

Pod koučem Hippem Vysočina na jaře získala již sedm bodů, poslední dvě utkání dokonce ovládla vítězně, když porazila v důležitém souboji doma Olomouc a naposledy i Duklu na jejím hřišti. Střelecky se daří především Hronkovi. Vysočina tak poskočila na dvanáctou příčku, dokonce před Příbram, která měla v zimní přestávce na kontě o čtyři body více. Jihlavě se v poslední době daří doma, kde v posledních pěti utkáních neprohrála. Domácí trápí početná marodka. Mimo hru jsou zranění Marek, Marcin, Novotný, a Dvořák a také vykartovaný Šulek.

"Věřím, že je v našich silách prodloužit úspěšnou výsledkovou sérii. Jen mě mrzí, že jsme zatím málo efektivní. Čeká nás nesmírně důležitý zápas, do jehož vítězného zvládnutí dáme veškerou energii a fotbalový um. Tříbodový zisk se soupeřem rovněž ohroženým sestupem může sehrát důležitou roli," řekl slovenský trenér Jihlavy Michal Hipp.

Příbram na jaře získala jediný bod za domácí bezbrankovou remízu s Bohemians, zbylá čtyři utkání prohrála. Ze zimního spánku se ještě neprobudili střelci. Příbram čeká na gól v ligovém utkání od začátku prosince, celkem již 456 minut. Doma si na podzim s Jihlavou jednoduše poradila, vítězství 4:1 režíroval třígólový Tomáš Pilík. Hosté nastoupí v kompletním složení.

"Nedat ani jeden gól v pěti zápasech, to je pochopitelně ostuda. Hráči by si měli sáhnout do svědomí. Dostali jsme se do mrzuté situace, je to hodně o psychice. Dobrý tým se pozná v krizových chvílích, takže musíme zápas v Jihlavě zvládnout. Snažíme se kluky nabudit, dostat je psychicky nahoru. Musíme zvýšit agresivitu v zakončení," uvedl trenér hostů Pavel Tobiáš.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Kryštůfek, Šourek, Krejčí, Urdinov - Kučera - Bazal, Kukol, Hronek, Vaculík - Voltr
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Mudra, Chaluš, Zápotočný, Divíšek - Pilík, Tregler, Vošahlík, Rezek, Štípek - Bednář
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.30 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň21172244:1453
2.Sparta Praha20152343:1247
3.FK Mladá Boleslav21116446:2739
4.Slovan Liberec21116434:2339
5.Slavia Praha21106530:1836
6.1. FC Slovácko2193928:3530
7.Zbrojovka Brno2184922:2928
8.FK Jablonec2169635:2727
9.Dukla Praha2067728:2625
10.Fastav Zlín21731123:3524
11.FK Teplice21651028:3523
12.Vysočina Jihlava21651022:3723
13.Bohemians Praha 190521410723:2922
14.1. FK Příbram21631223:3821
15.Sigma Olomouc21371117:3516
16.Baník Ostrava21221718:448

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (964)

Přidat komentář
Wat

Na tu Příbram moc neumíme, tak snad to dneska zlomíme. Sice bude chybět Šulek, na druhou stranu to bude třeba trochu jistější vzadu, jsem zvědavej, koho místo něj postaví.

Doufám, že hrát bude konečně Fulnek a Bazal zůstane sedět, příležitost by si zasloužil i Jungr.

Tak či tak, dneska to všichni musí odjezdit na maximum.

Reagovat
smazaný uživatel

Já právě doufám, že místo Šulka nastoupí Mára Jungr nebo Nerad a místo Bazala Fulnek. Možná ani Demeter by nebyl marný, uvidíme no...

Reagovat
Wat

Demeter by se na tu pozici hodil naramne, mne jeho vykony prisly sympaticky, kdyz hral. Snad Hipp nebude blbnout a otevre oci.

Reagovat
kalla

Příbram ani Jihlava neprohraje. Takže remíza

Reagovat
PlackaSKS

Jihlava- Příbram X

Fastav Zlín - Sigma Olomouc 1

Zbrojovka Brno - Dukla Praha 1

Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko X

Baník Ostrava - FK Teplice 2

FK Mladá Boleslav - FK Jablonec 1

Slovan Liberec - Viktoria Plzeň 1

Sparta Praha - Slavia Praha X

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by Plzeň prohrála

Reagovat
HorajzmAmmann

stačí že vyhrajete EL, ligu už nemusíte

Reagovat
smazaný uživatel

Petrželovy děti s tím žlutým ansáblem neprohrají...

Reagovat
smazaný uživatel

*Petrželovi

Reagovat
monty25

Měls to správně předtím...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl sem si jistý právě. Pač po napsání příspěvku sem zpanikařil, začal různě skloňovat, hledat na netu a tam zas... "Petrželovi se..."

No, to už je jedno, Baník neprohraje

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
PlackaSKS

nebudu lhát, tam jsem celkem váhal. ale vsadil bych na teplice

Reagovat
3M

To víš že jo ty tlustá bečko

Reagovat
smazaný uživatel

O tom zadna nunanku, co tam mas dal valecniku ?

Reagovat
3M

Nic, jen mi sem hoď stream.

Reagovat
centos

Reagovat
C-M@ster

Nějak nechápu jednu věc.

Dukla je venku naprosto tragická, Brno naopak doma hraje velice dobře.

Tak proč je kurz na Zbrojovku 2,8? A to byl nejdřív 2,6 a postupně roste. To je to prodaný, nebo jak?

Aktuálně je 2,8-3,2-2,7... nechápu.

Reagovat
db18

To se musí vyzkoušet...

Reagovat
C-M@ster

Taky mi přijde jako hřích to tam nehodit, jen mě zaráží, co sázkovky vede k takovýmu kurzu.

Reagovat
db18

Ale raději to mám jen jako SBR

...jo, ale píská to Královec

Reagovat
smazaný uživatel

vijou na co si u nich Koralovec vsadil

Reagovat
Kang & Kodos

Páč budete napsaný jako Stavo Artikel.

Reagovat
C-M@ster

Už vedou ale...

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Jalová Slavia dostane od odpočinuté Sparty debakl 5:0

Reagovat
Blasphemer

Jak je důležité míti svého Oblomova.

Reagovat
Adalberto.Littleoak

teprve se učím, já vím, moc mi to zatím nejde

Reagovat
smazaný uživatel

jasnej kříž

Reagovat
Spalovač šancí

A to se bude sparta šetřit

Reagovat
Znalec

Líbí se mi zdejší komunita. Nechal bych zapsat na seznam světového dědictví UNESCO nehmotné památky jako například Ďuriš mazající si hejtry na chleby, Zahustel aka Jaromír Zmrhal, Monča feat. monty25, Dušanovo a Oblomovovo vize atd

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Dovalil...

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Ted byl na vyjezdu v Rime..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

hlavně fabec a jeho předpovědi, něco jako Jolanda

Reagovat
Znalec

Reagovat
Uwe háže buly

Nejvíc legendární byla zahrádka

Reagovat
Znalec

teď nějak nevim, připomeň pls

Reagovat
Posledni Kovboj

...

Reagovat
Znalec

nojo schuzka s Ozzym musim to přestat brát

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Slávia znovu bojující o titul

Reagovat
smazaný uživatel

A to zdaleka není všechno, kdysi před cca sedmi osmi lety to byly taky perličky - troll typek, nedělní kafraní po gambáčlize do dvou do rána o čemkoli kromě fotbalu, narážky na yardu a jeho vojenskou knížku vystavenou Žižkou (šmarja, teď už aby se ho v každý reakci člověk pomalu ptal, jestli už má parte... ) - a to už tenkrát ta parta říkala, že dřív byla lepší parta. Málo platný, PJ a spol. tady odvádí nezapomenutelnou práci.

Reagovat
monty25

Jihlava - Příbram, to je zase rozlišení dresů...

Reagovat
db18

Play-off extraligy? Ne...

Synot liga? Ne... radši tam dáme reprízu LM: FCB - Arsenal

Reagovat
Kang & Kodos

Jihlava - Příbram by bylo fakt pro labužníky. Ale ten hokej nechápu.

Reagovat
db18

Nehrát Škodovka, tak si ten zápas zapnu... (nebo kdyby byl v tv)

Reagovat
Kang & Kodos

Furt můžeš aspoň na isportu. Ale že čtvrtfinále v hokeji neni absolutně nikde (i když bych se nekoukal) je fakt divný

Reagovat
db18

Takhle právě na tipsportu koukám na hokej, takže přes isport už nic pouštět nemůžu, protože na PC mi blbne zvuk

Reagovat
db18

Hm, ten zvuk je stejně zbytečný, protože komentátor zjevně fandí Olomouci... vedem 3:0, ale od komentátora jsem neslyšel ani jeden

Reagovat
db18

...tak definitivně, teďka už byl dost nasraný

Reagovat
Kang & Kodos

Kvůli Škodovce jsem v pondělí nad hokejem asi definitivně zlomil hůl.

Pojď na hokej, říkali. Aspoň uvidíš nějaký góly, říkali..

Reagovat
db18

btw. ty si teď v Plzni nějak často, ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Většinu tejdne.

Reagovat
db18

To tam studuješ/pracuješ? (ale v úterý už ten hokej byl sranda, hlavně co předváděli Olomoučtí )

Reagovat
Kang & Kodos

Studuju. V úterý by mě tam ale už nikdo nedostal

Reagovat
Uwe háže buly

Pražáci v Plzni

Reagovat
db18

...ale zase to nemohlo být takové zklamání jako pro toho dnešního komentátora, to je takový olomoucký Oblomov... za stavu 1:5 povídá: "Jestli chce Olomouc uživit šanci na vítězství, musí právě teď skórovat" a než to dořekl, tak Kratěna zvýšil na 1:6...

...a následně ještě živil naděje, že šance sice není veliká, ale když se rychle vzchopí, tak by ještě mohlo dojít na prodloužení - načež šli Olomoučtí do minuty do tří...

Reagovat
smazaný uživatel

To mi připomnělo Karochovo hlášku: "Zasekl se v myšlence. Nedokázal jí rozvinout, ani opustit."

I když tenhle rozvíjel všechna čest.

Reagovat
monty25

Stejně by nemohli dát celý zápas, když je od sedmi HMS v atletice...

Reagovat
ZB 07

web?

Reagovat
Kang & Kodos

Ne, chci vidět, jestli ten Arsenal fakt prohraje 1:3

Reagovat
Miguel19

Škoda že dneska nebyl hokej. Solidní debakl

Reagovat
db18

Zítra už je to v tv, tak snad to bude mít podobně hladký průběh. I když bych se nedivil tomu, kdybychom to zas vypustili s tím, že by se aspoň hrál ještě jeden domácí zápas

Reagovat
Miguel19

No dneska nám tam spadlo každý hovno, to se musí nechat. Ona ta Olomouc šance má, ale Machovský je super..

Ale prý nedohrál Bližnák, to mi sere docela..

Reagovat
ZB 07

Tak pojďme Vysočina!

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko uvěřitelný, že s tímhle herním projevem jsme pořád ještě první..

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
Hokaido

Jen tak čistě nazávisle na neděli jsem si vzpomněl na tuhle scénu.

https://www.youtube.com/watch?v=nX6AWZ0Gxgc

Reagovat
monty25
Reagovat
db18

a) To je ona: http://pku.academia.edu/YingjieHu ?

b) bude hrát v LM?

Reagovat
monty25

Já nevím, vygooglovat se mi ji nepovedlo. Prý ji ještě nikdo neviděl hrát a přiletí až zítra.

Reagovat
db18

...tak snad se pochlubí grindery (jinak zatím vede zimní posila Slovácka )

Reagovat
monty25

On už se chtěl pochlubit, ale ještě to nebylo oficiální. Těžko říct, co je to za hráčku. Na její start proti Lyonu to moc nevidím...

Ze Slovácka myslíš tuhle?

https://www.facebook.com/1fcSlovackoZeny/photos/a.313151435452391.56724.306499412784260/744689065631957/?type=3&theater

Reagovat
db18

Jo, ale tahle fotka je zrovna docela nepovedená...

https://twitter.com/CzeskiFutbol/status/701862960436789248

Reagovat
monty25

Hmmm, tak to jo. Slovácko má v Americe dobré kontakty, proto můžou přivést takovou posilu. Dvě Američanky nedávno hrály i na Střížkově...

Reagovat
Mimalu

to hraje za Slovácko

Reagovat
Mass

Reagovat
Znalec

Reagovat
Hokaido

Tak hlavně aby prošla pohlavní pohlidkou...

Reagovat
Hokaido

Jinak pěkná, šikmoočky já rád.

Reagovat
Hokaido

Btw. jeden známej jede na výjezd do Lyonu v týdnu, z toho by sis měl vzít příklad. I když tvoje výjezdy do Billy mají taky určitě kvalitu.

Reagovat
Kang & Kodos

Do metra

Reagovat
monty25

Já budu na odvetě v Edenu, dokonce už jsem pozvaný do pressu.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
monty25

Reagovat
Znalec

Reagovat
Uwe háže buly

Když sme u týhle úchylky na sportovkyně, sedmiboj atletika, docela dobrá úroda

Reagovat
monty25

Já fandím Brianně Rollins (60 m překážek), nikdo další mě na tom HMS nezajímal (Darja a Denča nezávodí). Dneska stříbro + mi vyhrála tiket a lajkla gratulaci na Twitteru.

Reagovat
Mass

tak u tohohle sem si zase vzpomnel na typka tady z diskuze pod fotkou nejakyho cernyho kluka, kde psal ze kazdej spravnej tym PL ma mit cernyho utocnika, btw i v tom clanku bylo napsano, ze je to defenzivni halv :)

Reagovat
Coutinho10

Voltre, Voltre...timhle pristupem na navrat domu muzes zapomenout

Reagovat
ZB 07

Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Naše devatenáctka porazila sparťanský válec, který dominantně vede jejich ligu 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

"Parádní úspěch baníkovské mládeže! Devatenáctka Baníku dnes porazila pražskou Spartu 1:0, když jediný gól zápasu vstřelil Mário Telnar.

Baníkovci pokořili soupeře, který v letošním ročníku 1. dorostenecké ligy suverénně vévodí tabulce a například v minulém kole přehrál druhou Příbram 10:2."

Reagovat
smazaný uživatel

To hrálo za devatenáctku Áčko, ne?

Reagovat
ZB 07

Tak dneska to musí být povinné 3 body, ať můžeme ještě bojovat alespoň o 6.místo a krále Moravy!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

btw. ve studiu extra docela zajimavy priblizeni toho Karafiata

Reagovat
Greny

Co ten Habanec jde teda po sezóně k nam do Zbrojovky??

Reagovat
db18

On chce Kotal končit?

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by měl? Nic proti Brnu, ale je to o tolik perspektivnejsi destinace?

Reagovat
ZB 07

Řekni mi, v čem je Slovácko perspektivnější destinace?

Reagovat
vrabejka

určitě máme perspektivnější a lepší kádr. Jsme vždy výš než Brno. Jen ty finance no. Ale třeba se to po této sezoně změní až vedení uvidí že je třeba nahradit Doška. Habanec by podle mě vzal jedině Jablonec, Liberec, Slaviu.

Reagovat
ZB 07

Tak Brno je podstatně větší město, bude se zde (snad) stavět novej stadion - jeden z největších v ČR, do toho, jak to je s financemi, moc nevidím, ale řekl bych, že je to zhruba na srovnatelné úrovni..to stejné hráčský kádr. Rozhodně bych neřekl, že by se zde měl Habanec o moc hůře než u vás

Reagovat
vrabejka

Reagovat
ZB 07

Zatím jsem o tom teda nic oficiálního neslyšel a myslím, že ani není důvod něco měnit..s tím, co by tu měl k dispozici, by nebyl o moc lepší než Kotal

Reagovat
smazaný uživatel

spíš po Brně koluje historka o tom, že chce Kotal po sezóně ukončit trenérskou kariéru... což by byla škoda, proto asi zájem o Habance... navíc je to Zbrojovák, takže i tohle může při pozdějším rozhodování vyznít líp pro nás, než pro Slovácko

Reagovat
ZB 07

To jsem také slyšel, ale všechno jsou to jen pouhé spekulace. Navíc si myslím, že by se Kotalovi moc chtít končit nemuselo po letošní vcelku povedené sezoně, takže si počkám, až se k tomu oba veřejně vyjádří..

Reagovat
Greny

Já teda o tom jen neco zaslechl, ale minulý týden to říkali i v Dohranu.. Tim Kotapa nevyhazuju doma hrajem dobre venku je to horší ale srzona super jen jsem se zeptal zda o tom někdo nevi něco vic. A Habanec je z Brna dokonce snad za Zbrojovku hral

Reagovat
ZB 07

Ligu zde myslím nikdy nehrál, ale rozhodně to Brňák je a určitě bych ho zde uvítal, ovšem pouze za předpokladu, že by Kotal skončil..a pokud se nepletu, tak v žádném rozhovoru ještě ani nenaznačil, že by k jeho konci mělo dojít

Reagovat
Mimalu

tak minimálně smlouvu by měl mít do června 17, nemyslím si že by byl ve Slovácku zájem ho uvolnit dřív, to spíš až za rok, ale snad ne ....

Reagovat
vrabejka

Dnes musíme Brát hemku dat ať si udrzime 6.místo a ať jsme jen 3 body od Slavie :)

Reagovat
Banikovec7

Davor na lavičce

Reagovat
monty25

Vachoušek zase na hrotu, Kodeš a Gregáň zase v základu, Kuba Hora zase v obraně...

https://www.facebook.com/fkteplice/photos/a.204613682885880.60792.110412662305983/1306325566048014/?type=3&theater

Nelíbí se mi to, ale hodnotit budu až podle předvedené hry a hlavně výsledku...

Reagovat
Banikovec7

Věřím, že se ti to nebude líbit ani za 3 hodiny

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka má nějaké zraněné, nebo něco? V Chanci na tabuli bylo 2,25 a na lístku mi vyjelo 2,7.

Reagovat
Banikovec7

Hrajou v plné sestavě normálně.

Reagovat
Coutinho10

kurz zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

...ani jsem to nestihl zapnout, a už je tam

Reagovat
monty25

Jsem to měl taky zkusit...

Reagovat
HorajzmAmmann

nějaký link na Ostravu ??

Reagovat
monty25

Může mi někdo vysvětlit, proč jsou zrovna zápasy Baníku skoro pořád placené? Aspoň jsem dobře udělal, že jsem si včera vsadil. Vyhrál jsem a ještě můžu koukat na fotbal.

Reagovat
db18

...nechají si za ty přenosy platit a pak nejsou schopný vypsat střelce

Reagovat
monty25

Já střelce stejně nedávám, už ani v hokeji. Ale pozoruju, že Fortuna vypisuje asi víc příležitostí než Tipsport. Třeba v noci jsem měl vsazeno na atletiku (60 m překážek žen), Fortuna měla kurzy na celkové pořadí i duely a Tipsport jenom tři duely. Ale nakonec jsem byl rád, že Tipsport vypsal jenom ty duely, protože jinak bych vsadil na celkovou vítězku a nevyhrál bych kvůli setině...

Reagovat
Posledni Kovboj

delate machry a hajzly mate na chodbe

Reagovat
centos

Taky nevím, ale 69 korun za Baníček je jako nic.

Reagovat
monty25

Tak já se na to dívám kvůli Teplicím...

Reagovat
db18

Zbrojovka

Reagovat
Coutinho10

tak to bylo rychly Aloooiiiis Hyckaaaa Fanliga gooooooooaaaaaal

Reagovat
monty25

Ještěže nehraju s tebou. Já jsem podělal jedno střídání, protože jsem si neuvědomil, že Vůch nemůže hrát proti Plzni...

Reagovat
Coutinho10

j jinak ja Vucha chtel hrat jako stridajiciho, ale nastesti sem si prectl preview na synotliga.cz a zmenil to

Reagovat
monty25

Chudý

Reagovat
HorajzmAmmann

Holzer skoda

Kazdopadne kdyz se zarve Banik tak to je slyset i na Bazalech

Reagovat
monty25

Je to hrozný, navíc ten komentátor je potichu...

Reagovat
smazaný uživatel

Hoj, nějaký free link na Ostravu prosím? Díky!

Reagovat
monty25

A máme ho tam...

Reagovat
Kang & Kodos

Co ten Vavruška? Kolik kol ještě vydrží?

Reagovat
monty25

To bych taky rád věděl. Je to pořád stejný...

Reagovat
Spalovač šancí

Už si střííhá metr a zbývá mu délka jeho penisu

Reagovat
monty25

Reagovat
Kang & Kodos

To ho jako odvolaj ve 40. minutě?

Reagovat
F.Torres

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Posledni Kovboj

...rekla Monca

Reagovat
monty25

Naopak, Zbrojovka vede.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Posledni Kovboj

monty je takovej nevinnej jeste, to se mi libi

Reagovat
HorajzmAmmann

s Vavruskou

Reagovat
HorajzmAmmann

Mondek Aubameyang hadr

Reagovat
smazaný uživatel

Holzi tomu ta zmena trenera i postu prospela neskutecne

Reagovat
HorajzmAmmann

+ Mondek

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, at se divaji jeho kritici. Je to frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Na Holzera? Já se dívám, zlepšil se, už hraje jako fotbalista, ale aby mu to vydrželo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale ta kritika byla zasloužená. A pořád má co zlepšovat, viz ta šance hned na začátku.

Reagovat
Greny

Přijdu dom ze zápasu a koukám ze vedeme od 1.minuty.. Hyčka třetí gól na jaře z pravého beka.. Hrat v Plzni nebo ve Spartě tak už by se psalo že by ho mel vyzkouset v repre

Reagovat
taws

stáhnout těch osm bodů na Sigmu by nemusela být taková utopie

Reagovat
F.Torres

Nemusela, ale je. Inkasujete příliš moc branek a to vás sráží opět na dno.

Reagovat
Hokaido

#BHAFC team v #MKD: Stockdale, Bruno, Goldson, Dunk, Rosenior; Murphy, Kayal, Stephens, Skalak; Baldock, Wilson.

Skalák

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Coutinho10

du najit stream

Reagovat
mario23

Konečně základ.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli se tam nechytne, tak strašně zklame..

na 2.ligu ten borec musí mít i s páskou přes oči.

Reagovat
Hokaido

Asistence, paráda.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ten Hruby si v tom stredu taky dela co chce...

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Fillo Už jsem na něj chtěl nadávat, že ještě nedal přesnou přihrávku...

Reagovat
HorajzmAmmann

Klasika... Po druhy jsou ve vapne a daj gol Nevadi jedem dal...

Reagovat
monty25

Gregáň dole

Reagovat
Coutinho10

Reznicek co chces vic

Reagovat
monty25

Mám ho ve Fanlize.

Reagovat
Coutinho10

a predchvili mohl dat dalsi gol

Reagovat
monty25

Hm, Brno sice vede 2:0, ale góly nedávají ti správní...

Reagovat
Coutinho10

j aspon ten Hycka....ale sanci meli dost...tak snad este pridaj ti spravni

Reagovat
monty25

Řezníček, Zavadil (kapitán) a Košťál

Reagovat
Coutinho10

jenom toho obrance sem trefil lip, jinak stejne

Reagovat
mario23

Všiml jsem si toho až teď, ale je to demence, když hraje v 17:30 Boleslav čtvrtfinále extraligy a v 18:00 hraje Boleslav proti Jablonci v SL... Nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

Hyčka je na Duklu už celkem specialista..

Reagovat
diskoschlampe

V tom Brně se hraje překvapivě hezkej fotbal.

Reagovat
Greny

Bohužel jen v Brně, venku na tom neumíme navázat

Reagovat
smazaný uživatel

seš nebo co?

Reagovat
Coutinho10

Zbrojovka kurz 2,70

Reagovat
C-M@ster

Chvilkama i 2,80... absolutně jsem to nechápal...

Reagovat
Coutinho10

j me by to ani nenapadlo nak hledat ten zapas, ale nekdo tu vcera psal, jak to je prestreleny a tohle je proste luxus

Reagovat
db18

jsem chtěl live ještě hodit výhru v handicapu, ale už jsem to nestihl

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to bys to stejně nevyhrál, takže buď rád

Reagovat
db18

Jako, že tohle ješte poserete, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

neposrali.. docela čumím.. čekal jsem 2:1 a nervy do poslední minuty..

Reagovat
Coutinho10

j taky sem trochu premejslel, ale radsi cistou 1 najistotu

Reagovat
mario23

Jojo, krásnej kurz, taky jsem to dal.

Reagovat
Greny

Je fakt škoda že nemůžeme hrát ligu jenom doma.. To by byly pohary letos

Reagovat
Kang & Kodos

Dukla dva góly za poločas. Lord Hroššo chybí.

Reagovat
Greny

Maji stesti celkem Řezníček mohl dát sam 2-3 goly jeste snad to nebude mrzet

Reagovat
Coutinho10

btw. ten Brighton asi mame smulu....z Championship davaj od 16:00 jenom Bristol City - Bolton

Reagovat
monty25

Vavruško, dej tam Potoka!

Reagovat
HorajzmAmmann

Davora a Novotnyho

Reagovat
monty25

Máš tam Davora.

Reagovat
Coutinho10

Bohemka

Reagovat
mario23

Zlín redka, takže ticket v háji... Měl jsem tam Zlín, Bohemku a Brno.

Reagovat
Greny

David Hubáček přímo pod hlavní tribunou čistě o míč Hálu, rozhodčí Ardeleanu však píská faul a zlínskému hráči uděluje žlutou kartu.

To byla první žlutá druha jasna ale ten Ardelanu by mel dostat po drzce protoze to neni možný dnes spatne udelena ČK, minuly tyden hodne ale hodne sporna penalta proti nam, a kolo ppredtim piskal Bolku a Slavii tam ta penalta asi byla ale ta červená nevim.. Damkova ho neřeší a jeste pojede s Kralovcem na euro .. Fakt bych se nedivil kdyby to nekdo nevydrzel a natankoval mu

A

Reagovat
mario23

To je v prdeli no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ardeleanu

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? První žlutou jsem neviděl, ale za ten kopanec do hlavy Navrátila musí být červená sama o sobě.

Reagovat
Coutinho10

a dalsi Bohemka paradne ...skoda, ze sem ji taky nevsadil

Reagovat
monty25

Schick aspoň asistence. Brno 3:0 a gól Škoda...

Reagovat
Coutinho10

Schicka sem bohuzel jeste pred minulym kolem v Plzni vyndal...a misto nej prisel prave Řeznicek, takze zatim nastejno...oba po prihravce na gol

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám Schicka i Řezníčka

Reagovat
Coutinho10

to neni dobra zprava

Reagovat
smazaný uživatel

Teď koukám, že jsem tě minule porazil o bod

Reagovat
Coutinho10

no to bylo pro me peklo ....nejdriv v pondeli to byla remiza a v utery prohra o 1 bod ...ted ti to musim vratit

Reagovat
Spalovač šancí

Škoda do repre

Reagovat
mario23

Kua škoda toho Zlína. Ale Bohemka a Brno celkem jistota na ticket.

Reagovat
Coutinho10

j Bohemky jsem se celkem bal, protoze na Slovacko moc neumi, ale nastesti to zvladaj a dulezity body pro ne

Reagovat
mario23

Slovácko nemá bůhvíjaký výsledky a Bohemka má na jaře celkem formu i když samozřejmě proti top týmům prohráli, ale minule s Teplicema měli smůlu, že dostali gol na konci zápasu.

Reagovat
Coutinho10

jj tjn...stema Teplicema to byl velkej pech a hrajou dobre, ale i Slovacko melo svoje sance....meli tam i naky brevno dneska a dalsi golovky....takze nastesti to zvladli

Reagovat
Coutinho10

Reznicek aspon asistence

Reagovat
monty25

Tak aspoň něco

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Zase po rohu! A teď bude Vachoušek na hrotu furt...

Reagovat
F.Torres

Zbrojovka jede

Reagovat
taws

kurva, ty teplice hrajou ještě větší sračku než zlín..a my je neporazíme

Reagovat
Greny

Škoda na jaře lepší než jeho bratr

Reagovat
3M

Pískej konec a Trevorovi ať psaskne ta jeho prasečí hlava

Reagovat
smazaný uživatel

Chro chro ty valecniku na internetu

Reagovat
monty25

Nivaldo

Reagovat
monty25

3 body

Reagovat
3M

Reagovat
HorajzmAmmann

gratulace, bohužel pro nás bez bodu

Reagovat
Error

FM perfektní start do jara, teď v úterý ještě sejmout Sokolov.

Reagovat
3M

Ardeleánu

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec bez defenzivního štítu? Ještě by to chtělo bez obránce na křídle a stopera na kraji obrany

Reagovat
Greny

Tribuny prazdnejsi než obvykle

Dělá jak kdyby tam někdo chodil

Reagovat
ZB 07

Hokej v Bolce ve stejnej čas jak fotbal..

Reagovat
mario23

To je demence a nechápu, ze to můžou dopustit.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kang & Kodos

Na hokeji prej bylo vyprodáno

Reagovat
Spalovač šancí

A kolik tam bylo lidí?

Reagovat
ZB 07

Neříkám, že by při rozdílných hracích časech bylo plno i na fotbale, ale věřím, že by někteří lidi, co jsou teď na hokeji, šli pak i na fotbal..

Reagovat
Greny

Chramosta vs. Tecl ... To budou tak tři penalty

Reagovat
Coutinho10

Tecl

Reagovat
Greny

Zatím dobrej fotbal.. Snad to nezakriknu

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej fotbal? Strašny

Reagovat
Greny

Těch prvních deset minut to vypadalo že to bude celkem dobry pak se to nejak zaseklo

Reagovat
mario23

Kde má Jablonec fanoušky? Bojkotujou?

Reagovat
smazaný uživatel

jo,jako kazdy rok

Reagovat
ZB 07

Spíš si neumí koupit lístky do sektoru hostů a tak teď sedí natlačení na plotu vedle sektoru..pokud to jsou oni

Reagovat
mario23

Hybs už kope i rohy jo? Snad se prosadi ve Sparte na podzim.

Reagovat
mario23

Dolezal v utoku? :D Tak to Jablonec asi golu moc nedá.

Reagovat
Kang & Kodos

Na stopera by nebyl špatnej. Beneš stejně stojí za hovno a vlastní gól u něj fakt nehrozí

Reagovat
Spalovač šancí

Jenže to by musel přestoupit do týmu, který trénuje Koubek. Anebo do sparty a tvrdit Ščasnému, že je záložník.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kalabiška je prostě hroznej

Reagovat
Greny

Nebyl on nejlepší strelec na Slovensku?

Reagovat
smazaný uživatel

byl. A to ukazuje, jak je momentálně velký rozdíl mezi naší a slovenskou ligou.

Reagovat
monty25

Blbej isport, furt usekává rozhovory...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypada v Bolehlavi? Holomajzna nebo ma Bolka navrch a je otazkou casu, kdy to tam Peltonci soupne?

Reagovat
Kaspar

je v bolce jeste skacel ?

Reagovat
HorajzmAmmann

dobrá otázka

Reagovat
smazaný uživatel

Jaruna Navratil gol za Heracles

Reagovat
monty25

OT: Tak co slávisti, chtěli byste takové venkovní dresy i pro chlapy?

https://twitter.com/monty025/status/711253075550408705

Reagovat
Kang & Kodos

To je jak na pohřeb.

Reagovat
monty25

No, ono to v Lyonu asi moc veselé nebude. Ale mně se to líbí.

Reagovat
Greny

Přišly tam ty dve Činanky?

Reagovat
monty25

Jenom jedna. Údajně měla přiletět dneska, ale víc nevím...

http://www.uefa.com/womenschampionsleague/season=2016/clubs/player=250097121/index.html

Reagovat
Greny

Jo dik moc a nahodou ty dresy jsou dobry

Reagovat
Coutinho10

no pomerna dobra kombinace podle me rozhodne lepsi nez ta soucasna tyrkysova

Reagovat
monty25

Taky si myslím, navíci ta reklama je na nich řešená líp než minule...

https://twitter.com/monty025/status/692000821182099461

Reagovat
Coutinho10

jj to rozhodne

Reagovat
Uwe háže buly

Tak ty vaše současný venkovní dresy, to je vyloženej hnus snad nejhorší dresy v SL.

Reagovat
Coutinho10

btw. Wolfsburg - Brescia bude ve stredu live na Eurosportu , tak snad bude nekde stream i na nase, ale tezko rict

Reagovat
monty25
Reagovat
Coutinho10

tak parada sem se prave bal, ze to zadna tv nebude prenaset...takhle ta sance je vetsi

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia by hlavně měla odejít od Umbra.

Reagovat
Uwe háže buly

Naopak, ten znak Umbra mi k nim docela sedí.

Reagovat
Spalovač šancí

Téměř perfektní. Pouze přebývá sponzor

Reagovat
Coutinho10

naopak tam vypada dost dobre

Reagovat
Hokaido

Všechny černý dresy jsou prostě top.

Reagovat
smazaný uživatel

líp jak rudou hvězdou už se čiňani u nás marketingově uvést nemohli, lidé za pár let zapomenou , čí ta vůbec byla

Reagovat
Fabregas@ole

Kalabiška...

Reagovat
ZB 07

Kalabiško A to jsem tě chtěl chvíli zpět do Brna

Reagovat
smazaný uživatel

Hubschman na lávce, Pospíšil hraje bídu...no Jabka nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak Jablonec hraje asi nejlepší zápas za celou sezónu. Hubschman byl v každém zápase co jsem viděl totální nula. Ten by se měl omluvit, vrátit plat a na fotbal raděj koukat jen v televizi

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli je tohle jejich nejlepší zápas v sezoně, tak by se všichni měli omluvit, vrátit plat a na fotbal koukat jen v televizi

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ne. Boleslav je doma dost silná a Jablonec se jí minimálně vyrovnal. Šancí měl asi víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi zas naštvanej za toho Pospíšila viď

Jako na to, jak se Jablonec před sezónou prezentoval - potažmo jakej má kádr - to je od nich fakt bída a jestli je Hubschman nejlíp placenej hráč ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

A nemyslel jsem to tak, že by měl Hubschman hrát místo Pospy, já jenom že na papíře ta jejich dvojka vypadá fakt dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, já to pochopil tak, že kritizuješ to, že je Hubschman na lávce. Já jsem na to jeho vychvalování už alergickej. Stejně tak třeba u Baroše, kterej fakt není ten klíčovej hráč Boleslavi jak o něm novináři pořád mluví.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Jablonec má strašné problémy v taktice. Dneska hrál klasické 4-4-2 jako někdy před dvaceti lety. Destruktivní stoper na kraji obrany a obránce na kraji zálohy fakt nepatří do moderního fotbalu. Proto bych pochválil Pospíšila i Greguše, protže to proti třem boleslavským ve středu pole zvádli. Naopak je pak dost průšvih, když se dvěma klasickýma hroťákama přes spousty situlací ve vápně nedokáží dát gól, a na druhé straně se třemi klasickými stopery a ještě s podporou dvou vysokých útočníků dostanou gól z rohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to souhlasim. Právě že já jsem hodnotil tu jejich bídnou jarní část sezony, kdy se Hubschman dostal bídou až na lávku a Pospíšil hraje piču (promiň, ale fakt hraje).Destruktivní stoper - tak to na Kyselu sedí stoprocentně. Hybšák jako klasickej LM - to je taky šílenost. Doležal prostě není útočník pro přední klub a Wágner je tuhle sezonu taky strašně slabý (a to jsem od něj čekal velký věci). Tecla moc nasledovanýho nemám no.

Reagovat
Coutinho10

boleslav

Reagovat
ZB 07

Bolka

Reagovat
Coutinho10

tak to nastve...jestli to bude 1 chyba....btw ja mam dilema...osolil sem trosku vic Brno a k tomu sem pridal vas... a premejslim jestli si to proplatim nebo necham odehrat...asi uvidim podle kurzu a sestav zejtra pred vykopem

Reagovat
mario23

Sparta podle mě vyhraje.... No sere mě to, takový pěkný kurzy, hlavně Brno mělo krásnej kurz.

Já to beru tak, že Sparta nesmí ztrácet, priorita je titul v lize, takže si nepřipouštím nic jinýho, než výhru.

Reagovat
Coutinho10

j venku na vas moc neumime...takze moc s bodama nepocitam a tak blizko jako sme byli pri minulym derby sme dlouho nebyli

Reagovat
Coutinho10

takze to asi necham jit a bude to win - win situace...bud prachy nebo body z derby

Reagovat
mario23

To je dobrý. No já si možná vsadím znovu, ale ten Zlín mě bude štvát dlouho.

Reagovat
Coutinho10

jj...j tjn 1 chyba vzdycky zamrzi...navic kdyz sem videl ten sestrih, tak Zlin i v 10 mel sance na to vyhrat, ale treba Bolka byla se stestim....takze jak kdy no

Reagovat
mario23

No to si mi nemel říkat, ze Zlín mohl vyhrát i s vyloucenym hráčem. Pro me to byl tutovej zápas a posral mi celej ticket. :( Možná bych to vybral před Bolkou. No 1 chyba, ale chyba rozhodčího. :D

Reagovat
Coutinho10

no herne to i tak vypadalo, ale byl to hodne osemetnej zapas...hlavne nechapu tu Olomouc, ze je takhle dole....myslel sem si, ze se z toho sestupu poucili, ale asi ne

Reagovat
Coutinho10

tak nakonec dobra volba

Reagovat
monty25

Šeda čisté konto

Reagovat
Greny

No ještě ke Zbrojovce : Momo dnes dal dve branky za Blansko v divizi. Postupně se vrací asi do vyšších soutěží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Bagr007

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Jsi nám to pokazil..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera sem si zasel na prebor. Strizkov doma hostil Sk Stresovice. To, ze jako vzdy na me pusobi ctvrt Prosek, Letnany, Strizkov jako moderni Pripjat a je to pro mne 3 nejhnusnejsi sidlistni oblast v Praze nemusim ani dodavat. Na druhou stranu ten areal, kde se nachazi hriste je docela fajn, takove utulne. Mas blizko ke hristi a byt tam solidni kotel, tak diky strese nad tribunou by tam byla i dobra akustika.

A ne, ta jejich proslavena prvoligova kapela uz tam nechodi

Za domaci chyta ten brankar, co chytal za Zizkov, Bartalsky ci tak nejak, v utoku hraje Ibe, ten frajer, co daval vzdy hromady golu, ale v lize to nedokazal prodat. Vcera taky, frajer jde 2x na branu, vzdy to tam nejak brutalne vyklickoval, ze se zbavil i brankare hosti (ten chytal v brankarskem dresu Arsenalu, na prave strane znak ARS., na druhe Stresovic, aby se nereklo... Nebo druzba ? ) a kdyz uz mel prazdnou branku pred s sebou, strelil mic kamsi do pice. Kdyz to udelal podruhe, Jindracek, trener Strizkova na lavici rekl, ze by toho zmrda za tohle kopl do xichtu

No a hlavne tam hral Pavel Besta, 100% chachar a vudci postava nejen obranych rad Banicku v mistrovske.

Za cely zapas zasprintoval tak 2x, ale kdyz uz prislo na braneni, tak to byl stary dobry bestic, ciste, vzdy vitezne souboje, stale ma i ten vyskok pri hlavickach no a hlavne ma stale takovy ten ukriceny, upisteny hlas v prvnim polocase se nijak neprojevoval (ani neslavil branky Strizkova, kdyz vedli 2:0, jakoby mu to bylo jedno), ve druhem polocase dal sam na 3:0 (vitezny gol nakonec) no a pak to zacalo, Stresovice vyvinuli tlak, zacalo se hrat od podlahy a Bestic zacal rvat "kurva-pica pico!" na celou Prahu 9 tak, jak si ho pamatuji

Po zapase sme dali rec, ptal sem se ho, proc sel zrovna do tohodle zkurveneho klubu a on mi rekl, ze uz nechce hrat profi, ze mel nabidky z druhe ligy, ale on uz nechtel. Dokonce me zval, at chodim na Strizkov, ze je to tam fajn a co rikam na jejich vcerejsi vyhru.... Bavili sme se i o Baniku, nedivi se tomu, jak to dopadlo, ze ty uber dluhy uz tam byli za krale Tomika. A nakonec, ze on se nema potrebi nikam cpat, ale kdyby se mu Banik ozval, klidne a rad by trenoval a predaval zkusenosti mladym nadejim Baniku.

A nemaji tam spatnou klobasku, sice sunkovou, ale byla dobre udelana na grilu (anebo to bylo tim cekanim na jarni boje pralesa, kdy sem se tesil na tradicni sobotni dopoledni gastronomicke pochutiny ) a davam 7\10

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se jedu na Letnou osobně přesvědčit o formě Sparty,a jako nestranný divák si budu užívát kromě fotbalu ( doufámže to bude státza to) i atmosféru,o kterou se budou starat jak domácí,kterých bude sice více,ale nebudou mít tak nápadité chorály.. ,ale i hosté,jejichž fanoušci jsou zřejmě nejlepší v lize,tudíž by to měla být zajímavá podívaná podbarvená skvělým pocitem burácejícím stadionem.

Doufám ve výsledek 3:3 nebo 4:4, i když to asi nedopadne ( i když pi Costově nebo Latkově straně ( jestli budou hrát ) to bude zřejmě procházet často.

Reagovat
Adalberto.Littleoak

To bude zas plzeňská jarní klasika, fotbal nekoukatelnej ale s pomocí rozhodcich nebo nějaký haluze to urvou

Reagovat
db18

Přece vás v tom nemůžeme nechat samotný.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň naopak hraje pohledně,jen tomu ještě více gólů.

Reagovat
Mass

*vic penalt

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo potřebuje víc penalt,někdo víc brankářů.

Reagovat
Adalberto.Littleoak

to jako myslíš vážně? tobě se jako ten fotbal líbil?

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec - Plzeň je mnohem atraktivnější zápas než nějaká exhibice pro pražský skladníky pořádaná čínským kolotočářem

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mass

tak schvalne kdo bude mit vetsi navstevu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak schválně kdo má větší kapacitu stadionu

Reagovat
Kepy_FCB

▒▓██ A █ C █ A █ B ██▓▒ ▒▓██ 1 █ 3 █ 1 █ 2 ██▓▒ juchůůů

Reagovat
monty25

OT: Číňanka ve Slavii

Tak ji tady máme!

https://twitter.com/JaroslavTvrdik/status/711324255691137024

Hezká je, teď ještě aby něco hrála. Prý je to údajně futsalistka, ale ještě dneska by o ní mělo vyjít nějaké podrobnější info...

Reagovat
monty25

Nějak mi uniká souvislost...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
C-M@ster

Odvádějí ji zpátky do kuchyně?

Reagovat
taws

Reagovat
monty25

Co se tlemíš? Už se tady řešila v jednom vlákně...

Reagovat
taws

to nevím...ale na ty Tvrdíkovy vyjádření nejde jinak reagovat ale proti Lyonu by to aspon byla překvapivá taktika, nasadit vyjukanou futsalistku, která nerozumí ani slovo

Reagovat
monty25

Myslím si, že proti Lyonu asi nenastoupí. Možná v odvetě, kdyby už slávistky ztrácely moc gólů...

Reagovat
Mass

Yingjie je fotbalistka, futsalistka se jmenuje Yingjei , chvili mi to trvalo se prokousat cinskym googlem, ale nakonec sem to nasel

Reagovat
monty25

Ok, já jenom čerpal z těch reakcí na Twitteru. Jsem zvědavý na to podrobnější info, protože je to pro mě velká neznámá...

Reagovat
monty25

Tak to je futsalistka. A ve fotbale bývalá mládežnická reprezentantka Číny.

http://slavia.cz/clanek.asp?id=13688

Reagovat
Mass

Reagovat
Alan_Shearer

Ty vole, uz sis nekdy zapichal? Mi prijde, ze se chovas stejne jako ctrnactilety pubertaci, kteri jeste nevideli vaginu, ale strasne moc po ni touzej ...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
monty25

Tady se řeší fotbal, jestli jsi to náhodou nepostřehl...

Reagovat
Alan_Shearer

Ja ti nevim, ale 90% tvych prispevku je o tom, kolik jsi ziskal bodu ve fantasy a o vaginach

Reagovat
monty25

To se ti asi rozbila kalkulačka s těma procentama. Jinak ale Fanliga se týká Synot ligy a ženský fotbal je taky fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Čínani s Římanama to bude prdel

Reagovat
Azazelo RD

Komančové na obou stranách.

Reagovat
smazaný uživatel

*Řekama ( Lakónci )

Reagovat
Znalec

čínský židi s rumunskejma řekama

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám, že po skvělém výjezdu do Říma, který si všichni co vyjeli museli užít ( I když teda krom centra je dost špinavé město), dnes budeme pokračovat v parádní jízdě a sešívance přejedeme.

Reagovat
C-M@ster

Kdo bude pískat?

Reagovat
smazaný uživatel

píšťalka

Reagovat
C-M@ster

Dobrá hláška, nejseš brácha Kang & Kodose?

Reagovat
Ángel di María 22

Liberec porazí Plzeň, slávisti dostanou strašnej kouř na Spartě a všechno bude tak, jak má být

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Kouř v autě za 200?

Reagovat
Miguel19

Plzeň první a Sparta druhá

Reagovat
smazaný uživatel

nepochopils :)

Reagovat
Miguel19

:D

Reagovat
db18

Reagovat
Ángel di María 22

Bude, no, 9 zápasů před koncem..

Reagovat
stas87

Midtylland vedie vonku po 37 minutach 2:0,Novak dal gol a aj prihral na gol,Kadlec bez bodu.

Reagovat
smazaný uživatel

a Skalák včera nahrál na vítězný gól, hrál od začátku

Reagovat
taws

kdo by v době Eura 2004 čekal, že se o 12 let později budem radovat, když reprezentant hraje v základu aglickej druholigovej zápas nebo vstřelí gól v Dánsku

Reagovat
Znalec

Reagovat
Znalec

Věřím, že se vše vrátí do správných kolejí, máme mladíky v Juventusu, AC Milán, Interu, PSV, Chelsea, Evertonu, Udine, Janově, Ajaxu navíc Brighton bude hrát příští sezonu PL, Darida přestoupí do Realu, Jankta chce Arsenal, Dominik Mašek také neřekl poslední slovo

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
pepinho2

Zima nebo Staněk udělají velkou díru do světa

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Aldeano

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

hodně optimistickej pohled

Reagovat
db18

a Petrak je v zakladu

Reagovat
Aldeano

A dal gól.

Reagovat
Znalec

Pekhart v AEK Atény dnes vybojoval lavičku

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
vinetou

Proč nemáš Spartu v oblíbeným klubech?

Reagovat
taws

Proč bych mel? Ano, preju jim titul, což není div, když o něj bojují s Plzní a navíc za ně hraje kámoš..ale pořád je to jeden z našich největších rivalů, který nejde mít rád

Reagovat
pawelFCB

Přát titul Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

pokud ho nepřeje Plzni, tak moc jiných možností nemá

Reagovat
pawelFCB

Ať je Plzeň jakákoliv, pořad je to menší zlo. Ačkoliv mě je to celkem fuk, kdo ten titul vyhraje....tak přát Spartě jako Baníkovec, to je hřích.

Reagovat
taws

Bolka na to už bohužel nemá..a plzen to vyhrát nesmí...A hlavně jim to přeju, protože Marec si ten titul zaslouží jak nikdo

Reagovat
vinetou

No rozhodně na mě tvoje poslední posty nepůsobily jako "nejde je mít rád", ale budiž.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem fakt docela zvědavej co v tom Liberci dneska ukážeme. Důležitý bude jak vyjdou souboje Coufal - Kovi a jestli budeme dominovat uprostřed zálohy. Loni jsme tam střed zálohy i díky skvělýmu Vaňousovi dokázali přehrát, ale letos je to jiný. Ďuri to bude mít těžký, Hovorka rychlej a pozičně dobře, Pokorný taky dobře fyzicky. Zatím jsme na jaře nic neukázali takže si myslím že se ukáže, jestli to je jen chvilkovej výpadek formy nebo už nás liga dohnala, respektive jsme spadli do ligovýho průměru. Mimochodem, ví někdo jak zahrál v Olomouci Vaňous?

Reagovat
Coutinho10

Skrta na plac takhle rychle jo

Reagovat
Coutinho10

vedle

Reagovat
ZB 07

Co to na tom ČT Sport zas nacvičujou..?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
darkfart

Reagovat
goodbay

ČT Sport

Reagovat
cubinho

Reagovat
cubinho

Tak je to na čt4 nebo ne??

Reagovat
Miguel19

To je moooooc

Konec a oni dají zpomalený záběry lanovky

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Aldeano

Trolling no

Reagovat
cubinho

Fakt trapas....

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas od ČT naprostá komedie.

Reagovat
Aldeano

Fotbal na ČT

Reagovat
monty25

Co se děje, že jim to nejde?

Reagovat
Coutinho10

ani na isport...technicky problemy

Reagovat
darkfart

Tam jde o to, že iSport přebírá vysílaní od ČT, kde ale nic neběží, proto to zatím nejde ani na netu....

Reagovat
Coutinho10

j asi jo...kdyz driv CT vysilali ne netu, tak to nevadilo, kdyz to zrovna neslo este v TV

Reagovat
ZB 07

Ještě museli dovysílat nějakej důležitej závod snowboardistů

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kang & Kodos

Co se tam děje? Na isportu jsou akorát "technické problémy na stadionu"

Reagovat
Aldeano

Nic. Jen asi aby to nevypadalo, že ČT ničí fotbal...

Reagovat
cubinho

Ještě více reklam, prosím

Reagovat
Aldeano

Reagovat
monty25

Tak už

Reagovat
smazaný uživatel

...a Kalous se Zelenkou k tomu

Reagovat
Aldeano

Takový doražení. Fakt trolling od ČT.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Zelenka mi zas nepříjde jako uplně nejhorší z té skvadry. má příjemnej hlas, celkem sympaťák a mluví za sebe, což je u těch komiků vždy posun kupředu. málokdy taky řekne kravinu. do širších analýz se raděj nepouští. Zelí mi vadí ze všech tam nejmíň.

Reagovat
Miguel19

Co to je za pole dpc..

Reagovat
ZB 07

Co se stalo Bosákovi a Vlastovi? Bosák měl komentovat včera, dneska zase Vlasta, ale místo nich byl Štěpán..a dneska dokonce Kalous..to už ať radši komentuje Monča

Reagovat
Miguel19

Tak Bosák má teďka turnaj v golfu, možná proto..

Reagovat
ZB 07

To vím, ale v tom případě nechápu, proč ho měli napsaný v SF Extra na včerejší zápas..

Reagovat
Greny

a Vlášek jako Spartan at Plzen radeji nekomentuje

Reagovat
monty25

Vlasta musí poladit hlasivky po tom čtvrtku v Římě. Monča včera dělala reportérku v Boleslavi a zítra snad bude moderovat Dohráno...

Reagovat
ZB 07

Proč až zítra?

Reagovat
monty25

Je HMS v atletice.

Reagovat
ZB 07

No jo vlastně...teď budu mít narušenej večerní program

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

jako už mě ta situace vážně sere. Na Bosákovi je jasně vidět, že je mu nějakej fotbal už celkem jasně u prdele a dělá to jen ze setrvačnosti, jménu a taky penězům..

Nepochopím jak se do hlavního sportovního kanálu Čr může dostat někdo jako Kalous nebo Karoch. odborník na všechny možný fotbalový umy je zvanej pravidelně Csaplár, Švancara protože je "vtipnej", tak ten se taky hodí.. Kozoroh a jeho otázky, tím snad jednou budu děsit potomky, jestli to dopadne . Kupodivu dokonce chápu Štěpán a Lípu, protože oni jsou jako 3.-4. volba celkem v klidu. navíc evidentně nejsou u české televize jen pro komentování a jazykový projev.

Reagovat
ZB 07

Pokud se nepletu, tak Lípa už tam nějakej ten rok nepracuje..Jinak Kalous a Štěpán jsou spíš komentátoři sestřihů a nebo SF Extra/Dohrána (sorry monty ), ale na velký zápasy ještě nemají zkušenosti..

Myslím, že by bylo skvělé, kdyby Bosáka začal bavit víc fotbal než golf a třeba by se ČT povedlo přimět k návratu Svěceného..a jako trojka třeba Vlasta Vlášek a byl bych spokojen

Reagovat
monty25

Kalous a Štěpán mají SF Extra, Dohráno má Monča, Kubásek a minule Vlášek.

Reagovat
ZB 07

Toho Vláška jsem tam tam minule taky nepochopil..měla by tam být vždy Monča a Kubásek jen jako náhradník v případě její absence

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Ale upřímně, to Dohráno mu celkem jde, narozdíl od komentování

Reagovat
ZB 07

Popravdě..jak jsem ho tam viděl, tak jsem to nějak přestal poslouchat a soustředil jsem se jen na sestřihy, takže nemohu posoudit

Reagovat
smazaný uživatel

teda Lípa. -Vlášek!!!

Reagovat
Miguel19

Hovorka má to obočí namalovaný ne?

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Hubnik .. na hacko v rugby by to byl dobrej pokus

Reagovat
Miguel19

Chlebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Coutinho10

Gooooooaaaaaaal Duuuuuurris

Reagovat
Coutinho10

a Rajtoral asistence.....tes se Urbisy

Reagovat
smazaný uživatel

sakra

Reagovat
aither

Reagovat
Greny

Ďuriš už zase maže chleba

Reagovat
smazaný uživatel

Chleba

Reagovat
vinetou

Krooosnááář

Reagovat
monty25

Ďuriš ve Fanlize

Reagovat
ZB 07

Kozáčik si na prsa zpracoval střelu..klobouk dolů

Reagovat
vinetou

Tvl tak teď sem rád, že jsem to přepnul z poolu na Plzeň.

Reagovat
Coutinho10

to stridani to rozhodilo tu obranu...nenel tam Skrtela cpat

Reagovat
vinetou

Reagovat
ZB 07

Southampton

Reagovat
Adalberto.Littleoak

plzeňáci mají na prdelích reklamu na ASSTRUCK

Reagovat
smazaný uživatel

assfuck...

Reagovat
HorajzmAmmann

Dpc spatnej odkaz

Reagovat
smazaný uživatel

Dávaj to derby dnes na čt sport? Ted jsem na fb někde uviděl, že to maj nakonec dávat

Reagovat
frankiefcb

ne o2

Reagovat
Adalberto.Littleoak

nedávaj, O2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Hrozná úroveň fotbalu. Jenom nakopávání, ale není se co divit. Hráči v naší lize jsou rádi, že zpracují balon a dál s ním pracují pouze na super terénu. Pak když přijde takové pole, tak jsou totálně v píči..

Reagovat
martin1

Chtělo by se to vyfaulovat před Spartou (Jihlava, Zlín, Brno) - 3 ŽK mají Hubník, Baránek, Rajtoral, Limberský, Matějů, Kovařík, Kopic

Reagovat
Greny

Asi v zápase s náma by jste to.měli udelat stejne vas vyklepnem

Reagovat
martin1

A rovnou všichni najednou

Reagovat
Coutinho10

ta upoutavka na fotbalistu roku

Reagovat
Miguel19

Strašný..

Reagovat
Coutinho10

porad se to snazim nak pochopit, ale nejde to

Reagovat
cubinho

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

hrozná kravina..

Reagovat
Coutinho10

nechapu jak nekdo mohl takovou hovadinu vymyslet

Reagovat
smazaný uživatel

taky nechápu, jak to může Vrba takhle vůbec natočit a zahrát. jako ok. má závazky! ale mluvit před národem takový sračky....

Reagovat
Coutinho10

j

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tady znova - Ďuriš si opět maže hejtry na chleba!

Reagovat
HorajzmAmmann

Podle lekaru otres mozku

Pico a ja se bal, te bude mit zlomenou nohu

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole hejda... jako nechapu proc sel stridat.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jebni hlavou o topeni a pochopis

Reagovat
smazaný uživatel

co to ma spolecnyho s topenim? hlava neni litina. takovejch hlav sem videl ve fotbale tisic ale nikdy ze by se muselo stridat. hejda je holcicka.

Reagovat
HorajzmAmmann

Njn - videl

Reagovat
smazaný uživatel

jesli me chytas za slovo ze jenom videl tak ver ze sem v zivote zazil o dost tvrdsi udery nez todle.

Reagovat
smazaný uživatel

To taky leccos vysvětluje

Reagovat
smazaný uživatel

a vies preco? lebo mi zavidis.

Reagovat
smazaný uživatel

Závist nepatří k mým vlastnostem... protože každý jsme vlastního štěstí strůjcem... takže ne nezávidím Ti Tvé údery do Tvé hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ale nepsal ze mi zavidis nejaky udery do hlavy. neprejes mi a to uz je svym zpusobem zavist. nemuzes prekousnout ze si nejakej vysmatej cigan dovoli prispivat do fotbalovyho fora. proste ses potreboval vo nekoho votrit ja to beru ale dal uz nezmuzes nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
john334

Horava a ty jeho brejky.

Reagovat
Kang & Kodos

Kontakt tam byl, jasná penalta

Reagovat
Miguel19

Kalous řeší, že to stejně nebylo ve vápně...ale že by šel Hovorka ven ho nezajímá

Reagovat
Jacks11

Liberec je ubohej paklub, který si neni schopen nahrát, ale na Spartu vždycky hrajou jak o život. Je vidět, že Sparta je v ČR vše.. plzeň nikoho nezajímá

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses zkurvenej kelt ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alan_Shearer

jj, paklub

Reagovat
smazaný uživatel

To je fotbal hnus asi začnu fandit Sraltě

Reagovat
Greny

Furt se spekuluje Baranek do repre, Brabec do repre, ale já bych tam dal Pokornýho ten se neskutečně vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec je daleko lepší

Reagovat
Aldeano

To určitě ne. A to hraje v daleko lepším týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Pokorný je super, ale Brabec je lepší, ale Pokorný určitě hrozně dobrej hráč, leader

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

profiluje se skvěle. ale pořád je takovej Brabec několik kroků před ním..

Reagovat
smazaný uživatel

rabusic to je tezka parodie na ligovyho fotbalistu chlupon jeden. jeste si necha narust takovou teplarnu.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Miguel19

Hořava je strašnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Zelinka Jasná druhá žlutá pro Hořavu. Jinak on celkově patří mezi nejhorší rozhodčí v ČR.

Reagovat
smazaný uživatel

Zelinka Jasná druhá žlutá pro Hořavu. Jinak on celkově patří mezi nejhorší rozhodčí v ČR.

Reagovat
smazaný uživatel

Zelinka Jasná druhá žlutá pro Hořavu. Jinak on celkově patří mezi nejhorší rozhodčí v ČR.

Reagovat
smazaný uživatel

Pardón, nevím proč se to odeslalo 3x.

Reagovat
Miguel19

Ale máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

názor pěkný třikrát řekni

Reagovat
Aldeano

*nejspolehlivější (pro Spartu/Plzeň/Jablonec)

Reagovat
smazaný uživatel

Hořava už měl být venku

Reagovat
Kang & Kodos

Jefremov ty stopery docela čistí.

Reagovat
Miguel19

Rabušic šášo..

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Miguel19

Reagovat
Aldeano

A jedna z věcí, která tehdy rozhodla o titulu...

Reagovat
San Iker

No ty vole

Reagovat
ZB 07

Ještě se porvěte hroznej fotbal, to ať radši ligu vyhraje Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

no Sparta v Liberce taky nezazářila :) ale souhlas :)

Reagovat
ZB 07

Jako v zápasech Sparty se alespoň něco děje..to co hraje Plzeň je silně nekoukatelný

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
Kang & Kodos

Když jsme tam byli my, tak to byla ještě větší řežba

Reagovat
ZB 07

To jo ale já to beru s ohledem na celou sezonu

Reagovat
Kang & Kodos

A já s tim samozřejmě souhlasim Ale na takovym oraništi se nic víc čekat nedalo.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
monty25

Jasně, všichni mí Plzeňáci ve Fanlize dostanou ŽK.

Reagovat
martin1

A 8 jich má 3 ŽK

Reagovat
Coutinho10

Bakos zakoncil srdcem

Reagovat
Greny

To vypadalo že to Bakos ani dát nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si říkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Easy

Reagovat
Coutinho10

joooo dobre Plzen dulezity 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Berbr dnes opět úřadoval. To vás to jako baví ten fotbal? Lituju fanoušky Plzně, ty musí mít opět dost smíšený pocity.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nebaví... ten trávník je v Liberci dost mizernej.

Reagovat
Hokaido

Tak jdeme na to.

12:0

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

proč sem dáváš poločasové výsledky

Reagovat
Hokaido

Trosku respektu pls...

Reagovat
smazaný uživatel

no ty jsi začal :) jen sranda :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

(Oblomov)'

Reagovat
vinetou

Uf, vydřený vítězství, ještě že Bakošovi jeho Plzeňský srdíčko nedovolilo tu šanci na konci proměnit.

Reagovat
andrew96

Hokej OT: Čajkovský to dobře rozjel, 2x na trestné, z toho jeden gól a pak sám využil přesilovku.

Reagovat
Greny

Koukám že to vypadá na typicky PO pod Jandacem..Super zakladni cast a začne play off a je to v .... Ten trenér nikdy nic nemůže vyhrát

Reagovat
andrew96

Hlavně uklidnit hráče si neumí. Ani ne půlka zápasu a už 7 vyloučení (ikdyž to poslední Pechovo nevím, za co bylo).

Reagovat
smazaný uživatel

Pochod slávistů a místo podpory a propagace svého klubu řvou "Antiantifa" a "Čechy Čechům"... Co jim jebe ?

Reagovat
Kang & Kodos

To bych čekal spíš od nás.

Reagovat
pepinho2

Dneska si budeme muset vystačit s "Jude Slavie"

Reagovat
Kang & Kodos

Dneska to aspoň bude při správnym zápase.

Reagovat
pepinho2

I teď to považuju za trapnost, ale když tohle řvou i v jiným zápase, tak to je totální ubohost..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdybi křičeli "Čechy Židům", tak by to neznělo tak dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohou křičet to co cítí 95% lidí v ČR?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Reagovat
frankiefcb

jak 95 % rovnou 105 %

Reagovat
joshua

Reagovat
smazaný uživatel

to je normálka pro všechny fans v současnu

Reagovat
frankiefcb

kokoti Nedělám si iluze, že takoví magoři jsou i u nás, ale cením si toho, ež se to příliš na fotbal netahá.

Reagovat
Kepy_FCB

no to je skandál ,rychle volej Dinsbíra

Reagovat
smazaný uživatel

U nas jsou nacionalisti, sam sem nacionalista, ale zaplat panbuh, kdyz my meli pruvod, tak sme venovali jenom nam a fotbalove tematice, ne temhlem vykrikum do tmy, ktere bych pochopil na nejakych demonstracich.

Reagovat
Greny

OT: Petrak dnes v základu a dal gol a vyhráli proti prvnímu to by mu mohlo pomoci do zakladu

Reagovat
exse

Nebodovat doma s takhle slabou Plzní je hodně velká ztráta, tím spíše když Slavia dneska bude bodovat. Ovšem pro Plzeňáky jsou tyhle hovno výhry ve finále ještě větší ztrátou, protože každou tokovou výhrou si Krejčí upevňuje pozici a tím pádem ten náraz v příští sezóně bude o to více bolet.

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna dnes se na tom oraništi nic lepšího hrát nedalo, ale souhlasím, že jistý progres je v případě Plzně nutností. I když v čem je v tuto chvíli lepší než kdy dřív, je trpělivost hráčů a hra dozadu. Tam jistý posun je.

Reagovat
smazaný uživatel

Bičík - Zahustel, Brabec, Holek, Costa - Šural, Dočkal, Mareček, Frýdek, Krejčí - Lafata

Reagovat
smazaný uživatel

Náhradníci Sparty: Miller, Juliš, Fatai, Konaté, Mazuch, Jiráček, Matějovský.

Reagovat
Coutinho10

nevi nekdo proc se na chanci/tipaci pri rozjetym tiketu postupne snizuje pripadna vyhra pri pouziti moznosti vyplaceni pri rozehranym tiketu

Reagovat
diskoschlampe

ze stranek tipace:

Jak vypočítáme hodnotu pro okamžité vyplacení?

Zohledníme váš vklad, součin kurzů vyhodnocených příležitostí a pohyb kurzů u nevyhodnocených příležitostí.

Reagovat
Coutinho10

j diky ....takze ten kurz, kterej sem vsadil neni stabilni a tim padem neplati

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Coutinho10

ale nechapu, ze zase hraje Zeleznik na ukor Mesanovice

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia: Berkovec - Bořil, Latka, Deli, Jablonský - Železník, Hušbauer, Souček, Štohanzl - Vukadinovič, Škoda.

Reagovat
monty25

Kdo si vsadil na ČK pro Váchu, ten je teď asi zklamán...

Reagovat
smazaný uživatel

nikde není psáno, že ji nemůže dostat na tribuně

Reagovat
diskoschlampe

Na tribuně snad nemůže dostat, ne? Max. na střídačce...

Reagovat
smazaný uživatel

však já vím...měl to být vtip

Reagovat
Coutinho10

ten by ji stejnak v rudym dresu nedostal....obzvlast v derby

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Slavii nenastoupí Lukáš Vácha, kterého do utkání nepustí zranění.

Reagovat
Greny

To je karma za tu Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se to dá nelegálně sledovat na internetu?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, ale mohu ti říci, kde se to dá sledovat legálně na internetu

Reagovat
smazaný uživatel

Legálně a zadarmo? Nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

tak povídej :)

Reagovat
smazaný uživatel

www.chance.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Pro zobrazení živého přenosu se prosím přihlaste.

Ještě nemáte svůj Chance účet, který je zcela zadarmo? Založte si jej!

Něco lepšího nemáš?

Reagovat
andrew96

Ještě nemáte svůj Chance účet, který je zcela zadarmo? Založte si jej!

Reagovat
smazaný uživatel

Účet je zadarmo. A sledování zápasu taky? Nemusím si jít vsadit na pobočku nebo něco takového?

Reagovat
andrew96

Nemám účet u Chance, ale myslím, že na pobočku musíš zajít do měsíce nebo tak nějak, do té doby tam můžeš sledovat.

Reagovat
diskoschlampe

Nelegální je to streamovat, legálně se na to můžeš dívat kdekoli na netu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nelegálně

Já jsem už podruhý upřímně nasr*nej, že to Pelta prodal O2. Jestli si ta firma myslí, že mě nalákají, abych si koupil jejich TV, tak je totálně mimo. Právě kvůli tomuhle přístupu jsem si je vyškrtl ze seznamu.

O2 nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně co je zajímavé, tak vysílají všechyn zápasy Sparty. Sparta na jaře nebyla ani jednou na ČT Sport co se týče české ligy.

Reagovat
diskoschlampe

Proč by soukromá televize měla dávat někoho jinýho, když má Sparta největší sledovanost...

Reagovat
smazaný uživatel

U nich nemá nic. Oni jen vrazili spoustu prachů do fotbalu v naději, že nalákají lidi, aby si koupili jejich TV. Jinými slovy: Přeplatlili to tak, že Pelta jásá a může se chlubit, jak sehnal peníze do fotbalu, ale s normálním byznisem to nemá moc společného. Doufám, že už od příští sezóny zjistí, že to byl z jejich strany provar a ceny za TV práva se vrátí někam, kde si to můžou ostatní dovolit.

A i kdyby. Derby mohlo mít nějakou výjimku. Něco jako "národní kulturní poklad"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, že by diváci chtěli vidět i jiné zápasy? Jako mě osobně to je jedno, já televizi nemám vůbec, takže já furt koukám jenom na netu

Reagovat
andrew96

ČT umně oddělila zrno od plev.

Reagovat
smazaný uživatel

a nechala si ty plevy

Reagovat
andrew96

Plzeň do ošatky, Sparta do džberu.

Reagovat
Uwe háže buly

kvuli tomuhle jejich přístupu odcházim i s telefonem..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25
Reagovat
mojmira

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

Vrrrr! Ale nejvíce se mi líbí tady http://i.idnes.cz/14/103/cl6/NH56c23e_6.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

ČT mě pěkně sere!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

hádej..

Reagovat
smazaný uživatel

Protože zápasy si vybírá O2 Sport a ČT vysílá to co zbyde, ale ty i přesto jsi nasraný na ČT, která za nic nemůže?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to jebu na O2 komentuje Kohák a Ringo

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

To píská Kocourek

Reagovat
andrew96

Kdo to sleduje na O2?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo stream na derby?

Reagovat
smazaný uživatel

diky ti :)

Reagovat
smazaný uživatel

Proti té sparťanské trojce bude ten střed Slavie s Hušbauerem neskutečně hořet.

Reagovat
taws

ty vole oni tam toho Uhrina fakt pustili

Reagovat
smazaný uživatel

díky. Tenhle komentář je nejlepší

Reagovat
Coutinho10

dobrej

Reagovat
Uwe háže buly

Tipsport zkolaboval?

Reagovat
mario23

Reagovat
mario23

Jezis, já jsem si vsadil na tipáči a on ten stream nejde.

Reagovat
monty25

Zkus to pořád aktualizovat, já to takhle rozchodil...

Reagovat
monty25

Vsadil jsem pade na ovar, tak se snažte...

Reagovat
monty25

A už je tam první! Akorát ve Fanlize mám jenom sparťany...

Reagovat
aither

To je v prdeli

Reagovat
HorajzmAmmann

začátek

Reagovat
frankiefcb

Že by Śkoda začal mazat chleba

Reagovat
smazaný uživatel

No počkej. Dneska už jsem jednoho fotbalistu s chlebem fotil..

Reagovat
Coutinho10

Milaaaaaaaaan Skooodaaaaaaaaaaaa

Reagovat
monty25

Sice ty dva vocasy neslyším, ale Ringo si teď musí Koháka zase mazat na chleba...

Reagovat
smazaný uživatel

Ringo je borec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
frankiefcb

fajn ono mi nejede ani to o2

Reagovat
smazaný uživatel

Mi to jede na mobilu..

Reagovat
frankiefcb

no mně zatím ne. Nechce se to rozjet.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi to na webu nejede, jen na mobilu..

Reagovat
Coutinho10

prachy mozna v p.... ale nevadi

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsme dostali gól, tak jsem zpanikařil a ten přenos si zaplatil na isportu...tak snad to bude stát za to

Reagovat
Fabregas@ole

Gooooool Škoda do repre, na Euro a do Anglie

Reagovat
monty25

Otázka dne: Dohraje Hušbauer?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, bude vystřídán

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře si Deli Šurala "odmíntul"

Reagovat
smazaný uživatel

goool

Reagovat
Coutinho10

jen se valejte

Reagovat
smazaný uživatel

prý to byl jen menší loket, za ten se karta nedává

Reagovat
smazaný uživatel

vyřadí Holka ze hry a nedostane ani žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

ale Henn říkal...

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Máme kvalitní dresy!

Reagovat
taws

Bořil neví která bije a hlavně už mohl být venku po dvou žlutých

Reagovat
smazaný uživatel

Která byla ta druhá?

Reagovat
taws

ted jak si ho krejčí obhodil a on proti němu vystrčil koleno...nebyla tak jasná jak předtím ale někteří rozhodčí by mu ji dali

Reagovat
smazaný uživatel

Ta první byla jasná, ale za to co popisuješ se karta nedává.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a nemá ani jednu

Reagovat
Kepy_FCB

Rozluštil někdo tu kartoniádu??? RAHU!

Reagovat
Lexi Belle

Byla tam maska spartských vojáků a jejich válečný pokřik AHU! Chápu, že to bylo docela nečitelné a nerozluštitelné, ale kdo trochu ví a dokáže dedukovat, pochopil.

Reagovat
monty25

No tak, aspoň ještě jeden gól do poločasu...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
monty25

Já mám na ovar, takže tři jsou ideál...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mario23

pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Pico, tak tahle spartanska kartoniada vstoupi do historie, pac jeji zneni by nerozlustil ani Indiana Jones

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nějaký skrytý vzkaz

Reagovat
smazaný uživatel

odkaz by nebyl?

Reagovat
smazaný uživatel

svatební grc

Reagovat
smazaný uživatel

Tam už ujela pointa celé choreografie, pokud to měl být tedy původní význam bojového pokřiku řecké Sparty.

Reagovat
Uwe háže buly

ARHU! ?

Reagovat
db18

RHU! (to první je sparťanská helma, ne?)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rarášek

spartanskej(reckej) bojovej pokrik.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmmm...

Reagovat
smazaný uživatel

a pripravovali to rodiny prislusnici protoze dotycny trpej nevylecitelnou chorobou zvanou nazi...

Reagovat
taws

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Deli je parádní

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě nejvýraznější postava první půle.

Reagovat
Coutinho10

simulant Lopata

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nezačneme hrát jinak, tak dohrajeme v devíti... Držení míče 72:28 - to je děs...

Reagovat
Coutinho10

minuly derby u nich bylo podobny...chtelo by to na 0:2....jinak 2. pule bude slozita

Reagovat
monty25

Ty vole, vy jste střelci

Reagovat
smazaný uživatel

Šural byl už v Liberci uplakánek, nic nového

Reagovat
smazaný uživatel

Ta čokoládová tyčinka už měla bejt venku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diskoschlampe

Byl no.

Reagovat
smazaný uživatel

V Říme vyhrajeme 3:0, ale doma prohráváme se Slávií

Reagovat
smazaný uživatel

je to v píči, pokud dneska nevyhrajeme, tak už v titul nemá cenu věřit... každopádně tenhle destruktivní fotbal, který na nás cirkusáci praktikují nám dělá problémy

Reagovat
smazaný uživatel

přesně vědí, jak na nás, snad se s tím vyrovnáme

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci mazit iluze,ale Lazio není tak extra super skalp jak se může zdát, a Krasnodar už vůbec ne. Až Villareal ukáže.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle už psal Oblomov, musíš přijít s něčím novým

Reagovat
smazaný uživatel

jakože sks > lazio, krasnodar ?

Reagovat
smazaný uživatel

sks > dynamo kyjev > fc porto > maccabi tel aviv > plzen > sparta > lazio a krasnodar

Reagovat
smazaný uživatel

*ústí nad labem > sks > dynamo kyjev > fc porto > maccabi tel aviv > plzen > sparta > lazio a krasnodar

Reagovat
smazaný uživatel

to se nepocita snezilo...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Uwe háže buly

A když ne Vilareal, tak v SF Šachtar a když ne on, tak v finále BVB a když ne oni, tak pak Barca v superpoháru..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

to naopak ukazuje, jak je na to Serie A mizerně

Reagovat
HorajzmAmmann

první kartoniáda Baníku v historii byla kvalitnější

Reagovat
diskoschlampe

Slavia > Lazio

Reagovat
REPLIKATOR

Tak to každopádně.

Reagovat
fantomas

"Tento muž z toho pochopitelně není moc ščasný"

Reagovat
smazaný uživatel

Fantomasi četl jsem tu tvojí básničku a líbí se mi

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Arabela šukat chtěla,

kde má píču nevěděla.

Arabelo ty jsi tele,

máš ji kousek od prdele.

Byl jsem tady, přijdu zas,

připrav píču, Fantomas.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

za Arabelo má být čárka

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že celá ta básnička je o tom, že někde chybí čárka...

Reagovat
Lexi Belle

Arabela by jí měla mít taky

Reagovat
fantomas

Reagovat
andrew96

Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on čistě odehrál balon, to ani nebyla vysoká noha, však ten slávista tam šel jak trouba.

Reagovat
monty25

Ve 2. půli chci vidět dva góly, je vám to jasný?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda vezme Vrbovu výzvu vážně

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Mno - co k tomu říct? Sparta hraje a Škoda dal gól - to je tak všechno. Akorát teda to nasazení 150%, jak říkal Uhrin - to vypadá, že je to tak 10% přes hranu pravidel... By se asi mělo trochu ubrat...

Reagovat
Coutinho10

tak zatim dobre ubraneny, ale chce to vydrzet alespon do 85. minuty....jinak to vidim blede viz. posledni derby tam.....snad pride Mesanovic to nak ozivit nebo Kenia

Reagovat
chelska

Máte tu někdo o2 Tv AIR? Jde vám to ? Mně z toho mrdne

Reagovat
smazaný uživatel

jde

Reagovat
REPLIKATOR

O2

Reagovat
HorajzmAmmann

náhodou, já jsem spokojený... ne že bych na TV čuměl pořád, ale jak jsem po operaci a nemůžu se hnout z baráku tak možnoat pustit si všechno zpětně je super Ale samozřejmě, každý to má jinak

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
ZB 07

Taky mi to jde

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nevypínej

Reagovat
smazaný uživatel

hm, už nejde

Reagovat
fantomas

Mně celou dobu nejde jejich internetová stránka, pokud myslíš to. A pěkně mě to sere.

Reagovat
Kincl

Jestli to neotočí, tak snad nepostoupí ani v EL :)))

Reagovat
smazaný uživatel

Chorvati mají ten poločasový program skvělý. Místo keců ve studiu pouštějí srandičky z fotbalu.

Reagovat
Bosko

Vůbec se mi to nelíbí. Slavisti jsou neskutecne pasivni, nevim nakolik za to muze ta chripka, ale v kazdym souboji jsou pozde a skoro kazdej souboj prohravaj....Jestli se nezlepsi, Sparta v klidu otoci

Reagovat
Miguel19

U Slavie to bude spíš nekvalita...

Reagovat
Bosko

Tedy něco jako u vás? Akorát že tam to vykompenzují berbrovo "muži v černém" :)

Reagovat
Liquid

zatím i přes gigantický rozdíl v držení míče nám statistika ukazuje, že je úplně k ničemu, protože z té územní převahy si Sparta nevytvořila žádnou gólovou šanci (do 15. jsem nekoukal), z rasových důvodů bych vystřídal Deliho (měl tam pár záchvětů připomínající opičí chování) a zklidnit by se měl i Hušbauer a Štohanzl, protože pískat to třeba Sparťan Jech tak už dohráváme v devíti, zlepšit přesnost kdy jsme 3x v brejku mohli zvýšit a místo toho to skončilo v zámezí

Reagovat
smazaný uživatel

pripominajici opici chovani... se stohanzlem souhlasim ten je dneska prehnanej. kdo je vubec dneska pouzitelnej z lavicky?

Reagovat
ZB 07

No, zatím vše nasvědčuje tomu, že Sparta to otočí stejně jako loni a zvítězí..jedno se však musí nechat - Deli hraje skvěle

Reagovat
Coutinho10

skoda Stohanzl ....

Reagovat
REPLIKATOR

Au

Reagovat
fantomas

Hehe, Škoda takovej herec. Pokud si něco neuvědomíš až s pětisekundovym zpožděnim, je to rána do koulí.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemusí bejt tak uplně pravda, dostal jsem na fotbale hodněkrát do kulí a pokud ještě vidíš šanci hrát dál, tak to prostě jde, ale když už tam neni šance, tak konec.

Reagovat
fantomas

To moc nechápu. Já taky hodněkrát dostal a zařval sem okamžitě. Ne abych se pokusil zvednout a pak se teprve s řevem svalil. To přece nedává smysl. Takhle možná reaguješ na natažený třísla, ne na bezprostřední ránu do koulí. Nehledě na to, že opakovanej záběr celkem jasně odhalil, že to dostal spíš do stehenního svalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Však on ale řval hned jak dostal, ale ještě to prubnul.. já mu ty koule teda věřim, někdy to jen tak štrejchne a stejně to bolí jak čert.

Reagovat
fantomas

Já to řvaní teda nezaregistroval nehledě na to, že tam ani nebylo o co hrát, míč byl stejně v čudu, tak co by to zkoušel. A i to skóre nějaký menší simulaci nahrávalo.

Reagovat
db18

...ono to štrejchnutí je bych řekl někdy mnohem horší

Reagovat
Kang & Kodos

To si právě pořádně uvědomíš až za pár vteřin, ale o to víc to bolí

Reagovat
Coutinho10

frydek

Reagovat
smazaný uživatel

Brába ty parádičky u lajny Nejdřív jsem myslel, že je to někdo jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda má vráceny vajca zpátky do báchoru.

Reagovat
smazaný uživatel

dívate se nekdo na ten stream s exotickym slovanskym komentarem nevite co je to za jazyk?

Reagovat
diskoschlampe

To bude slovenština.

Reagovat
smazaný uživatel

taky myslim

Reagovat
monty25

Lopata Tak ještě jeden gól kdokoliv...

Reagovat
Kepy_FCB

ARHU ARHU prohrajeme Prahu!!! (a titul k tomu)

Reagovat
smazaný uživatel

Nananananana David Lafata! Lafata! Dááávid Lafata!

Reagovat
REPLIKATOR

Takovej hloupej gól

Reagovat
smazaný uživatel

goooool

Reagovat
Coutinho10

Lopata aspon fanliga kapitan...

Reagovat
smazaný uživatel

tvl obrana Slavie

Reagovat
REPLIKATOR

Deli výmaz

Reagovat
Kincl

Zasloužený vyrovnání

Reagovat
smazaný uživatel

No a je to 1:1 - ten tlak byl obrovskej. Teď je ještě otázka, jestli se Sparta zmůže na další gól, nebo jestli rudá obrana udělá stejně primitivní chybu, jako my...

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí zatím Slávisty hodně drží. Takhle prasáckou Slávii jsem snad ještě neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, že drží, ale prasácky hrajeme, to je pravda... Když to vidím teď po tom vyrovnání, tak je možná špatně, že ten Škodův gól padl tak brzo - po tom vyrovnání už zase hrajeme fotbal.

Reagovat
db18

A ted k tomu dulezitemu: Co se stane s klicem,kdyz to skonci remizou?

Reagovat
smazaný uživatel

Dostane ho oblomov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Celtic

Reagovat
Neon

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Coutinho10

ouuuu Latyyy skodaa

Reagovat
monty25

Bičíku, tos to musel chytit?

Reagovat
monty25

Ale budiž, vlastňák Šurala by se mi moc nehodil...

Reagovat
Coutinho10

a po faulu na Skodu karta zadna ?

Reagovat
smazaný uživatel

podle tebe byt mela?

Reagovat
Coutinho10

no ja si myslim, ze rozhodne....byla sance na slusnej brejk a zezadu Milana zastavil.... a kdyz si vemu co dostavame porad my karty, tak naka by mohla prijit i na vasi strane

Reagovat
smazaný uživatel

tak v tom případě máte ale o 3 karty víc v tomhle zápase

Reagovat
RickNash

prosím vás, máte nějakej hezky běžící stream? dík!

Reagovat
Coutinho10

ten Bicik me uz stve

Reagovat
smazaný uživatel

krejčí

Reagovat
lampas

Nezbývá mi než poděkovat, že díky panu Kellnerovy musím v roce 2016 sledovat derby v rádiu Děkuju pane Kellner

Reagovat
db18

zachrana... radio mne nenapadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Student Agency má vypíčenou wi-fi na který nejel přenos A ostatní linky na mobilu nešly rozjet...

Reagovat
Spalovač šancí

a viděl jsi všechny goly?

Reagovat
osobnostx

Nemáš internet ?

Reagovat
REPLIKATOR

Krejčí

Reagovat
diskoschlampe

lol ládík

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak vy ale já mám pocit jakoby se to hrálo někde na západě. Tento pocit poprvé v životě

Reagovat
smazaný uživatel

coze?

Reagovat
smazaný uživatel

taková 2. bundesliga klidně

Reagovat
smazaný uživatel

Když si vezmu ten odpolední zápas, tak těžko věřit, že je to stejná liga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

No tak, ještě musí něco padnout. Přece to neskončí plichtou, komu by pak dali klíč od Prahy?

Reagovat
monty25

Ščasný mávne a pomezní mávne taky...

Reagovat
REPLIKATOR

Dělá si prdel ten asistent? Jak může zamávat aut, vždyť ho za čárou viděl jenom on

Reagovat
smazaný uživatel

to se děje i s ofsajdy

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

Joooo, ovar!

Reagovat
smazaný uživatel

Do háje...

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooooool Costaaaaaaa

Reagovat
Coutinho10

tohle out dela si prd...

Reagovat
PhilipS

tak to byl zajímavě odmávanej out. To skoro nebylo ani na čáře natož za...

Reagovat
ZB 07

Dalo se to čekat..škoda však, že chybou rozhodčích

Reagovat
REPLIKATOR

To je bránění Ani u jedné tyčky žádnej obránce...

Reagovat
Coutinho10

takze dalsi zarez po odmavanym outu, kterej nebyl

Reagovat
Kepy_FCB

ještěžetak

Reagovat
smazaný uživatel

Prej out

Reagovat
REPLIKATOR

Když Sparta nemůže rozhodčí pomůže

Reagovat
smazaný uživatel

v tomhle zápase to zkoušíš marně

Reagovat
Coutinho10

odpad tahle ruda tlacenka

Reagovat
Harakan

Debílku.

Reagovat
Coutinho10

jeste to obhajuj

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
Coutinho10

ten out..misto nase brejku sme dostali gol na 2:1, kterej to rozhodl

Reagovat
taws

vy máte mít dva hráče venku a řešíš tu nějaký aut?

Reagovat
Coutinho10

ted 7 ZK...skoro rekord

Reagovat
smazaný uživatel

chci vidět jak byste otáčeli, kdyby byl Deli venku

Reagovat
Coutinho10

tam sem se bal...a ani by me to neprekvapilo pri jeho trendu posuzovani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ta neudělená červená pro Deliho..

Reagovat
Harakan

Prasíte a hrajete píču celej zápas. Prohráváte naprosto zaslouženě.

Reagovat
Coutinho10

jo sanci mate vic....ale ....no nic

Reagovat
smazaný uživatel

Costa si maže hejtry ...

Reagovat
Kincl

Smutný když se fanoušci musí vymlouvat na out / neout když jejich tým hraje docela tužku posledních 30 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Slávia si nemá na co stěžovat, v tomhle zápase

Reagovat
smazaný uživatel

souvislost

Reagovat
Coutinho10

tak byl to zlomovej moment zapasu.. to ze sme se spis brabili nepopiram, ale tohle rozhodlo....

Reagovat
smazaný uživatel

a nerozhodlo do tý doby to, že vám sudí nedával karty?

Reagovat
Coutinho10

karet si myslim, ze mame pomerne dost...kdykoliv byka moznost, tak ji vytahnul....na druhy strane taky mohl dat...ale nedal

Reagovat
smazaný uživatel

aha ...

Reagovat
PBLead

zlomové bylo, jak jste hráli většinu zápasu, zlomové bylo jak jste neubránili ten roh. Jinak out to nebyl a chápu, že to nesere, ale hrajete totální sračku a ještě brečíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Brečí jenom on. Nebuď nespravedlivej Ale na druhou stranu, emoce je třeba chápat

Reagovat
PBLead

pardon, všem soudným slávistům. Jinak ano, out to nebyl. Jen zlomový okamžik to nebyl. To už víc zlomové bylo, že jste dali brzký gól, a tak jste se rozhodli nehrát a bránit. Škoda... po srovnání jste ukázali, že útočit taky umíte, ale už jste se nechytli.

Reagovat
Coutinho10

j souhlasim....ale proste ten out me nastval...to sou emoce

Reagovat
naheCZ

Jako ani ten bod si nezasloužíme, ale prostě když nás dorazí gól po totální chybě rozhodčího, tak to prostě vždycky nasere...výkon nevýkon

Reagovat
Coutinho10

tak...diky za podporu

Reagovat
REPLIKATOR

že jsem to vůbec zapínal

Reagovat
smazaný uživatel

Booooze..

Reagovat
monty25

Zahustel pěknej žolík ve Fanlize. A to jsem ho tam původně nechtěl dávat...

Akorát teda lituju CaptainK...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

Klíč

Reagovat
smazaný uživatel

18 684 diváků

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Alan_Shearer

Sparta si jde pro titul

Reagovat
smazaný uživatel

ten asistent si asi nechal doma brýle

Reagovat
smazaný uživatel

Šural... dneska na kašpárka zápasu.

Reagovat
hrundy

Martine diky, prohral si nam derby tak priste zase Pavlenka no

Reagovat
ZB 07

Reagovat
PBLead

první gól měl vyrazit na roh, ale lehce se to poučuje od PC, navíc to posrala obrna. za druhý nemůže. při třetím mu to tečnul obránce

Reagovat
hrundy

1. Gol je pouze martinova chyba nikoho jinyho, 2. jde minimalne zcasti taky za nim... 3. na nej nesvadim, ale takhle otevrenou obranu za stavu 0:1 nebo 1:1 by sme nemeli, takze ano prohra jde za nim.

Reagovat
ZB 07

Jsi mimo..úplně

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
hrundy

Rekni aspon proc ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

protože Vám Berkovec určitě derby neprohrál

Reagovat
hrundy

Moc hezkej argument...

Reagovat
ZB 07

1.gól pouze jeho chyba? Ano možná mohl míč vyrazit mimo tři tyče, tady trošku hrála svou roli i smůla, ale sakra jak může obrana nechat takhle jednoduše hlavičkovat hráče a pak ho ještě v klidu nechat míč dorazit do branky? Ale ok..tady měl svou malou zásluhu, ale tím to končí..

2.gól zase spala obrana, balon prolétl jen tak tak vápnem a půlka Sparťanů zase neobsazených..tady nemůže za vůbec nic..

3.gól nemohl zachránit už vůbec, rána z pár metrů od volného Zahustela..navíc ještě s tečí..znovu bez šance

Celkově tedy zčásti mohl za jeden gól, zbytek mu prokaučovala obrana, takže této tvé kritice moc nerozumím..

Reagovat
hrundy

Dik za pohled na vec, druhej gol po zklidneni emoci mozna na nej tolik nehodim, ovsem na prvni gol nazor nezmenim, sem si 100% jistej, ze ani ja bych to nepustil.

Reagovat
ZB 07

Však on ho taky nepustil ..ale vyrazit to mohl lépe, to je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

dnesek jednoznacne prohrala nase zalozni rada feat. nakopavaci attackin back jablonsky.

Reagovat
hrundy

Jablonsky byl hodne slabej, ovsem nejhorsi na hristi Vukadinovic.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vukadinovicove sou tragedie sama o sobe... ja jenom doufam ze mihalik bude co nejdriv ok a toho invalidu natrvalo posadi. co posadi vykope z vrsovic do pici protoze aby kridelnik neumel obejit hrace nabehnout do pozice vystrelit a dokonce ani normalne prihrat tak si ani nezaslouzi tady vubec bejt.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
PBLead

Mně je nějaký Berkovec úplně u zadku, ale mít ho za viníka dnešního zápasu je úsměvný. Hořela vám celá obrana, důkazem nechť je extrémní počet faulů a žlutých karet (nechápu, že nebyl nikdo vyloučen), a ty to svádíš na gólmana. U prvního měl vyrazit na roh, to jo. Třetí gól vypadal na první pohled lacině, ale jak píšu výše, byla tam teč, takže na to se reaguje těžko.

Reagovat
frankiefcb

No asi tak. Chyby obrany, jak sviňa, hlavně ten první a gol a svede se to na toho posledního, co za to mohl.

Reagovat
hrundy

Jak pisu vysu treti na nej nesvadim, prvni mel vyrazit na roh? Tu hlavicku by chytil uplne kazdej... Hrali sme hovno ovsem sparta taky drzela mic, ale 60. minut nemela zadnou sanci, az najedou tahle saskarna od Berkovce... Takze proste prohral zapas.

Reagovat
osobnostx

Absolutně ne..

Reagovat
dondinho

obrna...to je to správné slovo

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Kepy_FCB

Ta slavie to je klub

Reagovat
db18

Reagovat
Alan_Shearer

Slavia je slaboucka, snad se do poharu nedostane. Udelali by akorat ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

proc není Vácha ani střídačce? nějaký trest nebo něco?

Reagovat
smazaný uživatel

zranění

Reagovat
osobnostx

U holiče..

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec hraje strašně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Ale ten gól Slavie jde za nim. Jinak ale

Reagovat
osobnostx

měli by si ho vzít po tréninku zvlášt a pilovat rozehrávku...to by z něj mohl být evropský CB

Reagovat
smazaný uživatel

evropskej stoper velikosti kalase...

Reagovat
smazaný uživatel

Jede tu mexickou vlnu i kotel Slavie?

Reagovat
diskoschlampe

Trošku debilní otázka, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

jop

Reagovat
PBLead

Reagovat
monty25

Tak dneska si Kohák namaže Ringa na chleba...

Reagovat
smazaný uživatel

Nutno napsat,že každý faul otačel pan rozhodčí ve prospěch domácích. I přesto zasloužená výhra,ale tohle mě zaskočilo.

Reagovat
Kang & Kodos

Oblomov light

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
joshua

Vy jste se snad uz uplne zblaznili. Kdybyste radsi breceli nad vykonem vasi obrany, nez nad vykonem rozhodciho, kterej byl k tomu praseni slavistu jeste dost shovivavej

Reagovat
Spalovač šancí

V derby se poslední dobou vždycky prasí a rozhodčí to vždycky pouští. Už by si na to měly oba tábory zvyknout ...

Reagovat
smazaný uživatel

spíš byste měli přestat prasit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak brečet nad výkonem obrany - očividně to byla taktika hrát extrémně agresivně a prvních 60 minut rozhodně vycházelo. Pro příště je třeba hrát podobně agresivně, ale ne tolik faulovat a vydržet 90 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Já nejsem fanoušek Slavie ani Sparty. Jen se mi to tskto prostě jevilo,tak zas klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Slávsiti mužou být rádi, že dohráli v desíti..

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to byl neskutečný výkon. Takhle se hraje derby. Ukázalo se, že derby je víc než Lazzio

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to za náma, bylo na co koukat, Sparta je momentálně prostě lepší, konkurovat mohl snad jen Škoda a Deli, zbytek manšaftu byl takovej poslepovanej, nekomplexní. Berky nechytal vyloženě blbě, ale úplně top to nebylo, asi je nerozehranej po tom zranění - což dneska byla strašná škoda. Mrzutý bylo, že jsme bůhvíproč začali betonovat 80 minut před koncem, stálo to karty, síly a nakonec i chyby. Ale tak není to katastrofa, potenciál tam je. Ještě k sudímu - pustil tvrdší hru, celkově přibližně stejně na obě strany - kvůli jednomu blbě písknutýmu autu bych ho nehrotil, už jsem zažil letos horší výkony.

Reagovat
taws

slávisti si stěžují na rozhodčího...neskutečný

Reagovat
osobnostx

Taky se mě trochu zdálo že něco otočil, ale Sparta byla prostě lepší a hlavně to vypadalo že čtvrteční zápas má v nohách Slavia, protože od 65. minuty prostě už neběhali...

Reagovat
frankiefcb

tak ten aut před druhým gólem byl pochybný. jinak mi to přišlo docela v klidu na to, ež to psíkal Kocourek a halvně Bořil nemusel dohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku mimo fotbal: Právě jsem se stal svědkem něčeho velmi nechutného. Celý zápas jsem sledoval v jednom místním pražském podniku,kdežto možná 10 minut po zápase si o stůl vedle sedla dvojice dívek a jeen chlapec. Mohlo jim být tak 17-18. Objednali si kofolu,ten kluk myslim pivko. No,sundali si bundy a pod nimi měly dresy a šály Slavie. Chvíli si tam tak sedím,a najednou příjde do baru skupinka lidí,očividně navátých jak car. Když si jeden z příchozích všiml těch dresů,začal nějaké posměšky,ať vypadanou že teď jsou vládci Prahy oni. Teenageři si jich nevšímali a to v osobě vzbudilo ještě větší agresi. Přišli k němu ještě další 2,vyvedli hocha ven a dívkám sebrali dresy. Než jsem přemluvil přítelkyni abych mohl jít ven chlapcovi pomoct ( bojí se o mě ), chlapec ležel na asfaltu a dívky klečeli u něj a plakali. Prý jim sebrali mobili,jedné dívce peněženku a klíče. Tak jsme ještě se skupinkou lidí kteři procházeli kolem ( Slávisté) zavolali sanitku ( chlapec o sobě jaksi nevěděl ) a šli jsme za ně zaplatit. Nakonec jsme z dívek s problémama zjistili,že chlapce vyvedli,pěstmi několikrát udeřili a on se bouchl hlavou o zem. Kolem šla jiná skupina lidí v rudém dresu,a všichni na nás sborem: Ten je sešívanej,doufáme že už nevstane. Uořímně jsem se v okamžiku neovládal a jednoho svalil na zem,ale poté se situace naštěstí uklidnila.

Z fotbalu jsem měl dobrý pocit,Sparta asi zaslouženě vítězem,ale celkový dojem ze dne mi zkazila tato zkušenost s agresivními fanoušky,která se skutečne stala.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
HorajzmAmmann

Na výjezdeh si dávám pozor, ale co je moc to je moc takže Není to příjemný pocit...

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Kang & Kodos

No tak...

Reagovat
HorajzmAmmann

Se ti to snad líbí ? Když chceš něco sebrat tak max věci s klubovou tématikou, ale telefony, peněženky to už jde úplně mimo fotbal třeba... a když se chceš prát tak jeden na jednoho ne na cikány

Reagovat
Kang & Kodos

Fakt tomu věříš?

Reagovat
HorajzmAmmann

zažil jsem to na vlastní kůži takže ano

Reagovat
Kang & Kodos

A já neříkám, že se to teoreticky nemohlo stát. Ale tenhle kašpar je tak na úrovni oblomova.

Reagovat
HorajzmAmmann

to jsem třeba nevěděl Zase nemám přehled o všech trollech Tím pádem OK

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak - jako mladej kluk jsem taky dostal do držky a přišel o červenobílou šálu a klobouček na Letný (Slavia tenkrát vyhrála 2:0, někdy v roce 1994), takže vím, že se to stává, ale nesnáším hoaxy...

Reagovat
smazaný uživatel

Stalo se to. Dokonce jsem to chtěl zdokumentovat,ale uvědomil jsem si že je to poněkuď morbidní. Podívej se na tvůj zoůsob vyjadřování a pak povídej něco o nějaké úrovni.

Reagovat
frankiefcb

ale jo děje se to.

Reagovat
HorajzmAmmann

právě proto ti to nepříjde tak vymyšlené A bohužel, dělají to i chachaři.. alkohol je svinstvo a když k tomu přidáš věk, trávu a smícháš to dohromady s GKS Katowice tak se někdy stydíš

Reagovat
frankiefcb

no a hlavně ty útoky na ženské nebo rodiče s dětmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Takový žgryndy si strč za klobouk, akorát ubližuješ Slavii...

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia si ubližuje sama,já jsem se šel pobavit fotbalem jako fanoušek dobrýho fotbalu,a jen píšu co se stalo. Takže tak.

Reagovat
smazaný uživatel

No - takže teď zase jinak, jo? Zápas začal 19:30, papírově skončil 21:15, nebudu brát v úvahu nastavení, ať mám radši nějakou rezervu. Píšeš, že cca 10 minut po skončení zápasu (tzn v cca 21:25) začal ten tvůj srdceryvnej příběh, složenej z toho, že kdosi přišel, objednal si, pak přišel někdo jinej, ten první se s ním rafnul a dostal do držky, ty jsi mezitím stihnul přemlouvat svou polovičku, volala se sanitka a platilo se u vrchního v narvaným baru. Jo - abych nezapoměl - ještě jsi napsal ten román... A to všechno se odehrálo za 12 minut mezi 21:25 a 21:37, kdy jsi sem ten blábol napsal, že jo... Hele - takhle blbě nelže ani Babiš.

Reagovat
smazaný uživatel

Hotovej Herculec Poirot

Takže jsem to tady psal vlastně jen tak protože se nudim

Chlapče,mindráček z prohry se dá řešit jinak než takto.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já přece žádnej mindrák nemám, na takový blbiny už jsem starej - navíc koukni se, co jsem k zápasu napsal vejš. Nevím, proč jsi to psal, ale jsem si jistý, že lžeš, buď se to stalo jindy a jinak, nebo jsi u toho vůbec nebyl - což mi přijde pravděpodobnější. Ten styl, jak to popisuješ, to potvrzuje. Třeba ty sebraný dresy dvěma holkám - já už strhával hadry z ženský mockrát a moc dobře vím, že když se ženská jen trochu brání, tak to zase tak jednoduchý není, většinou jsem to musel rozervat a dokonce jsem párkrát i páral nožem. A takhle to můžu brát kousek po kousku - tak, jak jsi to podal, je to žvást, takže nehodlám hledat, kterej kousek je náhodou pravdivej.

Reagovat
Uwe háže buly

Vítězství na hřišti, v hledišti i v jednom pražském podniku

Reagovat
smazaný uživatel

Museli jsem již odejít,jelikož se to tu začíná hemžit lidmi v dresech obou rivalů a já mám takové neblahé tušení, že tam snad aj židle lítat budou.

Reagovat
Blasphemer

To je naprosto šokující. Pane Vandas, udělejte s tím něco.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to, že se to nestalo.

Reagovat
db18

...a to je nikdo ani nepochcal?

Reagovat
Kang & Kodos

Stará Dovalilová říkala, že už nikam nepůjde.

Reagovat
taws

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jasne

Reagovat
Uwe háže buly

Costa opět skvělý výkon škoda, že nemůže hrát za repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zimbabwe nema svuj tym ?

Reagovat
smazaný uživatel

kdo má větší chleba, Ďuriš nebo Costa?

Reagovat
Feind

v africe je vsechno vetsi

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem jedinej,komu příjde Fatai jak kdyby měl Virus Zika?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele