Synot liga - preview 21. kola

11.03.2016, 08:48, aktualizováno 13.03.2016, 08:36
Previews
Sparta ve čtvrtek remizovala 1:1 s Laziem a nyní se musí rychle přeorientovat na domácí nejvyšší soutěž. Cestuje přitom do Olomouce, která na jaře ještě nevyhrála a jejíž manko na pozice zaručující záchranu činí už pět bodů...
Sigma Olomouc - Sparta Praha  (neděle 15:00)
V neděli je na programu jediný a zároveň závěrečný zápas 21. kola české nejvyšší soutěže, v němž předposlední Olomouc vyzve druhou Spartu.

Hanáci v dosavadních čtyřech jarních zápasech bodovali pouze jednou a to hned v tom prvním, kdy doma remízovali s Bohemians 2:2. Před vlastním publikem tentokrát přivítají Spartu, kterou obrali o body naposledy před čtyřmi lety. "Sparta splňuje v současné době přísná kritéria kvality. Má navíc strašně široký kádr, můžou použít daleko víc lidí. Nečeká nás nic jednoduchého, ale nejsme předem poraženi. Jdeme do toho s cílem jako do každého jiného zápasu, o to větší motivaci máme. Bude potřeba ještě lepší výkon než proti Plzni. Myslím, že Sparta je teď malinko před Plzní. Co se týče kvality, odpovědnosti a obranné aktivity, jsou ještě nebezpečnější. Naši hráči, kteří proti Plzni šanci dostali, ale ukázali, že to hrát můžou. Jsme přesvědčeni, že i toto utkání se dá zvládnout," prohlásil trenér domácích Václav Jílek, jehož tým ztrácí na záchranu čtyři body.

Sparťané v uplynulém kole nehráli s Duklou kvůli přívalům sněhu, a tak na vedoucí Plzeň před 21. kolem ztrácí šest bodů. Ve čtvrtek však absolvovali první zápas osmifinále Evropské ligy, ve kterém doma remizovali 1:1 s římským Laziem. Před odvetou si tak zachovali určitou naděj na čtvrtfinálový sen. Nyní se však musejí Ščasného svěřenci zkoncentrovat na tuzemskou ligovou soutěž a na Hané splnit roli favorita, aby neztratili kontakt s čelem tabulky. "Viděl jsem, jak Olomouc odehrála utkání s Plzní, kterou velmi potrápila. Sice ho nakonec nezvládla, ale hrála velice aktivně v útoku i v obraně. Věřím, že trenér Jílek (bývalý asistent ve Spartě) bude dobře připraven i na nás. Očekáváme, co na nás vymyslí," je zvědavý sparťanský asistent trenéra Zdeněk Svoboda.

V sestavě domácích budou chybět vykartovaný Houska, disciplinárně potrestaný Hála a dva zranění Cana s Reichlem. To hosté budou postrádat vykartovaného Costu a nejistý je start Matějovského.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Štěpán, Štěrba, Radakovič, Vepřek - Plšek, Šindelář - Navrátil, Petr, Falta - Mahmutovič.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Bičík - Zahustel, Brabec, Holek, Frýdek - Dočkal, Mareček, Šural, Vácha, Krejčí - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.50 - 3.80 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FK Příbram - Slovan Liberec  (sobota 17:00)
Domácí na jaře stále čekají na první vítězství, dokonce i na vůbec první vstřelený gól. Soupeřem jim však bude nevyzpytatelný Liberec, který bojuje o pohárové příčky.

Příbrami se na jaře nedaří a tabulkou se propadá stále níž. Jedinou, byť velmi chabou útěchou, může být fakt, že rovněž předposlední Olomouc získala pouhý jeden bod (shodou náhod rovněž doma s Bohemians), a k Příbrami se tak sestupová pozice neblíží. Velmi špatnou bilanci však představuje nula v kolonce vstřelených branek z posledních čtyř utkání. Příbram v lize nedala gól již 366 minut. Domácí nastoupí k zápasu v plném počtu.

"Na jaře máme smůlu na formu našich soupeřů. Slovácko jsme nastartovali my, Bohemka sem přijela v obrovské formě, v Plzni domácí odehráli nejlepší poločas na jaře a nyní přijede Liberec, který předvádí atraktivní fotbal a patří k nejlepším v lize. My musíme již protrhnout střeleckou smůlu a skórovat. Snad se tentokrát štěstí usměje na nás, pro zisk tří bodů uděláme na hřišti maximum," uvedl Pavel Tobiáš.

Slovan je i po zimním oslabení stále ve hře o přední příčky, respektive o vstupenky do evropských pohárů, které se rozdávají minimálně pro čtyři nejlepší. Venkovní neúspěchy Liberec rázně utnul při posledním výjezdu, když deklasoval Teplice na jejich půdě. Toto vítězství však poté nepotvrdil doma proti Slovácku, a potřebné body v boji o poháry tak musí zase dolovat venku. Hosté nastoupí také téměř kompletní, chybí jen Machuča a Karišik.

"Chtěli bychom získat body, které jsme ztratili doma se Slováckem. V Příbrami se nehraje dobře, je daleko silnější doma než venku. Vnímáme, že se jim na jaře bodově a gólově moc nedaří, ale vždy musí přijít zápas, kdy se to prolomí. Hráči jako Bednář, Šabala, Vošahlík nebo Rezek umějí dávat góly, pořád mají svoji sílu. My chceme hrát svoje pojetí, kterým jsme uspěli v Teplicích, chtěli bychom zase kontrolovat hru. Uděláme vše pro to, abychom Příbram neprobudili," uvedl Jindřich Trpišovský.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Mudra, Chaluš, Zápotočný, Divíšek - Hnaníček, Tregler - Pilík, Rezek, Štípek - Bednář
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Koubek - Coufal, Hovorka, Pokorný, Sýkora - Karafiát, Breite - Jefremov, Shala, Vůch - Bakoš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.30 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Dukla Praha - Vysočina Jihlava  (sobota 17:00)
Zvítězit a posunout se do horní poloviny tabulky je cílem Dukly, která doma na Julisce přivítá hosty z Jihlavy. Vysočina v boji o záchranu počítá každý bod.

Dukla na jaře boduje, po bídných čtyřech podzimních vítězstvích si ve třech jarních zápasech připsala další dvě, navíc má utkání se Spartou k dobru. Pomalu se tak blíží do horní poloviny tabulky, k pohárovým příčkám, po kterých v posledních sezónách pokukovala, však má relativně daleko. Domácím bude chybět Rada a Vrzal.

"Jihlava hraje o záchranu. To jsou pak těžká utkání, protože se snaží urvat každý bod. Vždy se prezentovali rychlým přechodem do protiútoku, a i když jim odešel Mešanovič, vrátil se Kučera z Plzně a kapitán Šourek, takže se oproti podzimu snaží hrát více fotbal. My jsme zvítězili nad Ostravou, a pokud mají mít ty body nějakou hodnotu, musíme je potvrdit doma a zvítězit," uvedl Luboš Kozel.

Jihlava před týdnem zvládla důležitý souboj s Olomoucí a vzdálila se předposledním Hanákům už na čtyři body. Pro získání většího klidu však potřebuje bodovat i nadále. Duklu dokázala zdolat ze sedmi prvoligových soubojů jen jednou, bylo to téměř přesně před dvěma lety, právě na Julisce. Jihlava se musí obejít bez Marka, Marcina, Novotného a Dvořáka.

"Dukla je silná, disponuje velkou kombinační kvalitou, ofenzivní silou a výbornými individualitami, jakými jsou Berger, Hanousek či Považanec. Věkově vyvážený tým se opírá o silnou střední generaci, velmi dobrou kondiční připravenost a propracovanou organizaci hry. Ale i my máme svoji kvalitu a přednosti. Věříme, že jsme schopní při maximálním výkonu na Julisce uspět a potvrdit naše poslední vítězství s Olomoucí," nechal se slyšet Michal Hipp.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Hroššo - Miloševič, Štetina, Gorkšs, Jurendič - Hanousek, Považanec, Daniel Tetour (Néstor) - Berger, Vašíček, Breznaník
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Kryštůfek, Šourek, Krejčí, Urdinov - Kučera, Šulek - Fulnek, Hronek, Vaculík - Voltr
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.55 - 3.80 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Zbrojovka Brno  (sobota 17:00)
Zajímavou podívanou nabídne jihomoravské derby v Uherském Hradišti. Zbrojovka letos podává kvalitní výkony po celou sezónu, na jaře se k ní přidalo i Slovácko.

Domácí se po špatném závěru podzimu na jaře nakopli a můžou se pochlubit slušnou bilancí. V posledních třech utkáních (z toho dvě venku) neprohráli a brali sedm bodů. Rychle se tak vyšvihli ze spodních pater do klidného středu tabulky. Slovácko může Brnu vrátit podzimní porážku, čímž by jej přeskočilo v tabulce. Slovácko nastoupí bez Kaloudy, Valenty, Šimka a Diviše.

"Poslední tři zápasy se nám i s patřičnou dávkou štěstí vydařily. Věřím, že naše poslední výkony nyní potvrdíme a navážeme na úspěšnou sérii vítězstvím. Brnu se zatím venku zdaleka nedaří tolik jako na domácím trávníku. Což nás ale nemůže vést k podcenění. Hlavními oporami našeho soupeře jsou ve středu pole Zavadil a na hrotu útoku nebezpečný střelec Řezníček. Tomu musíme přizpůsobit naši taktiku," řekl Svatopluk Habanec.

Zbrojovka je silná doma, slabší venku. Tento trend potvrzuje v celé sezóně, na jaře dokonce stoprocentně. Zaváhání na půdě těžkých soupeřů Slavie a Jablonce Brno doma dokázalo napravit vítězstvím nad Sigmou a Zlínem. Jak dopadne třetí jarní setkání Zbrojovky s dalším moravským klubem, tentokrát mimo vlastní hřiště?

"Naším cílem je potvrdit výkon i výsledek z domácího zápasu se Zlínem. Pokud se chceme udržet v horní polovině tabulky, musíme bodovat nejen doma, ale i venku. Slovácko se dostalo do herní pohody. Vyhrálo v Příbrami, porazilo Jihlavu a přivezlo bod z Liberce. V tomto utkání byla obranná fáze Slovácka takřka bezchybná a soupeře nepouštělo do šancí. Nečeká nás nic jednoduchého," uvedl Václav Kotal, kterému schází kvarteto Doležal, Jovanovič, Zoubele, Schuster.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Kuncl, Rada, Košút, Reinberk - Šumulikoski - Biolek, Daníček, Havlík, Civič - Došek
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Hyčka, Košťál, P. Buchta, Keresteš - Pašek, Zavadil, Malík, Lacko, Lutonský - Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.60 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
FK Teplice - FK Mladá Boleslav  (sobota 17:00)
Domácí se ve třetím jarním zápase před vlastními diváky budou chtít bodově vzdálit sestupovým vodám, které lehce omývají teplické břehy. Soupeřem jim však bude rozjetý soupeř z Mladé Boleslavi, který letos baží po úspěších.

Teplice letos sbírají příliš mnoho porážek, tu zatím poslední doma s Libercem. V tabulce se tak nacházejí na nelichotivé dvanácté pozici se šestibodovým náskokem na předposlední Sigmu. Na velkou díru do svět to letos pod vedením kouče Vavrušky letos nevypadá, jasným cílem je tak pro Teplice získat co nejrychleji klid ve středu tabulky. Domácí se opět musí obejít bez vykartovaného Ljevakoviče, nenastoupí zřejmě ani Grigar a Jeřábek.

"Čeká nás domácí zápas proti těžkému soupeři, ale chceme na hřišti nechat vše a uspět," lakonicky prohlásil David Vavruška.

Mladá Boleslav na jaře padla pouze na Letné se Spartou, jinak již slavila tři vítězství, z nichž to nejdůležitější se zrodilo před týdnem proti Slavii, kterou tak v boji o poháry za sebou zanechala o pět bodů. V konkurenci bodujících týmů na čele tabulky však není čas na oddech, v Teplicích by hosté rádi připsali čtvrté vítězství na půdě soupeře. Po Plzni, Spartě a Slavii má Mladá Boleslav čtvrtou nejlepší bilanci z venkovních hřišť, výrazně silnější je však doma. Hosté nastoupí bez Kúdely, Poloma, Kysely, Pauscheka a Hůlky.

"V Teplicích jsme naposledy před rokem velmi zklamali naše příznivce, to se tentokrát nesmí v žádném případě opakovat. Chceme být herně i výsledkově úspěšní," rozpovídal se před utkáním Karel Jarolím.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Chudý - Hora, Lüftner, Ciskaridze, Krob - Kodeš - Gregáň, Kukec, Vachoušek, Fillo - Kapolongo
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Jánoš, Takács, Čmovš, Fleišman - Ščuk, Rada - Kalabiška, Magera, Čermák - Chramosta
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.10 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - Bohemians Praha 1905  (sobota 20:15)
Sobotní program 21. kola Synot ligy uzavře televizní duel mezi dobře hrajícími Bohemians a vedoucí Plzní, která se pokusí navýšit náskok na devět bodů před druhou Spartou. Ta má však dva zápasy k dobru.

Klokani se nacházejí v dobrém rozpoložení, neboť budou ve Štruncových sadech usilovat o desáté ligové utkání v řadě bez prohry, čímž by vyrovnali klubový rekord z ročníku 2001/2002. Jenže v Plzni se jim moc nedaří, v rámci samostatné ligy tam prohráli posledních šest zápasů a zvítězili pouze jednou a to před dvaceti lety. "V úvodu týdne nám dalo utkání s Teplicemi zabrat, ale myslím si, že jsme se z toho dostali. Alespoň v tréninkovém procesu to nebylo znát. Plzeň má silné stránky hlavně v ofenzivě, kde má obrovskou kvalitu. Všichni hráči umí dávat góly, hrají hodně po stranách, mají kvalitní centry, které zakončují. Další předností je kombinace. Viktoria dominuje na míči, takže tady vidím silné stránky soupeře," tvrdí kouč hostí Roman Pivarník.

Plzeň až v uplynulém kole poprvé na jaře vyhrála o dva a více gólů, když porazila Příbram hladce 4:0. A jelikož její největší rival o titul v uplynulém kole nehrál a musel se kvůli přívalům sněhu odložit zápas, tak bodový rozestup mezi oběma týmy je šestibodový. Proto musejí Viktoriáni doma splnit roli favorita a nedat tak šanci Letenským se bodově dotáhnout. "Měl jsem možnost sledovat Bohemians v posledních zápasech a musím říct, že narazíme na mužstvo, které má formu. Klokani prohráli naposledy v říjnu na Spartě, od té doby vozí pravidelně body i z hřišť soupeřů. Co se týče psychiky a sebevědomí, na tom budou určitě dobře. Kromě nasazení, srdíčka a bojovnosti, což bylo Bohemce vždycky vlastní, přidali i nadstavbu v podobě fotbalovosti. Musím pochválit práci trenéra Pivarníka, který dal mužstvu tvář a jeho výsledky nejsou náhodné. Tým pod ním předvádí slušný fotbal a dozajista nás prověří," řekl na soupeřovu adresu trenér domácích Karel Krejčí, jehož tým bude v sobotu hrát o desáté ligové vítězství v řadě.

V sestavě domácích bude chybět rekonvalescent Pilař a nejistý je start Baránka. To hosté přijedou bez tří zraněných Jindřiška, Hradeckého a Škerleho.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Matějů, Hubník, Hejda, Limberský - Hořava, Hrošovský - Rajtoral, Kolář, Kovařík - Ďuriš.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Čögley, Krch, Šmíd, Havel - Švec - Bartek, Hubínek, Čížek (Jirásek), Mosquera - Schick.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.14 - 7.00 - 21.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Baník Ostrava  (pátek 17:30)
V pátek odstartuje závěrečná třetina české nejvyšší soutěže, na programu jsou hned dvě předehrávky 21. kola. První z nich se odehraje v Jablonci, kde domácí celek přivítá beznadějně poslední Baník.

Severočeši v uplynulém kole drželi až do závěru zápasu cenný bod s pražskou Spartou, jenže v poslední minutě o něj přišli. Tím tak ztratili reálné naděje na pohárové příčky. Cesta do Evropy vede již pouze přes tuzemský pohár. "Baník v zimě skoro až totálně přebudoval mužstvo. Jejich noví hráči nemají co ztratit a uvědomují si, že hrát za Baník je pro ně čest. Nemůžeme nic podcenit, Zlín to udělal a těžce na to doplatil," prohlásil jablonecký kouč Zdenko Frťala, jehož tým figuruje v tabulce na osmém místě.

Ostrava bodovala na jaře pouze proti Zlínu po vítězství 3:0 a v tabulce je od záchranářských pozic nadále vzdálena o hrozivých 13 bodů. Stejná cifra značí i počet proher venku v řadě. Ani se samotným Jabloncem nemá přijatelnou bilanci. Baníkovci totiž vyšli bodově naprázdno v posledních 7 vzájemných ligových zápasech. A pro zajímavost, naposledy vyhráli na Střelnici v dubnu 2006. "I když je to na výsledcích strašně málo vidět, děláme stále pokroky. Na hráčích vidím, že mužstvo jde nahoru. Potřebovali bychom zase nějaký zápas vyhrát, aby se více namotivovali," uvedl kouč hostí Vlastimil Petržela, jehož svěřenci v tomto ligovém ročníku nashromáždili pouhých sedm bodů.

V sestavě domácích bude chybět zraněná dvojice Mingazov a Romera. To hosté přijedou bez tria marodů Mičoly, Kouřila a Honiše.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Bárta - Karavajev, Kysela, Beneš, Hybš - Masopust, Rossi (Hübschman), Pospíšil, Greguš, Trávník - Tecl.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Chmiel - Dostál, Kaša, Vraštil, Lučič - Lásik, Ožvolda - Mondek, Hrubý, Holzer - O. Šašinka.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.17 - 6.50 - 19.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - Fastav Zlín  (pátek 20:15)
Druhý předehrávaný zápas 21. ligového kola se bude odehrávat v pražském Edenu, kde Slavia bude hostit trápící se Zlín, jenž stále čeká na své první jarní body.

Slavia nezvládla v uplynulém kole souboj o pohárové příčky, když podlehla Mladé Boleslavi 1:2. V tabulce tak figuruje na pátém místě s tříbodovou ztrátou na čtvrtý Liberec. Odčinit první jarní porážku bude chtít doma proti Zlínu, který porazila během podzimu na jeho hřišti 2:0. "Budu od nás očekávat velké nasazení. Nechceme začít tak jako v Mladé Boleslavi, kde jsme po desáté minutě byli zakřiknutí, nehráli jsme agresivně, nedostupovali jsme soupeře. Budu se snažit, aby si hráči uvědomili, že takto to prostě nejde, abychom hráli tak pasivně," uvedl kouč domácích Dušan Uhrin mladší.

Zlínští nadále hledají podzimní formu, bodově naprázdno vyšli i před týdnem v Brně. Nyní čeká svěřence kouče Pánika již pátý pokus získat první jarní body. Nebudou to mít vůbec lehké, neboť z posledních deseti ligových měřeních sil se sešívanými uhráli jediný bod. "Nevydařená série je na mužstvu cítit. Musíme se z proher otřepat a jít dál. Potřebujeme nyní mentální odolnost. Hodně by nám pomohlo, kdybychom získali na Slavii alespoň bod, abychom se měli z čeho odrazit," řekl kouč Zlína Bohumil Páník, jehož tým díky nahraným bodům z podzimu drží z desátého místa nadále bezpečný osmibodový odstup od sestupového pásma.

V sestavě domácích bude chybět za červenou kartu potrestaný Frydrych a zraněný Berkovec, nejisté jsou pak starty Mikuly, Bořila a Deliho. To hosté budou postrádat oba vykartované Janíčka a Živuliče.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Bořil, Latka, Bílek, Jablonský - Souček - M. Vukadinovič, Hušbauer, Zmrhal - Škoda (Železník), Mešanovič.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Holý - Pazdera, Jugas, Hájek, Matejov - V. Vukadinovič, Holík, Bartolomeu, Koreš - Poznar, Diop.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.29 - 5.00 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň20162242:1450
2.Sparta Praha19142341:1244
3.FK Mladá Boleslav20115446:2738
4.Slovan Liberec20106433:2336
5.Slavia Praha2096529:1833
6.Zbrojovka Brno2084821:2728
7.1. FC Slovácko2083926:3427
8.FK Jablonec2068634:2626
9.Dukla Praha1967628:2525
10.Fastav Zlín20731023:3424
11.Bohemians Praha 190520410623:2722
12.FK Teplice20641028:3522
13.1. FK Příbram20631123:3721
14.Vysočina Jihlava20551021:3720
15.Sigma Olomouc20371017:3316
16.Baník Ostrava20211717:437

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (627)

Přidat komentář
PlackaSKS

Pokud budou ti blbci běhat už od začátku a ne až posledních 20 minut... Bez Deliho 4:1 s Delim 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Deli v Jablonci nehraje...

Reagovat
PlackaSKS

HAHAHA... ono totiž už z mého nicku není jasné o jakém zápase mluvím

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
frankiefcb

Hele mě by zajímalo, jak ten tvůj nick je myšlen. Já si nemůžu pomoci, ale já to vždy čtu jako PlačkaSKS.

Reagovat
PlackaSKS

ne, tak se jen chovám. ale má to být bez háčku..

Reagovat
frankiefcb

díky za info.

Reagovat
PlackaSKS

Co bych pro tebe neudělal. S ohedem na další komenty jdu plakat do kouta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kalla

Reagovat
Manik...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Venku nám to bohužel ještě nějakou dobu nepůjde, takže očekávám poklidnou výhru Jablonce. Být to naopak a my být doma, tak bych i tomu bodu věřil. Hlavně ta obrana mě děsí. Kéž by byl už fit Kouřil

Reagovat
Losinho

Doma proti tragickýmu Zlínu prostě musíme, ať ještě aspoň zabojujem s Libercem o to čtvrtý místo.

Reagovat
kalla

Zlín neprohraje

Reagovat
3M

Prosím v sobotu Tsikaridze zlámat Chramostovi obě nohy, děkuji.

Reagovat
3M

případně Barošovi, to je druhej simulant!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi proste debil, ze?

Reagovat
3M

si piš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
3M

Já jsem debil a Baroš cigánskej simulant, ok?

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš není cigán. Simulant možná jo, ale rozhodně se nedá srovnávat s Chramostou. Takže budeš korunován jen jako blbec..

Reagovat
kalla

BAN

Reagovat
Znalec

Reagovat
ZB 07

Baník dnes 3 body.. naopak Slavia by si mohla připsat nějaké menší zaváhání

Reagovat
Kang & Kodos

Pro plzeňáky: když se budu chtít zejtra kouknout na ty vaše umělce, je šance, že lístky na pokladně budou +- hoďku před zápasem, nebo bych ho měl radši koupit už teď?

Reagovat
3M

mrkni na liga na ruby a bude ti jasno

Reagovat
ZB 07

Někdy to je vtipnej pořad, ale s tím týpkem, co tam byl teď, to bylo tak strašně trapný..

Reagovat
taws

tenhle mi přišel v pohodě, ne jak ten brejlatej vocas co tam byl dřív

Reagovat
ZB 07

To je asi věc názoru, no..mně to třeba s tím Nenadálem (nebo jak se jmenuje) bací víc..

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem se u toho dřív bacil, ale teď už se nabacím

Reagovat
ZB 07

*baví

Reagovat
db18

Tak lepší je samozřejmě to koupit hned, ale jinak by neměl být problém to koupit před zápasem na pokladně, nebo od někoho, kdo bude prodávat lístky navíc...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Blasphemer

Když náhodou nebudou, tak týpek s dlouhýma vlasama a štosem v lístků v ruce stojící před pokladnama určitě mít bude.

Reagovat
Kang & Kodos

Dík. Na pokladnách už nebylo nic. Hlavně, že na protilehlý, a za bránou kromě kotle bylo poloprázdno..

Reagovat
db18

Tak ten kotel se smáčkne k sobě... já mam tušim taky lístek někam do rohu...

Reagovat
F.Torres

Dnes to musí být za 3 body. Snad se naváže na konec z minulýho zápasu a výhra bude alespoň o 2 goly

Reagovat
Kepy_FCB

Chudák Baník zase musí tam kde pravidla fotbalu neplatí. Ještě že v 2.lize si od těchto xindlů odpočinem

Cirkusáci vyhrajou vysoko ale opět jim popadají nažehlené hvězdy aspoń ty jejich šaškovské dresy budou vypadat trochu měné trapně.

Reagovat
Kang & Kodos

V 2. lize jste mohli bejt už čtyři roky zpátky. Tehdy ale pravidla fotbalu na chvíli přestali platit. Zaříznout Příbram na jejich půdě, to byl majstrštyk.

Reagovat
smazaný uživatel

A ja si furt stojim za tim, ze to byla tak neprehledna situace a jeste tak moc na konci, ze to podle me nebylo chtene..

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

navic podle tehdejsich pravidel i spravne posouzene...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Jsem zvědavej, na co si budete stěžovat ve FNL, až se budete plácat ve středu tabulky.

Reagovat
Blasphemer

Jo, v nižších soutěžích je totiž všechno křišťálově čistý.

Reagovat
Kang & Kodos

Ani to křišťálovejší čistší bejt nemůže.

Reagovat
Kepy_FCB

Není! Ale takoví sráči jako peltův klub tam nejsou

Reagovat
db18
Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Kang & Kodos

Pospíšil na lavičce.

Pray for urbis.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc dlouho tam nevydržel

Reagovat
Kang & Kodos

A ještě za Hubschmana. To musel bejt pocit, co?

Reagovat
db18

De Azevedo sám v útoku... docela škoda, že ho nezkusí společně se Šašinkou...

A Lučić v obraně, takže očekávám penaltu pro Jablonec

Reagovat
Banikovec7

První poločas s Duklou hráli spolu, ale Šašinka tam byl uplně zbytečný, ve druhém poločase, kdyby se zrovna hodil, ho Vlastík sundal a Azevedo se pořád stahoval pro balóny dozadu a ve vápně nebyl nikdo.

Reagovat
db18

No právě... Ale teďka hraje Holzer napravo (předtím vždy z levé strany, ne?) tak si do vápna asi bude zbíhat on.

Reagovat
Banikovec7

Jo bude tam nejspíš Holzer, ale nejsem si jistý, že dnes bude potřeba aby do toho vápna někdo nabíhal

Reagovat
FCSL

Pospíšil do základu repre

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo funkční stream na Baník?

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Herečka

Reagovat
frankiefcb

Pískej konec

Reagovat
ZB 07

Pěkně Baník..teď to udržet

Reagovat
patas92

To může být problém

Reagovat
ZB 07

Jak to zatím herně vypadá? Koukám, že statistiky jsou celkem vyrovnaný..

Reagovat
frankiefcb

z naší strany to není špatné Ale očekávám, že minimálně jednu hrubku uděláme.

Reagovat
ZB 07

To vám to moc nevydrželo..

Reagovat
Kang & Kodos

Dvojítý střídání v 35. minutě. Co dodat?

Reagovat
ZB 07

Doležal hned gól.. co to má být?

Reagovat
frankiefcb

no a je to tu.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Error

Čtvrtý zápas v řadě, kdy dal Baník první gól. Alespoň to je pozitivní.

Reagovat
db18

Doležal

Reagovat
db18

..ne ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Kanonýr

Reagovat
patas92

Kaša

Reagovat
Banikovec7

Kaša

Reagovat
Kang & Kodos

Doteď jsem nevěděl, že Doležal umí vystřelit po zemi.

Reagovat
db18

...nebo vystřelit a trefit

Reagovat
Blasphemer

Doteď jsem nevěděl, že Doležal (něco) umí.

Reagovat
patas92

Btw. ovary na Baník na jaře vypadá jako docela jistota

Reagovat
db18

No jasně... teď nás namlsáš a příští utkání vyhrajete 1:0

Reagovat
patas92

S Teplicema to bude přestřelka

Reagovat
db18

Možná tak přestřelování...

Reagovat
smazaný uživatel

co jsem je viděl na Bohemce, tak i proti vám budou mít problém vytvořit si šanci

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Blasphemer

Wágner byl tak hroznej?

Reagovat
db18

Na rekord

Reagovat
Kang & Kodos

Tecl vůbec jsem mu nedal pásku místo Ďuriše, kterej zkurvil penaltu minulej tejden.

Reagovat
Kang & Kodos

Ten banner Parlamentních listů je top Peltič podporuje jenom kvalitní čtivo.

Reagovat
frankiefcb

dnes, česká televize a parlamentní listy

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím 3 body.

Reagovat
Hokaido

Baník

Reagovat
ZB 07

Borci udržte to (nebo nejlíp ještě dejte Jablonci gól), pomůžete tak nejen sobě..

Reagovat
Wat

Standaaa!

Reagovat
REPLIKATOR

Fernando Tecl

Reagovat
REPLIKATOR

Doležal

Reagovat
REPLIKATOR

Baník jde do brejku a ten kokot zapíská konec

Reagovat
pingla

S Hubáčkem na CDM

Reagovat
HorajzmAmmann

stejně bodů jak pod Korytářem A pak že to s juniorkou nejde

Reagovat
ZB 07

Latka z5 v sestavě

Reagovat
john334

Ty vole, co to má furt znamenat "posledních 20" na onlajny.com? Dojdu tam, protože tam ukazujou góly, dojedu dolů na stránku, tam poslední situace v 9. minutě, a když chci jít dál, tak zpátky musim nahoru, přeponout to na "všechno" a zas dolů. To má jako ušetřit 30 kb na připojení (ve full verzi pro PC), nebo co to sakra má bejt?

Reagovat
jiriczeQ

Vážně řekl Karoch: "Rozhodčí Zelinka zanechal chladnou hlavu, jak velí jeho účes?" Nebo jsem se jen přeslechl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Karoch hlavne zase jede ty vtipky level: ani Bosak neni tak tolerantni, aby se tomu zasmal. A nejhorsi na tom je, ze se tomu fakt Karoch vzdy zasmeje.

Reagovat
Kang & Kodos

Asi dostal ve Vinohradech špatnej model..

Reagovat
smazaný uživatel

takovymu pozerovi by nikdo z nas neprodal ani skero z vapu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to už je delší dobu.. To bylo i proti Krasnodaru, jak vtípkoval o účesu Konateho.

Reagovat
Kang & Kodos

To už je hodně dlouho. Za ten jeho debilní smích bych ho namlel do masokotní moučky.

Reagovat
Blasphemer

To je úplně jiná liga. Konatého účes si o to vyloženě říká.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ono to nebylo vtipné a neuráželo to účes

Reagovat
Blasphemer

A co říkal teda? Já ten zápas viděl, ale tohle si už nějak nepamautuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Aaa Konaté změnil přes zimu svůj účes, snad nezměnil i styl hry. Něco takového a pak se tomu zasmál, jakože to byl fakt dobrý vtípek..

Reagovat
Blasphemer

Aha, to je idiot. Já čekal spíš nějakou rasistickou narážku.

Reagovat
db18

To by Bosák glosoval svou frází: "kde nic neni, tu nic neni" a označil ho za tupou hlavu, načež by Karocha zase přecházela chuť sledovat/komentovat fotbal, ale nakonec by šlo jen o plané sliby.

Reagovat
Blasphemer

To by Karoch musel spolknout velice hořkou pilulku, či by musel vypít kalich hořkosti až do dna, chcete-li.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Inu, jak skvělý moderátor, tak skvělý fór!

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Bosák a tolerantní?

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

ten vukadinovic je normalne na pest.

Reagovat
F.Torres

Festival spálených šancí, fakt že jo. Místo 5:1, to je 1:0, ale tak alespoň něco.

Trochu škoda, že nehraje Mešanovič, možná by byl platnější i než Škoda, který je bohužel na jaře mimo. Jinak opět Souček

Reagovat
Sosi

škoda a ďuriš měli odejít, dokud to šlo...

Reagovat
smazaný uživatel

jak to tak vypada tak bude potreba zase nejakej incredible move- soucek na hrot...

Reagovat
Kang & Kodos

Hušbauera po hodině střídá Piták To je zoufalý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1732338050345332&id=1416178558627951 Vůbec celá ta stránka je zajímavá, jako by to dělal Oblomov.

Reagovat
ZB 07

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlt1/v/t1.0-9/12803060_1053288368027546_2598323999364517863_n.jpg?oh=9fe38d5972a20f96a7309b3f89c4edc6&oe=57902B76

Dneska musí přijít druhá venkovní výhra v sezoně, ať může pokračovat náš boj o pohárovou Evropu a zároveň mistra Moravy

Reagovat
HorajzmAmmann

Brno hodne nenapadne Co se stalo ze hrajete tak dobre ?

Reagovat
ZB 07

Těžko napsat jen jednu věc..Kotal dokázal náš průměrný kádr vyladit tak, že na domácích zápasech jsme téměř neporazitelní (o to horší je to však venku, kde je furt na čem pracovat). Dále nám oproti minulým sezonám neskutečně prospěl příchod Řezníčka, protože takový útočník nám pěkných pár let chyběl a momentálně ho lze označit za klíčového hráče, na jehož výkonu stojí, ale i padá výkon celého mužstva..

Zároveň jsme konečně dostali i kvalitního golmana - Melichárka, kterej sice jaro úplně dobře nezačal, ale jinak nás už v mnoha zápasech opravdu podržel..

Reagovat
smazaný uživatel

A máte Řezníčka rádi? Já si prostě nedovedu představit, že i kdyby mi tady dával góly, tak bych z toho měl větší radost. Stejně jako když teď dá gol Hrubý. Ale u něj je to hlavně o tom, že Baník veřejně označil jen jako rozehrávací místo..

Reagovat
ZB 07

Tak rádi...na večeři bych s ním asi nešel, ale je to po dlouhé době hráč, který umí dát více než 5 gólů za sezonu, navíc k nám fanouškům se nikdy nevyjádřil nijak zle, takže ho většina lidí bere podobně jako zbytek kádru

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on je sice takový mamlas, ale na hřišti odvede maximum a ještě dává góly. Já bych s ním neměl problém, kdyby byl v týmu, kterému fandím, pokud by teda opět nezačal gamblit a chlastat.

Reagovat
db18

A to proč? Řezníček tam na hostování není a když bude chtít odejít, tak na tom Zbrojovka pravděpodobně vydělá...

Reagovat
smazaný uživatel

Protože mi příjde jako nesympatické hovado..

Reagovat
Didier Drogba

Zápasy odmaká, je prospěšný svou hrou, dává góly a neměl nikdy blbý kecy. Nemáme důvod ho nemít rádi.

Reagovat
smazaný uživatel

OK

Reagovat
ZB 07

Eeeh....ne

Reagovat
Realita

tu podobu přece nelze upřít

Reagovat
ZB 07

Možná jsem slepej, ale prostě v tom tenistovi tu golmanskou legendu nevidím..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

Reagovat
Uwe háže buly
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jdeme na to, druhá liga taky liga Tuším, že s Dresslerem, Štochlem a Pimparou dnes FC Sellier&Bellot ten Sokolov potrápí.

Reagovat
Coutinho10

tak este reprezentant...hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten Vorel ze Sparty, co je za talenta?

Reagovat
smazaný uživatel

ve Sparte asi desatej nejlepsi golman

Reagovat
smazaný uživatel

To není ten, kterého jste cpali jako trojku? Něco takového si tuším pamatuju, že tady zaznělo, ikdyž už to bylo asi dříve.

Reagovat
db18

Jen kritizovali rozhodnutí jako trojku přivést Millera, když první dva gólmani jsou poměrně zkušení a trojku by mohl dělat Vorel, aby aspoň dostal šanci mladý hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně to myslím

Reagovat
vrabejka

Brno musíme dat. Doma jsme silní, neprohráli jsme s nemá 6 zápasů v řadě doma. Vzhledem k lehkému losu v dalším kole (Bohemka) není top 7ka nereálná.

Reagovat
smazaný uživatel

top 7

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
vrabejka

Když z příštích 4 zapasu (Brno, Bohemka, Sparta, Ostrava) uděláme 7-9 bodů, budeme mít dokonce šanci i na 6. Místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nejde o to, že budete v sedmičce, ale že tady mluvíš o "top 7"

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ten, co to psal před týdnem viď?

Reagovat
C-M@ster

"Viď hele"... no nejsem, nebo o tom aspoň nevím.

Ale tak co, nemůže mít každej fanoušek cíl titul, buďme realisti. TOP7 je už reálnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Kdyby se někdo divil vysokýmu kurzu na Liberec

http://jenprofotbal.cz/files/files/texty/1457703687_sudi_nominace_4_11032016.png

Jsem zvědavej, jak moc rovná bude rovina, kterou plánuje Hrubeš pískat.

Reagovat
smazaný uživatel

A prosimtě jak to bylo s přistáním na měsíci a 11. zářím?

Reagovat
C-M@ster

Přistání na měsíci je kravina vyvracet, to se uskutečnilo.

11. září - to sám nevím, ale pro film s touto tématikou byl ohlášenej jako hlavní herec Charlie Sheen a on sám je zastáncem konspirační teorie, tak jsem zvědavej, jakej to bude mít scénář. Rozhodně si netroufnu s jistotou tvrdit, jak to bylo nebo nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

11. září je podvod, natočili to v ateliéru oblasti 51

Reagovat
C-M@ster

Něco si o tom zjisti, než napíšeš takovou kravinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si z tebe jen dělám srandu

To, že 11. září byla "inside job" vnímám jen jako propagandu, která se snaží bránit Íránem (a často i Ruskem) podporované teroristické organizace, kterou Al-Káida minimálně do té doby byla.

Reagovat
smazaný uživatel

By me zajimalo, kam Vlasim ty miliony nastrkala

Reagovat
db18

Do příchodů Haška a Haška.

Reagovat
Blasphemer

Co ta fotka? Neměl by tam být místo Schicka Michal Ďuriš - nekompromisní kanonýr, chirurgicky přesný sniper a nejlepší hráč v Galaxii Mléčná dráha?

Reagovat
Coutinho10

Kalous ...Medveděv je specialista na tričky....triky a kličky

Reagovat
Znalec

Krásná zpráva hned od samého rána Vladimíra Daridu údajně sleduje Real Madrid, je už i expreska

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci nijak podceňovat jeho výkony, upřímně jeho zápasy většinou nesleduju, takže nevím jak moc dobře hraje a čerpám jen z toho, co napíše tisk. Nicméně, že by měl na Real Madrid, to se mi fakt nezdá.. To hraje tak výborně?

Reagovat
Znalec

řeknu to takhle, horší než Modrič rozhodně nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, Modrič hraje výborně..

Reagovat
Znalec

ano a Darida ještě líp

Reagovat
taws

Reagovat
Znalec

Reagovat
OTASi

Tak v Berlíně se rychle vypracoval v klíčovýho hráče, hodně z gólovejch šancí u něj začíná, dává góly i na ně přihrává no a k tomu ještě toho naběhá nejvíc v bundeslize. Že by o něj měli eminentní zájem, to asi ne, ale že by ho měli v nějakým užším výběru potencionálních hráčů na posílení, tomu už se věřit dá.

Reagovat
Bex5

Reagovat
taws

ale jo, v Castille by se asi prosadil

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Darida uz prej podepsal s Realem na 5 let.

Reagovat
Losinho

To už se chce Real dlouhodobě ve Španělsku soustředit jenom na boj o poháry, jako poslední sezony?

Reagovat
Kang & Kodos

Darida okamžitě dostal číslo 7 a kapitánskou pásku

Reagovat
smazaný uživatel

Darida je žena

Reagovat
vanGomm

V 26 letech jít do Realu Madrid je už přece jen trochu pozdě.To by to musel být opravdu "pan Někdo",aby se tam chytil.Což Darida není.V roce 1993 tam přišel Peter Dubovský v té době mu bylo 21 let!!! Navíc to byl mnohem lepší hráč a stejně se tam nechytil a v sezóně 94/95 nastoupil už pouze v 5 zápasech.Real Madrid určitě sleduje víc hráčů.Navíc ty tradiční slova prý,údajně,asi atd.atd.

Reagovat
vrabejka

Modric přestoupil taky až ve 26.

Reagovat
vanGomm

Jenže Modrič měl odkopáno v tu dobu skoro 5 let v PL za Tottenham.Navíc jeho talent byl někde jinde než u Daridy.Každopádně zkusit to Darida může.Maxim. bude mít na rok herní výpadek.

Reagovat
Blasphemer

BREAKING NEWS: Darida signs five-year contract at Real Madrid

Reagovat
Error

Čtu, že do přetahované o klenot Daridu se zapojily i Barcelona, Bayern a Jiangsu Suning.

Reagovat
FCSL

Zidane: Darida je mnohem lepší než já v nejlepší formě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

to by byla slusna pecka stim Daridou

Reagovat
Znalec

OT: Ví někdo proč Nitrianskému v Avellinu skončila smlouva? Jevil se tam docela dobře....

Reagovat
smazaný uživatel

Djokovič: Kdyby hrál Darida tenis, pravidelně by mě porážel

Reagovat
Losinho

Lord Darida

Reagovat
db18

ok

Reagovat
pawelFCB

Škoda, že Darida žije v době takových hráčů, jako Ronaldo,Messi. Jinak by byl jasný kandidát na zlatý míč.

Reagovat
exse

Konečně se Ronaldo nebude moci vymlouvat na to, že nemá spoluhráče stejně kvalitní jako on.

Reagovat
smazaný uživatel

" Bez ohledu na výsledky, Baníku vždy fandíme. I když jsem teď bezdomovci, všude za ním jezdíme!"

Včera dobře v Jablonci. Nečekaný bod, penaltu proti nám údajně neproměnili a na počet 138 Baníkovců super bavendo v sektoru

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za sestavu Slovácka?

Reagovat
monty25

Co to jako je? Teplice hrajou proti Boleslavi bez útočníka...

http://www.livesport.cz/zapas/jRjOr5m9/#sestavy;1

Reagovat
db18

Máte ho tam... ale v obraně

Reagovat
monty25

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

´´Ztrácíme nejlepšího hráče v historii klubu a také vynikajícího člověka, který byl vždy inspirací pro mladé fotbalisty´´, řekl prezident Herty Berlín Bernd Schiphorst.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo.. takhle dlouho jsem se uz dlouho nezasmal, jako v tyhl3 diskuzi

Reagovat
monty25

Dočetl jsem se na FB Teplic, že Vondrášek je teď v juniorce. Takže Kuba Hora bude hrát v obraně...

Reagovat
monty25

Zurab

Reagovat
monty25

Chudý

Reagovat
Coutinho10

komentator: na zemi je Jakub Rada, ale nevsadim si na to......ted uz ano

Reagovat
monty25

Reagovat
monty25

Zurabe, ale to jsme si nedomluvili. Měls vzít Chramostu přes párky, ne Mageru do hlavy...

Reagovat
goodbay

Vysloveně gólové hody zatím

Reagovat
db18

Brno

Reagovat
Rarášek

Janov

Reagovat
db18

Gladbášek

Reagovat
ZB 07

Reagovat
vrabejka

Havlík

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cubinho

Hroššo je fakt parodie na golmana

Reagovat
monty25

Kde je ten kluk, co tenkrát na Radu křičel, ať tam dá útočníka?

Reagovat
smazaný uživatel

Hroššo to je klasik

Reagovat
Greny

Ardeleanu je strašná 3,14ča to zase byla penalta en mě pískat tak prohrajem 3:0 ale Ardeleanu by to schytal za to jak ku*ví ty zapasy to je snad kazdy kolo neco

Reagovat
Greny

Škodovka už chytá repre formu

Reagovat
smazaný uživatel

Bojujte za Duklu

Reagovat
monty25

Tak od 66. minuty hrajou Teplice s útočníkem...

Reagovat
paver

The Hrosho is back

Reagovat
monty25

Břevno

Reagovat
vrabejka

Košuuuut

Reagovat
Coutinho10

Teplaky s Bolkou sice bez golu, ale skvelej match nahoru dolu, hodne souboju...bylo se na co koukat skoda ze neztratil i Liberec

Reagovat
Blasphemer

Baránek na lavičce

Reagovat
Blasphemer

Krejčího rozhovory Ten neví která bije.

Reagovat
Pony Slaystation

Mluvi jak retard no

Reagovat
Coutinho10

ted to nak nechapu...to Zlamal nechyta proto, ze ma 3 ZK ?

Reagovat
Greny

Jo protoze kdyby dostal 4 zlutou tak by musel jit do branky na Slovacku treti brankar Bohemky protoze Frystak je na hostovani ze Slovacka v Bohemce a nesmel by nastoupit

Reagovat
Coutinho10

jo takhle....tak to jo

Reagovat
Coutinho10

Limba

Reagovat
pepinho2

Schicku

Reagovat
Error

Reprezentant, to se pozná hned.

Reagovat
john334

Tisíciprocentní šance? Není to málo? Co třeba milionprocentní šance?

Reagovat
pepinho2

Tvl, prej souboj Rajtorala s Proškem a byl to Mosquera s Matějů.

Reagovat
pepinho2

Ďuriš > Lafata

Reagovat
smazaný uživatel

pockej... ale jo.

Reagovat
Miguel19

Prošek

Ofsajdová past jak svině...

Reagovat
Greny

A Ďuriš už zase maže hatery na chleba

Reagovat
ZB 07

Hlavně teď no

Reagovat
Blasphemer

Teď si namazal úplně všechny.

Reagovat
smazaný uživatel

limbersky aka elen hajkova- policistka...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem jedinej koho ten komentátor příšerně sere?

Reagovat
Miguel19

Klasik Štěpán..

Reagovat
exse

Zapni O2 a příště ti Štěpánův komentář přijde jako poslouchání 5. symfonie.

Reagovat
ZB 07

Dneska není tak strašnej..

Reagovat
Uwe háže buly

Počkej příští týden..

Reagovat
Pony Slaystation

Kanonýr!

Reagovat
Coutinho10

jak to moh nedat ..sice ofsajd, ale nejlepai, jak uz tam pousteli tu golovou melodii

Reagovat
Pony Slaystation

Nebyl ani nahodou

Reagovat
Coutinho10

piskanej jo....ale spis ten tzv. mrtvej ofsajd Durise, kdyz dostaval mic ten hrac (kterej mu nahraval).....takze se asi piskat nemel no

Reagovat
frankiefcb

vždyť to nebyl tak dvoumetrový ofsajd

Reagovat
Coutinho10

j rikam...mrtvej ofsajd jo...ale na ten se nehraje...takze nakonec ok situace...rozhodci spatne odmaval

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no. co je to vubec za song? vodnekad ho znam ale nemuzu si vybavit vodkad...

Reagovat
Coutinho10

taky nevim

Reagovat
smazaný uživatel

uz sem to nasel a viktoriani sou teda pekny kaciri...

https://www.youtube.com/watch?v=_3VKOezxwJ4

Reagovat
Blasphemer

Darude - Sandstorm

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Zase hrajeme pomalu, na hodně doteků, plno dlouhejch nákopů. Převahu máme jen kvůli vyhranejm odraženejm balonům a individualitám. Trvá nám než dostaneme balon do poslední třetiny hřiště a když už tam jsme tak jsme neefektivní. Jestli tohle má bejt forma Bohemky? Ustrašenej výkon, s blokem hodně hluboko, s příšernou přechodovou fází, řekl bych že nebrání dobře, jen toho neumíme využít. Kdyby jsme hráli rychlejc, na míň doteků, tak to musí bejt po poločase 4:0 a ono mohlo bejt vlastně i tak..

Reagovat
Blasphemer

Teď si zas Ďuriš namazal...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se říká, že je Rajtoral rychlý? Mně přijde na křídlo hodně pomalý celkem.

Reagovat
smazaný uživatel

lafata ten duel s durisem proste nemuze ustat...

Reagovat
Miguel19

Klasicky sebou plácne ve vápně.

Reagovat
Miguel19

Petržela parádní střídání...

Reagovat
vinetou

Krosnař

Reagovat
smazaný uživatel

Duris, chleba atd...

Reagovat
smazaný uživatel

10 350 diváků.. To se to násobilo dvěma, ne?

Reagovat
db18

Strašáku ser na to...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no ták, vždyť je to minimálně úsměvný..

Reagovat
db18

Stejně jak ta váše "náhodná" shoda... Na stadioně mi to nepřišlo prázdnější než minule + dorazili po delší době taky nějací hosté...

(i když jsem viděl teď nějaké fotky a tam už to poloprázdně vypadalo, ale min. u jedné vim, že byla až někdy z konce utkání...

Reagovat
Losinho

Jestli je kapacita 12, tak bych z televize tipoval tak 7 max

Reagovat
martin1

Hlavní v televizi určitě neukázali a ta má tak možná 5500-6000?, a na ostatních mohla být tak max 1/4 prázdná (1500), takže bych řekl, že kolem 10 000 to mohlo být

Reagovat
Kang & Kodos

Už jsi asi zvyklej Sorry, ale těch 10 300 tam nebylo ani náhodou. Jenom na protilehlý podle mě chybělo těch +1300 stovek , kde byly ty sektory fakt poloprázdný. Jinde to bylo docela zaplěný.

A když už ho zmiňuješ:

Lukáš Strašák Vala ‏@Lukas_Strasak 10 hod.před 10 hodinami

Nechci se opakovat, ale dnes v Plzni ohlášeno 10 365 diváků, tedy skoro 89% stadionu a v reálu max. polovina. Všímám si toho jenom já?

Reagovat
db18

To jsem právě viděl - a stejně jak Strašák si minule stěžoval už Kotukov... a z kotle mi to fakt poloprázdný nepřišlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

I jsem na něj reagoval, ale posledně se zmohl jen na "A vůbec... co se staráš?", tak pochybuji, že to bude dál řešit...

Reagovat
Kang & Kodos

Tak poloprázdný ne, to je lehce přes 5000, což je píčovina. Ale víc jak 8 500 bych tomu nedával.

Reagovat
db18

Jo, těm 8-8500 bych už i věřil...

Reagovat
martin1

Ale musíš vzít, že hlavní tribuna je kapacitou minimálně půlka stadionu. A na ostatních mohlo celkem chybět tak 1/4 z 6000? Ono by to těch 10 000 mohlo být.

Reagovat
pawelFCB

Hold to je běžná praxe českých klubů, přidávat si na návštěvnosti..

Reagovat
pawelFCB

Holt*

Reagovat
smazaný uživatel

ĎURIŠ si OPĚT namazat hejtry NA CHLEBA!

Reagovat
smazaný uživatel

strasne si preju aby duris vyhral krale strelcu a nastavil tak zrcadlo ceskejm ofenzivnim hracum v lize jakou hrajou picu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo jinej by měl vyhrát krále střelců než hráč s jistým místem na hrotu Plzně?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli jsem hejter, ale Ďuriš kvalitu prostě nemá. To už prokázal mnohokrát. Že teď dává góly nic moc neznamená, takových už bylo.

Reagovat
Rarášek

Ale u Skaláka to je kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

No a ne?

Reagovat
Blasphemer

Tak Skalák většinou nehrál na hrotu. A rozdíl ve spoluhráčích jaký měl Skalák v Boleslavi, a jaký má Ďuriš v Plzni se taky nedá úplně zanedbat.

Reagovat
smazaný uživatel

On hlavně minulou sezónu hrál Ďuriš stejně jako Skalák v Boleslavi. A kvalitativní rozdil mezi nima byl jasně vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrosso

Reagovat
monty25

OT: Viktorka jede! Druhá liga, druhá liga, Vik-tor-ka!

http://www.onlajny.com/match/index/date/2016-03-13/id/171050

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
monty25

Jediná písnička od Orlíku, která se mi líbí.

V letošní sezoně ji hrajou před zápasy...

https://www.youtube.com/watch?v=IODCnV9Fq3I

Reagovat
Blasphemer

Tak to je super. Dobře vybraná nástupní hymna.

Nejvíc se mi asi líbí to, co mají v Mnichově 1860. V životě bych neřekl, že se rap tak moc hodí na fotbal. Naživo s kulisou víc jak 50 000 fans mrda. https://youtu.be/xXx8mIxrHHQ

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

To musí mít Matásek radost

Reagovat
Aldeano

Nejen v letošní sezóně...

Reagovat
monty25

Tak já to zaznamenal, když jsem tam byl na zápase s Táborskem B (28. 10.).

Reagovat
Kang & Kodos

Už dostali peníze od Baníku?

Reagovat
monty25

Jo, od velkotovárníka Brabce.

Reagovat
Kang & Kodos

Kolik?

Reagovat
monty25

To se přesně neví, ale bylo to něco přes 8,5 mega.

Reagovat
Kang & Kodos

To s váma docela vyjebal.

Reagovat
monty25

Tak těch 60 mega bylo mimo realitu. Hlavně, že Brabec se k tomu na rozdíl od Šafarčíka nestavěl zády a chtěl to vyřešit. Ta částka byla asi o domluvě majitelů a jsem rád, že to takhle dopadlo. Viktorce to hodně pomohlo a taky díky tomu teď může útočit na postup...

Reagovat
db18

Ani ne... těch 60 byla píčovina, která měla jenom donutit pana velkotovárníka k dohodě a uvolnění těch 8 mega + nějakých drobných...

...taky je blbost počítat si penále za to, že Baník neplatil v době, kdy platit nemusel.

Reagovat
Kang & Kodos

Fakt jsem nepočítal, že dostanou 60. Ale po několika letech čekání a sestupu do ČFL kvůli tomu, že byli bez peněz bych čekal, že si vydupou aspoň tak 15.

Reagovat
db18

To by jim spíš měl platit Bernard. (nebo teda asi spíš stát)

...teď bylo ale pro Žižkov životně důležité, aby dostali aspoň něco...

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že se Trevorův "pan velkotovárník" tady chytil

Reagovat
Kang & Kodos

Já si ho kvůli tomu furt představuju s frakem a cylindrem na hlavě.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
monty25
Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pan velkotovárník je hlavně i příkladný výjezďák. Jezdil předtím a teď Boleslav, Slavie a teď i severočeský Jablonec

http://www.chachari.cz/gallery/images/Banik_A/07__Sezona_15_16/16_03_11_Jablonec_Banik_1_1/DSC_0021.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

...a Blšany s Ličkou a bekem, kterého chce Opava prohráli 5:3

Reagovat
smazaný uživatel

Proto jsme ho asi ani nakonec nepodepsali Kdyby převyšoval hráče, které máme na jeho postu, tak by ho podle mě vzali.

Reagovat
db18

Váš GM Grussmann je s Ličkou domluvený, že Vacek odehraje v Blšanech jaro a na novou sezonu by měl jít přece jenom k vám...

...jinak 4 branky padly po standardkách, tak pod nimi asi nebyl úplně podepsán.

Reagovat
smazaný uživatel

To potom nechápu, proč ho nevzali hned, když už tu byl tak dlouho na té zkoušce. Jedině, že očekávají, že Zdena už to ukončí a on by měl být jeho náhrada, což mě celkem děsí. To je možná i ten důvod toho, že ještě odešel se vyhrát do Blšan, když už se vědělo, že Zdena na jaře bude ještě hrát.

Jinak odkud máš takové info?

Reagovat
db18

Z rozhovoru s Ličkou: http://www.fkchmelblsany.cz/text-rozhovor-s-marcelem-lickou-info-o-utkani-ze-soboty/

Jinak když na to koukám podrobněji, tak Vacek dal poslední gól Blšan (přetažený centr), jinak z reportu není poznat, kdo vzadu chyboval (akorát brankář špatně vybíhal), jen Lička celkově nadával na defenzivu.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to bude tak, jak píšu výše. No to se teda máme na co "těšit" Příští rok bude ta 2.liga nesmírně našlapaná, takové posily nám moc nepomůžou.

Reagovat
Alan_Shearer

OT: Nevite, jestli nekde na Zizkove neni umelka nebo jakykoliv hriste, kam si muzeme jit v par lidech kopnout?

Reagovat
Aldeano

Pražačka,Riegráče... Na Parukářce je myslím snad ještě hřiště.

Reagovat
Alan_Shearer

Super, diky.

Reagovat
smazaný uživatel

Bičík - Zahustel, Brabec, Holek, Frýdek - Šural, Dočkal, Vácha, Mareček, Krejčí - Lafata

Reagovat
Kang & Kodos

Ty sestavy začínaj bejt zase nudný

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, aby byli vítězný

Reagovat
Hokaido

Costa Ale klidně bych tam dneska dal Matějku, v tomhle zápase by mohl být přínosem.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa je ještě v trestu né?

Reagovat
Hokaido

Jop, zapomněl jsem.

Reagovat
Rarášek

Není fit, není ani na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Je v trestu za žluté karty. A Matějovský není ani na lavičce.

Reagovat
Rarášek

vždy´t to píšu, že není fit a není ani na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Costa je fit, ale přesto není na lavičce, protože je v trestu

Reagovat
Rarášek

nech to už bejt.

Reagovat
Kang & Kodos

A Mazucha. Lehčí zápas ne rozehrání už na jaře možná ani nebude

Reagovat
Hokaido

Jinak jsem překvapenej, jak jsme odepsali Jiráčka. Čekal jsem, že za ty prachy bude hrát nonstop, jakkoliv bude tragickej.

Reagovat
smazaný uživatel

spokojenost s Jirackovou vytizenosti nemuze byt vetsi

Reagovat
Blasphemer

Jiráček si teď musí dobře trhat vlasy. V Německu se mohl válet za desetkrát peněz.

Reagovat
Kang & Kodos

Ale má i trochu smůlu. Mareček je v nejlepší formě od doby, co přišel, Frýdek má konečně stabilní post, a u Váchy je možnost prodeje někam ven, takže tu pozici "bude hrát, i když bude stát za hovno" převzal od Jiráčka.

Reagovat
pepinho2

Pokud bude Dočkal pokračovat v jeho výkonech, tak záloha naprosto bez nápadu

Reagovat
Uwe háže buly

Dneska mu to docela jde

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo přenos?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

PRoč naši fans při každém zápase skandují "Jude Slavie" ?

Reagovat
Coutinho10

u nas to je podobny... My jsme ten klub, který má zvuk, jsme Slavie, je*em Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Jude Slavie

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

ty naše rohy jsou neskutečně žebrácký

Reagovat
ZB 07

Sigma, jedem!!

Reagovat
Uwe háže buly

Robert Henn O2

Reagovat
ZB 07

Ta přihrávka na Ordoše

Reagovat
smazaný uživatel

To byla Váchova ruka ne,

Reagovat
Kang & Kodos

Vácha

Reagovat
ZB 07

Vácha měl jít ven

Reagovat
smazaný uživatel

ruka boží :)

Reagovat
exse

Když to šlo vidět už v reálu jak tam máchl

Reagovat
Kang & Kodos

Ale Henn si toho i z videa všiml až na sedmej pokus

Reagovat
Aldeano

Reagovat
exse

Což je na jeho poměry výjimečně rychle a správně.

Reagovat
Uwe háže buly

expert

Reagovat
smazaný uživatel

Diego Armando Vacha

Reagovat
Aldeano

Vácha

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha tzv. na Suaréze

Reagovat
frankiefcb

jenže ten za to dostal redku, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mě nemrzí, že jo.

Reagovat
Blasphemer

Vácha

Kdy dostala Sparta naposledy v lize červenou?

Reagovat
Kang & Kodos

Máme nejvíc žlutejch, ale asi žádnou redku

Reagovat
Blasphemer

No právě. Experti jako Vácha, Costa nebo Matějovský mají kolikrát zápas, že by z fleku mohli dostat i tři žlutý, ale pokaždý dostanou jenom jednu.

Reagovat
Uwe háže buly

Loni na konci sezony Costík ne?

Reagovat
frankiefcb

hmm redka a penalta. Sparta se vrací do starých kolejí?

Reagovat
smazaný uživatel

my sme nekdy vystupovali?

Reagovat
frankiefcb

je fakt, že Plzeni se poslední roky dařilo vás předehnat. Ale jde vidět, že jste se naštvali a rozhodčí máte pod kontrolou. Na jaře třetí redka, co nebyla udělena.

Reagovat
smazaný uživatel

jak třetí? snad jich bylo šest ne?

Reagovat
frankiefcb

až tolik?

Reagovat
Uwe háže buly

Třetí ?

Reagovat
frankiefcb

Zlín (myslím Brabec), Costa proti MB byl jasný a teď Vácha.

Reagovat
Kang & Kodos

Brabec měl dostat žlutou, stejně jako ten ze Zlína, kterej šel ven. Costa za co?

Reagovat
smazaný uživatel

prej za to že je černej

Reagovat
Uwe háže buly

Za to že je černej.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem první.

Reagovat
frankiefcb

druhou žlutou, v zápase s Bolkou byl jasný. A Brabec měl dostat redku, to spíše ten Zlíňák měl dostat žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl bys změnit povolání a být rozhodčím?

Reagovat
frankiefcb

taky jsem byl

Reagovat
Kang & Kodos

To vůbec nevim, za co. A stejně by to bylo jedno, proti MB dostal 8. žlutou.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Hokaido

Reagovat
vinetou

Vácha

Reagovat
smazaný uživatel

A pak že se pomáhá jen Plzni... tohle je slušnej zářez

Reagovat
smazaný uživatel

to se navzájem nevylučuje

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Uwe háže buly

Celou sezonu nás rozhodčí zařezávaj a teď nám jednou pomohli..

Reagovat
smazaný uživatel

Celou sezonu zařezávaj

Reagovat
smazaný uživatel

v EL jo :)

Reagovat
smazaný uživatel

jednou proti Tripolisu se nejede podle Skřetínskýho notiček,a už je celou EL zařezávaj

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA, Tripolis, Schalke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sis udělal bebí, nebo proč pláčeš?

Reagovat
božský John

Co s CSKA?

Reagovat
Aldeano

Venku v 25. minutě byl ten aut votočenej voe

Reagovat
smazaný uživatel

červená pro Matějovskýho, co jiného. klidně si o tom s tebou popovídám, pokud budeš chtít

Reagovat
božský John

Jasna ruda, tam neni o cem. Matejovsky jak to ma v noze, tak to nema v hlave. Nevim, co na tom chces rozebirat

Reagovat
Firkraag

V EL vás nikdo neřeže, jenom jste kreténi, zvyklí na dvorního rozhodčího Královce, kterej vám EL nepíská.

Reagovat
Kang & Kodos

Královec z Plzně bude pískat pro nás. Stay konspirátor.

Reagovat
Uwe háže buly

Třeba teď jsme měli kopat penaltu..

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Blasphemer

Ty vole, jednou vás zařízli v EL proti Tripolisu, a najednou je z toho kampaň,

Reagovat
smazaný uživatel

v Evropě to bylo vícekrát :)

Reagovat
Uwe háže buly

Tak v pohárech nás zařezávaj rok co rok. V lize poslední 3-4 roky.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Uwe háže buly

Teď jsme měli třeba kopat penaltu po ruce tušim Vepřeka.

Reagovat
frankiefcb

jeden zápas s Plzní není 3-4 roční zařezávaní.

Reagovat
db18

Reagovat
frankiefcb

no ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kang & Kodos

Zajímavý, kolik lidí to vzalo vážně

Reagovat
frankiefcb

No doufám, že to nemyslí vážně, ale dobře potrolil.

Reagovat
Hokaido

On je to strašnej dement, samozřejmě to myslí vážně...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Uwe háže buly

Na tu olomouckou fanynku už sem skoro zapomněl

Reagovat
Aldeano

Jak si jen mohl? Celý rok lize chyběla

Reagovat
monty25

A příští sezonu možná bude chybět zas...

Reagovat
Aldeano

Snad. Občas se kvůli ní kouknu na FNL.

Reagovat
Uwe háže buly

Třeba přijede na Žižkov

Reagovat
Aldeano

Ona chodí jen doma

Reagovat
Kang & Kodos

Jedna z mála životních jistot.

Reagovat
monty25

Nejlepší byla stejně paní Blanka Ziková ještě na Strahově.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam Vácha dělal? Jako udělat penaltu a ještě zároveň zranit brankáře, aby jí nechytil... Jediný štěstí, že to sudí neviděl. O poločase okamžitě Váchu stáhnout a dát mu ultimátum, protože se chová jako sabotér, dvojí agent atd.

Reagovat
Aldeano

Vácha hraje klasicky no. A u Sigmy nejde ani říct, že je to o kvalitě soupeře...

Reagovat
db18

Asi má Mahmutoviče ve Fanlize...

Reagovat
smazaný uživatel

To už je hodně o skillu, hrát s takovejma žebrákama vyrovnaný zápas

Reagovat
Neon

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Aldeano

Reagovat
exse

Snad se Sigma vzpamatuje.

Reagovat
Uwe háže buly

Olomoucká klasika, v 70 minutě jim dáme 4 goly a jedem domu.

Reagovat
Uwe háže buly

Ruka.

Reagovat
smazaný uživatel

u těla

Reagovat
Blasphemer

nastřelená

Reagovat
Kang & Kodos

,tak v žádném případě.

- Igor Hnízdo

Reagovat
ZB 07

No, Sparta asi ukope výhru 1:0 nebo 2:0 takže přepínám na biatlon..

Reagovat
smazaný uživatel

to je zase tragedie. pokud v lete nepride okamzite do zakladu Cerkam nebo Rosicky, tak na to nepude koukat

Reagovat
smazaný uživatel

*Cermak

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický přijde leda tak otestovat náš lékařský tým.

Reagovat
Blasphemer

To je píčus.

Reagovat
smazaný uživatel

O2 v boji o diváky nasadila jako reportérku zajímavou blondýnku, ale no řekněme si upřímně, to i Monča Čuhelová je daleko hezčí.

Reagovat
monty25

Myslíš tu Domnosilovou? Monča je úplně jiná liga.

Reagovat
Blasphemer

Hodnocení bych ponechal raději kvalifikované osobě tj. monty.

Reagovat
monty25

Už se stalo.

Reagovat
Aldeano

Pozdě

Reagovat
smazaný uživatel

monty25 = Tomas Kuca?

Reagovat
monty25

To se musíš zeptat Williho a trevora, jestli jsem mu podobnej. Já doufám, že ne.

Reagovat
db18

...monty je asi spíš takový stalker, než že by čekal na nádraží

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

hm asi velka pravda

Reagovat
Blasphemer

šmírák za bukem

Reagovat
monty25

Hlavně nenápadně...

Reagovat
monty25

Tos to teda vylepšil. Zrovna ve čtvrtek se mi v Praze stala taková příhoda, že jsem potkal jednu nejmenovanou fotbalistku ze Slavie, která šla do Billy na Florenci. Kdybych tam za ní šel, tak bych si připadal vážně jako stalker...

Reagovat
db18

...zcela náhodou potkal

Reagovat
monty25

Jo, náhodou. Vyšel jsem z metra a najednou šla proti mně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem to chytit ten je hloupej až to bolí... tak snad Sigma srazí vás vy frajeři

Reagovat
Aldeano

Vácha "já jsem to chtěl chytit"

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase tragédie pane bože, a to nás ještě zachránilo to, že si rozhodčí nevšiml Váchovi ruky. Místo toho, abychom odehráli jednou taky klidné utkání, tak to zas bude nervák a to proti takovým tragédům. A naše rohy stojí neskutečně za hovno, pro tým to má být výhoda, což u nás rozhodně neplatí.

Reagovat
Vasekre

Chtěl jsem to chytit. Ale co má jako říct když to bylo úplně jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

presne, nevim vo co de.. proste nevedel, ze je za nim jeste golman, tak chtel za kazdou cenu zabranit golu a to mu schvaluju, nebyl prvni ani posledni, ale aspon to rek normalne

Reagovat
Kang & Kodos

Evidentní a jasnej zářez, kterýho si všichni všimli nejpozději z první opakovačky, a po kterym sigmáci mohutně protestovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je snad jeste horsi, nez to neudeleni redky

Reagovat
Kang & Kodos

Co jako? Všichni si toho všimli po dvou minutách, sigmáci o tom neví doteď, ale tady budou dělat chytrý, jak nás Paták ochránil.

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobrá křeč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
frankiefcb

Takže, když si Sigma nestěžuje, tka to není chyba rozhodčího, který to ze své pozice měl vidět. Logika

Reagovat
Kang & Kodos

Já jenom říkám, že to byla dost složitá situace na posouzení. Takže bych v tom fakt nehledal nějakej úmysl, zářez a pomáhání Spartě, ale obyčejnou chybu rozhodčího.

Reagovat
Bosko

Co ten Vácha lže, že to nebyla ruka? Že se nestydí, kdyby se aspoň přiznal.. Vácha je vůl, když tam jde takhle rukou

Na druhou stranu rozhodčím bych tohle rozhodně nevyčítal. Těžká situace.

Reagovat
smazaný uživatel

"V podstatě jsem to chtěl chytat,to je pravda,ale v podstatě to za mě chytl David Bičík ." ještě blbější než jsem tušil

Reagovat
smazaný uživatel

A co má říct, chytil jsem to a dejte mi dodatečně červenou kartu?

Reagovat
Bosko

Ano, lepší je lhát i když ví, že to všichni v TV viděli a budou ho mít za ještě většího blbce

Reagovat
diskoschlampe

A to je problém normálně na férovku říct, že to zahrál rukou nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl říct alespoň že tou rukou fakt zahrál,ne jen že chtěl. Ale fanoušci Sparty, ti ho asi budou bránit i kdyby jim všem přefiknul ženy.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Aldeano

Ale on je žena!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec nechapu, ze na ten rozhovor chodil, kdyz bylo jasny na co se ho budou ptat..

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně no. Ale nevím, můžou oni odmítnout?

Reagovat
Uwe háže buly

Mužou, ale to by byl docela za debila..

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Uwe háže buly

Zkušeně se z toho vykroutil opět ukázal, že rozumově je uplně jinde, než většina českých fotbalistů.

Reagovat
božský John

Dyt je uplne vylizanej

Reagovat
diskoschlampe

Jako pod nima?

Reagovat
smazaný uživatel

blbej uplne nebude..

Reagovat
goodbay

Alespoň to neřekl ve stylu jasný faul jasná penalta a přiznal se k tomu. Navíc Bičík by to chytl, tak či tak.

Reagovat
božský John

10 zapasu trest, prostrelit kolena, dvoumesicni plat pokutu, spalit leginy a pochcat. To by Vachovi myslim stacilo

Reagovat
Aldeano

*Dovalilem.

Reagovat
db18

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Neon

OT: Arsenal

Reagovat
Uwe háže buly

?

Reagovat
Neon

FA Cup, doma prohrává 2:0 s Watfordem.

Reagovat
Uwe háže buly

Cool

Reagovat
Coutinho10

Watford

Reagovat
smazaný uživatel

To je kokot šural co víc chce

Reagovat
smazaný uživatel

*nekopa

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

hrajem kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, takhle to zkurvit, to snad není ani možný.

Reagovat
smazaný uživatel

není co dodávat další důkaz sparťanské korupce

Reagovat
smazaný uživatel

ale že jsme si museli počkat

Reagovat
smazaný uživatel

jj vždy týden než se hraje další kolo

Reagovat
smazaný uživatel

mně to vždycky přijde jako nekonečná doba

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

to chápu v Evropě se vždycky píská rovina tak vám to přijde dlouho když to není hned další zápas

Reagovat
Uwe háže buly

Si doteď zkoumal video záznam ne?

Reagovat
smazaný uživatel

u takových očividných situací je to třeba

Reagovat
smazaný uživatel

trošku zbytečná tlačenka ze strany Patáka

Reagovat
smazaný uživatel

Golasososo

Reagovat
smazaný uživatel

jak jinak Haluz Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Diego Vacha MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha MOTM na obou půlkách hřiště

Reagovat
Kang & Kodos

Vácha Pojebte se

Reagovat
Blasphemer

karma neexistuje

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Marečkův první gol v lize a hned zadkem

Reagovat
smazaný uživatel

zároveň Vácha první zákrok vyrážečkou v kariéře

Reagovat
ZB 07

Blbější gól dostat nemohli..

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Mareček je prostě ostrostřelec, neskutečný přehled.

Reagovat
smazaný uživatel

to vymyslel Vacha, presne takhle to chtel o nej odrazit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o Váchově genialitě se nemusíme ani bavit, směrem dopředu hotový Pirlo.

Reagovat
smazaný uživatel

a dozadu Buffon

Reagovat
Uwe háže buly

Byl to vlastně zákrok Lukáše Váchy

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha fotbalový bůh existuje

Reagovat
smazaný uživatel

jen se rouhej... v půlce května to řikat nebudeš

Reagovat
smazaný uživatel

nemalujme čerty na zeď

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně proti Laziu nebo každej zápas za repre co?

Reagovat
smazaný uživatel

tobě nic neunikne

Reagovat
smazaný uživatel

názor pohledu, ale respektuji odlišné myšlenky

Reagovat
smazaný uživatel

Bicik to zrejme odkoukal od Vachy

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nikomu nepřeju nic špatnýho,ale nějakej přetrženej vazík pro Váchu by karma mohla zařídit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Nikomu nepřeju nic špatnýho, ALE...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Blasphemer a Kang Kodos jsou fajn kluci, ale jsou to hrozny curaci

Reagovat
Blasphemer

Váš názor mě nezajímá. Jděte někam.

Reagovat
smazaný uživatel

cokoliv je napsáno před ALE se nepočítá

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

to mě připomíná takový to otřepaný - nejsem rasista ALE...

Reagovat
monty25
Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je málo je to sparťan

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny situace 50/50 pro Spartu... a šural brečí jak baba...

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha si maže hejtry na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Místo uklidnění hry a klidného hlídání náskoku jsme pod tlakem těch tragédu, to je síla.

Reagovat
Hokaido

To je strašnej hnus. Je mi z nás na blití. A Dočkal s páskou.

Reagovat
smazaný uživatel

hraje jakoby měl pásku přes oči

Reagovat
Aldeano

Tak Vácha a Bednář jsou přece ikony Sparty

Reagovat
Uwe háže buly

Lepší?

Reagovat
Kang & Kodos

Ordoš mohl jít ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je venku.

Reagovat
Aldeano

Brabec je šáša

Reagovat
Uwe háže buly

Ordoš měl dostat druhou žlutou, ale rozhodčí se klasicky bojí..

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo se bojí nesmí na hřiště.

Reagovat
Aldeano

Dočkal na Baroše

Reagovat
Coutinho10

slusnej tlak od sigmy....ale zatim k nicemu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je náš 3. kapitán? Jednou to Dočkal dá Holkovi, jednou Váchovi, tedka Brabcovi ...

Reagovat
Uwe háže buly

Nejčastějc Holek, ale dal bych ji Krejčímu.

Reagovat
smazaný uživatel

To uurčitě né, vždyt třeba Brabec kapitánoval všem výběrům Sparty v mládeži, byl i kapitán repre 21, kapitánoval i Krejčímu, takže on má určitě přednost před Ládou

Reagovat
Uwe háže buly

Nevim mě Brabec na tu pozici nesedí, když si vemu jakou má pozici, kdy se musí bát o základ. Láďa je v áčku dýl a jeden z mála tam každej zápas nechá duši.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ještě za Lavičky byl kápo Lafata a asistent Vácha. Ale Ščasný asi Váchu degradoval.

Reagovat
Aldeano

To vůbec nechápu. Jestli v tom je vůbec nějaký systém. A to ještě bývalý kapitán Matějovský nemůže mít kapitánskou pásku po vystřídání kapitána ze hřiště...

Reagovat
mario23

Asi ta atmosféra v kabině nebude nic moc, když se tam Brabec s Váchou hádaj mezi sebou.

Reagovat
Neon

DEBAKL!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooool Julda

Reagovat
smazaný uživatel

mistri

Reagovat
smazaný uživatel

po dnešku již není pochyb

Reagovat
smazaný uživatel

Že si to Plzeň pohlídá.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, sestup je opravdu nevyhnutelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ber to z té durhé stránky, alespoň budete příští sezonu hrát v horních polovině tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Ani tím si nejsem jistý, mám pocit, že se někdo ten klub snaží zevnitř cíleně zničit, protože to opravdu není normální, co se u nás děje. Ale člověk si zvykne na všechno, holt jsou pohárové časy nenávratně pryč a teď se prostě v Olomouci bude chodit na hokej.

Reagovat
mario23

Proti Spartě se body čekat nedaly, spíš rozhodla porážka v Jihlavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhoduje to, že si ty naše promadony myslí, že hrají o titul, když pořádně s nasazením odehrají jen zápasy s Plzní a Spartou a totálně to odchodí v Jilhavě a předtím v Brně, kde hrajeme o 6 bodů. A dneškem se mi jasně ukázalo, že na tu Jihlavu se prostě vyprdli, na lize jim nezáleží, dokážou se snažit jen když se můžou ukázat silnějším týmům a příště bude zase odchozenej zápas. Kdyby na to neměli, tak by mě to asi tolik nesralo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele