Synot liga - preview 20. kola

05.03.2016, 08:35, aktualizováno 06.03.2016, 08:46
Previews
Synot Liga nám na neděli přichystala čtyři utkání. Liberec si to rozdá se Slováckem, poslední Ostrava přivítá Duklu a pražská Sparta změří síly s Jabloncem. Plzeň se posléze utkán s Příbramí...
Slovan Liberec - 1. FC Slovácko  (neděle 16:00)
Liberec ve 20. ligovém kole přivítá na svém hřišti tým Slovácka, který pod Ještědem ještě nevyhrál ani jedno ze 13 vzájemných měřeních sil.

Severočeši po bezbodovém vstupu do jarní části pak v dalších dvou kolech naplno bodovali a v tabulce útočí na třetí Mladou Boleslav, s níž mají sice stejný počet bodů, ale horší skóre. Ke zvýšení sebevědomí v kabině domácích přispělo i pohárové vítězství nad pražskou Spartou. "Vím o tom, že Slovácko tady ještě nevyhrálo. Doufám, že v tom budeme pokračovat a navážeme na naše poslední výkony. Terén tady ale není dobrý a očekávám těžké utkání," míní liberecký trenér Jindřich Trpišovský.

Slovácko vstoupilo do druhé části ligového ročníku stejným způsobem jako jeho nedělní protivník. Na úvod prohra s vedoucí Plzní, pak přišly výhry v Příbrami a doma nad Jihlavou. Nyní pocestuje sedmý tým tabulky pod Ještěd, kde se mu ještě nepodařilo naplno bodovat. "Liberci se podařilo zacelit mezeru po odchodu opor Pavelky a Šurala. Dokládají to poslední dvě ligová vítězství nad Jabloncem a v Teplicích. Nebezpeční jsou zejména střelci Bakoš, Rabušic a Vůch. My už nejsme pod takovým tlakem, proto si slibuji od našeho týmu zlepšený výkon," řekl hostující trenér Svatopluk Habanec.

Sestava domácích bude ochuzena o oba zraněné Karišíka a Bláhu. To hosté budou postrádat marody Kaloudu s Valentou, nejistý je pak start Diviše.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Koubek - Coufal, Hovorka, Pokorný, Sýkora - Karafiát, Breite - Jefremov, Shala, Vůch - Bakoš.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Rada, Košút, Chýla - Šumulikoski - Biolek, Koné, Havlík, Kerbr - Došek.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - FK Jablonec  (neděle 16:00)
Pražská Sparta ve 20. ligovém kole v neděli doma změří síly s Jabloncem. Letenští potřebují vyhrát, aby neztratili kontakt s vedoucí Plzní. To Severočeši by rádi potvrdili svou jarní formu.

Sparťané odehráli v týdnu pohárové utkání v Liberci, kde jejich trenér Zdeněk Ščasný kvůli nahuštěnému programu šetřil své opory. Ze severočeského města si nakonec odvezli prohru 1:2. Pro Letenské je však prioritou udržet krok s Plzní v boji o titul a dobře se připravit na osmifinále Evropské ligy proti Laziu Řím. Nyní čeká Ščasného svěřence ligový duel s Jabloncem, v němž neberou nic jiného než tři body. "Zápas s Jabloncem je pro mě naprosto zásadní. Chceme vyhrát. Zaprvé proto, že jsme doma silní, zadruhé chceme udržet kontakt s Plzní a navíc Jablonec je pro Spartu vždycky nepříjemný soupeř. Proto tomu byla uzpůsobena i sestava v pohárovém zápase v Liberci," řekl sparťanský lodivod Ščasný, jehož tým ztrácí na čelo tabulky nadále tři body. V sestavě pro nedělní utkání bude chybět vykartovaný Costa a otazníky visí nad startem Štěcha.

Jablonečtí fotbalisté slušně vstoupili do ligového jara, v němž totiž vyhráli dva ze tří zápasů. A v tabulce se prokousali již na šestou příčku. Nyní cestují na pražskou Letnou, kde se pokusí potrápit favorita. Venku se jim však moc nedaří, neboť pětkrát za sebou neslavili ani jedno vítězství. "Hrát otevřený fotbal by byla asi sebevražda. Budeme se snažit co nejdéle udržet Spartu v napětí. Sparta je momentálně ve velké formě a my v tom zápase můžeme jenom získat," prohlásil kouč hostí Zdenko Frťala, jenž bude postrádat dva zraněné Mingazova a Romeru a kvůli dohodě klubů Hybše.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Bičík - Zahustel, Brabec, Holek, Frýdek - Dočkal, Vácha, Matějovský, Krejčí - Šural, Juliš.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Bárta - Karavajev, Kysela, Beneš, Hanousek - Hübschman - Masopust, Greguš, Pospíšil, Trávník - Tecl.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - Dukla Praha  (neděle 16:00)
Prakticky jistý sestupující Baník bude doma usilovat o další body do zatím prvoligové tabulky. Do Ostravy přijede Dukla, které chybí odložený zápas se Spartou, ani tak však na tom v tabulce není dle svých představ.

Baník získal všech svých sedm bodů doma ve Vítkovicích. Bez šance proti Dukle není už jen proto, že na jaře pod vedením kouče Petržely předvádí odvážnější a bojovnější fotbal. Dukla je však přeci jen favorit a jakýkoliv bodový zisk by byl spíše příjemným překvapením. V sestavě domácích nenajdeme hráče, který by vstřelil více než jeden gól. Ostrava má s 41 inkasovanými góly nejhorší ligovou obranu a s 16 vstřelenými brankami spolu s Olomoucí nejhorší útok. Domácí nastoupí bez zraněného tria Mičola, Honiš, Kouřil.

"Od druhého zápasu se Zlínem už kluci pochopili, jak by měla vypadat důrazná a běhavá hra. Než budeme mít na všech postech potřebnou kvalitu, bude to chvilku trvat, ale nasazení se Zlínem nebo se Slavií bylo enormní, a to je důležité," řekl ostravský kouč Vlastimil Petržela.

Hosté měli poslední víkend volno, neboť pondělní dohrávka se Spartou byla kvůli sněhové chumelenici odložena. V soutěžním zápase se tak představili alespoň v týdnu v domácím poháru, ve kterém před tragickou návštěvou remizovali bez branek s Jabloncem. Dukla by v tabulce chtěla výš a k tomu bude potřebný tříbodový zisk v Ostravě. Venku v lize nevyhrála 13x za sebou, naposledy triumfovala loni v dubnu v Jihlavě. Navíc v posledních třech venkovních zápasech neskórovala. Změní to v Ostravě? Hostům budou chybět Čajič a Rada.

"Kdybychom si mysleli, že to bude lehké utkání, tak bychom dopadli jako Zlín. Děláme všechno pro to, abychom v neděli byli stoprocentně připravení," prohlásil hostující kouč Luboš Kozel.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Chmiel - Dostál, Kaša, Vraštil, Lučič - Ožvolda, Lásik - Mondek, Hrubý, Holzer - O. Šašinka
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Hroššo - Miloševič, Štetina, Gorkšs, Vrzal - Néstor, Považanec, Hanousek - Berger, Vašíček, Breznaník
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.40 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Viktoria Plzeň - 1. FK Příbram  (neděle 18:15)
V neděli se představí i dva úhlavní kandidáti na titul. Jedním z nich je vedoucí Plzeň, která doma přivítá Příbram, které se ve Štruncových sadech vůbec nedaří.

Plzni se zatím daří držet tříbodový odstup od druhé Sparty. Již deváté ligové vítězství v řadě se pokusí připsat proti Příbrami, s níž neprohrála posledních šest vzájemných soubojů - z toho pětkrát vyhrála. V dosavadních třech jarních kolech Krejčího výběr vyhrál pokaždé o gól. "Asi všichni cítíme, že mužstvo má na víc. Snad se to nějakým zápasem zlomí, nicméně hlavně chceme udržet vítěznou vlnu. Věřím, že si vytvoříme tlak a soupeře přehrajeme," řekl trenér domácích a mimo jiné obyvatel Příbrami Karel Krejčí, pro něhož bude nedělní zápas mít speciální náboj. V sestavě domácích bude scházet zraněný Baránek a rekonvalescent Pilař.

Příbram na jaře uhrála zatím jeden bod i přesto, že ještě neskórovala. V tabulce ji patří až třinácté místo s pětibodovým náskokem od sestupového pásma. Nyní však zajíždí na neoblíbené místo. Ve Štruncových sadech totiž prohrála posledních šest zápasů a naposledy tam zvítězila před 13 lety. "Minulé utkání nám vůbec nevyšlo a nečekal jsem, že na tým padne taková deka, kterou teď potřebujeme setřást, i když budeme mít problém se sestavou a čeká nás těžký soupeř," uvědomuje si příbramský kouč Pavel Tobiáš, jenž se bude muset obejít bez obou vykartovaných Bednáře a Pilíka a kvůli dohodě klubů nenastoupí ani Štípek se Suchanem. Nejistý je pak start Zápotočného.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Matějů, Hubník, Hejda, Limberský - Hořava, Hrošovský - Petržela, Kolář, Kovařík - Ďuriš.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Mudra, Chaluš, Tregler, Divíšek - Hnaníček, Krameš - Vošahlík, Rezek, Moravec - Šabala.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.00 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - FK Teplice  (sobota 15:00)
V Ďolíčku se představí rozjetí domácí, kteří stoupají tabulkou stále výš. Před týdnem již v tabulce o skóre předskočili dokonce i Teplice, svého sobotního soupeře. Hosté jedou do Prahy s cílem napravit poslední domácí zaváhání.

Klokani neprohráli již osm ligových utkání v řadě a pravidelně střídají domácí vítězství s remízami z venkovního hřiště. V tomto taktu chtějí pokračovat i v dalším duelu před vlastními diváky, kteří své borce poženou k páté domácí výhře v řadě. S Teplicemi poslední dva domácí duely Klokani vyhráli. Domácí nastoupí bez vykartovaného Mosquery a zraněných Jindřiška a Hradeckého.

"Je to škoda, že nám Mosquera pauzuje. Bylo jasné, že ho to potká, protože bez karty by nedokázal odehrát celé jaro. Musíme si poradit, hráče tam máme. Ve formě jsou Acosta, Bartek, Čížek a po lehkém zranění jde nahoru i Prošek. Hostům bude chybět hlavně Ljevakovič, je to klíčový hráč, spojka mezi defenzivními a ofenzivními hráči, kvalitní na obě strany, srdce mužstva. Bude to pro ně problém a budou si s tím muset poradit," předpovídá trenér Roman Pivarník.

Od Teplic se čeká víc. Jediné vítězství z posledních osmi utkání je bídnou vizitkou ambiciózního celku ze severu Čech pod vedením kouče Vavrušky. Na jaro Teplice doma zvládly duel s Příbramí a venku potrápily Plzeň, naposledy však jasně podlehly Liberci. Ve Vršovicích by chtěly nějaké body zpět, ideálně tři, které by znamenaly posun zpět před Klokany a vzdálení se sestupovým pozicím. Teplice však v Ďolíčku naposledy vyhrály v květnu 2008. Ani hosté nenastoupí zdaleka kompletní. Kvůli kartám jim chybí Ljevakovič a Soungole, zranění jsou Grigar, Potočný a Jeřábek.

"Chceme v následujících zápasech napravit poslední domácí zaváhání. V minulém utkání jsme dostali facku a museli jsme zapracovat na psychice hráčů," řekl teplický kouč David Vavruška.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Čögley, Krch, Šmíd, Havel - Švec - Acosta, Hubínek, Jirásek, Bartek - Schick
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Chudý - Vondrášek, Lüftner, Ciskaridze, Krob - Fillo, Gregáň, Vachoušek, Kodeš, Kukec - Hora
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.50 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Vysočina Jihlava - Sigma Olomouc  (sobota 15:00)
Jeden z nejdůležitějších duelů 20. kola bude k vidění v Jihlavě, kam zavítá Sigma. Oba soupeři jsou aktuálně nejžhavějšími adepty na druhé sestupové místo, a jejich vzájemný souboj tak může jednoho z nich dostat do lepší psychické pozice.

Jihlava na jaře dvakrát padla venku, v Jablonci a na Slovácku, a jednou remizovala doma se Slavií. Jediný bod je v konkurenci bodujících týmů slabým výsledkem v boji o záchranu. Vysočina je tedy aktuálně čtrnáctá, jediný bod před svým sobotním soupeřem. Jihlava má s 36 inkasovanými góly druhou nejhorší obranu ligy po Ostravě. Domácí trápí rozsáhlá marodka, do utkání nezasáhnou zranění Marek, Marcin, Mišůn, Klíma a Novotný.

"Při pohledu na minimální odstup mezi oběma celky moc dobře vnímáme důležitost nadcházejícího zápasu. Nejde o klíčový duel jara, ale jeho výsledek může v boji o záchranu mnohé napovědět," řekl trenér Jihlavy Michal Hipp.

Stejnou jarní bilanci, tedy jediný bod ze tří utkání, má také Sigma, pouze s tím rozdílem, že dvě utkání odehrála doma. Hanákům se nedaří prvoligový návrat a proti předpokladům se stále topí v suterénu tabulky. V průběhu sezóny zaznamenali pouze tři vítězství, jedno z nich doma právě proti Jihlavě. Jedním z velkých problémů Sigmy je neproduktivní útok, Olomouc má spolu s Ostravou nejhorší ligový útok (16 gólů). Venku Sigma vybojovala zatím jen pět bodů. Hosté se musí obejít bez Cany a Reichla.

"Je to přímý konkurent v sestupových vodách, tím pádem je důležitost zápasu vyšší. Kluci jsou v posledním období pod tlakem neustále. Loni se postupovalo, předtím se padalo, teď jsem zase v takové složité situaci pro mentální odolnost. Tak si na druhou stranu říkám, že už bychom být vůči tomu trošku rezistentní. Nicméně jak se ukázalo v některých zápasech, tak pořád tam ta hlava hraje zásadní roli. Takže to bude také o tom, kdo se na to lépe připraví," uvedl kouč Olomouce Václav Jílek.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Kryštůfek, Šourek, Krejčí, Urdinov - Šulek - Fulnek, Hronek, Kučera, Vaculík - Voltr
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Hála, Štěrba, Radakovič, Vepřek - Navrátil, Ševčík, Plšek, Šindelář, Falta - Mahmutovič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Zbrojovka Brno - Fastav Zlín  (sobota 15:00)
20. kolo české nejvyšší soutěže nabídne v rámci sobotního programu i moravské derby mezi Brnem a Zlínem. V lepší náladě se nacházejí domácí, kteří na rozdíl od svého soupeře dokázali na jaře již vyhrát.

Brňanům patří v tabulce osmé místo, na jaře dosud vydolovali tři body za domácí výhru 2:0 nad Olomoucí. Právě o vlastní prostředí se budou chtít opřít, neboť z posledních čtyřech ligových zápasů na svém hřišti uhráli 10 bodů. Nejcennější vítězství získali proti Plzni a Liberci. Nyní se postaví proti Zlínu, který do ligového jara vstoupil bídným způsobem. "S mizerným výkonem, který někteří hráči předvedli v minulém kole v Jablonci, bychom proti Zlínu neuspěli. Nebyli jsme nebezpeční dopředu, vyráběli strašidelné chyby v obraně. Pouze návratem k poctivému výkonu a maximální zodpovědností můžeme myslet na bodový zisk," prohlásil trenér Brna Václav Kotal.

Zlín nedokázal vstoupit do jarní části stejným způsobem jako na podzim, kdy v úvodních obou kolech slavil vítězství. Nyní se odehrála tři ligová kola po zimní přestávce a Páníkův výběr stále čeká na první body. Ty se pokusí ulovit v Brně, kde v rámci nejvyšší české soutěže vyhrál naposledy před dlouhými 12 lety. "Brno je doma velice silným protivníkem, nebezpečný je na hrotu útoku Řezníček. Určitě je v našich silách konečně dosáhnout na první jarní bodový zisk," myslí si zlínský kouč Bohumil Páník, jehož tým figuruje v tabulce hned bod za Brnem.

V sestavě domácích bude chybět trojice zraněných Doležal, Jovanovič, Zoubele a nejistý je start Schustera. To hosté přijedou v kompletním složení.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Hyčka, Košťál, P. Buchta, Keresteš - Pašek, Zavadil, Malík, Lacko, Lutonský - Řezníček.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Holý - Pazdera, Jugas, Hájek, Matejov - Vukadinovič, Živulič, Holík, Koreš - Poznar, Diop.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.20 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Slavia Praha  (sobota 18:00)
Atraktivní duel na čele tabulky o pohárové pozice slibuje sobotní podvečerní zápas v Mladé Boleslavi. Domácí hostí Slavii, před kterou mají pouhé dva body náskoku. Duel bude výjimečný pro oba trenéry. Zatímco Karel Jarolím zažil největší úspěchy ve Slavii, Dušan Uhrin ml. patří mezi nejúspěšnější kouče v historii Mladé Boleslavi.

Mladá Boleslav doma válí. Z devíti utkání zde opanovala sedm při neuvěřitelném průměru téměř tří a půl vstřelené branky na zápas. Po dvou zápasech venku, ve kterých si po porážce na pražské Letné spravili chuť na Letné zlínské, se Středočeši těší na domácí prostředí, ve kterém hodlají prodloužit sérii pěti vítězství v řadě proti Slavii. V případě vítězství se domácí udrží na třetí příčce. Mladá Boleslav neprohrála se Slavií posledních deset ligových utkání. Tentokrát jí budou chybět zranění Polom a Hůlka.

"Doma chceme našim příznivcům předvádět ofenzivní fotbal završený výhrou, ale proti Slavii, která přes zimu hodně zkvalitnila kádr, nebude snadné očekávání fanoušků naplnit. Pro oba týmy bude zápas důležitý ve snaze prosadit se na pohárové příčky," pravil boleslavský kouč Karel Jarolím.

Zvítězí-li naopak hosté, půjdou na pohárové příčky oni. Slavia po zimních rošádách v kádru ještě neprohrála. Doma obě utkání zvládla vítězně, v Jihlavě remizovala. Až nyní proti Mladé Boleslavi však přijde ten pravý test v podobě kvalitnějšího soupeře, který pořádně prověří, jak na tom celek z Edenu opravdu je. Zatímco domácí mají s 44 góly nejlepší ofenzivu v lize, Slavia má s 16 inkasovanými brankami třetí nejlepší obranu. Hosté nastoupí bez nemocného Bílka, otazník visí nad Latkou, Bořilem a Barákem. Do utkání nemůžou zasáhnout Jan Štohanzl a Miljan Vukadinovič, kteří ve Slavii hostují právě z Boleslavi.

"Jestli chceme hrát poháry, musíme udělat všechno pro to, abychom to utkání vyhráli. V Boleslavi to velmi dobře znám, ale na druhé straně, kde jsou lavičky pro hosty, jsem snad ještě ani jednou nebyl. Samozřejmě to beru prestižně. Navíc je to zápas proti Karlu Jarolímovi, kterému jsem dělal asistenta. Těším se na to," uvedl Dušan Uhrin ml.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Kysela, Kúdela, Čmovš, Pauschek - Jánoš, Rada - Přikryl, Magera, Kalabiška - Baroš
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Mikula, Frydrych, Deli, Jablonský - Souček - Zmrhal, Hušbauer, Mihalík - Železník, Škoda
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.25 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň19152238:1447
2.Sparta Praha18132339:1141
3.FK Mladá Boleslav19105444:2635
4.Slovan Liberec19105433:2335
5.Slavia Praha1996428:1633
6.FK Jablonec1968533:2426
7.1. FC Slovácko1982926:3426
8.Zbrojovka Brno1974819:2725
9.Fastav Zlín1973923:3224
10.Dukla Praha1857626:2422
11.Bohemians Praha 19051949622:2621
12.FK Teplice19631027:3421
13.1. FK Příbram19631023:3321
14.Vysočina Jihlava19451019:3617
15.Sigma Olomouc1937916:3116
16.Baník Ostrava19211616:417

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (640)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip EF na čistou dvojku Dukly? Ale no tak... Jak jsem věřil v to, že se Zlínem naši mládežníci neprohrají, tak to samé tuším i zítra. Minimálně bod kluci vybojují.

Reagovat
centos

Kdyby Baník vyhrál a Sigma prohrála, začalo by to být zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš kdyby Sigma s Jihlavou remizovala.

Reagovat
centos

No, nebo :) Tak nějak počítám s tím, že sestoupí jen jeden. Ani nevím proč.

Reagovat
smazaný uživatel

O postup se hlásí 4 týmy, tento rok to nebude jako ten minulý.

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat
smazaný uživatel

"Do utkání nemůžou zasáhnout Jan Štohanzl a Miljan Vukadinovič, kteří ve Slavii hostují právě z Boleslavi."

Asi by tedy neměl být v pravděpodobný sestavě, nebo to rychle koupili toho ze Zlína?

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec - Slovácko 2:0

Ostrava -Dukla 1:3

Bohemians 1905 -Teplice 1:1

Jihlava - Olomouc 1:2

Brno -Zlín 0:2

Mladá Boleslav - Slavia 1:2

Sparta - Jablonec 1:0

Plzeň - Příbram 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně, FNL

Reagovat
db18

A 18. března dokonce v TV

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hraje Karviná s Vyšehradem. Vědět to dřív, tak jdu.

Ale v pražském přeboru hraje jeden 100% chachar, kterému za týden začínají boje, takže sobotní dopolední programy jsou jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten, který názorně ukázal světu, k čemu doopravdy slouží šála Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi mi teda pomohl Svěrkoš?

Reagovat
smazaný uživatel

Pavel Besta

Reagovat
smazaný uživatel

Za co ten chuj hraje?

Reagovat
db18

Střížkov

Reagovat
Losinho

Matušovič?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
ZB 07

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
db18

A v Újezdě u Průhonic teď budou mít generálku Blšany a Český Brod (za ten zas hraje Šmejkal), ale na to je už asi taky pozdě...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono za ten Brod hraje snad víc bývalých ligistů mám dojem. Ale nejvíc v tomhle je Uhřiněves v Praze, Horňák, Rada, Hrdlička... Tam to bylo fajn. Zvláště to derby s Dubčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Smejkal

Reagovat
smazaný uživatel

Radši dnes živě

Reagovat
db18

Jo, tak za ty dva týdny tam stejně nebudete mít Opavu, no...

Reagovat
Uwe háže buly

A ČFL

Reagovat
db18

Domácí zápas Baníku je na isportu zvolen jako placený...

Reagovat
Kang & Kodos

Náš taky

Reagovat
db18

Vás dává O2, to se nepočítá

Reagovat
Kang & Kodos

O2 vysílá jenom jeden zápas?

Reagovat
db18

Jo... Zbytek si iSport připravuje na další sezonu, aby zpoplatnil všechny zápasy.

Reagovat
Kang & Kodos

V čem konkrétně spočívá ten jejich "dokonalej produkt", když celou sezonu vysílaj akorát Spartu?

Reagovat
db18

V Lize Mistrů... Ohledně SL mají asi dohodu s Křetinským, aby teoreticky přišlo víc lidí na stadion.

Reagovat
JarousFCB

na tipáči se dá dívat v pohodě? Nebo už musím na ten konkrétní zápas vsadit?

Reagovat
db18

Na konkrétní nemusíš, jen si musíš tuším v předchozích 24 hodinách na něco vsadit libovolnou částku (stačí i 5 netů )

Reagovat
JarousFCB

díky

Reagovat
Losinho

Tak s touhle obranou dostaneme v Bolce trojku a budeme doufat v poháry z 5. místa..

Reagovat
cubinho

Liberec - Slovácko 2:1

Ostrava -Dukla 1:1

Bohemians 1905 -Teplice 1:0

Jihlava - Olomouc 1:1

Brno -Zlín 2:0

Mladá Boleslav - Slavia 2:1

Sparta - Jablonec 2:1

Plzeň - Příbram 3:1

Reagovat
3M

Liberec - Slovácko 2:0

Ostrava -Dukla 1:2

Bohemians 1905 -Teplice 1:1

Jihlava - Olomouc 1:0

Brno -Zlín 2:0

Mladá Boleslav - Slavia 2:2

Sparta - Jablonec 2:0

Plzeň - Příbram 3:0

Reagovat
3M

Tak ne, když jsem viděl pravděpodobnou sestavu, tak dostaneme 3:0

Reagovat
monty25

Na isportu mají trochu jinou...

http://img.blesk.cz/img/2/full/2618870_.jpg

Ale taky se toho obávám. Bohemka doma a ve formě, Teplice z formy a bez Ljevy a Soungoleho. Bod by byl zlatý...

Reagovat
db18

eurofotbal > isport

Reagovat
monty25

Mně teda přijde pravděpodobnější ta sestava na isportu, ale uvidíme...

Reagovat
db18

A kde najdu nejrychleji vaší oficiální základní sestavu?

Reagovat
3M

Sestava je hrozná, ať už ten Vavruška táhne!

Reagovat
monty25

A jak bys to dneska sestavil ty? Mně se teda taky moc nelíbí, že Kubu Horu zase strká do obrany, ale pravděpodobně je něco s Vondráškem, když není ani na střídačce... Moc jsem nevěřil, že bude v základu Gregáň (v tom měl EF pravdu) a toho Kapolonga jsem taky nečekal, ale tam je to prašť jako uhoď, jestli on nebo Vaněček. Potok už je aspoň na střídačce, tak snad se vrátí do formy z loňské sezony...

Reagovat
3M

Hora v záloze a Zurab DM, takhle dostaneme nasypáno.

Nechci tady chodit na druhou ligu jenom proto že je Vavruška debil!

Reagovat
monty25

Takže bys dal stoperskou dvojici Lüftner-Dimitrovski? Pro mě je teda taky záhadou, proč Dimitrovski ještě nenastoupil...

Reagovat
3M

Jj přesně tak. Nechápu, že nedostane šanci.

Reagovat
monty25

Taky bych mu ji dal. Na druhou stranu by byl docela extrém, kdyby ve čtvrtém jarním zápase hrála stoperská dvojice počtvrté v jiném složení...

Reagovat
3M

To sice jo, ale zkusit se to dle mého mělo.

Fakt čekám výprask a snad potom vyhodí toho tělocvikáře.

Reagovat
monty25

Myslím si, že by ten boj o záchranu musel zajít hodně daleko, aby ho vyhodili. Dokud je tam náskok aspoň nějakých 5 bodů na 15. místo, tak to asi nehrozí. Zatím to vypadá, že má od vedení pořád důvěru...

Reagovat
3M

Jestli rupneme dneska a pak doma s Bolkou, tak už mít zak pevnou pozici nebude.

Reagovat
monty25

Tak to určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Co vubec Davor, jak u vas hraje ?

Reagovat
monty25

Když včera střídal, tak o něm komentátor na isportu řekl: "Ani jsem nepoznal, že hrál." Nevím, zatím moc nevyčnívá. Pořád čekám, kdy dostane šanci kopat nějaký trestňák z dobré pozice, ale furt nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže hraje ve svém tempu, kterým dominoval v Baníku Jsem opravdu rád, že už tu není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Takže divoká karta...

Reagovat
monty25

Já si ji taky vzal pro tohle kolo...

Reagovat
Coutinho10

ja zatim ne....porad vaham...udelal sem 3 stridani, ale este bych chtel vylepsit zalohu a utok a chtelo by to este 1-2 zmeny

Reagovat
monty25

Rozmýšlej dobře. Nechci to zakřiknout, ale myslím si, že jsem dal dohromady silnou sestavu...

Reagovat
Kang & Kodos

Vy dva hrajete proti sobě? R.I.P diskuze

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Coutinho10

vyslo mi to tak, ze zalohu mam bez stridani...utocnici nevim jestli uplne zabijaci, ale oba se stridanim a obrana celkem dobra...tak uvidime...asi to uz necham uz je malo casu a na notesu mi bezi spurs s arsenalem a na mobilu to je zdloujavy tak sem jenom zmenil jedno stridani...misto zalohy budu stridat v obrane, protoze zaloznik neni v zakladu

Reagovat
monty25

Já mám v každé řadě po jednom střídání...

Reagovat
Coutinho10

j ja vetsinou jenom zaloha a utok...obranu neresim...ale ted jsem to diky sestavam dal bez zalohy, tak uvidime

Reagovat
Coutinho10

jo a u kapitana mam dilema

Reagovat
Azazelo RD

Tak v Jablonci prý bude konečně bouřlivá atmosféra. Pelta objednal tohoto macka! http://www.nrk.no/sognogfjordane/_-eg-ma-jo-lage-litt-show-og-moro_-1.12833406

Reagovat
3M

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Wat

Dneska povinný tři body, přes to nejede vlak, tady se ukáže, jak na tom jsme.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes věřím, že to bude parádní fotbal... MB - SKS ....

Reagovat
Hristo Stoichkov

Chtěl bych se zeptat nějakýho odborníka na sázení. Ze zajímavosti jsem se podíval na kurzovou nabídku zápasu Bolky se Slavií a jako střelce nabízejí "Mihálika" s kurzem 5. Je možná (samozřejmě v případě neúspěchu) reklamace, jelikož opravdové jméno je Mihalík?

Reagovat
Azazelo RD

Napiš Dušanovi z Orlové.

Reagovat
db18

Jestli to je u Fortuny, tak bych to raději nedával, jelikož nemůžeš vyhrát.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Už jsem takhle jednou uhrál Kubalíka v hokejový repre. Měli ho vypsanýho jako "Kubalík T.", jeden den dal v EHT, pak jsem ho dal zase, nedal a reklamoval jsem to, že se jednalo o jeho bráchu, který nenastoupil. A vyšlo to, tak nevím, jestli to mám zase zkusit...

Reagovat
mistr129

takhle je potřeba jít na ně

Reagovat
db18

Reagovat
Wat

Je potřeba ojebat i je.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Naopak. Jestli dá gól, tak ti naserou, a vrátí ti akorát tvůj vklad. Kubaň Krasnodar approves

Reagovat
mistr129

Do utkání nemůžou zasáhnout Jan Štohanzl a Miljan Vukadinovič, kteří ve Slavii hostují právě z Boleslavi.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:

Berkovec - Mikula, Frydrych, Deli, Jablonský - Souček - VUKADINOVIČ, Hušbauer, Mihalík (Zmrhal) - Železník, Škoda

Reagovat
Kang & Kodos

Vezmete bráchu ze Zlína

Reagovat
Coutinho10

a co Mesanovic ?

Reagovat
Spalovač šancí

hrál proti baníku blbě

Reagovat
Coutinho10

j mel jenom zacatek nadejnej, pak uz tolik nebyl v sancich, ale prijde mi i tak lepsi nez Zeleznik....takze podle me Muris bude zase v zakladu

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Coutinho10

Goooooooaaaaaaal Schick fanligaaa

Reagovat
monty25

Já bych ho tam dal taky, kdyby nehrál proti Teplicím...

Reagovat
Coutinho10

aspon teda dobrej zacatek

Reagovat
monty25
Reagovat
Coutinho10

tak to uff kazdopadne dost neprehledna situace

Reagovat
monty25

Ale dal Zavadil, toho mám jako žolíka místo Krejčího...

Reagovat
Coutinho10

ajaj takovej nenapadnej hrac ten Zavadil...clovek si rekne, ze je starej, ale je fakt, ze se docela na golech podili....tak snad se nekdo predvede i v moji sestave

Reagovat
monty25

Snad se moc nepředvede Ládík, aby mě to střídání nemrzelo...

Reagovat
Coutinho10

v to trosku doufam

Reagovat
Coutinho10

jinak ja zase doufam, ze se nepredvede Teclik, kterej strida Schicka ikdyz samozrejme za ztratu rudejch by byl rad

Reagovat
smazaný uživatel

...proc mam pocit, ze vzdycky moji sestavu okopiruje dalsich x lidi

Reagovat
Coutinho10

ja ho mel uz od minulyho kola...ted na jare neni snadny najit nakyho spolehlivyho utocnika

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl

Reagovat
Coutinho10

toho taky mam z minula (dneska jako nahradnik zrovna za Schicka)

Reagovat
monty25

To je obrana...

Reagovat
monty25

Schick si to pěkně dává...

Reagovat
monty25

Zurab je z něj úplně v háji...

Reagovat
Kang & Kodos

Ten je strašně tragickej

Reagovat
Coutinho10

ouuu Schick zidanovka jeslema

Reagovat
Kang & Kodos

Hlavně ho už nikam nepouštět..

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Jihlava nemá co dělat v lize to je strašné hrajou doma a Olomouc je tlačí a ještě vede

Reagovat
FCSL

Ten Kukec si taky umí vybrat kluby

Reagovat
db18

To si jako Radaković tu červenou odseděl v poháru, ale Costa si tu absenci nemusel vybrat v poháru? To je pošahaný systém...

Reagovat
Irek

SLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAVIA !!!!! 3:1 porazi Bolku...maximalne 3:2

Reagovat
3M

Vavruško táhni už do hajzlu! Kurvíš ten fotbal víc jak Rada!

Reagovat
monty25

Třeba tohle byl zápas pod Radou...

http://www.livesport.cz/zapas/4OsLnaB7/#prehled-zapasu

O tom si asi v příštím kole s Vavruškou můžeme nechat jenom zdát...

Reagovat
Kang & Kodos

Ďuriš na lávce v Boleslavi. Příchod za stavu 0:2, nakonec 0:5. Už tehdy si mazal hejtry na chleba.

Reagovat
3M

Jeden zápas jaro nedělá.

Reagovat
monty25

No ale pořád se Teplice pohybovaly v úplně jiných patrech tabulky, což byla samozřejmě taky zásluha Ščasnýho na podzim. Pod Radou se mi akorát nelíbilo, že hlavně venku byli strašně zalezlí, ale pořád jsem měl pocit, že aspoň doma můžou porazit kohokoliv včetně Plzně a Sparty. To pod Vavruškou prostě nemám.

Reagovat
Znalec

máte tam ještě vůbec salámy?

Reagovat
monty25

Nemáme.

Reagovat
Znalec

jakto? nic jsem nezaznamenal

Reagovat
Znalec

děkuju

Reagovat
db18

A Bartek mu to takhle znehodnotí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Potok is back Kapolongo

Reagovat
monty25

To je taková hrůza, že jsem si musel dát kafe...

Reagovat
Kang & Kodos

Sigma už teče. Co na to Rajnoch?

Reagovat
Coutinho10

4 633 divaku v Dolicku ...nic moc

Reagovat
monty25

Lüftner

Reagovat
monty25

Góóóóóól!!! Potooooook

Reagovat
3M

Reagovat
Coutinho10

Bohemka

Reagovat
osobnostx

Idioti. Ale zasloužili si to ! A to se Teplice podruhé dostali k bráně. To mi bylo jasný už od 80. minuty že to takhle dopadne, protože místo aby dál hráli fotbal, už to chtěli jen dokopat ...

Reagovat
sosna

S takovým nasazením se liga vážně hrát nedá. Pokrývání hráčů vbíhajích do šestnáctky má Sigma snad nejhorší ve střední Evropě. Pressing oproti domácímu zápasu s Plzní nebe a dudy. Pokud se nedokážou dostatečně nahecovat v takhle důležitým zápase, tak ať radši spadnou.

Reagovat
Coutinho10

Pavlenka v zakladu a Muris na lavce

https://pbs.twimg.com/media/Ccy7d60UUAA3gI5.jpg

Reagovat
Kang & Kodos

Co je s Bořilem?

Reagovat
Coutinho10

ma zraneny zada

Reagovat
Kang & Kodos

Kurva. Přece neprohraju s urbisem. Podruhý

Reagovat
Coutinho10

ja sem na to podobne...mel sem tam Kyselu a ten je taky zranenej......zada mu kryl Veprek...ale to taky nebyla idealni volba ....no s 1. Ledecem to bude taky tezky

Reagovat
Znalec

zejtra Pospíšil hattrick a můžeš si to hodit

Reagovat
smazaný uživatel

Pospíšila v sestavě nemám Když jsem viděl těch 10 defenzivních hráčů v sestavě Jablonce v poháru, raděj jsem Pospíšila rychle prodal S Frťalou půjde Jablonec ještě více dolů.

Reagovat
db18

Spíš bych řekl, že hrát nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, na jeho post si Frťala vysnil stopera Rossiho

Reagovat
db18

Stopera? Ale rozhodně lepší než Pospíšil který to v posledních zápasech spíš flákal...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, Rossi je stoper, v Olomouci hrával většinou pravého obránce.

Reagovat
db18

Spíš defenzivního záložníka, později pak pravého beka... na stoperu si ho právě vůbec nevybavuji...

Reagovat
smazaný uživatel

Na stoperu hrával i v Jablonci na začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Rossi je právě skvělej ve vlastním vápně, občas i ve vápně soupeře. Ale ta mezihra ve středu pole mu vůbec nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

U Pospíšila je problém, že na něm vyloženě stojí celá hra Jablonce. A soupeř to samozřejmě ví a dobře si ho hlídá. To není o tom, že by to flákal, ale když na něj pravidelně hrají osobku tři hráči, tak se mu holt hraje těžko. Problém Jablonce je, že uvolněný prostor nedokáže nikdo jiný využít, což je samozřejmě dáno těmi defenzivními hráči v sestavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

SK Slavia Praha ‏@slaviaofficial 48 min.před 48 minutami Česká republika

"Zranil jsem si včera při tréninku šikmý břišní sval. Doufám, že nebudu dlouho mimo," říká Martin Berkovec

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Slaviati furt stejne zaslepeni, Ostrava jim dala gol peknym dloubackem a oni reknou, ze si ho dali sami. Ostrava si dala dva vlastnaky vy sasove.

Reagovat
ZB 07

Těch Slávistů tam ale je..

Reagovat
Coutinho10

jj hodne slusny

Reagovat
ZB 07

Snad i víc, než tam bylo Sparťanů na podzim

Reagovat
Coutinho10

jj zajem o listky byl obrovskej navic to je kousek...takze skvely

Reagovat
ZB 07

Reagovat
HorajzmAmmann

dobrej počet

Reagovat
smazaný uživatel

to jako cekame na breaky?! meli bychom si to s nima rozdat na ferovku a ne zalejzat chelsea stylem. nase hra + tradicne debilni pozice kamery =

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda jestli tohle drevo pojede na EURO tak to je konec

Reagovat
smazaný uživatel

dockej casu jako husa klasu don skoda se jeste rozjede.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: hral nekdy nejakej ceskej klub v poslednich letech ve formaci 4-3-3?

Reagovat
Kang & Kodos

Uričtě my letos. Ale kterej zápas, a kolik minut, to fakt nevim

Reagovat
smazaný uživatel

no ja ale myslim to klasicky 433 napriklad v podani barcelony nebo psg kdy je vzadu only one dm ne dva.

Reagovat
db18

Dukla tak hraje snad už od vzniku klubu...

Reagovat
smazaný uživatel

my sme tak hrali dokonce s obrancem v utoku

Reagovat
smazaný uživatel

Baník Celé jaro tuto formaci velmi úspěšně prezentuje.

Reagovat
db18

A Blšany zřejmě budou hrát ve stejné formaci

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme takhle hrali pod Koubkem v sezone 2009\10.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to bylo super. Vepředu Vydra, Mičola a Zeher, který tehdy nehrál špatně nebo Varadi. A za nima Marek, Lička a teď si nemůžu vybavit kdo byl ten 3. K tomu samozřejmě obrana Řezník,Bolf,Neuwirth a Neves. To byla paráda..

Reagovat
HorajzmAmmann

na podzim hrál vepředu Mičola, Varadi a střídal se Zeher se Strnadem. Jaro odehrál stabilně Mičola, Vydra, Varadi.

A že si nemůžeš vybavit kdo byl ten třetí záložník v Baníku v sezoně 09/10 to si kurva urychleně nafackuj

Reagovat
HorajzmAmmann

a jednu sezonu toho docela kotel odehrál Tchuř ( gol na Spartě z rohu nezapomenutelný ) . Myslím, že to byla právě sezona 09/10

Reagovat
db18

Hm, mne do toho Lička přišel až moc ofenzivní, ale koukam, že je na to zvyklý

Reagovat
HorajzmAmmann

tenkrát to golově táhnul hlavně Mičola s Ličkou. To byla nezapomenutelná sezona, pak to šlo všechno do hajzlu Jak odešli do Brestu tak Baník od té doby neměl žádnou takovou dvojici... a asi dlouho mít nebude. Navíc tam hodně hráčů dalo 4 a víc golů, to byla super sezona ...

Reagovat
smazaný uživatel

si delas prdel, ze si nevzpomenes na legendu Lukese

Reagovat
HorajzmAmmann

Liverpool má Gerrarda, United má Giggse, Chelsea má Lamparda a Baník má Lukeše.

Bohužel to mohl dotáhnout dál než do Baníku, ale nedotáhnul a celou svojí kariéru až na jednu sezonu odehrál v Baníku. Na to se nesmí zapomínat

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vlastne Martin. Tehdy mel snad 20 asistenci

Reagovat
smazaný uživatel

Dřevorubec v té sezoně nejlépe hodnoceným hráčem celé ligy

Vydra dorazil až na jaro, jeho premiéra byla tehdy v Plzni, kdy domácí byla ráda za remízu 0:0.

A Varadi samozřejmě nehrál špatně, mezi těmi křídly to byl bijec, třeba tímto stylem jeho nám zařídil výhru v Ďolíčku 1:0.

A Nando Neves si to nejvíc šéfoval v obraně...Jo, to byly časy...

Reagovat
smazaný uživatel

kdy Viktorka byla ráda za remízu...

Reagovat
HorajzmAmmann

A stejně si nemyslím, že to ten Petera udělal s těma posilama vyloženě špatně. Pár kluků odešlo zdravotně a ten zbytek se pak celkem prosadil (Pilík, Hušbauer, Fantiš si pak taky vykopal Jablonec) .

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Příbramská esa (až na Fantiše) se hned za rok vrátila do Příbrami. K tomu dovedl toho Šmejkala, kterého kabina nikdy nepřijala za ty jeho móresy při posledním zápase u Litavky na konci sezony 09/10.

Huškurva sem taky nešel nadšený.... Všechno faily, takže ano, byl to těžký Peterův provar...

Reagovat
HorajzmAmmann

Já jsem nepsal, že se ti hráči prosadili v Baníku, ale v lize pak celkem jo, i když to bylo ve Spartě nebo v zpátky v Příbrami... Zbytek odešel zdravotně... Ale nikdo z nich nebyl kopyto co by neměl hrát fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sme asi fakt sledovali každý jiný Baník. Pilík nebyl kopyto ?

Šmejkal se prosadil po odchodu od nás?

http://www.eurofotbal.cz/kluby/cesko/banik-ostrava/soupiska/2010-2011/

Reagovat
HorajzmAmmann

Jo Pílik se pak v Příbrami prosadil a prosazuje a Smejkal skončil kvůli zranění... čti to co napíšu

Reagovat
smazaný uživatel

Já to čtu právě a nejen tady, ale i co vyplodíš na jiném webu pro Baníkovce a někdy se nestačím divit tvým myšlenkám.

Ale co už.

Prosazení beru jinak, než to, že si Pilík na rok za divných okolností obchodu mezi Starkou a Peterou odskočí do Ostravy a pak si žije svůj život ve familiérní Příbrami.

Reagovat
HorajzmAmmann

Pilík je nadstandartní hráč v Příbrami, Hušbauer se pak dostal do Itálie a ve Spartě sázel jeden gol za druhým. Fantiš taky dobrý nákup do budoucna, ale bohužel nikdo nemohl čekat, že na tom bude zdravotně tak jak je.. stejně jako zbytek těch hráčů...

Reagovat
smazaný uživatel

Jediny dobr kup byl Frejlach a ten se taky zranil.

Reagovat
Coutinho10

ufff este ze byl faul...

Reagovat
3M

V Bolce se hraje okopávaná a ne fotbal

Reagovat
dave30

Komentátor: "Souček má klid na míči"... prosím vás, toto je opravdu čeština? Když slyším, že mužstvo(nebo hráč) je silné na míči(v hokeji na puku), tak se mi otevírá kudla v kapse.. Asi nějaký dokonalý překlad z cizího jazyku. Za nás byl hráč technický, nebo špílmachr, nebo hračička, ale silný na míči nikdo nebyl...

Reagovat
monty25

Karoch mívá daleko větší perly...

Reagovat
dave30

To není jenom o Karochovi, to používají i trenéři. Skoro v každém rozhovoru zazní, že nějaký hráč je silný na míči, nebo soupeř byl silný na míči... Škoda to teď řekl normálně - soupeř drží míč...

Reagovat
monty25

Já jsem slyšel jenom otázku od Monči, pak mi to isport usekl...

Reagovat
Znalec

stačí ne?

Reagovat
monty25

isport

Reagovat
3M

Náš zápas se mi to před každou vážnější akcí kouslo.

Reagovat
monty25

Mě akorát štve, že usekávají rozhovory nápisem "Poločasová přestávka"...

Reagovat
Coutinho10

tak zatim to neni uplne idealni...ale bod bych bral....kazdopadne musi zacit hrat lip a Muris musi na hriste..ten by to mohl prolomit

Reagovat
smazaný uživatel

Čermák je prostě vynikající. Stejně jako Schicka by ho měl Vrba alespoň vyzkoušet.

Reagovat
3M

Reagovat
Coutinho10

omg

Reagovat
3M

To je zmrd ten Chramosta

Reagovat
Coutinho10

spina chramosta

Reagovat
ZB 07

Chramosta

Reagovat
db18

Magic

Reagovat
Coutinho10

magera aspon fanliga, ale fakt slaba naplast

Reagovat
Kang & Kodos

Sáhl na něj

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

a to neměl, to je faul

Reagovat
Greny

Chramosta

Ardeleanu červenou za toto??

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo ty chcipacku co se v plzni naucis v boleslavi jako kdyz najdes. chramosta = dirty biatch.

Reagovat
Banikovec7

Však mu brnkl Frydrych o nohu a Chramosta si zakopl o svoji druhou, co měl dělat jiného? Červenou si mohl odpustit asi teda.

Reagovat
Miguel19

Pokud pískl faul, měl by jí dát...byla to jasná gólovka

Reagovat
exse

Naprosto jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky myslím. Faul je tam jasnej, vyložená šance tam taky byla. Jestli tomu Chramosta přidal ví asi jen on a vlastně na tom vůbec nezáleží.

Reagovat
Greny

Jako ať si rozhodčí nějak reknou co pískat budou a co ne ve ctvrtek podobne brnkl Mazuch a Bartla tam to faul ani penalta nebyla dnes penalta a ČK..

Reagovat
Chlupatá máma

Taky to měla bejt pencle + redka...

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu asi sám nevěříš viď? Že není sebemenšího sporu o tom jestli to byla pecka s červenou nebo ne

Reagovat
Mada

Reagovat
Miguel19

A deník Sport má zase týden o čem psát Aspoň že ti rozhodčí existují...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Chramosta Ardeleánu

Reagovat
smazaný uživatel

Chramosta dneska podruhé skok jak do bazénu. Hnus tento hráč

Reagovat
Kang & Kodos

Kovboj Článek o tom, že v Turecku zamkli rozhodčího po špatnym výkonu v kabině

Posledni Kovboj

04.11.2015 17:07

to by takovej Ardeleanu musel v Edenu platit najem

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Frydrych se Chramosty ani nedotkl. Posejte se Slavisti, snad se vam udela spatne z te reklamy na peceny psy co nosite na dresu a vecne nasr. vyrazu vaseho trenera.

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě je asi jasný, že seš poměrně vylízanej, takže ti to asi připomínat nemusím, viď?

Reagovat
3M

Byla taková plzeňská

Reagovat
Coutinho10

Muris na plac konecne

Reagovat
monty25

3,14ča Damková, 3,14ča Damková Pelta je ču*ák

Reagovat
Kang & Kodos

Už nezvládaj

Reagovat
smazaný uživatel

Čínský samolepky nic nevydrží

Reagovat
Miguel19

Jo Pepo, už nejsi ve Spartě...

Reagovat
Kang & Kodos

Hm, asi těm švandlenám v Číně budete muset přidat.

Reagovat
db18

Huškurva

Reagovat
Coutinho10

ouuuu Mesanovic skooodaaaaa...

Reagovat
Greny

Ještě bude jedna červená .. Ted sam nevi co píska

Reagovat
ZB 07

S čínskými majiteli přišla i čínská kvalita dresů..

Reagovat
db18

Fanoušci odmítali pomoc rozhodčích - tak tady to mají

Reagovat
Kang & Kodos

Další penalta v roce 2019.

Reagovat
smazaný uživatel

jejich problem

Reagovat
Coutinho10

to ke kks ten Mesanovic

Reagovat
Greny

Mesanovic už mohl mit hattrick

Reagovat
ZB 07

Kolik tutovek ten Mešanovič potřebuje?

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole!

Reagovat
Coutinho10

neeeee Soucej co chybelo aaaaaah

Reagovat
monty25

Ten Mešanovič, to je spalovač. Ještěže jsem ho vyndal z Fanligy (minule jsem ho měl dokonce jako kapitána)...

Reagovat
Coutinho10

neni mozny musi neco dat

Reagovat
monty25

Ty ho tam máš?

Reagovat
Coutinho10

jo Murise sem nechal, ale je pokrytej stridanim Durise, takze spis na nej spoliham, ze se probere

Reagovat
monty25

Já jsem nechal Ďuriše a střídá mi ho Berger. Jinak ze slávistů mám jenom Deliho, ale ten akorát střídá Košťála s čistým kontem...

Reagovat
Coutinho10

j tak to stridano v obrane si narozdil odeme vychytal....ja tam mel stridani Vepreka s Kyselou (kterej se pred timhle kolem zranil)

Reagovat
Kang & Kodos

Mešanovič nakonec asi nejlepší posila.

Reagovat
cubinho
Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

pres 1000 svetlic.. jinej svet

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
ZB 07

Tohle se dalo chytat..

Reagovat
Coutinho10

hmm nedas dostanes

Reagovat
Miguel19

To si pomohli s Pavlenkou

Reagovat
monty25

Rada

Reagovat
db18

Rada Ale řekl bych, že tohle měl Pavlenka chytat...

Reagovat
Miguel19

Kozáčik by to stáhl do košíčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauer je tak špatnej, ještě, že už u nás neni. Tenhle gol jeho, nejdřív to zadrbal na půlce Boleslavi, pak se sice vrátil, ale akorát tak namazal střelci

Reagovat
Coutinho10

Goooooooaaaaaaaaal Muuuuriis ale pozde

Reagovat
monty25

Sakra

Reagovat
Coutinho10

takze Duris s Teclem jako stridajici hraci se nemusej moc snazit

Reagovat
Miguel19

To je groteska

Reagovat
smazaný uživatel

Mešanovič jasně nejlepší hráč Slavie a ten jejich Castrol ho ani nepostavi od zacatku.

Reagovat
smazaný uživatel

Kúdela si od Jarolíma vyslechne hodně dlouhý a sprostý proslov.

Reagovat
Kang & Kodos

Kúdela ve fanlize

Reagovat
monty25

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

taky ho mám, ale zas mám Zavadila kapitánem...

Reagovat
monty25

Kúdela

Reagovat
db18

Kúdela Piták

Reagovat
Coutinho10

ooooouuuh Kenia twl...

Reagovat
monty25

Pro Slavii škoda, že začala hrát moc pozdě...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

cirkusácké posily za 100 milionů zatím na jedničku

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
Mada

Reagovat
goodbay

Reagovat
Znalec

Nechcete někdo z vás, kteří chodíte na idnes.cz sem dotáhnout Erika? myslím, že by to tu oživil

Reagovat
ZB 07

Myslím, že podobných uživatelů je tu až až - TO JE REALITA!!

Reagovat
Znalec

jenže po odchodu oblomova a ozzyho tu za slavii nikdo nelobuje tak jak by si zasloužila

Reagovat
Kang & Kodos

Oblomov už se ozval pod našim preview k Laziu...prej 0:4

Reagovat
Znalec

Reagovat
ZB 07

Myslím, že je dobře, že Erik zůstává na idnesu, kde jsou ty diskuze otřesný i bez jeho přítomnosti a Oblomov se tu myslím nedávno objevil..

Reagovat
Znalec

it isn't enough

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://fotbal.idnes.cz/banik-pujde-proti-dukle-se-dvema-utocniky-f14-/fotbal.aspx?c=A160305_153711_fotbal_par

Vpravo bude opět Lučič, který o místo bojuje s mladíkem Granečným. „Lučič je trochu klidnější, vyzrálejší, Granečný rychlejší, ale bývá týden s repre, a když přijede, je nemocný. Jinak to je velice šikovný kluk,“ řekl kouč.

Takže kulantně řečeno, Granečný by se měl teď vybodnout na juniorskou repre.

A Lučiče nastal jaký progres, že je klidný hráč? Přitom na beku hořel víc než hořící papír.

Reagovat
HorajzmAmmann

Určitě nehoří víc než Kaša

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vaše hejty na Kašíka...Jako co furt čekáte ? Je to mladý kluk, furt má na to se vyhrát... Ještě nezapomeňte zpičovat Holziho, jak to někteří tady z vás taky umí...

Reagovat
HorajzmAmmann

Promin, ale Kaša prostě momentálně nemá na základ !!! Momentálně... tím neříkám, že se to nezmění...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá na základ.... Samozřejmě, že má. Ale taky je to poprvé, kdy to na něm stojí, nemůžeš čekat, že začne hned hrát jak Franco Baresi.

Čím více zápasu odehraje, tím logicky získá větší zápasovou praxi a bude jistější a jistější...

Reagovat
HorajzmAmmann

Měl, pod Svědíkem. A bude mít až se vyhraje v 2. lize. Momentálně v něm ale jistotu nemáme...

Reagovat
JarousFCB

s těmi jeho výlety mě vyloženě sere... potáhne balón 50 metrů a místo aby pak nahrál, tak vletí třeba do tří hráčů...

Reagovat
smazaný uživatel

Však to chceš od moderního obránce. Aby povytáhl míč. To že pak nenahraje může být jeho blbost. Anebo taky to, že se mu nikdo nenabízí a skončí to tak, jak to skončí.

Já mu teda věřím, tenhle půlrok bude ještě pro něj škola, od příští sezony ve 2.lize už se pojede na tvrdo.

A on má předpoklady k tomu být stěžejním tahounem naší obrany.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tahoun bude snad Kouřil...

Reagovat
JarousFCB

Špatně jsem se vyjádřil. Já mu ty výlety nevyčítám... jen to, že se ani nepokusí nahrát

Reagovat
HorajzmAmmann

Když ho v té obraně zastoupí Lásik tak ať si občas ten výlet udělá, ale jak říkáš, ať to líp vyhodnotí a přihraje...

Reagovat
JarousFCB

zkusil bych ho na kraji obrany

Reagovat
HorajzmAmmann

Baník placený To nebude ani na tipsportu že ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je vše ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

I to co je placený u isportu ?

Reagovat
db18

Ano.

Reagovat
HorajzmAmmann

super

Reagovat
JarousFCB

a kdybys chtěl full screen, tak stáhni tenhle prohlížeč http://www.stahuj.centrum.cz/internet_a_site/prohlizece_a_rozsireni/on-line/maxthon-3/ a tam to jde

Reagovat
Coutinho10

tak to taky zkusim pres Chanci

Reagovat
taws

bude, tam bývají všechny zápasy kola

Reagovat
Pyroman

Chyba našeho vedení, že Hybš dneska za Jablonec nemůže nastoupit - tím jsme jim spíš pomohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ščasný říkal

Hybš > Frýdek >>> Costa

Reagovat
joshua

Ne. Na podzim byl Hybs fakt strasnej, i kdyz to asi bylo castecne i tou maskou, se kterou musel hrat.

Reagovat
HorajzmAmmann

ta maska musí ovlivnit výkon Já bych s tím hrát nedokázal...

Reagovat
joshua

Ja si myslim, ze mu to muselo vadit, protoze nebyl schopnej ani poradne zpracovat balon

Reagovat
Pyroman

Vůbec. Jakkoliv se Costa občas chová jako retard a chybuje, pořád je o parník před Hybšem, který je - když má den- průměrný ligový obránce.

Reagovat
db18

Hrozná pomoc, že nalevo musí nastoupit Hanousek

Reagovat
smazaný uživatel

Nastoupí spíš Karavajev a na pravo Kysela. Do sestavy se vrátí Pernica.

Reagovat
monty25

OT: Cesta za postupem do 2. ligy začala skvělým způsobem! TO JE ŽIŽKOV!!!

http://www.onlajny.com/match/index/date/2016-03-06/id/171199

BTW: Kluci z Opavy, ten Svatonský je od vás?

Reagovat
Kang & Kodos

Tragédi, nám dali jenom jednoho góla.

Reagovat
monty25

#FDF

Reagovat
HorajzmAmmann

Svatonský, něco podobného hrálo i u nás a pak to šlo do Dukly

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

Jo, byl u nás tak čtvrtá volba na křídlo, nehrál nic

Reagovat
db18

Btw. v zimě k vám šel na zkoušku David Vacek, chytil se?

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny přáteláky kromě generálky jsme hráli pryč, takže jsem ho neviděl hrát ani zápas.

Říkali, že ho měli vyhlédnutého místo Čelůstky, kdyby odešel do Baníku, a že ho budou dál sledovat.

Reagovat
db18

Ok, takže na jaro ještě zůstane "tady"

Reagovat
smazaný uživatel

On je zase v Blšanech, ne?

Reagovat
db18

Jj, teďka jsem si našel ještě sestavu z generálky, tak zas nastupuje... (akorát teď přesně nevím, jak je to řešený, ale asi může odejít i mimo přestupový období)

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se ani nedivil, kdyby se tady ještě na jaře objevil, protože ten náš levý bek je fakt hnůj - jak Čelůstka, tak Hrabina, i když ten hrál včera až překvapivě dobře. Jestli má amatérskou smlouvu, tak by to mělo být tak, že může přestoupit kdykoliv, ale nejsem si úplně jistý.

Reagovat
HorajzmAmmann

Čelůstku jsem viděl jeden poločas a stačilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Štve mě ten Helebrand, že toho má tolik. Nechápu proč se ty mládežnické repre hrajou v takové období, že potom ti kluci ani nemůžou pořádně hrát. Už teď bych ho tam foukl na trvalo a Janetzkého místo Jursy taktéž.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo no, Jursa včera zase úplně neviditelný... On má občas takové záblesky, ale nedokáže se do toho dostat mi přijde

Reagovat
db18

Hmm... tak snad do konce sezony ještě vydrží...

Reagovat
monty25

Tak na ČFL to bude stačit...

Reagovat
Kang & Kodos

Lafata

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na Spartu s Jabloncem?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Dobrý, tak nemusím vsadit 10 korun.

Reagovat
pepinho2

Mně na tipsportu stačilo 5

Reagovat
monty25

Když už, tak už...

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Bruny

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo stream na Duklu - Baník?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Tak pojďme remízu

Reagovat
db18

10 sekund a hned musí zapojit Henna

Reagovat
monty25

Reagovat
db18

Greguš!

Reagovat
monty25

Takže Zahustel nebude mít čistý konto...

Reagovat
cubinho

Greguš

Reagovat
ZB 07

Sparta zatím vůbec nic..Jabka

Reagovat
Coutinho10

Greguuuuuus hezky Jbl

Reagovat
pepinho2

Mareček zatím super.

Reagovat
Blasphemer

Greguš kterýho jsem vyndal z fanligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustel v obraně

Reagovat
Blasphemer

Já taky. Plus Bičík v bráně.

Reagovat
Miguel19

Gólík

Reagovat
smazaný uživatel

Spartane sou nerozehraní,jakoby jim uškodilo to odložené utkání na Dukle

Reagovat
monty25

Jo, vůbec nehráli pohár v Liberci...

Reagovat
smazaný uživatel

Tam hralo becko

Reagovat
monty25

Tak ale pořád to neplatí o všech...

Reagovat
smazaný uživatel

Costa a Juliš no

Reagovat
smazaný uživatel

A ty nehrajou dneska, takze o vsech

Reagovat
monty25

Krejčí hrál, Vácha hrál, Frýdek hrál, Šural hrál...

Reagovat
smazaný uživatel

ok Vacha a Krejci.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

No, většina hráčů tam fotbal nehrála...

Reagovat
F.Torres

Co je s Hubschmanem? Zraněnej nebo už na to prdí?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, podle mě hraje tragicky, ale zrovna proti Spartě bych ho postavil

Reagovat
F.Torres

Aha, min sezonu nejlepší hráč i na začátku letošní pořád extratřída. Podivný, navíc jak řikáš, proti Spartě by byl ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je ve většině zápasů úplně zbytečnej. Do ofenzivy nula, do defenzivy se nestíhá vracet. Ale proti Spartě by se zrovna hodil.

Reagovat
db18

Řekl bych, že cca. v 60. minutě přijde (buď místo Rossiho, který teď bohužel dostal žlutou a nebo místo Masopusta, který dost kazí...)

Reagovat
db18

Rossi ho dneska zatím zastupuje výborně.

Reagovat
HorajzmAmmann

atmosféra ve Vítkovicích slušná, když se zařve tak to je slyšet i na Bazalech. Lidí taky dost...

Záloha Baníku hodně běhavá, Dukla to nebude mít lehké

Reagovat
cubinho

Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata nadávejte Chramostovi

Reagovat
goodbay

Však se to taky nepísklo.

Reagovat
ZB 07

Baník!

Reagovat
HorajzmAmmann

Příbram at se jde se standartkama vycpat, takhle se to dělá

Robert HRUBÝ !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Baník Hroššo

Reagovat
monty25

Pomezní

A pobavil i Radotínský: "Tak právě proto chceme ve fotbale video!" Asi mu neřekli, že pro ofsajdy se to zatím neplánuje...

Reagovat
monty25

Pomezní

A pobavil i Radotínský: "Tak právě proto chceme ve fotbale video!" Asi mu neřekli, že pro ofsajdy se to zatím neplánuje...

Reagovat
C-M@ster

Vácha

Reagovat
smazaný uživatel

S tímhle výkonem proti Laziu asi neuspějeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Tradiční pomalý rozjezd. Doufejme.

Reagovat
Blasphemer

Ty vole, zlatej Vlášek s Karochem. Ti jsou sice hrozní, ale takovým tím vtipným způsobem. Na O2 je to jenom hrozný.

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Já vůbec nechápu ty hejty na komentátory na ČT. Například Čápa dneska komentoval 4hodinový Vassův běh a se 2 hosty ve studiu to bylo pořád o něčem.

Reagovat
F.Torres

to není proti ČT, to je proti Fotbalové sekci. Hokej, biathlon, cyklistika, olympiády atd atd... jsou na top úrovni a mohou se srovnávat s top zeměmi v tomto ohledu.

Reagovat
smazaný uživatel

Holt mám asi nízké nároky

Reagovat
smazaný uživatel

mě taky přijdou komentátoři na ČT úplně v pohodě

Reagovat
taws

no že by s kvalita komentování hokeje oproti fotbalu nějak výrazně lišila je blbost...neříkám že je vlášek a další bezchybnej, ale všichni se radši soustředí kdy udělá nějakou aby mohli kritizovat

Reagovat
monty25

Souhlas. Když náhodou přepnu na extraligu a slyším Zamazala, tak bych

Reagovat
taws

mně příjde poslední dobou hroznej Záruba..a přitom ho bude pořád každej opěvovat a dávat za příklad komentátorům fotbalu

Reagovat
F.Torres

na extreligu nekoukám, ale reprezentace je komentována výborně, hlavně ty hlavní turnaje

Reagovat
Blasphemer

Vulgo mi ve studiu taky nevadí, ale živý komentování už mu minimálně ke konci vůbec nešlo. Na MS slabá příprava, srandovní výslovnost a tuna klišé jako bonus. Ale aspoň v tom studiu to umí moderovat tak, aby se na to dalo koukat.

Reagovat
Azazelo RD

Čapek s Petráskem jsou taková sehraná komická dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvědom si to peklo, když ti řeknou, že budeš komentovat závod, kde největší vzrušení je,když se po 10 minutách zjistí, že náskok uprchlé dvojice byl stažen o 8 sekund

Reagovat
pepinho2

komentování dálkovýho lyžování je za trest

Reagovat
Azazelo RD

Dnes tam byly zajímavý momenty. Třeba na 80. km: "Tady někdo ztratil lyži."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Milan Štěrba je nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata si zase skocil

Reagovat
monty25

Co ten mávač chlastal?

Reagovat
smazaný uživatel

Horník už úřaduje

Reagovat
monty25
Reagovat
Coutinho10

chvilku to i vychazelo..

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za kokota ten pomezní, šak už druhá golova sance a on nam odpiska offside. Horník ho podplatil né?

Reagovat
Blasphemer

Bárta má dneska náročnou šichtu.

Reagovat
smazaný uživatel

A Lafata podruhe

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
monty25

Lopata Já potřebuju, aby dal Šural!

Reagovat
db18

Ach jo... tam měl Bárta zůstat na čáře...

Reagovat
smazaný uživatel

Nanananananana David Lafata! Lafata! Daaaaavid Lafata!

Reagovat
smazaný uživatel

Goooool. Lafi

Reagovat
smazaný uživatel

Beneš Proč tam je když se nechá zbourat Lafatou?

Reagovat
HorajzmAmmann

Kaša Vraštil škoda...

Reagovat
monty25

Berger gól Tohle kolo mám silnou střídačku.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
monty25

Ale můžu tě uklidnit, že kapitána mám Šurala...

Reagovat
Coutinho10

ja tebe taky....protoze sem ho taky nechal z minula ...takze kapitan nebude rozhodovat

Reagovat
monty25

Paráda. Já měl Šurala v 18. kole, minule jsem měl Mešanoviče...

Reagovat
Coutinho10

j ja mel Surala zatim vzdy az na 1. jarni kolo...tam sem mel Lafatu, kterej po puli stridal se zranenim

Reagovat
monty25

V 17. kole (pro mě nejlepším) jsem měl Hušbauera, to taky nebylo nic moc. Šurala jsem měl dvakrát a vždycky se mi osvědčil. Poprvé ještě na podzim za Liberec...

Reagovat
Coutinho10

j Husbauera sem nastesti pred timhle kolem prodal ....zatim dopredu nic moc

Reagovat
monty25

Já ho prodal hned po tom 17. kole, protože jsem tam měl moc slávistů...

Reagovat
Coutinho10

j zatim se vyplati jenom ten Mesanovic, ikdyz toho dokaze pomerne dost spalit

Reagovat
Coutinho10

pristi kolo to musim uz zmenit

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Bičík je dnes nějak mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Uf

Reagovat
db18

Bičíkovi to vybíhání moc nejde... škoda Teclík...

Reagovat
Blasphemer

Tecl

Reagovat
db18

Tady se mu moc nedivim, musel jednat rychle (i když by bylo jednodušší to zpracovat a nechat se smést Bičíkem)

Reagovat
smazaný uživatel

Pencle s redkou. To by zas bylo vlákno!

Reagovat
db18

By stejně dostal jen žlutou, jak je zvykem...

Reagovat
PISTOLERO

nejseš v Plzni ;)

Reagovat
smazaný uživatel

a penaltu by zahodil

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

No tak hoši, dejte do toho srdíčko, ukažte charakter!

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec vyhrát, šup

Reagovat
smazaný uživatel

Breznaník aka Řepka 2

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte tam už Matějovského.

Reagovat
smazaný uživatel

K čemu tam v tak rychlém zápase bude?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi k tomu, že jako jedinej dokáže dát kolmou přihrávku dopředu na nabíhající hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale musí se mu dát tak minutka času

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím, tak na Krejčího to dává z první

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nedejchám, kam se tahle diskuze rozvine.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po třech náznacích, až je krejčí v ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš Dočkalovi to trvá pět minut než přihraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Však Dočkal je to samý.

Reagovat
Tigerinho

vždyť nebyl ani na lavičce

Reagovat
pepinho2

Sakra, Doležal

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí mu riadne naložil

Reagovat
smazaný uživatel

Doležal <-> Pospíšil. Co na to místní expert?

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

tohle střídání jsem moc nepobral...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná viděli, že ve středu pole Spartu nepřehrají, tak zkusili druhý stožár dopředu na nákopy. Ale na hřišti to tak pak nebylo. Tak taky nevím...

Reagovat
Blasphemer

Masopust pls

Reagovat
smazaný uživatel

Krejč pravou

Reagovat
C-M@ster

Ten Kaša si hraje na Ronalda kdykoliv je za půlkou...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebojte se, my toho gola dáme!

Reagovat
C-M@ster

500. pro Brno v pohárech a zachráněnej Baník!

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
pepinho2

Ti fanoušci

Reagovat
smazaný uživatel

Breda rozhodnout!

Reagovat
monty25

To by mě pěkně nas*al. Když jsem ho měl dvakrát ve Fanlize, tak nedal ani prd...

Reagovat
smazaný uživatel

Komu fandíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Bredovi Já mám v Jablonci několik oblíbenejch hráčů, ale Jablonci jako týmu nefandím

Reagovat
smazaný uživatel

A jakému týmu obecně fandíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovce a Sigmě. Proto oblíbení hráči v jablonci.

Reagovat
monty25

Z Liberce jsem si teda taky vybral hráče. Bakoš ŽK, Vůch střídán. Tak snad aspoň ten Koubek udrží nulu.

Reagovat
Coutinho10

ja Vucha bez stridani...ale tim cistym kontem Koubka vznika problem

Reagovat
monty25

Já ho mám taky bez střídání, ale myslel jsem to tak, že v tom zápase byl střídán (ale aspoň v 69. minutě, takže čistý konto mít bude). Zato ten Bakoš bez střídání je teda provar, momentálně má 0 bodů. Takhle to dopadne vždycky, když si tam dám někoho, kdo mi není moc sympatický. Koho jsi měl v bráně?

Reagovat
Coutinho10

bohuzel Bicika, takze v tomhle ohledu ses predemnou

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím hodně vyrovnaný ale zatím vedeš o 4 body

Reagovat
Coutinho10

j musim te porazit klicovej duel na jare ....jinak kolik ti hraje este plzenaku ? popripade jestli kapitan ti uz hral nebo bude..

Reagovat
smazaný uživatel

Baránek (zatím se mi tam počítá Krch za 6 bodů), Kolář (C) a Ďuriš bez střídání.

A tobě?

Reagovat
Coutinho10

ja mam jenom Mateju a Kolare a Duris strida ze Mesanovice z lavicky....takze nejsem moc ve vyhodny sitiaci

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kráso, my ten zápas ještě určitě prohrajeme, protože tohle není už možný..

Reagovat
smazaný uživatel

je

Reagovat
monty25

Zahustel ŽK

Reagovat
monty25

Vácha

Reagovat
ZB 07

To snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Luuuuuuukáš Vácha

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Ángel di María 22

Vachaaaaaaa

Reagovat
pingla

Taková haluz

Reagovat
Blasphemer

krysí smrt

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdaaaaar

Reagovat
goodbay

JOOOOO !!!!! 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec sympatický výkon, ale bod si nezasloužil. Jen ten gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Spartě letos asi bůh přeje. Přijatelnej los v EU od skupin až po osmifinále a teď v poměrně důležitym zápase dají gól v 90. minutě. Ale alespoň bude boj o titul zajímavý,protože si myslím že kdyby měla Plzeň náskok 5 bodů,že by je to nakoplo a v pohodě si to pohlídali.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby jí bůh přál, tak dneska místo dvou tyčí jsou dva góly

Reagovat
goodbay

V EU je los každej rok....

Reagovat
smazaný uživatel

Kéžby se to tam taky losovalo třeba by tam nebyli tací ....

Reagovat
goodbay

Akorát jsem si pak uvědomil, že Švýcarsko v EU není, takže los není nikdy v EU

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

No já jako myslel źe by bylo lepší kdyby se do Evropskýho parlamentu losovalo

Reagovat
goodbay

Teda není

Reagovat
smazaný uživatel

Lol

Reagovat
PISTOLERO

Dnes vydřená výhra, kluci děkujem !!!

Reagovat
Blasphemer

Rajtoral na pravý záloze V útoku zase Ďuriš.

Reagovat
goodbay

S oslabenou Příbramí musíte vyhrát i Béčkem.

Reagovat
Blasphemer

Viděl si nás v poslední době hrát?

Reagovat
goodbay

Jo, viděl.

Reagovat
dondinho

PLZ:PRI 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Teď jsem zapnul TV před zápasem a vidím vyhlašování rychlobrulsařek. Sáblíková zlato ale proč má na hlavě tu nejnemožnější čepici, kterou tam nevezme na hlavu ani chlap z úklidové čety? To jí ten Novák i dělá garderobu?

Reagovat
cubinho

Clavin gól týdne

Reagovat
Kang & Kodos

Gól, ze kterýho vám praskne čurák.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Azazelo RD

Tak Synot končí, tak můžeme od příštího roku koukat na Clavin ligu.

Reagovat
Blasphemer

liga plná kokotů

Reagovat
monty25

Což o to, předseda jde příkladem...

https://pbs.twimg.com/media/BkuydX-CAAAElbg.jpg

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

losovani stran a mice

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze Rajtoral nebyl v nabidce strelcu...tomu sem verilq

Reagovat
Miguel19

Matějů, Ďuriš, Rajty

Reagovat
ZB 07

Ou

Reagovat
Kang & Kodos

Co tam dělaj?

Reagovat
Blasphemer

Hubníkovi ta páska svědčí. Nasazení tak dvakrát větší než u ostatních.

Reagovat
smazaný uživatel

jenom na útočné polovině

Reagovat
Blasphemer

Hoří hlavně pravá strana, a to je Matějů a Baránek.

Reagovat
db18

Proč má pásku zas někdo jiný?

Reagovat
Miguel19

Penalta.

Reagovat
Blasphemer

rukaaaa

Reagovat
monty25

Ďuriš

Reagovat
Miguel19

Jasná ruka ty krávo...

Reagovat
smazaný uživatel

Paclík vs Starka

Reagovat
john334

Hořava je tam zas úplně k ničemu.

Reagovat
ZB 07

To je hrozný trápení..podle mě si Plzeň letos nezaslouží získat titul. Pokud se nezlepší, tak proti silnějším týmům může přijít tvrdý náraz

Reagovat
smazaný uživatel

Na tp se nedá koukat. Už jsem to přepnul na Rádio Dechovka.

Reagovat
Kang & Kodos

Hrozně mě sere, že teď hrajou proti takovejm močkám. Ještě se rozehrajou, a potom už to bude těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

To je strasnyyyyy

Reagovat
Blasphemer

Tu muziku k sestřihu poločasu vybrali z osmdesátkovýho porna?

Reagovat
Miguel19

Jj, ten Hořava je k hovnu...

Reagovat
Blasphemer

Ve fanlize to připsali Baránkovi.

Reagovat
Miguel19

Si stěžuj

Reagovat
monty25

To jsem zase udělal střídání v útoku... Řezníček nic, Bakoš ještě větší nic, Berger gól a Ďuriš 1+1. Samozřejmě dám střídání Ďuriš <-> Berger.

Reagovat
Miguel19

Wtf...

Kovařík jede

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
cubinho

hmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

No jo. Duris maze..

Reagovat
hefy

Nejlepší levačka v lize.

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

Kovařík

Reagovat
Coutinho10

Penaaalta pod Dane

Reagovat
Coutinho10

ne Duris

Reagovat
ZB 07

Příbram se slušně sesypala..

Reagovat
Blasphemer

nedá

Reagovat
Blasphemer

věštec, pičo

Reagovat
cubinho

Reagovat
ZB 07

Ďuriš

Reagovat
hefy

To je klasik.

Reagovat
Coutinho10

lol Duris jak ja dneska v telocvicne

Reagovat
vinetou

Reagovat
patas92

To bylo tak metr To už jsem dlouho neviděl

Reagovat
monty25

Ďuriš Tak aspoň to s těma bodama nebude tak horký...

Reagovat
Coutinho10

koukam, ze Baranek asistence u 2. golu...hmm to neni dobry....skoda ze sem ho nenechal v sestave

Reagovat
monty25

Jak máš to střídání s Ďurišem?

Reagovat
Coutinho10

ted uz to asi nehraje roli po golu Horavy ...kazdopadne Duris pujde z lavicky za Mesanovice (jestli uhraje vic bodu)

Reagovat
Miguel19

Má jí mít Hořava

Reagovat
Coutinho10

tak to by mi aspon mohlo pomoct v duelu s Ledečema

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy bývá na stránkách ČT Dohráno? Ve středu?

Reagovat
goodbay

Teď už je vysílají i živě na netu. Takže by to mělo být hned.

Reagovat
monty25

Tak to je dobrá zpráva!

Reagovat
monty25

Asi tak. Teď koukám, že je repríza zítra ve 4:45.

Reagovat
Coutinho10

tak a je rozhodnuto

Reagovat
monty25

Reagovat
Blasphemer

Hořava

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna si říkám, že zrovna dneska nehraje zrovna nejlíp. A on jeden gól přípraví a další vstřelí

Reagovat
monty25

Hořavaaaaa "Coutinho, Coutinho, teď mlčíš, co?"

Reagovat
Coutinho10

co mi zbejva

Reagovat
monty25

Reagovat
Blasphemer

Vedeme o čtyři góly a střídat nebudeme.

Reagovat
Blasphemer

no, konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Perspektivní mladík Holenda dostal šancí

Reagovat
Coutinho10

na dalsi kolo beru asi divokou kartu musim to prekopat

Reagovat
monty25

Co tam dneska předvádí ten Matějů?

Reagovat
Blasphemer

Rezek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Neviděl jsi ten úplně zbytečnej šlapák na Baránka v nastavení? Navíc to s Baránkem potom neypadalo vůbec dobře, kdoví jestli se nezranil nějak vážněji.

Reagovat
db18

No... vůbec jsem neviděl kdo ho tam vzal, jen že pak po souboji zůstal ležet (takže jsem si nejdřív myslel, že asi dostal loktem do obličeje)

Reagovat
Blasphemer

No, zařval jak tur. Alespoň v TV to bylo hodně slyšet. A ani nemohl vstát, tak se docela bojím aby to nebylo vážnější. Já bych za tohle dával rovnou červenou, hlavně když je to deset vteřin před koncem rozhodnutýho zápasu. To bylo vyloženě z frustrace.

Rezka mám rád, ale tohle posral.

Reagovat
monty25

Baránek zase zraněný

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele