Synot liga - preview 17. kola

12.02.2016, 08:34, aktualizováno 14.02.2016, 09:08
Previews
Ostravský Baník zajíždí na půdu Mladé Boleslavi a ve druhém nedělním utkání Slovácko přivítá Plzeň...
FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava  (neděle 14:00)
Už ve dvě hodiny odpoledne se na hřišti Mladé Boleslavi představí nejhorší tým podzimu ostravský Baník. Domácí jsou i přes odchody hlavních posil favoritem a bodová ztráta s Baníkem by byla zklamáním.

Bez Jiřího Skaláka, Ondřeje Zahustela nebo Jana Bořila vstupuje do jarní části sezony třetí Mladá Boleslav. Podzimní část se svěřencům Karla Jarolíma povedla výborně, navázat však na ní i bez hlavních opor bude přinejmenším složité. K odchodům opor se kouč Jarolím vyjádřil následovně: "Beru je jako realitu. Bořil, kterému v letošním létě končila smlouva, chtěl změnit prostředí, Zahustelovi, který dosud působil jen v Boleslavi, jsme nechtěli bránit v šanci, jakou viděl v přestupu do Sparty, a o Skalákovi je zbytečné mluvit. Věřím, že hráči, kteří v Boleslavi zůstali, nebo čerstvě přišli, se s tím vyrovnají a společně změny zvládneme."

Po poslední přípravě také nevěděl, s jakou základní jedenáctkou proti Baníku vyrukuje. Těsná výhra nad Táborskem nebyla úplně přesvědčivá, jak tedy bude vypadat složení sestavy není úplně jisté.

O Baníku a jako strastech toho bylo napsáno až až. Obměna vedení, realizačního týmu i kádru má jeden hlavní úkol - konsolidovat Baník jako klub. Nový kouč Vlastimil Petržela se pak netají, že se čtyřmi body po podzimu se zachránit nedá. Koneckonců, ještě se to nikomu nepodařilo a byl by to vskutku husarský kousek.

Baník v prvním zápase s Mladou Boleslaví na své půdě ve Vítkovicích remizoval 2:2. Byl to právě jeden ze čtyř bodů, které Ostrava na podzim získala. Pokud bychom pak šli ještě hlouběji do historie, nabídl by se nám vyrovnaný obrázek. To ale není podstatné, všichni vědí, v jaké pozici se oba týmy nacházejí a kdo je favorit.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Kysela, Kúdela, Polom, Pauschek - Ščuk, Rada - Čermák, Chramosta, Kalabiška - Baroš
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Šrom - Sukup, Kaša, Honiš, Lučič - Hrubý, Lásik, Ožvolda - Mondek, Šašinka, Holzer
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.18 - 7.00 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Viktoria Plzeň  (neděle 16:00)
Slovácko má po podzimu co napravovat a vylepšovat. V prvním jarním utkání však doma narazí na soupeře z nejtěžších. Do Uherského Hradiště přijede mistrovská Plzeň.

Slovácko má ve vyrovnaném středu tabulky náskok na aktuálně patnáctou Sigmu pěti bodů. O více klidu pro jarní práci přišel Habancův tým hlavně kvůli sérii pěti zápasů bez výhry na konci podzimu, kterou uťala až domácí výhra nad Teplicemi v závěrečním kole na začátku prosince. Před vlastními fanoušky by chtělo Slovácko vítězně také začít jarní sezónu, Plzeň však doma naposledy porazila v roce 2005, od té doby s ní v sedmi zápasech hned šestkrát prohrála.

"Z našeho pohledu je lepší hrát proti Plzni hned v prvním jarním zápase. Našemu soupeři se výsledkově tolik nevydařila zimní příprava a podle informací, které máme, není ještě v optimální pohodě. Což může být naše malá výhoda. Plzeň s velmi silným kádrem je určitě favoritem. Pokusíme se jí tuto roli znepříjemnit. Přes zimu jsme připravili dvě útočné varianty. Proti Plzni bych rád vyzkoušel obě. Jak nakopávané míče na vysoké útočníky, tak i využívání rychlé křídelní hry. Hráče na to máme," řekl Svatopluk Habanec.

Plzni se v Uherském Hradišti daří a svou výbornou sérii proti Slovácku by chtěla opět prodloužit. Tým usilující o obhajobu mistrovského titulu sice v zimní přípravě výsledkově nezářil, ovšem kvůli sehranosti kádru, který "nenarušily" žádné překotné změny, by mohl v lize navázat bez problémů na své vydařené podzimní výkony.

"Příprava sice výsledkově příliš nevyšla, ale klukům věřím a všichni se těšíme na start ligy. Už nám to chybělo a chceme navázat na úspěšné podzimní zápasy. Kluci dostali po návratu z Malty den a půl volna a to jim snad dodalo psychickou sílu. Je potřeba ty úvodní zápasy zvládnout a nastartovat sérii, abychom mohli kráčet za naším cílem. Neočekávám jednoduché utkání, protože Slovácko v domácím prostředí předvádí slušný fotbal, chodí na ně lidi a je tam dobrá kulisa. Budeme chtít eliminovat jejich největší zbraně a naopak jim nutit náš styl. Je začátek jara, takže to bude hodně náročné. Věřím, že kluci budou hladoví po úspěchu," uvedl Karel Krejčí.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.00 - 4.00 - 1.53
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fastav Zlín - Sparta Praha  (sobota 14:00)
Sparťané načnou svou jarní pouť za titulem v sobotu ve Zlíně, kde se jim moc nedaří. Domácí celek bude chtít navázat podzimní výsledky.

Zlín byl považován za nejžhavějšího kandidáta na sestup, ale jeho návrat po šesti letech do nejvyšší soutěže byl velkolepý. Po dvou kolech vedl tabulku, v celkovém součtu po podzimu figuruje na šesté pozici. Ševci přišli během zimní přestávky o nejlepšího střelce Lukáše Železníka, který zamířil do slávistického Edenu. Náhradou za něho by měl být Senegalec Dame Diop. Páníkův výběr zvládl zimní přípravu na výbornou, neboť vyhrál osm zápasů a pouze jednou remizoval. A k tomu vyhrál turnaj Tipsport liga. Na úvod jara změří síly se Spartou. "Chceme dokázat, že zvládneme poměřit síly i s takovým velkoklubem. Věřím, že Sparta nezažije nikde na českých hřištích takový tlak jako na našem stadionu. Bilance vzájemných zápasů ve Zlíně, kde Sparta z deseti utkání dokázala jen dvakrát vyhrát, je úžasná. Rádi bychom na ni navázali," prohlásil zlínský trenér Bohumil Páník.

Sparta přes zimu nezahálela a na pražskou Letnou přivedla nové tváře Ondřeje Mazucha, Ondřeje Zahustela a Josefa Šurala. Podle slov trenéra Ščasného má Sparta nejsilnější tým za poslední roky. Jasným cílem Lafaty a spol. je po dvou letech získat titul. Ve Zlíně nebere nic jiného než tři body. "Zlín je doma hodně silný a musíme se dobře připravit. Když ale mluvíme o tom, že se chceme porvat o první místo, tak si nemůžeme vybírat soupeře a musíme v prvním zápase jara uspět," uvedl trenér Zdeněk Ščasný, jehož svěřenci ztrácí na vedoucí Plzeň tři body. Sobotní střetnutí bude zároveň generálkou na jarní dvojzápas s Krasnodarem v rámci play off Evropské ligy.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Pazdera, Jugas, Hájek, Matejov - Vukadinovič, Živulič, Holík, Koreš - Poznar, Diop.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Bičík - Zahustel, Brabec, Holek, Costa - Šural, Dočkal, Vácha, Frýdek, Krejčí - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.50 - 3.75 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Teplice - 1. FK Příbram  (sobota 16:00)
Odpíchnout se k lepším výsledkům, než předváděly na podzim, se budou snažit Teplice v domácím duelu s Příbramí. V případě vítězství by Teplice svého sobotního soupeře přeskočily v tabulce.

Tým trenéra Vavrušky na podzim nenadchl a ve vyrovnaném středu tabulky se nachází pouhé tři body od sestupu. Čím dříve Teplice za sebou nechají větší rezervu, tím větší klid pro práci v klubu budou mít. Žlutomodrým nevyšel zejména konec podzimu, kdy z pěti posledních utkání získali pouhý bod. Mizérii stvrzovali hlavně doma, kde naposledy porazili Baník, a poté ve třech zápasech jen jednou remizovali a dvakrát prohráli.

"Doufám, že jsme připraveni. Zapracovali jsme na spoustě věcí, v mužstvu je konkurence, takže kluci budou i bojovat o sestavu. Příbram přes zimu udělala také několik změn, i když ne tolik jako my, ale nějakou představu o soupeři mám. Naší výhodou je, že díky změnám nebudeme tolik čitelní. Na podzim bylo naši sestavu od šestého kola jednoduché odhadnout, teď to budou mít soupeři těžší," nechal se slyšet David Vavruška.

Příbram je na tom jen o něco lépe. Nachází se na lichotivém devátém místě, ovšem to po podzimu zatím nic neznamená. Příbramští získali na podzim dobrou polovinu bodů na hřištích soupeřů, kde dokázali hned třikrát zvítězit. Nad Teplicemi dokázali v úvodním utkání doma zvítězit.

"Zimní příprava byla náročná a krátká. Jsem rád, že se nám vyhýbala zranění a že jsme na start ligy dobře připraveni. Soustředění v Turecku bylo velice kvalitní a zápasy tam pro nás byly velkou zkušeností. Do Teplic v zimní pauze přišlo poměrně dost hráčů. Podle mne budou na jaře kvalitnější a posílit zřejmě potřebovali, vzhledem k jejich podzimu," řekl Pavel Tobiáš.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Chudý - Hora, Lüftner, Jeřábek, Krob - Soungole, Ljevakovič - Vondrášek, Vachoušek, Kukec - Vaněček.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Mudra, Tregler, Zápotočný, Divíšek - Hnaníček, Suchan - Štípek, Pilík, Rezek - Bednář.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.40 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - Bohemians Praha 1905  (sobota 16:00)
Jednoznačný cíl mají před sebou v Olomouci. Aby se po roce napakovali zpět do druhé ligy, chtějí se co nejdříve oprostit od sestupových starostí. Hodně napoví již první zápas proti Bohemians, kteří řeší stejné problémy.

Od Sigmy se na podzim čekalo nováčkovské nadšení, které tým umístí ve středu tabulky tak, jak se to povedlo například ve Zlíně. Patnácté místo před beznadějně posledním Baníkem, kterému navíc jako jediný tým, darovala Sigma všechny body, je velkým zklamáním. Na jaře tak tým bude již od úvodního duelu pod velkým tlakem a právě výsledek zápasu s Bohemians může určit ráz celému jaru.

"Uvědomujeme si, že sobotní zápas je velmi důležitý, nicméně nerozhodne o sestupu. Nechci si dělat alibi, protože do něj půjdeme s jednoznačným cílem získat tři body, ale hlavně bychom si neměli dovolit prohrát. Naši hráči udělali progres v poctivosti a pracovitosti po ztrátě míče, v obranné fázi jsme kompaktní. Soupeře nepouštíme do tolika šancí. Doufám, že si to přeneseme do ligy," řekl domácí kouč Václav Jílek.

Bohemians jsou před Sigmou o jediný bod, a jakýkoliv zisk z Hané by tak znamenal povedený vstup do jarní fáze. Klokani na podzim dlouho doplňovali Baník na sestupových místech, závěr podzimu jim Jak první ligu na podzim zakončili - remízou na hřišti soupeře v Mladé Boleslavi a v Edenu - tak minimálně budou chtít jaro i začít.

"Bohemka v Olomouci sice ještě nevyhrála, ale já na historii moc nekoukám. Pro mě je důležité, abychom to zlomili a napsali novou historii. Musíme využít slabiny Olomouce, víme, kde jsou. Je to pro mě stále trochu speciální zápas. Nechci to brát osobně, to pak není dobře, ale bydlím v Olomouci, strávil jsem tam určitý čas. V Sigmě jsem hrál i trénoval, fanoušci za mnou byli. Myslím si, že to bude zvláštní zápas, ale nyní pracuji pro Bohemku a je důležité, abychom to zvládli," uvedl Roman Pivarník.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Hála, Rode, Štěrba Vepřek - Moulis, Plšek, Šindelář, Ordoš, Navrátil - Mahmutovič
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Čögley, Krch, Gajič, Švec - Jindřišek - Prošek, Lulič, Jirásek, Mosquera - Mikuš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.50 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
FK Jablonec - Vysočina Jihlava  (sobota 16:00)
Co napravovat mají také v Jablonci i v Jihlavě. V obou klubech si před startem sezóny jistě malovali lepší umístění po podzimu. Jablonec není na pohárech a Jihlava má jen bod náskoku na sestupovou příčku. Ke zlepšení mají napomoci i noví trenéři.

Jablonec bude patřit k velmi sledovaným týmům v jarní fázi. Jednak proto, že má po zpackaném remízovém podzimu co napravovat, a jednak taky kvůli jisté jedné nové tváři. Ne snad, že by v jiných klubech působili samí svatí, ovšem když se něčí jméno stane doslova symbolem korupční aféry, je jasné, že jakákoliv menší aférka s upísknutím vzbudí v případě Jablonce velké emoce. Každopádně Peltův tým má před sebou jediný cíl, a to vylepšit nelichotivé osmé místo a probojovat se nejlépe do nejlepší čtveřice zajišťující evropské poháry.

"V Jihlavě také nastala trenérská změna. Určitě na nás přijedou nachystaní, ale to samé platí i o nás. Musíme podat organizovaný, zodpovědný a stoprocentní výkon. Jsme si vědomi, že domácí zápasy z pohledu bodového zisku byly na podzim zklamáním. Chceme zápas zvládnout a ukázat, že body se ze Střelnice vozit bez boje rozhodně nebudou," uvedl trenér Zdenko Frťala.

Jihlava patří po podzimu k adeptům na sestup, těch je však naštěstí pro Vysočinu ve vyrovnaném středu tabulky ještě celá řada. Propadat panice tak zatím není třeba. Jakýkoliv bod z Jablonce, tedy proti týmu, který Jihlava dokázala v srpnu doma porazit, by byl velkou vzpruhou do dalších utkání. Jihlava na konci podzimu neprohrála tři utkání v řadě.

"Jablonec má kvalitní kádr, rozhodně ale nenastoupíme s poraženeckou náladou. Po hráčské stránce se kádr Jablonce nezměnil, herní projev je však jiný. Tým zvýšil aktivitu při napadání soupeře a také ofenzivní hru. Svou sílu naznačil pod vedením nového kouče Frťaly v přípravných zápasech. My jsme v zimní přípravě vsadili na pracovitost. Ale až ligové zápasy odhalí, jak jsme skutečně na jarní část připraveni," řekl hostující kouč Michal Hipp.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Kysela, Beneš, Pernica, Karavajev - Hübschman - Masopust, Greguš, Pospíšil, Breda - Tecl.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Tlustý, Krejčí, Šourek, Mišůn - Kučera, Demeter - Kukol, Hronek, Bazal - Voltr.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 4.75 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - Zbrojovka Brno  (sobota 18:20)
První jarní víkend Synot ligy přinese i premiéru "nové" Slavie. Ta v sobotu doma přivítá Brno. Oba týmy dělí od sebe čtyři body ve prospěch pražského výběru.

Slavia po zářijovém příchodu nových majitelů přes zimu mohutně posilovala, získala celkem osm posil. Na jaře chce proklouznout do evropských pohárů, kde chybí od sezony 2008/2009. Na vytoužené pozice nyní ztrácí tři body. První jarní překážkou bude Brno. "Nepříznivou sérii s Brnem neznám, vím jen, že jsme tam na podzim prohráli. Sledovali jsme jejich přípravu, dostali asi jen jeden gól, takže mají kvalitní obranu. Budou hrát podobně jako na podzim, ale z naší strany to bude jiné utkání, protože jsme tam hráli velice špatně. Chceme vyhrát a získat doma tři body. Máme nějaké cíle a Brno je těsně za námi, takže nechceme, aby se dostalo na dohled," řekl trenér pátého týmu tabulky Dušan Uhrín ml., jehož svěřenci v přípravě vyhráli devětkrát a jednou prohráli.

Sedmé Brno se pokusí na jaře navázat na výsledky z první poloviny ligového ročníku, rádo také zlepšilo střeleckou produktivitu a přilákalo další diváky do ochozů. Cílem klubu z moravské metropole je udržet ve středních patrech tabulky. Tým byl přes zimu posílen o srbského stopera Jovanoviče z Karviné, ten v přípravě zaujal a měl by být v základní sestavě. "Hned na úvod jara nás čeká kvalitní prověrka, našemu týmu věřím. Podzimní výsledky nás předurčují k opatrnému optimismu. Máme slabinu ve střelecké produktivitě. Respektujeme současnou sílu posílené Slavie, ale prohrát do Prahy nejedeme. Přes zimu jsme vyztužili obranu a věřím, že se nám podaří zlepšit i přechod do protiútoků. Nesmíme ale ztrácet při rozehrávce zbytečně míče. Střelecky disponovaní útočníci Slavie by dokázali tyto chyby potrestat," pronesl kouč hostí Václav Kotal.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Bořil, Deli, Bílek (Latka), Jablonský - Souček - Vukadinovič, Hušbauer, Zmrhal - Železník, Mešanovič.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Hyčka, Košťál, Jovanovič, Lutonský - Pašek, Zavadil, Buchta, Malík, Michal Škoda - Řezníček.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.20 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - Slovan Liberec  (pátek 18:00)
Zimní přestávka je za námi a jarní část české nejvyšší soutěže odstartuje tradiční páteční předehrávkou. Tu obstarají týmy pražské Dukly a Liberce. Oba týmy budou chtít navázat na vydařenou přípravu.

Dukla figuruje po ligovém podzimu až na jedenáctém místě, což si tým z Julisky představoval mnohem lepší umístění. Cílem pro jaro je tedy vyšplhat se do horních pater tabulky, k tomu by měl dopomoci nejvýraznější posila v podobě slovenského záložníka Michala Breznanika. Ten přišel ze Sparty na půlroční hostování s opcí.

Přípravné zápasy pro druhou polovinu sezony se Kozlovým svěřencům povedly, neboť neprohrála ani jednou, z odehraných sedmi zápasů vyhrála celkem pětkrát. Jejich formu na úvod ligového jara prověří v tabulce lépe postavený Liberec. "Liberec je známý ofenzivním pojetím hry, a i když mu odešli Pavelka s Šuralem, přišli zase Breite a Vůch. Takže podobně jako my kde oslabili, tam zase nabrali nové hráče. Jejich způsob hry zůstává stejný, hrají ve velkém počtu hráčů směrem do ofenzivy, dá se říci, že až trochu na riziko. Pokud se jim daří, jsou velice nebezpeční. Nahoře mají Bakoše a Rabušice a ze stran zase rychlé hráče. Nicméně v případě, že ztratí míč, otevře se prostor pro nás a já věřím, že takových situací dokážeme využít. Navíc hrajeme doma, takže budeme chtít jarní část ligy úspěšně odstartovat," přeje si trenér domácích Luboš Kozel.

Liberec by se i po odchodu dvou opor Pavelky a Josefa Šurala rád udržel na pohárových příčkách, nyní mu přísluší čtvrtá pozice. I Severočeši mohou hodnotit přípravu jako celkem úspěšnou, byť prohráli jeden z osmi odehraných zápasů. Svou jarní misi zahájí venku, kde v rámci podzimu zvítězili pouze jednou. "Co se týče herního stylu, Dukla je podobná nám. Je to velmi šikovný tým, jsou silní na míči a myslím si, že by mohlo jít o kvalitní utkání. Na podzim to byl jediný soupeř, který nám doma v lize sebral body. Rozhodne podle mě to, kdo bude silnější ve středu hřiště a udělá méně chyb. O to víc, že jde o první jarní kolo, hodně napoví první branka. Je pro nás velmi důležité, abychom i vzhledem k velkému množství změn dokázali vstoupit do jara úspěšně. Podobně jsme to měli také na podzim před zápasem s Mladou Boleslaví, který nás nasměroval k tomu, co potom bylo. Na podzim jsme byli skoro stoprocentní doma a venku se nám úplně nedařilo. Je to pro nás první ostrý test, zda dokážeme být po těch odchodech nadále úspěšní a předvádět fotbal jako na podzim," pronesl kouč hostí Jindřich Trpišovský.

V sestavě domácích bude scházet nemocný Rada a zraněný Jurendič. Hosté budou postrádat vykartovaného Coufala.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Hroššo - Miloševič, Štetina, Gorkšs, Vrzal - Néstor, Hanousek, Považanec - Berger, Vašíček, Breznaník.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Koubek - Ljulka, Hovorka, Pokorný, Bartošák (Sýkora) - Folprecht, Karafiát - Jefremov, Shala, Vůch - Bakoš.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.40 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň16122234:1338
2.Sparta Praha16112335:1035
3.FK Mladá Boleslav1685339:2429
4.Slovan Liberec1685327:1929
5.Slavia Praha1675423:1526
6.Fastav Zlín1673622:2524
7.Zbrojovka Brno1664617:2222
8.FK Jablonec1648426:2120
9.1. FK Příbram1662823:3020
10.1. FC Slovácko1662821:3120
11.Dukla Praha1647524:2319
12.FK Teplice1653825:3018
13.Bohemians Praha 19051637619:2416
14.Vysočina Jihlava1644818:3116
15.Sigma Olomouc1636714:2615
16.Baník Ostrava16111412:354

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1279)

Přidat komentář
smazaný uživatel

a jedeeeeeeem!

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Ale nie do LM a ani na itul, však?

Reagovat
smazaný uživatel

jedem znasilnovat zeny a deti ke krimigrantum do cobolstanu, kteri ziji na uzemi, ktere jim nepatri

Reagovat
Milan.B

este ze si na stadione

Reagovat
smazaný uživatel

nejsem

Reagovat
Milan.B

aka skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Patří Slovákům a ne Mongolum...

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Losinho

Konečně

Reagovat
3M

Už to začínáááá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Nejlepší liga je zpět!!

Reagovat
Puskas

Akorát, že za půl roku na atraktivitě ztratí...

Reagovat
Azazelo RD

Pro každou ligu by byla hrozná ztráta přijít o tým, který udělal ze 16 zápasů 4 body.

Reagovat
Puskas

Pro každou ligu by byla ztráta přijít o tradiční tým, který se kvůli totální neschopnosti bývalého vedení ocitl na dně, o tým s jednou z největších fanouškovských základen, skvělou historií, řadou skvělých odchovanců.

Reagovat
Thelvin

Však tam máte furt nějaký bojkot, tak jak ti fanoušci přispějí lize?

Reagovat
Puskas

Už je odhlášen.

Reagovat
Thelvin

Fajn fajn, tak pak jo

Reagovat
didosh

Rudá kůže nic nevíš!!!

Reagovat
Riviera Kid

WTF the fuck?

Reagovat
Kang & Kodos

JIhlava bude chybět, ale co už..

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
mario23

Reagovat
didosh

Hlavně sektor hostů my bude chybět.

Reagovat
smazaný uživatel

bude mi chybět víc než Ostrava... Co se nám tu Ostraváci zas snaží nalhat a vnutit je zas totálně mimo. OK. Baník v lize! jasný.. chceme! ale za tu jejich bídu, co předvádí poslední 3 sezony? to nepředvádíme ani my a to hráčskou kvalitou nejsme zas o tolik a nebyli jsme na tom líp! že tam mají bordel je věc jiná.

Baníku ten sestup vyloženě přeju.. a popravdě snad ani není o čem...

A taky ať se pročistí vzduch a brzo se navrátěj... ale jako novej mančaft.

Reagovat
didosh

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

like hunter

Reagovat
ZB 07

Přesně tak, o nic jiného mi ani nešlo

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak aspon to uznas

Reagovat
didosh

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

To jsem chtěl psát já!!!!

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Kang & Kodos

Co ten Pulkrab, už je dotažený to hostování?

Reagovat
pepinho2

Ano, do léta 2017, každý půlrok má Sparta nárok na stažení zpět.

Reagovat
Kang & Kodos

Super. Trpišovský pro něj bude asi lepší než Ščasný

Reagovat
skat

mě se to teda vůbec nelíbí....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

Reagovat
Bex5

ale hovno? fakt?

Reagovat
kalla

Už je to tady. Start nejzajímavější ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Sigma, Jablonec, Slavia, Boleslav - 1, Dukla, Zlín, Teplice, Slovácko - 0.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím, komu přidat palec za "už je to tady" a pod. Tak abych se někoho nedotkl, dám si taky svůj vlastní

Reagovat
Kang & Kodos

Už je to tady

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riviera Kid

Máme hole v ruce.

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla - Slovan 1:2

Zlín - Sparta 0:1

Jablonec - Jihlava 3:1

Olomouc - Bohemians 0:0

Teplice - Příbram 1:0

Slavia - Brno 2:0

Boleslav - Baník 3:0

Slovácko - Plzeň 1-3

Reagovat
3M

úplně ideální stav

Reagovat
smazaný uživatel

odvazne tipy DUSO approves

Reagovat
Manik...

Olmík 1

Reagovat
smazaný uživatel

Tím si nejsem úplně jistej

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice - Příbram 1:1

Slavia - Brno 2:1

jinak souhlas

Reagovat
Marv

Dukla - Slovan 2:1

Zlín - Sparta 0:2

Jablonec - Jihlava 2:0

Olomouc - Bohemians 3:0

Teplice - Příbram 1:0

Slavia - Brno 0:0

Boleslav - Baník 4:1

Slovácko - Plzeň 1:1

Reagovat
ZB 07

Tak to taky zkusím..

Dukla - Slovan 1:1

Zlín - Sparta 2:1

Jablonec - Jihlava 4:1

Olomouc - Bohemians 0:0

Teplice - Příbram 2:0

Slavia - Brno 3:1

Boleslav - Baník 3:1

Slovácko - Plzeň 1:2

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Konečně vypadá ta úvodní stránka EF k světu. Pět článků z nejlepší ligy světa, tj. Synot ligy

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
ZB 07

Reagovat
didosh

juhůůůůů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vánoce o měsíc a půl později.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Ve zkratce: Veškerá choreografie a transparenty na nedělní zápas byly "z bezpečnostních důvodů" zakázány klubem z Mladé Boleslavi. Problémem jsou i klasické vlajky na plot...

Kdo seje vítr, bouři sklízí... Všichni na první výjezd sezóny, 6:14 Svinov!!!

Reagovat
frankiefcb

Nechápu tohle zakazování, ještě to lidi více nasere.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

demence proste

Reagovat
Puskas

Tak pochopitelně, co kdyby se někdo o ten plot říznul...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, alespoň bude párty ve velkém stylu. Pokud se něco rozmrdá nebo ne, to je jedno. V Boleslavi to byl vždy samý krypl, samá piča.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatimco v ostrave je to samej inteligent nebo normalni clovek... v ostrave se ani nedomluvis cesky... pak kde jsou kryplove a pici

Reagovat
smazaný uživatel

Tak inteligent alespoň napíše velké písmeno, když se jedná o název města. A nejen Ostrava.

Reagovat
smazaný uživatel

Ostrava je mesto ? To neni 5 dolu na uhli a panelaky pro horniky ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to není Boleslav, Příbram, Kladno.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

můžeš mi říct kolik je v MB dolů na uhlí ? stačí jeden

Reagovat
smazaný uživatel

A jmenuji snad jen Boleslav trotle ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tomio? Jste to vy? Taková demagogie, fujtajbl.

Reagovat
smazaný uživatel

Zahrnul si ji k Pribrami a Kladnu... ale je to v pohode, vlastiveda je az ve 3. tride..

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, vsak prave, ty jsi psal cosi o panelacich a dolech. Coz se hodi na Pribram a Kladno. A pokud vlastiveda neni tvuj silny predmet, vygugluj si a podivej se na mapy na tyto dve mesta a okoli ;)

Reagovat
smazaný uživatel

me nezajímá příbram a kladno, ptám se kolik dolu je v MB ? stačí jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

dement?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani se jim nedivim, zas prijedou vidlaci delat bordel

Reagovat
Puskas

Ano, a díky zákazu transparentů tomu zabrání...

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon nikdo nebude muset platit pokutu za nevhodny transparenty

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš mi vysvětlit co znamená nevhodný transparent?

Reagovat
smazaný uživatel

Treba kde je svastika napr. Ale zakazany jsou i prkotiny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A kdy se naposled na našich stadionech objevila svastika?

Reagovat
smazaný uživatel

Mel sem rict priklad nevhodnyho transparentu

Reagovat
didosh

A nebo transparent proti islámu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

debílci

Reagovat
smazaný uživatel

novy majitel = novy nick ?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to bude bouře jen ve fandění, případně když už bordel, tak ve městě a ne na stadionu, aby Brabec hned nemusel platit

Reagovat
frankiefcb

Tak z Bolky 3 body a honba za záchranou nechť započne

Reagovat
Puskas

Bary pomůže vlastním gólem

Reagovat
Kang & Kodos

No, skoro

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne i kdyz ma tahle liga svoje chyby, stejne na ni nenecham dopustit akorat me stve ta strasne dlouha zimni prestavka. Se pak nedivim, ze hraci, co prestoupej do ciziny, nestihaj

Reagovat
didosh

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Znalec

chyby? oproti jakýkoliv jiný lize neni horší...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vsichni na stadiony at z toho spolecnost neco ma (znalec)

Reagovat
ZB 07

Ale v tomhle má pravdu..praví fanoušci jsou na stadionech

Reagovat
smazaný uživatel

Tam jde o to ze s toho spolecnost neco ma, asi tu analyzu delala jeho firma ktera teprv vznikne

Reagovat
Znalec

jen se tu ztrapnujes

Reagovat
smazaný uživatel

za to ty jsi váženej člen v diskuzi

Reagovat
Znalec

ne asi, se poptej....

Reagovat
Znalec

já mám ve všem a když ne tak provokuju

Reagovat
smazaný uživatel

spís delás dementa

Reagovat
Znalec

seš člověk bez smyslu pro humor

Reagovat
Znalec

Reagovat
Blasphemer

http://fotbal.idnes.cz/fotbal-plzen-sadek-0np-/fotbal.aspx?c=A160210_163632_fotbal_rou

Oni fakt odmítli skoro 3 miliony eur za Ďuriše. Za ty prachy bych ho do tý francie odnesl osobně na zádech.

Reagovat
smazaný uživatel

nabidka asi dobra, ale prodat ho, tak byste nemeli s kym hrat

Reagovat
Blasphemer

Mahmut by se chytil. Máme i Holendu, kterým loni dobře odehrál většinu jara. A možná by se Krmenčík mohl pomalu začít chytat jako juliš ve Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Holenda by dal max 5 golu. Jestli by se Mahmut chytil tezko rict, dlouho nehral. Krmencika sem skoro nevidel hrat, tak to netusim.

Reagovat
Blasphemer

Holenda by gólů moc nedal, ale zase je pro hru daleko platnější než Ďuriš.

Reagovat
db18

Ulehčil by Danovi a ten by pak byl taky nebezpečnější pro branku soupeře...

Reagovat
mario23

Fakt by jako nesehnali náhradu, když by mohli koupit nějakýho snipera za 30M Kč ? !! Jednoznačně prohloupili.

Reagovat
Blasphemer

Nikoho bychom nemuseli kupovat. Mahmutovič, Holenda + Krmenčík je na ligu a srandapohár naprosto dostačující.

Reagovat
smazaný uživatel

no jasne, urcite by kupovali hrace za 30 mega

Reagovat
mario23

To jsem jen tak střelil. Ale tak pokud by například někdo Spartě nabídnul 50M za Lafatu, tak bychom určitě neváhali nabídnout 20-30M za okamžitou náhradu... Tak jsem to myslel v případě Plzně, že by pustili Ďuriše.

Reagovat
skat

sparta by ani nemusela - máte Fataie + Juliše a v létě byste si mohli stáhnout Pulkraba.....

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta a Plzen uz je prece jenom rozdil.. Plzen uz taky zjistila po ty jejich euforii, ze si nemuzou dovolit kupovat rozny Tecly apod za 20+ mega

Reagovat
salami

tak když dostanou 70M za Duriše, tak 20 milionů za náhradu klidně dát můžou, upřímně tomu nerozumim, divil bych se kdyby za něj v budoucnu dostali byt jenom pulku, jedinej problém je kdo by byl ta náhrada

Reagovat
mario23

Ze zahraničí by vytáhli nějakýho snipera.

Reagovat
db18

Adamov Ale nabízel by se příchod Ondráška, i když teda nevím, kdy ta nabídka přišla a jestli už nepodepsal v té době v Polsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtej ho prodat v lete za 10 M korun

Reagovat
db18

A: "Michal byl na podzim nejlepší střelec ligy a my nebyli přesvědčení, že ho okamžitě může nahradit Aidin Mahmutovič. A postavit útok na mladém Krmenčíkovi by byl risk."

Chudák Johnny

Reagovat
Blasphemer

Bude muset zase začít dávat góly nůžkama, aby se ukázal.

Reagovat
naheCZ

Vždyť už mu bude za chvíli 23 a to o něm budou pořád mluvit jako o mladíčkovi...jestli na to skutečně má, tak by měl hrát teď, ne čekat, až mu bude 25....

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, on má šesti letech v Plzni vydařenej půlrok, je mu 27, a hned takový prachy? Hned bych narval Juliše do základu.

Reagovat
Kang & Kodos

* po šesti letech

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Autor Jan Palička je trochu mimo, ne?

Reagovat
Bex5

Šílený, no, ale zase - letos to tam fakt nikomu jinýmu takhle nepadá, no. A Lafatu tu v Plzni nemáme. Já si fakt myslím, že bysme ho teď nenahradili. Na druhou stranu, 70 mega za něj už asi nikdo nikdy nenabídne (budeme rádi za 35 míčů). Ale věřím, že toho Baránka Freiburg fakt asi chtěl. Ale jestli nepustil Duriho za 3, Baryho leda za 4-5M! Ale co já vim, jak to bude za 5 měsíců.

Reagovat
Pospovič

Škoda, ze na úvod nevybrali zajímavější DUEL

Reagovat
smazaný uživatel

arsin pivnidoga uz chybi jenom Oblomov a jeho predpoved..

Reagovat
Kang & Kodos

Sparta spadne na 12. místo. Mistr Slavia, druhá Plzeň. Stačí?

Reagovat
smazaný uživatel

no to vubec. ty to neumis tak podat

Reagovat
mario23

Neví, jak je to s tím tipsportem tv ?? Předtím stačila 1 sázka a měsíc jsem mohl sledovat přenosy zadarmo. Pak už to ale nějak nešlo.

Reagovat
db18

teď musíš vsadit den min. den předtím, než chceš sledovat Synot ligu... (u ostatních přenosů je to pořád 30 dní)

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně den, maximálně třeba rok?

Reagovat
PavlíčeQ

Mám pocit, že si musíš vsadit na ten konkrétní zápas, který chceš sledovat

Reagovat
db18

Reagovat
Uwe háže buly

A je tam daná nějaká minimální částka?

Reagovat
db18

Normálně to je 30kč, ale nevím, jestli to na SL není jinak...

Reagovat
Uwe háže buly

Stačí minimální, za 5 korun.

Reagovat
mario23

Už jsem to zase dával, je to stejný, 30Kč.

Reagovat
Uwe háže buly

Dneska jsem dával za 5 korun a šlo mi to

Reagovat
Pospovič

mám dojem, že teď je to jen na Synotu a isport

Reagovat
db18

...ale spíš mne mrdá, že se mi nejde přihlásit. Vsadil jsem tiket, napsal analýzu a vyhodilo mne to z účtu dřív, než jsem jí stihl odeslat.

Reagovat
mario23

Já s přihlášením nemám problém a uvidíme zítra, jak to bude fungovat...

Reagovat
db18

Když jsem přihlášený pořád, tak taky ne, ale na jiném pc pak mám problém... (nebo když sice přihlášený jsem ale pak se chci dostat do fóra, tak se to načítá hodinu...)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
didosh

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Wow, tady je komentářů. Taky už se samozřejmě moc těším. Moje přání před začátkem jarní části ligy je, aby Vlasta Vlášek co nejčastěji prohlásil "Ty bláho Kukec!"

https://www.youtube.com/watch?v=MnawrivoOPQ

BTW: Hlavně si nezapomeňte nastavit Fanligu...

Reagovat
ZB 07

KLIMENT, KLIMENT, KLIMENT ..Vlasta už mi taky celkem chybí

Reagovat
monty25
Reagovat
Bayernista18

Reagovat
ZB 07

Vždy, když to vidím, tak si vzpomenu na:

http://oidnes.cz/10/042/cl6/VEM326597_logo.jpg

Reagovat
Znalec

3 invisible dicks

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

Co budeme dělat, až ČT přijde o zbytek práv na českou ligu ?

Reagovat
ZB 07

Věřím, že taková situace snad nikdy nenastane

Reagovat
mario23

To si velkej optimista... Podle mě do pár let to bude naprosto reálný, viz vyjádření Pelty.

Reagovat
ZB 07

Jako já si absolutně nedovedu představit, že by česká liga zmizela z veřejnoprávní televize..snad ten nápad nikdo nezrealizuje, protože fotbal na ČT patří

Reagovat
Znalec

ja miluju kombo Vlášek x Karoch, snad ho budu mít každej víkend

Reagovat
Losinho

Kurz na Liberec láká..

Reagovat
didosh

Ty vole 3,60 ?

Reagovat
Losinho

přitom ten tým špatnej neni

Reagovat
smazaný uživatel

volepeno

Reagovat
skat

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Alan_Shearer

Svejdik ve Slovanu skoncil.

Reagovat
smazaný uživatel

Švejdík by měl skončit rovnou s fotbalem. nechápu, jak mohl být jednu dobu základ ve Spartě.

Pro Slovan jen dobře.

Reagovat
db18

Reagovat
Liquid

myslím že z něho bude dočasně chachar

Reagovat
Hokaido

Taky divný, v den startu ligy...

Reagovat
Hokaido

To je Latka fakt tak špatnej, že nebude hrát základ?

Reagovat
db18

Ano, ale divím se, že si někdo všiml.

Reagovat
Hokaido

Poslední dobou byl fakt tragickej a byl jsem rád, když hrál. Ale nenapadlo by mě, že svýho kapitána a momentálně asi největší ikonu fakt posadí.

Reagovat
smazaný uživatel

spatnej sice je, ale pres Hajduk by jeste mohla vyjit ta vysnena Barcelona

Reagovat
Hokaido

Možná Boixos Nois, to by byl pěknej vrchol kariéry. Jen by si musel sehnat falešný doklady na jméno Marcos Latcos.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze by se moch prezentovat jenom v ulicich a ne na stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Je to na hraně.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Znáte v Brně nějaké hřiště s umělou trávou, kde je nejlépe volný vstup (případně nevelký poplatek)? Jednoduše aby si mohli 1-3 lidi na pár hodin zakopat na bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

Luzanky

Reagovat
ZB 07

Taková hřiště jsou tuším na Spartě a v Bohunicích (tady to ale zřejmě nepůjde), ale nejsem si jistej, jestli jsou volně přístupná..a ještě je myslím nějaká nová umělka v brněnské části Medlánky, kde by to mělo jít a pak třeba ještě VUT, kde to je ovšem za poplatek..

Reagovat
ZB 07

A ještě pak také v těch Lužánkách, ale jestli je to zdarma, netuším..

Reagovat
Kang & Kodos

Švanci to zapomněl nějak oplotit?

Reagovat
ZB 07

To možná taky, ale především hned vedle je umělka

Reagovat
db18

To nezapomněl, ale když pak pořadatelé nechtěli na stadion pouštět lidi s lístkem, tak občas někde nějaký plot zmizel, nebo přestal plnit svůj účel...

Reagovat
Kokesh

No nikde to neni zdarma...vetsinou te spravce vyhani, kdyz nemas co spolecnyho s oddilem. Navic se i tezko hledaji volna mista, treninky od pripravek po chlapi, jakykoliv muzstva...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jen správce, u nás vždy volali hned měšťáky.

Reagovat
Kokesh

Njn jsou to soukrome arealy, nedivim se. I tak ale dostavaji dotace od mesta...to ze Brno, celkove asi cela CR, neumi zajistit hriste s umelkou s verejnym pristupem, je vec druha...

Reagovat
db18

Jste moc rozmazlení...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako na betonu na sídlišti na malé branky s tím malým míčkem to byly taky dobré bomby

Reagovat
Kokesh

Ani ne, v jinych statech to jde...a my se jako fotbalovy stat urcite muzeme radit...navic umelka samozrejme nemusi byt urcena jen na fotbal, pokud neni III. generace...

Reagovat
db18

...to škvára taky ne.

Reagovat
Kokesh

Skvara a gumotextilky, taky jsem zazil, neboj. Ale taky nepouzivas Nokiu 3110, kdyz je doba dnes trochu nekde jinde, heh.

Reagovat
db18

To třeba ne, ale škvára > umělka... na škváře to aspoň neklouže...

Reagovat
patas92

Tj, ale taky umělku pak nemusíš kartáčkem vyškrabávat z kolen

Reagovat
smazaný uživatel

To sice ne, ale ty spáleniny z umělky taky byly někdy "krásné"

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

brrr, hoji se to dyl, skvara mne tolik nevadila

Reagovat
db18

Umělku ne, ale ten písek, který se do ní sypal už jo... A když namoklo, tak to byla jistota nějaké té sedřeniny... (+ ještě u nás na gymplu byla po dešti umělka vždycky plná žížal, tak to klouzalo 2x tolik )

Reagovat
smazaný uživatel

jeste ted vysekavam z kolen skvaru

Reagovat
Pokahontas

,,my se jako fotbalový stát určitě můžeme"-1.) radit ? 2.) řadit ? 3.) řádit ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tady jde i to, že jsme měli něco společného s oddílem, ale to je nezajímalo. Ani ti, kteří si chtěli po tréninku třeba přidat, tak neměli moc kde, protože je správce stejně ihned vyhodil, jakmile tam nebyl poté už trenér. Takto to alespoň bylo za mých mladých let. Ale na druhou stranu ze začátku to bylo pořád otevřeno a asi až za půl roku to začali zavírat, tak se musel plot vždy přeskakovat a na tajňačku.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

...to možná čeká i "naše" fotbalisty na vsi, protože teď pozemky okolo hřiště kupoval jeden člověk (šlo to koupit jen jako celek a potřeboval jednu přilehlou pastvinu) a nabídl obci, že jim za stejnou částku, jako on kupoval, prodá část pozemků u hřiště. Jenže to se obci nechtělo, tak prostě řekl, že teď na hřiště nikoho nepustí. (takže na hřiště sice vede cesta, ale nesmí jí využívat, protože tam není břemeno)

Reagovat
ZB 07

V těch Medlánkách to je podle mě komplet zdarma, takže tam jde v klidu hrát, pokud tam teda zrovna netrénujou mladý..no a na tý Spartě, co si tak pamatuju, se taky dal v pohodě zahrát fotbal, ale už to nějakej ten rok bude, co jsem tam byl naposled

Reagovat
Kokesh

Sparta byvala snad nejvic zaplnena, co si pamatuji posledni roky, tak pochybuji. Medlanky nevim.

Reagovat
ZB 07

Vždyť na Spartě těch hřišť je snad 5, ne?

Reagovat
Kokesh

1-3 lidi? Ti teda staci hriste na malou kopanou...to uz by jsi mel najit zadarmo, zalezi kde se nachazis...

Reagovat
smazaný uživatel

Na hristi pro malou kopanou nemaji vetsinou fotbalovou branu standartnich rozmeru ne? :) jestli mu jde o nacvicovani nejakych primaku.

Reagovat
patas92

A na zakopání na bránu potřebuješ umělku? Na to ti stačí nějaké hřiště někde na sídlišti, ne?

Reagovat
taws

možná u Tatranu by to mohlo jít

Reagovat
smazaný uživatel

Vůch a Shala na lavičce, to jsem tedy na Liberec zvědav.

Reagovat
djwenca

Vůcha všude vychvalují, že může nahradit Šurala, a pak je na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

hmm kurva tak uz chapu ten kurz a je se nechal nachytat

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je Dukla dnes lehký favorit, takže mě ani nenapadlo dávat Liberec.

Reagovat
smazaný uživatel

no prave.. lehky favorit a na Libe kurz 3.6

Reagovat
db18

...ale klid, chytá Hroššo

Reagovat
smazaný uživatel

no ja mam na ten Liberec ze jo

Reagovat
Tomoro

no vsak Hrosso uz je v Dukle, tomu tam neco spadne

Reagovat
smazaný uživatel

jj ted sem to zjistil

Reagovat
db18

Nakonec ale jen SBR s větším vkladem, tak aspoň plichta...

Reagovat
exse

Hmm Vůch sedí, na podhrotu Bakoš a na hrotu Rambo. Hodně zvláštní, ale snad Trpiš ví co dělá. Na druhou stranu tak silnou lavku jsme dlouho neměli.

Reagovat
monty25

Ještěže to je první zápas kola. Hned jsem vyndal Vůcha z Fanligy...

Reagovat
db18

Já to už nestihl

Reagovat
monty25

Tak nevím, jestli si pomůžu, když jsem tam dal Kukece. Ale na střídání mám toho mladýho Bredu z Jablonce.

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Nový rok, staré návštěvy..

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem cekal minimalne 10 litru domacich

Reagovat
db18

Hned 2 reklamy na Clavin... to mi chybělo.

Reagovat
monty25

Ale pěkný.

Reagovat
db18

...jinak to komentuje Barkmann, nebo se mi to plete?

Reagovat
monty25

Myslíš Radek Barkman? Nevím, já ho podle hlasu nepoznám. Ale kdysi jsem si s ním psal ještě na chatu livesportu.

Reagovat
db18

Myslím, že jo... mne se ty hlasy taky pletou...

Reagovat
db18

...a pěkný by to bylo v HD rozlišení, ne v gridu 2x2 pixely

Reagovat
monty25

Tak se na to podívej v televizi, tam to máš taky...

Reagovat
db18

Tam všechny zápasy nejsou a dneska jsem to u tv nestíhal

Reagovat
3M

Libe bude rádo za první osmičku, ale snad se pletu.

Reagovat
Rarášek

Pojďte někdo FIFU, tohle mě nebaví.

Reagovat
smazaný uživatel

pod HS

Reagovat
Rarášek

HS?

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak nic..

Reagovat
Rarášek

Ale notak, jen neznám terminus technicus

Reagovat
smazaný uživatel

nema to nic spolecnyho s Fifou

Reagovat
Rarášek

Hearthstone!

Reagovat
smazaný uživatel

bingo

Reagovat
Rarášek

Tak na to nemám čas

Reagovat
smazaný uživatel

Ps4?

Reagovat
Rarášek

Pf, já jedu na kompu normálka. Nemám rád konzole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

PC master race

Reagovat
Rarášek

Jednoznačně. Jen kvůli tomu NHLku možná pořídím PS4

Reagovat
smazaný uživatel

To si kup jen v případě, že máš nervy z oceli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Proč

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pokud jsi vyrůstal na hokej. kartičkách, tak tě ten Ultimate tem bude bavit, protože tam máš hráče jako Sakic, Modano, Roy, Hull, Lindros a apod..

Reagovat
Kokesh

PES 4EVER!

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ten letošní je parádní.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Noták, mě ty poláci už nebavěj.

Reagovat
Coutinho10

a kolikatku ?

Reagovat
Rarášek

16

Reagovat
Coutinho10

tak tu nemam sanci rozjet

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna fifa ma opravdu minimalni pozadavky. :)

Reagovat
Coutinho10

kdo kouka pres chanci/tipac jede mu to vpoho ? nejenom ze si clovek musi zase vsadit, ale porad ten stream vypadava

Reagovat
smazaný uživatel

Tipáč má poslední dobou pořád výpadky. Na iSport mi to běží v pohodě.

Reagovat
Coutinho10

j zapnul sem taky na isportu a zatim dobry

Reagovat
salami

a proč má někdo motivaci koukat přes tipac, když muže přes isport?

Reagovat
db18

Tak hlavně to je bez reklam...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to by si přišel o reklamy na Clavin

Reagovat
smazaný uživatel

A je to v podstatě živě přes tipáč. Isport má zpoždění, reklamy (na tipáč)...

Reagovat
db18

dneska jsem se tam přihlašoval asi půl hodiny a celkově to od té změny vzhledu jede na hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

Tipáč a jede mi v poho.

Reagovat
Coutinho10

j divny..diky

Reagovat
Kang & Kodos

Hroššo v bráně, to si to snad i zapnu.

Reagovat
Coutinho10

by se mohl vyhecovat proti svejm

Reagovat
Blasphemer

Pecka. Můj sedm let starý náhradní notebook neutáhne ani stream z isportu.

Reagovat
Rarášek

Jsem minule taky o letech zapnul starej noťas a chtěl se kouknout na PL, ale když mi nabíhal chrome asi pět minut, tak jsem to vzdal.

Reagovat
Blasphemer

To mi nabíhá taky. Přitom youtube, porno i filmy online jdou v pohodě... live stream už asi moc. Tady jsou ještě ke všemu Windows 10 a absolutně nechápu, proč je sem vůbec někdo instaloval.

Reagovat
Rarášek

Tak mě tam běžej XP, a celkem slušně, ale je vidět, že už je to v háji prostě. Přitom to byl takovej miláček.

Reagovat
pepinho2

Na isportu jsou pojebaný reklamy, který to neskutečně zasekávaj..

Reagovat
Blasphemer

Mně se to seká každý cca čtyři vteřiny, takže je to naprosto nekoukatelný.

Reagovat
db18

ale jenom ve fullscrenu, ne?

Reagovat
Blasphemer

Jo no. V malým okně to jde v pohodě.

Reagovat
db18

Tak to není ani tak noťasem, jako nějakou píčovinou od isportu nebo prohlížečem. mne tohle občas taky dělá na chrome, když jdu třeba přes mozillu, tak to jede v pohodě (nebo když si třeba to samé pustím na ještě starším stolním PC, tak tam to jede, ale na mém novém noťasu se to někdy taky takhle sere)

Reagovat
Blasphemer

Mozilla mi z nějakýho důvodu na tomhle kompu přehrává videa bez zvuku.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Prostor pro open source komentáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
3M

Jedu to na iPadu a super obraz bez sekání.

Reagovat
db18

...tak to se neinstalovalo nanovo, ale zachovalo ti to původní soubory, ne? To se pak často docela mrdá. Já už na svém starším noťasu nemohl otevřít ani wordový soubor, který měl více jak 4 stránky, ale teďka to s desítkama zase šlape v pohodě.

Reagovat
Blasphemer

Já to budu mít už jenom dva týdny do vyřízení reklamace, takže s tím pravděpodobně nic dělat nebudu.

Reagovat
Coutinho10

Dukla si slusne zavarila

Reagovat
smazaný uživatel

hroššo ted arcimagie

Reagovat
ZB 07

Hroššo

Reagovat
db18

životní zákrok

Reagovat
ZB 07

Možná mu ta Dukla prospěje

Reagovat
db18

btw. podle čeho se na isportu dělá to rozestavení?

http://abload.de/img/beznzvuwcpm7.png

http://abload.de/img/beznzvu1s4pna.png

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky to měli ok, teď asi nasadili nějaký nový algoritmus

Reagovat
Kang & Kodos

Trpišovský asi dal Bartošákovi ve fanlize kapitána

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Dukla

Reagovat
Coutinho10

Liberec musi zcesty

Reagovat
Blasphemer

Hroššo > Koubek

Reagovat
Coutinho10

ouu Breznanik..co chybelo

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Dukla 40 minut marná a pak tři gólovky v jedný šanci

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

to snadneni mozny co nedali

Reagovat
monty25

Vůch na place

Reagovat
Kang & Kodos

Kurva. Teď dá dva góly a jednu asistenci, já budu nasranej, že jsem ho vyndal. A plzeňáci budou vyhazovat Krejčího.

Reagovat
monty25

To ať si zkusí. Já jsem momentálně rád, že jsem nevyužil Bartošáka, kterýho mám na střídačce.

Reagovat
Coutinho10

uplne stejne puvodne sem ho mel se stridanim...nakonec sem ho ale prodal a dal breznanika se stridanim, protoze je v zakladu...ale vysledek bude asi stejnej

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

To neeee

Reagovat
Coutinho10

Libe

Reagovat
monty25

Ten byl výstavní. Karafiát dneska smolařem zápasu, u toho prvního gólu byl taky...

Reagovat
smazaný uživatel

příjemný debut

Reagovat
exse

Karafiátovi se to odpustí, ale vyhození Sackeyho, kterej prostě musí hrát v základu, je neodpustitelné.

Reagovat
Alan_Shearer

Proc uz nepises na slovanacky forum?

Reagovat
exse

Tam jsem dostal ban už tak 2-3 roky zpátky

Reagovat
Alan_Shearer

Jojo, to vim ... ale myslel jsem, ze treba jen na nejakou dobu nebo ze bys ho obesel.

Reagovat
exse

Sem tam mě to láká, když se tam jdu podívat, ale většinou si vystačím když se vypíšu tady

Reagovat
smazaný uživatel

tak co, bez Pavelky a Surala v poho ne?

Reagovat
Pospovič

Ten Liberec je marný

Reagovat
smazaný uživatel

Rabušic absolutně k ničemu. Dolů a místo něho Shala.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Bakoš už někdy na pozdim hrál na podhrotu? Mi to přijde úplně nesmyslný, ale nevím no.. Rabušic navíc docela marnej....

Reagovat
ZB 07

Prej 2 tisíce diváků..

Reagovat
smazaný uživatel

ten rabušic je hrozně marnej

Reagovat
smazaný uživatel

liberec 10 mega za šurala a karafiát

Reagovat
patas92

Soukalová

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

To, že Trpišovský nemá rád cizince to se jen tak traduje nebo se někde o nich zmínil a z toho to vzniklo?

Reagovat
smazaný uživatel

to u nas vic treneru

Reagovat
smazaný uživatel

Du a du a Dukla Praha Každá ztráta Slovanu se počítá

Reagovat
monty25

Manzia, na toho jsem hodně zvědavý. Škoda, že nedostal víc času...

Reagovat
exse

Nooo, výkon sice nic moc, ale žádný negativní závěry pro jaro bych z toho nevyvozoval. Prvních 25-30 minut jsme aktivitou dominovali a i celkově jsme podle mě byli trochu lepší, bohužel rozhodla efektivita/štěstí. Co je naopak hodně alarmující je velkej taktickej provar. Celou přípravu jsme se, poměrně nepochopitelně, připravovali s Rambem na hrotu a Bakošem na podhrotu, jen proto, aby se v prvním ostrém zápase ukázalo, že to nemůže fungovat. Tohle byla velká trenérská facka od Kozla, jelikož naše spoléhání na centry dokázali s prstem v nose ubránit a dovolili nám jen minimum šancí. Co se týče jednotlivců tak jediný pozitivum Sýkora, velký negativum absence Sackeyho a již zmíněný nesmysl v podání Bakoš - Rabušic.

Reagovat
smazaný uživatel

V čem se ti líbil Sýkora? Mě přišel vcelku dobrý akorát Bartošák.

Reagovat
exse

Ten mě zklamal, měl tam pár dobrých momentů, ale ty zazdil velkou nepřesností ve finální fázi a naivitou v bránění. Sýkora naopak komplexní výkon, velký nasazení, širokej rádius, rychlost, technika.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že mu to vždy dost odskočilo, ale ten začátek měl hodně slibný a co se týče obrany, tak byla celá dnes nesvá. Jinak k tomu Sýkorovi asi máš pravdu, jen mi přijde, že si zatím s ostatníma moc nerozumí viz. to co tam zkoušeli ke konci s Bartlem.

Reagovat
exse

Tak když to bylo snad vůbec poprvé co za nás nastoupil na svém nejlepším postu a to včetně přáteláků, tak je to vcelku očekávatelné.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

A doufám, že na konci ligy se budou všichni funkcionáři bít do prsou, jak se zvyšuje atraktivita ligy a jak lidi opět začínají chodit na fotbal, zatímco kluby si jen čím dál víc přikreslují čísla. Dneska tam bylo snad o 70 % míň lidí, ne ? Jinak k fotbalu ten byl strašidelnej z obou stran, škoda, že Dukla rychle pochopila, že stačí nakopávat k nám do vápna, kde i nepovedej centr, udělal neskutečnej zmatek. Navíc když si tým nevytvoří pořádnou šanci proti Hroššovi, taky o něčem svědčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Co má brankář společného s tím, zda si proti němu tým vytvoří šanci?

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Vezmi to takhle, když Hroššo chytal v Liberci , tak soupeř většinou přijel s taktikou okamžitě všechno cpát na bránu, a dobíhat okamžitě sbíhat ke golmanovi a následně ho rozhodit v rozehrávce. Taky si tím vytvořili spoustu šancí, protože x-krát se stalo, že mu vypadl míč při lehkých střelách nebo když se snažil zrychlit rozehrávku a o podceněných střelách z dálky ani nemluvim

Reagovat
Coutinho10

ten Jablonsky

Reagovat
smazaný uživatel

U kroba bych teda cekal lepsi FS

Reagovat
3M

Tys asi neviděl Vaněčka proti Vanďáku co?

Reagovat
monty25

To byla reakce na CSM, nic jiného.

Reagovat
Losinho

Dneska snad takhle:

Berkovec - Bořil, Bílek, Deli, Jablonský - Souček - Vukadinovič, Hušbauer, Zmrhal - Mešanovič, Železník

Na Brno poslední dobou neumíme, ale chce to potvrdit dobrou přípravu, aby se hráči nedostali pod ještě větší tlak..

Reagovat
F.Torres

Souhlasím, dnest o bude možná klíčový zápas jara. Chtělo by to vyhrát nejlépe o 2 goly ať se tým dostane na vítěznou vlnu. Škodovka bude chybět, ale i tak je útok víc než kvalitní

Reagovat
salami

nebál bych se pak poslat do utoku co nejdřív Keniu, tam by mohl mít relativní volnost

Reagovat
Losinho

Má na 3 zápasy stopku, jinak je to pro mě hráč do základu určitě.. podle mě mu to taky hodně pomůže, že tam nebude v týmu bez ambicí mezi bídákama.. totéž by zpětně podle mě bodlo i Boudjemaovi..

Reagovat
goodbay

Slavia určitě není takový favorit, jaký z něho dělají sázkovky.

Reagovat
smazaný uživatel

neni no, je totiz jeste vetsi

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

http://fotbal.idnes.cz/fotbal-jihlava-zdenek-tulis-dpm-/fotbal.aspx?c=A160212_2225171_fotbal_ald

Tak ani nejlépe placený u nás by neměl ani polovinu toho, co dostal Mešanovič ve Slavii tak to vypadá na pěknou zdravou platovou politiku, když uvážím, že ani u nás na tom někteří hráči nejsou a nebyli vůbec špatně

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Slávka dělá všechno proto, aby dopadla úplně stejně jako před pár lety.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se líbí, jak to všichni hrozně soudíte, ale přitom do toho nikdo z nás vůbec nevidí...kolik je vlastně ten super plat v Jihlavě, že se hned ví, že ho Slavia přeplácí?

Reagovat
smazaný uživatel

No ok, tak jestli je podle tebe normální aby Mešanovič dostal třeba nějakých 200 000 měsíčně (spíš víc) tak je to cajk, kolik tam pak musí brát klíčoví hráči jako Škoda, Latka apod.

Reagovat
Greny

No Bože Sural ma ve Spartě prej 750 měsíčně, Jiracek kolem 450 tisic a myslim dnes neni ani na lavce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když je to takhle ve Spartě, tak je to asi gut holt jestli budou Číňani dotovat ročně X desítek mega ztráty, tak to bude v cajku a klidně si to budou moct dovolit, teď jde o to, jak dlouho jim to vydrží

Reagovat
mario23

Jiráček má 400mil. ročně.

Reagovat
Kang & Kodos

200 jenom

Reagovat
db18

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim, kolik tam Mešanovič bere. Pokud to je tolik, tak je to moc. Na podzim jsem někde viděl platy a právě Škoda s Latkou měli nejvíc a bylo to myslím 250K. Teď bude mít nejvíc asi Hušbauer.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já vycházím z toho co měl Blažek napsané v knížce, když k nám přicházel, tak měl v druhé lize 65 tisíc + prémie + peníze na dojíždění a byl to v té době takový normální plat našich důležitých hráčů. Nijak to nepřevyšovalo zbytek. Od té doby už nějaký rok uplynul, jsme v první lize, tak jsou ty výplaty asi taky někde jinde a když pak Tulis řekne, že on jako náš nejlépe placený hráč by neměl ani půlku, tak co si o tom myslet...

Reagovat
F.Torres

Hráči ve spartě a plzni mají několikanásobně vyšší platy. Nevím co je na tom zvlášní,zvlášť když jim chce Slavia konkurovat v následujících letech. Pokud chtějí přivést kvalitu, tak ji musí taky zaplatit, sponzor tam je, tak v tom nevidím probém, spíš závist...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, určitě závidím, že nastupujete trend, kvůli kterému jste byli poslední dobou úplně v prdeli srovnání s Plzní a Spartou podle mě není tak správné. Srovnávat Křetínského, Paclíka nebo třeba teď Brabce z Baníku s Číňany, kteří Slavii využívají jako jeden z nástrojů k tomu si tady udělat nějakou pozici a až dosáhnou svého, tak se budou pakovat, však ono už to nějak s Jardou Tvrdíkovým dopadne (ale je to jen můj názor)

Reagovat
Mada

Reagovat
F.Torres

ten trend vedl k titulu a LM, takže ano, závist

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

to fakt nedělá

Reagovat
Kang & Kodos

Je tady jeden nepodstatnej detail. Tehdy neměli za prdelí jednu z největších firem v Číně.

Reagovat
mario23

Každopádně je škoda, že na ani jednu z posil ze Slávky není opce... Pokud přežijeme jaro a udržíme se, tak to bude pořád stát za prd.

Reagovat
smazaný uživatel

davaj to dneska na O2 nebo nekde?

Reagovat
db18

Ano.

Reagovat
Kang & Kodos

To by bylo divný, kdyby jsme nebyli na O2

Reagovat
smazaný uživatel

snad se najde nakej stream no, co nam zase zbejva

Reagovat
Rarášek

Přijet sem?

Reagovat
smazaný uživatel

nemuzu..

Reagovat
Greny

Vácha, Krejčí, Fatai na lavce to nebude dělat dobrotu všichni můžou přijít o EURO.

Snad ten Lafata je 100% ok bylo by blbý kdyby se zranil pred EL

Jsem zvedavej na Zlin a Diopa

Reagovat
smazaný uživatel

Marecek > Vacha

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

Napiš to na e-sparta a vysmějou se ti všichni do jednoho... Neskutečnej ten hate tam na něj, chce se mi z toho zvracet...

Reagovat
Rarášek

Ten hate je přehnanej, ale tohle je taky extrém, lepší rozhodně není.

Reagovat
mario23

Mě spíš štvalo ten hate na to, jak hrál na pravým beku, protože to tam podle zvládl obstojně na to, že to není jeho pozice... Podle mě rozhodně nepatří k nejhorším, protože si svoje odehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

zakomplexovany kokutci..

Reagovat
Kang & Kodos

Na DM ani náhodou.

Reagovat
pepinho2

Přijde mi strašně zbrklej a když je u míče, bojím se jak sviňa

Reagovat
Kang & Kodos

Já se bál pokaždý, když kolem něho letěl míč. S Váchou to je jak s Matějovským. Když hrajou, tak se na ně většinou držkuje, pak se zraní nebo jdou na lavičku, a všichni je zase vzývaj do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

Reagovat
db18

Pro váš je lepší Fatai na lavičce, než na křídle...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Rarášek

Konečně pozitivum

Reagovat
mario23

Reagovat
mario23

Včera jsem vsadil na SL na tipáči a když jsem to chtěl ted zapnout, tak to psalo, že musím uskutečnit částku v libovolné výši. Takže neprohra Sparty a polibte mi TIPSPORTE.

Úžasně to tam děláte, opravdu...

Reagovat
pepinho2

Taky jsem si vsadil včera, protože někdo psal, že se musí den dopředu..jdu to zkusit

Reagovat
mario23

Tak holt to bude dělat, jak nějaká socka, vsadím pár korun na totální tutovku tak, že dám neprohru a je to... Já to taky vsázel včera kvůli tomu, že to někdo psal...

Je to stejný, oni to prostě změnili. Ze začátku si pamatuju, že stačilo vsadit 1x za měsíc, ted už ne.

Reagovat
pepinho2

taky mi to nejde..právě, na podzim to stačilo 1x měsíčně..

Reagovat
smazaný uživatel

Neprohra Sparty je totální tutovka?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
db18

Stačí 5kč?

Reagovat
pepinho2

jo mám 5 kč na neprohru Realu za 1,08

Reagovat
mario23

Tak pokud bude hrát cé er sedmička, tak to máš v kapse.

Reagovat
pepinho2

Hrajou proti Athleticu, to je silnější soupeř, proti těm CR7 nedává goly a je neviditelný

Reagovat
smazaný uživatel

30 musíš myslím

Reagovat
goodbay

Dost překvapivá sestava od Sparty. Tak uvidíme, jak to bude fungovat.

Reagovat
mario23

Zas takový překvapení to není si myslím. V čem vidíš překvapení ?

Reagovat
goodbay

Krejčí, Vácha, možná Fatai a Jiráček ani na střídačce.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, nesledujes Spartu, uz to chapu

Reagovat
mario23

Reagovat
goodbay

Zrovna Krejčí i Vácha v přípravě hráli a Fatai hrál místo Lafaty, který byl zraněnej. S Jiráčkem nevím co se stalo, ale na lavičce by být měl.

Reagovat
mario23

podívej se na pár rozhovorů s trenérem nebo sestavy z přáteláků... Většina co to sledovala, tak nemůže bejt moc překvapenejch.

Reagovat
smazaný uživatel

sestava je podle zapasu v priprave ocekavana

Reagovat
smazaný uživatel

kde

Reagovat
taws

Jiráček je zraněnej, nebo už konečně pochopili, že bude spartě nejvíc prospěšnej na tribuně?

Reagovat
Kypřící prášek

aspon to neni nuda jak za Lavicky, ted se konecne ma cenu divat na sestavy

Reagovat
Kang & Kodos

Copak sestava, ale ta lavička vypadá oproti podzimu úplně jinak.

Reagovat
pepinho2

hlavně žádnej krajní obránce, se asi počítá kdyžtak s Frýdkem a Marečkem

Reagovat
goodbay

Holek, Fatai

Reagovat
pepinho2

Zdenda to naučí každého, stejně jako Guardiola

Reagovat
Kang & Kodos

Taky tam nikdo jinej na kraj neni. Kromě Hybše, kterýho chce Ščasný poslat jinam.

Reagovat
pepinho2

Štěch taky půjde, nebo je zraněný, že není ani na lavičce?..Není tam ani nikdo na oživení CM/AM, jedině varianta s Dočkalem..

Reagovat
Blasphemer

Štěch půjde v létě na přestup.

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, Štěch je zraněnej.

Reagovat
mario23

Hlavně, že Jánoš se chtěl poprat o místo v sestavě a nedostal skoro ani čuchnout v přípravě... Ten přístup se mi nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted mi prestane jit wifina..jak dlouho mi vydrzej cca 2GB mobilnich dat,kdyz budu koukat na stream?

Reagovat
db18

Když si vytvoříš hotspot, tak moc dlouho ne, ale když si rozjedeš přenos přes aplikaci tipsportu v mobilu, tak by si to asi ani neměl pocítit...

Reagovat
smazaný uživatel

Dal jsem to pres appku Tipsportu a data mi dosly v case 92:06..1,95 GB spotrebovano za prenos..

Reagovat
db18

tak to mají v tom případě pořešený jinak než čt... kámoš se tak koukal na hokej přes jejich appku a vydrželo mu to na celý zápas - přičemkž měl limit nějakých 500 mega

Reagovat
Hokaido

To je snad blbost. Já koukal v práci na mobilu na NHL, za měsíc jsem viděl vždycky tak 10-15 třetin a data mi nikdy nedošly, a to jsem měl 1.5 GB.

Reagovat
smazaný uživatel

..pred spustenim jsem mel jeste 1,95,o puli zbyvalo asi 970 MB a na zacatku 3.minuty nastaveni mi prisla zprava,ze 100% vycerpano a prerusilo se to,tak aspon,ze jsme vyhrali

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole to je zase vykvet dementu na FB Sparty.. fakt kokot vedle kokota.. skoda, ze uz tam mam ban a nemuzu tam nic psat

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, kde se berou ty retardi, co musí pořád a všude nadávat na Marečka.

Reagovat
smazaný uživatel

no myslim hlavne ty lidi jak furt picujou porad dokola, ze to je na O2, pak tam sou dalsi debilci, ktery nechapou, ze ve Zline se stadion jmenuje Letna.. pak naky vidlaci misto UPC pisou UPS apod. dal uz sem na to nemel nervy

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je pořád, ale to moc neřeším, mně nejvíce štvou právě ty urážky na Marečka, který ani zdaleka nepatří mezi nejhorší hráče. Mimochodem, pochybuju, že někdo trumfne dotaz na vedení na stránkách hokejové Sparty.

rej 8.2.2016, 12:08

Dobrý den článek -vítězná série končí v Hradci to snad ne myslí vazně tým to chcete říct že se budou zápasy prohrávat máme vůbec chodit !!!!!

Reagovat
Blasphemer

Tak to je všude stejný... Na Fb Plzně zase u každého zápasu dementi desetkrát píšou o stream, a když jim tam někdo hodí odkaz, tak je to blbá kvalita a je to na hovno, fotbal by měl bejt zadarmo a může za to Sparta s Křetínským atd. Pak je trenér dement, když nepostaví Teclíka nebo Milánka Petrželu. Nechybí ani samozřejmě dlouhý rozbory jak hrát a jak se to má trénovat, většinu z nich by nevyluštil ani mistr arsin.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak aspon ze tak..

Reagovat
db18

Ale zítra si na trenéra zanadávám taky, až nastoupí Rajtoral

Reagovat
hefy

Já ho možná vyzvu k odchodu!

Reagovat
Blasphemer

Když nastoupí na Slovácko, tak mě to tolik srát nebude. Ale pravidelně by hrát neměl.

Reagovat
db18

Mne by to nevadilo akorát, kdyby Matějů nastoupil aspoň na LB Ale vzhledem k přípravě si myslím, že to co nastoupí na Slovácku v prvním poločase by mělo odehrát celé jaro.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
mario23

Je jich fakt hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

na e-spartě ten honzaspartan, u něj mám opravdu pocit, že trpí nějakou mentální poruchou.

Reagovat
smazaný uživatel

urcite sou i lidi, ktery chodej na fora konkurencnich tymu provokovat nebo ze sebe delat dementy..

Reagovat
mario23

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

co tam zas kydaj ?

Reagovat
db18

to jde, dostat ban na fb Sparty? (obecně nějakého ligového klubu?) vždyť tam píšou hrozný dementi a píšou vesele dál...

Reagovat
smazaný uživatel

uz nevim co sem tam psal, ale neunesli proste moji objektivni kritiku..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to vlastně teď na sparta forever? Dřív jsem příspíval ještě na oficku fóru Sparty, pak jsem šel na spartu forever a přišlo mi, že je tam dost dementů...

Reagovat
smazaný uživatel

netusim.. nikdy sem tam neprispival a na tom webu uz sem nebyl roky

Reagovat
smazaný uživatel

mě otrávilo, když tam všichni jásali z Jiráčka...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Na každý Fb stránce ti admin může zablokovat přispívání.

Reagovat
db18

Ale divím se, že to někdo dělá, když vidím pořád ty samý jména...

Reagovat
Kang & Kodos

Já dostal ban akorát na Přátelé Ruska v ČR, nebo jak se to jmenuje. Myslim, že hlavně kvůli profilovce http://zoom.iprima.cz/sites/default/files/image_crops/image_620x349/1/362790_orel-belohlavy_image_620x349.jpg

Reagovat
Blasphemer

To je slušná žumpa. Nepřesunuli to už náhodou z FB na VKontakte?

Reagovat
Blasphemer

Teď nemůžu najít tu fotku, jak měli nějakej svůj sraz. Každopádně to vypadalo spíš jako sraz Klubu přátel downova syndromu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mam pocit, ze Banik taky blokoval lidi...

Reagovat
smazaný uživatel

divil bych se, kdyby to nekdo nedelal..

Reagovat
Uwe háže buly

Jde, taky jsem ho tam měl

Reagovat
smazaný uživatel

Link na Spartu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
One-Real

Takze kdyz nemam digi ani o2, tak leda pres tisport a poslat si tam nejake drobne?

Reagovat
smazaný uživatel

Na tipáči mají vypsané i pěkné hranice na rožky, tak můžeš hned i vydělat

Reagovat
pepinho2

stačí 5 kč na cokoli

Reagovat
One-Real

Znat svoje prihlasovaci udaje, tak je vyreseno. Clovek se nepouci a porad to tam rve u fortuny.

Reagovat
Hokaido

A bere to i nety.

Reagovat
Hokaido

Akorát mi to teda nejde zvětšit. Vždycky jsem dal nový okno a Ctrl+, ale to ted nemaká. Někdo to umí?

Reagovat
pepinho2

Mně to jde s ctrl a kolečko na myši

Reagovat
Hokaido
Reagovat
pepinho2

Mně to ve firefoxu jde v pohodě

Reagovat
db18

F5 a srovná se to (případně to musíš zvětšit předtím, než ten přenos zapneš )

Reagovat
Hokaido

dík

Reagovat
db18

máš tam někde možnost otevřít to jako pop-up... a tam už to funguje

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo nějaký funkční stream zadara?

Reagovat
pepinho2

Snad Dostál nezachytá jako na podzim

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

aha kurva tak nic nakej posranej hokej..

Reagovat
Kang & Kodos

Kings - Islanders

Reagovat
Hokaido

Kings jsou největší odpad v NHL.

Reagovat
smazaný uživatel

proč to změnili na hokej?

Reagovat
smazaný uživatel

tvl tam dávají nhl

Reagovat
smazaný uživatel

tam je nhl

Reagovat
Pospovič

asi mame smulu

Reagovat
smazaný uživatel

česká liga pro fanoušky no jo, pak zase budou brečet, že nikoho nezajímá

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

díky moc

Reagovat
Pospovič

díkes

Reagovat
monty25

Reagovat
Znalec

je vidět že tomuhle rozumíš

Reagovat
exse

Sakra, ty potvory z Tipsportu přišli na to jak nezvětšovat video při zoomu prohlížeče

Reagovat
db18

Nepřišli... otevřel jsem si pop-up a normálně to jde (kdyžtak to zvětši a dej F5, takhle jsem to musel řešit na mozille)

Reagovat
exse

Aha, tak to dělal jen chrome. Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

napis si do startu "magnify"

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dobre ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, díky

Reagovat
db18

a jen 2 sekundy pozadu oproti tipáči.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl mě se to seká ukrutě

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmíš na to koukat Běží to v pohodě.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Coutinho10

jdou vam normalne nacist stranky z Chance ? me to hlasi nakou chybu

Reagovat
smazaný uživatel

On ten Henn prudí i na O2 TV...

Reagovat
smazaný uživatel

je tam normalne ten klasickej hororovej tym z Novy..

Reagovat
smazaný uživatel

A já myslel, že Matějovský uklouznul a on si s ním přitom Vukadinovič pohrál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

jeden z nejNEobjektivnějších lidí evr

Reagovat
One-Real

Ja pripravu nesledoval, tak otazka miri spis na ty kteri ano. Opravdu si myslite, ze ma Marecek na jednicku na DM? Podle me mozna neudela tolik fatalnich kiksu jako Vacha, ale jinak je silene prumerny a ta hra nebude mit zadne parametry.

Reagovat
pepinho2

Rozehrávka je naprosto šílená, DM, který neumí přihrát, je úplně k ničemu..

Reagovat
smazaný uživatel

Má před sebou dva hráče, co nebrání, tak ty by se měli postarat o to, aby hra měla parametry ne?

Reagovat
db18

Reagovat
F.Torres

ten střed je hroznej, absolutně bez myšlenky. Co třeba takovej Jiráček? To je tak špatnej?

Reagovat
smazaný uživatel

Matějov je opět výborný

Reagovat
smazaný uživatel

A Matějovský opět příšerný. Proč byl opět protlačen do základu, když v generálce byl na lavičce?

Reagovat
F.Torres

Koukám na Spartu a pořád hrajou víceméně na náhodu. Ten střed hřiště je celkem špatnej a naprosto bez myšlenky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

?

Reagovat
smazaný uživatel

odehrano 20 minut v prvnim zapase po pauze a ty hned takovy soudy.. navic se hraje ve Zline a tam to nikdy nebylo moc o fotbale a ani nebude..

Reagovat
F.Torres

Mají za sebou přípravu, tak bych čekal, že už budou nějak sehraný vzhledem k tomu, že je čeká EL. Navíc Mareček kreativitu neukazuje a u něj to není o pauze. Neřikej, že ten střed ti přijde v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

nerikam zatim fakt.. ani necekam zadnej bod z tohohle zapasu. ve Zline to sou proste jenom problemy. snad nam aspon nekoho nezranej

Reagovat
F.Torres

Tak Zlín hraje dobře, o tom žádná, ale prostě bych čekal něco víc ze strany Sparty. Jinak ten Zahustel hraje výborně, jsem zvědavej na soupeře, proti kterýmu bude muset bránit...

Reagovat
Kang & Kodos

To v lize nehrozí.

Reagovat
F.Torres

Plzeň, MB, SLA, LIB, TEP?

Reagovat
Kang & Kodos

Co bys chtěl.. po prvnim podzimnim kole půlka lidí tipovala Jablonec na titul

Reagovat
F.Torres

a jak to vypadá s Mazuchem? Nepsalo se, že na záčátku už bude v pořádku?

Reagovat
pepinho2

Ještě se do toho musí dostat herně, více než rok nehrál..

Reagovat
db18

Fotbal hrát nezapomeneš...

Reagovat
pepinho2

Ale tak je rozdíl, když hraješ každej týden, nebo rok nehraješ..pár zápasů to trvá, než si na to ta se zvykneš..

Reagovat
db18

Tak já to neberu podle sebe... Ale tohle o sobě aspoň tvrdil Bystroň... (ten sice měl nejdřív jen stopku za fet, ale pak si ještě urval vazy...)

Reagovat
salami

taky je po návratu naprostej top

Reagovat
Kang & Kodos

Řezník u vás taky nebude hrát základ. ne?

Reagovat
db18

Tak Řezník na to nemá kondičně a trénuje kratší dobu než Mazuch... (smutnější ale je, že ten základ nebude hrát asi ani Matějů, takže nemá smysl to u nás vůbec řešit, protože to neni o fotbalovosti... )

Reagovat
db18

Ve Sportu se psalo, že bude mít hodně málo času se ukázat, tak to asi nezvládl...

Reagovat
smazaný uživatel

je v poradku, ale v priprave nehral nic moc, tak Scasny nechce riskovat.. ta praxe mu strasne chybi.. chce se to vzadu co nejvic sehrat na Krasnodar.. neni cas davat Mazuchovi prostor, to prijde pozdeji

Reagovat
F.Torres

ok, díky všem za odpověď, jen ještě jeden dotaz Brabec-Mazuch nebo Hole-Mazuch?

Reagovat
pepinho2

Brabec

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál náhodou Šural přípravu na pravym křídle?

Reagovat
smazaný uživatel

hral.. tezko rict, proc se Scasny rozhodnul to zmenit.. mozna ma Krejci nakej problem

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo jediný normální vysvětlení, protože je kravina kazit souhru MM s Krejčím, když jim to spolu jde (i když vim, co je často Ládík schopnej zkazit )

Reagovat
smazaný uživatel

MM8

Reagovat
One-Real

Prazsky Marcelo opet na bekovi a o 200 procent lepsi jak na podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

matějovský zatím MOTM

Reagovat
db18

Reagovat
Hokaido

Já jsem na něj už skoro alergickej, měl by jít nejdýl po sezoně.

Reagovat
frank

Ideální by byla po sezoně Čína, teda ta pravá, do Edenu by snad nešel.

Reagovat
Znalec

ja si myslim, že Matějovský ve Slavii, to by prospělo všem 3 stranám

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ten Holek je blazen

Reagovat
smazaný uživatel

To měl být gól

Reagovat
pepinho2

I Národní muzeum včera hořelo míň než naše obrana

Reagovat
Kang & Kodos

Matějovský si u vlastní brány hraje na housle

Reagovat
smazaný uživatel

Já na toho kreténa Holka nemám nervy, to je fakt neskutečný, co zas předvádí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už, aby se Mazuch dostal do tempa

Reagovat
smazaný uživatel

To ani nemusí, protože hůř snad ani hrát nejde.

Reagovat
San Iker

Reagovat
Znalec

Reagovat
Pospovič

Bičík

Reagovat
Losinho

Diop je hroznej tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana zatím v lese..

Reagovat
smazaný uživatel

Zmatkař Costa, bez formy Holek (na toho mám osobně alegii), Brabec (kterej vedle sebe potřebuje nějakého vůdčího hráče) a Zahustel, proto kterého je to za nás v lize premiéra... nějak se nedivim, že je ta obrana taková..

Reagovat
One-Real

Costa je na beku herne dost dobrej, akorat to nema v hlave poradku a to je pak tezky.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej byl naposledy 2 roky nazpátek..

Reagovat
smazaný uživatel

První sezónu byl parádní, pak to s ním šlo do srač..., nevím jestli si začal být tak jistý základem, nebo prostě měl tenkrát jen TOP formu...

Reagovat
smazaný uživatel

jak to tak bejva, tak to byla asi kombinace obojiho..

Reagovat
smazaný uživatel

Costa má v sobě ty násilnické sklony

Reagovat
Kang & Kodos

Hrát s takovym kádrem takový hovno, to je fakt umění.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt nevim co ste cekali.. na to ze se hraje ve Zline to jeste docela jde

Reagovat
smazaný uživatel

já mám na nás handicap za kilčo holt příště musím méně poslouchat hlas srdce

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

sazet na nas sem si uz davno zakazal

Reagovat
One-Real

Ty vole, vystridej toho osla, nez do polocasu dostane druhou.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl v Costovy se zase ozývá volání divočiny

Reagovat
smazaný uživatel

Dockal snad jeste nedal presnou prihravku

Reagovat
db18

btw. kam zmizel Holý? A proč vlastně Dostál nechytal celý podzim?

Reagovat
smazaný uživatel

Holý je na hostování ze Sparty ne?

Reagovat
db18

No, EF už ho ani nemá na soupisce, tak jsem myslel, že mu to hostování zrušili

Reagovat
pepinho2

Je ve Zlíně na hostování ze Sparty, a jsme v Česku, takže proti nám nemůže chytat..

Reagovat
Losinho

My to prej tentokrát neudělali, takže čekám jak nás potopí Voltr s Bazalem a Švec

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nejhorší zápas Matějovského, co jsem kdy u něj viděl

Reagovat
pepinho2

Kolik jsi jich viděl?

Reagovat
smazaný uživatel

No řekl bych, že hodně, ale aby měl úspěšnost přihrávek tak 20% jsem fakt asi ještě neviděl

Reagovat
pepinho2

Tak on zkouší riskantní přihrávky, takže mu klasicky vyjde tak 1 z 5..

Reagovat
smazaný uživatel

ještě není v tempu

Reagovat
smazaný uživatel

vec, kterou nechapu nejvic je ten Frydek na AM..

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom jasně nejlepší středový hráč Sparty dneska

Reagovat
Hokaido

Tys dostal BAN, nebo je to fake?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam mohl dát Šurala, nalevo Krejčího, Frýdka na beka (i když vím, že nemůže nastoupit v EL)...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, kvuli tomu, ze Frydek nemuze hrat EL se zkousi debilni sestava s Costou na bekovi a Holkem na stoperu.. a nas to mozna kvuli tomu bude stat titul no

Reagovat
db18

Proč by Frýdek nemohl hrát EL?

Reagovat
smazaný uživatel

nevim proc se tak blbe ptas kdyz vis, ze sem se splet..

Reagovat
db18

A Hornby teda taky, ale ani se Šuralem to nedává smysl, protože máte Krejčího...

Reagovat
Whitemedia

GOLASOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Gól

Reagovat
db18

Koreš

Reagovat
db18

*Hájek

Reagovat
F.Torres

Zasloužené vedení, ta obrana je tragická

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekaně..

Reagovat
smazaný uživatel

Zcela zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

podle ceho zaslouzene? mi hrajem hovno, ale Zlin se dostal 2x za pulku a to jenom pomoci nakopu

Reagovat
db18

Reagovat
db18
Reagovat
HorajzmAmmann

i jako proti nám

Reagovat
Losinho

Taky se hlásím

Reagovat
Hokaido

Reagovat
HorajzmAmmann

je tu někdo z Liberce ?

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Měl tam několik velmi nebezpečných brejků a určitě větší šance než Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

ok, zapas zatim podle ocekavani..

Reagovat
Kang & Kodos

Holek na procházce

Reagovat
F.Torres

*na Procházku

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Manik...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
iamek

Hlaska roku

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
db18

*Holek na Procházku

Reagovat
smazaný uživatel

za Procházkou

Reagovat
smazaný uživatel

zase Holek

Reagovat
smazaný uživatel

Žlutomodrým se nedá nepřát, zvlášť proti Spartě

Reagovat
Coutinho10

gooooooooooooool

Reagovat
pepinho2

SuperMario

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
FCSL

Holek

Reagovat
smazaný uživatel

Holek seber se a jdi do prdele ty hovado tragický, jak může někdo jako on hrát základ, to mi hlava nebere.

Reagovat
smazaný uživatel

*Holku

Reagovat
Milan.B

chuja hraje Sparta spamatajte sa!

Reagovat
Pony Slaystation

Do 2. půlky to bude chtít nějakej impuls

Reagovat
eder

Je to dobré, pražských hochů parta už teče.

Reagovat
pepinho2

Klasicky natěšenost na zápas a po pár minutách je mi z toho blbě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Stejně jako na podzim v Jihlavě

Reagovat
Losinho

Taky se na to už těším..

Reagovat
Manik...

ještě že jsem to ani nepustil

Reagovat
HorajzmAmmann

tak ještě, že se vrátil Švejdík

Reagovat
monty25

Zlín zatím lepší a zaslouženě vede. Aspoň tam přijde Fatai, kterýho mám ve Fanlize...

Reagovat
smazaný uživatel

rohy na prvního hráč taky dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

vse ve starejch kolejich

Reagovat
C-M@ster

Jak se sparťani přes zimu smáli slávistům, že chcou do pohárů a Plzni, že je na ni lepší kurz na titul, tak co je potom toto, co dneska předvádíte?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt toho zářezu, tak klidně mohl Zlín v Plzni vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

však je to pravda

Reagovat
db18

...no, ještě počkej na náš výkon proti Slovácku, snad nebudem zase jenom nakopávat.

Reagovat
Kang & Kodos

Takovej ten zápas, kdy bych si radši dal krysu do kalhot a do oka nalil olovo

Reagovat
goodbay

Sparta se prostě nepoučí a že se klepe o výhru s posledním Baníkem něco značí. Venku je to pořád ta samá tragédie už 2. rokem.

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus a bida,rovnou bych sundal Dockala,Matejovskyho a Costu..

Reagovat
Losinho

Spíš Ščasnýho

Reagovat
ZB 07

Zlín zatím paráda, dneska by měli bodovat

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Krasnodaru prostě musí nastoupit Mazuch, i invalida by toho předvedl víc než to tragický hovado jménem Holek. Jinak celkově tragický výkon, Matějovský má zas den, kdy posere úplně všechno, Dočkal je tam dnes taky k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dockal je pro takovyhle zapasy uplne k hovno.. nezabojuje, teren napicu, neda ani jednu kloudnou prihravku..

Reagovat
Corosian

At tahne Scasny....jediny zapasy, ktery se mi pod nim libily byly paradoxne se trema obrancema, to aspon melo koule....tohle je impotentni sracka

Reagovat
pepinho2

Protože to bylo proti silným týmům většinou, takový zápasy umíme a na to se 352 hodí..ale v lize to je neskutečný..

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli se rychle nezvedneme, dávám Ščasnýmu tak měsíc. Neni možný, aby jsme ani nevystřelili.

Reagovat
smazaný uživatel

naka strela tam byla.. ale proste z tohohle zapasu se tezko mohly cekat tri body, max remiza

Reagovat
db18

No, vaše nejvtší šance byla ze sraženýho centru...

Reagovat
One-Real

Takhle se premejslet neda, furt je ten kadr naslapanej, Sparta tyhle zapasy musi urvat individualni kvalitou. Plzen podobny zapasy taky dotlaci, ze muzeme cekat max bod je blbost, takhle se budeme na tom druhym miste placat jeste dlouho.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
pepinho2

Všechny venkovní jsou jen o štěstí..doma to většinou urveme, ale venku to je hrůza snad vždy.

Reagovat
Pony Slaystation

Tohle mi přijde jako hroznej alibismus, tým hrající o titul musí vyhrávat, jedno kde...

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
smazaný uživatel

ja ocekavam vyhru v kazdem zapase krome derby, zapasu ve Zline a pak v zapasech s Banikem.. historie ukazala, ze v tehle zapasech se proste muze stat cokoliv a mame vzdy problemy

Reagovat
Kang & Kodos

Ale mě nejde jenom o to. Tam nefunguje nic. On má kádr, o jakym se Lavičkovi ani nezdálo, a neni schopnej to poskládat. Teď mu bude zase trvat půlku jara, než všechno vyzkouší.

Reagovat
F.Torres

ten kádr je neskutečně našlapanej. To že prohrávají, stane se, ale ta hra by měla být naprosto jinačí

Reagovat
San Iker

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jedes dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Krejčí za Lafatu

Reagovat
aither

Krejčí místo Lafaty, rip fanta

Reagovat
Coutinho10

taky

Reagovat
smazaný uživatel

taky ho mám jako kapitána

Reagovat
pepinho2

Bez útočníka, Zdenda

Reagovat
Pospovič

Krejčí za Lafatu

Reagovat
monty25

Lafata out, Krejčí in

Reagovat
smazaný uživatel

musime branit, abychom nedostali více golu

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek na hrot, ne?

Reagovat
Robbie

Sčasný, už neví co má dělat

Reagovat
monty25

Hele, vždyť ten Fatai toho odehrál v přípravě dost, ne? Tak proč dneska nehraje?

Reagovat
smazaný uživatel

protože je marnej řek bych.

Reagovat
Coutinho10

mas ho se stridanim nebo bez ?

Reagovat
monty25

Se střídáním (Ďuriš)

Reagovat
FCSL

Lafata se ještě zranil Proč tam nedal Fataie

Reagovat
smazaný uživatel

Holku vypadni uz...

Reagovat
Kang & Kodos

HOLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK

Reagovat
One-Real

Supermario

MY CHCEME SVEJDIKA

Reagovat
smazaný uživatel

Holku pls

Reagovat
pepinho2

On to fakt losuje, asi Holek

Reagovat
REPLIKATOR

Holek

Reagovat
San Iker

Ten Holek má fakt nablito

Reagovat
Losinho

Ščasný živě ze Zlína

http://tinyurl.com/jln5494

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

Ty voleeeee

Reagovat
monty25

Co všechno se dá nedat. Ale Láďa pěkný centr.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

ty kravo...

Reagovat
db18

Brabec

Reagovat
Sosi

NAhoře jsem našel nějaký linky, vy to všichni platíte?

Reagovat
F.Torres
Reagovat
Sosi

právě, je tam stránka, dole je odkaz na sledování zápasu, tam kliknu a chce to po mně platit 79

Reagovat
F.Torres

mně to normálně běží

Reagovat
Sosi

ento přenos je bohužel placený. Přenosy ze Synot ligy nevysíláme my, ale stránka Isport.cz. My pouze odkazujeme na Isport.cz, který bohužel dva vybrané přenosy v hracím kole zpoplatňuje, ostatní zápasy Synot ligy jsou zdarma.

Reagovat
Kang & Kodos

Mě to šlo 1. poločas, pak jsem to vypnul, a pak už mě to posílalo na isport.

Reagovat
smazaný uživatel

ja na to koukal normalni prvni polocas, ale pak mi to zaclo delat to co tobe,, ted koukam tady http://livetv.sx/en/eventinfo/383458_zlin_sparta_praha/#webplayer_ifr|376898|383458|376898|29|1|en

Reagovat
Sosi

to mi taky nejede, černá obrazovka... seru na to... ale díky

Reagovat
Sosi

ha, uz jsem to rozjel!

Reagovat
pepinho2

Uf, tak Ščasný už se má na co vymlouvat, prostě jsme měli smůlu

Reagovat
ZB 07

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
monty25

Co tam ten Brabec dělal? Proč to dával ven z brány?

Reagovat
smazaný uživatel

to byl Dostal

Reagovat
F.Torres

spíš to vracel zpět před bránu, udělal to dobře, ale vypadalo to komicky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vsadil jsem si na penaltu pro Spartu z hecu, tak snad to nevyjde jedem Zlín

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Šural v útoku, to jsem zvědav...

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Whitemedia

Co tam dělal ten jeden sparťan na brankové čáře, wtf

Reagovat
smazaný uživatel

brankar to vytah

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec si splet brany

Reagovat
smazaný uživatel

Si děláš prdel Brabče.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
vrabejka

Zlín

Reagovat
Kang & Kodos

Ládík zatim diktuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tpč, Brabec...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mě nepřekvapuje, že pokud se Mára dostane do tutovky ve vápně, je větší šance, že ohrozí auta za stadionem než bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

Letná je jen jedna!

Reagovat
božský John

Tescoma Zlin !!!

Reagovat
db18

si to musel zakřiknout, co?

Reagovat
božský John

No jo

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Braba

Reagovat
smazaný uživatel

yes!!!

Reagovat
monty25

Brabec odčinil

Reagovat
aither

Brabeeeeeeeec

Reagovat
Pospovič

goooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třetí vymyšlená standartka v řadě a konečně gól

Reagovat
Radar

Ztráta v hodně nebezpečném prostoru - kousek od středového kruhu. OK.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuuuba Brááábec!

Reagovat
božský John

Brabec prihraval nebo jak je mozny, ze to tak trefil?

Reagovat
Coutinho10

tak aspon Brabec Fanliga

Reagovat
smazaný uživatel

to je banda haluzařů zase taková šmudla Křetinský topí a stejně se vzmůžou jenom na tohle

Reagovat
božský John

Reagovat
Losinho

Zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Šuryyyyyyyy

Reagovat
aither

Šuraaaaaaaaaaal

Reagovat
One-Real

Suraaaaaal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

VÁLEC TEMPO SPARTA

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, tohle by šlo..

Reagovat
monty25

Šural ve Fanlize

Reagovat
Pospovič

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Reagovat
pepinho2

Z ničeho 2 góly

Reagovat
mario23

TO ZAS NE

Reagovat
smazaný uživatel

myslis asi tech 5 sanci pred prvnim golem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jooosef Šuuural!

Reagovat
Coutinho10

hm a celej 1. pol. ztracenej

Reagovat
smazaný uživatel

To je ono.

Reagovat
božský John

Seru na to

Reagovat
mario23

No konečně !! SPARTIČKA SUPER :-)

Reagovat
C-M@ster

To zlínský bránění standardek

Reagovat
San Iker

Křetínskej dal asi o poločase přivézt do kabiny koňskou hlavu...

Reagovat
Losinho

tak tady je hotovo

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, to neni možný. Uvažoval bych o nějakym konceptu dvou trenérů. První poločas třeba Lavička, a na druhej by nastoupil Ščasný

Reagovat
mario23

Já jsem si vždycky přál, aby Franz dělal někomu druhýho trenéra.

Reagovat
db18

Takový zaujatý komentář

Reagovat
smazaný uživatel

Stacilo aby tam Sparta poslala misto Lafaty jednoho fotbalistu a hned to vypada o 100% lip..

Reagovat
Corosian

Krejci je najednou fotbalista tady se nazory meni rychleji nez pocasi ve skandinavii

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti Lafatovi je.

Reagovat
smazaný uživatel

telo ty pico cerna!

Reagovat
mario23

Reagovat
One-Real

Kdyz si pohlidame Holka, tak by to mohlo bejt fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlen vole

Reagovat
smazaný uživatel

tvl, si aktualizuju stream (šel mi pozadu) a dáme 2 góly... super

Reagovat
aither

Hlavně, že to tam sprejuje debil

Reagovat
exse

Za co víc by měla být redka???? Brankář 2 metry před jasně faulovaným zakončujícím hráčem.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná žlutá karta.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jak říkáš.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz faul, tak urcite cervena, ale faul to nebyl..

Reagovat
db18

strčil ho loktem...

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně ho odtalčil tělem/strčil do něj bokem, vyber si. Podle mě jasná žlutá karta, dobíhali tam ještě další 2 hráči.

Reagovat
db18

dobíhali, jenže Bičík byl daleko z brány a už šlo o gólovku...

Reagovat
smazaný uživatel

i podle toho, ze dostal jenom zlutou si nebyl vubec jistej ani rozhodci..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to bylo určitě kvůli tomu

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

a proc mu teda nedal cervenou kdyz sel utocnik sam na branu?

Reagovat
smazaný uživatel

klasicky alibisticky rozhodnuti jako treba ted.. pusti faul Costy aby dve vteriny potom pisknul cistej zakrok..

Reagovat
db18

Tak když to faul není, tak to přece ani nepískne, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

no bylo to prave dost tezky na posouzeni prave a hranicni rozhodnuti.. tak si rek vyresim to salamounsky, pisknu to ale dam mu jenom zlutou..

Reagovat
smazaný uživatel

To se zeptej Královce

Reagovat
Kang & Kodos

Nevim, musel bych se kouknout znova. Ale Henn říkal, že jasná žlutá, tak si myslim, že měl jít ven

Reagovat
smazaný uživatel

Henn chtěl dát červenou Costovi za zákrok, kterej podle mě ani nebyl pořádně vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy dneska perlíte

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já to fakt neviděl.

Reagovat
Mada

Reagovat
mario23

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Milan.B

oleeeee gotwaldov to neda

Reagovat
smazaný uživatel

Já už dneska nic nechápu. První poločas neuvěřitelná bída zakončená gólem Zlína, v druhý půli je 15 minut meleme a otočíme a pak zase nic moc. Normální surrealismus.

Reagovat
smazaný uživatel

A Brabec kterej dneska hraje hůř než divizní hráč nejdřív vyhlavičkuje vyrovnávací gól, pak ho sám dá a nakonec zastaví únik Vukadinoviče.

Reagovat
mario23

Podle mě nehraje špatně... Nejhorší je jednoznačně Holek.

Reagovat
smazaný uživatel

Otočme list, Krejčí podle mě na druhou stranu hraje fantasticky a neuvěřitelně to vepředu rozhýbal.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
mario23

Čekal jsem, že tam spíš pošle Kennyho. Krejčí to hodně oživil, ale škoda, že dokážeme hrát ve vysokým tempu jen určitý pasáže. Ale Asi bych zkusil dát Costu na stopera a nalevo Frýdka... Ve středu zálohy tam není žádnej pořádně tvořivej záložník a Matějovskýho výkonnost už pomalu klesá. Měl přijít Bero.

Reagovat
pepinho2

Někde jsem četl, že Bero je takovej gólovej AM, nic extra tvořivýho..

Reagovat
mario23

Ale umí běhat... Podle mě by mohl zkusit nahradit Matějovskýho a v některých ohledech by byl určitě lepší.

Reagovat
pepinho2

Tak k tomu by snad mohl být ten Čermák a nemusel by se kupovat drahý Bero..

Reagovat
smazaný uživatel

po sezone musi asi uz bohuzel Matejovsky pryc a misto nej Cermak nebo Rosicky, jinak to nevidim..

Reagovat
pepinho2

Čermák a Shala

Reagovat
mario23

Čermák. Shala trochu upadl do průměru.

Reagovat
smazaný uživatel

parádní fotbal

Reagovat
Manik...

Já to chtěl za kurz 4,70 zkusit sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Já to dal za 4,00 Ale jenom za 10 korun.

Reagovat
smazaný uživatel

mysím v poločase jsem dal na výhru sparty

Reagovat
Manik...

Za 10 to se ani moc nezapotíš, ale stejně to potěší

Reagovat
monty25

Krejčí příště v základu

Reagovat
smazaný uživatel

totalni domimance

Reagovat
Kang & Kodos

Matějovský konečne pořádná přihrávka.

Reagovat
Kang & Kodos

Pět žlutejch

Reagovat
smazaný uživatel

Ščasnýho klasika, za Lavičky jsme dostávali nejmíň karet v lize, pod Impulzem to je naopak. Na druhou stranu máme tak širokej kádr, že můžeme témeř kohokoliv nahradit.

Reagovat
pepinho2

Tolik karet

Reagovat
smazaný uživatel

zapase ve Zline panove, zapas ve Zline..

Reagovat
db18

Omluva na všechno...

Reagovat
smazaný uživatel

skoro ano

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes mi ty karty ani nevaděj, na takovéhle soupeře se musí stejně důrazně jako oni na nás.

Reagovat
Kang & Kodos

To hrajem celej rok ve Zlíně?

Reagovat
smazaný uživatel

Holek si za dnešní výkon tu pásku zasloužil jak nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

konfident

Reagovat
smazaný uživatel

Holek a kapitán, to je vždycky strašný...

Reagovat
smazaný uživatel

Matějov a jeho pasy z levého beka na pravé křídlo. Pěkně naučená věc

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

To je chuj ten Královec

Reagovat
smazaný uživatel

tak Kralovec ma dost, za tohle cervenou a za to predtim zlutou

Reagovat
db18

...tak píská ve Zlíně

Reagovat
smazaný uživatel

jestli je spartan, tak to chapu..

Reagovat
smazaný uživatel

Červená? Za co?

Reagovat
hefy

Červená? Heh, dvojí metr.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Znalec

po takovym šoku si musel mit nejmin infarkt

Reagovat
C-M@ster

Jo. Tak to se hned tak nevidí.

Reagovat
_Blind_

To je dmnt ten rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Konec toto

Reagovat
smazaný uživatel

na Zlin kurz 436

Reagovat
mario23

Ladislav Krejčí Gump.

Reagovat
exse

Ok no, tak Královec má dobře v piči, to je jak na přelomu tisíciletí, když se to rozhodčí ani nesnažili dělat nenápadně

Reagovat
monty25

Nepřítel č. 1 je dnes ve Zlíně jasný...

Reagovat
db18

Berbr ven!

Reagovat
ZB 07

To je komedie..Sparta nic nehraje, má dobrých 15 minut, Královec ji tlačí celej zápas a když už by mohl Zlín vyrovnat, tak jim dá pro jistotu červenou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pony Slaystation

WUT? Zářez sezóny hned v prvnim jarnim kole, tohle jsem ještě neviděl

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kang & Kodos

Neni Královec náhodou z Plzně?

Reagovat
monty25

Z Domažlic

Reagovat
db18

Z Domažlic... má to k Berbrovi blízko.

Reagovat
Kang & Kodos

Berbr mind games

Reagovat
smazaný uživatel

Královec drží s námi super

Reagovat
smazaný uživatel

Jako pochopím, když příjde na Královce po zápase stížnost ze strany Zlina.

Reagovat
smazaný uživatel

snad to vypada, ze budem mit na jare rozhodci na nasi strane

Reagovat
Manik...

Bartolomeu, ten si zahrál , chudák

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu nechápu, jak se mohl předběhnout od Ladika, zvlášť když měl ještě náskok

Reagovat
Manik...

Ládík to je kometa

Reagovat
Uwe háže buly

Co tu z Krejčího ještě chcete udělat proboha? vždyť je to snad nejrychlejší českej hráč..

Reagovat
pepinho2

Královec šel poslední dobou hodně dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Sural uz se stacil od spoluhracu naucit kopani rohu max deset metru pred sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí Královec moc dobře ví o schopnostech Ládi Krejčího. Moc dobře věděl, že tohle by neskončilo jinak než sólem přes půlku hřiště zakončeným housličkama golmánovi.

Z tohoto důvodu jasná červená karta

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Královce začínám mít celkem rád

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci co pojede na euro...

Reagovat
Pony Slaystation

by měl mít do Eura radši pozastavenou činnost, aby ho ještě nevyškrtli...

Reagovat
Mada

neskutečná ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

superdulezity tri body.. ted uz nas nikdo nezastavi

Reagovat
One-Real

No

Reagovat
db18

Teď dostane Královec stopku od Dáši, tak bych se tolik neradoval...

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Kang & Kodos

Tři body ze Zlína. Neskutečný

Reagovat
Kang & Kodos

[ACS]eRw!n

13.02.2016 15:54

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřil jsem.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Manik...

Reagovat
frank

Like a boss

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná záležitost

Reagovat
exse
Reagovat
C-M@ster

Hraniční záležitost, no... to má čárovej těžký

Reagovat
smazaný uživatel

Si se zbláznil, ne?

Reagovat
exse

Já nic neříkal. Jen jsem to sem dal, když to v tv vůbec nerozebírali. Samozřejmě offside to je, ale za tohle se na rozhodčího zlobit moc nedá, ty redky jsou mnohem závažnější.

Reagovat
Hokaido

Mně to přijde v pohodě. O kousek, ale regulérní...

Reagovat
db18

Stejná výška...

Reagovat
smazaný uživatel

není to offside

Reagovat
db18

Brabec je v pohodě... a Šurala(?) s Costou si nikdo nevšímal...

Reagovat
mario23

na co taky

Reagovat
db18

Kdyby jo, tak jde o aktivní postavení v ofsajdu a gól by nemusel platit...

Reagovat
mario23

Reagovat
Manik...

celkem jasnej no

Reagovat
REPLIKATOR

Nečekaně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, dnes asi nebude Ščasný brečet jako vždy v Evropě poté kampani proti Spartě, co?

Reagovat
smazaný uživatel

nebude no. proste silnejsi pes mrda a v Cesku je to Sparta.. v poharech ve vetsine pripadu souper

Reagovat
mario23

Tak kam jde Jablonský ?

Reagovat
monty25

https://pbs.twimg.com/media/CbCWwJTW4AAF0gP.jpg

Ale vážně: Zatím prý pořád s někým jedná...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Pankrác.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda 3 body Teď ještě Real Madrid

Reagovat
ZB 07

S takovým výkonem ho neporazíte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Co je s Hrubým?

Reagovat
PavlíčeQ

Bártič je lepší

Reagovat
db18

To je možný, ale že byl v pravděpodobných sestavách a nakonec ani neseděl na lavičce...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Sjezd zrušili, Anička prohrála, Češi v hokeji prohráli, Avellino prohrává... Tak pojďte Teplice, zvedněte mi náladu!

Reagovat
Greny

Kralovcovi bych naparil 6 zápasu stop aby prisel o EUR, ono by se mu to v hlavě rozlezelo. Hned druhej zapas jara takovy divny rozhodnuti. Zitra to vidim na dve penalty pro Plzeň ... Opet se nic nezmenilo

Reagovat
monty25

Z chatu na isport.cz:

usti: Buzíci z Teplic nám ukradli stopera - neskutečnej způsobem - takhle se chovejí opravdový šmejdi! (16:01)

Reagovat
monty25

Akorát mě zneklidňuje, že to píská jihočeský "berbřík" Jílek a na čáře ten blonďatej slepec...

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Kuuuuba Hora (parádní žolík ve Fanlize)

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka hodně pěkný počet na Sigmě na to, že oni na výjezdech byli vždy jaloví. Jinak Čogley vypadá vcelku dobře, jen škoda, že sedí Havel.

Reagovat
Kang & Kodos

Havel musí sedět!

pravda o zrude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Ljeva zase s klaunským nosem

Reagovat
smazaný uživatel

Schick parádní gól Snad Jihlava dnes si ten bod odveze

Reagovat
smazaný uživatel

...a Sigma to bude mít těžší a těžší a půjde dolů s Baníkem.

Reagovat
smazaný uživatel

A přitom stačí trefovat prázdnou bránu

Reagovat
smazaný uživatel

U Sigmy běžná věc, pamatuji si Faltu jak nedal něco podobného nemožného. Poslední dobou se prostě vždy z toho poserou.

Reagovat
Wat

Druhej poločas se budeme, hádám, hodně potit.

Reagovat
smazaný uživatel

Schick je nejlepším útčníkem Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže je to jasné, dolů Baník a Sigma. Ať tam někdo proboha hodí ručník.

Reagovat
Banikovec7

Tak Baník má odblokovány přestupy a slávisti mají vyřízeno hostování.

Reagovat
monty25

Mahmut aspoň asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už i gól

Reagovat
monty25

Paráda, skvělá volba ve Fanlize

Reagovat
smazaný uživatel

tojo maji urcite vsichni

Reagovat
smazaný uživatel

A já ho ve Fantě vyměnil za Řezníčka

Reagovat
Hokaido

Kurva já mám ovárek na Peltonec a ti žoldáci nejsou schopný dát gol posraný Jilavě...

Reagovat
Hokaido

Konečně

Reagovat
Wat

Reagovat
PavlíčeQ

A to jsme to ještě dvakrát trefili tyč

Reagovat
db18

Doležal za Pospíšila? No, 0:0 asi stačí...

Reagovat
smazaný uživatel

šel tam ještě Trávník a přešlo se na 4-4-2. Dalo se to i čekat, jen střídaný by samozřejmě měl být Hubschman, případně Greguš.

Reagovat
monty25

Kukec

Reagovat
db18

...ty bláho!

Reagovat
monty25

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
monty25

Pernica ve Fanlize

Ještě bych něco potřeboval od Kukece nebo Bredy...

Reagovat
monty25

Breda střídán

Reagovat
monty25

Soungole Hora Vaněček

Reagovat
3M

Čemu se u DV divíš?

Reagovat
monty25

Zase Kukec nedal.

Reagovat
Heisenberg

Horník Nákup zimy.

Reagovat
smazaný uživatel

Obě červené byly jasné.

Reagovat
F.Torres

Jihlava, co se to tam děje?

Reagovat
Hokaido

Jablonec se děje...

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanek jede...

Reagovat
ZB 07

k čemu nakupovat hráče..

Reagovat
Greny

To byli peníze Mirka ?? To bude jaro, Sparta, Plzeň, Jablonec a mozna i Slavii budou sudí tlacit

Reagovat
monty25

Na tom Vaněčkovi tam visí jak vánoční ozdoby na stromečku...

Reagovat
smazaný uživatel

Slušná kuriozita, nenastavovat vůbec nic ani v jedno poločase. Každopádně s takovýmto fotbalem jde Sigma do druhé ligy a nepomůže jí vůbec nic. Koho jiného porazit, než doma Bohemku.

Reagovat
diskoschlampe

Ten Jablonec má v průměru tak penaltu na zápas...

Reagovat
PavlíčeQ

Závidíš nebo jak?

Reagovat
pepinho2

Čapek a Karoch

Reagovat
ZB 07

D. Melichárek - A. Hyčka, P. Košťál, M. Jovanovič, M. Keresteš - T. Brigant, J. Malík, P. Zavadil, M. Chrien, M. Škoda - J. Řezníček

Přesně podle mých představ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reprezentant Pavlenka na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

bez Pavlenky

Reagovat
db18

...jak překvapivé.

Reagovat
monty25

Tak jedem slávisti! Berkovec, Deli a Hušbauer (kapitán) ve Fanlize...

Vemte si příklad ze slávistek...

https://twitter.com/SlaviaZeny/status/698516000237580288

Reagovat
smazaný uživatel

jedeme slavia!

Reagovat
ZB 07

Dneska to bude nářez..ještě, že jsem nejel

Reagovat
Sosi

Hušbauer už zas padá jak debil... Slavii mám rád, ale s tím blbečkem jí nejde fandit...

Reagovat
Sosi

zasranej simulant ubrečenej

Reagovat
monty25

Tohle asi Delimu jako asistenci nepřipíšou, co?

Reagovat
ZB 07

Dušane, sakra

Reagovat
goodbay

Dva slavisti si notuji za mikrofonem.

Reagovat
monty25

Železníku, to ses tam musel připlést?

Reagovat
monty25

Jablonský, nech to kopat Hušbyho!

Reagovat
db18

Dobrý, tak Slavie má taky zaplaceno

Reagovat
monty25

Teď mi asi Kocourek zachránil čistý konto pro slávisty ve Fanlize...

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

neni to tak. my se nepotrebujem dostat do evropskejch poharu kvuli odmenam nam de vo prestiz.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Retard ten rozhodci ne? Tam nebylo nic, co by mohl byt faul...

Reagovat
smazaný uživatel

Na to,ze je odehrany necely 1.kolo,tak tech zajimavejch verdiktu je dost

Reagovat
Banikovec7

Sparta, Slavia, Jablonec

Reagovat
Blasphemer

Rozhodčí tohle kolo...

Reagovat
monty25

To jsem si vybral kapitána...

Reagovat
Blasphemer

Cinklý jaro vol. 2. Akorát teda ještě nevím pro koho. Třeba Berbr cíleně vytváří chaos, aby nás pak mohl nenápadně tlačit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ten Chrien nevysel Plzen uplne levne ne?

Reagovat
db18

Částka se vůbec nepsala, ale pochybuji, že byl nějak extra drahý...

Reagovat
smazaný uživatel

..no vzhledem k tomu,co jsem ho zatim videl mi prijde treba castka 5 milionu+ docela dost..

Reagovat
smazaný uživatel

zlomená hůl už hej?

Reagovat
3M

No už se těším na Liga naruby.

Reagovat
3M

A to zejtra ještě vrchol korupce

Reagovat
Manik...

to nejlepší nakonec

Reagovat
db18

Tak snad do toho Valenta už tolik peněz cpát nebude, když mu klesnou zisky.

Reagovat
3M

Nn o Valentovi můj příspěvek nebyl

Reagovat
Kepy_FCB

Ty brďo tady je příspěvků..

Však vám sudí to ligu brzo zhnusej nebojte

Reagovat
ZB 07

Jestli nezhnusili tohle kolo, tak už nikdy

Reagovat
db18

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Bolce údajně zakázané choreo, problém je i s vlajkama na plot...

Reagovat
patas92

Hrubý už je teda zaregistrovaný a bude hrát?

Reagovat
vrabejka

Dnes nás čeká těžký souboj s Plzní. Habanec před zápasem řekl že prohra pro něj bude zklamání tak jsem zvědavý co vymyslí. Hlavně at zápas nerozhodne rozhodčí jako u Jablonce. Na hrotu nejspíš Diviš. Jsem zvědavý na Kerbra.

Reagovat
Diego2

Budou listky k mani v pokladnach nebo uz je vyprodano ?

Reagovat
vrabejka

ja mam pernamentku, tak moc nwm. Ale když si pohneš tak určitě ještě něco bude volné

Reagovat
PavlíčeQ

Zápas rozhodli hráči Jihlavy svými zákroky, rozhodčí neměl zrovna moc na výběr po těch faulech

Reagovat
smazaný uživatel

Janos na prestup do Bolky

Reagovat
db18

za dva roky půjde jako reprezentant zpátky

Reagovat
Banikovec7

Šrom - Sukup, Kaša, Honiš, Granečný - Ožvolda, Lásik, Hrubý - Mondek, O. Šašinka, Holzer

Reagovat
smazaný uživatel

Me se to libi, az na to,ze se to moc neshoduje s tim co Petrzela celou dobu tvrdil... Holzer konecne na svem postu,snad uz zacne naplnovat svuj talent

Reagovat
db18

Reagovat
exse

2x 98, 2x 96, 95, 2x 94 to je paráda

Reagovat
partaS

spíš sebevražda

Reagovat
smazaný uživatel

Závidiš co? Půlka týmu mladší než nejmladší hráč Sparty

Jasně, že se s tak mladým týmem bude o záchranu bojovat těžko. Ale v situlaci Ostravy je to jedno.

Reagovat
partaS

nezávidim, v těch ročnících máme talentovanější hráče

je to sice jedno, ale skončit sezonu se 4 bodama je už trochu moc

Reagovat
smazaný uživatel

Talentovanější moc dlouho nebudou, když budou trčet v juniorce, zatím co ti ostravští kopat ligu. Pro Ostravu to možná není posílení, ale obrovská perspektiva do budoucna.

Reagovat
Uwe háže buly

Až na to, že když budou hrát s timhle, tak se do tý ligy ani zpátky nedostanou.

Reagovat
F.Torres

Oni se musí nejprve dostat z těch sraček a stabilizovat to. Pak se můžou vrátit zpět. Rozhodně lepší cesta než brát pořád na hostování hráče a nehnout se zmísta.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, protože to že dneska hrajeme s takovou sestavou, tak to znamená, že přesně tuhle sestavu uvidíme v 2.lize..

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě se má Liberec na co těšit.

Reagovat
exse

Ačkoliv si myslím, že je Petržela dostane spíše ještě do větších sraček, než aby je dokázal stabilizovat. Tak tohle je jediná věc kterou dělá správně. Než aby nabrali ligový průměráky, kteří by je stáli x-krát více a stejně by je nezachránili, tak dají šanci mladým talentů, kterých zaprvé mají dost a kterým ten půlrok dá mnohem více, než několik sezón sbírání minutek v týmu na špici ligy.

Reagovat
F.Torres

spíš nechápeš situaci Baníku

Reagovat
Banikovec7

Granečný mě docela překvapil, když kromě toho prvního zápasu s Olomoucí skoro v přípravě ani nehrál, asi Dostál proti Trnavě Vlastíka našval.

Reagovat
Han střelil první

Nějaký stream na Baník?

Reagovat
monty25

Taky hledám.

Reagovat
Han střelil první

To jsou fakt čuráci na tom isportu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Super, díky!

Reagovat
Banikovec7

Jede vám to ještě? Mi to ani nenačte.

Reagovat
Sali5

Jojo, bez problémů

Reagovat
smazaný uživatel

Michael Owen fotbalovým reportérem https://pbs.twimg.com/media/CbKvLzqWcAEqiSE.jpg

Reagovat
monty25

Baroš ve Fanlize

Reagovat
smazaný uživatel

https://ctrlv.cz/J317

Povedla se někomu horší sestava?

Reagovat
aither

Tvl, já mám vlastně Mageru taky kapitána, kde je

Reagovat
monty25

Vykartovaný

Reagovat
aither

Parchant všivej

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem po tom radši ani nepátral, protože Puskas stejně poskládal životní sestavu

Reagovat
monty25

V celkovém pořadí kola je Puskas aktuálně 9. a já 2.

Reagovat
Banikovec7

Moc jsem toho kvůli sekajícímu přenosu neviděl, ale kromě obrany to není špatné

Reagovat
smazaný uživatel

Ale třeba Granečný hraje parádně..

Reagovat
Banikovec7

Dopředu jo, dozadu už je to slabší.

Reagovat
monty25

Baroš jako zamlada Já tu Fanligu ještě vyhraju, ne?

Reagovat
REPLIKATOR

Baroš rozstřílí Baník. Jak symbolické

Reagovat
ZB 07

Baroš

Reagovat
smazaný uživatel

Přikryl vynikající Proč nehrál od základu? Nějakej Kalabiška mu nesahá po kotníky.

Reagovat
vrabejka

Koně na hrotu, Kerbr. Diviš na křídle :)

Reagovat
smazaný uživatel

Kasa 4. Zk a Honis zraneny

Reagovat
frankiefcb

ou to není dobré.

Reagovat
monty25

Jarolíme, to nemůžeš střídat Baryho až v nastavení?

Reagovat
smazaný uživatel

Neee, jinak by se muselo hrát furt na baryho a nedal by gól Čermák

Reagovat
monty25

Čermáka jsem právě chtěl, aby nedal. Důvod už jsem napsal níž...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já ho měl bez střídání

Reagovat
monty25

Tak tobě to může být jedno, ale mně to možná bude chybět k vítězství v celém kole...

Reagovat
Banikovec7

Milan při střídání

Reagovat
ZB 07

4 604 diváků To do Bolky přijelo tolik Baníkovců?

Reagovat
monty25

Sakra, teď mě pěkně štve střídání Hora <-> Čermák.

Reagovat
Kang & Kodos

Prosim tě, tebe to nechaj skládat podle toho, kdo dá nejvíc bodů?

Reagovat
monty25

Kdo umí, ten umí. Ale tohle je fakt škoda, akorát Horu za Kukece jsem stejně dát nemohl...

Reagovat
smazaný uživatel

jeste, ze s nim nehraju v jedne lize to by mi jeblo, vzdycky kdyz da nejaky noname z Pribrami,Slovacka nebo Zlina gol tak se objevi monty s komentem "super mam ho ve fanlize"

Reagovat
monty25

Hnaníček, Havlík...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
hefy

Překvapivě dobrá sestava.

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

Tak jedem, Baránek a Ďuriš

Reagovat
Kang & Kodos

Pičo takovej ofsajd

Reagovat
Kang & Kodos

Slovácky Adebayor Vlášek hype

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on prostě viděl černocha, tak ho srovnal no. Více po Vláškovi chtít nemůžeš..

Reagovat
db18

Jak to zatim vypadá? Kvůli aktualizacím na noťasu jsem nestihl začátek

Reagovat
Rarášek

Penalta, normálka.

Reagovat
db18

Tu jsem stihl

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Fabregas@ole

Na jednu branku, spousta centrů. Můžeš být v klidu Slovácko akorát nakopává na černýho čahouna Koneho. Penalta teď jasná.

Reagovat
db18

A my?

Reagovat
monty25

Ať ji kope Ďuriš!

Reagovat
monty25

Kolář

Reagovat
ZB 07

Penaltička pro Plzeň

Reagovat
Blasphemer

Jasná. Nevim co to tady zkoušíš.

Reagovat
Kang & Kodos

Ale Baránek tam měl loket. Ve Zlíně už by vás poslali do deseti.

Reagovat
db18

*proti Spartě... ve Zlíně max. žlutá.

Reagovat
Blasphemer

To by musel ale hrát za Zlín.

Reagovat
vinetou

Plzni se přece penalty pískat nemůžu a to ani ty 100%

Reagovat
smazaný uživatel

100% penalta, tady neni o cem...

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

To je v háji. Už jsem klesnul na 19. místo a teď mě předběhnou všichni, co mají Koláře...

Reagovat
Miguel19

Mateju je klenot...

Zatím paráda.

Reagovat
Rarášek

Musí hrát

Reagovat
db18

Reagovat
vinetou

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Kang & Kodos

Jste fakt kreténi. To bylo furt keců, jak jste úplně v prdeli. A já se na ten zápas tak těšil..

Reagovat
monty25

Počkej na příští kolo...

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

Reagovat
ZB 07

Reagovat
monty25

Ďuriš

Reagovat
Blasphemer

Slovenský čávo v hodnotě tří milionů éček.

Reagovat
smazaný uživatel

Baránek a Matějů jsou velcí talenti, jestli jim to pujde i v pohárech, tak jasní adepti do repre

Reagovat
Miguel19

Kone

Reagovat
db18

debílek

Reagovat
Blasphemer

Adebayor už druhá ruka a k tomu vylozene trapná simulace.

Reagovat
monty25

Ďuriš, sakra už!

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole mateju novej javier zanetti.

Reagovat
Znalec

Reagovat
monty25

Ďuriš, tos to nemohl dát Baránkovi na palici?

Reagovat
Blasphemer

Baránek má super rozehrávku na stopera.

Reagovat
db18

Ale docela mu trvalo, než byl schopný jí ukázat... v minulé sezoně posral snad každou trochu delší přihrávku... (a hlavně to posílal středem)

Reagovat
Blasphemer

Jo,zrovna tu rozehrávku měl minulou sezonu strašnou. Ale teď důvěru splácí víc než dost.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Tak delší přihrávky možná jo, ale už i v minulé sezoně dobře rozehrával těmi výběhy až za půlicí čáru apod..

No, těší mě že se ukázalo, že Baránek na to fakt má..

Reagovat
db18

Dopředu - jako do útoku fakt jo, ale když měl rozehrát na druhého stopera nebo záložníka před sebou (třeba Vaňka), tak to bylo peklo...

Reagovat
monty25

Koné

Reagovat
Miguel19

Kone

Reagovat
Blasphemer

Koné

Reagovat
martin1

Snad Koné zůstane i na 2. poločas

Reagovat
Kang & Kodos

To je hrozný. Dvoumetrový hovado, a valí se tam jak Pilař

Reagovat
db18

...očekávám, že jen tak nepřestane a jeslti dostane druhou žlutou tak se ani nebudu divit.

Reagovat
Rarášek

komik

Reagovat
smazaný uživatel

Koné je vtipálek no ale je to jeho první zápas v základu, tak se nedá čekat, že tam naseká hattrick jak Došek

Reagovat
ZB 07

Plzeň je zatím o třídu jinde, opravdu výbornej výkon..za to ten Koné na hrotu Slovácka ..opravdu plnohodnotná náhrada za Doška

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko je teda šíleně špatný.

Reagovat
monty25

Jestli tam Habanec po přestávce nedá Doška místo Koného, tak je blázen...

Reagovat
Miguel19

Koně docela vtip. 3krat ruka a 2 simulace

Reagovat
Sosi

Mladí to dobře táhnou... ideální čas na druhej poločas poslat Krmenčíka rozehrát, škoda dalších mladých, co nejsou na lávce...

Reagovat
martin1

Přesně Krmenčíka také chci vidět, ale škoda, že není na lavičce i Končal.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl zranenej.

Reagovat
martin1

To je škoda

Reagovat
db18

ale střídal bych ho za Kovaříka, který si své už dneska splnil

Reagovat
Sosi

on tam beztak pošle Hubníka, Rajtorala a Petrželu, aby nabrali zkušenosti

Reagovat
Blasphemer

Ještě ne, mám ho jako kapitána.

Reagovat
db18

blázne... ale tak, už má asistenci - i když kolem 60. ti to bude stačit, ne?

Reagovat
Blasphemer

Řekl jsem si, že proti Slovácku by mohl alespoň dva gólový centry dát. Tsk ještě jeden.

Reagovat
Blasphemer

Ďuriš jak nadával při odchodu do kabin Kopicovi...

Reagovat
monty25

K medailonku Havlíka: Tu jízdu Kroměříže v poháru si pamatuju. Pak je v semifinále vyřadil simulant Chramosta.

Reagovat
smazaný uživatel

havlik mel v tom medailonku cool kalhoty.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvtipnejsi je ten 150 kilovej negr co se tam pri kazdym naznaku kontaktu

Reagovat
Sosi

to je soutěž, kdo tu větu dokončí líp?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*svali jak pytel...

Reagovat
smazaný uživatel

*brambor

Reagovat
smazaný uživatel

kg za 13,90

Reagovat
smazaný uživatel

Duris je stejnej traged jako byl. To jeho neprodani byla silena chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

mohli za ty prachy přetáhnout Škodu

Reagovat
db18

Ten by tu nabídku nepochopil...

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dve veze!

Reagovat
monty25

Habanec chce hrát na dvě věže...

Reagovat
monty25

To je v pytli, Baránek nebude mít čistý konto.

Reagovat
martin1

Chytil vůbec někdy Kozáčik penaltu?

Reagovat
Kang & Kodos

Libore, ty jsi brouček

Reagovat
smazaný uživatel

Došek efekt

Reagovat
ZB 07

Došek za 10 vteřin udělal víc, než celej jeho tým za 55 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Nemec a jeho klasickej 2:0 efekt

Reagovat
smazaný uživatel

Vedeni 2:0 po polocase no..

Reagovat
smazaný uživatel

Došek rozjíždí bomby, roztáčí svoje vlastní disco...Koné mu budiž nápomocen!

Reagovat
Blasphemer

Strasnej nástup do poločasu. Jestli se neproberem, tak ještě srovnají

Reagovat
db18

Střídej Ďuriho

Reagovat
Blasphemer

Je hroznej

Reagovat
monty25

Jen ať ho tam nechá.

Reagovat
Sosi

Habanec do Brna? To snad ne

Reagovat
martin1

Limberský potřebuji konkurenci. Snad brzy dostane šanci Končal.

Reagovat
smazaný uživatel

Havlík ty centry kope s kopačkama nazutýma naopak, ne?

Reagovat
db18

úúúúúú úúú...

Reagovat
Blasphemer

Kopic je dneska taky hroznej, klidně bych tam dneska poslal Petrželu.

Reagovat
Blasphemer

Dneska dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Limberský na pána

Reagovat
Kang & Kodos

Co ten Ďuriš, maže si dneska hejtry na chleba?

Reagovat
smazaný uživatel

dnes bohužel ne....ale je jenom otázka času, než si je zase namaže! Nejde to přece každý zápas, to dá rozum.

Reagovat
Blasphemer

Teď zrovna maže na střídačku.

Reagovat
Sosi

Stejně nechápu, proč v dnešní době technologií končí hlasování v 85. min... Ti někdo počítá ty hlasy manuálně?

Reagovat
smazaný uživatel

Za dozoru statniho notare..

Reagovat
monty25

Ďuriš, tak ti teda pěkně děkuju...

Reagovat
smazaný uživatel

70 mega nam za nej nabizeli.. ale ne.. my jsme rekli ne

Reagovat
twerp

Fakt vám za něj nabízeli 70 mega? Nebylo to stejně jako u Kalase při splnění nějakých podmínek jako počet startů, góly atd?

Reagovat
Blasphemer

2,7 rovnou plus bonusy z dalších přestupů

Reagovat
smazaný uživatel

Zasah,sestrelen..

Reagovat
Fabregas@ole

"...možná jablko"?

Reagovat
martin1

Ten magor co to hodil by měl dostat doživotní zákaz.

Reagovat
Blasphemer

To rajče ho mohlo klidně zabít!

Reagovat
martin1

Jasně je normální házet po lidech ovoce. Jak ve středověku.

Reagovat
martin1

teda jestli to bylo jabko

Reagovat
Kang & Kodos

Tak zrovna tomuhle středověkýmu zvyku nemůžu upřít jistej půvab.

Reagovat
ZB 07

Tyjo, dostat jabkem..to jsem ještě neviděl

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, fraktura

Reagovat
Sosi

on tam fakt dává hubníka

Reagovat
db18

Koného by vezla rychlá

Reagovat
Kang & Kodos

5-4-1. FDF

Reagovat
Sosi

ten patnáctiletej hasič

Reagovat
smazaný uživatel

Fanousci Slovacku vylozene pomahaj

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to tak sleduju, tak na tom Slovácku je to jedno město ubrečenější jak druhé. Včera Hodonín úplně to stejné

Reagovat
db18

u nich už klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Nastaveni minuta?

Reagovat
db18

Podle toho, jestli dostanem gól Ale zdržujou to domácí, tak bych se na nějaké nastavení vysral

Reagovat
monty25

Těch posledních čtvrt hodiny se na to teda moc koukat nedalo. Jak hrála Sparta mizerně v 1. poločase, tak Plzeň zase ve druhým...

Reagovat
Kang & Kodos

To bude zajímavej zápas. V 1. poločase nám dá Plzeň bůra, aby jsme to po přestávce otočili na 6:5.

Reagovat
db18

Až Sparta vyhodí Ščasnýho, tak bychom si ho mohli vzít my do tandemu s Krejčím. Na ty druhý poločasy by se nějaký impuls hodil.

Reagovat
Kang & Kodos

To už mě napadlo včera, že bysme ke Zdendovi vzali někoho, kdo by trénoval 1. poločasy.

Reagovat
Blasphemer

Utrpěná výhra. Krejčího klasika.

Reagovat
Blasphemer

Autor gólových rohlíků Kovařík. To je lepší než Čapounovo nadýchané bochánky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele