Sýkora si na srazu reprezentace mohl připadat skoro jako v Edenu

03.09.2018, 22:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (42)

Přidat komentář
Jeňa

Ještě tu chybí vyjádření Koláře, Zmrhala, Tecla a Hušbsuera ať jsou ti sešívaní tragédi komplet. Docela by mě zajímalo, co nám k tomu ti myslitelé řeknou

Reagovat
smazaný uživatel

jak může fanoušek Brna o hráčích jiného klubu říct, že jsou tragédi

Reagovat
Mass

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Reagovat
shitcool

Reagovat
C-M@ster

Poznáme to.

Reagovat
smazaný uživatel

asi ne tak dobře, jak si myslíte

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

jak může fanoušek Brna...

C-M@ster04.09.2018 09:45#

Poznáme to.

Něco mi tu nesedí...

Reagovat
ratusek

Sešli ste se jen díky tomu že KJVCD je slavista a je navíc tlačenka od sponzora

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jmenuj koho měl vzít? Všichni víme, že to není žádná sláva, ale kdo měl jet?

Reagovat
ratusek

Tecl, Hušbauer, Kolář a Zmrhal tam nemají co dělat.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
dinss

Kolář asi jo.

Každopádně divím se, že nevzal Kúdelu.

Reagovat
Mass

Neodpověděl si.

Reagovat
Spalovač šancí

Zmrhal jo. Kolář je irelevantní. Hušbauer určitě ne. Tecl nevím. Možná na posledních 15 minut, když by se vedlo (což je otázka). Nicméně jsi pořád neřekl B, kdo jiný místo těch 3 hráčů v poli.

Reagovat
KingMaster13

Kolář jo, protože je zraněn Pavlenka a v zahraničí a i v lize není lepší golman. Koho měl vzít? Zimu? To snad ne Se zbytkem souhlas

Reagovat
Greny

Zlamal?

Reagovat
ondrvo

Hele a co Zdenda Zlámal? Když už má teďka formu...

Reagovat
KingMaster13

Jsou tak na podobný úrovni, možná Kolda trochu vejš. Zase ale bere ho jako 3. golmana a chytat bude buď Koubek nebo Vaclík, tak je to jedno, ne?

Reagovat
ondrvo

To je jasný no, to už by moh jet třeba Ottmar

Reagovat
Bakary3

Tak u toho Tecla to vidím Tecl / Šural, asi žádnej výraznej rozdíl a může ho obhájit nějakou sehraností, takže i beru...

Hušbauera bych tam taky radši neviděl, radši Plška, Housku... Ti se třeba ještě někam posunou. Ale zase čistě kvalitou tam bohužel i Hušbauer místo těhle asi taky patří...

Kolář - nelíbí se mi, ale při zranění Pavlenky koho jako třetího golmana? Jo, třeba Buchta.. ale když už, ať je tam jako trojka mladej kluk.

Zmrhal - pořád a pořád dokola vysmívanej.. A poslední dobou to přestávám chápat. On má období skvělý a průměrný - řekne se hroznej, ale na poměry naší ligy je to pořád průměr.

Všichni víme, že to není žádnej technik. Ale i repre má na stranách problémy a nevidím moc, koho jinýho povolat.

On si svoje vždycky odehraje a s lepšími hráči může být díky svý fyzičce a pracovitosti hodně prospěšnej. Bohužel těch nadstandardních hráčů zas tolik nemáme... I tak si ale svoje odvede a jeho nominaci chápu.

Když odbočím - jsem zpětně rád, že ho Slavia tehdy neprodala. No co, 100 mega.., takhle to vypadá, že Zmrhal tam klidně dohraje kariéru, vždycky to odmaká a kvalitu má, je na něj spoleh.., na starší kolena se přesune na beka a bude tam král.

Když to tedy shrnu, prostě tam jsou tihle, protože není kde brát. Upřímně nechápu jen opomíjení Čelůstky, který je na kriminál, + ještě jednoho stopera určitě místo jednoho z beků, za mě místo Řezníka, který je teď z nich asi nejhorší.

A teda klidně mohl vzít Matouška, při tý bídě, co tam máme, ale to by ho sežrali všichni a výsměch by byl ještě větší.

Reagovat
JeséRodriguez

Za normálních okolností by tam snad ani nebyli, teď je velká marodka. Možná místo Tecla Šural, místo Hušbauera (a Trávníka) Houska a vyzkoušet Matouška, Zmrhala bych nahradil stoperem a na hru na křídla bych se vysral, takže asi Pernica nebo i ten Stronati na zkoušku.

Jinak je to asi lepší, než se dívat na Frýdka.

Každopádně stopeři a křídla největší slabina.

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš jména? Čelůstka do obrany,klidně mohl vzít i Víta Beneše když máme takový nedostatek stoperů, do zálohy bych vzal Pavelku místo Sýkory a do útoku bych radši vzal ve formě hrajícího Ondráška než Tecla

Reagovat
Bakary3

Jo tak Beneše z Maďarska.. to jo.. to už nevím, proč nevzít třeba i Pernicu než jeho.

Ondráška než Tecla.. hmm, to snad ani ne..

Reagovat
Losinho

Beneš

Reagovat
JeséRodriguez

Beneš...Čelůstka je zraněnej, ne? Pavelka teď myslím vypadl ze základu...jinak Sýkoru bych vzal, a k těm ostatním...nahradit by se možná dali, ale ta kvalita je podobná, a jak někdo psal, slávisty si obhájí kvůli souhranosti...jinak asi Šural/Tecl, Houska/Hušbauer, Stronati nebo Pernica/Zmrhal a nehrát na křídla (3-5-2), Matoušek/Trávník...ale ti všichni jsou kvalitativně tak nějak nastejno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Twd, co to zas bylo za reportéra Ty rozhovory jsou tak často a ty reprezentační srazy, že při zápasu s Ukrajinou se vzpomíná zápas s Kyjevem. Španělští novináři taky přijdou a při srazu řeší El Clasico a rivalitu hráčů Realu a Barcy?

Ale i tak. Ti fotbalisti mají starosti hlavně sami se sebou. Jsou rádi, že porazí San Marino. Měli by se soustředit na výsledek a ne řešit, kdo je v kádru. Ostatně plno repre má hráče po 1000 klubech a hrají pak líp, jak my. Nějaká záloha z jednoho týmu nám je k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu tvůj názor, ale Barcelona je stále součástí Španělska. A my s Ukrajinou netvoříme část Ruské federace, takže tvoje přirovnání nedává moc smysl.

Reagovat
Blasphemer

Autistům hodně pomáhá, když se jim vytvoří prostředí podobné tomu, na jaké jsou zvyklí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fotbal hrajeme o víkendu. Ve čtvrtek nám pan vychovatel pouští telku. Tohle je špatně. Tohle je rozhodně špatně.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Pablos

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Mass

Reagovat
dinss

Reagovat
Seydou Doumbia

OT : Proč místo těchto článku o ničem zde nejsou letní zajímavé přestupy nebo hostování? Loni mi přišlo těch článku o změně angažmá daleko více.

Reagovat
Drumassacre

zbytečnej rozhovor, ale aspoň to má v hlavě srovnaný narozdíl od jinejch co tam nejsou: )

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Sýkora? Třeba protože i přes svy nedostatky asi v lize není lepší hráč v soubojích 1 na 1, techniku má na český hráče v lize nadstandardní.

Reagovat
spider_8

Chápe někdo nepovolání Šurala? V poslední přípravném zápase proti Nigérii hrál v základu, odehrál výborný zápas (podle mě náš nejlepší hráč), ve Spartě je teď taky ve výborné formě, dává důležité góly a Jarolím ho nepovolá? Fakt bych chtěl vědět na základě čeho se tenhle člověk rozhoduje, když dělá ty svoje náhodné čachry se sestavou/nominací.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele