Swansea přivedla Jordana Ayewa z Aston Villy

31.01.2017, 23:16
Aktuality
Aston Villa byla během tohoto přestupového období hodně aktivní, nyní jeden hráč kádr druholigového anglického celku opouští. Jordan Ayew se vydal do Swansea...

Jordan Ayew, mladší bratr známějšího Andrého, je rovněž odchovancem Marseille, kde na sebe také poprvé upozornil. Výraznější stopu ale zanechal během půjčky v Lorientu.

Následně ghanský reprezentant následoval svého bratra do Anglie, konkrétně přestoupil do Aston Villy, se kterou ovšem po pouhém roce sestoupil do League Championship.

Druhou nejvyšší anglickou soutěž hrál Ayew pouze půl roku, neboť se nyní za blíže neupřesněnou částku stěhuje do Swansea City, které má pomoci s udržením. "Jsem si jistý, že dostal od bratra na klub jen kladní reference. Je to všestranný hráč, který pro nás bude posilou," nepochybuje manažer Paul Clement, jenž opačným směrem pustil obránce Neila Taylora.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

There has to be Ayew in Swansea.

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, zrovna včera jsem kupoval lístky na 17.dubna Fulham vs. Aston Villa a na Ayewa jsem se celkem těšil. No a dneska si přečtu, že ho prodali... tomu se říká pech :D

Reagovat
Kucka

*v Lorientu byl na přestup

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele