Švýcaři a Hamburk bez Drmiće, který jde na operaci s kolenem

15.03.2016, 12:14
Aktuality
S velkým zklamáním se musí vyrovnat Josip Drmić. Švýcarský útočník v zimě odešel z Borussie Mönchengladbach na hostování do Hamburku a o víkendu si poranil koleno. Zprávy od lékařů pak nejsou vůbec příznivé, fotbalistu totiž nemine operace, po níž přijde o zbytek sezony včetně evropského šampionátu...

23letému fotbalistovi se osudným stal nedělní duel na půdě Leverkusenu, kde Hamburk podlehl 0:1.

"Švýcar musí na operaci a po ní bude chybět až do konce sezony," oznámil dnes německý klub.

Drmić v Gladbachu neměl místo v základní sestavě a za Hamburk do této chvíle stihl šest bundesligových startů, v nichž zaznamenal i jeden gól. Pravidelně naopak nastupoval za švýcarský národní tým, v kvalifikaci o postup na mistrovství Evropy si zahrál devětkrát a vynechal až poslední duel na půdě Estonska.

"Můžete si myslet, že pro mě bude složité smýšlet tak optimisticky, jako vy. Ale vždycky jsem byl bojovník, poperu se i s tímhle a vrátím se co nejdříve," slíbil prostřednictvím svého facebookového profilu.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Smutné, teraz čo s opciou?

Reagovat
Rudnevs

http://www.transfermarkt.de/hsv-vor-sommer-wohl-keine-vertragsgesprache-mit-rudnevs/view/news/229769

Hmm, ďalšia zlá správa... Ja nechápem, čo je ten Beiersdorfer úplne vymletý... Radšej predať Lasogga, Olič, Altintas alebo Schipplock... Ideál by bol keby ostal Rudnevs, Drmič + by prišiel nejaký nový útočník ( + samozrejme Gregoritsch, ktorého beriem ale ako AM )

Reagovat
stas87

Na TM uz je clanok o zaujme Bayernu o Daridu.

Reagovat
db18

Ale aspoň by měl Vidal volnou cestu do Chelsea

Reagovat
Rudnevs

Darida > Vidal a to si nerobím srandu.

Reagovat
db18

Reagovat
andrew96

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele