Sunderland oznámil zisk středopolaře N'Donga

31.08.2016, 17:48
Aktuality
Didier Ibrahim N'Dong se podle očekávání stěhuje z Lorientu do Anglie. Gabonského reprezentanta za 16 milionů eur vykoupil Sunderland, jenž s hráčem podepsal smlouvu do roku 2021...

Dvaadvacetiletý záložník za bretaňský celek nastupoval uplynulých osmnáct měsíců, během nichž se vypracoval až do role opory skromného francouzského mužstva.

Bylo prakticky jen otázkou času, kdy N'Dong změní dres, nakonec se žádaný středopolař stěhuje do Premier League, kde se stal novou akvizicí Sunderlandu.

Ten za reprezentanta Gabonu poslal do Lorientu 16 milionů eur, další čtyři pak mohou následovat na bonusech. "Jsem hrdý a šťastný, že jsem mohl podepsat smlouvu se Sunderlandem. Hrát Premier League bylo mým snem," prohlásil N'Dong, jenž by měl za severoanglický celek nastupovat minimálně pět let.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Má niekto, kto sleduje Ligue 1, jeho bližší popis? Ďakujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Je černej

Reagovat
zelda

nevyrovnanej, ale když hraje svůj zápas tak vládne středu...spíš technickej než silovej, ale umí i ubránit...je mrštnej, má i přihrávku....takovej poor man's Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

Čiže niečo ako N´Zonzi. Ďakujem.

Reagovat
zelda

N'Zonzi mi připadá jako větší skála, N'Dong je o 10 čísel menší a není tak robustní...ale asi umí líp s balonem...řekl bych horší Matuidi, ale ten toho mnohem víc odjezdí...Teď je to takovej rychlejší Jack Rodwell asi

Reagovat
raduinho

N'Gog > N'Dong

Reagovat
Pyroman

Lorient dobře podojil

Reagovat
smazaný uživatel

ještě dost předvede slušný střední záložník. navíc ten věk super

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele