SUAZO NEJLEPŠÍM CIZINCEM SERIE A

05.01.2007, 12:30
Aktuality
Velké pocty se dostalo Davidu Suazovi, útočník Cagliari byl totiž svými spoluhráči a protihráči zvolen nejlepším cizincem Serie A za sezónu 2005/2006. Cenu udělovanou Italskou hráčskou asociací si převezme 29. ledna...

Suazovi zajistila respekt protihráčů především jeho rychlost a střelecká pohotovost. Na konci sezóny měl na své pažbě 27letý honduraský reprezentant 22 přesných zásahů, což mu v konečném účtování vyneslo třetí příčku mezi kanonýry Serie A a jeho Cagliari záchranu v nejvyšší soutěži.

Suazo je v současnosti symbolem Cagliari, v jehož kádru je již osmým rokem. Zatím nikdy nehrál za větší klub, to se však již brzy může změnit - nedávno kolem něho poletovali skauti milánského AC, teď se zase mluví o Interu.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*Andy Conceicao

jestli ho někdo koupí, udělá dobrý obchod

Reagovat
smazaný uživatel

On vie zahrat aj na kridle, nie ?

Reagovat
HOST*merengues

Na křídle ve 4-3-3 určitě, ostatně má na to rychlost, a taky, ač je středním útočníkem, je nejčastěji centrujícím hráčem do šestnáctky ve svém týmu. Do 4-4-2 ale ne, to by jeho hlavní přednosti vymazalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo do AC s ním potřebujem nějakého střelce

Reagovat
smazaný uživatel

KOmu vůbec fandíš? Barce i AC?

Reagovat
Shevchenko

No jasně zase Inter ten těch útočníků potřebuje

Reagovat
Pharrell

je to borec, podle me v lete Cagliari opusti

Reagovat
HOST*mirror

Do AC by mohl odejít, šak už ho chtěli v létě

Reagovat
HOST*alegre

David Suazo - Rey David - Honduras

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele