SUAZO MÁ SOUHLAS K ODCHODU

22.02.2007, 12:56
Aktuality
Cagliari po letošní sezóně s největší pravděpodobností přijde o svůj největší klenot. O útočníka Davida Suaza se již delší dobu přetahují věhlasné kluby a ty svou aktivitu nyní určitě ještě zvýší. Prezident Cagliari Massimo Cellino totiž prozradil, že Suazo má písemný souhlas k letnímu odchodu...

"David má písemný souhlas, na konci sezóny nás opustí," prozradil dnes ráno Cellino.

Honduraský reprezentant měl blízko k odchodu z Cagliari již před začátkem letošní sezóny. Zájem velkoklubů vzbudila jeho skvělá forma z ročníku 2005/2006, v němž dal Suazo 22 branek a od Italské hráčské asociace si vysloužil cenu pro nejlepšího cizince roku.

"Byla to velká oběť, ale vždycky bude Cagliari vděčný," vzpomíná Cellino na léto. "Je to dobrý kluk. Obětoval své ambice, aby zůstal s námi."

Autos sedmi letošních ligových branek tedy má souhlas k odchodu, kam zamíří? Před začátkem sezóny za něho milánské velkokluby Inter a AC neúspěšně nabízely 15 milionů eur. Zájem o Hondurasanovy služby mají i další kluby, rádi by ho údajně získali něpříklad v Realu Madrid, Juventusu, Ajaxu, Manchesteru United nebo Seville.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Shevchenko

MILAN! MILAN! MILAN! MILAN! MILAN! MILAN! MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Suazo je good

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele