Stuttgart získal Didaviho a Castra, naopak přišel o Ginczeka

29.06.2018, 15:07
Aktuality
Hned dvě velké posily hlásí Stuttgart. Dres švábského klubu po dvouleté přestávce oblékne Daniel Didavi, jenž se vrací z Wolfsburgu, uprostřed pole ho poté doplní Gonzalo Castro z Dortmundu. Koncernový celek naopak z VfB přivedl Daniela Ginczeka...

Didavi je stuttgartským odchovancem, přičemž ve svém mateřském celku prožil zatím zřejmě nejlepší sezónu 2015/16, ani on však nezabránil sestupu a následně odešel k "Vlkům".

Na zranění často trpící ofenzivní záložník měl u VfL smlouvu do roku 2021, přesto se dohodl na návratu do svého bývalého působiště, kde podepsal kontrakt na tři sezóny.

"Jsem šťastný, že jsem zpátky doma, chyběli mi fanoušci, personál a celé prostředí klubu. K VfB jsem měl vždycky blízko, a když jsem dostal příležitost k návratu, bylo jasné, že se chci vrátit," řekl Didavi, jehož by měl uprostřed pole doplňovat Gonzalo Castro z Dortmundu.

Bývalý hráč Leverkusenu nastupoval za vestfálský klub tři sezóny, smlouvu měl ještě do roku 2020, za sumu ve výši 5 milionů eur se však stěhuje do Švábska, kde by měl vydržet minimálně nadcházející tři roky. "Chtěl bych se Stuttgartem pokračovat v úspěšné cestě," vyhlásil Castro.

Stuttgart naopak opouští Daniel Ginczek, jenž bude od nové sezóny hájit barvy Wolfsburgu, který za něho může s případnými bonusy zaplatit až 12 milionů eur. Dortmundský odchovanec byl ve svém nyní již bývalém působišti často sužován zdravotními problémy, mezi německou elitou se potom konečně pokusí naplnit roli kanonýrka, kterou kdyby prokázal v St. Pauli.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (23)

Přidat komentář
david_villa7

To dává smysl autor

Reagovat
david_villa7

Stuttgart získal Didaviho a Castra, naopak přišel o Ginczeka: Hned dvě velké posily hlásí Stuttgart. Dres švábského klubu po dvouleté přestávce oblékne Daniel Didavi, jenž se vrací ze Stuttgartu, kterého uprostřed pole doplní Gonzalo Castro z Wolfsburgu. Ten naopak z koncernového mužstva přivedl útočníka Daniela Ginczeka... (Musím to tu uchovat )

Reagovat
lajka30

Reagovat
smazaný uživatel

tvl, se mi z toho uplně zavařila hlava

Reagovat
lajka30

Kdo to psal to nedává vůbec smysl.

Reagovat
Adyss

Hnus

Reagovat
kardous

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rudnevs

Tiež sa mi viac páčila tá šedá...

Reagovat
REPLIKATOR

Průměrák Castro konečně pryč

Reagovat
8lampard8

Naplnit roli kanonýrka

Reagovat
db18

Jenom škoda, že na bílých dresech také není ta decentnější varianta loga sponzora.

Reagovat
Rudnevs

Domáci je parádny... Od budúcej sezóny dodáva Umbro dresy i Schalke, tie ešte síce neboli oficiálne predstavené, ale médiá už niekde vykutali, ako to bude vyzerať a nevyzerá to vôbec zle.

Inak z predstavených dresov sa mi vôbec nepáči dres Frankfurtu, ten je zatiaľ podľa mňa asi najškaredší... Som zvedavý s čím príde Dynamo, tí budú mať od budúcej sezóny nového dodavateľa (CRAFT) i sponzora (All-Inkl.com).

Reagovat
db18

Zatím dobré posily

Snad ještě udrží Pavarda.

Reagovat
Rudnevs

Už je mimochodom rozpis zápasov Bundesligy i 2. Bundesligy...

BL - https://tinyurl.com/ycod6pkf

2. BL - https://tinyurl.com/y9svx474

Otvárací zápas 2. BL je Hamburger SV - Holstein Kiel, to je pekný Nordduell...

Čo sa týka televíznych práv, tak tam sa bohužiaľ a podľa očakávaní nemení takmer nič, vo Free-TV prakticky len zostrihy a pár zápasov na ZDF... Ešte, že sú tie streamy.

Reagovat
Adyss

takže ES nic?

Reagovat
Rudnevs

Iba ten nemecký, ten platený... Česká verzia nič.

Práva mimochodom získalo Digi, ale to je tiež platené a trebárs ja to nemám.

Reagovat
Adyss

digi nemám ani ja, máme len obyčajnú káblovku a streamy nie sú pre mna (každé 2 min sekanie a nízka kvalita obrazu)

Reagovat
Rudnevs

Skús http://www.sport365.live/en/home , tam to ide perfektne...

Reagovat
db18

OT: Fortunu Düsseldorf posílil Contento.

Reagovat
Rudnevs

To už tak pred mesiacom...

Prišli mimochodom i ďalšie zaujímavé posily, trebárs Ducksch zo St. Pauli, čo je zatiaľ najdrahšia posila v histórii Fortuny. Taktiež sa vrátil Lumpi z Dynama, ten má ale hrať len za rezervu. Dostal však i kontrakt licencovaného hráča (kvôli tomu, aby pomohol naplniť kvóty na lokálnych hráčov), tak trebárs by sa mohol nachvílu dostať do akcie i za prvý tím, tak ako kedysi “Zecke” Neuendorf za Herthu BSC.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele