Stuttgart našel nového trenéra, tým od léta povede Zorniger

25.05.2015, 14:06
Aktuality
Vedení VfB Stuttgart rychle vyřešilo otázku obsazení postu hlavního trenéra pro bundesligový ročník 2015/2016. Nástupcem Huuba Stevense u kormidla německého celku se stal Alexander Zorniger, obě strany podepsaly smlouvu na tři roky...

Stuttgart letos balancoval na hraně i pod hranou sestupu do 2. Bundesligy a úkol zachránit ho v nejvyšší soutěži v listopadu dostal Stevens. Sestupovou zónu s klubem opustil na poslední chvíli, díky sobotní výhře 2:1 nad Paderbornem klub poskočil na 14. místo tabulky a na nepopulárních příčkách za sebou zanechal Paderborn, Freiburg a Hamburk.

Stevens tak splnil svůj cíl a následně se rozloučil jak s hráči, tak i klubem. Na dnešní odpoledne byla naplánována tisková konference a už před ní se hlavním kandidátem na uvolněné místo stal Zorniger.

"Alexander Zorniger se svými představami hodně blíží k tomu, jak bychom chtěli, aby Stuttgart v příští sezoně hrál," zdůvodnil volbu nového kormidelníka sportovní ředitel Robin Dutt.

Zorniger v minulosti pracoval ve Stuttgartu jako asistent a do letošního února vedl druholigové RB Lipsko. Jeho jméno následně bylo zmiňováno v souvislosti s nahrazením Stevense už v průběhu března.

Autor: Tomáš Pavlík / bundesliga.de

Komentáře (14)

Přidat komentář
HSV1887

Masakr ty lístky na baráž. Mně furt nejde načíst HSV Online Ticket Shop. Ještě, že kámoš z Německa objednal 8 lístků a dva nám prodal, jinak bych nikam nejel.

Reagovat
smazaný uživatel

záujem ako o finále LM hovoríš? A ceny aké sú?

Reagovat
HSV1887

My máme Stehplatz 12.10 €

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Arne

Na Bildu jsem četl, že to bylo prodaný za 40 hodin... To není zas až tak malý čas, jinde to na šlágry mizí dřív. Byl rovnou volný prodej, nebo něco předtím pro členy klubu/permanentkáře?

Reagovat
db18

Nemělo by to pro permanentkáře platit automaticky?

Reagovat
Arne

Nevím, jak to je... Ale i tak většinou bývá, že permanentkáři mají přednostní právo koupit další lístky.

Reagovat
HSV1887

Volný prodej vůbec nebyl, všechno to zmizelo v prodeji pro členy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vidíš šance HSV?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm vôbec netuším čo od neho čakať, práve v jeseni som moc zápasov RB nevidel. Ale tie zachranárske misie Stevensa nemajú chybu, kto vie či nebude čakať na angažmá až do jari aby mohol niekoho zachraňovať

Reagovat
madridcan

Daniel Negraneu

Reagovat
smazaný uživatel

Snad je udrží můj nejoblíbenější tým v německu

Reagovat
smazaný uživatel

Posledné týždne sezóny hrali parádne, ak to udržia tak môžu hrať tichý stred budúcu sezonu, káder je fajn

Reagovat
smazaný uživatel

V to doufám tradiční celek ligy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele