Strhne se boj o Fenina?

05.08.2007, 11:16
Aktuality
Mladému útočníkovi Martinovi Feninovi parádně vyšlo světové mistrovství hráčů do dvaceti let a jeho výkony neunikly pozornosti několika zahraničních klubů. Už dříve zájem projevily bundesligové Brémy a Hertha, Fenina však pozorují i kluby z Anglie a Španělska.

FK Teplice prožívají z ekonomického pohledu velmi úspěšné léto. Především odchody Džeka a Jirsáka pořádně naplnily klubovou kasu a přísunu peněz zdaleka nemusí být konec. Další desítky milionů korun mohou na teplické konto přijít díky prodeji Martina Fenina.

Dvacetiletý útočník táhl reprezentační dvacítku ke stříbru na mistrovství světa a jeho nádherný gól ve finále obletěl svět. Není divu, že je o něj po celé Evropě zájem. Ten už v týdnu projevily Brémy a Hertha, "chtějí ho i ve Španělsku a Anglii," doplnil šéf teplického klubu František Hrdlička.

Fenin však z Teplic neutíká. Stejně jako další úspěšný juniorský reprezentant Jakub Mareš totiž v severočeském klubu prodloužil smlouvu do roku 2010 s následnou opcí. Podobně učinili i Jan Štohanzl, Zdeněk Koukal a Antonína Rosa.

Autor: Radim Šantrůček / idnes.cz

Komentáře (16)

Přidat komentář
HOST*mysman

zustan a hraj este dva roky ted na zahranici nemas:)

Reagovat
HOST*

Nemá?? Jen ať jde, za dva roky může litovat že to aspon nezkusil!!

Reagovat
HOST*mysman

jenze kolik mladiku takle jednou zazarilo a pak uz sme o nich neslyseli,pokud je opravdu dobrej tak by mel´este nabrat zkusenosti v tymu kde bude hrat pravidelne.Ted kdyby sel do Werderu tak by zahrejval lavici nebo by byl na hostovacce a po par letech by se vratil do CR.

Reagovat
Shevchenko

Jde vidět, že tomu moc nerozumíš, podívej se jak dopadl Papadopulos.

Reagovat
HOST*mysman

diky ševo:)myslim ze by takle zahrejval lávku nejakyho bundesligovyho tymu.Pokud by to dopadlo jako s Papadopulosem tak by asi spis litoval ze vubec neco zkousel.

Reagovat
HOST*

urcite at jde nekde do zahranici,ale do nejakeho mensiho klubu kde bude hrat v zakladu,protoze odejit treba do Brem nema smysl tam si v zakladu asi moc nezahraje

Reagovat
Shevchenko

Dobře udělal že prodloužil, tuto sezónu bude mít největší šanci se ukázat.

Reagovat
HOST*

to ze prodlouzil neznamena ze nemuze jeste toto leto odejit

Reagovat
HOST*Arne

do Brém to cenu moc nemá, tam by si nezahrál, ale v Herthě by to mohl zkusit, u nás by hodně šancí určitě dostal

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

doufám, že zůstane ještě aspoń sezonu.. může být novou hvězdou!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao
Reagovat
HOST*Andy Conceicao

www.martinfenin.cz

Reagovat
HOST*asdas

mel by jit do zahranicniho kluby, o kterym vi ze na nej ma a ze bude hrat v zakladu, jinak by mohl zaniknout ten talent co ma. kazdopadne je to dobrej hrac a mel by vyuzit kazdou sanci co dostane.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no když bude hrát pravidelně Gambáč ligu, tak jistojistě nezanikne jeho talent..

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

spíš se vyhraje.

Reagovat
HOST*Arne

no, neříkám to rád, ale v současné době na Herthu má - Pantelič je jasnej, pak je tam Piszczek, Ede a Okoronkwo, s těma by se rval o to druhý místo, popř. o místo prvního střídajícího útočníka. všichni tři jsou na tom stejně jako on: mladí, talentovaní, bez zkušeností....

jen jestli ještě příde Raffael (FC Zürich), tak už by to bylo horší

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele