Stramaccioni se prý pohádal se Ščasným přímo před týmem

05.03.2018, 14:46
Aktuality
Konec italského trenéra Andrey Stramaccioniho na lavičce Sparty se zdá být nevyhnutelný. Už od rána o něm jako o hotové věci psali dokonce i v Itálii. Gazzetta dello Sport pak informovala dokonce o roztržce kouče se sportovním ředitelem Zdeňkem Ščasným během zápasu proti Brnu.

Mezi oběma muži mělo dojít k výměně názorů přímo před týmem o poločasové přestávce, když se Ščasný snažil mužstvu předat taktické pokyny pro druhou půli. To mělo Stramaccioniho rozčílit a oba si údajně celou věc přímo na místě hlasitě vysvětlovali.

Duel nakonec skončil nerozhodně 1:1. Vedení Sparty pak ihned po zápase vydalo komuniké, že během pondělka bude situaci řešit.

Stramaccioniho konec na lavičce se zdá být hotovou věcí, byť k oficiálnímu oznámení zatím nedošlo. Letenští už prý pouze řeší jméno Italova nástupce. Deník Sport informoval o trojici kandidátů Pavel Hapal (slovenská U21), Václav Jílek (Olomouc) a Roman Pivarník (Brno), přičemž všichni tři jsou ale vázání ve svých klubech smlouvami.

Ve hře je údajně teoreticky alespoň dočasný návrat Ščasného na sparťanskou lavičku.

Spartu čeká o víkendu další těžký zápas v Karviné a pak domácí derby se Slavií. V tabulce je Sparta aktuálně pátá, o bod za čtvrtým Libercem. Na druhé místo, které patří právě rivalské Slavii ztrácí momentálně pět bodů.

Autor: Jiří Fišara / fantagazzetta.com

Komentáře (305)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele