Storck má skončit na lavičce Maďarska, o práci ale zcela nepřijde

13.06.2017, 20:06
Aktuality
Neuběhlo ani dvanáct měsíců od doby, kdy Maďarsko na Euru porazilo Rakousko a načalo svou pouť do osmifinále turnaje, i taková relativní chvíle ovšem stačí na dramatický obrat k horšímu. Maďaři před pár dny darovali Andoře historické tři body a ve čtvrtek bude potvrzen konec trenéra Bernda Storcka...

Po Euru byl německý odborník opěvován ze všech stran za způsob, jakým navázal na práci Pála Dárdaie a dovedl Maďarsko na první šampionát po předlouhé pauze. Aktuální počínání Maďarů však nemá omluvy - mužstvo má po šesti zápasech jen sedm bodů a od baráže ho dělí už osm bodů.

Bernd Storck a jeho tým přitom doplácí na shovívavé rozhodnutí zpřed této reprezentační pauzy, když přistoupil na dohodu o nedotknutelnosti hráčů z první maďarské ligy, kteří se takto mohou v klidu připravovat na předkola evropských pohárů, kde se maďarským celkům tradičně daří pod očekávání.

Jenže taková nesobeckost Maďary v tomto měsíci vyšla pěkně draho - nejprve osmifinalisté ME vůbec nestačili v přípravném duelu na Rusko (0:3) a potom nedali gól ani slabé Andoře, která se kvalifikační výhry dočkala po dlouhé sérii 66 utkání. Maďarsko takhle poprvé v historii neskórovalo čtyřikrát v řadě.

Storck byl tedy zkraje tohoto týdne pozván na kobereček, kde se rozhodlo o prozatím neoficiálním rozhodnutí: ve čtvrtek bude oznámen Němcův konec na lavičce, Storck však bude pro maďarský svaz pracovat i nadále v pozici sportovního ředitele.

Autor: Tomáš Daníček / nemzetisport.hu

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kvůli jednomu nepovedenému zápasu končí?!?!

Reagovat
smazaný uživatel

Se mu nepovedla celá kvalifikace.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

a čo čakali? Okrem výsledku s Andorou je to reálny obraz ich sily. Ich hráči su takmer všetci do jedneho priemer a mladí čo vyčnievaju nemaju dostatok skusenosti a myslím že ani potrebnej kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Stancu ten primak

Reagovat
smazaný uživatel

a Medel ta prasárna

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem nevidel bohuzel, zrovna jsem ukladal sazku na 3. gol chile

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Vymeteno

Reagovat
smazaný uživatel

lol ten druhy gol stanciu taky dobry no

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu je dabel

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to lituju že sem to vypl po půli

Reagovat
REPLIKATOR

Andorra ho zničila.

Reagovat
Noustress

snad nečakali v konkurencii Švajčiarska a Portugalska postup, tretie miesto je presne to kam patria , jedno ako tak podarené ME a Mongoli si hned myslia, že budú pravidelne chodiť na každé ME a MS

Reagovat
smazaný uživatel

No neviem,komu tým prispejete?V tyme má troch dobrých hráčov a z toho nikto bič neupletie.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele