Stogólový Pazzini by byl rád, kdyby mohl zůstat v AC Milán

26.05.2015, 21:02
Aktuality
Nedělní program 37. kola italské ligy zakončil souboj AC Milán s Turínem, v němž byl hodně vidět Giampaolo Pazzini. Italský útočník přispěl k výhře Rossoneri 3:0 a na své konto si připsal jubilejní stou branku v Serii A...

Pazzini dosáhl sté trefy v italské nejvyšší soutěži v 57. minutě, v níž proměnil pokutový kop a zvyšoval na průběžných 2:0.

"Je to fantastický večer a na stém gólu mi hodně záleží. Zvláště pak, když jsem ho dal na takovém stadionu," řekl po utkání v rozhovoru pro Sky Sport Italia.

30letý útočník v minulosti střílel góly v dresech Atalanty, Fiorentiny, Sampdorie a Interu Milán. Za AC aktuálně hraje třetím rokem a bude čekat na to, jakým směrem se vyvine další část jeho kariéry - po sezoně mu totiž končí kontrakt.

"To bych také rád věděl," odpověděl na dotaz, zda se jednalo o jeho poslední utkání na San Siru.

"V posledních pěti nebo šesti měsících noviny neustále psaly, že odejdu, tak možná vědí něco, co já ne. Se všemi tady mám dobré vztahy, takže bych byl rád, kdybych zůstal. Kádr má rozhodně na víc a není důvod dívat se v tuto chvíli zpět. Byla to špatná sezona a jsme rádi, že je už skoro celá za námi. Milán se znovu stane Milánem, tedy skvělým klubem, který je konkurenceschopný na všech frontách," nepochybuje.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (126)

Přidat komentář
CubONE

Ak by mu stacilo tak 1,5M rocne, tak nech kludne ostane, ako dvojka je dobry, bojuje, sympatak. Len to chce poriadnu jednotku a nie Destra.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela se divím, že nechce odejít někam, kde bude hrát pravidelně.

Reagovat
Airus

On je tak trochu papírák, takže při pravidelnym hraní by byl pořád zraněnej. Ale pořád super útočník

Reagovat
smazaný uživatel

no lepšího utočníka než Toniho taliáni zatím nemají

Reagovat
smetos

Je tam Petagna, ten jako druhý útočník by už mohl prorazit do kádru. Pak chce Pippo udžet van Ginkela (nevím na co) a pak tu je Pazzini, Destro na hostovačce a Matri v Juve. V týmu jsou i Faraon, Niang a Menez kteří se objevují na hrotu. Vybírat se dá. přál bych si odchod Destra, Matriho i van Ginkela a na hrot zůstanou ti co jsou v kádru plus zminovaný Petagna jako č.2.

Reagovat
CubONE

Nejak mi nie je jasne, preco spominas MvG pri utocnikoch. Inac viac menej suhlasim, Matri sa podla mna uz nevrati, Destra podla mna Rim preda niekam do Anglicka. Uprimne, pochybujem, ze Petagna dostane sancu, pojde este rok hostovat. Stale sa podla vyjadreni bude hladat jednotka na hrot, ktoru by mohol spolufinancovat predaj Meneza. Snad poriadnu sancu dostane Niang, v Janove ukazal, ze si zasluzi viac minut.

Reagovat
smetos

MvG sem uvedl, jelihož ho mám za univerzála, který zahraje SZ, LK, PK, PZ, LZ, SUZ i hrota. Nevěřím, že vysolí hodně peněz za hrota, Hlavně v itálii je zlo v podobě spoluvlastnictví a tam se moc neorientuju, kdo koho vlastně vlastní Hlavně nechtít zpátky ZeroMaria

Reagovat
smazaný uživatel

Co? V Miláně se dost možná chystá revoluce v kádru s příchodem investorů, myslím, že peníze budou. Petagna jako dvojka? MVG jako kridlo nebo hrot? Matri pujde do haje, Destro taky, Pazzo asi taky, zustane Menez, SES, Cerci, Niang. Z toho hrota muze zahrat jen Niang, max. Menez. A je asi jedno, co Pippo chce, kdyz na vetsinu procent odejde...

Reagovat
smetos

proc Petagna jako druhej hrot ne? Jestli máš nějaké info o transferech tak sem s něma Pokud bude jasnej striker na hrot nevidim v tom problem at sbira minuty v AC. Záleží na investicích no, já bral to, že prachy nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Galliani je teď momentalně v Madridu za a) kvůli Ancelottimu b) mluvi se o Mandzukicovi

Reagovat
CubONE

Cerci sa podla poslednych info vrati k Atletom uz teraz.

Reagovat
CubONE

No MvG je fakt cisto zaloznik, v utoku snad v zivote nehral. Jasne, Bala ani ja nechcem, inac spoluvlastnictva koncia po tejto sezone, bude to v tomto smere o nieco prehladnejsie.

Reagovat
smazaný uživatel

v PES 15 umí van Ginkel i jako CF. Asi odtud vítr vane

Reagovat
smetos

v FM tam taky zvladne zahrat po 2 tydnech treningu

Reagovat
CubONE

Je to mozne, ale naozaj som ho nevidel hrat inde nez v zalohe.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, že by zahrál víc vepředu. V té tříčlenné záloze mu to navíc docela svědčí.

Reagovat
El-Pistolero-68

S tou univerzalnosti MvG jsi to trochu prepiskl, on je stredak, o tom, ze by zahral i na kridle ci na hrotu, teda nevim. A ja si prave myslim, ze za hrota hodne penez vysoli, protoze to tak proste v poslednich letech bylo - Ibra, Balotelli, Torres (ten sice prisel zdarma, ale dostal nejvetsi plat v tymu)...

Reagovat
El-Pistolero-68

Petagna si letos poradne nekopl ani ve druhe lize, tak jak by mohl delat dvojku v AC. Musi se mu najit rozumne hostovani v Serii B, kde bude pravidelne hrat, podobne jako tomu bylo letos u Gabriela v Carpi.

Co je treba zduraznit, je, ze Pippo uz - pevne doufam - nebude mit do prestupu co kecat, protoze v lete poleti a prijde Carlo nebo nekdo jiny. Kazdopadne Van Ginkel se nejevil vubec zle a nezlobil bych se, kdyby zustal. Nevim, proc si tak prejes zrovna jeho odchod, kdyz z te zalohy byl v posledni dobe nejlepsi.

Zustat musi Faraon, to je bez debat. Meneze bych prodal v pripade, ze by za nej nekdo nabidl slusne penize a prisla by solidni nahrada, pokud mozno nekdo s tymovejsim pojetim (Mandzukic), prip. opravdova star, ktera to vezme na sebe (Zlatan). Destro nic neukazal, takze snad pujde, o Matrim nemluve. Niang by mel dostat prilezitost v priprave a uvidi se. V Janove se jevil slusne, ale ja nevim, prilis mu neverim, ze by se nekdy mel stat oporou AC. Pazza bych udrzel jako docela uchazejiciho hrace na lavicku v pripade, ze by sel trochu niz s platem.

Takze treba Mandzukic, El Shaarawy, Menez, Pazzini? To by byl asi ideal. S tim, ze Faraon s Menezem zahraji i na kridlech, kdezto Mandu a Pazzo jsou klasicke devitky.

Reagovat
smazaný uživatel

ideál, akorat kromě Pazziniho Nianga. V tom Janově hrál fakt výborně, stačí když ho neserou na křídlo a cítí důvěru

Reagovat
El-Pistolero-68

Podle me je Niang hrac, ktery bude hrat dobre v mensich klubech, ale AC je pro nej velke sousto. Nevim proc, takovy mam z nej pocit. Ale sanci v priprave by dostat urcite mel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tn kluk je furt ještě hrozně mladej a talentu má na rozdávání. Loni a letos nedostal pořádně šanci, vždycky na posledních 10 minut zápasu, kde už toho moc nepředvede. Já myslím, že bude skvělý, ale uvidíme

Reagovat
Sasha

Niang na to určitě má, ale je to spíš hráč na křídlo nebo jako druhý hrot není to konkurence Pazziniho

Reagovat
smazaný uživatel

V Destrovi je urcite potenciál, ale nevím, jak vysoká je výkupní klauzule .Stáhnout Nianga, Petagna hostovacka, Matri, Pazzini out. Na hrotu může hrát i El Sharawy

Reagovat
CubONE

18M momentalne, to je privela, aj ked to chce Galliani znizit alebo predlzit hostovacku.

Reagovat
El-Pistolero-68

Prodlouzeni hostovacky je docela o nicem z nejakeho dlouhodobejsiho hlediska, leda ze by opravdu odesel Pazzo a Destrovi by nevadilo delat rok takoveho provizorniho nahradnika. Coz pochybuju, v jeho veku by mel chtit hrat pravidelne. A 18 mega je strasne prepalena cena, ja bych za nej vic jak 8 asi nedal. 10 uplne strop - a i tak myslim, ze by bylo lepsi tyhle penize investovat jinam. Takze za me Destro spis ne, i kdyz je to sympatak.

Reagovat
Airus

By byka El Shaarawyho smrt kdyby jsi ho nechal na hrotu, potřebuje prostor podél lajny, ne se přetlačovat se stoperama

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně out Inzaghi a návrat Carla, i když se nechal slyšet,ze chce rok pauzirovat. každopádně Inzaghi musí pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Play-off Serie B nesleduje nikto? Slušná dráma v Spezii

Reagovat
smazaný uživatel

jj koukam, ač to preju Spezii tak na SA evidentně nemaj uvidíme, Avellino v 9, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Zapol som to v 2.polčase kedy už mali hostia vylúčeného hráča, Spezia tlačila kvalitne, 2 góly dala ale neregulárne, až potom sa dočkala vyrovnania. Ale nevidel som celý 2.polčas

Reagovat
smazaný uživatel

já právě zapnul až po golu, Spezia mi přišla hrozně nervozní a zbrklá, zatimco Avellino na to jak dlouho hrajou v oslabení překvapivě aktivní..už to asi ubráněj ale penalty bych si dal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Avellino ide ďalej. Držali sa slušne v tom oslabení takže a slušný počet fanúšikov tam majú, až idem pozrieť mapu ako ďaleko su tie miestá od seba.

Reagovat
smazaný uživatel

Fú slušná vzdialenosť, cez 600 km. A celkom malé mestečko to Avellino, 50 tisíc obyvateľov.

Reagovat
smazaný uživatel

zas to maj po dálnici, to neni jak tu ani se jim nedivim, tohle pro ty fanoušky musí bejt vrchol, nakonec jim to přeju taky, vybojovali si to

Reagovat
smazaný uživatel

No, 100 golu mohl/měl mít tak o dva roky dřív, škoda, že v AC nedostává stálé šance ale spíš jen tak sem tam. Střelec to je fakt dobrý, herně nic moc. Ale stejně je to sympaťák a z AC by mohl odejít

Reagovat
fantomas

Adam Digby ‏@Adz77 2m2 minutes ago

2011: Conte joins Juve

2012: Threatens to quit over ban

2013: Threatens to quit over Giaccherini

2014: Quits

2015: Threatens to quit Italy

Reagovat
Pettirosso

Nojo, s nim to nikdy snadny nebude..nikde

Reagovat
Airus

Možná ho chce real, nebo nám čmajznou Maxe

Reagovat
Milan.B

este zacnem verit ze skonci u nas

Reagovat
Pinturicchio

FANTA : Kdo budete příští rok pokračovat? Když koukám na Serie B a C, má to vůbec cenu?

Reagovat
smazaný uživatel

Já ano.

Reagovat
olis

ja budem

Reagovat
stuff

rad sa pridam, ak bude niekde miesto

Reagovat
CubONE

Ja hej

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím, jak to funguje...

Reagovat
Pinturicchio

No právě, jediná liga, která funguje, je A.

Reagovat
smazaný uživatel

Z 5/6

Reagovat
Pinturicchio

Jajinek na to sere taky, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jajinek se na to vysral a stejně skončí druhý, jaká ironie.

Každopádně, Tome, flintu do žita bych neházel. Eliminujeme odpadlíky jako Jajinek a pokračujeme, ne?

Reagovat
The Krupy

Už roky uvažujem, že by som to vyskúšal, pravda, ak by ste ma zobrali a ak by som pochopil pravidlá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Jajinek na to ,,sere,, podle me zamerne, protoze to uz delal loni, driv menil kazdy kolo sestavu a posledni o sto bodu a najednou dal jedenactku a ta vyhrava...Na něj bych nehazel nic zlyho, jako je to možna nefer, ale taktika to je. Jemu nemam nic zazle

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, četl jsem tvůj koment i na FB. Ale nedat od 23. kola sestavu není zrovna košér. I kdyby měl dávat pořád tu samou. Jako pardon, ale to si takhle můžeme na začátku sezóny nastavit sestavu všichni a kašlat na to. Ať se to odehraje jak chce. Aby 15. kol v řadě nedal sestavu mi už nepřijde jako taktika, ale jako "je mi to jedno, nějak to dopadne".

Reagovat
Dejwa

já bych klidně hrál, jenže když sme dávali sestavu 2-3 lidi 10 kol, tak mě to fakt nebavilo a od novýho roku to sral.. pokud by liga kde bych hrál měla úroven, tak pokračuju..

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za hru, a jak se to hraje ?

Reagovat
smazaný uživatel

FantaCalcio. Fantasy liga k Serii A.

V lize 6 lidí.

Před sezonou 2-3 hodinový (záleží na schopnostech lidí) draft hráčů ze Serie A.

Pak každý víkend (v týdnu při vloženém kole) házíš sestavu ze svých vydraftovaných hráčů.

Tečka

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to je něco na způsob té Fantasy ligy, co je k Synot lize, nebo co byla minulý rok na MS, kde si za budget 100 mega musíš poskládat základní 11tku, a za jednotlivé hráče pak získáváš body ?

Reagovat
CubONE

Hej, az na to, ze vdaka draftu tu ma kazdy vlastnych hracov a hra s nimi celu sezonu resp. ma 5 vymen povolenych.

Reagovat
smazaný uživatel

tak do toho bych šel, pokud je ještě flek

Reagovat
GEGE

Uvidime podle sestavy

Reagovat
smazaný uživatel

uz dlho sa to chcem spytat.. co to je ta fanta? predpokladam ze nejaka fantasy liga

Reagovat
smazaný uživatel

aha uz vidim.. ak vam bude chybat niekto.. skusim sa pridat

Reagovat
Votas

OT: Inter, blitz per Kondogbia

http://tuttomercatointer.com/index.php/2015/05/27/inter-blitz-per-kondogbia/

prosim, prosim, prosim ::mouthwatering::

Reagovat
andycek1

Taký článkú už tu bylo. 10-krát viacej o Tourem tu bolo

Reagovat
10

To je mega dělo, možná už teď lepší hráč než Yaya.

Btw. s Mancinim se počítá pro příští rok, nebo se mluví o nějaký náhradě?

Reagovat
Airus

Podle mě to dal Mancini hodně dobře, tak prčo by odcházel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Hodně dobře? Já to teda vidím jako jednoznačnej propadák, v zimě dostal dobrý mercato a stejně má mnohem horší výsledky než Mazzarri v době, kdy ho vyhodili, což je celkem umění.

Reagovat
olis

Reagovat
Airus

na to k čemu přišel... mě udivilo že měl koule na to, do toho zmatku přijít

Reagovat
10

Tak to je druhá věc. Pořád je to ale Inter a on byl po ukončení angažmá v Galatasaray bez práce, nic moc prestižnějšího ho asi potkat nemohlo, Ancelotti to není.

Reagovat
Airus

Je fakt že já jsem vůčí Mancinimu dost neobjektivní, big fan

Reagovat
10

oh no

Reagovat
Zark

Inter, Mancini: "In Champions League non tiferò per la Juventus"

Reagovat
smazaný uživatel

mal by ostat.. opat sa ide budovat novy inter

Reagovat
Votas

To je asi na Thohirovi...jestli mu nepřivede hráče, tak to podle mě položí sám. On nemá náturu na hraní středu tabulky a z těch jeho prohlášení to jde vidět. Spíš se teď právě spekulovalo, jestli se na to nevysere, když mu Thohir nedovedl ani Dybalu a ani Yayu. Já to vidím, že se buď udělá brzo nějaký větší jméno nebo to Bobby zabalí.

Reagovat
10

Že to sám zabalí kvůli mercatu mi s ohledem na ty jeho výsledky přijde podobně absurdní situace, jako že trápení Neapole s Rafou vysvobodí Real Madrid. Takový vyhrožování mi v jeho pozici přijde zvláštní. Ty bys ho nechal pokračovat?

Reagovat
Votas

Tak zas ale on je ten kádr tak strašně průměrnej, že si to podle mě nebyl schopnej dlouho připustit. On podle mě potřebuje vidět ambice i od vedení a to mu zatím nepředvedli. Třeba z těch zimních posil hraje vlastně jenom Brozovič, což je divný. Teď se do toho navíc přidalo Pirelli, který vyhrožuje, že nebude sponzorovat klub hrající střed tabulky a tak...

Já bych ho nechal. Podle mě má kvalitu i vítěznou mentalitu a vítězit umí. To tomu týmu aktuálně hrozně chybí a pokud mu tam nebude sedět Žába na kameni, tak to do těch hráčů třeba dostane. A třeba i když se nedaří, tak furt se na to nějak dá dívat, což třeba u Mazzarriho nebylo. Navíc z Anglie má jméno a pochybuju, že být trenérem Walter, tak se vůbec spekuluje o takovejhle jménech. Každopádně to ale musí začít čistkou v týmu, trenér je v naší situaci až druhořadej.

Reagovat
10

On je Bobby taky dost rozmazlenej. Jak v Interu, tak v City měl miliardový kádry, který dokázaly dost kamuflovat jeho trenérsky schopnosti a limity. Díky tomu teď má status top trenéra s odpovídajícím sebevědomím a absencí sebekritiky a objektivity, ty požadavky mi přijdou přehnaný. V Turecku vlastně taky skončil kvůli neshodám ohledně mercata. Kádr Interu má podle mě pořád dostatečnou kvalitu na to, aby v aktuální konkurenci Serie A hrál o LM.

Pravda je, že je Inter pod Mancinim "zábavnější", pod Walterem se na to nedalo dívat. Zároveň je ale ještě víc naivní, což se třeba ukázalo s Wolfsburgem.

Reagovat
Votas

Tak já v něm pořád vidím toho, kdo dokázal zázraky s krachujícím Laziem. A trénovat City taky není úplně lahoda. Gala je pak právě podobný Interu v tom, že mu určitě Thohir musel nastínit, jak chce ten klub vést a kdyby mu neslíbil posily, tak by do toho Mancio nešel. Z toho působení v Gala právě dovozuju, že by se na to taky mohl vyprdnout.

S tou kvalitou moc nesouhlasím...musíme se spoléhat na 20 letý cucáky a to je prostě špatně. Ta naivita pak pramení z toho, že údajným držákem sestavy má být Mr. Inconsistent Fredy a Mr. Horror Andrea. Máme útočníka, co potřebuje centry do vápna a když jsme viděli od Santona první centr, tak to bylo jako zjevení po x letech nekompetentních křídelních hráčů. A když pak člověk vidí, že hráči co nedostali rok výplatu běhají víc, než tihle diletanti, co měli bojovat o EL, tak si prostě myslím, že je to aktuálně zkažený v kádru a ne v trenérovi.

Reagovat
10

V tom druhým odstavci máš asi pravdu, není náhoda, aby to vypadalo furt tak strašidelně, když se tam vystřídalo tolik kvalitní trenérů. Spíš jde asi o celek, než ty jednotlivce, který by podle mě ve fungujícím týmu předváděli jiný výkony.

Reagovat
El-Pistolero-68

Ruce pryc, ten je nas!

Reagovat
dextroza_m

100 golu ma Crko a Leo za dvě sezony:-))

Reagovat
arsavin

Kolik aktivních útočníků má v Sérii A 100 gólů? Toni a dál?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10
Reagovat
arsavin

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko do AS? Vraj to je dost realne :) potrebujeme takehoto kanoniera ako sol

Reagovat
Airus

ve FIFA 14 Džeka právě AS vždycky kupovalo, zajímavé

Reagovat
Pinturicchio

http://football-italia.net/66991/khedira-expected-turin

Dnes Sami přiletí a buď dneska nebo zítra podstoupí lékařskou. Mám tradičně vysoká očekávání, ale mám tušáka, že tohle bude podobná trefa jako když jsme zadarmo získali Andreu Pirla.

A ještě taková perlička - záloha Pirlo, Marchisio, Vidal, Pogba, Khedira (pokud přijde), nás stála dohromady něco kolem 15 milionů eur.

Reagovat
smazaný uživatel

No, těch 15 milionů je zavádějících, ale budiž

Reagovat
Pinturicchio

Bez platů, samo

Reagovat
smazaný uživatel

U Claudia beru v potaz i náklady na výchovu. Mládežnickým sektorem taky neprošel zadarmo. Ale to výchovné nebude vysoké. Každopádně bychom na to neměli zapomínat

Reagovat
Pinturicchio

My můžem, hlavně ať si to znační Beppone.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně jsem na Samiho zvědavý

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

kurva to vyzera az moc silno.. Sami ak bude zdravy bude velmi platnym hracom

Reagovat
Pinturicchio

Nejen pro mě je Samiho zdraví jediná neznámá, jinak si myslím, že Calcio mu sedne jak prdel na hrnec.

Reagovat
10

Pirlo 0

Marchisio 0

Vidal 10.5

Pogba 0

Khedira případně 0

Reagovat
olis

neskutocne

este k tomu ked si vezmem ze

Inler - 15

Lopez - 6

Gargano - 3

Jorginho - 9

Reagovat
10

Juve je celkově postavený dost levně, pokud vezmu pořizovací částky, ideální základ má pořizovací cenu kolem 60m + Gigi za 52m, ale ten už se zaplatil za ty roky.

Marotta s Paraticim to zvládají skvěle, to se jim musí nechat. Srovnávat to s Neapolí úplně nemůžeš, zaprvé ty platový náklady Juventusu na tyhle hráče jsou úplně jinde, zadruhý má Bigon podle mě mnohem těžší pozici dostat top hráče do Neapole, zvlášť ty zadarmo. V tom se už u Juve situace dost obrátila.

Reagovat
Pinturicchio

Arturo měl ještě nějaké bonusy, ne?

Jinak 10,5 ... not bad.

Reagovat
snuff24

Tak to je hodně smutný,když si vezmu že nás stál žabák kolem 18 nebo kolik

Reagovat
Pinturicchio

Tak Juve má též faily, třeba Jorge Martinez blahé paměti a Ogbonna vyšli dohromady pomalu na 30, ... ale díky těmhle bombám se na to snadněj zapomíná

Reagovat
Pipo123

Keby len žabák, vy máte momentálne asi najdrahšiu zálohu v SA prakticky takmer všetci 10+ stáli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi ten důvod proč ho nestřelíme nebo nevím.

Reagovat
Votas

nepamatuju, kdy by 27-letej kapitán týmu, kterej pořád vyhlašuju, jak bude hrát za tým i příští sezonu a to samý vyhlašuje klub i trenér, neměl ještě na začátku června podepsanou smlouvu na další sezonu. Taková škoda, že Conte není někde v klubu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem myslel že má ještě na rok, to ho evidentně nikdo nechce ani zadarmo.

Reagovat
Pettirosso

Porad mu neverim. Rok v kuse nebyl zdravej, nehral a jeste to neni typologicka nahrada za Pirla (pokud se pocita s jeho odchodem)

Navic proste Sturaro se chyta skvele, tak proc predrazenyho Nemce (proboha Nemce ) misto toho, co by dostal sanci Sturaro

Reagovat
Pinturicchio

Mají ho u prohlídky zkoumat víc než jiné hráče, hlavně to koleno. Já ho teda jako CM beru, Claudiova, respektive Andreova pozice.

Jestli je to Bulhar nebo zakavkazský Rus je mi u zádele - podle čeho si ty hráče budeme za chvíli vybírat? Podle velikost penisu? Je to kvalita jako hrom, zadarmo.

Zase vřeštíš jak třináctiletá hysterka, která se nedostala na koncert Justina Biebera.

Reagovat
10

já bych byl dost nervózní, kdyby se na něm shodla celá Juve defense force, nebo jak tomu říká ten římskej estébáček

Reagovat
Pinturicchio

Ha, vidíš, JDF se na něčem neshodla ... úplně slyším jeden lámající se pilíř podpírající Aquilaniho svět.

Jinak podobné to bylo i u Lichtyho a Andrei tuším, dobré znamení.

Reagovat
Pettirosso

Klidni se.

Narodnost je ciste muj pohled. Nesnasim Nemce a muze to byt klidne hrac Messiho kvalit zadarmo. Nerikam, ze neni kvalitni, bezesporu je, nicmene pokud ma Pirlo odejit, tak bych radeji uvital typologicky jinyho hrace.

Reagovat
Pipo123

Tak ale on nie je náhrada za Pirla, na to nikdy ani nemal, skôr to bude alternatíva namiesto Marchisia

Reagovat
Pinturicchio

Já sem naprosto klidný, hysterčíš ty.

Jinak Hummelse jsem tuším ty, Bianco a já chtěli všichni tři ... tam ti nevadilo, že je to věčně zraněný Němec?

Reagovat
Pettirosso

Vadilo mi na nem jedine to, ze je to Nemec prave, jinak jsem mel pro neho slabost, to je pravda treba jednu dobu jsem chtel strasne Bastiho, kdyz se spekulovalo, ze nepodepise a pujde k nam, ale vzdycky jsem rikal, ze je to typyckej hnusnej nemeckej praseci rypak

Reagovat
Pinturicchio

Tak vidíš, bylo to jedno tenkrát, bude i ted, kór až si Sami bude mazat ligu na chleba ... a navíc, vždyť ani nevypadá jak Němec a je to sympoš

Reagovat
Pipo123

Je to tureček, teda viac turek ako nemec

Reagovat
Pettirosso

No prave.. Nemec, co vypada jak turek

Reagovat
Pinturicchio

Tak podle mě pořád lepší než kdyby vypadal jak Kahn, Effenberg nebo Jancker.

Reagovat
cervo

alebo treba Hitler

ale taky typek by mohol hrat skor za SS s tou orlicou na drese, nedajboze ze by dostal pasku na ruku, zivo si viem predstavit, ako by vyzerala

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Furia Ceca

Já zas nemám rád Brazilce. Navíc to není ve skutečnosti Němec, je to Tunisan narozený v Německu...

Reagovat
andycek1

Co je na tom?? Musime mat dvojene posty Vidal(Sturaro)-Marchisio(Pirlo)-Pogba(Khedira)

Reagovat
smazaný uživatel

Taky z toho nejsem nadšenej, němce ze srdce nesnáším.Budu mu přát ale musel by podávat extra výkony aby si mě získal.

Reagovat
CubONE

Tak ak Pirlo odide, na registu sa posunie Marchisio, nie? Khedira je cisty b2b zaloznik

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele