Stocker opustil Herthu a vrátil se do Basileje

10.01.2018, 17:18
Aktuality
Basilej dotáhla do úspěšného konce návrat Valentina Stockera. Ten se za tři a půl roku nedokázal natrvalo prosadit do sestavy Herthy BSC, ve staronovém působišti uzavřel smlouvu do roku 2021...

Šestatřicetinásobný reprezentant Švýcarska před zmíněným obdobím přicházel do německého hlavního města jakožto jedna z hlavních hvězd Super League.

Stocker však nenaplnil potenciál, který do něho "Stará dáma" vkládala. Pravidelně zkušený ofenzivní univerzál nastupoval akorát během první sezóny po svém příchodu.

Již během uplynulých týdnů se tak spekulovalo o návratu Stockera do Basileje, která nyní učinila všechny potřebné kroky. "Jsem nadšený, že budu moci znovu obléknout dres Basileje a vrátit se do známého prostředí," řekl Stocker.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (9)

Přidat komentář
Black Jagir

Nedávno se vrátil i Frei. Dobří holubi se vracejí

Úplně jsem si vybavil ten dvojzápas, jak jsme dostali v Basileji trojku, ale na Mestalle jsme vyhráli 5:0 Nebýt rozhodčích, tak jsme ten ročník EL vyhráli

Reagovat
Ferguson6

Baby face

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl tak to je překvapení nevím zda hrál za herthu nebo ne , ale čekal jsem , že se za pěkně dlouho až vrátí do basileje škoda no

Reagovat
Rudnevs

Frei a Stocker sú teda späť, škoda že sa poriadne nepresadili v BL, ale tie prestupy podľa mňa robí FC Basel dlhodobo veľmi zaujímavo! Je tu niekto, kto sa aspoň trochu zaujíma o Raiffeisen Super League? Tá liga je podľa mňa zaujímavá, cez Rückrunde sa na to niekedy musím pozrieť.

Inak z Lauternu sa do Hoffenheimu vracia Baris Atik a obratom ide hosťovať do Darmstadtu. To je škoda, niečo v sebe mal, môže to byť ďalší Younes alebo Demirbay. Fanúšikovia FCK už očakávajú, že hneď v tom prvom zápase s Darmstadtom odohrá životný zápas a dá Lauternu gól, úprimne by ma to ani neprekvapilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechaou, co je s Zuffim, to mi neříkejte, že neměl žádné nabídky, když odešel Elneny do Arsenalu, má na víc.

Reagovat
Rudnevs

Čo som pozeral Gerüchteküche na Transfermarkte, tak posledný záznam bola ešte tá špekulácia, jak vtedy prestupoval z Thunu do Baselu, čiže o prestupe vyššie sa zatiaľ ani nešpekulovalo.

Keď tak, tak si môžeš prečítať diskusiu z fórumu fanúšikov FCB: http://www.fcbforum.ch/forum/showthread.php?35702-Luca-Zuffi/page13

Reagovat
jany kozak

Dudinho na plac

Reagovat
Diego2

Panove, pristi vikend hraje Dortmund v Berline.

Daji se nekde sehnat listky? Ci to uz je beznadejne vyprodane?

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele