Stoch: S takovými výkony se můžeme vyrovnat top týmům v Evropě

05.10.2018, 09:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (52)

Přidat komentář
Stiksxx

Jakože i Barceloně?

Reagovat
smazaný uživatel

Stoch bol vždy velký talent , luxus ho nemat v repre . Škoda že pod Kozákom si už viac nezahrá

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že má v hlave nasrané a na druhú stranu sa Kozák hrá že si môže vyberať medzi CR a messim kto z nich pôjde hrať.

Reagovat
Pablos

jakej je vůbec ten důvod sporu mezi Stochem a Kozákem ?

Reagovat
smazaný uživatel

nejsom si presne istý ale myslím že ked leteli z Eura , tak Stoch bol tuším nacamraný a neco mal Kozákovi povedať, tuším tak nejak to bolo

Reagovat
Pablos

oká dík

Reagovat
janinho

udajne mu povedal ze je tucny kokot lebo sa Minkovi nepacilo kolko minut dostal na ME.

keby nebol chuj tak sa mu davno ospravedlnil a zbytocne nezahodil reprezentacnu karieru

a Kovacik sam povedal (lebo bol v tom lietadle), ze aj keby ho Kozak po tomto nominoval tak on mu tu nominaciu nepodpise.

Mino ma naznaky ze trosku rozumu uz dostal, ale stale malo. zase netvarme sa ze by prisiel do repre a bol tam hned rozdielovym hracom.

Reagovat
smazaný uživatel

mal v tom čase vela "excesov" , nedisciplinovanosť, nálepku problemoveho hráča a nakoniec vraj slovne vulgarne nadaval Kozakovi začo sa urazil a vyhodil ho z repre

Reagovat
Pablos

díky

Reagovat
AjaxFans

To zjistíš za chvilku

Reagovat
Sandstorm

Ženit je v evropském měřítku lehce nadprůměrný tým ty TOP týme.

Reagovat
TheMally11

Nežeň se! Neudělej tu chybu

Reagovat
Bucky

Jenže Zenit Slavie dost brutálním způsobem přehrávala. Takže pokud přehrávají lehce nadprůměrný tým, tak není liché myslet na to, že se budou rovnat TOP týmům v přímé konfrontaci. Sparta se takhle před lety v EL taky vyrovnala Chelsea a hrála s ní super dvojzápas, Slavie může taky dělat problémy i těm nejlepším týmům v EL.

Hlavně mě fascinuje, že tu mají zase řeči Plzenaci, kteří od lehce nadprůměrnýho týmu dostanou naprosto zasloužený klepec a měli by konečně mlčet.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne aspon 1 gól tem top týmům ;)

Reagovat
Frantszek

Hráli fakt dost dobře. Zenit se musel urputně bránit.

Škoda té impotence ve finální fázi jako už tradičně u našich týmů. To zakončení našich "profesionálů/ je prostě tragédie.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Nikikrew

Skoda ze nemoze hrat v repre, urcite by bol pre nas prinosom. Ale som radsej zato, aby Kozak isiel von a prisiel Stoch naspat

Reagovat
olis

Reagovat
vladino10

Reagovat
janinho

ak by kozak skoncil (co by mi zase az tak nevadilo), stale podla mna Stoch dlhuje vedeniu SFZ ospravedlnenie za to ako sa spraval. to ze vynadal Kozakovi sa netyka len ich dvoch, takto sa proste reprezentant nemoze spravat.

Reagovat
Nikikrew

Toto berem, mas pravdu ale myslim si, ze kazdy hrac si zasluzi druhu sancu ( ak ju uz Stoch nepremrhal). Mne sa Kozakov styl nepaci, pada malo golov a je to zamerane najma na defenzivu. To, ze sa niekedy sprava ako sedlak a vymysla si, to je vec druha. Na druhej strane SLovakom sa dari vysledkovo takze poziciu ma istu.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoch dostal druhú šancu, keď ho policajti tesne pred reprezentačným zrazom zastavili najebaného v aute. Kozák jasne do médií vyhlásil, že mu dáva druhú šancu.

Reagovat
Nikikrew

nebolo to nahodou este pred Kozakom?

Reagovat
janinho

to s ferrari bolo tusim este pod Weissom st. on ho vtedy myslim na 1 zapas aj vyradil.

Reagovat
janinho

toto nebola u kozaka stochova druha ale vraj uz 3.sanca... ze ten mu uz prepacil nejake 2 velke preslapy. ten chlapec sa v tej dobe absolutne nedokazal vpratat do koze.

kozakov styl sa uz nepaci ani mne. on sa brutalne zmenil... zacal atraktivnym futbalom, pamtam ako krasne sme hrali este v bosne v prvej kvalde ktoru dokoncoval, potom v tej postupovej... ale na ME sa v nom nieco zlomilo a odvtedy najviac lubi vyhru 1:0. jediny zapas co sme hrali ozaj ofenzivne odvtedy bol len doma so skotskom. aj so slovinskom sme hrali pekne. ale inak Jano v poslednej dobe vobec nezvlada.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
AjaxFans

Co udělal?

Reagovat
janinho

na palube lietadla z ME sa vraj pohadal s Kozakom ohladom toho kolko mal hrat a povedal mu ze je "tlusty kokot".

podla mojho nazoru, s prihladnutim na matejovsku povahu Kozaka moze byt Stoch rad ze ho Janco vtedy nevyjebal s padakom v rukach z emergency exitu

Reagovat
Spasitel

Kozák už nemá čo priniesť reprezentácii. Konečne máme ako tak schopný tím a jeho klasická taktika ako pri Ukrajine nás môže stáť veľa kedže on sa už nepoučí.

Reagovat
olis

tak schvalne, vsetci ktori by vyhodili Kozaka, koho ineho/lepsieho a realneho si tam viete predstavit? zda sa ze ludia uz zabudli ako zle sme na tom boli predtym, ten futbal je stale dobry len ako vidim vela ludi je uz prilis navelko a uz by Kozaka vyhadzovali ako prasiveho psa. To ze nie je Stoch v repre je za mna velmi spravne rozhodnutie, ten ma za sebou uz tolko pruserov ze som velmi rad ze uz v repre nie je a jedno ako dobre hra. Druha vec je ze takisto by mal mat dvere zatvorene aj Weiss s cim ma Kozak sklamal, rovnako ako s vyhlaseniami okolo Hamsika. Stale si ale myslim ze momentalne je ten najlepsi koho mozme realne mat aj ked si viem predstavit niektore veci inak, to sa vsak bude diat nech tam bude hocikto.

Reagovat
Nikikrew

Jediny co ma napadaju su Gula a Sevela.

To, ze za Kozaka mame uspechy patri najma vdaka zlatej generacii pretoze si myslim, ze tak dobry kader sme nemali uz velmi dlho. Brankar Dubravka je istota, Skrtel si odohra stale svoj standart a Skriniar je nasa buduca hviezda, krajny obrancovia uz starsi ale stale si odohraju svoje. Stred pola vyborny, Lobotka bude svetovy futbalista, Hamsik nim uz je. Na krajoch dobre hrajuci Mak a niekedy aj Weiss a nas jediny utocnik Nemec hra v repre dobre aj ked tam vidim tu slabinu. Lavicka velmi kvalitna, spomeniem iba Duda, Hrosovsky, Kozacik, Rusnak

Reagovat
olis

hracov mame dobrych, na niektorych poziciach aj svetovych ale spochybnovat Kozakov velky podiel na uspechoch na to ani neviem co povedat... Gula a Sevela su velmi nadejni treneri, ale podla mna by este mali naberat skusenosti, Gula sa teraz moze pri 21ke ukazat ako mu to pojde s repre timom, do buducna by potom mohol prevzat seniorsku repre ak by mu to islo, ale par rokov by to podla mna este malo pockat

Reagovat
pistacik11

Guľa nech ešte ostane pri 21-tke. Takticky zápasy ešte nie vždy zvládne. Ševela je snáď zlý vtip.

Reagovat
pistacik11

Ináč o akých krajoch to hovoríš? Pravá strana Pekarík ok. Stopéri skoro svetová trieda, stred zálohy európska kvalita. Ľavý kraj obrany je slabina, krídla už tiež niesu to čo bývalo, a útok bez Nemca je tiež slabota.

Reagovat
Nikikrew

No Pekarik a Hubocan uz maju svoj vek ale este 2 roky zvladnu. Kridla podla mna mame kvalitne : Mak, Rusnak, Weiss. Nemec je solidny ale ako som spomenul, nemame za neho nahradu a to nie je nasa deviza

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to hodně solidní výkon, ale chyběly tomu vyložený šance.

Reagovat
Pablos

i trošku smůla (či nemohoucnost) ...Souček měl gól na hlavě, bohužel se jen nechal tím míčem učesat a nakonci Ngadeu (nebo kdo to byl) ta hlavička byla taky slušná šance, tam golman podržel. Jinak furt to byl Zenit a bránil dobře, do kuchyně to prostě něják nešlo... zčásti i třeba Slávii, ale víc si myslím organizací okolo vápna Zenitu. Za mě prostě sympatickej výkon i když se špatným výsledkem.

Reagovat
kilobyte

Protože ty top týmy Evropy, což Zenit prostě není, by se Zenitem taky prohráli?

Reagovat
smazaný uživatel

zenit je za zenitem

Reagovat
smazaný uživatel

Zenit či zenit? To je oč tu Zzenit.

Reagovat
Degree

Chcem sa opýtať ako hral Stoch a za zenit Mak bolo to v pohode či jeden z nich bol lepší?

Reagovat
Pablos

Mak v první půli začal celkem dobře hrál aktivně, postupně se vytrácel a prakticky jsem o něm pak už ani nevěděl. Stoch určitě lepší... makal, i když něco zkazil, tak se sprintem vracel. Plus ty střely na bránu ...i když mě tím štve, protože to často volí jako řešení, místo dalšího pokračování útoku, ale pálil dobře a tak něják bych to neviděl úplně kriticky, hrál dobře... pak už mu došli síly a jen posouval míče na dalšího hráče spíš. Takže ve výsledku Stoch určitě zastínil Maka.

Reagovat
Elliasson

Mak se mi celkově zdá, že na Zenit nemá. Pravda, viděl jsem to až od druhé poloviny a kolega pode mnou píše, že první poločas se Robovi povedl, ale... Kuzjajev byl mnohem lepší, když vystřídal Roba.

Reagovat
Pablos

no vyloženě, že povedl se říct nedá... jen, že začal aktivně, ale to vytrácení začalo už v první půli.

Reagovat
Posledni Kovboj

Ja hlavne cumim, jak ho donutili makat. Kdyz prijde o mic, je schopnej sprintovat s hracem az k vlastnimu praporku.

Reagovat
pobody's nerfect

Hráli dobře, ale kolik střel na branku měli z vápna? Prostě potřebují útočníka, na kterého můžou nacentrovat, není možné rozhodovat zápasy zpoza vápna

Reagovat
Pablos

však žádného klasického útočníka neměli ...to je pak taky těžký no.

Reagovat
smazaný uživatel

Zenit slavisti opet breci

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie cely zapas lepsi, Zenit to vylozene odchodil. Stoch vcera delo, jediny, kdo si to z dalky muze dovolit, jini to toiz neumi - vyjimkou Husbauer, taky tam mel jednu dobru pumelici.

Hold se ale hraje na goly a Zenit tam jednoho foukl, pote, co "zapli" na par minut a tak uz to taky skoncilo.

Strely na branu nejak 2:15, silene. Proste byt koncovka, Slavka by vyhrala 0:3 a nikdo by nemohl rict ani pul slova.

Reagovat
smazaný uživatel

Mirečku, ale nehraje se na výkony, nýbrž na góly.

Asi to nebude náhoda, když nejste schopni dát ani 1+gólu baníku o deseti lidech

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele