STÍŽNOST SLAVIE U KOMISE NEUSPĚLA

13.04.2006, 14:21
Aktuality
Po pražském derby byl rozhodčí Milan Šedivý podroben tvrdé kritice z mnoha stran. Za chyby, kterých se v sobotním klání dopustil, mu byla snížena hodnotící známka. Původní "dobrý" výkon byl pozměněn na "uspokojivý". Po jednání to uvedl místopředseda komise Josef Krula.

Na dotaz novinářů, zda-li byla Šedivému omezena delegace na další zápasy, nechtěl Krula odpovídat. "To je interní informace, ale na nejbližší utkání nasazen nebyl," uvedl.

Zástupci komise se sešli, aby prověřili sporné momenty utkání. Hlavním tématem jednání se stala šestibodová stížnost vedení Slavie Praha. Komise uznala, že při zákroku Tomáše Řepky z první minuty měl hlavní arbitr sáhnout ke žluté kartě. Stejně tak se prý měl zachovat i při diskutovaném zákroku Lukáše Doška na Dosoudila v 15. minutě.

Dále podle slávistické stížnosti stál při Pospěchově gólu Zabavník v ofsajdu. "Zabavník ale nijak do hry nezasáhl, neovlivnil brankáře ani mu nebránil ve výhledu," vysvětlil rozhodnutí Krula. Sám slávistický brankář Vorel ovšem tvrdil, že při gólu nic neviděl a zareagoval proto pozdě.

Nejdiskutabilnější okamžik při Dosoudilově vyloučení byl podle Kroupy pro komisi nejjednodušší. "Podle všech doporučení komise UEFA je každý zákrok v takové situaci na červenou kartu a vůbec nemusí dojít k úderu loktem," uvedl předseda pravidlové komise Jiří Kruleš.

Slavia tak u české komise podle očekávání neuspěla. Již dříve se ovšem trenér Jarolím nechal slyšet, že za tohoto výsledku bude stížnost podána právě komisi UEFA.

Autor: Pavel Mašlaň

Komentáře (51)

Přidat komentář
Xavi

Týý vole, to jsou mrdky Milane. V našem fotbale se vůbec nic nezměnilo a když už tak k horšímu! Fotbal u nás fakt asi nemá cenu sledovat! Co to je za klauni?

Reagovat
ronaldinho_10

Na to se vyser, to není důležitý. Podstatný jsou nějaký body. A jinak, Milánku - draku, ty ryby půjdou na účet jako vždycky. tvůju čůrák Pelta

Reagovat
smazaný uživatel

Podstatný je v tom udělat pořádek, ale to u nás nehrozí. Koukám my máme talent na vedoucí pracovníky: politici na hovno, fotbaloví činovníci na hovno, lyžařští činovníci na hovno...

Jak poznamenal tušim Zejdův obhájce: "Divák zakoupením lístku nenabývá právo shlédnout regulérní utkání..." Má smysl něco dodávat?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel se toho moc nezmeni ani do budoucna.. TROCHU OPTIMISMU NE?

Reagovat
smazaný uživatel

Optimismu? V ČR a potažmo českym fotbale? Chlapče, z toho brzo vyrosteš, až ti bude aspoň 20 let, tak tě slovo optimismus ani nenapadne, věř mi ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že to byl Horníkův obhájce, ale to je jen detail, na věci to nic nemění.

Reagovat
HOST*jura

doufám,že tam Slávisti nadhodili tu včerejší penaltu!!!

O tom se asi mluvit nebude,podle nich všechno v pořádku!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě sem ji neviděl, včera sem to nestihal, takže nevim, co se tam stalo, ale nikdo Zlínu nebrání podat stížnost. Ale jestli to bylo mířený od ČMFS tak, že jim "budeme kompenzovat a sebereme vítr z plachet," tak je to ještě horší než po derby... BTW jestli to byla jedna hrubá chyba, tak je to proti derby slabej odvar.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ta hruba chyba stala Zlin 3 body!

Reagovat
smazaný uživatel

jak sem řekl, pořád sem to neviděl, pokud to byla hrubá chyba, tak stála Zlín 2 body a má právo si stěžovat, když si nestěžovali, tak jim samotnejm to asi jako chyba nepřipadalo. Ale to nic nemění na tom, co provedl Milánek v derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Zlin si nakonec stezuje - a chce primo kontumaci zapasu ve svuj prospech a to proto ze za vas nastoupil Svec kterej mel ale dorazit na pratelak repre "19 a bez omluveni nedorazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak Slavisti si stezujou a brecej ale to ze jim pripiskavaj dost casto to nikomu nevadi chudacci

Reagovat
smazaný uživatel

Lukáš Došků fakt nefauloval :D

Reagovat
smazaný uživatel

Wectore, ty jseš fakt neuvěřitelnej demagog trpící stihomamem, že Slávii stále někdo ubližuje. Když vám sudí hodně přísně vyloučí hráče (20 minut před koncem vás pošle do doseti proti deseti sparťanům), je to špatně, protože vás zařízl. Když vám sudí daruje bod vymyšlenou penaltou v 88. minutě (kdy už soupeř prostě nemá čas na jakoukoli reakci), tak je to zase špatně, protože jde vlastně o komplot proti Slávii .

Mám tedy jedno vopravdu jednoduchý řešení: založte si vlastní ligu, kde bude hrát jen slávie, nikdo jí nebude ubližovat, nikdo ji nebude řezat, budete mít mraky titulů a hlavně - nebude tam hrát ta všemocná, všemi protěžovaná Sparta, který byste záviděli každej letenskej drn. Je to asi jediný řešení tohoto problému. Jste prostě vosina v prdeli - stále nespokojení ubrečení slávisti

Já jsem jenom zvědavej, kolika blábolů se ještě od tebe do konce týhle kauzy dočkáme. Každopádně už se těším na další vykonstruovanou teorii, jak se proti tý Slávii všichni spikli a jak ji nikdo nemá rád

Reagovat
smazaný uživatel

á, pán nejchytřejší zase něco řekl...

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem - nechce si založit extra ligu Sparta i se všema korupčíkama? Páč jestli někdo sere celou republika, tak je to spíš Sparta. Ikdyž vlastně by mohla Slavia založit vlastní ligu, imho by tam šly všechny kluby kromě Sparty, vždyť Sparta svou ligu už má - sparťanské předsednictvo, sparťanští rozhodčí, takže už jenom úplně povolit hailování, rasismus i xenofobii ( i když 99,99% sparťanů neví, co ta slova znamenají ) a budete to mít OK...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě si pobreč, co všechno je sparťanský

Mimochodem: jsou sparťanský i ti sudí, kteří pro vás foukaj každej druhej zápas pentli v poslední minutě?

Ty mě bavíš, člověče, ty mě bavíš

No a abych zareagoval na to, že by ostatní týmy šly do tý uplakaný slávistický ligy. Není to pravda. Ostatní týmy by radši ligu úplně bez pražskejch mančaftů

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v jednom s tebou fakt souhlasím. A to, že do sparťanskýho kotle choděj opravdoví ichtilové. Debilové se sice najdou ve všech táborech (i v Baníku, i v Brně, i ve Slávii), ale u nás jsou ty paka fakt nevídaný

Reagovat
smazaný uživatel

Zato ty mě vůbec nebavíš. Já dokážu uznat, i když mě velmi sere, sportovní porážku, ne to co se stalo při derby. Z poslední doby neuznávám 3 věci: derby, zápas v Liberci a Olomouci.

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu to na konci, ale platí to pro vás oba i pro kohokoliv dalšího, koho to bude zajímat Mimopražské kluby si neustále stěžují a nadávají na pražské a jak tady čtu, chtěly by ligu bez Sparty i Slavie. Ale tak to není, i zástupci klubů dali při volbách ČMFS jasně najevo, koho chtějí mít ve vedení. Vybrali si minimum změn namísto očištění českého fotbalu, tak teď si musí pěkně zpapat, co si uvařili...

Reagovat
HOST*Rozhodčí je zmatený jak l

Jde to vidět v každém zápase, protože když se člověk podívá na zápas, kde hraje Sparta Praha, tak každému musí být jasné, že Sparta bude velkým tahounem korupce, nestranný divák musí uznat, že spartě rozhodčí připískávají, je to špatně, ale je to bohužel tak. Je to velmi špatné pro celý český fotbal, není to dobré, je to kritický stav a mělo by se s tím něco dělat, stačí se podívat - když byl ve Spartě vlastimil košťál, tak byl jistě hlavním článkem v uplácení rozhodčí, je to Hanba, co sparta dělá, nejsem fanouškem slavie, dokonce se mi zdá, že někdy slávii připískávají taky, jo no, jsou to hold "pražáci", co se dá dělat, Prague, this is capital of the Czech republic, no co naděláme, ale už ti pražáci lezou na nervy, myslí si o sobě.........No, co no, nic se nedá dělat, proti blbosti se nedá bojovat, rozhodčí v zápase se spartou běhá jako lesní včelička, nedá se na to koukat, to co pískají, to je strašné, takové zákroky, to by se pískat nemělo, no nic, byla by sranda, kdyby se Sparta dostala do finále poháru ČMFS a hrála proti Baníku ostrava, a dostala kotel (búra), to by byla teda prča, to by byla velká sranda, Sparta by si alespoň na rok nebo možná na víc let, kdo ví? odpočinula od evropských pohárových soutěží, a měli by klid.............

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik jsi těch zápasů Sparty teď na jaře viděl a které přesně se ti zdály uplacené? Buď prosím konkrétní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych to mozna zestrucnil na strucnou frazi, ze v ceskej fotbal je stale prolezlej korupci, a to vic nez dost ... jestli si treba ty myslis ze sparta je uplne cista tak ti to brat nebudu. Ani ja uz radeji zadnej konkretni klub oznacovat nebudu. Ale to ze tu je korupce je smutnej fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nic takového netvrdím! Jde mi hlavně o tu větu hned v nadpise "jde to vidět v každém zápase se spartou". Když to jde vidět v každém zápase, tak ať to dokáže. Já to tam nevidím a odmítám to, ale dávám mu šanci to obhájit!

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, nikdo tady netvrdí, že je Sparta čistá, ale mě sere tvrzení, že uplácí jenom Sparta, ikdyž se prokázalo, že uplácí fakt hodně jinejch mančaftů.

Nehledě na to, že tenhle přespěvatel (otipoval bych ho na cca 14 let a zápasy Sparty zná jen z doslechu v hospodě, bydliště někde na severní Moravě) píše, že ve VŠECH zápasech Sparty jí sudí připískávají, jako kdyby byli uplacení. Zákonitě bych chtěl vědět výčet zápasů, ve kterých Spartě sudí pomohli, takovou měrou, že bysme je mohli označit jako podmazané . Když je to přece tak jasný, tak by to neměl být problém, ne?

Reagovat
HOST*jura

wectore,co kdyby si místo těch tvých slávistických keců šel sbírat šrot,aby jste konečně vybudovali ten svůj stánek,nebo jak tomu říkáte!!!Jestli budeš chtít dám vám taky nějakých 20

Reagovat
smazaný uživatel

Nech si tydle výkřiky do hospody k pivu

Reagovat
Xavi

http://www.deniksport.cz/Clanek456318.htm Zajmalo by mě vyjádření pánů : gawerta, jiri - fcb a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

Abych řekl pravdu, tak je to přehnaný. Měli by to přehnaný sparťanství předvádět hlavně na hřišti a ne cintama v novinách . Oba jsou řekl bych "za míň". Nevím, co víc bych k tomu měl psát. Snad, že je mi za jejich řeči jako Sparťanovi fakt hamba. Ale přesně tyhle řeči ocení naši inteligentní kotelníci ...

Ale počkej, nejseš ty Slávista? Já jenom, že by ses vyjádřil k tý Zlínský penaltě, když jste tady po derby vykřikovali něco o čistotě ligy . Wector jako nejslávističtější ze slávistickejch to radši nikde neviděl, tak by mě zajímal názor jinýho seshitce. Jako z udělání se tady žádnej seshitec po tý zlínský ostudě neukázal . Že by si uvědomili, jak moc se ztrapnili ?

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim jak ty, ale já nemám čas prohlížet úplně všechny deníky, jestli si socka a máš na to čas, tak prosim... Ať si Šmicer říká co chce, já mu v tom nebránim.

A ke Zlínu sem se vyjádřil tady a u komentářů k utkání. Záznam uvidim asi až v Dohránu. Ale jak sem řekl: ať si Zlín stěžuje, nějaký kompenzace za derby sou ještě horší. Nebo to prostě Dosoudil dobře nahrál - v tom je ten rozdíl oproti derby, jak se tu ptá "Ital": jedna vážná chyba rozhodčího, protože to hráč umí zahrát, vs. x chyb protože to prostě nechtěl vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

jo a mimochodem "gawert" je ve skutečnosti "qawert"

Udělal jsem v minulosti stejnou chybu a bylo mi za to řádně vyčiněno

Reagovat
Xavi

No jo, qawert! - mimochodem zajmavej nick! Vždycky když ho vidím, tak přemýšlím, co to znamená? Slávista jsem, ale na tu naši ligu už jsem skoro úplně zanevřel. Takže z jarní sezóny jsem viděl jen pražské derby, tudíž penaltu proti Zlínu jsem neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky že to nemusím vysvětlovat znovu, malé Q asi učitelé v první třídě mnoha lidem zatajili

Reagovat
smazaný uživatel

No co k tomu říct. Nejdůležitější pro mě je tam informace, že by se Šmicer měl stihnout do MS uzdravit

A teď k tomu, co chceš asi slyšet mnohem víc. Vůbec nejsem nadšený Sivokovými výroky, už to přerostlo míru hecování. Přehnal to a uvědomil si to pozdě, udělal chybu a při příštím derby se ukáže, jestli se z ní poučil a dokáže tak, jeslti je na vyšší úrovni, než si teď veřejnost myslí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to,že Šedivý nedal po žlutou kartu Řepkovi a pak Doškovi a přísné vyloučení jsou 3 chyby,které ovlivní utkání daleko víc než penalta 2 minuty před koncem?Ty jsi snad spadl z jahody na znak.Na to už se nedá nic říct.Jo a pro ostatní slávisty:Nikdo by vám neříkal,že jste ubrečení,kdyby jste dokázali přiznat,že Sparta byla lepší a vítězství si zasloužila a pak si klidně stěžovali na to,co se vám nelíbí na výkonu rozhodčího.Takhle si člověk,který to derby neviděl,řekne,že ho Spartě vyhrál rozhodčí,což není pravda ani omylem.Tohle by si měl říct člověk o utkání ve Zlíně,jenže o tom nebude ve Sportu 2 dny 5 stran.

Reagovat
Xavi

Řepka červená, Došek červená, vymyšlená červená Dosoudilovi, gol z ofsajdu, při kterém i při zcela evidentním videozáznamu si dovolůjí drze tvrdit, že hráč tam nestínil, směšný trest Blažkovi, šměšně vysoká známka korupčně namočeného delegáta, sedícího vedle morální mrtvoly Košťála, radujícího se z každého gólu Sparty, do korupce namočenému rozhodčímu. . .

Reagovat
Xavi

To všechno zápas sezóny, na který se spousta fanoušků těší.

Reagovat
Xavi

+ neprofesionální chování některých hráčů (viz. nahoře).

Reagovat
smazaný uživatel

Tady na tom je vidět, že máš jednostranný názor a proto nemá cenu se k tomu víc vyjadřovat...

Reagovat
Xavi

Na tom jde vidět, že nemáš odpovědi. Jinak co znamená ten nick qawert?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty chceš tvdrit že to není jednostranný názor??? Všechno je mířeno proti Spartě, část z toho je blbost, část odmítla Komise rozhodčích (ať to pošle Slavia na UEFA a nepochybuju, že dospějí ke stejnému závěru) a proti Slavii ani písmenko. Tak pokud toto není jednostranné, tak asi nevíš, co to slovo znamená...

Reagovat
Xavi

Všechno je mířeno proti Spartě? Bohužel takové bylo derby, takže pokud to nebudeš vyvracet rozumnými argumenty, tak nic nepiš! Rozhodla komise rozhodčích? To si ze mě děláš prdel nebo jsi poslední naivní člověk, co věří v nestrannost nějaké zkorumpované komise "rozhodčích"?

Reagovat
smazaný uživatel

Takové derby teda rozhodně nebylo! ital (viz níže) ti to napsal přesně, asi je fakt zbytečné s tebou ztrácet čas a něco ti vysvětlovat, když nejsi schopný objektivity.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl jeden za druhým!!!Proto si nemůžu vážit ničeho,co je spojeno se Slávií.NIKDY nehledáte chybu u sebe a jenom se na něco vymlouváte.Nadáváte,jak může pískat rozhodčí s koupční minulostí a jednoho takového máte ve vedení.Ještě můžeš říct,že ve Sportu vám tyto nesmysly schválili,vždyť jste je donedávna měli na dresech a je jich plný Strahov!!!

Reagovat
Xavi

Konkrétně ty nesmysly popiš!

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jsi zapomněl na to, že Milan nastavil málo minut

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka červená, Došek červená, vymyšlená červená Dosoudilovi, gol z ofsajdu.Pokud to vidíš takhle,nebudu zbytečně ztrácet čas tím,že tě budu přesvědčovat o opaku.Ani jedna z těch situací není taková,jak jsï napsal,proto jsou to nesmysly.

Reagovat
Xavi

Hmm, takže si zase nic neřekl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele