Startuje tipovací soutěž k Lize mistrů o 60 tisíc korun!

17.09.2018, 19:01
Aktuality
Již zítra startuje nový ročník Ligy mistrů a na EuroFotbalu opět nechybí tipovací soutěž o zajímavé výhry. Pokud ještě váháte, tak máte nejvyšší čas - zapojte se a hrajte o podíl z 60 tisíc korun od sázkové kanceláře Fortuna!

Princip soutěže je jednoduchý. Tipněte si pořadí základních skupin Ligy mistrů, tipujte přesné výsledky zápasů, nasbírejte co nejvíce bodů a získejte podíl na třicetitisícové výhře během základních skupin. Soutěž je rozdělena na několik kol a ceny rozdáváme v každém z nich, šanci na výhru tak mají i ti, kdo se zapojí později. Dalších 30.000 Kč pak bude mezi soutěžící rozděleno na jaře příštího roku, kdy Liga mistrů dospěje do své vyřazovací fáze.

K zapojení se do soutěže stačí splnit dvě jednoduché podmínky. První je registrace na EuroFotbal.cz, druhou pak registrace u Fortuny. V obou případech samozřejmě zdarma. Pokud vám nestačí samotná účast, ale chcete také mít šanci na některou z cen, musíte splnit ještě třetí podmínku - uzavřít během kola, v němž máte nárok na výhru, alespoň jednu libovolnou sázku u Fortuny. Přesné podmínky najdete v pravidlech soutěže.

Máte splněné alespoň první dvě podmínky? Pak vám nic nebrání začít. Před začátkem turnaje nezapomeňte vyplnit své tipy na konečné pořadí základních skupin, za správně umístěné týmy nebo uhodnuté postupující dostanete bonusové body. Pořadí všech skupin je potřeba natipovat do úterý 18.9. do 18:55, tedy do začátku prvních zápasů Ligy mistrů.

Pak se můžete pustit do tipování samotných zápasů. Tipují se přesné výsledky, za každý tip můžete dostat až pět bodů, podle toho, jak moc se liší od skutečného výsledku. Tipy je samozřejmě možné měnit, vždy až do začátku zápasu.

Na stránkách soutěže najdete vše potřebné. Samotné tipování, celkové pořadí i pořadí jednotlivých kol, u každého soutěžícího všechny jeho uzavřené tipy, přehled cen nebo úplná pravidla, která si před zapojením do soutěže pozorně přečtěte. Pokud si chcete své umění porovnávat s kolegy nebo kamarády, můžete si je přidat do svého pořadí, kde pak najdete přehlednou tabulku.

Věříme, že vás naše soutěž zaujala a budete se jí bavit po celou dobu trvání Ligy mistrů. Přejeme hodně štěstí!

Autor: Petr Starý

Komentáře (22)

Přidat komentář
elChe

Kdyby to bylo aspon o 60 milionu... Kvuli par drobakum nema cenu soutezit...

Reagovat
smazaný uživatel

Najde se jich hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Lůza sprostá!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vsadim gule

Cítím ropu..

Reagovat
elChe

Tak si zapal cigaro a bez ji hledat...

Reagovat
Coutinho10

OT: Kdo by si chtěl taky zahrát ofiko fantu na letošní ligu mistrů, tak tady je ta možnost

link: https://gaming.uefa.com/en/uclfantasy/create-team

Svůj název týmu pojmenujte ideálně podle svého EF nicku pro přehlednost

Tu je kód pro vstup do naší EF ligy: MJER4TFQTC

Reagovat
juninho8

Už som si myslel že EF ligu ani nenajdem Samozrejme som mal tím už vytvorený skôr tak to nemám podľa nicku ale OL boys a Juninho to k sebe pasuje

Reagovat
Coutinho10

jasný ok

Reagovat
twelwer

nechce sa mi moc citat pravidla ale na tuto sutaz bude asi stacit ucet iba u CZ fortuny ? alebo aj SK verzia sa moze zapojit ?

Reagovat
PJ

bohužel jen u CZ Fortuny

Reagovat
twelwer

Reagovat
smazaný uživatel

kdo by tipoval o nějakých trapných 60 tisíc Kč, když tady už každý vydělává 3842 eur měsíčně z domova

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
PP

za pár hodin práce denně a stačí ti jen tvůj notebook!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kily

podle nejatraktivnější nabídky dokonce ne měsíčně, ale za tři dny!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard - humus.

Reagovat
ttopi

O víkendu dal 3 fíky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Naopak. Když se míč třepotá v síti a člověk ví, že lupen je výherní... Krásnej pocit. Nebo točící se válce na klavíru... Kulička poskakující po ruletě a padající na nulu... Eso do setu na riveru... To je všechno přece nádhera.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele