Stále máme naději, říká po další porážce kouč Palerma Lopez

20.03.2017, 11:15
Aktuality
V kritické situaci se rovněž ve druhé polovině března nachází Palermo. Sicilskému klubu stále vážně hrozí sestup z italské nejvyšší soutěže, další problém představuje včerejší porážka 1:4 na půdě Udinese...

Palermo přitom v Udine velmi dobře začalo a ve dvanácté minutě šlo do vedení, v závěru první půle ovšem o náskok přišlo a po změně stran hned třikrát inkasovalo.

"Z porážky jsme zklamaní, ale stále máme naději. Teď nás čeká důležitý domácí zápas s Cagliari a z něho potřebujeme vytěžit všechny tři body," uvědomuje si trenér Diego Lopez.

Palermo je v tabulce Serie A na osmnáctém místě, když posbíralo patnáct bodů. Ve hře o záchranu ho aktuálně spíše než vlastní výsledky drží krize Empoli, to z posledních osmi duelů vytěžilo pouze jeden bod a na sestupové pozice má sedmibodový náskok.

"Závěrečné utkání sezony sehrajeme proti Empoli a do té doby si musíme udržet naději na záchranu. Je to škoda, často se ujímáme vedení, musíme zapracovat na kontrole výsledku. Nesmíme rychle svěsit hlavy, zápas trvá minimálně devadesát minut," upozorňuje kouč.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
Thundeus

Když pouštějí důležité zápasy, dobře jim tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jankto!!

Reagovat
M.Vaza

Zřejmě i jeho poslední slova na lavičce Palerma..

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzial, ta tvoja naivita hracom vobec neprospeje.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele