Stále máme na čem pracovat, prohlásil Klopp

29.11.2015, 20:58
Aktuality
Liverpool zažívá po příchodu Jürgena Klopp úspěšné období. Reds zvládli další ligový duel se Swansea, německý manažer byl spokojený, uvědomuje si však, že má jeho tým stále na čem pracovat...

Celek od řeky Mersey po překvapivém vítězství na hřišti Manchesteru City zvládl rovněž zápas s nevyzpytatelnou Swansea, kterou o body připravil James Milner.

Liverpool se tím vyhoupl na průběžnou šestou příčku, přičemž na vedoucí duo Manchester City a Leicester ztrácí šest bodů. "Bylo to těžké. Ve druhém poločase jsme museli částečně měnit taktiku, nakonec ale můžeme být z končeného výsledku spokojení," řekl Klopp.

Bývalý dlouholetý lodivod Borussie Dortmund si však zároveň uvědomuje, že mají jeho ovečky stále na čem pracovat. "Hráli jsme dobře, stále však můžeme předvádět lepší výkony," uvědomuje si liverpoolský manažer. "Za dnešní výkon jsem na hráče hrdý," dodal Klopp.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (462)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele