Srna byl pozitivně testován, fotbal na chvíli odsune na vedlejší kolej

26.09.2017, 10:23
Aktuality
Šachtar Doněck se dnes střetne s Manchesterem City a bude se muset vypořádat s jednou velmi citelnou absencí. V sestavě ukrajinského klubu se neobjeví kapitán Darijo Srna, toho potkala jedna nepříjemnost a místo na fotbal se nyní koncentruje na očištění svého jména...

35letý Srna se v březnu po jednom nesoutěžním utkání podrobil dopingové kontrole a nyní mu bylo sděleno, že měl pozitivní test na některou ze zakázaných substancí. Rekordman v počtu startů za chorvatskou reprezentaci (134) nedostal žádný trest, sám se ovšem rozhodl na čas odložit kopačky a koncentrovat se na tuto záležitost.

"V první řadě a co je nejdůležitější, rád bych ujasnil, že jsem nikdy vědomě neužil žádnou zakázanou látku, stejně jako jsem se nesportovním způsobem nepokusil získat žádnou výhodu. Vyšetřuji možný zdroj té látky a spolupracuji s příslušnými organizacemi. Kvůli tomu, abych se mohl koncentrovat na svou obranu a nerozptyloval jsem tým, jsem se rozhodl přestat hrát, dokud nebude vše vyřešeno. Nyní se budu koncentrovat na očištění svého jména a reputace," sdělil Srna.

"V průběhu celé své kariéry jsem žil tím, že musím neustále něco dokazovat. Dnes mám další šanci, kdy se pokusím dokázat, že to, čeho jsem dosáhl jako hráč i jako člověk, jsem dosáhl díky tvrdé práci, disciplíně a především čestně. Toto není konec mojí kariéry, to vám mohu slíbit," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (19)

Přidat komentář
raduinho

Karma.

Reagovat
El Matador

Bojler

Reagovat
smazaný uživatel

Srna? Nedávají něco špatného do těch kostek soli co se dávají ke krmelci?

Reagovat
Free_player
Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak furt lepší, než kdyby ho srazilo auto.

Reagovat
REPLIKATOR

V tomhle věku je to na ukončení kariéry.

Reagovat
SunFells

Na Ukrajině zvládne ještě 3 roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riquete s čupřinou

V tom Rusku si proste nedaj pokoj

Reagovat
celeb

Chorvat hrajuci na Ukrajine.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Malorusku

Reagovat
celeb

uz davno nehraju v Donetsku, momentalne v Charkove.

Reagovat
Spalovač šancí

je nevinný

Reagovat
smazaný uživatel

Srna je borec. Věrný klubu i když mohl několikrát jít za lepším . Kapitán a hráč z velkým H . Doufám že své jméno očistí , protože u něj věřím že doping vědomě rozhodně nebral .

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, že ho to zatěžuje, ale kdyby nehrál řekněme měsíc, tak to vadit nebude, ale pokud to bude řešit půl roku, herní výpadek pozná a minmálně mu to konec kariéry uspíší. Jinak myslím, že kvůli tomu není třeba přerušovat, třeba vynechat nějaký zápas, když by mu to kolidovalo s cestou ohledně vysvětlování, spolupráce apod., ale čas na spolupráci by byl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele