Sporting po Jesusovi převezme kouč Mihajlović

18.06.2018, 21:34
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kto tam vlastne zostane?

Neľahká úloha.

Reagovat
Seydou Doumbia

asi nikdo ne? Patricio, Bataglia, Acuna, Carvalho ,Fernandes, Dost, Martins...

Reagovat
Inter Eterno Amore

aspoň sa naučia kopať priame kopy

Reagovat
Kucka

Mihajlovic to toci trochu jak Montella, ne? Klubu mraky, ale uspech zadnej.

Reagovat
LeonardoUžoa

nj, ale všude penez a kultury jak sraček

Reagovat
Bandita_Harry

Tak co by si chcel? to AC nebolo v situacii aby sa dralo o titul, ostatne timy ani nehovorim ved to bol vsetko ligovy priemer prinajlepšom co trenoval... s tou Sampou hral nahodou dobry futbal a kvalifikovali sa do europy s Turinom hral ich maximum minimalne co sa tyka vysledkov...Sporting je prvy tim s ktorym by mal hrat spicku tabulky, no klub nieje zrovna v idealnej situacii no mohol by to vyuzit a spravit si reputaciu....

Reagovat
Benfica

Braga alebo Guimarães na tretie miesto..

Reagovat
smazaný uživatel

cakal som Sa Pinta

Reagovat
Benfica

odmietol..

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu co kolovalo za jména, tak asi dobrý.

Reagovat
STR

Patricio podle mě má na top klub. To si možná ještě pohoršil tím angažmá u Wolves, i když pokud tam potvrdí svoji kvalitu, nebojím se, že by se o něj příští sezonu netahaly top kluby. Po období, kdy se tahali do Sportingu všelijakcí hráči, Wolsvinkel byl top, Schaars taky nebyl špatnej se zdálo, že dochází konečně k nějaké stabilizaci toho klubu, bohužel teď se zdá, že Sporting začíná pomalu úplně od znova. Psychika tam bude stát za starou belu, ale snad zabojují mladí kluci a nakoupí se hráči, kteří budou bojovat za Sporting. Jenom že kdo by se teď hnal do Sportingu?

Reagovat
LeonardoUžoa

Ted jsou uplne v prdeli a kvuli cemu...

Reagovat
Benfica

kvôli prezidentovi..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Benfica

Reagovat
smazaný uživatel

I ČR coby stát jde postupně do <> a prezident tomu moc nepřidává.

Reagovat
Benfica

hej no Zeman žiadna výhra nie je.. vlastne Bruno de Carvalho je taký futbalový Zeman..

Reagovat
noustres

Patrício byl základní kámen, kdyby měl Jesus ještě o něco větší možnosti, mohl skloubit mladý kluky z akademie a nějaký Dosty, Battaglie, nebo Carvalhy. Cesta rozjebá.í klubu do srač.ek je dnes holt cesta, kterou sejou pomatený lidi ve vedení, který se řídí bůhvíčím. Navíc koncovka sezony, kdy nějaký fans "zaůtočili" na mě opravdu působí dojmem jakési "zaprodanosti" zápasů, jinak takové výsledky jsou naprosto postavené na hlavu.

Reagovat
FC Porto FC

Na to co se tam děje je to ještě dobrej trenér

Reagovat
Frantszek

Masochista

Reagovat
noustres

Tam se to rozes.alo, buď je to nakopne k jedné skvělé sezoně, nebo půjdou do hnoje a budou rádi za 4-7 flek. Přitom akademie je jedna z nejlepších. Paradoxně má klub stále velkou zadluženost i přes talenty, které vyprodukovala.

Reagovat
Benfica

Bruno de Carvalho už nie je prezidentom Sportingu.. v sobotu ho na valnom zhromaždení odvolali členovia klubu. Za jeho odchod hlasovalo 60% sócios Sporting Clube de Portugal, SAD.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele