SPORT: NEDVĚDA CHCE BARCELONA!

14.02.2004, 09:08
Aktuality
Podle neoficiálních informací deníku Sport se o českého záložníka Pavla Nedvěda zajímá španělská FC Barcelona! Podle Sportu to uvádí server Tribalfootball. Po Chelsea a Manchesteru United tak Nedvěda zkouží zlákat i katalánský velkoklub, i když se nedávno v médiích psalo, že klub už nemá peníze...

Pavel Nedvěd by mohl do Barcelony přestoupit za 25 milionů liber, v přepočtu kolem jedné a 1.215 miliardy korun!

Vyjádření záložníka Juventusu se zatím deníku Sport nepodařilo získat, ale již několikrát uvedl, že chce ukončit kariéru v Juventusu.

Loňského nejlepšího hráče v Evropě by chtěla Barca získat v létě. Prezident katalánského týmu by rád nabídl jako výměnnou i své hráče. Generální manažer Juventusu by na to přistoupil a nechal se slyšet, že by jednou rád přivedl do Juve Puyola a Kluiverta.

Z Juventusu by mohl odejít i David Trezeguet, o kterého se zajímá AC Milán. Podle odhadů nabízí Milán 980 milionů korun.

O záložníka Bayernu Mnichov Owena Hargreavese má vážný zájem italské AS Řím! I když se už zdálo, že anglický záložník přestoupí do FC Liverpool, tak se najednou objevilo AS a nabízí i přes své veliké finanční problémy slušné peníze. Slušné, že je to o 200 milionů víc než nabízí Liverpool!

Trenér římského celku Fabio Capello už kontaktoval Bayern Mnichov a zdá se, že je vše na dobré cestě, aby Hargreaves přestoupil!

"Už před Eurem 2004 bychom měli začít jednat," řekl Capello, ale kde sežene peníze, když má AS Řím veliké problémy? "Prezident mě ujistil, že má peníze na koupi dvou či tří hráčů připravené na léto," informuje Capello.

V Liverpoolu jsou se zájmem AS překvapeni. "Neočekáváme, že by měl zrovna do AS Owen Hargreaves přestupovat. Řím má veliké problémy. Náš zájem by se mohl změnit v přestup, ale až tak jednoznačně to zase nevidím. Klidně by mohl ještě zůstat na příští sezónu v Bayernu," řekl manažer LFC Gerrard Houllier.

AS Řím se snažil zlákat i Edgara Davidse, ale nepodařilo se mu to. "Chtěli jsme ho moc, svými výkony nám mohl hodně pomoci," říká Capello. Ale nakonec Davids zamířil do Barcelony.

Argentinského útočníka Saviolu, který momentálně hájí barvy Barcelony, by rád získal FC Juventus! Italové nabízí kolem 680 milionů korun. "Jsem rád, že se o mě Juve zajímá," říká Saviola.

Juventus by rád začal jednat o Saviolovi už před Eurem 2004. "Budeme chtít jednat dříve, abychom už měli jistotu, že je náš," řekl trenér Juve Lippi.

zdroj: fotbalovenoviny.tk

Autor: Pavel Janega

Komentáře (40)

Přidat komentář
HOST*Kobra

Pohnojil by sis karieru. Hrajou tam skoro sami lameri!!! Raci zustan v klidu v Juventusu. A kdyz uz tak at Juventus proda toho Trezegueta a kupte si Saviolu, ten je snad Jediny dobry hrac v te Barcelone.

Reagovat
antimadrista

Di do háje, Juventus je proti nám maloklub. Ale já Nedvěda nechci, jsou to vyhozený peníze a Saviola není na prodej. Saviolův odchod je nesmysl, Barca má v tuhle chvíli pouze 3 útočníky: Saviolu, Kluiverta a Sergia Garcíu. Saviola je klenot, Sergio García je zase domácí talent a Kluivert je extra třída. Odchod některýho z nich nepřipadá v úvahu, když už, tak to bude Kluivert, ale to by bylo pouze tehdy, kdybysme měli pořádnou nahrádu v kapse.

Reagovat
HOST*Max-Wesslo

antimadristo, tak ten maloklub byl loni ve finále Ligy Mistrů a v kádru má nejlepšího hráče světa uplynulého roku, za to Barcelona to drtí někde v lepším středu španělské ligy......

Reagovat
PJ

Maloklub...

Reagovat
HOST*

Ty magore,se koukni na jakym místě je Juve a kde Barcelona.A kdyby neměli Ronaldinha tak jsem na propasti sestupu.A myslíš že nákup Nedvěda je jako ztráta? Dit je to nejlepší hráč na světě ty idiote.Tam se akorát zhoršil.To je jako by u nás Poborský přestoupil do slovenský Artmedia Petržalka!!

Reagovat
HOST*Honza

maloklub? tak porovnej sestavy... a uvidis kdo je vuci komu maloklub!!! barca se topi v dluzich a maji nejslabsi muzstvo v historii!!!

Reagovat
HOST*Miguel

Ty mas fakt tu hlavu jenom proto aby ti nenaprselo do krku. Vod roku 1998 (vcetne) dokazala Barcelona velky kulovy (2x-titul 1x 2.misto, 1x Spanel.Pohar) a JUVE (3x titul, 2x 2.misto, 1x Itals.Superpohar a 2x Finalista LM) navic pokud vim tak loni vyradil ten maloklub o kterym mluvis ten tvuj hvezdama nabitej tym Barcelonu. A navic v Juve sou penize (stoji za nima FIAT (Ferrari) ). Za barcelonou stoji leda prazdnotou zejici pokladna. Tak tady nepis takovy hovna antimadristo. Doma ti asi rikaji magore, protoze ja bych ti tak rikal.

Reagovat
HOST*adam

Pravda je, že Vieriho asi Barca koupí.Ale ani ten jim moc nepomůže. Už o tom tady jeden článek byl..Řekněte někdo Antimadristovi, že nemusí mít strách. (Ale asi to nikdo nedokáže).Nedvěd nemá jediný důvod proč po třicitce odcházet z Itálie. Je pravda, že na Nou Campu by se neprosadil, protože on by tam neměl s kým hrát. Tam každý hraje na sebe...S tím ale v dnešní době se daleko nedostanou.

Reagovat
PJ

To mi přece Vieri nemůže udělat, aby šel do Barcelony. To bych jí snad musel začít aspoň trošku fandit, anebo se jít rovnou oběsit...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti dám lamery ty vemeno!!! FORCA BARCA

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně nééé Nedvěda.Je to sice nejlepší fotbalista na světě,ale za 2-3 roky z něj bude hráč na odpis.On sám prohlásil,že chce ukončit kariéru v Juve.Tak mu v tom nebraňme.Nebude se přece učit španělsky na stará kolena.Je to škoda peněz pro Barcu a ta jich zas tolik nemá.Za ty peníze může koupit jiné perspektivní hráče(Van der Vaart,Kežman...) Forca Barca!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Navíc lidi,antimadrista má právo na svůj vlastní názor! On do vás taky takhle nejebe. Ten můj je stejnej. Saviola má budoucnost v Barce,nikde jinde. A nedvěd je pro Barcu zbytešnej jako třba Burgos pro Real! Do našeho sysému by vůbec nezapadl (podle mě). Přjde k nám Viery,nebo Van der Vaart.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou bude nejlepší úrok na světě Saviola-Sergio!

Reagovat
PJ

Má právo na názor stejně jako všichni ostatní. A to všichni ostatní mu dali jasně najevo, že ten jeho názor je "tak trochu" mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak pro koho...

Reagovat
exmafie

Treba pro me

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám,to je věc názoru

Reagovat
PJ

Jasně, jak pro koho. Ale všimni si, že je to pro velkou většinu. Nezaujatej člověk, kterej nefandí ani Barceloně ani Juventusu, ti řekne totéž. Juventus je v posledních letech úspěšnější než Barcelona, to popřít nejde, takže to co napsal antimadrista je prostě nesmysl. Vy si sice můžete myslet něco jinýho, ale vy ste strašně zaujatý, tak se nedivte, že ste se svýma názorama sami...

Reagovat
HOST*Tony B.

Já se někdy divím, jak se necháte všichni vyprovokovat Juve je super klub, ale Barca taky, ikdyž se jí poslední rok a něco nevede. Ale zase kdo minulej rok překonal rekord AC Milano v lize mistrů? Co bychom zato dali mít tady aspoň jeden takovej(klub).

Reagovat
smazaný uživatel

V příští sezoně Barca svůj rekord ještě vylepší,a bez porážky dojde až do finále!

Reagovat
exmafie

Reagovat
PJ

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
HOST*Vito

Proti odlišným názorům nic nemám...ale že juventus je oproti barce maloklub.Bože tak taková hláška vejde do dějin. 1. Srovnjte si sestavy, barca na tom neni spatne - ronaldinho,savola,garcia,enrique proč ne....ale oproti Del piero, Nedved, Trezeguet, Buffon, Zambrotta, Di vaio, Thuram, Juliano....snad je to jasny. 2. Saviola do juve, proc ne, pochybuju ze je neprodejny.co nas asi sport naucil je ze nikdo neni neprodejny.....odchod Zidana do madridu, Figa do madridu, Ronalda do madridu, Nedveda do Juve Vieriho do Interu, Crespa a Verona do Chelsea, nebo Roberta Baggia kdysi z Juventusu kdyz byl v nejlepsim...maloktery hrac je spjat s klubem na furt jen fotbalove hvezdy za ktere stoji tradice i cele mesto...Raul,Del piero...myslim ze hodne prestupu se udalo, kterym bychom se kdysi smaly...3. Za pos 5 let barca ma akorat nejakej ten titul a pohar.inak bida a v lize uz tradicne a v eu poharech je to ostuda. Ale Juve. dva tituly po sobe, pak titul v roce 97,98...nejakej ten ita pohar a k tomu finale ligy mistru 98,2003. kdyz pudem dal tak 97 a vitezstvi 95 plus pohar intertoto.. 4. Penize . za juve stoji ferrari a fiat a prachu ma dost, zatimco barca dluhy. 5. Juventus barcelonu vyradil min.rok v lize mistru, takze i v prime konfrontaci je lepsi, a nechcu slyset ze meli stesti, lepsi postupuje tak to je. 6.cizi nazory me nevadijou, ale hovadiny a tak trapne jako vyrok barcelonaka vyse je trapny,nepodlozeny a nesmyslny. jako kdyby napsal ze 1 a 1 sou 3. pro priste si to nech pro sebe nikoho to nezajima a akorat do tebe vsichni jebou a ty FNUKAS.

Reagovat
exmafie

hmmmm....hezkej projev

Reagovat
PJ

To jo.. Už vidim ty reakce typu "... a stejně sme lepší"

Reagovat
antimadrista

Hmm a co řekneš na tohle: Barca má svou vlastní televizi-Barca TV a co Juventus? Že by na to neměl?

Reagovat
smazaný uživatel

FORCA BARCA!!!!!

Reagovat
HOST*yarda

Hm, pak tedy chudáci ti, co se na ní dívaj´.

Reagovat
HOST*Miguel

Aspon nemusi na tragedii chodit do divadla

Reagovat
smazaný uživatel

FORCA BARCA!!!

Reagovat
HOST*yarda

Reagovat
Mr.Jindros

jooo, tak to je argument jako hrom

kdyz mate horsi vysledky, k cemu vam je televize

Reagovat
PJ

Hehe, to si mě dostal. Ale něco se vždycky musí najít, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsoo to jen důkazy tohože je Barca lepší!!

Reagovat
PJ

Jasně, má svojí televizi a hned je lepší než ostatní...

Reagovat
HOST*VITO

pokud hodnotime silu klubu podle techto veci tak pak bez barcelonaku nekam. inak by to vyhral ac milan a man utd... barcelonska regionalni televizka snema se rovnat nemuze...Ale myslim ze lidi, my, co mamec radi fotbal ( miguel, PJ,vicent,merenques) hodnotime tymy podle vysledku, soupisek, tradice atd....takze dej si k svacine hovno a bez spat ty katalanska obludo

Reagovat
HOST*

Klucíí nebijte se Já taky fandím, - Slavii !!! (film Proč)

Reagovat
HOST*Michal

Ked uz chce Barka predat Saviolu tak preco ho nevimeni do Juve za Trezegeta ked uz ho tak chce.Ale podla mna bi spravili chybu.Radcej Kluivert za Trezeg. A Nedved to bi boli vyhodene peniaze ku vsetkej ucte k nemu je uz stary za tie peniaze bi mohli mat za tie peniaze rovnako kvalitneho hraca a mladsieho

Reagovat
HOST*WIZARD

JUVE je nejlepší !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele