SPEKULACE Z PREMIER LEAGUE (2)

03.01.2007, 14:41
Aktuality
Čtyřiadvacet hodin uteklo jako voda a je tu druhý díl našich Spekulací z Premier League. Koho si jako posilu vyhlédl David Moyes z Evertonu? Za jaké hráče plánuje utratit poskytnuté peníze Alan Curbishley? A jakého bývalého spoluhráče chce do Leedsu přivést Dennis Wise?

Působení Barryho Fergusona v Glasgow Rangers se podle všeho chýlí ke konci a toho se snaží využít David Moyes, skotského záložníka by rád přivedl zpět do Evertonu. (různé zdroje)

Ivan Campo měl z Boltonu zamířit za 2,5 milionu liber do Bilbaa, všem spekulacím ale učinil přítrž hráčův agent. Campo i nadále zůstane na Reebok Stadium. (agent Miguel Angel Cermeno)

Javier Mascherano chce odejít z West Hamu, což je signálem pro znovuobnovení zájmu pro Juventus. (Daily Star)

Sheffield United je připraven nabídnout dva miliony liber za Matthewa Kilgallona z Leedsu. (Daily Mirror)

Do Leedsu by naopak mohl přijít Tore Andre Flo, manažer Dennis Wise je připraven svému bývalému spoluhráči nabídnout týdenní plat šest tisíc liber. (různé zdroje)

A ještě jednou Leeds. Na Elland Road by mohl zamířit Alan Thompson, s nímž již nepočítají v Celtiku. (Daily Mirror)

Manažer West Hamu United Alan Curbishley překvapivě projevil zájem o útočníka WBA Johna Hartsona. (Daily Express)

Curbishley by do Upton Parku rád přivedl rovněž Hartsonova současného spoluhráče Nigela Quashieho. (The Guardian)

V hledáčku "Kladivářů" je rovněž Moritz Volz z Fulhamu. (The Times)

Chris Coleman je připraven zaměstnat dalšího Američana, v hledáčku manažera Fulhamu je obránce Standardu Lutych Oguchi Onyewu, za kterého je připraven nabídnout jeden milion liber. (Daily Mail)

O obránce Southamptonu Garetha Balea mají zájem nejmovitější kluby v celé Anglii, mladého obránce to ale nechává klidným a chce i nadále zůstat "Svatým". (Daily Express)

Kormidelník WBA Tony Mowbray je ochoten prodat hvězdnou dvojici Nathan Ellington a Zoltan Gera za kombinovanou cenu pět milionů liber. (Daily Star)

Everton by z Hibernian velmi rád získal rebela Scotta Browna, skotský klub za něj však požaduje dva a půl milionu liber. (Daily Mirror)

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Onyewu do Fulhamu!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele