SPEKULACE Z PREMIER LEAGUE (1)

02.01.2007, 17:31
Aktuality
Úderem půlnoci se v pondělí otevřel zimní přestupní termín pro sezónu 2006/2007. V evropských klubech tak opět začíná známé "škatulata, hejbejte se" a my nebudeme chtít, co se informací o možných přestupech týče, zůstat pozadu. Ode dneška na našem portálu začíná seriál zaměřený na možné transfery v anglické Premier League, zde je jeho první díl...

O tom, že na všem špatném je i něco pozitivní, se přesvědčil manažer West Hamu United Alan Curbishley. Ten dostane po porážce 0:6 od Readingu a zranění Leeho Bowyera na nové posily nikoli 15, ale hned dvacet milionů liber. (Daily Telegraph)

Portsmouth by z Birminghamu rád získal obránce Matthewa Upsona, za něhož je připraven zaplatit čtyři miliony liber. (Daily Mirror)

V jednom ohni je poslední dobou Gareth Bale, o mladého obránce Southamptonu mají zájem kluby jako Arsenal, Tottenham, Manchester United nebo Real Madrid. (Daily Mirror)

Stuart Pearce je přesvědčen o tom, že obránce Micah Richards zůstane i nadále v Manchesteru City. Mladý obránce je podle manažerova vyjádření ve svém působišti "fantasticky šťastný".

Nováček Premier League z Watfordu chce své problémy v útoku vyřešit angažováním Collinse Johna z konkurenčního Fulhamu. (The Times)

V hledáčku Watfordu je rovněž Robert Earnshaw z Norwiche, o něhož má zájem také Portsmouth. (The Times)

Ashley Young z Watfordu má v Premier League stále více fanoušků, po Arsenalu a Liverpoolu se do zástupu uchazečů o jeho služby zařadili také West Ham a Charlton. (The Times)

Fulham zvažuje nabídku na přestup Simona Daviese z Evertonu. (The Times)

Newcastle zřejmě neuspěje s možností angažovat Petera Crouche, dalším útočníkem na seznamu Glenna Roedera je údajně evertonský James Beattie. (The Times)

Manažer Portsmouthu Harry Redknapp odmítá možnost prodeje stopera Sola Campbella, kolem něhož krouží Chelsea. (Daily Express, The Times)

Yossi Benayoun je možná na cestě z West Hamu, kde nedostává příliš příležitostí ukázat se na hřišti. Zájem o něho je v Manchesteru City, Boltonu a Beitaru Jeruzalém. (The Sun)

V Sheffieldu United možná brzy rozbijí prasátko, na příchod Davida Nugenta z Prestonu by mohlo padnout rekordních šest milionů liber. (Daily Mirror)

Portsmouth by z Benfiky rád získal Manuela Fernandeze, ovšem pouze v případě, že portugalský klub sleví ze svých finančních požadavků (12 milionů liber). (The Sun)

Útočník Arsenalu Anthony Stokes by po ukončení hostování ve Falkirku mohl i nadále zůstat ve Skotsku, do kádru by ho chtěl manažer Celtiku Glasgow Gordon Strachan. (Daily Express)

V závorce za zprávou je vždy uveden zdroj, který informaci přinesl

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hmmm, Alan Curbishley má na posily 20 milionů! To je jen o pět méně než dostane Fergie, Za dvacet už se dá sehnat kvalitní posila(y).

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

taky jsem čuměl... za 20 se dá dobře nakoupit

Reagovat
smazaný uživatel

Spekuluje se o SWP, který by se dost hodil.

Reagovat
HOST*Heretic

Tak to by bylo hned -10mega...dalsich 10 na Benta!

Reagovat
HOST*master

Spíš bych koupil někoho do obrany k Antonovi.

Reagovat
HOST*

len nech young nejde do west hamu ti uz pokazili dva velek talenty(teveza a mascherana).a stokes nedje nikamwenger si ho xce nechat u nas.a ta sprosta chelsea xce zase sekcihňch more.taki trener ako je mourino by som bol aj aj daljtem i 100 mil na nakupy a mozem trenovat dpc kkt

Reagovat
HOST*master

Ti talenti (Tevez a Mascherano) možná tak pokazili whu ne whu je

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele