Špatné zprávy pro Neapol: Ghoulam si vážně poranil koleno

02.11.2017, 13:49
Aktuality
Černé prognózy se potvrdily a Neapol tak stráví minimálně většinu zbytku tohoto ročníku bez jednoho ze svých klíčových hráčů. Levý bek Faouzi Ghoulam si ve včerejším utkání s Manchesterem City kompletně přetrhl přední zkřížený vaz v koleni a čekají ho nejméně čtyři měsíce na marodce...

Autor dvou ligových branek a tří asistencí se zranil zhruba po půlhodině hry a teprve při jeho absenci záhy Neapol od anglického soka inkasovala čtyři góly, které ji uvrhly do velice nepříjemné situace poměrně daleko od postupu do osmifinále Ligy mistrů.

Dnes se šestadvacetiletý Alžířan vydal za specialistou, který potvrdil obavy o přetrženém předním zkříženém vazu v pravém koleni. Zítra ráno by Ghoulam měl být operován a od fotbalu potenciálně může dostat pokoj až na půl roku.

Pro ofenzivně laděného zadáka se jedná o první úraz kolena v kariéře, na marodce doplní totožně zraněného útočníka Areka Milika. Jinak se zatím lídrům italské Serie A zranění vyhýbají.

Autor: Tomáš Daníček / football-italia.net

Komentáře (29)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Poslední dobou se s timhle zraněním nějak roztrh pytel...

Reagovat
mastakillah

Tohle byla prozatím jeho nejlepší sezóna u nás. Velká škoda, jak pro něj, tak hlavně pro Neapol .... snad seženeme adekvátní náhradu

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je spis rana pro Man City,ktere ho v zime chtelo jako nahradu za Mendyho. Ted budou hledat levyho beka oba Ale co sem slysel, tak se mluvi u City o Hectorovi s Gerhardtem a v Neapoli uz padlo jmeno Grimaldo

Reagovat
MySch017

Grimaldo sa zacal spajat aj s United.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky. Bude o nej boj

Reagovat
El Cid z City

nepodepsal novou smlouvu? toho by nám v zimě určitě neprodali, kor letos

Reagovat
smazaný uživatel

Bertrand

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Eterno Amore

That’s why INTER more than just a club, INTER is LIFE !

Reagovat
Diego2

Nejmene 4 mesice....strasne to jde ku predu. Ja pred par rokma byl mimo cely rok. Ja vim ze jde

o neporovnatelne podminky pro me a pro ne ale stejne.

Reagovat
fantomas

Nejméně, většinou je to furt půlrok.

Reagovat
olis

velky nezvyk mat v time dve taketo vazne zranenia kratko po sebe, som zvedavy ako sa sance chyti Rui, dufam ze to s nim bude lepsie ako v AS ale mam dost velke pochybnosti kedze mu Sarri doteraz nejak nedaval sance

kazdopadne v zime musi niekto prist na kraj obrany a aj do utoku, pokial pride Inglese a na kraj obrany nejaky priemerak tak na nejaku trofej asi mozme zabudnut... idealne by bolo priviest niekoho na RB kto by bol vaznou konkurenciou pre Hysaja pretoze ten uz od minulej sezony upada do tazkeho priemeru a nezda sa ze by sa to malo zmenit, naopak Ghoulam hral tuto sezonu fakt perfektne, to bola radost ho sledovat, teraz uz len dufat ze operacia dopadne dobre a liecba pojde tak isto dobre ako u Milika...

paradoxne ako spomenul 10 v druhom clanku, toto moze napomoct k tomu aby Ghoulam predlzil zmluvu aj ked uz sa pisalo ze je tam dohoda a do konca roku by malo prist k podpisu, ktovie ci to bola pravda pretoze to sa pise uz pol roka... na druhej strane som zvedavy ako sa k tomu postavi ADL ci nebude skusat vyjednat nizsi plat alebo nieco take, naposledy ked sme sa rozhodli dat vysoky plat Zunigovi tak to dopadlo katastrofalne aj ked doteraz tvrdim ze to bol spravy krok

Reagovat
Eldarion

Ghoulam je dosť veľká strata, často prehliadaný ale jeden z najdôležitejších hráčov SSC. Najlepšie by bolo pre vás zohnať niekoho kvalitného na polročné hosťovanie, niekto kto nedostáva šancu vo väčšom klube ale otázka je, že kto? Kvalitných krajných bekov bolo vždy málo plus či sa dokáže hneď implementovať do toho "iného" štýlu čo hrá Neapol.

Reagovat
olis

ja som rozmyslal nad Vrsaljkom ktory v Atleticu moc nehrava, ale otazne je preco nehrava, on ma za sebou viacero zraneni a vobec neviem ako na tom momentalne je, este ked bol Sassuole tak bol dobry a aj sme ho chceli

Reagovat
smazaný uživatel

Durm, Baba by nemuseli byt spatni, Barreca by byl vhodny. Osobne bych zkusil treba nekoho jako Augusstinson nebo Tierney ale ti letos volni nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

DEAL DONE: Éder has signed a new four-year contract at Inter Milan, keeping him at the club until 2021.

bol som v tom, ze skor pojde prec. Zaujimavy krok.

Reagovat
lnterista

Super ze podepsal...neremca a kdyz dostane sanci tak maka

Reagovat
Inter Eterno Amore

takí hráči sú veľmi cenní

Reagovat
Nuno čomes

Proti slabším týmům zkusit klidně na podhrotu. Taky jsem čekal, že spíše půjde pryč, ale evidentně je se svou rolí obeznámen a hlvaně ho chtěl udržet Spalletti.

Reagovat
smazaný uživatel

ano tiez si myslim, ze to bol dobry krok, len prekvapivy. o to vacsi respekt ze aj ked hra malo, tak chcel ostat

Reagovat
JackDaniels.

Ghoulam nám bude veľmi veľmi chýbať, hral vo výbornej forme na strane s Insignem... dúfam že nám zranenia nepokazí a skvelé rozbehnutú sezonu!

Reagovat
Furia Ceca

OT: Včera jsem řekl svýmu skotskýmu kolegovi, jehož táta je Ital, že fandím Juve. A on mi dneska dal tričko s autogramem Paula Dybaly (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).

Reagovat
Alberto Aquilani

pošli adresu, pošlem ti tričko s podpisom aj Van der Saara,

Reagovat
Furia Ceca

To nebyl můj idol

Reagovat
stuff

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele