Sparta zhodnotila podzim jako neúspěšný, ale trenér Bílek zůstává

14.12.2007, 13:11
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ještěže tak.

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavne by meli prijit zmeny v klubove politice a ve vedeni klubu

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to se mi jenom zdá, Sparta pod vedením Bílky hraje snad nejhorší fotbal co pamatuji. Kotrba toho taky moc nenatrénoval, ale aspoň padalo více golu. Kolik jich letos Sparta nastřílela evropským týmům? Vždycky odjížděli s nulou!! !!! Prostě fotbal až z toho očí bolí . Podle mě BÍLEK ven KŘETÍNSKÝ ven !!!!

Reagovat
alias

Naprostý souhlas. Tenhle tým nemá žádný ksicht. Nejhorší fotbal za posledních 25 let.Odpudily fanoušky, za chvíli to bude na Letné vypadat jak na Julisce. Křetínský se chvástal, že dosáhne průměrné návštěvnosti na Spartě 15.000 na zápas, ale zatím to vpadá na 1.500...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za Pospěcha chce Wolfsburg dát jen 40 mega, osobně nechápu, čemu se sparťané na netu diví, to je prostě nepčast v LM, my to s latkou, Skácelem, Vachouškem nebo Pitákem zažili také.

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna Vachouska bych neuvadel, za toho Slavie dostala, mam pocit, ze docela dost.

Reagovat
smazaný uživatel

50 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

80

Reagovat
smazaný uživatel

já vím duchaplný komentář ale na to nejde nic jiného říci.

Reagovat
smazaný uživatel

No mozna bych Bilka pritovnal ke Capellovi, ohledne taktiky a stesti :) Sparta taky hraje ze zadu, dava slepene goly od "pana" strelce Libora Doska, uz to neni to co to byvalo, ale snad se to jeste zmeni...

Stejne nakonec tu ligu a pohar vyhrajem :o)

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou docela silný slova přirovnávat Bílka s Capellem...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to uz neni mozne zase stahnou voriska,ktery se konecne chytnul a zase ho skurvi a pak ho zase nekam poslou a furt dokola...

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak tenhle krok zhodnotí až čas. U mě je to se spokojeností 60 na 40 PRO. Uvidíme

Reagovat
Kapřík

Docela by mě zajímalo co s tim stoperem, navíc se Brezinský vrací do Liberce, takže klasickej stoper už je jenom Řepka. Dal bych taky příležitost třeba Krobovi-i když to je hlavně levý obránce-a Beutelovi z béčka, jdou na ně slušný reference.

Reagovat
smazaný uživatel

Křéťo proč? Bílek je neschopnej, nemá výsledky a hra je hrozná. I přesto ho neodvolaj. Na co čeká? Až se to potvrdí tím, že nebude titul nebo opět spoléhá na štěstí jako loni, kdy ten titul udělali dík neschopnosti soupeřů?

Hlavně ať si nechají ty navrátilce do útoku. Sice gólů nedali málo, ale spoustu toho zahodili a hlavně góly dávali proti sestupujícím. A taky je dobře, že jde pryč Brezinský!!! Ten mi přišel jako nasazenej od soupeřů. Kopyto jedno. Akorát kazil, prakticky kdykoliv hrál, tak udělal chybu, po které padnul gól.

Reagovat
-Kopy-

To kopyto si odpusť.

Když hrál u nás v MB, tak patřil mezi nejlepší stopery ligy. Svoji misi ve Spartě(skurvit co půjde) splnil na jedničku.

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba je především ve vedení, Křetínský nedělá chyby, ale hrubky, viz. v minulosti sms Poborskému.... přesně takhle má jednat vrcholový manager se zaměstancem Když se někdo náhodou chytne, je hned na odchodu a adevkátní náhrada skrátka neexistuje. Takové chby nedělají ani podprůměrné evropské týmy. Porovnávání s Evropou v posledních letech má největší vypovídající hodnotu...

Reagovat
smazaný uživatel

Mara Kulic!

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo jasné,že Křetínský Bílka nevyhodí. Křetínský by měl pěstovat kytky a ne motat se do fotbalu,v něm se totiž chová jako slon v porcelánu a nejhorší trenér který kdy na Spartě byl to tam bude mrvit dál. Opravdu zářivé vyhlídky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele