Sparta se podle ruských komentářů zhroutila po prvním úderu

17.02.2017, 11:34
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (69)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Konateho skvely comeback

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo něco, to by vydalo minimálně na film

Reagovat
smazaný uživatel

spíš seriál

1 díl) Konaté

2) SuperTom v WHU (2 redky v prvních 3 zápasech)

3) Rosa a jeho kariéra po třicítce

4) Franz a jeho politická kariéra

atd. .....

Reagovat
JackDaniels.

5) Poznámky

Reagovat
CHONG

Udělal to chytře, oplatil Spartě "věznění" v béčku a ještě navíc přestoupí

Reagovat
smazaný uživatel

Čempionát

Reagovat
kubys

?

Reagovat
smazaný uživatel

Takový to počešťování

Reagovat
kubys

To není žádný počešťování, tak se ten web jmenuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Proto mě to rozesmálo... ...Mělo se to jmenovat Čempiončip

Reagovat
kubys

Co to meleš, ten web se jmenuje чемпионат, takže nevím, kde tam vidíš čip.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno, ser na to

Reagovat
OnderCZ

To chcete všichni z AJ udělat nějaký „nadjazyk“, podle kterého se bude řídit všechno ostatní? Nemám s AJ problém, používám ji denně a rád, ale proč máte problém s tím, že transkripce do domácího jazyka je v každém případu jiná? Proč dát přednost zrovna angličtině, z jakého důvodu? Pak tu jsou nesmyslné hádky od lidí, co vidí jméno hráče jen na dresu klubu z PL (tím nemyslím zrovna tebe Slonky Teriku, jen jsem trochu rozvinul téma) a cpou to do celého světa. Co je pro vás správně Čajkovskij nebo Chaikovsky? Obojí je totiž přepis a takhle se jeho jméno nepíše. Štve mě pak ten militantní boj za to všude dávat anglické přepisy a ještě se vysmívat ostatním. Ale takový je holt vývoj, dnes se rozhled a nadhled získává velmi těžko, když spousta lidí nečte. Nebo i čte, ale nic dlouhého.

Reagovat
smazaný uživatel

Já anglicky neumím, nějaký slova znám a možná bych z toho i poskládal větu, ale osobně dávám přednost němčině. Už jen proto, že bydlím u hranic a v Německu jsem poměrně často. A ta transkripce je pro mě občas jen úsměvná, nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
CHONG

My jsme Sparta, my druhou šanci nedáváme

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle by to nemělo platit jen u Sparty, ale u naprosto u všech.

Reagovat
CHONG

Mělo, ale neplatí to bohužel skoro u nikoho, ani u té Sparty

Reagovat
Spalovač šancí

Neřekl bych, polovina argumentace je mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Co přesně?

Reagovat
Kang & Kodos

Třeba to, že všem je jedno, že je černej. Poslední odstavec moc patetickej, a co může vědět o tom, jak ho přijala kabina...

Reagovat
smazaný uživatel

Já moc dobře vím, že ta barva pleti tomu taky něco přidává, ale rozhodně to není nejdůležitější faktor....Tedy alespoň u většiny, spíš je to pro ně takový bonus. Co může vědět? Může toho vědět dost, protože jsem si zcela jist, že minimálně s jedním hráčem z klubu jsou v kontaktu. A ten hráč se tím ani netají řekl bych + tam bude ještě někdo.

Reagovat
Spalovač šancí

1) Už jenom ten začátek, dle kterého jsou ti, kteří ho zatracují hrdí a skuteční sparťané a ten zbytek je póvl. První skupina jsou výhradně kotelníci, druhá prý výhradně gaučáci. A takhle to vidí kotelníci ve všech klubech a ve všech sporech, přitom je to kravina. Existuje i významná část nekotelníků a na první pohled neaktivních fandů, kteří klubu obětují spoustu času i peněz a nejsou v tomto ohledu o nic horší, než ti hrdí a skuteční.

A tímto nesmyslem zaplácal první 3 odstavce

...

2) Agent vs svéprávnost. Já bych řekl, že Konaté je opravdu blbej a moc velký inteligenční náskok před opicí nemá. Ale tady to asi schytám:)

...

3) Jediná věc, s kterou souhlasím, je, že to není rozdílový hráč

...

4) Dávání druhé šance a klub jako rodině mi přijde hodně nadnesené, nota bene, když pro hráče a vedení se primárně jedná o zaměstnání. Ale chápu, že někdo má to fandění posunuto do extrému (možná až nezdravého), takže budiž ...

Reagovat
smazaný uživatel

1) Je to samozřejmě trochu nadnesené, ale faktem je, že mezi lidmi, kteří chodí jak na domácí zápasy, tak jezdí i pravidelně ven, je v převaze část, která Konateho nechce. A podle mě by třeba lidi, co nechodí na stadion vůbec nebo opravdu jen minimálně, vůbec neměli někoho poučovat o tom, jak ho koho přijmout či jaký názor má na určitou problematiku mít. Názor těch, kteří mu odpustili a chodí na stadion jsem respektoval, dokud se nezačalo tleskat, to byla prostě demence, ať se na mě nikdo nezlobí.

2) Že je blbej, to ví každý, ale je to dospělý člověk, tudíž tohle jako argument pro jeho omluvu neberu.

3)

4) U nás je problém v tom, že máme každoročně nejvyšší ambice, nejvyšší rozpočet, pořád se mluví o železné Spartě, o bojovnosti atd. a výsledkem toho je, že si budeme v klubu držet průměrného hráče, který prohlásí, že ve Spartě hrát nechce a vysral se na ní v době největší krize. Proč mu dávat druhou šanci?

Reagovat
Kang & Kodos

4)

Mě konkrétně teda sere nejvíc to, že se k tomu furt nevyjádřil. Že koncem ledna natočí video, kde se omlouvá, je hezký, ale zároveň vůbec nechtěl mluvit o tom, proč to udělal. Kdyby to vysvětlil, řeknu: okay, máme čistej stůl, začni makat a uvidíme. Ale bohužel. No a včera se samozřejmě pohřbil úplně.

Reagovat
Spalovač šancí

Ta 4) je prostě o penězích. Kdyby to byl pořád sport amatérů, tak to nikdo neřeší. Nechali by Konatého 1 rok vyhnít v B a pak by ho pustili jinam. Jenže amatérský sport už to není, takže ho vedení přeřadit muselo - aby se jim nerozsypal v budoucnu celý tým, ale současně ho nemohli odstavit definitivně, protože by to bylo jako nasypat prachy do kanálu.

...

1) To tleskání je pochopitelně mimo. Nicméně i pravidelný TV divák přináší klubu prachy. Takže i on má právo kecat a poučovat, zvláště když poučuje i druhá strana.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím, televizní fanoušek má právo na svůj názor, ale nevidím důvod, proč by měl někoho poučovat, jak se má aktivní fanoušek na stadionu chovat.

Reagovat
Spalovač šancí

Protože i aktivní stadionový fanoušek poučuje

Reagovat
smazaný uživatel

a proc by mel poucovat aktivni fanousek, diky kterym sparta prisla o par milionu ??

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, že všichni, kteří chodí pravidelně na stadion, dělají bordel a přerušují zápasy.

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
rufus

Reagovat
Losinho

AHU!

Reagovat
ZB 07

To je až dojemný...

Reagovat
smazaný uživatel

je to jednostrannej pohled cloveka z kotle, takze se neda cekat nic jineho...jak muze vedet, jak ho prijala kabina ? natož všechny interní okolnosti kvůli konateho situaci...ono taky co cekat od lidi, co ziji fotbalem vic, nez vlastnim zivotem...kazdy zaslouzi druhou sanci, jako treba i clovek, co psal clanek..taky treba na nej jednou dojde rada a bude za tu druhou sanci vic nez rad..ale dle jeho logiky by se mel jit zastrelit...samozrejme ze to konate posral, podle me byl premotivovanej...i na to jak je hloupej (si myslim), tak si uvedomuje, ze povedeny pulrok mu muze prinest jine angazma..dobre pro obe strany nebo ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Víceméně s tebou souhlasím ale nevidím důvod proč by nemohl mít interní informace, třeba je s někým z kabiny v kontaktu. Navíc mě přišlo, že lafata když dostal otázku na Konateho, tak odpověděl, že respektují rozhodnutí vedení ale moc nadšeně se u toho netvářil. Rozhodně ne všichni hráči jsou z toho nadšení.

Reagovat
smazaný uživatel

třeba je má, třeba ne..to jsou samozřejmě spekulace..to platí jako co hráč, to názor. Ale negativními reakcemi, zaměřenými na jednoho hráče, nepomůžou Spartě jako celku

Reagovat
smazaný uživatel

z vyjadrenich Lafaty a Dockala bylo videt, ze to neprijiali ani nahodou..

Reagovat
Mr.Mike

tak to článek na Sparta Forever byl 100x lepší a objektivnější

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, už mě totiž nebaví číst argument, že pískáním na hráče škodí fanoušci celé Spartě. Navíc o tom, že Konate bude pro Spartu užitečný a klíčový hráč mohl snít taky jen blázen.

Reagovat
smazaný uživatel

a ne snad ? misto aby fandili, tak budou vypiskavat jednoho hrace a ostatni kolem to vnimat budou..kazdy ma nejakou psychiku a kazdy se s ni vyrovnana jinak :) uzitecny byt muze, je to jenom na nem..ale jinak souhlas, ze klicovy nebo rozdilovy hrac nebude...sice umi prejit pres hrace, coz je v ceske lize vzacnost, ale produktivni taky nikdy nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Konate měl dost času na to, aby se na tyhle reakce připravil, zatím se na něj pískalo jen v přáteláku a jednalo se o pár desítek lidí. Včera měl ideální možnost zavřít všem hubu, výsledek jsme viděli. Já už jsem tu dříve psal, že hucet a pískat během zápasu nebudu, ale včera mě teda vytočil maximálně. Dostal druhou šanci, i když ji dostat podle mě neměl ( ale ok, každý má jiný názor ) a odvděčil se tak, že celý tým opět poslal svou hlouposti do háje. Zbytečný hráč, který akorát způsobil to, že teď bude válka mezi fanoušky.

Reagovat
Rarášek

Pro ty, kteří mají stejný názor samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně? Docela shit. Hlavně přestaňte řešit to tleskání. Už se milionkrát omlelo, že to bylo na to bučení, na stadionu jsem byl Nicméně včerejškem si to Konaté solidně posral, o tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

100% souhlas

Reagovat
rufus

Hmm.. Slušně nám to rozesralo fanouškovskej tábor.

Musel sem ten příspěvek jen prolítnout, protože hned první odstavec a totální manipulativní lež:

"Ti věrní, hrdí a skuteční Sparťané, kteří Konatého odmítají v mančaftu musí čelit urážkám jeho zastánců, pro které je Sparta pouze zábava na úrovni kina a stadión neviděli v 90% ani z vlaku. O výjezdech ani nemluvě."

Tomu se musím jedině smát.

Reagovat
vanGomm

Někteří hráči pocházející z Afriky v přemíře snahy hrajou moc ostře,tedy za hranou pravidel a Sparta má takové hráče hned dva.V zápasech je pak celkem slušná pravděpodobnost,že budou hrát v deseti.V naši lize se takové oslabení většinou ustojí.Na této úrovni už ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš se to u nás ani nepíská.v evropě pak čuměj jak krávy když se píská rovina.

Reagovat
vanGomm

I to je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Zasranej kotel, vole. Zrušte kotel! Zrušte kotel!

Zdeněk Holec za to jak Konaté dopadl si můžou fanoušci Sparty co na něj neustále bučeli při přípravných zápasech... z toho pramenila jeho přemotivovanost dokázat bučícímu stádu volů, že pro něj bude prospěšný, takže si můžou gratulovat k čemu až ho vyhecovali ;)

To se mi líbí · Odpovědět · 96 · 16 hod

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle příspěvky v diskuzích při pátku pobaví, třeba z jiného soudku od SFC:

"pavel, sfc (17.2.2017 13:34) odpovědět

Kdyby se chovali jako lide (což je pro banikovce neznámý pojem )neměli by problém s distribucí vstupenek,meli by si uvědomit, že zapas vitkách

mel byt ukončen kontumacne ve prospěch Opavy,a Opava nic nerekla-proste SFC je format"

Prostě SFC je jiný formát

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší na tom je, že to myslej naprosto vážně.

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Chudák Timy. To bučení bylo slyšet z Prahy až do Rostova.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
hefy

Já teda jenom... po skoro až epochální přípravě je tohle teda ta Sparta, ''která nemůže nic než vyhrát titul''?

Reagovat
Kang & Kodos

Všichni jsme po tý přípravě počítali s titulem

Reagovat
smazaný uživatel

To někdo psal?

Reagovat
Kang & Kodos

Mně teda příjde, že to píšou hlavně slávisti a plzeňáci.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, všichni se nám snaží vmést, že cokoliv jiného než zisk titulu bude obrovská ostuda, což je samozřejmě hloupost.

Reagovat
smazaný uživatel

Mají stažené zadky. Už se zesrali fanoušci, tak teď by chtělo aby to hráči od nich vycítili a zesrali se taky. Pak bychom možná titul vyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

No a nebude? Furt někde čtu My jsme Sparta, my jsme něco víc, my jsme nejlepší, my máme historii, v jste nic, za rok budete hrát o záchranu nebo zkrachujete.

Přitom LM je pro vás utopie, v ELněco uhrajete jednou za 2 roky, a titul máte jednou za 3 roky. A bude hůř...

Reagovat
Rarášek

Jen si počkej.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se divím a mrzí mě to... Ščasný na začátku sezóny podělal, co mohl. Konaté se začal chovat jako magor, Fataiův zbytečný odchod do Ruska, Shala a jeho nepochopitelné hostování v Turecku, Brabcův odchod do Genku za mě přišel zbytečně brzy... Karavajev je za mě solidní posila, ale o ani jednom z Kadleců to říct nemohu...

Reagovat
San Iker

Já (a další Sparťané v mém okolí) třeba v titul absolutně nevěřil už před Rostovem... V přípravě to byli samí žabaři kromě Petrohradu... Tak o co se snažíš?

Reagovat
hefy

Tak se omlouvam, měl jsem dojem, že tady panoval až přehnanej optimismus.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele