Spalletti: Udělali jsme méně, než bylo v našich silách

10.12.2017, 14:31
Aktuality
S Interem Milán je letos třeba počítat a Nerazzurri to ukázali rovněž ve včerejším večerním šlágru šestnáctého kola italské nejvyšší soutěže. Svěřenci Luciana Spallettiho se představili na půdě Juventusu a domů si odvezli bod za bezbrankovou remízu, někdejší kormidelník AS Řím nebo Zenitu Petrohrad přesto nebyl úplně spokojen...

Inter zatím posbíral 40 bodů a vede tabulku o dva body před Juventusem a Neapolí, která má k dispozici dnešní dohrávku proti Fiorentině. Milánský celek navíc ukončil jednu rekordní sérii Staré dámy, ta nedala branku po dlouhých 44 ligových duelech.

"Co se týče výsledku, tak nejsem naštvaný. Samozřejmě se vždy snažíte něčeho využít a my ve druhé půli až příliš snadno ztráceli míče, hráče jsem se tak snažil uklidnit a nechat je, aby důvěřovali svým schopnostem. Když odjíždíte z Turína s bodem a čistým kontem, je to pozitivní. Máme za sebou tři sezony, v nichž byl rozdíl mezi námi a čelem tabulky obrovský. Teď za sebou máme šestnáct kol a vytvořili jsme si identitu, zároveň se na nás někteří ovšem stále dívají jako kdyby tomu nemohli uvěřit," říká trenér Luciano Spalletti.

Inter letos neprohrál ani s jedním z nejlepších tří soupeřů, vedle včerejška si bezbrankovou remízu odvezl i z Neapole, hned na úvod sezony navíc dokázal vyloupit stadion AS Řím.

"S remízami na hřištích Neapole a Juventusu jsem nebyl zcela spokojen, protože musíme vždycky myslet na nejlepší možný výsledek. Místo spokojenosti bychom se sami sebe měli raději ptát, proč jsme nevyhráli. Měli jsme šance a musíme i uvědomit, že stále máme potenciál k tomu být ještě lepší. Pokud do toho nedáme vše, bude těžké dosáhnout v Serii A nějakého úspěchu. K dosažení úspěchu máme vše potřebné. Dnes jsme dřeli a domů si vezeme bod, ale udělali jsme méně, než bylo v našich silách," domnívá se holohlavý kouč.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (45)

Přidat komentář
Inter Eterno Amore

Páči sa mi jeho mentalita .. je to muž na správnom mieste

Reagovat
smazaný uživatel

Schick(útočník) 0 gólov

Škriniar(stopér) 3 góly

Reagovat
smazaný uživatel

Schick - 137 minut

Škriniar - 1440 minut

Edgar38 - zkurvysyn

Reagovat
smazaný uživatel

to už bolo za čiarou ale vidím, že ťa to nenechalo chladným a to bol cieľ presne

Reagovat
cink

Reagovat
stas87

Ti taky clovek vobec stoji za reakciu? Ten sa tu odkopal sam, staci si sem tam precitat tie jeho sracky na adresu dalsich dvoch ludi tu na EF.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

nevím, co kde napsal Hoolahan, ale jestli se dokázal snížit ještě pod úroveň prosťáčka jako Edgar, tak to musela být síla

Reagovat
stas87

On prenasleduje Trevora a cukrouska a rype do nich. Keby to bolo len raz, tak nad tym clovek mavne rukou. Je mi ho luto. Edgar rype a niekedy to fakt nema uroven, to s tebou suhlasim.

Reagovat
Kily

já mám den ode dne menší a menší pochopení a slabost pro uživatele, kteří se sem chodí jen vyzvracet, provokovat a pak si honit klávesnici nad tím, jak rozpoutali dementní diskuzi. A Trevor s Cukrouškem se do téhle kategorie hrdě zařadili...

Reagovat
stas87

To mas pravdu, Trevor sa uplne zmenil a nie prave k lepsiemu..Cukousek je taky neskodny troll, ten nikdy nicim nezaujal, aspon teda ja si nic nepamätam od neho, ze by pisal nieco zaujimave.

Reagovat
smazaný uživatel

co si to dovolujes

Reagovat
smazaný uživatel

Hele Kily, tak se ted podivej na clanek o hracich, co konci ve Slavii. Zajimave je, ze kdyz chce nekdo se mnou v klidu mluvit o Baniku, tak to jde, nemam s tim problem. Ale pokud se objevi nejaci idioti, co se prisli jen vysmat ( a to neni jen tento pripad, staci napsat clanek, staci jim zjistit, ze sem to psal treba ja a hned to jebou ze strany na stranu. Přitom kdyz si vsimnes, ja na neto nikterak nereaguji, nevsimam se jich, dokud nezacnou) ja nevim, asi maji smutny zivot, nebo je stve, ze nemaji info, tak se pak budu branit. A budi i branit sve kamarady

Reagovat
icka

Vazne tu obhajis tohodle trola? Ted vazne potvrzujes, ze jsi byl vzdy idiot.

Reagovat
Kily

ty zase buran, který umí jen nadávat

Reagovat
icka

Obcas to umim bez toho .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Škriniar zatím mile překvapil. Schick bude letos jen paběrkovat. Zřejmě v lize nedá ani tři góly jako Škriniar

Reagovat
Inter Eterno Amore

ale Škriniar hrá za veľkoklub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lech

spis paklub. Jak hlen v krku

Reagovat
Inter Eterno Amore

komplexy

Reagovat
Lech

Ale nee, spis jsem podrazdenej z remizy btw bude AS velkoklub az bude mit svuj stadion zatimco Inter bude dal hrat na San Siru?

Reagovat
Inter Eterno Amore

podľa mňa veľkoklub by mal mať nejakú medzinárodnú trofej .. najlepšie LM

Reagovat
Inter Eterno Amore

mne sa Meazza veľmi páči .. nemenil by som najradšej nikdy aj keď viem, že časom bude treba zmenu aj tak

Reagovat
Inter Eterno Amore

ak budete mať stadio bez oválu tak to bude paráda

Reagovat
snuff24

jak to souvisí se statusem velkoklubu?

Reagovat
Lech

Sam nevim jak ti odpovedet

Reagovat
The Krupy

Reagovat
cink

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
KingMaster13

Schick 40 000 000 éček

Škriniar 25 000 000 éček

Reagovat
smazaný uživatel

a z toho mi vychádza, že Škriniar je hodný tých peňazí a Schick nie

Reagovat
KingMaster13

To je stejný argument jako, že Škriniar dal víc golů ale to, že Schick byl kvůli zranění až dnes poprvé v základu. Škriniara nezpochybňuju, je výbornej, až mě zaskočil. Nicméně Schick ti ještě ukáže

Reagovat
Eldarion

A tak úprimne Schick ma zatiaľ odtrénované za túto sezónu menej než Spaletti vlasov a ešte menej odohraté, keby dal dnes len prihrávku na gól bol by to úspech Škriniar zatiaľ prežíva životnú sezónu dúfam, že bude v tom pokračovať

Reagovat
KingMaster13

Hele líbí se mi že Slováci i my máme celkem dost nadějných hráčů a třeba za 5 let by naše zápasy mohli mít dost grády Snad se našim i vašim povede co nejvíc prosadit.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
smazaný uživatel

Schick zase lip brani. Nedivej se jen na goly..

Reagovat
Nuno čomes

Nemluví spatne. Četl jsem nejaky rozhovor, jestli to byl Eder nebo kdo, ze loni borci po tréninku chtěli co nejrychleji pryc a dnes by neměli problem tam zůstat cely den. Ta lepší nálada v kabine je určitě znát.

Reagovat
Inter Eterno Amore

áno to vraví každý hráč Interu momentálne.. je to vidieť proste celá tá atmosféra je iná

Reagovat
Filipow

Skvělej kouč, škoda, že nezůstal v Římě.

Reagovat
Furia Ceca

Inter byl teda podle mě hooodně slabej... Za celý zápas byli asi jenom šestkrát ve vápně, druhý poločas doslova přežili. Takovou pasivitu jsem fakt nečekal. Velká ostuda, že jsme je nedokázali porazit...

Reagovat
smazaný uživatel

Asamoah zahrál famózně

Reagovat
Nuno čomes

Jo byl to od nás špatný zápas, kraje vůbec nefungovaly, ale nemyslím, že je na místě podle tohoto zápasu hodnotit jak slabí jsme I když pokud si tohle budou ostatní top týmy myslet, mohlo by nám to jen pomoci.

Reagovat
DelPiero137

Na druhu stranu, podla tohoto zapasu sa neda hodnoti ani sila Juve

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele