Southamptonu bude měsíc chybět Austin

03.03.2016, 16:48
Aktuality
Charlie Austin si zhruba na čtyři týdny odpočine od fotbalu. Útočník Southamptonu si ze zápasu s Bournemouthem odnesl zraněný stehenní sval a léčení si podle posledních zpráv vyžádá až měsíc...

Anglický reprezentant si udělal jméno během působení ve druholigovém Burnley, odkud si ho následně vytáhlo ambiciózní Queen's Park Rangers, se kterým si zahrál i PL.

Po pouhém roce však s londýnským celkem opět sestoupil do League Championship, přesto Austin ještě na Loftus Road zůstal a odešel až během uplynulého přestupního okna.

Služby žádaného kanonýra si nakonec zajistil Southampton, kde se Austin uvedl vítězným gólem do sítě Manchesteru United, nyní si však na další zásah musí počkat. "Podrobné vyšetření ukázalo, že Austin bude mimo hru zhruba tři až čtyři týdny," potvrdil manažer Ronald Koeman, jenž ve stejném zápase přišel také o Shanea Longa, který ale vynechá pouze jeden duel.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Škoda ho. Ale budúcu sezónu to bude kráľ strelcov!

Reagovat
smazaný uživatel

jsem na něj novou sezonu hodně zvědavej

Reagovat
Jesse Pinkman

takže tady se jako nebude diskutovat jo?!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele