Souhrn zápasů Ligy národů - úterý 11.9.

11.09.2018, 22:43, aktualizováno 11.09.2018, 22:43
Komentáře a souhrny
Úterní program Ligy národů byl hodně pestrý. Největší překvapení se odehrálo zřejmě ve Španělsku, kde domácí ekipa šesti brankami rozstřílela finalistu nedávného mistrovství světa Chorvatsko. Belgie veze body z Islandu. Před vlastními fanoušky slavily Bosna a Hercegovina, Finsko a Maďarsko. Lucembursko naplnilo roli favorita v San Marinu...
Skupina 2

Island - Belgie 0:3

11.09.2018 20:45

Góly: 29. Eden Hazard (pen.), 31. Romelu Lukaku, 81. Romelu Lukaku

Vikingové museli na úvod Ligy národů skousnout porážku o šest branek, kterou utrpěli ve Švýcarsku. Oproti klání pod Alpami se v sestavě nově objevili Magnússon, Sigurjónsson a Thorarinsson. Rudí ďáblové naopak v předchozím přípravném utkání hladce zdolali Skotsko. V prvním utkání soutěže. V jejich základní jedenáctce se prostřídala čtyři jména.

Na první výraznou šanci se čekalo zhruba patnáct minut. Poté rozjeli nadějnou akci ostrované, když Bjarnason vysunul Bödvarssona, na jehož centr si naběhl Sigurdsson, ale jeho střelecký pokus obrana hostí zablokovala. Na druhé straně hned z prvního mráčku zapršelo. Ve 28. minutě stáhl Lukakua ve vlastním pokutovém území Ingason. Nařízený pokutový kop s přehledem proměnil Hazard a poslal Rudé ďábly do vedení.

Za další tři minuty vedla Belgie o dvě branky. Rohový kop hostí prodloužil na přední tyči Kompany, brankář Halldórsson vyrazil před sebe k Lukakuovi, jenž zblízka dorazil míč za brankovou čáru. Další branku mohl Lukaku přidat v 35. minutě, kdy byl úspěšnější v hlavičkovém souboji s Ingasonem a svůj pokus poslal jen těsně nad břevno.

Island usiloval o snížení devět minut po přestávce. To si Bödvarsson naběhl za obranu a i když střílel z těžkého úhlu, donutil gólmana Rudých ďáblů Courtoise k těžkému zákroku. Po hodině hry zkusil štěstí z velké dálky obránce Belgie Vertonghen, ale jeho rána neměla gólové parametry. Ve 63. minutě Lukaku uvolnil Meuniera, který šajtlí orazítkoval tyč branky domácích. Za tři minuty hlavičkoval mimo tři tyče z rohového kopu Aldeweireld.

Dvacet minut před koncem vypálil Viking Sigurdsson a Courtois se opět musel činit, protože pokus Islanďana vyrazil. Hladová Lukaku měl další šanci na vstřelení branky v 79. minutě po přihrávce Hazarda, ale jeho šanci zastavila obrana domácích. Za další dvě minuty ale hosté po napadání rozehrávky soupeře získali balón, Mertens jej naservíroval před bránu Lukakuovi, jenž přidal třetí branku Rudých ďáblů.

V nastavení mohli Belgičané přidat ještě čtvrtý zásah. Meunier našel Metense, který jen těsně netrefil šibenici islandské branky. I tak se hosté radovali z pohodlné výhry.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Švýcarsko11006:03
2.Belgie11003:03
3.Island20020:90
Skupina 4

Španělsko - Chorvatsko 6:0

11.09.2018 20:45

Góly: 24. Saúl Ñíguez, 33. Marco Asensio, 35. Lovre Kalinić (vl.), 49. Rodrigo, 57. Sergio Ramos, 70. Isco

Tak tohle se jen tak nevidí. Finalista posledního mistrovství světa dnes prožil tragické vystoupení, neboť od Španělska dostal potupných šest branek! Hvězdou utkání se stal především Marco Asensio, jehož výkon zastínil ostatní.

Španělsko bylo před domácím duelem jasným favoritem, třebaže pomyslné nůžky mezi Chorvaty a těmi nejlepšími týmy se po několika nedávných úspěších přestaly rozevírat. Trenér Luis Enrique dal jasně najevo, že nehodlá nic podcenit a že si je velmi dobře vědom síly svého soka. Od úvodu postavil do hry opory jako De Gea, Carvajal, Ramos, Busquets, Asensio nebo Isco.

Chorvatsko chtělo ukázat, že jeho jízda šampionátem v Rusku nebyla náhodou, ale pokračováním dobře prováděné práce. Španěly měli dnes večer potrápit Kovačić, Modrić, Perišić nebo Vrsaljko s Rakitićem. Překvapením bylo nasazení útočníka Santiniho.

Španělé dominovali tak, jak si to trenér Enrique přál. Systém rychlé kombinace slavil úspěch a Chorvatsko ani přes notnou individuální sílu častokrát nestačilo pokrývat soupeřovy hráče. Ve 14. minutě však mohli Chorvati udeřit. Právě Ivan Santini se prodral k zakončení a na jeho pohyb ve vápně nestačil Ramos reagovat. Naštěstí pro domácí ale Santini mířil mimo.

Před dobíhajícím Ivanem Perišićem zasáhl na poslední chvíli Daniel Carvajal, jinak by útočník Interu Milán mohl sám před De Geou zakončovat. Zdálo se, že Chorvati mají jasně navrch. Jenže jen o pár minut a jedno vynucené střídání později se Španělé prosadili. Přesný centr Carvajala z pravé strany dokázal zužitkovat Saúl Ñíguez a hlavou se prosadil - 1:0.

Ve 33. minutě už to bylo o dvě branky. Marco Asensio si všiml špatného postavení brankáře Kaliniće a krásnou ranou z pětadvaceti metrů navýšil rozdíl! V tu chvíli si Chorvati museli připadat jako ve zlém snu, protože aniž se rozkoukali, inkasovali znovu. Tentokrát za to mohla i smůla. Asensio si obhodil protihráče a vypálil do břevna. Od něj se balon odrazil do zad brankáře Kaliniće a byl z toho vlastní gól.

Úděsný první poločas Chorvatů, především jeho konec, nabídl ještě několik náznaků španělské dominance. Další branka na sebe nenechala dlouho čekat. Jen čtyři minuty po změně stran vyslal Marco Asensio krásnou nahrávkou do útoku Rodriga Morena, s nímž se žádný Chorvat nestačil vrátit. Snadno pak prostřelil brankáře Kaliniće, který měl dnes hodně smolný večer.

Vypadalo to na jasný debakl Chorvatska a ani jeho herní vyjádření nebylo nijak přesvědčivé. Hráči působili dost odevzdaným dojmem a jako by nevěděli, co mají vlastně hrát. Necelou hodinu trvalo Španělsku, než definitivně rozebrala obranu posledního finalisty MS. Exekutor rohového kopu Asensio poslal míč z levé strany do vápna, kde v poklidu hlavičkoval Sergio Ramos. Ten se v podobných situacích málokdy mýlí - 5:0.

Chorvatsko se ještě trochu snažilo a pokusilo se pokazit brankáři De Geovi příjemný večer. Ivan Santini si všiml, že je brankář Manchesteru United venku z brány a zkoušel jej z dálky překonat, ale moc se mu to nepovedlo.

Zmateně pobíhající obránci Chorvatska by se nejraději viděli už dávno ve sprše, ale Španělsko pořád nemělo dost. Dvacet minut před koncem další krásná kombinace domácích dostala míč ve vápně k Iscovi, který se obratně zbavil dvojice protihráčů a nechytatelnou ranou překonal brankáře Kaliniće - 6:0! V závěru ještě neuspěli aktivně hrající Thiago s Iscem.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Španělsko22008:16
2.Anglie10011:20
3.Chorvatsko10010:60
Skupina 3

Bosna a Hercegovina - Rakousko 1:0

11.09.2018 20:45

Góly: 78. Edin Džeko

Hráči Bosny a Hercegoviny dlouho nemohli přijít na klíč, kterým by otevřeli poměrně dobrou obranu Rakouska. Až v samém závěru utkání se to povedlo jejich vyhlášenému střelci, Edinu Džekovi. Domácí tak i díky němu mají plný počet ze dvou zápasů a vedou skupinu.

Miralem Pjanić nedávno prohlásil, že Edin Džeko je pro reprezentaci i pro svůj mateřský klub, AS Řím, tím nejplatnějším hráčem. Dnes to dvaatřicetiletý útočník znovu potvrdil. Ale pěkně postupně. Džeka v útoku podporovali Duljević s Višćou, zatímco Rakušané spoléhali na Lainera, Lazara, Alabu nebo Arnautoviće.

Dlouhé míče Bosny směřovaly od prvních chvil na urostlého forvarda Džeka, který je buď sklepával na spoluhráče, nebo se pokoušel rovnou střílet. Zkušený brankář Heinz Lindner si s jeho střelami ale velmi často uměl poradit. Na opačné straně se ukázal nový kapitán Rakouska, Marko Arnautović. Ten pálil velmi povedeně z hranice pokutového území a brankář Šehić měl plné ruce práce, aby jeho ránu vyrazil.

Bosna kontrolovala hru a kvalitativní rozdíl v záložní řadě byl vidět. Tempo diktoval Miralem Pjanić, jehož herní inteligence dávala domácím výhodu. Pjanićův pas na Višću měl oči, jenže druhý jmenovaný se unáhlil v zakončení. Ke konci první půle nastalo období plné nepřesností na obou stranách, což uťal Sebastian Prödl razantní, leč hodně nepřesnou střelou směrem na Šehiće.

Pár minut po změně stran málem domácí fanoušci mohli jásat. Pjanićův centr do pokutového území Heinz Lindner vyrazil jen před sebe, načež se k dorážce dostal Haris Duljević, jenže jeho dorážka z hranice pokutového území nečekaně zamířila mimo bránu!

Po hodině hry se Rakousko dočkalo velmi zajímavé šance, po níž málem vedlo. Stačilo, aby mladý záložník Valentino Lazaro z dvaceti metrů poslal ránu trochu níž. Takto prosvištěla těsně nad břevnem domácí brány. A stejně se vedlo dalšímu zakončujícímu, Davidu Alabovi. Ani jeho pokus neměl s přesností mnoho společného.

Rakousko ale vystrkovalo růžky a jeho hra se stávala stále více nebezpečnou. Alabovu střelu z ostrého úhlu Ibrahim Šehić polapil a taktéž měl práci se střelou Stefana Ilsankera. Tomu dali obránci Bosny až příliš mnoho volného prostoru. Aktivnější Rakušané pronikali do hloubi obrany Bosny stále více, zatímco Bosna vypadala fyzicky vyčerpaně. Právě v té chvíli se ale projevila osobnost Edina Džeka.

Římský hrot dostal nahrávku do běhu od Elvise Sariće a naložil s ní perfektně. Jeho přízemní rána k tyči prosvištěla přesně kolem brankáře Lindnera a Bosna mohla slavit! Rakousko vrhlo všechny síly do útoku a to mohl v závěru potrestat ještě záložník Rade Krunić. Jeho ránu, která směřovala do brány, na poslední chvíli zablokoval vracející se Martin Hinteregger.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Bosna a Hercegovina22003:16
2.Severní Irsko10011:20
3.Rakousko10010:10
Skupina 2

Maďarsko - Řecko 2:1

11.09.2018 20:45

Góly: 15. Roland Sallai, 43. László Kleinheisler - 18. Konstantinos Manolas

Maďarsko po pěti zápasech vyhrálo a drží si naději na udržení v Lize národů C. Z vyrovnaného zápasu nakonec odchází Řekové s prázdnou a spousta neproměněných šancí je může hodně mrzet.

Do zápasu vstoupili aktivněji hosté z Řecka, kteří byli před zápasem mírným favoritem. V 10. minutě prošel hostující Fortounis hravě mezi obránci Řecka, zaváhal však v koncovce a minul. Vzápětí se projevilo nepsané fotbalové pravidlo nedáš - dostaneš. V 15. minutě si hráči Maďarska několikrát přihráli hlavou kolem pokutového území Řeků a líbivou akci zakončil volejem do odkryté části brány Roland Sallai.

Atraktivní zápas ve vysokém tempu pokračoval i po prvním vstřeleném gólu. O tři minuty později se totiž po volném přímém kopu prosadil hlavou řecký obránce Kostas Manolas a srovnal tak skóre zápasu. Ve 23. minutě mohli navíc Řekové jít do vedení, ale Fortounis trefil po rohovém kopu pouze břevno.

V následujících minutách Řekové diktovali tempo hry a vytvořili si dvě vyložené šance. Do zdárného konce však svou šanci nedotáhl Christodoulopolos, ani po rohovém kopu Pelkas. A v 42. minutě znovu udeřili domácí. Technickou střelou z dálky se prezentoval László Kleinheisler a brankář Barkas si na míč ani nesáhl.

Do kabin se tedy šlo za stavu 2:1 pro domácí a Řekové si vyčítali spoustu neproměněných šancí. Do druhé půle nastoupilo Maďarsko s o poznání defenzivnější taktikou, která se jim však mohla rychle vymstít. V 52. minutě zahrával volný přímý kop hostující Kourbelis a trefil břevno. Maďarsko často faulovalo a pasivním výkonem si doslova koledovalo o inkasovaný gól.

Až v posledních deseti minutách začali Maďaři praktikovat aktivnější styl fotbalu a Řecko téměř k ničemu nepustili. Poslední šancí zápasu byla hlavička Papastathopoulose z 82. minuty, která mířila těsně vedle. Zápas tedy Maďarsko dokázalo dotáhnout do vítězného konce a udělalo výrazný krok k udržení se ve skupině C Ligy národů UEFA.

Více informací k zápasu

Finsko - Estonsko 1:0

11.09.2018 20:45

Góly: 12. Teemu Pukki

Estonsko prohrálo ve Finsku po gólu Pukkiho ze 12. minuty. Finové se však s outsiderem trápili a tři body museli pracně hájit celý zápas.

Svědky neatraktivního zápasu byli fanoušci, kteří si našli ve finském Turku cestu na zápas Ligy národů mezi Finskem a Estonskem. Hlavní hvězdou a kapitánem Estonska byl střední obránce Ragnar Klavan, který působil poslední dvě sezóny v anglickém Liverpoolu, nyní však obléká dres italského Cagliari.

Jasným favoritem zápasu byli pochopitelně domácí, přesto se zápas nevyvíjel podle jejich představ. Ve 12. minutě se sice dokázal po skvělé Soiriho přihrávce gólově prosadit Teemu Pukki, poté to ale byla ze strany Finů jedna velká bída. Ani jeden z týmů nic nepředváděl a diváci tak byli svědky jedné nekonečné nakopávané.

Neobvyklým zpestřením zápasu bylo břevno po Tuominově zbloudilé střele z dálky z 26. minuty. Až do konce poločasu se na hřišti nestalo vůbec nic. Finové se přehnaně do útoku nehnali, protože byli s výsledkem spokojeni, Estonci se zase báli otevřít obranu, aby znovu neinkasovali.

Obraz zápasu se nezměnil ani v druhé půli, ve které jsme byli svědky pouhé jedné vyložené šance, a sice když v 73. minutě střílel Pukki a jeho střelu skvělým zákrokem zablokoval výše zmíněný estonský obránce Klavan. Zápas byl tedy v poklidu dohrán a smíření Estonci byli rádi, že na půdě favorita prohráli pouze o jeden gól, protože k bráně soupeře se v průběhu zápasu v podstatě nepřiblížili.

I v příštím zápase Ligy národů se utká Finsko s Estonskem, tentokrát však na půdě pobaltského státu. V půlce října pak budou Finové hostit Řecko, Estonci zase Maďarsko. Po předvedených výkonech je Estonsko jednoznačným kandidátem na sestup do skupiny D Ligy národů UEFA.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Finsko22002:06
2.Řecko21012:23
 Maďarsko21012:23
4.Estonsko20020:20
Skupina 2

San Marino - Lucembursko 0:3

11.09.2018 20:45

Góly: 9. Maxime Chanot, 45+1. Aurélien Joachim, 52. Danel Sinani

Fotbalisté Lucemburska zvládli i svůj druhý zápas v Lize národů a po minulém jasném vítězství 4:0 nad Moldavskem si nyní věděli rady také s trpaslíkem ze San Marina, kterého porazili 3:0. Díky tomu se ve čtvrté výkonnostní kategorii dostali do čela skupiny 2 s plným počtem šesti bodů a před druhým Běloruskem jsou o body dva. Domácí jsou podle předpokladů poslední čtvrtí s nulovým bodovým ziskem a se skóre 0:8.

Hosté rozhodli o svém vítězství již v prvním poločase, kdy skórovali hned dvakrát. San Marino začalo být nebezpečné až v druhé polovině závěrečného dějství, ovšem alespoň na snížení se nezmohlo. Hned první vážnější příležitost z 9. minuty znamenala vedení pro Lucembursko. Střílený centr z levé strany vyboxoval gólman Benedettini na hranici pokutového území a tam se do balónu z voleje opřel Maxime Chanot.

Jeho přesně umístěný pokus zapadl k pravé tyči, Benedettini se nestihl včas přesunout. Ve 25. minutě spadl odražený míč na kopačku Danela Sinaniho a jeho přízemní ránu z voleje vyrazil připravený domácí strážce na rohový kop. Necelých pět minut před přestávkou dokázal Benedettini odvrátit nohama střelu z otočky od Da Moty, vzápětí po kolmici Oliviera Thilla nesedlo zakončení Sinanimu a ten pálil v dobré pozici vysoko nad.

Hosté se dočkali druhé trefy v nastavení první půle. Aurélien Joachim si naběhl na levou stranu šestnáctky a po dlouhém nákopu od Philippse vystřelil, jeho skákavý pokus přeci jen zapadl kolem Benedettiniho ke vzdálenější konstrukci. Mírný favorit nepolevoval ani po změně stran. Nejprve minul bližší tyč jen o decimetry aktivní Joachim, následně po přízemním centru Philippse orazítkoval horní tyčku Da Mota.

Gólový účet úterního klání uzavřel v 52. minutě Sinani, který si po rychlém přechodu na útočnou polovinu přehodil míč na svou silnější levačku a utěšenou ranou k přední tyči pokořil pozdě reagujícího Benedettiniho. V 68. minutě se poprvé musel předvést brankář Moris, jenž skvělým zákrokem vytěsnil do strany bombu Giardiho. O čtyři minuty později podruhé a naposledy podržel svůj výběr, tentokráte si poradil s akcí Vitaioliho.

Více informací k zápasu

Moldavsko - Bělorusko 0:0

11.09.2018 20:45

Góly: -

Moldavsko si po minulém kolapsu v Lucembursku (0:4) alespoň částečně napravilo reputaci v domácím prostředí s Běloruskem a do tabulky skupiny 2 si připsalo první bod. Asi s největším favoritem skupiny remizovalo po bezbrankovém výsledku a momentálně je třetí. Hosté naopak nenavázali na nedávný úspěch se San Marinem (5:0) a nyní nečekaně ztratili. Patří jim druhé místo a na vedoucí Lucembursko mají manko dvou bodů.

Po úvodní opatrnější dvacetiminutovce poprvé zahrozili domácí. Brankář Černik vyrobil obrovskou hrubku, když neudržel v rukavicích lehký centr z levé strany. K míči se jako slepý k houslím dostal Nicolaescu a v zakončení selhal, jeho zbrklý pokus letěl hodně mimo prostoru tří tyčí. Od tohoto momentu začali být o něco nebezpečnější hosté a poprvé se mohli dostat do vedení sedm minut před přestávkou.

Stasevičova přihrávka z levé strany byla sražena přímo na kopačku nabíhajícího Draguna, jenž v obrovské příležitosti neseřídil mířidla přesně a balón ze sedmi metrů poslal hodně vysoko nad horní tyčku. Poté se až do konce první půle nic zásadního nepřihodilo, po změně stran pokračovalo Bělorusko v tlaku. Po necelé hodině hry napřáhl z dobrých pětadvaceti metrů Majevski a jeho razantní pokus odvrátil famózní brankář Koşelev na rohový kop.

Po jeho zahrání opět vznikl v šestnáctce Moldavska závar, nicméně Koselev dokázal přečíst situaci a doslova ukradl balón z kopačky Lapcewa. V 69. minutě přiletěl do středu pokutového území parádní pas z pravého křídla a hlavičkující Majevski již zvedal ruce vzhůru, jenomže Koselev se blýskl tygřím skokem a famózně jednoruč odvrátil balón mimo branku. V samém závěru naopak mohli převrhnout misky vah na svou stranu domácí.

Bělorusové začali být hodně nervózní a ve druhé nastavené minutě namazali do úniku střídajícímu Damaşcanovi, kterého na poslední chvíli odzbrojil vyběhnuvší Černik. Neuběhlo ani šedesát sekund a rozhodnutí měl na hlavě Epureanu. Po rohovém kopu z pravé strany a podskočení Černika na něho zívala odkrytá branka, ale jeho prudké zakončení z hranice brankového území proletělo zhruba o půl metru nad břevnem.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Lucembursko22007:06
2.Bělorusko21105:04
3.Moldavsko20110:41
4.San Marino20020:80

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (99)

Přidat komentář
F.Torres

Nový král Marco

Reagovat
Hristo Stoichkov

Slušný válec. Lucho vypadá, že se jako trenér opět vyvinul dál, Asensio super výkon a ze Ceballose roste dělo. Já prostě nepochopím, jak mohl takový hráč strávit rok na tribuně.

Reagovat
Mateo16

Pretoze ZZ chcel aby siel hostovat. Rovnako ako Lope chcel aby siel Marcos hostovat a rovnako sa rozhodol dostat a rovnako dostane 0 minut.

Reagovat
Mateo16

*zostat

Reagovat
smazaný uživatel

isco docela zklamani, thiago taky moc nepredvedl, zbytek krasnej vykon..uplne vymazali jejich zalohu

Reagovat
Mateo16

Videl si vobec ten zapas Isco s Thiagom zklamanie. To je taky typicky katalansky komentar. Aj keby dali hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna u Thiaga který je odchovanec barcelony by schválně shazoval jeho výkon...

Reagovat
Mateo16

U Thiaga tu dost casto citam vyraznu kritiku od fanusikov FCB. Ci uz na zranenia ze to je hrac k nicomu alebo vykony v repre ktore podava dost kvalitne ale aj tak sa kritizuje asi kvoli odchodu.

Reagovat
smazaný uživatel

U něj je to půl na půl, ale většina by ho chtěla zpátky a zbytek se bojí tich jeho zranění.

Reagovat
Bastaron

Thiago je klíčový pro nás právě.

Reagovat
smazaný uživatel

isco zbytecne pribrzdoval hru, v prvni puli nez jim dali 3 fiky to bylo videt, pak se chorvati slozili a bylo po zapase

Reagovat
vilp

Jako Isco hru brzdí dost často, ale zajímalo by mě, kde jsi to u něj viděl dnes. On se spíš v prvním poločase ani moc nedostal do hry, na Mundialu šlo vše přes něj, měl strašně moc doteků s míčem, individuálních akcí a soubojů jeden na jednoho, teď tak nějak od všeho trochu nebo v mezích a navíc hrál dost jednoduše. A vzhledem k tomu, jak Španělé hrají, fakt nijak nevyčníval.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kritizovat dneska kohokoliv ze Španělů je úplně mimo.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Zatím jsem viděl jen první poločas, ale těší mě hlavně Carvajal. Oba zápasy fantastický a vypadá to na návrat do formy. Ta akce před prvním gólem ukázková, to se má de Ligt ještě hodně co učit, aby takhle zakládal útoky.

Reagovat
Anacron

Třeba proto, že kdykoliv nastoupil tak to byla tragédie. To že dostával málo prostoru je ale pravda.

Reagovat
REPLIKATOR

Chorvatsko

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe dneska Chorvati potřebovali.

Reagovat
forma

Reagovat
mayday

Stříbro na MS a hned sestup v lize národů

Reagovat
smazaný uživatel

co si budem říkat chorvati měli i štěstí na los na MS neříkám, že zaslouženě finále byly ba i dokonce lepší , ale to je krása fotbalu

Reagovat
Ross Geller

REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dalič ven...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lucembursko válec

Reagovat
paver

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
rave

Asensio a Ceballos jsou klenoty a budoucnost Realu. Dneska oba naprosto světový výkon.

Reagovat
Mateo16

6 Hracov Realu Madrid v zaklade. 1 hrac FCB. = uspech

Reagovat
Hristo Stoichkov

Culé Lucho z nich udělal fotbalisty

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když skoupíte všechno co má ve Španělsku nějaký talent, tak se není čemu divit. (ber to s rezervou )

Barcelona si zase pomalu stahuje půlku Francouzského nároďáku. Umtiti, Lenglet, Dembelé a spekuluje se o tom že koupíme Pavarda.

Reagovat
smazaný uživatel

ten půjde do jiného FCB a Baník to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona se teď zaměřuje na mladý Francouze. To je zaručený úspěch.

Reagovat
-Carles-

uspech

Reagovat
smazaný uživatel

Tá zmena pomerov hráčov Barcy a Realu v ESP repre je až neuveriteľná. A to na šancu čakajú Vázquez, Llorente a Vallejo. Za Barcelonu Alba, možno Denis.

Reagovat
smazaný uživatel

denis ani ve snu, alba nesedi luchovi, llorente doplaci na pretlak v zaloze, vazquez musi hrat aby dostaval sance

Reagovat
Hristo Stoichkov

Valleja či Llorenteho by tam měl problém vecpat i Lopetegui, Denis taky úplně mimo, ten je v takový konkurenci úplně bez šance. Lucas bude mít cestu zpátky taky hodně složitou. Jinak se to otočilo zajímavě a v nejbližších letech to bude stát na vašich hráčích.

Reagovat
Mateo16

Lucas to bude mat tazke aj v RM ak Vinicius vyuzije svoje minuty ktore dostane + o rok pride Rodrygo tak toto bude jeho posledna sezona

Reagovat
smazaný uživatel

Ne? Vždyť teď máme na křídlo jen Garetha, Asensia a Lucase. Nějaké brazilské děti ho hned tak nevytlačí.

Reagovat
Mirek na tenisu

Krásný večer Ustaše vyfásli šestku od Španělů a výběr Albánie a Kosova pod hlavičkou Švýcarska puknul ve Wembley. Vidět kyselý ksicht arogantního Lichtensteinera - k nezaplacení.

Reagovat
Mönchengladbach

Lichtensteinera neznám a ve Wembley se nic nehrálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Nedivil bych se, kdyby repre Chorvatska zažila strmej pád. Hráči jako Modrič, Rakitič, Perišič, Subašič, Vida, Strinič nebo Mandžukič zažili na MS svůj vrchol a v dohledný době nejspíš půjde dolů jak výkonnost, tak motivace. Těžko říct, jak se jim povede generační obměna.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Navíc i na tom Mundialu došli daleko shodou několika náhod.

Reagovat
smazaný uživatel

Shodou jakých okolností?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Klidně mohli skončit už na Dánsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Dánsko měli vyřadit už v normální době, popřípadě v prodloužení kde zahodili penaltu.

Reagovat
TheTopFootbaler

Základní hrací doba byla totálně vyrovnaná, to prodloužení beru. Ale nic to samozřejmě nemění na tom, že byli ve finále zaslouženě.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Hokaido

Ani ne, ve finále byli zaslouženě.

Reagovat
Free_player

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pepinho2

Mladých hráčů mají kvalitních hodně, ale jde o to, jak se prosadí, no..

Reagovat
smazaný uživatel

tak strmej pád je logickej, ale pořád jsou na tom dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle hodnocení na základě jednoho zápasu je fat geniální a vždycky to nějaká hlava udělá

Reagovat
Hokaido

Já už to tvrdil dřív.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
eleven11

Maďarsko ,akurát,že hrali bez divákov

Reagovat
Whitemedia

Azpi by se na to už mohl vykašlat, stejně z 90% cestuje na repre srazy úplně zbytečně.

Reagovat
smazaný uživatel

proc? vzdyt se aspon uci hrat fotbal

Reagovat
Whitemedia

Jojo, Azpi se učí hrát fotbal, Hazard má nulovou herní inteligenci.. v Barce to je koukám úplně jiný svět

Reagovat
smazaný uživatel

Nebud tak pruderni

Reagovat
smazaný uživatel

spíš jen tenhle exot

Reagovat
Mateo16

Az sa vrati Odriozola tak ani nebude chodit na druhej strane Marcos uz je nieco ine

Reagovat
santini

Španieli skvelo načasovali formu na MS

Reagovat
Acrocephalus

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ratusek

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Tak tam to bylo poznamenaný tou pitomostí ohledně vyhazovu trenéra. Kdyby se to nestalo tak věřím, že do finále by se dostali

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Phillipinho

Sakra Cholo by mohl Saulovi ubrat defenzivni povinnosti a dat mu volnost. On je naprosto dokonalej box-to-box zaloznik

Reagovat
Hristo Stoichkov

Obě varianty (s Thiagem i Ceballosem) vypadaly velmi dobře. To bude Luchův zásah do černýho.

Reagovat
vilp

Kovačić po slušném výkonu s Portugalskem zpět na křídle a místo něj v záloze tragický Rakitić, paráda. Kdyby ta situace před druhým gólem byla naopak, tak věřím, že se Asensio ke střele vůbec nedostal, tam Ivan reagoval fakt pohotově.

Reagovat
ADM

Ivan a pohotově v jednej vete..

Reagovat
Whitemedia

vilp chtěl napsat pohodově

Reagovat
blaugrana

Vsak to je sarkazmus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Vsak ja viem.

Reagovat
X-bano-X

Ved ten druhy gol bol cisto brankatov. Stal tam ako kol v plote.

Reagovat
Spalovač šancí

Španělsko má po letech pořádného trenéra, takže se s nimi musí opět počítat pro boje o medaile.

Reagovat
CHONG

Reagovat
rezba

Island to jsou výsledky jak před dvaceti lety

Reagovat
Lifted

Asensio 2+3 s Chorvatama, ale je to průměrák prej

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dohromady už má v repre jeden gól

Reagovat
ttopi

Přehypované Chorvatsko

Reagovat
Free_player

Letošní MS byla pro Chorvaty asi největší šance na to zlato ....Subašič skončil, Modrič 33 let, Raketa 30 let ... teď už to bude jen horší

Reagovat
Free_player

+ Mandžukič

Reagovat
Muffi

bych se nedivil, kdyby vědomí o poslední šanci bylo pro úspěch na MS důležitější než dalič.

Reagovat
smazaný uživatel

Asensio vcera 2+3, silenost. Myslim, ze si Real rychle zvykne na hrani bez CR7.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele