SOUHRN ÚTERNÍ KVALIFIKACE LM

23.08.2005, 23:39
Aktuality
Fotbalový zázrak se dnes povedl bratislavské Artmedii - na penalty porazila Partizan Bělehrad a jako první v historii se do hlavní soutěže Ligy mistrů prokousala z prvního předkola. Totéž se o něco později povedlo Liverpoolu, který tak může obhajovat svůj loňský triumf. Spolu s nimi se dnes z postupu radovali Rapid Vídeň, Thun, Betis Sevilla, Panathinaikos, Rosenborg a Udinese.

Steaua Bukurešť - BATE Borisov   2:0
Branky:  12. Dorel Zaharia, 63. Adrian Neaga

Rakouský mistr byl šest minut od vyřazení, když slovenský reprezentant Jozef Valachovič přesnou hlavičkou po Hoffmanově rohu zamířil mimo dosah brankáře Ovčinikova. Pro domácí Lokmotiv je výsledek velkým zklamáním, jelikož byl o dost lepším z obou protivníků. Do osudné 84. minuty totiž domácího brankáře vážněji ohrozil jen Ivanschitz z přímého kopu. Jeho protějšek Payera ruský tým udržoval v permanenci hlavně díky výborné práci záložní řady, kde dominoval Chochlov. Jenže stálý tlak nevedl k jediné brance a Rapid v sestavě s Bejblem i Kinclem postoupil do hlavní soutěže.


Levadia Tallinn - CZ Bělehrad   2:1
Branky:  

Po pekle v Celtic Parku okusili fotbalisté slovenského mistra i horkou půdu v Bělehradě, kam si však přivezli pouze bezbrankovou remízu. Domácí záhy začali naplňovat předpoklady a Artmedii zatlačili na její polovinu. Až do dvacáté minuty byla bratislavská obrana pevná, ale v dalším průběhu zápasu už vše stálo na jediném muži - brankáři Juraji Čobejovi. Několika fantastickými zákroky udržel naděje na postup a když bylo třeba, dostalo se mu notné dávky štěstí - v sedmdesáté minutě mu pomohl odkopem z prázdné brány Ďurica a pět minut před koncem stříleli domácí do břevna. Nutno podotknout, že postupu Artmedie pomohla střelecká impotence domácího Boyi, největšího spalovače šancí Partizanu. Svůj nevydařený výkon korunoval neúspěšným pokusem v páté sérii penaltového rozstřelu. Rozhodnutí ale přinesla až šestá série - zatímco Ďurica proměnil, domácího Brnoviče vychytal Čobej. Artmedia se tak jako druhý slovenský klub, po Košicích, může těšit na velké zápasy a miliónové příjmy v Lize mistrů.


FC Kodaň - Benfica Lisabon   0:1
Branka:   18. Kostas Katsouranis

Provinční švýcarský klub FC Thun je v euforii - pouhé tři roky po postupu do švýcarské nejvyšší soutěže si zahraje Ligu mistrů. Po šoku ve druhém předkole, kdy přešel přes Dynamo Kyjev, si v posledním dílu kvalifikace pohrál jak kočka s myší se švédským mistrem Malmö FF. Venku Švýcaři vyhráli 1:0 a v odvetě už o postupujícím nebylo pochyb. Přestože se místo v Thunu, kde stadión nevyhovuje regulím UEFA a navíc je momentálně pod vodou díky ničivým záplavám, hrálo v Curychu, přišlo svůj tým povzbudit více než 31 tisíc fanoušků. Skóre ve 26. minutě otevřel nový muž v domácím dresu, Brazilec Tiago Bernardi, který po pěkné kombinaci a centru Goncalvese zamířil přesně hlavou. Pět minut před přestávkou po chybě hostujícího obránce Elangy zvýšil čerstvý švýcarský reprezentant Mauro Lustrinelli a tentýž hráč se v 66. minutě radoval ještě jednou, když ve třetí gól domácích proměnil parádní lob za 30 metrů. V dresu hostí se pak objevil velezkušený Jari Litmanen a pomohl spoluhráčům několikrát ohrozit domácího gólmana Jakupoviče, ale nebyl jim přán ani čestný úspěch.


Dinamo Bukurešť - Lazio Řím   1:3
Branky:  29. Florin Bratu - 47. Tommaso Rocchi, 55. Goran Pandev, 67. Tommaso Rocchi

Po hodině hry se zdálo být nad slunce jasné, že si Rosenborg svůj desátý start v Lize mistrů od roku 1995 nenechá vzít. Ale nechybělo mnoho a mohlo být všechno jinak... Jako první se v domácím dresu trefil Jan Gunnar Solli, který se prosadil po dlouhém vhazování, druhý gól po drzém průniku mezi dvěma obránci přidal po změně stran Alexander Odegaard a třetí si Rumuni dali sami, konkrétně Mirel Radoi. Pak ale domácí polevili a pohodový zápas se rázem změnil v drama - v 74. minutě totiž Radoi odčinil svou chybu a dvě minuty po něm na 3:2 snížil z dorážky Victoras Iacob. Steaua se nadechla k závěrečnému náporu, ale hráči Rosenborgu dokázali odolat a postupem do hlavní soutěže si napravili reputaci, kterou mají díky mizerné sezóně v norské lize pěkně pošramocenou.


Rosenborg Trondheim - Tampere United   2:0
Branky:  

Bývalí spoluhráči Marka Jankulovského si na postup zadělali už v prvním zápase, když na hřišti Sportingu Lisabon, loňského finalisty Poháru UEFA, vydolovali šťastnou výhru 1:0. Do odvety Udinese nastoupilo mnohem ofenzivněji naladěné, uvedlo se Muntariho ranou do tyče. Agresivita se domácím vyplatila ve 23. minutě, kdy byl Vincenzo Iaquinta ve vápně podražen brankářem Ricardem a penaltu pak sám proměnil. Také v druhé brance, která padla o něco později, měl prsty Ricardo, když neudržel slabou hlavičku obránce Cesare Nataliho. Hosté ještě do poločasu snížili zásluhou Rodolpha Doualy, ale domácí gólman De Sanctis ve druhé půli zdramatizování souboje nedovolil. V nastaveném čase pak ještě padly dvě branky - nejprve na 3:1 zvýšil Paulo Barreto a po něm na druhé straně korigoval Mauricio Pinilla. Udinese si Ligu mistrů zahraje poprvé v historii.


Dinamo Záhřeb - Werder Brémy   2:3
Branky:  20. Ognjen Vukojevic, 41. Luka Modric (pen.) - 13. Ribas Diego (pen.), 40. Boubacar Sanogo, 68. Ribas Diego (pen.)

Předlonští finalisté z Monaka si v této sezóně Ligu mistrů nezahrají. První zápas na hřišti Betisu prohráli 0:1 a v odvetě mohli směle pomýšlet na postup, ale už v 17. minutě jejich sebevědomí řádně nahlodal Ricardo Oliveira. Domácí obraně utekl Edu, nacentroval a brazilský útočník už měl u bližší tyče snadnou pozici - hlavičkoval přesně. Monako v tu chvíli potřebovalo dát tři góly. Za čtvrt hodiny umazalo první část svého manka, to přihrávku Oliviera Kapa poslal volejem do branky španělský záložník Gerard. Camel Meriem pak nedal penaltu, ale Monako se přecejen dostalo do vedení, v 63. minutě, kdy se po dvou minutách na hřišti hlavou trefil Toifilou Maoulida. Zaplněný stadión vycítil naději, tu jim však čtvrt hodiny před koncem vzal opět Oliveira, když z protiútoku vyrovnal na konečných 2:2. Monako se tak musí spokojit s Pohárem UEFA, naopak Betis poprvé ve své historii okusí atmosféru Ligy mistrů.


Šachtar Doněck - Red Bull Salzburg   3:1
Branky:  9. Christiano Lucarelli, 78. Nery Castillo (pen.), 86. Evaeyerson Brandau - 6. Remo Meyer

Wisla Krakow byla blízko obrovskému úspěchu. V prvním utkání doma porazila Panathinaikos 3:1 a v odvetě držela více než hodinu nerozhodný stav 0:0, nakonec však kapitulovala. 62 tisíc diváků na Olympijském stadiónu v Aténách poprvé rozjásal jihoafrický reprezentační obránce Nasief Morris, když do sítě hlavou usměrnil centr z přímého kopu. Krátce na to už domácí vedli o dva góly a postupovali - Seričův přímý kop brankář Majdan jen vyrazil a polský reprezentant Emanuel Olisadebe doklepl míč do sítě. Hosté se pak ale zvedli a dvanáct minut před koncem se mezi dvěma obránci prosadil Radoslaw Sobolewski - 2:1. Úspěšný střelec se však o něco později nechal vyloučit a polský postup tři minuty před koncem zatrhl Dimitris Papadopoulos, jehož ráně do sítě pomohla teč obránce Glowackiho. Následovalo prodloužení, v němž domácí plně využili převahy jednoho muže, měli jednoznačně navrch a ve 114. minutě přišel zasloužený postupový gól - nad obránce Wisly vyskočil domácí bek Elias Kotsios a pěknou hlavičkou přehodil Majdana.


Liverpool FC - Toulouse FC   4:0
Branky:  19. Peter Crouch, 49. Sami Hyypia, 87. Dirk Kuyt, 90. Dirk Kuyt

FC Liverpool bude i bez českých reprezentantů Milana Baroše a Vladimíra Šmicra obhajovat svůj loňský triumf, po velšském TNS a litevském Kaunasu přešel i přes CSKA Sofia. První zápas v Bulharsku Reds vyhráli 3:1 a v odvetě tak mohli hrát s klidem, trenér Benítez šetřil několik opor. A mohlo se to vymstít. V patnácté minutě totiž po rychle rozehraném přímém kopu napřáhl Valentin Iliev a hosté vedli. O pět minut později mohl zvýšit Todorov, ale z 25 metrů netrefil prázdnou branku. Liverpool sice mohl několikrát vyrovnat, Riise pálil dvakrát z dálky a letní posila Momo Sissoko trefil břevno, ale i na druhé straně bylo 19letému brankáři Carsonovi občas pěkně horko. Ještě jednou lovil míč ze sítě, ale gól Dimitrova nebyl uznán pro ofsajd. Reds po pěti vítězstvích prohráli, i přesto se ale mohou těšit na páteční los.


Zbývajících osm dvojic čekají odvetné zápasy zítra. Na nejdůležitější zápas sezóny se chystá i pražská Slavia, která doma bude stahovat jednobrankový náskok Anderlechtu Brusel.

Středeční zápasy
20:05Slavia Praha - RSC Anderlecht
20:30Debrecen VSC - Manchester United
20:30Club Bruggy - Valerenga Oslo
20:30Ajax Amsterdam - Bröndby Kodaň
20:45Werder Brémy - FC Basilej
20:45Glasgow Rangers - Anorthosis Famagusta
21:00Inter Milán - Šachťor Doněck
22:00Villarreal CF - Everton FC


Autor: Petr Starý, Radim Šantrůček

Komentáře (51)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Škoda Sportingu ale zase OLÉÉÉ BETIS!

Reagovat
sansiro

FORZA UDINE

Reagovat
HOST*machy

konečně jetam taky BETIS good OLIVEIRA

Reagovat
sansiro

Upřímně gratuluji k historickému postupu.

Reagovat
HOST*PUYOL

PETRZALKAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

Super,Partzan je super muzstvo-hodne stesti v uefa.

Aspon mam kam chodit na poriadnz futbal!!!

Mohli by sme dostat FCB,potrebujem podpisy na dresy

Reagovat
HOST*Maniac

Artmedia je historicky jedinný tým, který postopil do LM z 1. předkola, kam se dostal po umístění v lize a ne až po dodatečném dosazení UEFou...Teď to chce dostat třeba Real madrid a porazit je jak doma Celtic...

Reagovat
PJ

Hmm anebo dostat Bayern a nasázet jim ještě víc

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ať tam přijede jakýkoliv top klub, tak diváci uvidí hodně gólů. Jen si nejsem jistý, do které branky . Ale je jasné že už teď mají odpracováno a každý bod bude něčím navíc...

I když jsem měl vsazeno na postup Partizanu, přál jsem to Petržalce, protože jsem si myslel, že po poločase 0:0 na Panathinaikosu, a pak 2:1 před koncem, už je tiket stejně ztracený. A nakonec mi to zkazila jen ta Petržalka

Reagovat
HOST*

kašli na ticket!!! ja ti pošlem kilo. Hlavne že ideme ďalej!!!!!!!! PEEEEEEEEEEEEEEEEETRŽALKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

co si tice hokeje tak kdyz se dari slovakum tak se nedari nam a vopacne. lituji slavii,tenhle rok padl na ni.bohuzel

Reagovat
HOST*Maniac

zajímává teorie.

Reagovat
Xavi

Tak zaprvé gratuluji Petržalce k postupu, to jsem fakt nečekal!!! Konečně je tam taky nějaký slovenský tým, teď ještě umět ty peníze dobře investovat a zopakovat si to třeba i příští rok... Zadruhé jsem moc rád, že je tam Betis, kteréhmu jsem, když se tady tipovalo, snad jako jediný věřil!!! Taky mě potěšilo dost nováčků, co budou letos hrát LM (Thun, Rapid, zklamala mě Wisla,) a jedinou kaňkou je Liverpool, který tam nemá co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

I když by dobře investovali získané peníze, stejně jim klubový koeficient bude stačit maximálně na 2. předkolo. Z toho vyplývá, že bude muset zase přejít přes nasazený tým. A to hned tak zase neočekávám, i když bych jim to přál.

Reagovat
Xavi

Co se týče Slávie, tak si sice přivezla dobrý výsledek z Bruselu, ale Anderlecht je pořád favorit. Dnes tipuji, že se bude hrát hlavně dobrý fotbal a myslím si, že u jedné branky to neskončí. Tipuju, že minimálně tři branky padnou, protože ani jeden tým neumí hrát defenzivně...

Reagovat
Xavi

Jo a Oliveira je fakt bombarďák!!!

Reagovat
HOST*yarda

No já Betisu přál a věřil taky, přeju mu vždycky (s výjimkou utkání s Realem)

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera sem přišel večer domů z hospody a pustil si slovenský rozhlas...a co opět předvedl René Stern to bylo něco báječného..pokud by stejný zápas komentoval kdokoliv jiný tak by to nebylo takový drama..ale tenhle chlapík to komentoal tak báječně že sem se od 70.minuty těšil na penalty a to by měl asi už orgazmus...a dočkal sem se!!!!"takto sa penlata predsa nedá kopat" "Čobej chytááááááá" "Majstri, sme maaaaaajstri, Petržalka bude hrať Ligu majstrooooooooooooov Majstriiiiiiiiiiiiiiiii" no paráda

Reagovat
Hiko

To já jsem poslouchal norské rádio!! Taky jsou to mazáci!! ROOSENBORG, HEIA!!

Reagovat
HOST*yarda

Že by letos opět? Španělsko má čtyři zástupce, pravděpodobnost je tedy velká... Jen aby to zase ty paka neprodávala po balíčcích, takže bych kromě eventuálního Realu ještě musel zhlédnout Petržalku a Thun a s Realem by se hrálo až v posledním kole, takže by přijelo béčko Každopádně mé preference jsou jasné: Real, Betis, Barca, Villarreal, čím nižší preference, tím později vstávám pro lístky...

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, jestli se nějaký španělský klub probojuje až do semifinále, tak se tam potká se Spartou, takže dřív nebo později se dočkáš Jen škoda, že se finále nebude hrát na Letné, takové finále Sparta vs. Real...

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě se to zas bude prodávat po balíčcích...poptávka bude natolik dostatečná že se to všechno stejně prodá..tak si kup permici za 500 a máš místo rezervovaný na jeden zápas a je to

Reagovat
sansiro

Teď jsem četl na netu, že by měl tento velmi kvalitní hráč po sezóně zamířit do Realu. Je to docela zajímavý zvrat v událostech kolem něj. Velmi o něj stálo AC, ale chtěli ho hned. Navíc jeho otec je ital, vlastní italský pas a prý je fanda AC Nakonec ho vyfoukl Madrid. Gratuluju k dobré posile, tento hráč se mi líbí !!!

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, ciciňo, to mi nieco hovorí

Reagovat
smazaný uživatel

Výborne--a Real Madrid môžeme premenovať na FC Brazília..

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra vsetci sledujeme zreb ligy majstrov nech vieme na koho sa mozme ist pozriet. Takze: Eurosport - 16:00 gala , 16:30 draw

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
HOST*yarda

Cože máme sledovat? Žleb? To je ale pěkný žbrebt

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tie trasorítky z Petržalky sa tam predsa dostali.No zbohom, kto to s nimi teraz vydrží Na vysvetlenie : Bratislava vs. Trnava je niečo podobné ako Real vs. Barca, no a ja mám srdcový mančaft Spartak Trnava, takže poviem úprimne, tá Petržalka ma nasrala.Možno je to zlomyselné, ale---no a čo..Oni nám tiež nikdy nič nedarujú.

No ale chcem myslieť pozitívne, takže očakávam v Blave Real Madrid.Ak nepríde, tak nech ide do kelu aj celá Artmedia

Reagovat
HOST*

ok ja som z Petržalky, a som fanušik Realu Madrid, ale chodila som do školy do Trnavy!!! Tak zahodim nenavisť a tešim sa na skvely futbal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Andy

Som VELMI RAD, že konečne aspon niekto zo slovenskych klubov prišiel do Ligi Majstrov.A k tomu ešte aj pokorila DVA HISTORICKE OKAMIHY - Ako prvy tym sa dostal z prveho predkola až do skupín, a k tomu ešte aj Dala CELTICU 5:0 čo sa ešte nikomu nepodarilo zdolať ho tak vysoko v jeho historii. Sila. DRZIM PALCE ARTMEDIE, ale tiez verim že SLAVIA VYHRA!!! DRZIM VSETKYM SLOVENSKYM A CESKYM KLUBOM NEHC SA IM TO VYDARI !!!

Reagovat
smazaný uživatel

ja takisto verim slavii, ze postupi a dovolim si tvrdit, ze kazde ceske muzstvo v poharovej europe ma na to aby sa predviedlo. presvedcil ma o tom liberec v uefe asi preed tromi rokmi. vtedy som na nho aj stavil, jediny zapas na tikete, druhy zapas, prvy vyhrali, hrali doma proti celte vigo a opat ju dokazali zdolat a to najdolezitejsie kurz na nich bol 6,75 stavil som, po tom ako som videl ich zapas proti mallorce, kde hrali skvelo

Reagovat
barcelonista

no tak podla munda deportiva a ich zdrojov by mala dnes vecer barca vybehnut na travnik s velmi zaujimavou zostavou ja by som bol osobne za aspon na prvy polcas az 2/3zapasu nech si zahraju aj ti co nehravaju pravidelne a nie su tak fyzicky vytazeni...Jorquera - oleguer/marquez/puyol/gio - edmilson/van bommel/gabri - iniesta/larsson/messi myslim si ze (aj ked takto to asi nebude) by to bolo idealne no a podla priebehu zapasu striedat... ale takyto zaklad je super treba vyskusat aj ine varianty obzvlast proti takemu superovi ako je Juve...

Reagovat
HOST*Kjetil

Slavie tam nemá co dělat. Místo ní tam měly hrát Teplice. To druhý místo v minulý sezóně ukopala díky pomoci rozhodčích. Dala góla z jasnýho ofsajdu proti Teplicím, nesmyslná penalta v Příbrami, kdy rozhodčí čekal na to, až dá gól. Je neregulérní jak rozhodčí tlačí pražský kluby dopředu. Liga je předem jasná, musí vyhrát Sparta, 2. Slavie no a zbytek ligy.Páni rozhodčí a Košťále, jak jen si mohl dopustit úspěch Liberce a Ostravy? A proto se dnes všichni oblečte do fialového a řvete Anderlecht. Kéž by Slavie zkrachovala...

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo vyhrála LM a koeficient ČR by umožnil, aby do LM postupovaly první dva týmy a další 2 týmy hrály 3. předkolo a ještě další 2 pohár UEFA, no prvních 6 v Evropských pohárech - nemožné.

Reagovat
smazaný uživatel

Co k tomu dodat super. Gratuluji Slovensku k postupu. hodne stesti v LM!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Najstastnejsi klub na svete je od vcera Artmedia.Tak kto nevidel jej zapasy tak neuveri.Nikto nikdy nemal vacsie stastie ako mali oni-dokonca ani Greci.Oni sa tam nedostali futbalovou kvalitou ale obrovskym stastim.A to nemyslim len ten odvetny zapas v Belehrade.Takto nemam rad Bratislavu,ale samozrejme som im fandil-len kvoli tomu aby prisiel na Slovensko nejaky velkoklub(najlepsie by bolo Real )Hoci som nerad,ze uz dosiahli uspech 1.FC KOSICE Myslel som,ze zostanu navzdy jediny Slovensky klub,ktory bol v zakladnej skupine LM.Ale oni sa tam dostali aspon zasluzene.A uz prejdem k Petrzalke.Tak samozrejme nemozno im zobrat snahu-uznavam snazili sa bojovali a to je pekne,ale predvadzali len antifutbal podobne ako Greci(teraz hovorim o poslednom zapase)ale bolo to este horsie ako Greci A to uz je co povedat.Lebo Greci aspon uznavam maju kvalitnu obranu a vedia dlho drzat loptu a podnikat aj nejake tie brejky,ale zato Artmedia nevedela ani to.Prejdem teraz od 1.predkola:zo zaciatku sa zdalo,ze to bude pre nich celkom prijatelny super a kedze sme boli nasadeny az do 1.predkola tak by bola hanba nepostupit dalej.A blizila sa opat velka tragedia slovenskeho futbalu ked sa uz zdalo,ze Artmedia nedokaze postupit ani z 1.predkola LM a to by uz bola hanba.A vsetko tomu nasvecovalo-koniec odvetneho zapasu-bezi 92 minuta a Artmedia ak nestreli gol tak vyleti z LM.Cize nebola ani jasne lepsia ako jej Kazachscky super.To ukazalo ako vyzera biedne nas ligovy futbal.Ale vtedy este nikto neveril,ze co sa este vsetko udeje.v 93 minute naozaj v poslednych sekundach zapasu Artmedia strelila vytuzeny gol a postupila do 2.predkola.Mali naozaj obrovske stastie.Uuuf vsetci na Slovensku si len vydychli pred hroziacou katastrofou.Ale toto vitazstvo sa ocakavalo.A 2.predkole prisiel Celtic.A Slovensko uz bolo natesene,ze zase nam pride nejaky velkoklub a aspon budu zaplnene stadiony.Malokto si vedel predstavit,ze by sme presli aj cez Celtic hoci hraci ako vzdy sa nevzdavali a trdili,ze aj hraci Celticu su len ludia.No a kazdy vie ako to dopadlo.V 1.zapase si doteraz neviem vysvetlit ako sa to mohlo stat-pravdepodobne Celtic Artmediu pocenil a nemali svoj den a predsa ani tym nebol zohraty,takze sa zrodilo obrovske prekvapenie,ale uz sa k tomu velmi nechcem vracat,lebo uz sa toho o tom zapase popisalo.A samozrejme Artmedia odohrala aj velmi kvalitny zapas Ale v odvete si uz Celtic uvedomil co by sa stalo keby nepostupil do hlavnej fazy a o kolko penazi by prisiel a zacali uz aj hrat.Ibaze Artmedia sa stale len branila a branila a az nakoniec nedokazala ubranit "len" 4 goly a to jej stacilo na postup a aj s velkym stastim,kedze Celtic im mohol dat aj ovela viac golov.A hura sme v 3 predkole a tam sme dostali podla mna ovela lahsieho super ako je Celtic-naozaj prijatelny zreb.A taky zapas ako sa odohral v odvete som este nevidel Nieco neuveritelne co sa odohralo.Hraci Artmedie fizycky nestacili na supera,ale nikto nevie ako,ale dokazali po 90 minutach a aj po predlzeni udrziat bezgolovy stav.Ale teba aj uznat,ze hraci Partizanu si to prehrali sami,kedze zahodili talko sanci.A ked nastrelili bvno tak uz som neveril vlastnym ociam A samozrejme Artmediu podrzal hridina vcerajsieho zapasu Čobej.A penalty to je uz len loteria a ta skoncila aj vdaka Čobejovi stastne pre Artmediu co sa aj dalo ocakavat,lebo take stastie ako mali oni nema asi nikto.Ale lutujem tych divakov,lebo dokazali vytvorit naozaj fascinujucu atmosfere Ale na nase stastie Artmedia je v zakladnej skupine Ligy Majstrov!A to uz je co povedat,aj ked si myslim,ze v Europe je este vela lepsich muzstiev ako Artmedia ktore sa tam nedostali.Takze uz teraz sa tesim ci im to stastie a asi aj futbalove umenie( )vydrzi.A nech pride uz konecne Real na Slovensko!To by bola euforia.Takze Artmedia dokazala,ze futbal je naozaj nevyspitatelny...

Reagovat
HOST*bob121

blbosti

Reagovat
smazaný uživatel

Tohto si nevsimajte

Reagovat
smazaný uživatel

ja suhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Máš absolútne pravdu.Veď oni majú šťastie aj doma v lige, sem tam pomôže rozhodca atď.Weiss je dieťa šťasteny, kde je on, tam sa darí. A nie je to prácou, pretože na to sa nedá pozerať, v tom máš absolútne pravdu.Doteraz hrali 6x a len raz-doma s Celticom sa na to dalo pozerať, to je náhoda, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Owen do Newcastle-staci uz len jeho suhlas a moze prestupit.Newcastle chce zanho zaplatit najvatsiu sumu v historii klubu

Reagovat
HOST*

neví náhodou někdo v jaký sestavě nastoupí dnes Barce s Juventusem??.Dík

Reagovat
barcelonista

precitaj si hore mimochodom nevie niekto na akej druzici vysiela tv3 catalunya..? tusim je v pakete s TVCi ale nie som si isty a za boha to neviem najst do 22:00 mam sice este cas ale keby nahodou niekto tak napiste kde sa nachadza...thanX

Reagovat
smazaný uživatel

Tak opět se zvýšila šance, že Barca přijede někde relativně blízko...

Reagovat
HOST*

kto by mal velmi velky zaujem sledovt gamperov pohar tak sa to da este sledovat aj online na http://www.tvcatalunya.com/

ptvcatalunya/tvcServei.jsp?seccio=tvcat&servei=multimedies tam treba kliknut na sivu ikonu tv3-ide to sice pomaly a neakych 160x130 co je dost katastrofa ale na to ze to je terestrialny program je to jedina moznost ako si to kuknut live (s hodinovym oneskorenim rai uno!)

Reagovat
HOST*DIEGO

mozem povedat len jedno, petrzalka postupila ma 140 melonov , grobari plaču a o tom to je . fotbal včera nemal opäť logiku ale ai to tak malo byť , ale aj tak bz som si raz želal aby bolo nejake slovenske mužstvo nasadené priamo do ligy majstr. ako Sparta.... som inak Spartakovec a keby sa niečo podobne podarilo Spartaku trnava tak by bol štadion natrepaný aj keby boli lístky po 1000 korún...howk

Reagovat
smazaný uživatel

No paráda, že zrovna na Eurofotbalu natrafím na fandu Spartaka.Ja im fandím odmalička.Počítam, že už v sobotu s Nitrou bude okolo 13 000 ľudí / ak vyjde počasie/

Reagovat
HOST*PUYOL

Neviete nahodou kolko zanho Real zaplati??

A kolko ma vlastne rokov???21,alebo 25??

Reagovat
HOST*yarda

25, kolem 6 mega euro jsem slyšel...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele