Sneijder je odhodlán pokračovat v nizozemské reprezentaci

15.11.2017, 13:48
Aktuality
Nizozemská reprezentace za sebou má další kvalifikační nezdar a po evropském šampionátu ve Francii si nezahraje ani na mistrovství světa v Rusku, před sebou pak Oranjes mají další změny. Jako trenér nebude pokračovat Dick Advocaat, k dispozici naopak hodlá zůstat Wesley Sneijder...

Třiatřicetiletý Sneijder patří k inventářům nizozemského národního týmu a do této chvíle posbíral na mezinárodní úrovni 132 startů, v nichž dal 31 branek. Minulý týden sledoval jen z lavičky přátelský souboj ve Skotsku a mezi náhradníky začal i včera, do zápasu v Rumunsku naskočil v 62. minutě a podílel se na triumfu 3:0.

"Chci reprezentovat, jinak bych zde nebyl. Bylo mi jasné, že ve Skotsku začnu na lavičce náhradníků," řekl.

"V národním týmu jsem rád. Dokud na tom budu dobře po fyzické a psychické stránce, budu pokračovat. Budu k dispozici do té doby, dokud mě bude nový trenér povolávat," dodal.

Sneijder tak nenapodobil Arjena Robbena, který dal reprezentaci sbohem po neúspěšné kvalifikaci o postup na MS 2018. Podobně jako celá země nyní bude záložník francouzského Nice čekat na to, kdo se postaví na nizozemskou lavičku. Ve funkci potřetí a naposledy končí Dick Advocaat, ten záměry odtajnil už v průběhu minulého týdne a ukončení spolupráce nyní potvrdil i nizozemský svaz.

"Samozřejmě jsme něco četli, ale nyní je jasno. V přátelských zápasech už to bylo lepší. Je třeba začít novou etapu, snad se dostaneme na mistrovství Evropy," doufá Sneijder.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (14)

Přidat komentář
Pablos

tam už snad radši dejte šanci mladším ....nebo se zas ani na to Euro nedostanete

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no. To same plati, pro Italove.

Stary pryc, at zije mlady krev.

Driv stacilo par mazaku, ale kdyz jsou tam 8-10 starochu, tak je to znat.

Reagovat
pantondavo

Tak zrovna Itálie má hráče ze starý gardy hlavně v obraně a bráně a jsou to paradoxně ti hráči, který ten tým aspoň trochu držej/drželi nad vodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Za me, obcas je treba udelat prostor pro mladsi hraci.

Osvedcena jmena je takova bidna jistota, ktere funguje, ale nesmi se to prehanet zrovna u Italie.

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

zas tak spatnej tym rozhodne nemeli, rozhodne lepsi nez svedsko, akorad svedsko hralo tymove a nizozemci spolihaji na individuality ktery uz davno nemaji takovou formu aby rozhodovaly zapasy sami o sobe (sneider, robben, van persie..)

Reagovat
dextroza_m

"akorad" ? To je něco jako korádo?

Reagovat
smazaný uživatel

Akorád podle vzoru akordy

Reagovat
niflheim

Reagovat
noustres

Je to Sneiper

Reagovat
REPLIKATOR

odchodem do Turecku prakticky ztratil výkonnost na nejvyšší úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dreambox61

To mas tak RVP v TURECKU 250000liber tydne kdyz pred rokem chtel odeji z Ferenbahce tak ho chtel tusim trener Benfiky ale rekl ze kdyby mu meel dat tenhle plat tak by musel prodat stadion!!!

Reagovat
Stiksxx

Už neeee. Wesley...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele