SMRŤ V NADSTAVENOM ČASE!

26.01.2004, 12:22
Aktuality
Maďarský 24-ročný útočník Miklós Fehér zomrel priamo na ihrisku v zápase medzi Benfikou Lisabon a Vitoriou Guimaraes v nadstavenom čase, keď jeho tím vstrelil rozhodujúci gól!

Ako informoval teletext TV Markíza, tento 24-ročný Maďar v drese Benfiky Lisabon skolaboval v nadstavenom čase tohto zápasu krátko po tom, čo Benfika strelila rozhodujúci gól! Tento zápas Benfika za daždivého počasia vyhrala 1:0.

Na ihrisko sa Fehér dostal ako striedajúci hráč v 60.minúte. V nadstavenom čase dostal od rozhodcu žltú kartu za prílišné radovanie sa z gólu, ktorú prijal s úsmevom, o pár sekúnd sa už však pre kŕče chytal za stehná a spadol na chrbát.

Hráča odviezli do nemocnice, kde však napriek snahe lekárov 10 minút po polnoci stredoeurópskeho času zomrel. Predbežná diagnóza je infarkt. Ešte sa však uskutoční pitva, ktorá určí presnú príčinu smrti. Súkromná stanica TSF uviedla, že sanitka prišla neskôr.

Miklós Fehér odohral v drese maďarskej reprezentácie 25 zápasov a vstrelil 6 gólov. V Portugalsku hral od roku 1998 za FC Porto, neskôr za Salgueiros a za Bragu. V roku 2002 prestúpil do Benfiky.

Autor: Ivan Kvasnica

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Není to první smrt fotbalisty při zápase, za poslední dobu jich bylo až moc. FIFA a UEFA už několik let tlačí na samotné národní svazy, aby snížili počet ligových zápasů, protože jich rok od roku přibývá. Fotbalisté jsou přetěžováni, je čas s tím už konečně něco dělat.

Reagovat
HOST*Miguel

Souhlasim s tebou. Aspon ze Uefa uz neco udelala a snizila pocet zapasu v Lize Mistru.

Reagovat
smazaný uživatel

ditechi, napíšeš, že zemřel na "ihrisku" a později v článku, že zemřel v nemocnici:) nějak se ti to kříží, bé je správně....

Reagovat
HOST*ditechi

max: KUA, skolaboval na ihrisku, nemozes to brat doslova vole!!! :)

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, ale v titulku píšeš "zomrel priamo na ihrisku", což není pravda a nic neberu doslova:)

Reagovat
HOST*

je to jejich volba a trener ma v kazdym tymu i 22 lidi na vyber.a neni mozny aby zdravej clovek jen tak z niceho nic dostal infarkt.bud mel nakou nemoc jako zapal plic nebo neco takoviho a nebo neco vzal,ale to doufam ze ne kazdopadne fotbalisti sou trenovany na tu zatez kterou v sezone maj.a on urcite nepadl na tom hristi vycerpanim kouknete se na zaznam.byl v pohode a najednou se mu to stalo kazdopadne je to hruza a doufam ze se dovim proc se mu to stalo a ze se s tim zacne neco delat a ne ze se to prejde jako pred 7 mesici jakoby bez povsimnuti.

Reagovat
HOST*Max-Wesslo

moje řeč, žádná únava, tipnul bych to na nějaký ten doping, jinak to není možné.....

Reagovat
PJ

Nebo jako Foe, nějaká nemoc nebo vrozená vada. Viděl sem to ve zprávách a je mi z toho zle

Reagovat
smazaný uživatel

Je my to líto,hrozne líto!!! Nagyon sajnálom!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Isten,áld meg a magyart,Jó kedvvel,böséggel,Nyújtsd feléje védö kart,Ha küzd ellenséggel,Bal sors akit régen tép,Hozz rá víg esztendöt,Megbünhödte már e nép,A múltat s jövendöt!!!..............

Reagovat
smazaný uživatel

Dal přihrávku na ''rozhodující'' gól .Pak sapdl na zem a zastavilo mu srdce.Dali mu první pomoc co mu i pomohlo.Za pár minut přijela i sanitka a zas mu museli poskitnout první pomoc.V nemocninci se to zopakovalo i po třetice ale už nevedeli mu pocot !!! Po 4 a pul hodinovej pitve se nepovedlo nic zistit,nenašli žádni stopu zranení nebo poškození.Samozřejme ješte udelají nejaki vyšetřeni.Tak je my líto!!! I kdy bych nebil ''Magyar''

Reagovat
HOST*Miki

HALUZ

Reagovat
bruchy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele