Sluckij se v létě vrátí do práce, ujme se kormidla nizozemského Vitesse

13.03.2018, 09:57
Aktuality
Leonid Sluckij si užije ještě několik měsíců volna a v létě se znovu vrhne na trénování. Ruský kormidelník bude působit v nizozemské lize, kde se dohodl na dvouleté spolupráci s Vitesse, asistovat mu bude Oleg Jarovinskij...

Sluckému své místo přepustí Henk Fraser, tomu běží kontrakt jen do konce června v zimě vedení informoval o svém rozhodnutím smlouvu neprodloužit a z klubu odejít.

"Leonid je znám díky své taktické důmyslnosti, vnímání těch největších detailů a myšlenkám o herním stylu. Jeho příchod do Vitesse představuje velkou šanci. Jsem rád, že se nám povedlo přivést trenéra jeho kvalit," raduje se technický ředitel Marc van Hintum.

Sluckij pracoval sedm let pro CSKA Moskva a získal s ním tři ruské tituly, toto angažmá pak dočasně kombinoval s pozicí hlavního trenéra ruské reprezentace. Loni odešel do druholigového anglického Hullu a zde se mu nedařilo, vinou špatných výsledků už po půl roce rezignoval.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (12)

Přidat komentář
Stiksxx

Pro mě hrozně nesympatický trenér. Vypadá přesně tak, jak si představuji ruského oligarchu. Ale jeho jméno ve spojení s Vitesse mi docela ladí. Je to zpestření nizozemské ligy. Takže

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně jsem mu věřil když šel do Hullu ale teď nevím co si o něm myslet...

Reagovat
ttopi

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, co si myslet o Vitesse, když hrají o poháry a budou měnit trenéra.

Reagovat
fantomas

Takže kámoš Abramovič nakonec přece jen zapracoval.

Reagovat
johan14

Vitesse je farma Chelsea. Tak už ti to je jasné?

Reagovat
fantomas

A na co myslíš, že sem jako narážel?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
LeonardoUžoa

Reagovat
Whitemedia

Pořád jsem čekal, že mu najde nějakou pozici v áčku, s tímhle posláním do béčka mě docela překvapil

Reagovat
dave30

Je jasné, že Hull měl být jenom mezizastávka na cestě do Chelsea. On to tam ale tak podělal, že ani kamarád Roman si netroufl vzít ho rovnou k áčku. Proto další mezistanice, tentokráte Vitesse. To jsem zvědavý, kolik mladíků z Chelsea tam v létě půjde?

Reagovat
Whitemedia

3-4 jako každý rok, na tom se nic nezmění.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele