Slovácko se touží dostat rychle do klidného středu tabulky

10.02.2016, 17:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
georgeo

ta obrana...to zase bude prů..

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně to nebude klidné jaro. Kádr už dlouhou dobu potřebuje výrazně obměnit a halvně rozšířit, ale z nepochopitelných důvodů se opět nic neudálo. V příchodech nových hráčů jsme snad nejneaktivnější v lize. Vážně nechápu, na co vedení čeká, ta liga se ve 13-14 hráčích věčně hrát nedá.

Reagovat
Kucka

Reagovat
kalla

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana je šílená, ale jinak dle jmen je ta sestava hodně silná. Je ale pravda, že milovníci přestupů by u Slovácka zrovna nepochodili..

Reagovat
vanGomm

Jo to některým týmům vyhovuje.Rycle se dostat do klidného středu tabulky a pak se nemůže nikdo divit podezřelých výsledků od těchto týmů co v posledních řekněme 2-4 kolech o nic nehrají.V lize o 12,nebo 10 týmech by se moc do klidného středu schovávat nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

presne proto jsem pro zuzeni ligy, na 12 tymu tak akorat, aby i tydle Slovacka a Teplice, kterym rok co rok o nic nejde se zacali trocha strachovat

Reagovat
vanGomm

Tak to já tvrdím už dávno jenže právě tento systém tzv. schovávaček do "klidného středu"všem vyhovuje.Pokud by liga byla o 12 týmech a po 22 kolech (každý s každým) se rozdělila na 1-6 o titul a poháry a 7-12 o sestup.Dva přímo sestup a 10.tým do baráže.Zde by šlo o 10.kol.Tedy celkem by se v takové lize hrálo 32.kol.Pak by bylo po skovávačkách v tom klidném středu.Liga by byla určitě zajimavější a tím i kvalitnější.Návštěvy by určitě také stouply.Naše týmy co by šly do pohárové Evropy by byly pro konkurenci lépe připraveni.Je mě jasné,že k tomu zúžení nikdy nedojde.I zde platí to o těch kaprech a rybníku.

Reagovat
vanGomm

schovávačkách

Reagovat
ondrasch77

blábol...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo jasně. S deseti v lize by korupce úplně vymizela. Ty dokonce víš jak by se ty ligy vyvíjeli a větší počet utkání a s tím asi i větší rozdělení sil taky nezohlednuješ.

Reagovat
vanGomm

Co se týká té korupce,tak zas naivní tedy nejsem.Kde se hraje o peníze tam bude vždy problém.Jinak jsem přesvědčen o tom,že snížení o kterém pišu výše by lize jen prospělo.Náš klubový fotbal by byl v pohárech více konkurenceschopný.Na druhou stranu je mě jasné,že tento klídek většině týmům vyhovuje,takže se s tím nic dělat nebude.To,že dobrá polovina týmů "touží" po klidném středu tabulky o něčem svědčí.

Reagovat
vanGomm

A rozdíl 30,nebo 32.kol není až zas tak propastný.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele