Slávistky v LM doma podlehly Rosengårdu 1:3, Marta gól nedala

10.11.2016, 20:45
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nevadi udelate je aggregate.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to celkem skoda, promenit ze zacatku ty sance, mohlo to byt vsechno jinak. Bylo sice videt, ze Rosengard je trochu jinde, ale porazit by se podle me urcite dal, obcas tam zaspavaly a toho se urcite dalo vyuzit vic. Trochu mi tam od nekterych chybela vetsi chut, oproti lonskemu zapasu s tema Ruskama ci kdo to byl, to bylo sto a jedna.

Reagovat
Coutinho10

velka skoda toho zacatku...do tedka nechapu, ze to nebyl gol ...co se tyka 1. pule, tak souhlas...oni byly spis efektivni...1. gol z rohu, pak hned 2:0 a potom po nastreleny ruce gol z pencle a bylo bohuzel po zapase aspon teda ten cestnej uspech a gol na 1:3 nakonci

Reagovat
monty25

Dobrý komentář. Musím ale říct, že Rosengard je určitě silnější tým než Zvezda Perm, na kterou slávistky narazily v osmifinále loňské Ligy mistryň.

Reagovat
smazaný uživatel

Podlehl jsem svodům ženského fotbalu.

Reagovat
Spalovač šancí

Koeficient v čoudu. A zase proti švédskému soupeři ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jo koeficient... a co teprve kolik je v čoudu vývojky a ustalovače?! Z takového mače muší bejt aspoň milion fotek!

Reagovat
fabec1222
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
pepinho2

Monty ještě v pressu?

Reagovat
monty25

Ne, byl jsem v hledišti jako normální divák. No a pak jsem byl ještě 2 hodiny po zápase s kámošem v hospodě...

Reagovat
Alan_Shearer

A jaky to bylo v hospode?

Reagovat
monty25
Reagovat
monty25

Je třeba uznat, že Rosengard je jiná liga. Přesto škoda, že slávistky neuhrály lepší výsledek. Hlavně ve 3. minutě ta šance Kožárové a následná dorážka Divišové, kterou nakonec překazila hostující obránkyně, tam už skoro celý stadion chtěl křičet gól. Toho byla opravdu velká škoda, protože zápas by se vyvíjel asi úplně jinak... Začátek byl v podání slávistek hodně nadějný, ale druhá polovina 2. poločasu už dobrá nebyla. Slávistky začaly být hodně zalezlé, z toho taky pramenily ty inkasované góly. Při prvním se nepohlídal roh, před druhým tam byla velká pasivita a třetí padl z penalty, která podle mě byla docela přísně nařízená. Ruka tam sice byla, ale nastřelená a podle mého soudu ji Budošová měla v přirozené poloze. Za tyhle ruce by se penalty opravdu pískat nemusely. Ještě je ale třeba přiznat, že Bára Votíková během 1. půle několikrát slávistky podržela, nakonec i tu penaltu skoro měla... Začátek 2. poločasu začaly slávistky hodně podobně jako končily tu první, takže jsem se obával, že dostanou další tři. Situace se ale změnila v 62. minutě, paradoxně to bylo příchodem Marty na hřiště, když vystřídala Lieke Martens (podle mě nejlepší hráčka Rosengardu). Možná celkově Rosengard polevil, ale zároveň slávistky v té poslední půlhodině určitě přidaly. Měly tam hodně standardek (a to jim jich finská rozhodčí ještě pár upřela) a nakonec se ujala ta poslední od Katky Svitkové, přičemž ten gól šel určitě i za brankářkou.

Suma sumárum: O postupujícím je asi bohužel rozhodnuto, ale slávistky se určitě stydět nemusí. Věřil jsem, že aspoň doma by prohrát nemusely, ale je prostě fakt, že stály proti silnému soupeři, jehož tým je snad z půlky tvořen reprezentantkami z několika různých zemí. Možná bylo trochu zklamání, že Marta nastoupila jenom na půl hodiny (byla ale po zranění) a Lotta Schelin vůbec nepřijela, ale přesto se předvedly i další kvalitní hráčky Rosengardu. Nejvíc asi Lieke Martens, kterou z nich mám nejradši. Hodně vidět byla taky Nataša Andonova nebo Gaelle Enganamouit.

Reagovat
smazaný uživatel

jeste nekolik zapasu a pak uz ceka zaslouzena dovolena s dalsima klitakama.

Reagovat
Radin

https://www.o2sport.cz/galerie/kalendar-afc-verovice-zeny/34348/?pid=34344 Co říkáš na Veřovice, až se nechce věřit, že je takovej tým :-D

Reagovat
monty25

Já to viděl na idnesu, tam je ještě víc fotek.

http://ostrava.idnes.cz/afc-verovice-fotbalistky-fotbal-kalendar-fpl-/ostrava-zpravy.aspx?c=A161104_073309_ostrava-zpravy_sme

No, chci si ten jejich kalendář objednat. Původně jsem chtěl kalendář, co nafotily sparťanky pro sponzora PCI, ale pořád se neví, jestli to půjde do prodeje nebo si to sponzor nechá pro sebe. Takže asi půjdu do těch Veřovic. Sice hrajou jenom divizi, ale vypadají moc dobře (nejsi sám, komu se nechtělo věřit). Taková propagace ženského fotbalu se mi líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

To mám zase mít kalendář s krajinou nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

ne v pohode, proste prispevek jakej bych presne cekal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele