Slávista Danny už je zcela fit a cítí, že ještě může něco přidat

19.10.2017, 12:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No moc nevím. Když ho na ČT4 ukazovali na tréninku, tak nedal ani 2 žongly, docela zklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to může bejt rád, že ve Slávii už není Rada.

Reagovat
smazaný uživatel

Může mu to být jedno, i kdyby byl, vedení ho chtělo, jde o to, co předvede na hřišti a ne jak bude žonglovat, takové jméno na české poměry se nemusí bát přístupu žádného trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

Zklamání to asi je, ale jeho pohyb a technika jsou dobré, jiné než je tady zvykem, to se musí nechat. Žonglování může nechat někomu do cirkusu.

Reagovat
bayern987

Reagovat
milan78

to je dobrej nápad.., třeba fandové sparty místo nadávání štramákovi, by mu mohli ze společné kasy koupit míčky a v hluchých místech/zápasu by je mohl bavit žonglováním, později by mu tam napnuli lano, časem zelezný oplocení pro skrz tygry atd., vlohy kluk na to má

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele