Slavia v Soluni prohrála

28.11.2002, 22:56
Aktuality
Slavia Praha v prvním utkání třetího kola poháru UEFA na půdě řeckého PAOK Soluň odehrála dobrý zápas, místy byla i lepší, do odvety ale půjde po prohře 0:1 se ztrátou.

Zajímavý a útočně laděný zápas nakonec vyzněl lépe pro domácí, když jediný gól zápasu dal krátce po přestávce Geordgiadis. Slávisté si vypracovali několik dobrých příležitostí, tu největší zahodil po samostatném nájezdu Vachoušek...

Statistiky zápasu a v průběhu večera i komentář si můžete přečíst zde.

Trenér Beránek pochopitelně po zápase nebyl s výsledkem spokojen. "Viděli jsme velmi kvalitní utkání, my bohužel neproměnili své příležitosti. S výsledkem proto nemohu být spokojen," řekl kouč. Odveta se hraje za necelé dva týdny na Strahově.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele