Slavia remízou ve Zlíně vytvořila nový rekord v neporazitelnosti

23.09.2017, 19:51
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (65)

Přidat komentář
PavlíčeQ

Škoda, že jsme jí nedokázali porazit, dvakrát jsme je měli na lopatě

Reagovat
Coutinho10

to by byla ale celkem škoda nemyslíš ?

Reagovat
PavlíčeQ

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale jsme 3. Slovy: třetí!

Reagovat
Liquid

neskutečná šnůra a někde 2 roky od skorokrachu zadluženýho klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Šilhavý

Reagovat
hyper01

Reagovat
db18

Přáště snad prohra, ať to ještě v letošním ročníku stihnem překonat.

Reagovat
john334

To je sice fajn, ale výhra a prohra je lepší než 2 remízy.

Reagovat
smazaný uživatel

* Nový rekord v remizovatelnosi.

Reagovat
salm0n

Pepa Chovanec

Reagovat
Kang & Kodos

Nebejt MIngazova, tak je vyklepne Rada v Edenu.

Reagovat
Kang & Kodos

Se skórujícím Kadlecem

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby nefilmoval tak by pres slavka karavajeva stejne prepad na zem. to je proste fakt a rikali to i v televizi.

Reagovat
Procvakanej Karel

Já myslim. že i Rytmus života o tom psal

Reagovat
smazaný uživatel

jo to je mozny. nektery media se tehda nedokazali uplne shodnout. simulace jasna ale co si budem povidat. pri pokraovani akce by stejne zakop vo ty jeho hyzde. ale co tim chci rict - v ten moment penalta na trapaka ale o setiny pozdejc by byla tutova karle.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak - ta penaltová situace byla jasná, akorát Mingaz tu pentli moc chtěl. A po jedenáctý opakovačce mu na to holt přišli. Kdyby hrál, a nekácel se dopředu, tak žádnej hejt nebyl.

Reagovat
valloire

My gratulujeme

Reagovat
Whitemedia

To jim přeju

Reagovat
Sosi

na neporazitelnost se nehraje, titul se vzdaluje

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ratusek

Remízama k titulu jestli v tom budou pokračovat, můžou být i třetí. Ale vlastně je nemá kdo přeskočit

Reagovat
ratusek

Myslím na konci, Olomouc je nepředstihne

Reagovat
smazaný uživatel

Už dostala Plzeň ten titul?

Reagovat
Coutinho10

hezky se to čte a je to skoro až neuvěřitelný, ale bohužel z toho je zase jenom 1 bod z venku, což je další zbytečná ztráta

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to co teď vytváří Plzeň v lize bude ještě senzačnější.

Reagovat
h8_sfatto

Slavie jede nejen v barvách,ale i v mysli Arsenal style...vytváří osobní rekordy a vyhrává regionální poháry (příprava s Nice), aby se zapomnělo na celkový neúspěch

Reagovat
Bakary3

pár měsíců starý titul zapomenut ?

Reagovat
h8_sfatto

skandál v LM, nepřesvědčivé výsledky v EL, remízy v lize....to dělají ty zakryté oči,že nevidíš skutečnost

Reagovat
smazaný uživatel

Skandál ??? Nepřesvědčivé výsledky v EL po jednom zápase???

Reagovat
Bakary3

skutečnost vidím a o žádným skandálu nevím.

Bohužel, přišlo víc hráčů najednou (ale co se dalo dělat, odešel Pavlenka, Luftner, Barák, nešlo jim bránit jít za lepším) + další, lituju jen, že Sobol, Stoch a Necid nepřišli dřív, vypadalo by to jinak.

S APOELem byla znát nesehranost, nebylo to ono..

v EL nepřesvědčivý výsledek porazit Maccabi s béčkem? Dobře.

Liga mě štve, často nechybělo moc, zdaleka to není ideální..., ale kouká se na to optikou bezchybný Plzně (8 výher je skoro neskutečný), kdyby tam byla ztráta třeba 4 body, není z toho taková hysterie.

Po těch sračkách z minulých let si pořád vážím, jak to teď je. Síla v tom týmu je velká, přivádí se zajímavý hráči, ikdyž se některý nepovedli, já ale doufám, že se učí vedení, i Šilhavý, a bude to jen lepší.

Vyhodit Šilhavku a začínat zase znovu by byla totální vocasovina.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Slávka hraje poměrně v pohodě, ono i za Jarolíma v té hvězdné sezóně jsme neválcovali ve všech zápasech. Ale manšaft si sedá - chybí trocha střelecký jistoty, to bude dobrý. Nepovedl se Apoel. No a co, loni se nepovedl Anderlecht, pak utkání s Plzní venku a pak už to bylo velmi slušný (snad kromě jarního derby, to byl hnus). Takže nevidím jedinej důvod bejt vyloženě naštvanej, ano, dá se pořád vylepšovat, ale tragédie rozhodně ne. Plzeň má luxusní šňůru. Myslím, že jí ta šňůra nevydrží a taky bude mít nějakou šňůru ztrát, tak jako my máme ty plichty venku. A když ne, a pořád pojede jak doteď, no tak si holt ten titul zaslouží víc - na tom přece není nic špatnýho. Ale to bych teď neřešil.

Reagovat
hyper01

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rekord je super!Boužel je ztráta na Plzeň už značná,ale loni jsme na ně ztráceli po osmém kole 7 bodů letos je to 8.Takže si myslím,že ještě není nic ztraceno.I když Plzeň je letos zatím fakt válec,no uvidíme.

Reagovat
Spalovač šancí

Plzni v zimě odejde Krmenčík a bude vymalováno ... snad

Reagovat
h8_sfatto

odejde minimalne za 8milionu eur a stejně si Plzeň dá titul o 10bodů před Slavií a o 20 před Spartou

Reagovat
db18

Za to bychom pak mohli koupit Alibeca...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude takhle pokračovat tak je dost možný,přál bych mu přestup

Reagovat
exse

Loni jste na ně po 8. kole měli ztrátu 4 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam bylo vlastně to odložený Brno.

Reagovat
smazaný uživatel

silhavyho vyhodit ci nevyhodit to je to oc tu bezi.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhodit ho potom, co v lize neprohrál jediný zápas a dostal nás do skupiny EL, by byla největší kokotina od vedení jakéhokoliv klubu za posledních 20 let.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm tak pak je otazka co ocekavas protoze doba stabilizace je davno pryc. pouhy ucasti v evrope a bejt soucasti pelotonu v lize? za ty prachy? jako vis co. nejaky bodovy manko vem cert ale my nejsme schopny dat gol jinak nez z breaku nebo centru vzduchem. o prvni volbe stridani v podobe zmrdala ani nemluve. bejt to na mne tak dalsi remiza maximalne dve a cus.

Reagovat
KingMaster13

Frajer do teď neprohrál, vyhrál derby, vyhrál ligu, hrajeme základní skupinu EL a v lize jsme 2. teda 3. Takže vyhodit ho by bylo fakt bláznovství ačkoli ten herní projev a jeho rotování sestavy se mi teda hodně nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

to je ta pozitivni cast pribehu. hele vem si ze na jare zachranis dite z horiciho cinzaku jo? no a na podzim ti rupne v kouli a zastrelis chlapka. mas pravo zustat nebo jit dovnitr?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za přirovnání? Podle reakcí snad většiny slávistů by se člověku neznalého výsledků a tabulky mohlo zdát, že snad jsme na sestupových příčkách nebo minimálně v dolní půlce tabulky. Ale ne, my jsme po 8. kole 3., na druhé místo ztrácíme 1 bod a v EL jsme ve skupině.

Co byste sakra chtěli víc?? 2 roky od těsného odvrácení insolvence hrát LM a v lize všechny drtit pětigólovým rozdílem? Titul můžem ještě v klidu vyhrát, do konce zbývá 22 kol a dvojzápas s Plzní. A i kdyby titul nevyšel, tak druhé místo pro mě rozhodně zklámání není, pro tebe by bylo? A co se týče pohárů, tam je ještě všechno otevřené a teda začít po 8 letech pohárovýho půstu v prvním zápase výhrou taky není zrovna k zahození.

Reagovat
smazaný uživatel

ja tenhle pohled samozrejme svym zpusobem respektuju ale zaroven to pro me zavani uspokojenim. jo jo letos dva roky od insolvence. pristi rok tri prespristi ctyri atd... muzem bejt radi ze sme radi ze jo. kdyz bych to mel vyjadrit v procentech tak na 40 % chci aby silhavy zustal ale tohle cislo postupem casu klesa a ver tomu ze nejenom u me. pozor. to neni jen o vysledcich. mne de o to ze jediny co se da vycist ze silhavyho rukopisu je kolikrat az umorna obrana faze v bloku. minimalni pressing a kdyz uz tak absolutne nesynchroni. dale - pokud se mic dostane do kridla tak nasleduje postup k praporku a centr nebo prihravka zpatky do bezpeci a centr nahodak. i tymy jako maribor rakusaci nebo rumuni umej davat mice z kridla pod sebe a strilet z vapna. umej si narazit. to co hrajem my je fotbal leta pane 2002 s obcasnyma desetiminutovkama geniality ovsem vetsinou nedotazenyma do konce. a neverim tomu ze tyhle prvky moderniho fotbalu nasi hraci neumej ale pokud se v treninkovejch jednotkach zanedbavaj (na ukor ichtytnich standartek ze kterych stejne netezime) nebo nedejboze chybi tak ty hraci to stezi v praxi pouzijou a zautomatizujou. nevim kolik ti je ale pro slavii a v prvni rade pro slavii bylo vzdycky signifikantni aktraktivni technicky pojeti fotbalu. my mame zablesky a jenom proto ze jednou hraje aspon danny jednou zase stoch. bez nich to bude se silhavym jeste vetsi ostrovni sracka. viz jeho posledni dvacetiminutovky pri nepriznivym vysledku kdy "potrebujeme zjednodusit hru"... dal bych mu sanci v podobe maximalne jedny ztraty do konce podzimu.

Reagovat
KingMaster13

Já nevím no ale podívej se jaký tlak na sebe utváří třeba Sparťani. Musíme vyhrát titul jinak sezona bude fail, žádný čas na koncepční práci, atd. Tohle myšlení nechci aby bylo i u nás, že hned musíme. Vyhráli jsme titul tak klidně bych se letos soustředil na EL a titul když se povede zase do 2 let tak pecka Spartu dostala do těch sraček právě ta nenažranost. Navíc u nás je to způsobený i tím, že lidi jsou vděční, že nejsme v insolvenci, nehraje se o padáka a tak i to co ten tým předvádí teď berou jako úspěch. Šilhavý má u mě zatím tak 70% důvěru ale je pravda, že u mě taky postupně lehce klesá Mě ani tak neserou ty výsledky jako spíš herní projev.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas s tebou i s KingMasterem v tom, že ten herní projev není ideální, ale pro mě jsou klíčový výsledky a ty prostě nejsou zlý. A upřímně budu radši, když se budem dostávat daleko v evropských pohárech a hrát o titul, než hrát krásnej fotbal a končit "věčně druhý", když už narážíš na minulost.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele - tohle bych takhle stavěl možná příští rok. Newsouhlasím s tím, že doba stabilizace je pryč - není. A ještě dlouho nebude. Na válec potřebujeme vytvořit hvězdný jádro. Prachy na to jsou, ale koupit to najednou je hovadina - viz Sparta. Takže dva tři hráči protoč v každém přestupovém období a pokaždý to musí jít o trochu vejš - jenže to je ještě nejmíň na rok.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já se celkem divím, že skoro nikdo zatím nekritizuje výkony Laštůvky. V Evropě zatím nechytil ani taxík, dost často špatně vybíhá, hra nohama max ligový průměr. Ty jeho zákroky jsou často dost nervózní, což vzhledem k jeho věku a zkušenostem, je na pováženou. Osobně mi není ani sympatický, viz ty kecy před přestupem do Slavie, že dvojku nikomu dělat nebude.

Reagovat
Mass

Kritizuješ je jen ty, protože tomu nerozumíš. Obrana a brankář neni to co by nás trápilo. A k sympatiím. Takže měl říct, že si to jde odsedět a přivydělat si ke konci kariéry?

Reagovat
El Campeon

tvl ta Plzeň už zase jede

Reagovat
Mass

Šilhavý má sice rekord, ale na můj vkus je tam moc remíz a zápasů na jistotu, tým kterej hraje o titul by měl víc riskovat. Přece jen za vítězství sou tři body. Třeba ve Španělsku by 80 bodů ze 34 zápasů stačilo jen na 4. místo.

Reagovat
KingMaster13

Protože tam máš 3 silný kluby co skoro vše vyhrají. V Anglii i Itálii by to pomalu stačilo na titul

Reagovat
Mass

U nás těch silných (teda aspoň rozpočtem) klubů je kolik?

Reagovat
KingMaster13

4? Pražská S, dejme tomu Plzeň, Bolka?

Reagovat
meno

Čistě rozpočtem 2. Silných 3. Stabilních aspirantů na poháry 5.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele