SLAVIA MÁ ASI ANDERLECHT

29.07.2005, 13:12
Aktuality
Los 3. předkola Ligy mistrů byl vcelku milosrdný k jedinému zástupci Gambrinus ligy v osudí. Slavia se pravděpodobně střetne s Bruselskými fialkami. Slovenský zástupce Armedia Bratislava, by se v případě postupu střetl s vítězem duelu Sheriff Tiraspol/Partizan Bělehrad. V Poháru UEFA budou Teplice hrát proti běloruskému MTZ-Ripo Minsk.


KOMPLETNÍ LOS

Basilej - Brémy

Artmedia/Celtic - Partizan/Sheriff

Šachťor Doněck - Inter Milán

Shelbourne/Steaua Bukurešť - Rosenborg

Manchester Utd. - Debrecen/Hajduk Split

Malmo/Maccabi Haifa - Dynamo Kyjev/Thun

Everton - Villarreal

Kaunas/Liverpool - Tirana/CSKA Sofia

Sporting Lisabon - Udinese

Valerenga Oslo/Haka Valkeakoski - FC Bruggy

Dudelange/Rapid Vídeň - Rabotnički Skopje/Lokomotiv Moskva

Anderlecht/Neftči Baku - Slavia

Anorthosis Famagusta/Trabzonspor - Glasgow Rangers

Dinamo Tbilisi/Brondby - Ajax

Betis - Monaco

Wisla Krakow - Panathinaikos




JISTÍ ÚČASTNÍCI LIGY MISTRŮ

FC Barcelona a Real Madrid
Juventus a AC Milán
Chelsea a Arsenal
Bayern a Schalke
Lyon a Lille
FC Porto a Benfica
Eindhoven
Olympiakos
Fenerbahce
Sparta



SESTAVA ANDERLECHTU Z ÚVODNÍHO DUELU S BAKU

Zitka, Deschacht, Kompany, Vanden Borre, Vanderhaeghe, Goor, Tihinen, Zetterberg (81. Baseggio), Wilhelmsson, Mpenza (64. Zewlakow), Jestrovič (74. Akin)


2.PŘEDKOLO POHÁRU UEFA

V 2.předkole Poháru UEFA dostali Teplice celek MTZ-Ripo z Běloruska, slovenská Žilina má Austrii Vídeň, Banská Bystrica polský Groclin Grodzisk.


Autor: Radek Nosil

Komentáře (46)

Přidat komentář
HOST*apolon

Barca ne

Reagovat
HOST*

Slavia ma teda stesti.Proti Andrlechtu by to mohla byt vyrovnana bitva

Reagovat
HOST*apolon

barca ne

Reagovat
HOST*inkognito

Beru to postupně tak napište s čím nesouhlasíte ať se máme o čem hádat:

Basilej, Artmedia, Inter, Steaua, Man., Thun, Everton, Liverpool, Sporting, Bruggy, Lokomotiv, Anderlecht, Rangers, Ajax, Betis, Wisla. Myslím že jsem zdaleka netipoval jenom favority. Tak co myslíte, že mi nevíjde? Možná to tak vsadím to bude pěkný kurz.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď chceš niečo vyhrať,tak si opíš toto: Brémy, Partizan, Doneck, Rosenborg, ManU, Kyjev, Villareal, Liverpool, Udinese, Bruggy, Rapid, RSC, Rangers, Ajax, Monaco, Panathinaikos. Váham len s Doneckom, Evertonom, Rapidom a Rangers,ostatné sú tutovky.

Reagovat
HOST*inkognito

No právě že tam budou nějaké překvapení - jako vždycky. Promě je černým koněm Basilej (ta už jednou vyřadila myslím Liverpool) a Wisla, která je silná a pokud jí někdo podcení tak na to dojede. Ty tam máš samé favority to nemůže vyjít

Reagovat
HOST*inkognito

Jo teď jsem si všiml ty jsi tam dál ten Doněck. Tak to jim teda věříš, ale nechápu proč Rosenborg - vždyť jsou ve středu tabulky a teď zase prohrály. Bilance tuším 5 3 6.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosenborg má z pohára skúsenosti a preto im verím,Doneck je môj čierny kôň.

Reagovat
HOST*inkognito

Teď je to ale trochu jiný Rosenborg než býval. Narážím i na poslední roky v pohárové evropě.

Reagovat
smazaný uživatel

a psát tě učili kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry,píšem moc rýchlo ak som to roztiahol ja ,tak omylom.

Reagovat
smazaný uživatel

Po čárce se musí dát mezera, jinak to takle dopadne vždycky.

Reagovat
HOST*peti

az na ten everton to berem podla mna na villareal mat nebudu a artmedia to je tak 50 na 50 ale bolo super keby na slovan prisiel nejaky velkoklub barca

Reagovat
smazaný uživatel

Na začátek asi bude nejlepší napsat, že jsem se nepřišel hádat Ale v mnohém s tebou nesouhlasím. Můj tip: Brémy

Partizan

Inter

Rosenborg

ManU

Kyjev popř. Maccabi Haifa

Villareal

Liverpool

Sporting

Bruggy

Lokomotiv

Anderlecht

Trabzonspor

Ajax

Monaco

Panathinaikos

Každopádně o Brémach a Panathinaikosu, v čemž se rozcházíme, nepochybuju.

Reagovat
HOST*inkognito

Porč Rosenborg (viz. výsledky v lize) a proč Kyjev, který remizoval doma s hunem 2:2? No a ten Trabzonspor po porážce 1:3 to bude mít taky docela těžké. Hádat jsem se taky nepřišel to jsem jen tak nadhodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze aby postoupily soucasne tymy ze Slovenska, Rumunska, Polska a 2 ze Svycarska je velka utopie. Prekvapeni sice jak pises nejaka zrejme budou, ale tohle je az moc.

Reagovat
HOST*inkognito

No trochu jinak to vypadá pokud se podíváš proti komu v tom třetím předkole nastoupí. Nabuzená Blava nejspíš dostane průměrný Partizán (myslím že (Cham. L.) ještě taky nikdy nehráli. Podle mě 50:50. Steaua dostane Rosenborg, který je v rozkladu podle mě 60:40 pro Steau. Thun pokud dotáhné ten dobře rozehraný dvojzápas s Kyjevem tak dostane hratelného soupeře. Podle mě 55:45 pro Thun. Ve zbylých dvou případech jde o překvapení neříkám, že vyjdou obě dvě ale jedno si myslím, že ano a vidím to na Wislu, která už dlouhodobě posiluje a postup do LM je její prioritou (navíc Panathinaikos je trochu jinde než kdysi...) Spíše si myslím, že mi nevyjde Basel, ale se Schalke se hrát urči tě dá. Myslí, že když se na to podíváš z tohoto pohledu tak to až taková utopie být nemusí. Rozhodně menší než že Artmedie sejme Celtic 5:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Petržalka bude cítit velkou šanci na historický postup, ale očividně nemáš ani ponětí, co je zač Partizan Bělehrad. Naposledy hrál LM v sezóne 2003/04, ve 3. předkole přešel přes Newcastel, v základní skupině získal 3 body za remízy s Realem, vítězem LM Portem a Marseille. Jinak každoročně, když se nedostane do LM, hrává pohár UEFA. Takže se dá říct, že Partizan je průměrný, ale v evropském měřítku a Petržalka je úplně někde jinde. Neříkám, že nemůže postoupit, ale jasným favoritem je Partizan.

O Rosenborgu se rozhodně nedá ríct, že je v rozkladu. Nemůžeš předpovídat jeho působení v Evropě podle norské ligy, to je úplně o něčem jiném. Steaua Bukurešť je vítěz rumunské ligy, loni prošla až do 4. kola poháru UEFA, ale kvalit Rosenborgu nedosahuje. Myslím, že se to projeví i na kurzech sázkových kanceláří, že favoritem je Rosenborg.

Thun nemůžeš posuzovat podle jednoho povedeného zápasu. Určité kvality sice má, porazil i Spartu v přípravě, ale Kyjev je přece jenom jiná liga. Před tímto dvojzápasem byl Kyjev jasným favoritem, málokdo pochyboval o jeho nepostupu a s tím, že uhrál doma jen remízu, by si měl poradit. Thun doma bude vyčkávat a spoléhat, že má nahráno z 1. utkání, ale Kyjevu stačí 1 gól k postupu. Když dá Dynamo 1. gól, bude to mít Thun hodně složité. I když by postoupil nakonec Thun a utkal se s Haifou, tak by se zase nedal považovat za favorita.

Wisla sice posiluje, poslední sezóny kraluje polské lize, ale s Panathinaikosem se srovnávat moc nemůže. Kde jsi přišel na to, že Panathinaikos je trochu jinde než kdysi? Je to stále jeden z nejlepších týmů v Řecku a má co říct i v Evropě. Tady je jasným favoritem Panathinaikos.

Basilej je ambiciózní klub a nebylo by to zas až takové překvapení, kdyby postopila na úkor Brém (tam ses spletl, nehraje s Schalke04), ale favoritem není.

Reagovat
HOST*inkognito

No tak co zač je Partizán B. určitě vím i když to jeho jedno platonické účinkování v LM mi trochu uteklo. Příjde mi, že větší díru do světa než Sparta určitě neudělal takže pokud někdo vyřadí Celtic může se podle mě směle pustit do nějakého Partizánu.

Rosenborg nehodnotím za poslední rok a už vůbec né jenom vzhledem k výsledkům v lize. Vždyť oni ty špatné výsledky měli i minulý rok v lize a minulý rok v LM a myslím že i předminulý. Ke všemu se viděl jejich současný kádr a ten mi jednoznačně potvrdil, že to letos nebude lepší. Kurzy sázkových kanceláří mě vůbec nezajímají protože často neodpovídají rozložení sil.

Kdes přišel na to, že posuzuji Thun podle jednoho zápasu? Kyjev je podle mě na pokraji vyřazení a postup Thunu nebude pro mě žádným větším překvapením. Jestli je kvalitnější Švýcarská nebo Ukrajinská liga to je dost sporné podle mě je to vyrovnáné.

No a že je Panathinaikos jinde než kdysi? No to je snad jasné když byly doby kdy hráli semif. LM (myslím tenkrát s Ajaxem) a trápili týmy jako Juventus atd. Ten propad je teď ale evidentní. Favorit je sice Panathinaikos, ale to nic neznamená. Spíše je to výhoda pro Wislu.

No a ty Brémy - souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozenborg měl i loni pomalý rozjezd... Sice to s ním jde rok od roku z kopce, ale dá se předpokládat, že se soustředili hlavně na LM a to mohlo ovlivnit výsledky v lize. Taky by mohly rozhodovat i zkušenosti. Thun sice uhrál hodně slušný výsledek, ale myslím, že Kyjev prokáže vyšší kvalitu a nakonec postoupí. Thun se doma nikam hnát nebude a hrát na remízu je vždycky hodně ošidné. Kyjevu stčí dát vedoucí gól a pak už to nepustí. Ale všechno může být samozřejmě úplně jinak. Trabzonsporu věřím, že postoupí i přes porážku venku, přece jenom by výhra o 2 góly doma neměla být nereálná.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli dá jun zase hattrick tak jo

Reagovat
smazaný uživatel

Brémy, Petržalka, Inter, Rosenborg, Manchester, Kyjev, Everton, Liverpool, Sporting, Bruggy, Lokomotiv, Glasgow Rangers, Ajax, Monaco, Panatinaikos. Přeju to i Slávii,ale věřim Anderlechtu. V Belgii 1:0 vyhraje Anderlecht, v Praze 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak takhle:

Brémy

Partizan

Inter

Rosenbor

Manchester Utd.

Dynamo

Villarreal

Liverpool

Udinese

FC Bruggy

Lokomotiv

Anderlecht

Rangers

Ajax

Monaco

Wisla (s Panathinaikosem to bude těsné, ale věřím více Wisle)

Reagovat
Mr.Jindros

"AC Milán a Juventus" ? Je to špatně, má tam být "Juventus a AC Milán"

Reagovat
smazaný uživatel

moc se omlouvám všem fans Juve

Reagovat
HOST*vazquez

Teplice idú ďalej,Žilina je v prdeli a aby jej tam nebolo smutno,tak jej bude robiť spoločnosť Bystrica,navyše Grodzisk trénujé špičkový slovenský tréner Radolský/čím rozhodne neznižujem kvality českého trénera Daneka z BB,ale to by musel hrať on,aby Bystrica postúpila/

Reagovat
smazaný uživatel

drsný

Reagovat
smazaný uživatel

Život ma naučil

Reagovat
smazaný uživatel

baníček až v 1.kole, bo teď jsem četl o setkání baník fans s vedením, Jarabinský řekl, že v závěru minulé sezony časoval formu na finále poháru (tzn. třeba měsíc i víc dopředu) a liga byla na druhé koleji a stejně tak letos laděj formu na 1.kolo ale na tu UEFU, aby se dostali o kolo vejš do skupiny, no možná je to na nějakou dobu poslední evropský pohár, když lička a zavadil, když nemaj jistý místo v základu na to kašlou, dvorník prej taky, lukeš je zraněný a slončík se teprv bude rozehrávat po zranění . Jarabinský předal fanouškům svoji medaily, za výhru v poháru . Serou mě ale s tou plovoucí cenou vstupenek na ligu. Hlavně ale ať ještě neprodaj Papu do Sparty, to by byla katastrofa

Reagovat
HOST*Deco Souza

Baptista do realu!!! to bude mít yarda radost

Reagovat
Zdeno

Máš pravdu - s tím Papadopulosem by mě to ani nepřekvapilo..... No však se ani nenadějem a příští sezónu, až Sparta prodá nějakého útočníka za dobrý peníz do Evropy, hnedka zase ukáže na Baník, a ten ji dá za levněcha svého nejlepšího střelce. Kdyby měl Baník lepší vedení, byl by někde jinde a udržel by si i ty rádoby věrné fanoušky z mistrovské sezóny....

Reagovat
sansiro

Taky jsem cetl ten prepis setkani fanousku s vedenim na banicek.com. Ten Kahoun, co tam mlel, to stalo za to.

Reagovat
smazaný uživatel

MADRID 29. júla (SITA, AFP) - Real Madrid dostal súhlas k odchodu brazílskeho útočníka Julia Cesara Baptistu z jeho doterajšieho klubu FC Sevilla. "Biely balet" za neho zaplatí 20 miliónov eur (24 mil. USD). O Baptistu sa zaujímal i londýnsky Arsenal, ktorý ponúkol za neho 8,3 milióna libier. V piatok to oznámilo španielske Cadena ser radio. Baptista však musí zostať ešte ďalší rok v Španielsku, aby mohol požiadať o občianstvo tejto krajiny, čím by sa mu výrazne uľahčilo pôsobenie v ktoromkoľvek z členských štátov Európskej únie. Brazílsky futbalista prišiel pred dvoma rokmi zo Sao Paula. Za Sevillu nastrieľal hneď počas svojej úvodnej sezóny 20 gólov.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, tak to je pěkně na hovno. Příští rok měl jít do Barcy, v Realu se mi vůbec nelíbí! Ale třeba to ještě zatrhne brazilský svaz

Reagovat
HOST*Barca

.No aspoň , že Torres preferuje Barcu před Realem.

Reagovat
Zdeno

To jsem teda zvědavý jestli přijde na tom docela nudném přestupovém trhu ještě nějaká bomba!?! Zatím teda nic moc. Hlavně že Juve koupilo Patricka.... To bude záloha. Ale jinak kde nic tu nic. Jo jo, hold nejsou prachy....

Reagovat
HOST*Barca

Vieira-podle mě není přestupová bomba.Je to stařec.

Reagovat
Zdeno

Já neříkám, že ten nákup byl přestupová bomba, ale jsem rád, že jsme ho získali. Určitě nepatří do skupiny hvězd jako Ronaldhino a tak - do te absolutní elity, ale bezesporu je to jeden z nejlepších defenzivních záložníků na světě - a s Emersonem to bude skvělá dvojka!!!! A zase tak starý, rozhodně není! Ale opravdu to vypadá že toto léto se žádného mega nákupu nedočkáme....

Reagovat
HOST*Maniac

Uvidíme jak si Vieira bude připomínat své distance z Arsenalu, tam toho fakt hodně nazbíral....

Dá se čekat, že přestoupí Robinho - to neni přestupová bomba?..... jinak už teď beru jako nejlepší nákup sezóny SWP do Chelsea. A ještě k tomu dost levně!!! A ještě tipuju, že se stane něco s Owenem nebo Riem Ferdinandem.

Reagovat
HOST*Barca

Ria na Nou Campu rád přivítám.

Reagovat
smazaný uživatel

No jelikož su fanoušek rumunského fotbalu tak bych v LM rád viděl Steaua.Ten Shelbourne by mohl udělat, ale Rosenborg asi ne.Sice se jim vloni dařilo v Uefě, ale Rosenborg má s LM zkušenosti.Ale budu věřit Steaua.Almata Ultra.

Reagovat
smazaný uživatel

Budu to brat postupne myslim ze Bremy to zvladnou i kdyz Basilej je cerny kun i pro me ale rekl bych BREMY. Artmedia si bude hodne verit kdyz porazila Celtis ale rekl bych ze postoupi BELEHRAD. Sachtor ma skvelou sezonu takze by mohl prekvapit ale Internacional je skusenejsi takze ho vidim na postup INTER. Z dalsiho zapasu bych to videl bud na Shelbourne a nebo na Steau B. Rosenborgu se posledni dobou moc nedari takze bud SHELBOURNE nebo STEAU B. Dalsi zapas je asi tutovka MANCHASTER ale byl bych rad za Debrecin. Dalsi pro me MACCABI HAIFA. Everton Villarreal to bude asi nejvirovnanejsi zapas rekl bych ze nakonec vytezem bude VILLARREAL. Liverpool Sofia podle me by tam mela byt jednoznacne Sofia Liverpool si to nezaslouzi i kdyz LM minuli rok vyhral takze CSKA. dalsi zapas bych tam vydel SPORTING. Byla by bomba kdyby se do hl. souteze dostal Finsky klub ale asi to zvladnou BRUGGY. lokomotiv rapid zajimavi zapas ja osobne favorizuji LOKOMOTIV. Myslim ze soucasna slavie by Anderlecht mohla porazit takze pro me jednoznacne SLAVIA. myslim ze trabzonspor porazi famagustu a pujde dal i pres Rangers takze TRABZONSPOR. Brondby Ajax muj tip je BRONDBY. Ja jsem docela fanouskem As takze to vidim na MONACO. ja myslim ze panathinaikos bude mit co delat ale Wislu asi porazi takze PANATHINAIKOS. Dejte vedet s cim nesouhlasite!!!!!!

Reagovat
Xavi

V nejvyrovnanější čtyřce, kde může postoupit prakticky kdokoliv favorizuji Dynamo Kyjev. Nejvyrovnanější zápas nevidím Everton - Villareal (tam je u mě jednoznačně favorit Villareal!!!), Slávie - Anderlecht 40/60, Trabzonspor nic moc a hlavně neumí venku, takže RANGERS. Bondby - Ajax - pozor na Bronby, ale Ajax by měl snad postoupit, ale nějakým jednoznačným favoritem není. No a teď přichází podle mého ten nejvyrovnanější zápas: Monaco - Betis (50/50) ale jelikoš fandím španělům, tak BETIS. no a visla Panathinaikos - nevím, nevím...

Reagovat
Xavi

Wisla

Reagovat
HOST*edgar

tu ligu majstrov vyhra juve

Reagovat
Xavi

a já sem se tak těšil, že třeba Barca tak teť když to vím, tak to nemá cenu ani sledovat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele