SLAVIA JE ZE HRY VENKU

27.11.2003, 21:30
Aktuality
Slavia nedokázala ve 2. kole Poháru UEFA přejít přes dalšího balkánského soupeře, po domácí remíze 2:2 remizovala s Levski Sofia i v Bulharsku, tentokrát 0:0. Zakončila tak pro ní velmi nepovedenou podzimní část sezóny.

Oba soupeři dnes předvedli téměř bezchybný výkon v obranách, což bylo ze strany domácího celku velmi pochopitelné, protože díky pohárové matematice je do dalšího kola posouvala i remíza 0:0.

Slavia bez sedmi hráčů základní sestavy, šokovala nasazením šestnáctiletého juniorského reprezentanta Michala Švece do záložní řady, ale ani on ani nikdo jiný nedokázal za celých devadesát minut najít klíč k bulharské bráně.

Když se ve 35. minutě v obrovské šanci zápasu po kombinaci nejzkušenějších slávistů Bejbla s Kukou neprosadil Kalivoda sám před gólmanem Ivankovem, málokdo by čekal, že to byla největší šance Slavie za celý zápas.

Po zbytek zápasu se slávisté marně pokoušeli o rozbití bulharského obranného valu, ale ani opět velmi agilně hrající Adauto ani nikdo jiný se nedokázal prosadit. Ke konci zápasu se Slavia stále více pokoušela vstřelit gól, ale stereotypně nakopávané míče na dopředu vysunutého Latku úspěch nepřinesly. A tak se z postupu radovali bulharští fotbalisté.

Autor: Lukáš Soudek

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele