Skvělá zpráva, říká Marcelino o uzdravení Coquelina

25.09.2018, 12:55
Aktuality
Valencia nezvládla úvod nové sezony a na konci září stále čeká na letošní první soutěžní výhru, v jejím kádru je přesto jeden fotbalista, který má důvod k menší oslavě. Oním hráčem je Francis Coquelin, francouzský záložník se zotavil po vážném zranění achilovky...

27letý středopolař přišel do španělského klubu letos v lednu z Arsenalu a v polovině března nedokončil jeden z tréninků. V jeho průběhu si přetrhl achilovku, rychle se podrobil operaci a následovala hodně dlouhá pauza. Ta je nyní u konce a předevčírem se Coquelin už objevil na trávníku, když odehrál půlhodinu ze derby na půdě Villarrealu.

"Je to pro nás skvělá zpráva, protože chyběl šest měsíců. Uzdravil se podle plánu, postupně se začlenil do týmu a v uplynulých třech týdnech trénoval se spoluhráči," sdělil trenér Marcelino García Toral.

"Pokud se dostane do nominace na zápas, je to kvůli tomu, že je připraven hrát, i když po tak dlouhé době pochopitelně musíme být opatrní. Hodně jsme diskutovali se zdravotním týmem a bavili se o tom, kdy ho budeme moci znovu využít. V neděli nastoupil a snad mu to pomůže, aby se co nejdříve dostal do formy," věří.

Valencia před týdnem v Lize mistrů nestačila na Juventus a nevyhrála ani jeden z prvních pěti ligových zápasů sezony, což se jí přihodilo po dlouhých devatenácti letech. Netopýři se trápí v ofenzívě, v šesti utkáních dali jen tři branky a ani jednou se nedostali do vedení.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ja som uz nanho normalne zabudol

Reagovat
Frantszek

taky, taky.

Reagovat
PP

Když necháš odejít Coquelina a necháš si Xhaku a Elnenyho..

S Torreirou by dělali neprostupnou hráz!

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jsou oba dva strašně podobný...Akorát Torreira má navíc techniku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co ferran torres? Ma na to byt top? Zajimal se o neho live, arsenal atd a ted se mi zda ze moc nehraje podle statistik, hrat sem ho nevidel

Reagovat
Phillipinho

Prijemne me prekvapil. Uvidime jak na tom bude po tom zraneni, ale jinak za 12 mega super hrac do rotace ke Kondogbiovi.

Reagovat
Messiáš

Super zpráva, jeho vítězná mentalita bude velikej boost!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele